BONVERKOOP. Zaterdag 18 Januari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BONVERKOOP. Zaterdag 18 Januari 2014"

Transcriptie

1 BONVERKOOP Zaterdag 18 Januari 2014 Aanvang 16u De schenkingen worden alfabetisch aangeboden Aan alle schenkers en kopers van een bon, evenals aan onze geldelijke steuners, onze hartelijke dank Geen bijkomende kosten Toelating K.B.D.B. nr. aangevraad op 30/12/2013 * Hartelijk dank aan : De schenkers en kopers van een bon of jonge duif. Deze zijn automatisch ingeschreven voor de kampioenschappen van de maatschappij. Volgende liefhebbers voor hun fel gewaardeerde steun ten voordele van de kampioenschappen 2014: Andries Gilbert - Boel Frans - Campe Raoul - Claeys Patrick - De Corte Roger - Fam Snauwaert-Strobbe - Hoste José - Lambert Bertrand - Landuyt Eric - Landuyt Robert - Nemegeer Patrick - Noteboom Michel - Van De Steene Frans - Van Haecke Roger - Vandekerckhove Tony - Demeyere Bart & Geert - Roets Arthur - Vanrenterghem Adelin - Verplancke Jim - Vroman Freddy & Eddy * NB: De jonge duiven die ter plaatse zijn op 21 januari zullen door de maatschappij zonder kosten worden overgeschreven op de nieuwe eigenaar. * Zowel schenker als koper van de asduif bonverkoop ontvangen 25 Euro mits aanwezigheid op kampioenenviering.

2 AANGEBODEN DUIVEN OF BONS op 18 januari Carrette Johny & Kristof, Oostkamp Jonge duif op afspraak Waarschijnlijk één van de beste seizoenen van dit duo, alles lukte gewoon. Wie kan het beter zeggen dan hijzelf. Werkelijk een topaanbieding 2. Croene Georges, Sint-Joris Jonge duif ter plaatse Reeds Het is een publiek geheim dat Georges met heel knappe vitesseduiven op zijn hok zit.in meerdere lokalen is hij dan ook een te duchten tegenstander op de Arras en Clermontvluchten. Wekelijks kan je hem terug vinden in de hoogste regionen van de uitslag. Wie voor vitesse kiest heeft hier zonder twijfel een absolute buitenkans. 3. De Bels Albert & Norbert, Aarsele Jonge duif ter plaatse Reeds jaren een gevestigde waarde van de snelheid tot en met de halve fondvluchten, op alle vluchten moet je rekening houden met de gebroeders, als je ze kan kloppen dan ben je steevast vroege duiven. Albert & Norbert kennende zal je zeker tevreden zijn van hun schenking 4. De Blauwe Willy, Aalter Jonge duif op afspraak Onze vriend Willy weet zich zowel in de prijzen te klasseren vanaf de snelheid tot en met de halve fond en fond. Speelt zich in meerdere maatschappijen in de kijker zowel met oude, jaarlingen of jongen. Wekelijks een hoog percentage aan prijzen met als klap op de vuurpijl regelmatig een 1 e prijs of topprijs. Een schenking die we ten zeerste aanraden!! 5. De Cock Patrick, Knesselare Jonge duif op afspraak Idereen dacht dat Patrick enkel specialist was op de snelheid, de laatste jaren heeft hij vriend en vijand verbaasd met topprijzen op halve en fondvluchten. Kers op de taart was de 1 e prijs op lokaal op Poitiers de 13 e provinciaal en de 51 e Nationaal. Ik zou zeggen speel er maar eens tegen je zal het wel weten Een ijzersterk hok, klein qua aantal... groot qua prestaties! 6. De Cramer Daniël, Aalter Jonge duif op afspraak Wekelijks één der uitblinkers op Arras, Clermont en Fontenay in de regio. Een hok met zeer klasrijke duiven, wat in het verleden reeds meermaals bewezen is. Te Ruiselede en Wingene staat Daniel Steevast tussen de kampioenen. Een echte aanrader voor wie snelheid en halve fond als prioritair beschouwd.

3 7. De Cramer Steven, Knesselare Jonge duif op afspraak Voornamelijk met zijn oude en jaarse duiven is Steven een specialist als geen ander met verschillende 1 e prijzen. Met de jonge duiven heeft hij dit seizoen op de Arrasvluchten ook prachtige resultaten behaald. Rassen: De Cramer Daniel Martlé lothar De Wispelaere Daniël De Cock Patrick Vincke Jozef Wijlen Morthier roger Van De Kerckhove Maurice. Een pracht van een schenking! 8. De Loose Bernard, Knesselare Jonge duif ter plaatse Bij deze jonge liefhebber wordt niets aan het toeval overgelaten, zijn duifjes worden verzorgd als bij geen ander. Als Bernard iets doet dan wil hij het ook goed doen. Niets overhaast, geen grootspraak maar langzaam bouwen aan een kolonie die kan wedijveren met de besten. In de verschillende lokalen in de streek behaalde hij in 2013 reeds enkele prachtige uitslagen. In de nabije toekomst zullen we rekening moeten houden met onze sympathieke vriend uit Knesselare. Een heel mooie schenking van deze gedreven liefhebber. 9. De Loose Roland, Oedelem Jonge duif ter plaatse In 2013 ging het bij Roland een stuk beter dan de voorgaande jaren. Met regelmatig prijzen in de top 10 van de snelheid tot en met de fond mag hij zeker niet klagen. In zijn kweekhok huizen vele duiven van gerenomeerde liefhebbers. Een heel mooie schenking van deze liefhebber. 10. De Wispelaere Daniël, Aalter Jonge duif ter plaatse Reeds vele jaren één der meest te duchten kolonies uit de regio! Reeds vele jaren speelt Daniël zich op schitterende wijze in de kijker op de snelheid en halve fond en nestelde zich dan ook in diverse verenigingen binnen de top-10 in de kampioenschappen. 1 e Kampioen kleine halve fond oude Ruiselede-Wingene 2 e Kampioen kleine halve fond jaarse Ruiselede-Wingene 2 e Kampioen kleine halve fond jongen Ruiselede-Wingene 1 e Algemeen Kampioen kleine halve fond Ruiselede-Wingene Een super aanbieding van een al even super kampioen. 11. Dhondt Dries, Oedelem Jonge duif op afspraak Toen Dries en zijn vriend Alfons enkele jaren geleden de handen in elkaar sloegen was dit de start van een succesrijke samenwerking. Jaar na jaar gaat het beter met deze succesrijke mannen, in de verschillende lokalen spelen ze wekelijks topprijzen en een heel hoog percentage aan prijzen. Het is een klasse apart en dat hebben zij vele malen bewezen. In 2013: 3e Prov asduif KBDB West-Vl. Een aanrader van formaat.

4 12. Engels Julien, Aalter Jonge duif op afspraak Wie kent Julien niet? Een naam als een klok met aan palmares om U tegen te zeggen. Eén van de allergrootste duivenkampioenen telken jaren. De vele vermeldingen is een bewijs van grote klasse. In 2013 te Ruiselede: 1ste kampioen snelheid oude, 1ste kampioen snelheid jaarse, 2de kampioen snelheid jonge. In het verbond te Ruiselede-Wingene: 1ste kampioen kleine halve fond jonge en 4de algemeen kampioen kleine halve fond. Voor wie deze prachtige schenking van deze grote kampioen. 13. Focquaert Oreil, Knesselare Jonge duif op afspraak uit de kwekers 2e ronde Oreil kunnen we stillaan een specialist noemen op de fond en zelfs zware fond. Op de grootste Nationale vluchten tekende hij telkens present met een hoog percentage aan prijzen met zelfs de 5 e prijs lokaal op Barcelona. Een fel gewaardeerde schenking. 14. Goethals Thomas, Oedelem Jonge duif ter plaatse Deze jonge liefhebber heeft een heel goede leermeester gehad. Reeds jaren aan de top op de snelheidsvluchten in verschillende lokalen in de streek met regelmatig 1 e prijzen. Een schenking voor de liefhebbers van de snelheid! 15. Gyselbrecht G, L & M, Knesselare Jonge duif op afspraak Deze sympathieke tandem spelen eerste prijzen van 100 tot 900 km en hebben een super seizoen achter de rug. Zowel op de kortste snelheidsvluchten als op de verdere fondvluchten hebben zij verschillende eerste plaatsen verzameld en ook steeds aan een hoog percentage prijs gespeeld. Een unieke aanbieding geschonken aan onze maatschappij. 16. Kees Henri, Sint-Joris Jonge duif ter plaatse Topkolonie..die reeds vele jaren de 1 e prijzen en kopprijzen bij elkaar speelt. Ook in 2013 tekende hij weer present met verschillende superuitslagen. Rik speelt jaarlijks verschillende 1 e prijzen en is dan ook regelmatig de te kloppen man. Zijn hokken zijn bevolkt voor 90 % met duiven van Lode Vissers & Zoon uit Maasmechelen, deze specialisten hebben reeds verschillende Nationale en Provinciale overwinningen op hun palmares. En Rik die doet het supergoed met dit ras. Een uiterst waardevolle schenking van iemand die niets meer te bewijzen heeft! 17. Lambrecht Pierre, Wingene Jonge duif op afspraak Terug van weggeweest, Pierre zal dit jaar opnieuw iemand zijn waar rekening mee gehouden moet worden. In het verleden heeft hij reeds meermaals bewezen een expert te zijn we kijken er naar uit. Liefhebbers van desnelheid en halve fond dit is uw kans.

5 18. Lefevere Maurits, Beernem Jonge duif ter plaatse Met heel weinig duiven in zijn mandje kaapt Maurits steevast een topprijs weg. Een schenking van een specialist op de nationale vluchten, op deze vluchten heeft hij jaarlijks duiven in de hoogste regionen van de uitslag. Op de snelheid en halve fond kan Maurice echter ook zijn mannetje staan. Een schenking van een alrounder. 19. Lefevre Roger, Knesselare Jonge duif op afspraak Terug een liefhebber met een hok vol klasseduiven. Al vele jaren een vaste waarde op de snelheidsvluchten waar hij zich regelmatig in de kijker weet te spelen. Roger is een liefhebber die de knepen van het vak kent en dit resulteert zich in knappe uitslagen. De laatste jaren verschillende 1 e prijzen met de oude duiven op Arras. Rassen Martlé Lothar en Braet Alfons. Een schenking voor wie zijn snelheidshok wil versterken. 20. Martlé Lothar, Knesselare Jonge duif op afspraak Betere duiven dan bij Lothar zijn er op weinige plaatsen te vinden. Zijn jarenlange standvastigheid tussen de toppers uit het Meetjesland is legendarisch aan het worden. Dat hij ook al jaren bij de 1ste kampioenen behoort, moet je ook al niet verbazen. In 2012 Provinciaal kampioen jonge duiven. In 2013 o.a. 1ste kampioen najaarskampioen Arras jonge, 2de kampioen najaarskampioen Arras oude. Deze en ook nog andere vermeldingen van meerdere gereputeerde kampioenschappen. Een unieke schenking van een snelheidsvirtuoos. 21. Mevr. Almey Jozef, Knesselare Jonge duif op afspraak Reeds enkele jaren wordt zeer sterk gespeeld op het hok van Mariette. Aan eerste prijzen, topprijzen en ereprijzen is bijgevolg geen gebrek. Een hok met kwaliteitsduiven, met uitstekende prestaties van 100 tot 500km. Zij pakte op bepaalde weekends uit met spectaculaire uitslagen, niettegenstaande het feit dat zij per vlucht met de kleine korf naar het intekenlokaal trekt. Dus liefhebbers opnieuw een waardevolle schenking. 22. Mortier Joost, Oedelem Jonge duif ter plaatse Martine en Joost voorstellen hoeven we al lang niet meer te doen wie kent dit onafscheidelijke duo niet. Jaar na jaar prachtprestaties op de snelheid en halve fond en dit in verschillende lokalen met als top de 1 e provinciaal L Aigle jongen. Dat er grote kwaliteit op dit hok zit daar twijfelt niemand meer aan. De schenking van dit duo is een echte aanrader voor wie snelheid en halve fond speelt.

6 23. Persyn Eric, Oedelem Jonge duif ter plaatse Onze vriend en gerenomeerde inkorver Eric is een echte kenner. In het verleden speelde Eric heel sterk in de lokalen te Oostkamp en Beernem. In 2011 ging het opnieuw heel wat beter, in 2012 nog beter en in 2013 deed hij weer mee met de grote mensen. Op de snelheid is hij de bezitter van een aantal heel goede duiven en dit resulteerde in verschillende vroege duiven. Een aanrader voor wie wil schitteren op de snelheid. 24. Persyn Luc, Oedelem Jonge duif ter plaatse Dat er kwaliteit op de hokken van Luc zit heeft hij reeds meerdere jaren bewezen.hij behoort al lange tijd tot het kransje van sterk spelende liefhebbers. Ieder jaar slaagt hij er in om een aaneenschakeling van topprijzen aan zijn erelijst toe te voegen. In Wingene heeft hij weken na elkaar de top gespeeld met 1 en 2. Een pracht van een schenking. 25. Plovie André, Maria-Aalter Jonge duif ter plaatse Een superhok op de snelheid..die reeds vele jaren de 1 e prijzen en kopprijzen bij elkaar speelt. Ook in 2013 was hij opnieuw van de partij met verschillende 1 e en andere topprijzen en dit voornamelijk met de oude duiven. In Wingene ook de 1 e asduif bij de oude duiven. Een pracht van een schenking van André. 26. Poelvoorde Ivan, Aarsele Jonge duif op afspraak De specialist bij uitstek op de snelheid en dit voornamelijk met de oude duiven. Speelde in 2013 opnieuw verschillende 1 e prijzen in verschillende lokalen. Onderschat deze speler ook niet op de kleine halve fondvluchten, daar staat hij ook meer dan zijn mannetje. Ivan heeft weinig duiven maar hij heeft wel cracks van de snelheid tot en met Fontenay. De man van Aarsele schenkt hier iets supers. 27. Rosseel Fernand, Hertsberge Jonge duif ter plaatse Opnieuw een hok waar diverse rassen van topkwaliteit aanwezig zijn. Wekelijks spelen zij in de omliggende lokalen hun prijzen en dit van de snelheid tot en met de fond zowel met oude jaarse en jongen. Op hun specialiteit de halve fond kapen ze regelmatig een topprijs weg. Een schenking van grote waarde voor wie zijn hok wil versterken 28. Schelstraete Jozef, Knesselare Jonge duif ter plaatse Jozef is al jaren een gevestigde waarde op de snelheidsvluchten. Hij heeft in 2013 een topjaar gehad met zijn duiven. Werd o.a. te Wingene: 1 e Algemeen kampioen snelheid 1 e kampioen snelheid jaarse 1 e kampioen snelheid jonge. Een kwaliteitsschenking voor de snelle liefhebber.

7 29. Smessaert Geert & Roland, Sint-Joris Jonge duif op afspraak De laatste twee seizoenen gaat het opnieuw beter en wisten zij zich diverse malen in de kijker te spelen op de snelheid en halve fond te Wingene met meerdere topduiven en dit voornamelijk met de jongen. Zijn kweekhok berust op duiven van: Denoo Frans, Jacques Hellebuyck, Jacques Mestdagh, Gaston Vannevel, Jacques en Koen Wildemauwe enz Een schenking van het kweekhok. 30. Tanghe Roland, Maria-Aalter Jonge duif ter plaatse Hier weer een schenking van een grote snelheidsspecialist. Dat hij de knepen van het vak kent bewijzen zijn resultaten, als Roland zijn weken er aan komen speelt hij gegarandeerd mee voor de 1 e prijzen met regelmatig zelf kettinguitslagen. In 2013 opnieuw verschillende 1 e en 2 e prijzen en nog veel andere topprijzen. Een prachtige schenking van deze snelheidsspecialist van t hoekske. 31. Van Nevel Gaston, Oedelem Jonge duif ter plaatse Gaston is wekeliijks één van de smaakmakers met oude/jaarlingen en of jongen op vitesse en halve fond te Wingene en dat resulteert wekelijks in schitterende uitslagen en een hoog percentage aan prijzen. Dit vertaald zich dan ook in de kampioenschappen. Te Wingene: 1e Kampioen snelheid oude 3 e Algemeen kampioen snelheid 2 e Kampioen septemberkampioenschap Wie kan dit prachtig aanbod meepikken? 32. Vancauwenberghe-Ally, Ruiselede Jonge duif op afspraak Een hok dat reeds verschillende seizoenen bij de supers behoort in de streek. Een duidelijk bewijs dat de klasse daar op t kweekhok ruim aan bod komt. Met een klein aantal duiven toch jaarlijks terug te vinden aan de top van verschillende kampioenschappen en aan de kop van de uitslag op de verschillende vluchten van de snelheid tot en met de fond en dit zowel op de regionale, provinciale als nationale uitslag. Gueret 246 oude 1e La Souterraine oude 204 oude 21e en 3 op 3 La Souterraine jaarse 161 jaarse 20e - 24e en 2 op 3 Bourges 128 jaarse 8e 15e en 2 op 4 Orleans 424 jongen 2e 4e 34e en 13 op 15 Hier hebben we dus weerom een excellente aanbieding! 33. Verhelle Roger, Zedelgem Jonge duif op afspraak Roger een supertalent op de vluchten uit Clermont en Fontenay. Op de hokken in Zedelgem gaat het zoals ten tijde op zijn hokken in Beernem, probeer hem maar te verslaan. Week na week kettinguitslagen zowel bij Oude, jaarse en jongen. Een schenking van grote waarde voor wie zijn hok wil versterken

8 34. Verhelst Frans, Ruiselede Jonge duif ter plaatse Dat er bij de Frans zeer goeie kwaliteit op de hokken zit is reeds eerder dan vandaag een publiek geheim. Vele liefhebbers hebben reeds goeie duifjes op hun hok van deze sympathieke liefhebber. Vooral op de halve fond en lichte fond zorgen hun duiven voor knappe resultaten met regelmatig een uitschieter aan de top van de uitslag. Wie uit deze klasrijke kolonie iets wil bemachtigen, krijgt hier een uitgesproken kans. 35. Vincke Jozef, Oedelem Jonge duif ter plaatse Jozef is een echte superster op de snelheid. Hij weet als geen ander zijn oude en jaarse duiven tot maximum prestaties te brengen. Met de jonge duiven was hij heel goed gelukt dit jaar. De kampioenschappen bevestigen zijn resultaten. In zijn lange carriëre is hij al meermaals keizer en koning geweest op de snelheid. Een heel snelle aanbieding!! HARTELIJK DANK AAN ALLE SCHENKERS EN KOPERS VAN EEN BON

BONVERKOOP. Vrijdag 15 Januari 2016

BONVERKOOP. Vrijdag 15 Januari 2016 BONVERKOOP Vrijdag 15 Januari 2016 Aanvang 18u30 ----------------------------- De schenkingen worden alfabetisch aangeboden ----------------------------- Aan alle schenkers en kopers van een bon, evenals

Nadere informatie

Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW. Eric Van De Kerckhove, Marc Engels, Peter Lemer en Martin Scherrens

Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW. Eric Van De Kerckhove, Marc Engels, Peter Lemer en Martin Scherrens Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW De Reisduif:33205 Voorzitter: Ondervoorzitter: Secretaris: Adjunct-secretaris: Van Volsem Noël Lobbens Bram Claerhout Daniël Gyselbrecht

Nadere informatie

1.Claeys Hans. 3.De Baets Marc

1.Claeys Hans. 3.De Baets Marc 1.Claeys Hans Enkele uitslagen 2014 op eigen hok oude duiven: Limoges Nat. 18390 d.: 480-973-1022-1248- Tulle Nat. 5976 d.: 84-128-320- Jaarse : Clermont 166 d. : 1-9-13- (7/9) Fontenay 169 d. : 1-4-7-8-15-

Nadere informatie

1 Jozef Vincke. 2 Eddy Hubrecht 3 De Rycker R & B

1 Jozef Vincke. 2 Eddy Hubrecht 3 De Rycker R & B DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION OOSTKAMP KAMPIOENSCHAPPEN 2016 SNELHEID OUDE DUIVEN 2016 1 Jozef Vincke 2 Eddy Hubrecht 3 De Rycker R & B SNELHEID OUDE DUIVEN 2016 Pt. 1 Vincke Jozef (trofee + medaille) 63 50

Nadere informatie

BONVERKOOP. Vrijdag 20 Januari 2017

BONVERKOOP. Vrijdag 20 Januari 2017 BONVERKOOP Vrijdag 20 Januari 2017 Aanvang 18u30 ----------------------------- De schenkingen worden alfabetisch aangeboden ----------------------------- Aan alle schenkers en kopers van een bon, evenals

Nadere informatie

Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017

Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017 Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017 Enkele jaren geleden noemde een Duitse liefhebber Stickers-Donckers The Kings of Speed. Een mooier compliment is amper mogelijk en ik vind het zelfs niet

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2012 VOORLOPIGE UITSLAG

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2012 VOORLOPIGE UITSLAG - VOORLOPIGE UITSLAG ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------- PLATTEEUW Kurt & Raf Rumbeke 1 e prijs Zware Halve-Fond

Nadere informatie

BONVERKOOP. Vrijdag 18 Januari 2019

BONVERKOOP. Vrijdag 18 Januari 2019 BONVERKOOP Vrijdag 18 Januari 2019 Aanvang 18u30 ----------------------------- De schenkingen worden alfabetisch aangeboden ----------------------------- Aan alle schenkers en kopers van een bon, evenals

Nadere informatie

punten snelheid 1. Vercauteren Gilbert Kaprijke 61,

punten snelheid 1. Vercauteren Gilbert Kaprijke 61, punten snelheid pr % 1. Vercauteren Gilbert Kaprijke 20 61,84 30 2. Vyvey Mario Kluizen 20 69,16 26 3. Van Landschoot gebrs. Maldegem 20 74.78 24 4. Nuytinck - Scheir Bassevelde 20 80,49 20 5. De Martelaere

Nadere informatie

Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. %

Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. % Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. % 1. De Graeve Antoine Waarschoot 20 47,82 25,0 2. Schijvynck Adelin Lovendegem 20 60,80 22,5 3. Van Landschoot Gebrs. Maldegem 20 63,18 20,0 4. Engels Julien

Nadere informatie

BONVERKOOP. Vrijdag 19 Januari 2018

BONVERKOOP. Vrijdag 19 Januari 2018 BONVERKOOP Vrijdag 19 Januari 2018 Aanvang 18u30 ----------------------------- De schenkingen worden alfabetisch aangeboden ----------------------------- Aan alle schenkers en kopers van een bon, evenals

Nadere informatie

Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr %

Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr % Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr % 1. De Sy Patrick Boekhoute 20 81,61 2. Saelens Richie & Ludo Maldegem 20 82,21 3. Marclé Rudi Maldegem 20 85,68 4. Engels Julien Aalter 20 91,26 5. Van Hoecke

Nadere informatie

KBDB PE WEST-VLAANDEREN Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2014 VOORLOPIGE UITSLAG

KBDB PE WEST-VLAANDEREN Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2014 VOORLOPIGE UITSLAG VOORLOPIGE UITSLAG . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2014 ------------------------------------------------------------------------------------------- CLICQUE Gino Wevelgem 1 e prijs Fond jaarlingen 3031767/2013

Nadere informatie

FIDEL VLOOG OA 3/133 ABLIS-37/215-15/273-34/361 TOURS 24/618 ORLEANS 67/494 BOURGES PROV. 451/ /461 BLOIS 8/144 ARGENTON

FIDEL VLOOG OA 3/133 ABLIS-37/215-15/273-34/361 TOURS 24/618 ORLEANS 67/494 BOURGES PROV. 451/ /461 BLOIS 8/144 ARGENTON BE 01-3128019 DE 19 DIT IS HET VERHAAL VAN DE 19 SCHITTERENDE VERERVER EN EEN MIX VAN DE VOLGENDE RASSEN : VAN DER ESPT RAOUL VERSTRAETE VERHEYE CATRYSSE-DEVRIENDT VANDAELE DECLOEDT. ZIJN VADER IS DE FENOMENALE

Nadere informatie

VANHEE - DECOSTER (Jabbeke - B) TOP PRESTATIES OP DE FONDVLUCHTEN DANKZIJ DE STERKE BASIS VAN GEORGES LIDOU DUIVEN!

VANHEE - DECOSTER (Jabbeke - B) TOP PRESTATIES OP DE FONDVLUCHTEN DANKZIJ DE STERKE BASIS VAN GEORGES LIDOU DUIVEN! VANHEE - DECOSTER (Jabbeke - B) TOP PRESTATIES OP DE FONDVLUCHTEN DANKZIJ DE STERKE BASIS VAN GEORGES LIDOU DUIVEN! Monday 22 January 2018 West-Vlamingen zijn wereldwijd bekend als noeste, harde werkers.

Nadere informatie

DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION FONDCLUB GISTEL HULDIGDE ZIJN KAMPIOENEN

DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION FONDCLUB GISTEL HULDIGDE ZIJN KAMPIOENEN DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION FONDCLUB GISTEL HULDIGDE ZIJN KAMPIOENEN SFEERVOLLE KAMPIOENENVIERING op 3 februari 18 in Salons De Vrede, Ichtegem samen met internationale, nationale, zonale, provinciale en

Nadere informatie

Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer

Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer Kort samengevat kunnen we stellen dat volgende super prestaties werden neergezet op andere hokken met De Saer-duiven de jongste seizoenen: 2 x 1 Nationaal 1

Nadere informatie

De snelle duif Jabbeke

De snelle duif Jabbeke De snelle duif Jabbeke Jaarlijkse bonverkoop Zondag 22 januari 2017 om 14 uur stipt Lokaal Café Auberge, Gistelsteenweg 290 - Jabbeke Voorbieden tot Vrijdag 20 januari 20 uur Voorbieden via verkoop website:

Nadere informatie

Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele

Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele 2015: 16 x 1, 18 x 2,. -1 Asduif Brugse Kamp. Beide Vlaanders Jaarlingen (472/14) -Winnaar Finalevlucht Derby Riachos Portugal.(1055m/m) -7 Prov. Asduif Jongen Halve

Nadere informatie

punten snelheid 1. Vyvey Mario Kluizen 38,43 asduif snelheid oude ringnr 1. Vyvey Mario Kluizen /14 5,9

punten snelheid 1. Vyvey Mario Kluizen 38,43 asduif snelheid oude ringnr 1. Vyvey Mario Kluizen /14 5,9 punten snelheid pr % 1. Vyvey Mario Kluizen 20 38,43 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem 20 52,54 3. Van Waes Andre Evergem 20 56,24 4. De Sy Patrick Boekhoute 20 83,19 5. Lippens gebrs. Evergem 20 83,36

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015 DEFINITIEVE UITSLAG . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------- CLICQUE Gino Wevelgem 2 de prijs Fond Jaarlingen 3028.152/14

Nadere informatie

KAMPIOENENBOEK EN UITNODIGING FEESTAVOND. Zaterdagavond 10 oktober 2015 in café / zaal de Wereld Raadhuisstraat 49, Rucphen

KAMPIOENENBOEK EN UITNODIGING FEESTAVOND. Zaterdagavond 10 oktober 2015 in café / zaal de Wereld Raadhuisstraat 49, Rucphen KAMPIOENENBOEK EN UITNODIGING FEESTAVOND Zaterdagavond 10 oktober 2015 in café / zaal de Wereld Raadhuisstraat 49, Rucphen Aanvang 18.30 uur, zaal open 18.00 uur Graag nodigen wij alle liefhebbers van

Nadere informatie

asduif snelheid oude ringnr pr % 1. Vyvey Mario Kluizen /14 6 5,9 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem /14 6 7,26

asduif snelheid oude ringnr pr % 1. Vyvey Mario Kluizen /14 6 5,9 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem /14 6 7,26 punten snelheid pr % 1. Vyvey Mario Kluizen 20 38,43 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem 20 52,54 3. Van Waes Andre Evergem 20 56,24 4. De Sy Patrick Boekhoute 20 83,19 5. Lippens gebrs. Evergem 20 83,36

Nadere informatie

UNION FONDCLUB GISTEL VIERDE ZIJN KAMPIOENEN

UNION FONDCLUB GISTEL VIERDE ZIJN KAMPIOENEN UNION FONDCLUB GISTEL VIERDE ZIJN KAMPIOENEN Op 12 januari 2013 mocht voorzitter Luc Willem een record aantal enthousiaste aanwezigen, waaronder Dirk Schreel, provinciaal bestuurslid en nationale voorzitter

Nadere informatie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE EN JAARLINGEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde op weekend vluchten

Nadere informatie

K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN

K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN PROVINCIALE GESUBSIDIEERDE KAMPIOENSCHAPPEN 2010 ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE DUIVEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde op W.E. vluchten

Nadere informatie

Het bijzonder mooie sprookje van de Super Georges, de Bart en andere topduiven bij Vanhee-Decoster uit Jabbeke in een zoveelste knap seizoen!

Het bijzonder mooie sprookje van de Super Georges, de Bart en andere topduiven bij Vanhee-Decoster uit Jabbeke in een zoveelste knap seizoen! Het bijzonder mooie sprookje van de Super Georges, de Bart en andere topduiven bij Vanhee-Decoster uit Jabbeke in een zoveelste knap seizoen! Bij Franky Vanhee en Karine Decoster - het sympathieke echtpaar

Nadere informatie

Vooreerst was het de beurt aan de kampioenen van het samenspel Fondclub Steenbrugge en Fondclub Gistel.

Vooreerst was het de beurt aan de kampioenen van het samenspel Fondclub Steenbrugge en Fondclub Gistel. UNION Fondclub Gistel en Fondclub Steenbrugge huldigen de kampioenen 2016 van de twee maatschappijen en van het samenspel Gistel + Steenbrugge. Op 4 febr.2017 in Sallons De Vrede te Ichtegem In het prachtige

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAPPEN - UNION & LIBERTÉ HALVE FOND

KAMPIOENSCHAPPEN - UNION & LIBERTÉ HALVE FOND KAMPIOENSCHAPPEN - UNION & LIBERTÉ - 2011 HALVE FOND 1. HEGGERICK Michel 20p 372,30% 50 + Diploma 2. VERSTICHEL DANIEL 20p 481,31% 25 3. VANDENHEEDE Fr. & J. 9 15 4. DE SMET Patrick 1 37,84% 15 5. MARCHANT

Nadere informatie

punten snelheid pr % 1. Degraeve Antoine Waarschoot 20 29,65

punten snelheid pr % 1. Degraeve Antoine Waarschoot 20 29,65 punten snelheid pr % 1. Degraeve Antoine Waarschoot 20 29,65 2. Vyvey Mario Kluizen 20 49,27 3. Vercauteren Gilbert Kaprijke 20 51,94 4. Vande Rostijne Koen Sleidinge 20 61,27 5. De Decker - De Sy Boekhoute

Nadere informatie

Halve fond collectie (deel 1): de beste halve fond rassen van België zijn vertegenwoordigd in deze veiling. Voor elk wat wils.

Halve fond collectie (deel 1): de beste halve fond rassen van België zijn vertegenwoordigd in deze veiling. Voor elk wat wils. Het Pitts-veilingseizoen 2014 2015 Traditioneel is september de maand waarin bij Pitts het nieuwe veilingseizoen van start gaat. En net als vorig jaar geven wij u hierbij alvast een voorsmaakje van onze

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAPPEN DE GULLEGEMSE DUIVENMAATSCHAPPIJ 2018

KAMPIOENSCHAPPEN DE GULLEGEMSE DUIVENMAATSCHAPPIJ 2018 KAMPIOENSCHAPPEN DE GULLEGEMSE DUIVENMAATSCHAPPIJ 2018 CLERMONT OUDE EN JAARSE FONTENAY OUDE EN JAARSE 1 BREEMEERSCH JACKY 35 677,15 50,00 1 DORME WILLY 26 315,63 50,00 2 Mortier Martine 34 645,14 25,00

Nadere informatie

Jeugdclub. Vlaams-Brabant

Jeugdclub. Vlaams-Brabant Jeugdclub Vlaams-Brabant Seizoen 2019 1. Bestuur Voorzitter NICO MAES - Wambeek verantwoordelijk jeugdkampioenschappen - ledenbestand- Facebook GSM 0472 69 79 57 nicopigeonsmaes942@outlook.com Ondervoorzitter

Nadere informatie

BONS KAMPIOENENDAG DE SNELLE VLUCHT HOUTVENNE

BONS KAMPIOENENDAG DE SNELLE VLUCHT HOUTVENNE BONS KAMPIOENENDAG DE SNELLE VLUCHT HOUTVENNE EINDBEDRAGEN ZAAL* 1 BELMANS HERMAN HEULTJE JONGE DUIF OP AFSPRAAK 50 euro 1 JAARSE + 2 OUDE + 2 JONGE QUIEVRAIN + 2 JONGE NOYON + ALGEMEEN KAMPIOEN QUIEVRAIN

Nadere informatie

Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822

Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822 Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822 Cafe Ankerhof Bij Harry en Mieke Huytstraat 36 9450 Haaltert Tel: 053/83.96.30 Woensdag gesloten Beste duivenliefhebbers, Het nieuwe seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1

Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1 1 Het bestuur Voorzitter Lorenzo De Pauw schatbewaarder Matthias Vercauter secretaris Wim Nuël raadgever Luc Bafort medewerker Freddy Strubbe medewerker

Nadere informatie

VRIENDENKRING DER MEETJESLANDSE DUIVENLIEFHEBBERS

VRIENDENKRING DER MEETJESLANDSE DUIVENLIEFHEBBERS VRIENDENKRING DER MEETJESLANDSE DUIVENLIEFHEBBERS K A M P I O E N S C H A P P E N 2 0 1 0 Wint de BEKER VAN HET MEETJESLAND SNELHEID: 1. SCHIJVYNCK Adelin, Lovendegem 2 + 5 + 1 = 8 ptn EV. LAUREYNS Maryn,

Nadere informatie

Jaarlijkse bonverkoop 2014 Vrijdag 17/01/2014 om 19 uur

Jaarlijkse bonverkoop 2014 Vrijdag 17/01/2014 om 19 uur Jaarlijkse bonverkoop 2014 Vrijdag 17/01/2014 om 19 uur In ons lokaal: Toelatingsnummer 3/20/2014 Voorbieden tot woensdag 15/01/2014 22 uur Café De lijmpot Gistelsteenweg 609, Zerkegem ******************************************************************

Nadere informatie

Turnhoutse Fondvrienden

Turnhoutse Fondvrienden Turnhoutse Fondvrienden Kampioenendag 2013 ALGEMEEN KAMPIOEN KLEINE FOND nce ALGEMEEN KAMPIOEN GROTE FOND EN MARATHON ALGEMEEN KAMPIOEN EERSTE GETEKENDE KLEINE FOND + GROTE FOND EN MARATHON KEIZER ALGEMEEN

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAPPEN 2012 SCHERPENHEUVEL

KAMPIOENSCHAPPEN 2012 SCHERPENHEUVEL KAMPIOENSCHAPPEN 2012 SCHERPENHEUVEL ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP 2012 1 VERHEYEN LOUIS 11 verm. 2 DE KEYSER GEORGES 8 verm. 3 CLAES LUC 7 verm. KEIZER VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL ALGEMEEN KAMPIOEN 2012

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2018 VOORLOPIGE UITSLAG

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2018 VOORLOPIGE UITSLAG Tel 051/20 06 14-02/537 62 11 VOORLOPIGE UITSLAG Klachten ivm deze kampioenschappen dienen vóór 10/10/2018 gericht te worden aan decoene.c@kbdb.be . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven

A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven Het kweken van Asduiven lijkt een talent te zijn van de heren Saarloos. Bert ziet het kweken van zeer goede duiven, die in één seizoen

Nadere informatie

Verkoop vrienden van de grote fond NIC 2013

Verkoop vrienden van de grote fond NIC 2013 NIC KPV houdt op zondag 6 oktober een verkoop. Hier zullen onder andere duiven verkocht worden uit de eerste prijs winnaars, top vliegers en andere kampioenen. Onderstaande resultaten zijn behaald door

Nadere informatie

KAMPIOENENVIERING GRANDIOZE BONVERKOOP

KAMPIOENENVIERING GRANDIOZE BONVERKOOP JONKERSHOVE HOUTHULST duivenmaatschappij Recht Voor Allen Lokaal : Sporthal Houthulst Jonkershovestraat 103 A 8650 Houthulst ZONDAG 26 JANUARI 2014 om 14u30 KAMPIOENENVIERING ZONDAG 26 JANUARI 2014 om

Nadere informatie

DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007

DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerst afgegeven duif, op 8 wedvluchten, klassement per 5-tal, hetzij 2 in de GROTE FOND

Nadere informatie

Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016

Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016 Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016 Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van 28-11-2014 Verslag dienstjaar 2015/2016 van het 2016 Provinciaal verschil Comité Aangesloten leden

Nadere informatie

Bij Niels Broeckx (Oud-Turnhout, BE) zijn ze bezig aan een topseizoen!

Bij Niels Broeckx (Oud-Turnhout, BE) zijn ze bezig aan een topseizoen! Bij Niels Broeckx (Oud-Turnhout, BE) zijn ze bezig aan een topseizoen! Bij Niels Broeckx slaagden ze erin om in het seizoen 2013 maar liefst 9x in de provinciale top 10 terecht te komen met 1 provinciale

Nadere informatie

SUPER SATURDAY' uit TOURS oude & jaarlingen & FONTENAY oude & jaarlingen

SUPER SATURDAY' uit TOURS oude & jaarlingen & FONTENAY oude & jaarlingen ZATERDAG 20 MEI 2017 SUPER SATURDAY' uit TOURS oude & jaarlingen & FONTENAY oude & jaarlingen TOURS oude & jaarse duiven dubbeling W.V.V. (http://www.w-v-v.be/) Regionaal zone A of B - provinciaal (beide

Nadere informatie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE EN JAARLINGEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde

Nadere informatie

Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer

Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer Kort samengevat kunnen we stellen dat volgende super prestaties werden neergezet op andere hokken met De Saer-duiven de jongste seizoenen: 2 x 1 Nationaal 1

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN LEERVLUCHTEN SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND OMTREK SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND SEIZOEN 2016 OMTREK SNELHEID 2016 LE TOUCQUET ARRAS CLERMONT

Nadere informatie

* W.V.V * CHATEAUDUN ZONE A * Los : S:028 * * West Vlaanderen * 585 Jaarse * Basis: P: 1 *

* W.V.V * CHATEAUDUN ZONE A * Los : S:028 * * West Vlaanderen * 585 Jaarse * Basis: P: 1 * * W.V.V * CHATEAUDUN ZONE A2 03-07-17 * Los : 12.00 S:028 * * West Vlaanderen * 585 Jaarse * Basis: 350000 P: 1 * 10 20 30 40 50 100 200 300 500 1000 2000 5000 10000 VI IL UNI SCH GPR PRS GBO KBO A2S O2S

Nadere informatie

Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016

Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016 Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016 Het is vrijdag 8 juli wanneer om 7. 15 uur de duiven vanuit St Vincent de vrijheid krijgen. Met een wind voornamelijk uit westelijke richting is het voor

Nadere informatie

1 Jan Visser. 2 M. Klaassen.

1 Jan Visser. 2 M. Klaassen. Tentoonstelling. Op zaterdag 30 november a.s. houden wij onze jaarlijkse tentoonstelling. De 4 duiven, die door de leden vrijdagavond worden ingekooid, zullen zaterdagmorgen op hun schoonheid beoordeeld

Nadere informatie

(D.) 13, D E

(D.) 13, D E Freialdenhofen en zonen uit Aldenhoven (D.) Sandgracht 13, D-52457 Aldenhoven 4. Tel. 0049-24648841. Fax: 0049-2464908384. E Mail: freialdenhofen@-online.de Homepage: www.fondduiven.com/loft/freialdenhofen/

Nadere informatie

KBDB WEST-VLAAMSE AFDELING Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN Definitieve uitslag

KBDB WEST-VLAAMSE AFDELING Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN Definitieve uitslag Definitieve uitslag . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------- CLICQUE Gino Wevelgem *2014 2015 2016* 1 ste prijs Grote

Nadere informatie

KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART

KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART MAANDOVERZICHT MEI 2016 IN MEMORIAM BESTE DUIF UIT MOL KAMPIOENEN OP KOMST 1STE PRIJSWINNAARS TOP 10 NOTERINGEN IN MEMORIAN Mol-Rauw : Op 31 mei 2016 ging onze geliefde

Nadere informatie

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015 mdc CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerste afgegeven duif, op 17 wedvluchten, klassement per 5-tal (volledige

Nadere informatie

Reportage van Patrick de Cock uit Knesselare (Belgie)

Reportage van Patrick de Cock uit Knesselare (Belgie) Reportage van Patrick de Cock uit Knesselare (Belgie) Patrick zit graag tussen zijn gevleugelde vrienden en hij heeft zijn duiven dan ook helemaal naar zijn hand staan. Patrick houdt niet van bange duiven.

Nadere informatie

KAMPIOENENVIERING GRANDIOZE BONVERKOOP

KAMPIOENENVIERING GRANDIOZE BONVERKOOP NKERSHVE HUTHULST duivenmaatschappij Recht Voor Allen Lokaal : Sporthal Houthulst onkershovestraat 103 A 8650 Houthulst ZNDAG 25 ANUARI 2015 om 14u30 KAMPIENENVIERING ZNDAG 25 ANUARI 2015 om 15u00 GRANDIZE

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM Kampioenschappen 2012 (voorlopig) Klachten moeten gemeld worden voor 15/10/2012 bij het bestuur 1) Categorie Zware halve fond (1 +2 op alle vluchten

Nadere informatie

VOORLOPIGE UITSLAG PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 VLAAMS BRABANT. 1e ALGEMEEN KAMPIOEN. 2e ALGEMEEN KAMPIOEN. 3e ALGEMEEN KAMPIOEN

VOORLOPIGE UITSLAG PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 VLAAMS BRABANT. 1e ALGEMEEN KAMPIOEN. 2e ALGEMEEN KAMPIOEN. 3e ALGEMEEN KAMPIOEN VOORLOPIGE UITSLAG PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 VLAAMS BRABANT 1e ALGEMEEN KAMPIOEN 2e ALGEMEEN KAMPIOEN 3e ALGEMEEN KAMPIOEN 1 Kleine Snelheid Jonge: 1 Nechelput - Cornet Kester 12 66,0433 2 De Man

Nadere informatie

VLUCHTPROGRAMMA 2019 SNELHEID

VLUCHTPROGRAMMA 2019 SNELHEID VLUCHTPROGRAMMA 2019 33297 ROLLEGEM - KAPELLE 33297 SNELHEID DAT.INKORVING DAT. VLUCHT VLUCHT VLUCHT VRI. 5/04/19 ZAT. 6/04/19 ARRAS (OU JA ) K1 K2 VRI. 12/04/19 ZAT. 13/04/19 ARRAS (OU JA ) K1 K2 CLERMONT

Nadere informatie

Nieuws Vanhee-Decoster (Jabbeke): maken sterk seizoen 2015

Nieuws Vanhee-Decoster (Jabbeke): maken sterk seizoen 2015 Nieuws Vanhee-Decoster (Jabbeke): maken sterk seizoen 2015 20/12/2015 PHIL / DD CATEGORIE: REPORTAGES Jabbeke, een gemeente in West-Vlaanderen. Dat er ook enkele sterke duivenkolonies huizen is in duivenmiddens

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM Kampioenschappen 2013 (voorlopig) Klachten moeten gemeld worden voor 15/10/2013 bij het bestuur 1) Categorie Zware halve fond (1 +2 op alle vluchten

Nadere informatie

Ereprijzen Guldensporenvlucht 2010 Jonge Duiven. Ereprijs Geschonken door aan Winnaar

Ereprijzen Guldensporenvlucht 2010 Jonge Duiven. Ereprijs Geschonken door aan Winnaar Ereprijzen Guldensporenvlucht 2010 Jonge Duiven Ereprijs Geschonken door aan Winnaar Gulden Spoor Mr Danny Van Bael, Anderlecht 1e prijs hoofdvlucht Yves Beulque, Anzegem Schaal Stad Brugge 1e prijs hoofdvlucht

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT VOOR ALLEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016 HALVE FOND OUDE 1 E GETEKENDE OUDE 1 E + 2 E GETEKENDE

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT VOOR ALLEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016 HALVE FOND OUDE 1 E GETEKENDE OUDE 1 E + 2 E GETEKENDE KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT VOOR ALLEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016 HALVE FOND OUDE 1 E GETEKENDE 1 MEERSCHAERT ETIENNE KEMZEKE 9 157,98 TROFEE 2 RINGOOT FREDERIK KEMZEKE 8 140,33 VERMELDING

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM Kampioenschappen 2014 (voorlopig) Klachten moeten gemeld worden voor 15/10/2014 bij het bestuur 1) Categorie Zware halve fond (1 +2 op alle vluchten

Nadere informatie

(Koop 1 )Bogaert Eric. Westkerke

(Koop 1 )Bogaert Eric. Westkerke (Koop 1 )Bogaert Eric Westkerke Nadat hij al in 2016 en 2017 tweemaal de titel alg kampioen behaalde in ons lokaal is de kans groot dat hij zich in 2018 tot keizer kroont. Een fijne melker en speelt gemakkelijk

Nadere informatie

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2015 2005-2015 RAMEN DEUREN IN HOUT PVC ALU GLASWERKEN ISOLEREN EN INRICHTING VAN ZOLDERKAMERS WWW.SCHOTSMANS.

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2015 2005-2015 RAMEN DEUREN IN HOUT PVC ALU GLASWERKEN ISOLEREN EN INRICHTING VAN ZOLDERKAMERS WWW.SCHOTSMANS. SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2015 2005-2015 RAMEN DEUREN IN HOUT PVC ALU GLASWERKEN ISOLEREN EN INRICHTING VAN ZOLDERKAMERS WWW.SCHOTSMANS.BE ALGEMENE INFORMATIE ONZE KAMPIOENSCHAPPEN ZULLEN IN HET

Nadere informatie

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP De liefhebber met het meeste aantal vermeldingen in de verschillende categorieën met 1+2 behaald

Nadere informatie

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2014

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2014 SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2014 ALGEMENE INFORMATIE HET LIDGELD BEDRAAGT 15 EN GELD VOOR DE NATURA EN GESPONSORDE PRIJZEN, ZOALS EERDER VERMELD DIENT MEN 10 PER CATEGORIE (ZOWEL OUDE, JAARSE ALS JONGEN)

Nadere informatie

Onze wens en streven : een betaalbare toffe hobby, ook in de toekomst!

Onze wens en streven : een betaalbare toffe hobby, ook in de toekomst! Privéclub Secretariaat : p/a Pontstraat 35 9820 MERELBEKE -BOTTELARE Onze wens en streven : een betaalbare toffe hobby, ook in de toekomst! Duivensport heeft te kampen met vele kwaaltjes; té tijdrovend,

Nadere informatie

SPONSORGROEP HAGELAND 5 JARIG BESTAAN PROGRAMMA JUBILEUMJAAR 2011

SPONSORGROEP HAGELAND 5 JARIG BESTAAN PROGRAMMA JUBILEUMJAAR 2011 SPONSORGROEP HAGELAND 5 JARIG BESTAAN PROGRAMMA JUBILEUMJAAR 2011 PVC RAMEN EN DEUREN BINNENSCHRIJNWERK INRICHTING VAN ZOLDERKAMERS SCHOTSMANS BVBA KERKSTRAAT 43 3270 SCHERPENHEUVEL 0495/949266 WWW.SCHOTSMANS.BE

Nadere informatie

KAMPIOENENDAG SNELHEID VRIJDAG 27 OKTOBER 2017

KAMPIOENENDAG SNELHEID VRIJDAG 27 OKTOBER 2017 KAMPIOENENDAG SNELHEID VRIJDAG 27 OKTOBER 2017 PAROCHIEZAAL DRIESLINTER (Grote Stwg 282) 19u VERBOND OPLINTER DRIESLINTER DE WARE LIEFHEBBERS DRIESLINTER 1 Beste duivenliefhebbers, Alweer een jaar achter

Nadere informatie

Philippe Dobbelaere (Olsene, BE) boekt tweede provinciale zege van het seizoen, ditmaal uit Bourges tegen oude.

Philippe Dobbelaere (Olsene, BE) boekt tweede provinciale zege van het seizoen, ditmaal uit Bourges tegen oude. Philippe Dobbelaere (Olsene, BE) boekt tweede provinciale zege van het seizoen, ditmaal uit Bourges tegen 1.062 oude. Na provinciale winst op de openingsklassieker uit Vierzon, heeft Philippe met deze

Nadere informatie

TOTALE VERKOOP. wijlen JAN OP DE BEECK Herselt. VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur. (bezichtigen vanaf 19 uur)

TOTALE VERKOOP. wijlen JAN OP DE BEECK Herselt. VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur. (bezichtigen vanaf 19 uur) TOTALE VERKOOP wijlen JAN OP DE BEECK Herselt VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur (bezichtigen vanaf 19 uur) In het lokaal Den Arend Mouthorensteenweg 31, 3201 Wolfsdonk Aarschot 40 jaar aan de top met

Nadere informatie

SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons

SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons pagina 1 van 5 SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons Op 4 Juni 2017 stond de Midfondvlucht vanuit Soissons op het programma van Afdeling 8 GOU Noord-Oost Kring 6. De weervoorspellingen waren

Nadere informatie

2. KAMPIOEN Lichte- en Zware Fond Beste met 1 en 2 op Lichte- en zware Fond oude + jaarse Wisselbeker "Fondclub AMBIORIX Lichte-en Zware fond"

2. KAMPIOEN Lichte- en Zware Fond Beste met 1 en 2 op Lichte- en zware Fond oude + jaarse Wisselbeker Fondclub AMBIORIX Lichte-en Zware fond Kampioenschap Fondclub AMBIORIX 2018. met lidkaart 2018 1. ALGEMEEN KAMPIOEN Fondclub AMBIORIX Meeste prijzen 1 & 2 oude en jaarse op alle nationale vluchten voor Bourges jonge en alleen 1 & 2 jonge vanaf

Nadere informatie

Tentoonstelling Felix Vandenhove Kersbeek -Miskom

Tentoonstelling Felix Vandenhove Kersbeek -Miskom Tentoonstelling Felix Vandenhove Kersbeek -Miskom Zaterdag 19 november 2016 van 14.00u tot 16.00u Duivenlokaal De Ware Vrienden Oplinter Sint-Genovevaplein 33 te 3300 Oplinter Een selectie van de jonge

Nadere informatie

Mede dankzij onderstaande sponsoren is het gratis prijzen festival wederom een succes geworden waarvoor namens alle deelnemers dank.

Mede dankzij onderstaande sponsoren is het gratis prijzen festival wederom een succes geworden waarvoor namens alle deelnemers dank. Bijgaand het overzicht van de geschonken bonnen van de liefhebbers die vluchtwinnaar zijn van het nationale inkorfcentrum Hendrik Ido Ambacht seizoen 2014. Deze bonnen kunt U bemachtigen door mee te doen

Nadere informatie

Voorlopige Provinciale Kampioenschappen 2019 West-Vlaanderen

Voorlopige Provinciale Kampioenschappen 2019 West-Vlaanderen Voorlopige Provinciale Kampioenschappen 2019 West-Vlaanderen Algemeen Provinciaal Kampioen 2019 Maes Anthony - Waregem 1ste Fond oude 3033516/17 2de Fond jongen 3012088/19 4de All Round jongen 3012102/19

Nadere informatie

MAANDOVERZICHT KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART

MAANDOVERZICHT KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART MAANDOVERZICHT KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART MEI 2018 Voorwoord In de maand april presteerden de duiven van onze liefhebbers al op een hoog niveau. Deze lijn werd begin mei dan ook doorgetrokken. In

Nadere informatie

Nederhasselt. Algemeen KONING (1+2+3) : VAN DER MAELEN SONIA-PENNE BERT - 148 prijzen

Nederhasselt. Algemeen KONING (1+2+3) : VAN DER MAELEN SONIA-PENNE BERT - 148 prijzen Kampioenschappen 2012 Koninklijke DENDERBOND - NINOVE ******************************************* ALGEMEEN KONING en KAMPIOEN : VAN DER MAELEN SONIA - PENNE BERT - Nederhasselt KEIZER Fond : VAN SANDE

Nadere informatie

Prijsuitreiking en huldiging kampioenen Grote verloting Afhalen gewonnen prijzen Bonnenverkoop Gratis verloting levensmiddelenpakketten

Prijsuitreiking en huldiging kampioenen Grote verloting Afhalen gewonnen prijzen Bonnenverkoop Gratis verloting levensmiddelenpakketten KAMPIOENENBOEK EN UITNODIGING FEESTAVOND Zaterdagavond 13 oktober 2018 in Zaal in Burgerhout, Burgerhoutsestraat 161 te Roosendaal Aanvang 19.00 uur, zaal open 18.15 uur Graag nodigen wij alle liefhebbers

Nadere informatie

VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL

VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP 1 VERHEYEN LOUIS 14 VERMELDINGEN 2 EVERAERTS AUGUST 6 VERMELDINGEN 15pt 3 FREDERICKX LOUIS 6 VERMELDINGEN 18pt KAMPIOENSCHAPPEN 2016 Kampioenschap

Nadere informatie

Kampioenenviering 2019

Kampioenenviering 2019 Kampioenenviering 2019 Waar : Parochiezaal Droeshout Stwg. Op Vilvoorde 229 (naast de kerk) Wanneer : Zondag 8 december 2019 om 12u30. Verplicht vooraf inschrijven voor de maaltijd. (Zie strookje achteraan)

Nadere informatie

viert hun Kampioenen op:

viert hun Kampioenen op: Duivenmaatschappij Elk Zijn Recht viert hun Kampioenen op: Waar? Zaal cafe Ankerhof Huytstraat 36 9450 Haaltert Beste vrienden duivenliefhebbers, Wij nodigen u en uw familie graag uit op onze kampioenenviering.

Nadere informatie

De Vanrobaeys-Duivenkrant-La Vie Colombophile kampioenschappen 2016

De Vanrobaeys-Duivenkrant-La Vie Colombophile kampioenschappen 2016 De Vanrobaeys-Duivenkrant-La Vie Colombophile kampioenschappen 2016 Het Vanrobaeys-Duivenkrant-La Vie Colombophile kampioenschap snelheid voor oude en/of jaarse duiven 2016 We vragen de 10 beste resultaten

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER EENDRACHT BRUSTEM - DE WARE VRIENDEN ZEPPEREN

VLUCHTKALENDER EENDRACHT BRUSTEM - DE WARE VRIENDEN ZEPPEREN VLUCHTKALENDER EENDRACHT BRUSTEM - DE WARE VRIENDEN ZEPPEREN Eerste reeks OUDE + JAARDUIVEN 04/04 05/04 Couvin 11/04 12/04 Couvin 18/04 19/04 Reims 25/04 26/04 Reims 30/04 02/05 Sens 07/05 09/05 Gien (Pr.)

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER Gentweg Lembeke 09/

VLUCHTKALENDER Gentweg Lembeke 09/ VLUCHTKALENDER 2019 www.rechtenplicht.be Gentweg 58 9971 Lembeke 09/377.34.41 Prijsverdeling van de lokale kampioenschappen Arras Oude: 1) 45+tr/wb Jaarse: 1) 45+tr/wb Jonge: 1) 45+tr/wb 2) 35 2) 35 2)

Nadere informatie

VOORLOPIGE STANDEN KLACHTEN TOT 02 OKTOBER 20U 013/ LIEFHEBBERS DIE GEEN TROFEE WENSEN MELDEN DIT VIA 013/ TOT 02 OKTOBER 20U!!

VOORLOPIGE STANDEN KLACHTEN TOT 02 OKTOBER 20U 013/ LIEFHEBBERS DIE GEEN TROFEE WENSEN MELDEN DIT VIA 013/ TOT 02 OKTOBER 20U!! VOORLOPIGE STANDEN KLACHTEN TOT 02 OKTOBER 20U 013/77.14.77 LIEFHEBBERS DIE GEEN TROFEE WENSEN MELDEN DIT VIA 013/77.14.77 TOT 02 OKTOBER 20U!! ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP 2013 1 VERHEYEN LOUIS 16 VERMELDINGEN

Nadere informatie

KBDB WEST-VLAAMSE AFDELING Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2017 DEFINITIEVE UITSLAG

KBDB WEST-VLAAMSE AFDELING Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2017 DEFINITIEVE UITSLAG DEFINITIEVE UITSLAG . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- DE LAERE M & Luc - Anzegem 2 de prijs Grote Halve-Fond

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER & Kampioenschappen 2017

VLUCHTKALENDER & Kampioenschappen 2017 VLUCHTKALENDER & Kampioenschappen 2017 Het bestuur Lokaal Atlantis Bergenstraat 18 8972 Roesbrugge-Haringe President : Regheere Willy Vice-President : Lagache Eric Secretary : Delefortrie Maureen Deputy

Nadere informatie

Nicolas & Filip Norman. Florian special FLORIAN SPECIAL 2/18/2019 SONS & DAUGHTERS OF MAGIC FLORIAN. Pagina 1

Nicolas & Filip Norman. Florian special FLORIAN SPECIAL 2/18/2019 SONS & DAUGHTERS OF MAGIC FLORIAN. Pagina 1 Nicolas & Filip Norman FLORIAN SPECIAL 2/18/2019 SONS & DAUGHTERS OF MAGIC FLORIAN Pagina 1 S O N S & D A U G H T E R S O F M A G I C F L O R I A N INJECTION... 5 BE13-3096011 Son Florian Nest Brother

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN LEERVLUCHTEN SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND OMTREK SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND SEIZOEN 2018 Het programmaboekje werd opgemaakt aan de hand van

Nadere informatie

Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver

Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver Vandaag een interview met de spontane Ludo Vaganée uit het Belgische Sint Katelijne Waver. Het contact loopt meest via facebookvriend Emiel Boschmans die voor Ludo veel

Nadere informatie

6 DECEMBER 2014 OM UUR

6 DECEMBER 2014 OM UUR 25 25 GEMEENTELIJK DUIVENKAMPIOENSCHAP 25 STE KAMPIOENENDAG OP ZATERDAG 6 DECEMBER 2014 OM 17.00 UUR GEMEENTELIJK CENTRUM DE KOUTER MIDDELKOUTER, 10 9450 HAALTERT VANAF 22 UUR SPEELT DISCOBAR JO UIT DENDERHOUTEM

Nadere informatie

BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Reeks:1 Wind : -0.

BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Reeks:1 Wind : -0. d BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Wind : -0.9 1 4193 ENGELEN GUILLAUME 13.54 M45 55 ATLA 8p 2 4315 MERTENS WIM 13.60 M40 58 OPW

Nadere informatie