Jaarlijkse bonverkoop 2014 Vrijdag 17/01/2014 om 19 uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarlijkse bonverkoop 2014 Vrijdag 17/01/2014 om 19 uur"
  • Ine Vos
  • 8 jaren geleden
  • Aantal bezoeken:

Transcriptie

1 Jaarlijkse bonverkoop 2014 Vrijdag 17/01/2014 om 19 uur In ons lokaal: Toelatingsnummer 3/20/2014 Voorbieden tot woensdag 15/01/ uur Café De lijmpot Gistelsteenweg 609, Zerkegem ****************************************************************** 1) Beauprez christof, St. Michiels- Brugge Christoph die na een tussenstop van 20 jaar herbegint en geïnvesteerd heeft in de beste rassen is nu druk bezig met het testen van zijn jonge kolonie en dit in 2013 al met mooie uitslagen, Voor wie is deze mooie schenking? 2 ) Becue Daniel, Zerkegem Waar Daniel inkorft dingt hij ook mee naar de zege. Een sterke en streng geselecteerde kolonie. Iets voor iemand die van overwinningen houdt. 3) Bogaert Dirk, Westkerke Is dit het 2 hok Fernand Kyndt? Speelt steeds top. Knalprestaties in Aartrijke. Wat zal dit geven nu hij tijd zat krijgt met zijn pensioen. Zeker een knaller in onze verkoop

2 4) Bogaert Eric, Westkerke fijne melker. Specialist met oude en jaarlingen. Ledigt regelmatig de kassa van de maatschappij. 5 ) Bogaert Marc, Eernegem Hier zijn we aanbeland bij een kolonie met topkwaliteit op de hokken,de (soms dure) investeringen heeft voor Marc alvast geen windeieren in de spreekwoordelijke mand gelegd. Alvast onze hartelijke felicitaties voor de koper van deze bon 6) Cordy Andre, Roksem Altijd goedlachse liefhebber die steeds de sterkere lokalen opzoekt om zijn duiven te testen. 7) Cuvelier Rik, Jabbeke Behaalt wekelijks super resultaten, voor wie is deze prachtige schenking 8) Debaets Rene, Westkerke Onze algemene kampioen van het voorbije jaar. Zette meerdere uitslagen naar zijn hand en dit in alle categorieën. 9) Deblauwe Hubert, Jabbeke Hubert heeft het voorbije jaar een sabbatjaar ingelast maar beloofde ons volgend seizoen terug te knallen.

3 10) Debou Dieter, Ichtegem 7 de provinciaal kampioen beginnelingen jonge duiven Deze tiener is één van de zeldzame jonge liefhebbers die de duivenmicrobe echt in het bloed heeft en in 2013 reeds succesvol naar voor trad. Hij mikt vooral op de halve fond tot fond, van 250 km tot 500 à 600 km. Op de Guldesporenvlucht Tours pronkte hij lokaal (Aartrijke) met de eerste plaats tegen 355 duiven. Provinciaal werd dat een 3 de plaats op 2786 duiven. Op Chateauroux werd hij 19 de provinciaal en op La Souterraine 72 ste. In Kortemark nam hij aan een Brionne-vlucht deel met de volgende uitslag als resultaat: 2,7,9,37,40,41,44,55,56,61,65,.../256 d. Niet niks, hé! En dat als jonge snaak in de duivenwereld. Het ras van André Deketelaere uit Ichtegem ligt voor 90 % aan de basis van Dieter's hokpopulatie en het ras Eric De Vlaminck uit Hulste (verkregen via André Deketelaere) vult aan voor de fond. Zijn stamvader is er één van Noël Montaigne uit Koekelare en zijn beste duivin op Fontenay, Pontoise en Brionne komt uit een kweekduiver van Ferdinand en Karel Denduyver uit Ichtegem. Met de soort van Dieter Debou geraak je vast verder op! 11) Deconynck Jean, Bredene Al jaren een sterk spelende liefhebber. Iedereen kan deze versterking gebruiken 12) Dekeyzer Christian, Torhout Een liefhebber met klasse duiven op snelheid en halve fond.speelt in de regio Torhout ketting uitslagen met de jonge duiven.christian doet hier een super schenking voor onze maatschappij. 13) Dekeyzer Frans, Aartrijke Frans is al vele jaren een fervente duivenliefhebber en met super rassen op de hokken verzamelt hij al meerdere jaren mooie uitslagen op de fond en halve-fond vluchten Voor onze maatschappij schenkt Frans hier iets unieks 14) Denys Erik, Beveren -Leie De kampioen uit Beveren-Leie is al een 30-tal jaren duivenliefhebber en werd het voorbije jaar winnaar van de nationale vlucht uit Souilliac. Met de klasseduiven op het hok stond het er aan te komen. Erik werd tevens winnaar van een one loftvlucht in Thailand. Erik houdt eraan iets goed te schenken.

4 15) Depoover Bjorn, Westende Een hok met verschillende kampioenen, hieronder een overzicht van een paar uitslagen 2012 : 3 de kampioen jongen snelheid Pervijze 4de kampioen Ablis jongen Pervijze 2013 : 1ste kampioen oude beneden parijs Lombardsijde(met jaarduiven) 3de kampioen jongen beneden Parijs grote omtrek Lombardsijde 1ste kampioen jongen beneden Parijs kleine omtrek Lombardsijde 2de kampioen jaarse beneden Parijs Pervijze 5de kampioen oude beneden Parijs Pervijze(met jaarduiven) 2de en 5de asduif beneden Parijs Pervijze enkele uitslagen 2012 jongen : clermont : 96 duiven : 1,6,7,8,9,10,13,18,19,25,38,39,40,42,44 of 15/26 clermont : 228 duiven : 3,23,49 of 3/6 clermont : 99 duiven : 11,18,30,32,37 of 5/8 l'aigle : 250 duiven : 18,19,66 of 3/6 fontenay : 390 duiven : 16,50,117 of ¾ fontenay : 221 duiven : 7,14,21,33,58 of 5/8 l'aigle : 226 duiven : 2,31,36 of 3/5 fontenay : 315 duiven : 12,52,60,89 of 4/6 Bjorn doet hier een unieke schenking voor ons maatschappij 16) Deschacht-Denduyver, Westkerke 1 ste provinciaal asduif KBDB kleine halve fond jaarse de provinciaal asduif KBDB kleine halve fond jaarse de provinciaaal kampioen KBDB kleine halve fond de provinciaaal kampioen KBDB snelheid oude & jaarse de kampioen jaarlingen 2013 / W.V.V. Als de duiven van de tandem Deschacht-Denduyver ingezet worden in een wedstrijd (van snelheid over halve fond tot fond), wees er dan maar zeker van dat je met hen rekening zal moeten houden. In 2011, 2012en 2013 samen behaalden zij al 80 maal de eerste prijs. Ze werden 11 maal eerste kampioen, 5 maal tweede kampioen en 11 maal derse kampioen over verschillende lokalen. Om van de rest nog maar te zwijgen! In de provinciale competitie doen ze het al even goed. Bewijs de provinciale asduiven. De tandem Deschacht-Denduyver kan heel fier zeggen reeds meer dan 250 keer een eerste prijs te hebben gehaald in 10 jaar tijd. Dat is iets waar velen slechts kunnen van dromen!

5 17) Devooght Gilbert, De haan De man die het voorbije jaar bewees dat geduld in de duivensport loont. Hij was niet op te jagen door het slechte weer bij het seizoenbegin. Hij wachtte gewoon met zijn duiven tot betere tijden en won nog meerdere topprijzen. 18) Devooght Marc, Varsenare Ons bestuurslid houdt eraan een superschenking te doen voor de maatschappij. Hij heeft geld noch moeite gespaard om aan een goede stam te geraken welke zowel snelheid als fond aankunnen. Een echte buitenkans 19) Devos -Rondelez, Ettelgem Onze gewezen voorzitter is alom gekend voor zijn topprestaties op de fond. Na zijn verhuis van enkele jaren geleden knoopt hij terug aan met topsuccessen. Laat deze kans niet voorbij gaan. 20) Dumont Geert, Jabbeke Het hok waar de duivensport nog echt een hobby is maar waar de resultaten voor zichzelf spreken. 21) Gailliaert Edward, Roksem Een melker met grote ondervinding en sterke duiven op de fond vluchten, 25 ste internationaal BARCELONA 2013 / oude duiven 18 de nationaal BARCELONA 2013 / oude duiven 4 de BARCELONA 2013 / I.W.V. / 1522 oude duiven Deze bon is een buitenkans! 22) Galle - Wijnants Peter, Veldegem Kurt en Peter schenken een bon voor jonge duif 2014,super kolonie die alles won wat er te winnen was, meermaals Kampioen Zware Fond op Regionaal, Provinciaal en Nationaal vlak. Het aantal keer ze in de eerste 100 Nationaal speelden niet meer bij te houden!! En steeds met de kleine korf, spelen ze een zeer hoog percentage prijs, dit zowel op Fond of zware Fond. Ook op Oneloft races doen hun duiven het wonderwel.te Nevele 2013 Belgian Masters 70e en 120e met slechts twee duiven mee!!!velen lukten reeds met hun Cracks, schenken iets van het allerbeste, bezitten een kweek hok van 20 duiven die in de eerste 10 Nationaal vlogen!! Voor wie dit goudklompje.

6 23) Geryl Eddy, Westkerke Eddy is sinds kort verhuisd van Eernegem naar Westkerke doet hier een mooi schenking voor ons lokaal 24) Godderis Linda, Brugge Deze liefhebebrs zette het voorbije seizoen prachtprestaties neer en dit van begin april tot een stuk in oktober want zij korfden ook zeer verdienstelijk in voor de Ronde van België! Edmond Praet is secretaris van De Snelle Duif Jabbeke en secretaris van de B.C.K. (Belgische Commissie van Keurmeesters), met daarbovenop nog het management van zijn kolonie, dus we mogen wel stellen dat de Mon een bezige bij is! De rassen die het hok bevolken : Martin Verhelle, Bert Penne(nu de tandem Vandermaelen-Penne), Frans Verheyen, Rony & Bram De Rycker, Devos-Rondelez, Carlos Verscheure en Roger Casier. 25) Gunst Roland, De haan De optimist onder de duivenmelkers. Geen grootspraak. Realist. Bij hem tellen enkel resultaten. 26) Hollebeke Beuselinck, Oostende Gilbert is één der topspelers van ons lokaal. Kettinguitslagen en steeds bereid om liefhebbers te helpen. Bij Gilbert moeten ze uitblinken of ze worden snel naar de kookpot verwezen. 27) Kyndt Roland, Snellegem Roland heeft een kleine maar beresterke kolonie die al jaren op volle toeren draait en dit met uitzonderlijke resultaten. Deze liefhebber korft niet de massa in maar gaat voornamelijk in Aartrijke en Torhout Wijnendale inkorven met een kleine mand en behaalt daarmee spectaculaire uitslagen. Weet daarbij dat hij de sterke concurrentie nooit uit de weg gaat en dat zijn vliegploeg een bijzonder harde noot om kraken is op de halve en lichte fond. 28) Lapin Romain, Zuienkerke De kolonie van Romain is uitgegroeid en bestemd om Fond te vliegen. Reeds jaren draait de kolonie op topniveau, daar kunnen we niet naast kijken. Kwaliteit is er zeker te vinden. Zijn kleppers vliegen prijzen bijeen van Clermont tot de zware Fond! Romain weet zijn duiven klaar te stomen als geen ander. Wie gaat met deze prachtschenking lopen?

7 29) Maes Anthony, Waregem Ook in 2013 top, met als hoogtepunt 1e provinciaal Châteauroux Dit jaar bevestigde Anthony nog eens dat er met zijn duifjes rekening dient gehouden te worden op zowel lokaal, provinciaal als nationaal vlak, hij liet volgende resultaat noteren: Chateauroux provinciaal 3600 oude / jaarse /10 De 2é provinciaal bij de oude werd gewonnen door het supertje "Schoon blauw Het zijn niet enkel de 2 provinciale uitblinkers op Châteauroux die de "forme" te pakken hebben, reeds gans het seizoen doet de rest van de duiven het ook voortreffelijk. Voor wie is deze unieke schenking?. 30) Neirinck Walter, Varsenare Na een onderbreking nam Walter vorige jaar terug de draad van de duivensport op. Onmiddellijk was het terug bingo met tal van eerste prijzen en kopprijzen. Hier is de aanwezigheid van de soort van zoon Rudy zeker niet vreemd aan 31) Plasschaert Daniel, Assebroek Deze sympathieke liefhebber bezit weinig speelduiven die dan ook streng geselekteerd worden.voor wie deze mooie schenking 32) Pollet Guido, Oostkamp De drijvende kracht achter de maatschappij te St-Andries. Sterk spelende liefhebber. Sterk op snelheid en fond. Schenkt voor onze maatschappij iets speciaal.

8 33) Pollin Marc, Jabbeke -Snellegem Het seizoen begon in mineur. Diana, vrouw van Marc en moeder van Geert, was betrokken bij een zwaar verkeersongeluk. Bijna levenloos en zwaar gekwetst werd ze afgevoerd. Ze moest van heel ver terugkeren en is nu nog volop aan het revalideren. Marc en Geert dragen hun nationale titel op de zware fond voor oude duiven op aan haar. Zij was hun grootste kampioene, dit dankzij haar inzet en vastberadenheid om er weer bovenop te komen. De Pollinduiven zijn gekend tot ver over onze landsgrenzen. Marc is al jaren een topduivenliefhebber die echt voor de sport leeft. Dat merk je ook als hij aan een wedstrijd deelneemt. Zijn doel is dan gewoon winnen en dat op afstanden van Arras t.e.m. Barcelona. Dit jaar behaalde hij de nationale titel Zware Fond. Daarnaast werden de Pollins algemeen kampioen IWV en wonnen ze nog tal van andere mooie kampioenschappen, waaronder 16 zuivere eerste prijzen. Het seizoen werd aangevat met een honderdtal weduwnaars (60 oude/ 40 jaarse) en een tiental duivinnen. Er werden ook een 150 jongen gekweekt uit drie rondes die goed opgeleerd worden om er volgend jaar te staan als jaarling. De verzorging van de duiven is volgens Marc van primordiaal belang. 34) Quicke Andre, Varsenare Onze schatbewaarder knoopt na zijn recente verhuis terug met de successen aan. Andre vindt het zijn plicht iets speciaal te schenken in zijn maatschappij. 35) Roels Tim, St kruis / Bissegem De jonge melker die zich meer richt naar de fondvluchten en met succes. Spaart geld noch moeite om zijn doel te bereiken. Een bon met plezier aan de maatschappij geschonken. 36 ) Roose Noel, Roksem Kolonie van grote klasse met verschillende topvliegers. Door de jaren heen sterk geselecteerd. Rassen: o.a. Joseph Daniel (Ichtegem), Grijp deze unieke kans om U te versterken met iets uit deze topkolonie. 37) Roose Michel, Oudenburg Deze kolonie speelt al verschillende jaren sterk met een klein aantal duiven, Deze unieke schenking kan iets voor U zijn

9 38) Slabbinck Marc, Gistel - Moere Marc schenkt een jonge duif voor onze maatschappij. Zeer sterke duiven op de halve fond en ook op de grote fond met 1é prijzen en ook bij de kampioenen, voor wie is deze super schenking. 39) Strubbe Vianne, St Andries Viviane is terug bij de kampioenen, schenkt hier een super schenking. 40) V. D. Maelen Sonia Penne Bert, Nederhasselt Zowel Sonia Van Der Maelen als Bert Penne hadden een sterk presterende kolonie. In 2012 besloten ze om de krachten te bundelen en in tandem te gaan spelen. Een gouden zet, zo bleek, want nu spelen ze de pannen van het dak. Een waardevolle bon, wie neemt deze bon mee naar huis? 41) Vanden Broele Jimmy, Roksem leverancier van betere duiven op diverse hokken. Beste duif 2011 en 2013 bij Godderis. 42) Vanderlinden Nick, Gistel Nick, die werkzaam is in de sector tuinaanleg en tuinonderhoud, heeft zijn handen vol. Na een goedgevulde dagtaak verzorgt hij zijn kolonie prijsbeesten prima. Hij gaat meestal met zijn duiven naar Beerst om ze in te korven op snelheidsvluchten en halve fondvluchten. Af en toe probeert hij zijn duifjes ook op grotere afstanden, want dat is hetgeen hij werkelijk beoogt. Nick kreeg de duivenmicrobe te pakken door zijn vader en zijn grootvader, die beiden succesvol met de duiven spelen. 43) Vanhee -Decoster, Jabbeke Een buitenkans voor de mensen die het wat verder zoeken. Een zeer gewilde duivenkolonie, maar dit sympathieke koppel houdt er aan iets speciaals te geven voor onze maatschappij. 44) Vanpraet Jozef, Zerkegem Waar Jozef inkorft staat hij steeds met een kettinguitslag binnen de top 10 op de uitslag. De enige manier om hem aan te pakken is met zijn eigen ras. Een prachtschenking.

10 45) Verdonck Robert, Zerkegem Hoe lang speelt Robert reeds met de duiven? Telkenmale is hij bij de toppers. Alle jaren speelt hij zijn aantal eerste en topprijzen. Altijd bereid om iemand vooruit te helpen. Koop deze bon en ge wordt vooruit geholpen. Een liefhebber met het duivenhart op de juiste plaats. 46) Verplancke Freddy, Ettelgem Gelukkig speelt Freddy enkel zijn jonge duiven. Alle kampioenschappen waar hij aan deelneemt wint hij. Geen geldspel, enkel hobby en toch ijzersterk. 47) Verscheure Carlos, Zuienkerke De stille gepensioneerde dorpsonderwijzer behaalde al verschillende mooie fond resultaten. Wie Carlos kent weet zeker dat men er goed bediend wordt. Velen hebben reeds succes behaald met de soort van Carlos. De man met een scherp mes. Niet presteren is verwezen worden naar de pot. 48) Verschoot Joel, Ingelmunster 2 x 1 e nationaal naast 2 e en 3 e nationaal in e Algemeen Kampioen van België KBDB 2013 Joël Verschoot werd dit jaar voor de 2e keer in 3 jaar tijd 2e Algemeen Kampioen van België KBDB. Ook in 2011 greep hij net naast de eerste stek. Samen met twee nationale overwinningen uit Agen en Brive, een 2e nationaal La Souterraine en een 3e nationaal Narbonne in 2013 werd het een duivenseizoen om in te kaderen! Wellicht werd 2013 ook het seizoen van de definitieve doorbraak aan de (inter)nationale top van ons duivensportgebeuren. Nadat Joël en zoon Dieter de jongste twee seizoenen zowat alle titelgewin hadden opgerold, kwam er in 2013 de dik verdiende nationale erkenning. Afgedwongen en gerealiseerd met klinkende prestaties. Binnen goed 3 weken behaalde Joël ei zo na 3 x 1 e nationale overwinningen. Uiteindelijk strandde de teller op 2 stuks, met nationale winst uit Agen en Brive, en een eervolle 2 e stek Nationaal La Souterraine Oude. Goed twee weken na Brive, waren de Verschootduiven er opnieuw heel dichtbij uit Narbonne Jaarlingen, met provinciale winst en een 3 e plaats nationaal! Net alsof de jonge duiven ook hun steentje wilden bijdragen tot dit succesjaar, won Tina in augustus nog 1 e Prov. en 1 e Nat. Zone A1 uit La Souterraine. Van een boerenjaar gesproken, om het eens in het pittig West- Vlaams uit te drukken. We zetten de hoogtepunten uit 2013 nog even op een rijtje:

11 49) Wildemauwe jacques, Beernem De ancien onder de keurmeesters. Bestuurlid van een fondlokaal. Voorvechter in de duivensport. Jacques geeft U hier de kans om Uw kolonie te versterken. 50) Wybo Roger, Sint Andries Roger speelt reeds vele jaren met duiven en telkenmale is hij bij de toppers. En al jaren speelt hij zijn aantal eerste en topprijzen. Koop deze prachtige schenking en ge wordt vooruit geholpen. Het bestuur dankt op voorhand alle schenkers en bieders. Voorbieden via de website (voorbieden vanaf +/- 25 dec.13 en stopt woensdag 15 jan.2014 om 22 uur ) Alle info via onze website

De snelle duif Jabbeke

De snelle duif Jabbeke De snelle duif Jabbeke Jaarlijkse bonverkoop Zondag 22 januari 2017 om 14 uur stipt Lokaal Café Auberge, Gistelsteenweg 290 - Jabbeke Voorbieden tot Vrijdag 20 januari 20 uur Voorbieden via verkoop website:

Nadere informatie

Vrijdag 18 januari om 19 uur stipt

Vrijdag 18 januari om 19 uur stipt Vrijdag 18 januari om 19 uur stipt Het toelatingsnummer : 03/16/2013 Bonverkoop gaat door in ons lokaal Caf de Lijmpot : Gistelsteenweg 609, Zerkegem www.everyoneweb.be/desnelleduifjabbeke Het voorbieden

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN LEERVLUCHTEN SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND OMTREK SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND SEIZOEN 2016 OMTREK SNELHEID 2016 LE TOUCQUET ARRAS CLERMONT

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2012 VOORLOPIGE UITSLAG

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2012 VOORLOPIGE UITSLAG - VOORLOPIGE UITSLAG ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------- PLATTEEUW Kurt & Raf Rumbeke 1 e prijs Zware Halve-Fond

Nadere informatie

(Koop 1 )Bogaert Eric. Westkerke

(Koop 1 )Bogaert Eric. Westkerke (Koop 1 )Bogaert Eric Westkerke Nadat hij al in 2016 en 2017 tweemaal de titel alg kampioen behaalde in ons lokaal is de kans groot dat hij zich in 2018 tot keizer kroont. Een fijne melker en speelt gemakkelijk

Nadere informatie

VANHEE - DECOSTER (Jabbeke - B) TOP PRESTATIES OP DE FONDVLUCHTEN DANKZIJ DE STERKE BASIS VAN GEORGES LIDOU DUIVEN!

VANHEE - DECOSTER (Jabbeke - B) TOP PRESTATIES OP DE FONDVLUCHTEN DANKZIJ DE STERKE BASIS VAN GEORGES LIDOU DUIVEN! VANHEE - DECOSTER (Jabbeke - B) TOP PRESTATIES OP DE FONDVLUCHTEN DANKZIJ DE STERKE BASIS VAN GEORGES LIDOU DUIVEN! Monday 22 January 2018 West-Vlamingen zijn wereldwijd bekend als noeste, harde werkers.

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN LEERVLUCHTEN SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND OMTREK SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND SEIZOEN 2017 Het programmaboekje werd opgemaakt aan de hand van

Nadere informatie

UNION FONDCLUB GISTEL VIERDE ZIJN KAMPIOENEN

UNION FONDCLUB GISTEL VIERDE ZIJN KAMPIOENEN UNION FONDCLUB GISTEL VIERDE ZIJN KAMPIOENEN Op 12 januari 2013 mocht voorzitter Luc Willem een record aantal enthousiaste aanwezigen, waaronder Dirk Schreel, provinciaal bestuurslid en nationale voorzitter

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN

VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN VLUCHTKALENDER - KAMPIOENSCHAPPEN LEERVLUCHTEN SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND OMTREK SNELHEID KLEINE HALVE FOND FOND GROTE FOND SEIZOEN 2018 Het programmaboekje werd opgemaakt aan de hand van

Nadere informatie

Vooreerst was het de beurt aan de kampioenen van het samenspel Fondclub Steenbrugge en Fondclub Gistel.

Vooreerst was het de beurt aan de kampioenen van het samenspel Fondclub Steenbrugge en Fondclub Gistel. UNION Fondclub Gistel en Fondclub Steenbrugge huldigen de kampioenen 2016 van de twee maatschappijen en van het samenspel Gistel + Steenbrugge. Op 4 febr.2017 in Sallons De Vrede te Ichtegem In het prachtige

Nadere informatie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2019 Afdeling West-Vlaanderen - Definitieve Versie ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE EN JAARLINGEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde

Nadere informatie

DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION FONDCLUB GISTEL HULDIGDE ZIJN KAMPIOENEN

DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION FONDCLUB GISTEL HULDIGDE ZIJN KAMPIOENEN DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION FONDCLUB GISTEL HULDIGDE ZIJN KAMPIOENEN SFEERVOLLE KAMPIOENENVIERING op 3 februari 18 in Salons De Vrede, Ichtegem samen met internationale, nationale, zonale, provinciale en

Nadere informatie

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen

Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen Provinciale gesubsidieerde kampioenschappen 2016 Afdeling West-Vlaanderen ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE EN JAARLINGEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde op weekend vluchten

Nadere informatie

THIJS - PETERS UIT MAASMECHELEN 3x 1ste ZONE C2 OP BOURGES, MONTLUCON EN ARGENTON

THIJS - PETERS UIT MAASMECHELEN 3x 1ste ZONE C2 OP BOURGES, MONTLUCON EN ARGENTON THIJS - PETERS UIT MAASMECHELEN 3x 1ste ZONE C2 OP BOURGES, MONTLUCON EN ARGENTON In het heel Oostelijk gedeelte van Limburg rijden we richting Maasmechelen. We komen hier terecht bij Ludo Thijs en Christel

Nadere informatie

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2015 2005-2015 RAMEN DEUREN IN HOUT PVC ALU GLASWERKEN ISOLEREN EN INRICHTING VAN ZOLDERKAMERS WWW.SCHOTSMANS.

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2015 2005-2015 RAMEN DEUREN IN HOUT PVC ALU GLASWERKEN ISOLEREN EN INRICHTING VAN ZOLDERKAMERS WWW.SCHOTSMANS. SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2015 2005-2015 RAMEN DEUREN IN HOUT PVC ALU GLASWERKEN ISOLEREN EN INRICHTING VAN ZOLDERKAMERS WWW.SCHOTSMANS.BE ALGEMENE INFORMATIE ONZE KAMPIOENSCHAPPEN ZULLEN IN HET

Nadere informatie

A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven

A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven Het kweken van Asduiven lijkt een talent te zijn van de heren Saarloos. Bert ziet het kweken van zeer goede duiven, die in één seizoen

Nadere informatie

REKKEM. Duivenmaatschappij De Arend In bioboerderij t Goed ter Heule, Dronckaerstraat 665, Lauwe

REKKEM. Duivenmaatschappij De Arend In bioboerderij t Goed ter Heule, Dronckaerstraat 665, Lauwe REKKEM Duivenmaatschappij De Arend In bioboerderij t Goed ter Heule, Dronckaerstraat 665, Lauwe www.dearendrekkem.be 2018 Gesticht in 1919 stamnummer 33193 Telefoons enkel te gebruiken bij aanmeldingen:

Nadere informatie

Hans Lindenberg succesvol op Agen (Bordeaux) Jaarlingen 2014

Hans Lindenberg succesvol op Agen (Bordeaux) Jaarlingen 2014 Hans Lindenberg succesvol op Agen (Bordeaux) Jaarlingen 2014 Eigenlijk zou er moeten staan Hans en John Lindenberg, want hoewel er niet in combinatie gespeeld wordt heeft zoon John zeker ook zijn bijdrage

Nadere informatie

K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN

K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN K.B.D.B. AFDELING WEST-VLAANDEREN PROVINCIALE GESUBSIDIEERDE KAMPIOENSCHAPPEN 2010 ASDUIVEN 1) SNELHEID OUDE DUIVEN: te winnen met dezelfde duif, die de vijf -5- beste resultaten behaalde op W.E. vluchten

Nadere informatie

KAMPIOENENBOEK EN UITNODIGING FEESTAVOND. Zaterdagavond 10 oktober 2015 in café / zaal de Wereld Raadhuisstraat 49, Rucphen

KAMPIOENENBOEK EN UITNODIGING FEESTAVOND. Zaterdagavond 10 oktober 2015 in café / zaal de Wereld Raadhuisstraat 49, Rucphen KAMPIOENENBOEK EN UITNODIGING FEESTAVOND Zaterdagavond 10 oktober 2015 in café / zaal de Wereld Raadhuisstraat 49, Rucphen Aanvang 18.30 uur, zaal open 18.00 uur Graag nodigen wij alle liefhebbers van

Nadere informatie

FIDEL VLOOG OA 3/133 ABLIS-37/215-15/273-34/361 TOURS 24/618 ORLEANS 67/494 BOURGES PROV. 451/ /461 BLOIS 8/144 ARGENTON

FIDEL VLOOG OA 3/133 ABLIS-37/215-15/273-34/361 TOURS 24/618 ORLEANS 67/494 BOURGES PROV. 451/ /461 BLOIS 8/144 ARGENTON BE 01-3128019 DE 19 DIT IS HET VERHAAL VAN DE 19 SCHITTERENDE VERERVER EN EEN MIX VAN DE VOLGENDE RASSEN : VAN DER ESPT RAOUL VERSTRAETE VERHEYE CATRYSSE-DEVRIENDT VANDAELE DECLOEDT. ZIJN VADER IS DE FENOMENALE

Nadere informatie

Riddersclub Van België

Riddersclub Van België KAMPIOENSCHAPPEN voor LEDEN-RIDDERS 2018 Marathon 1-2 Pau, Agen, Barcelona, St.-Vincent, Marseille, Narbonne, Perpignan 1 Dhooge Martin 10 pr. 115,99 % 2 Hebberecht Chris 9 pr. 65,75 % 3 Vande Walle Marc

Nadere informatie

KBDB PE WEST-VLAANDEREN Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2014 VOORLOPIGE UITSLAG

KBDB PE WEST-VLAANDEREN Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2014 VOORLOPIGE UITSLAG VOORLOPIGE UITSLAG . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2014 ------------------------------------------------------------------------------------------- CLICQUE Gino Wevelgem 1 e prijs Fond jaarlingen 3031767/2013

Nadere informatie

KBDB WEST-VLAAMSE AFDELING Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN Definitieve uitslag

KBDB WEST-VLAAMSE AFDELING Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN Definitieve uitslag Definitieve uitslag . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------- CLICQUE Gino Wevelgem *2014 2015 2016* 1 ste prijs Grote

Nadere informatie

Mede dankzij onderstaande sponsoren is het gratis prijzen festival wederom een succes geworden waarvoor namens alle deelnemers dank.

Mede dankzij onderstaande sponsoren is het gratis prijzen festival wederom een succes geworden waarvoor namens alle deelnemers dank. Bijgaand het overzicht van de geschonken bonnen van de liefhebbers die vluchtwinnaar zijn van het nationale inkorfcentrum Hendrik Ido Ambacht seizoen 2014. Deze bonnen kunt U bemachtigen door mee te doen

Nadere informatie

KBDB WEST-VLAAMSE AFDELING Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2017 DEFINITIEVE UITSLAG

KBDB WEST-VLAAMSE AFDELING Secretariaat : Staatsbaan Kortemark Tel 051/ PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2017 DEFINITIEVE UITSLAG DEFINITIEVE UITSLAG . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------- DE LAERE M & Luc - Anzegem 2 de prijs Grote Halve-Fond

Nadere informatie

Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW. Eric Van De Kerckhove, Marc Engels, Peter Lemer en Martin Scherrens

Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW. Eric Van De Kerckhove, Marc Engels, Peter Lemer en Martin Scherrens Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW De Reisduif:33205 Voorzitter: Ondervoorzitter: Secretaris: Adjunct-secretaris: Van Volsem Noël Lobbens Bram Claerhout Daniël Gyselbrecht

Nadere informatie

Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017

Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017 Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017 Enkele jaren geleden noemde een Duitse liefhebber Stickers-Donckers The Kings of Speed. Een mooier compliment is amper mogelijk en ik vind het zelfs niet

Nadere informatie

BELGIAN MASTERS 2013 NEVELE

BELGIAN MASTERS 2013 NEVELE BELGIAN MASTERS 2013 NEVELE Sinds verleden jaar doen wij met een kleine groep mee aan de Belgian Masters. De reden voor het initiatief, genomen door onze vriend Filip Van de Walle uit Ursel, was de hoge

Nadere informatie

Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver

Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver Vandaag een interview met de spontane Ludo Vaganée uit het Belgische Sint Katelijne Waver. Het contact loopt meest via facebookvriend Emiel Boschmans die voor Ludo veel

Nadere informatie

Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer

Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer Kort samengevat kunnen we stellen dat volgende super prestaties werden neergezet op andere hokken met De Saer-duiven de jongste seizoenen: 2 x 1 Nationaal 1

Nadere informatie

Het bijzonder mooie sprookje van de Super Georges, de Bart en andere topduiven bij Vanhee-Decoster uit Jabbeke in een zoveelste knap seizoen!

Het bijzonder mooie sprookje van de Super Georges, de Bart en andere topduiven bij Vanhee-Decoster uit Jabbeke in een zoveelste knap seizoen! Het bijzonder mooie sprookje van de Super Georges, de Bart en andere topduiven bij Vanhee-Decoster uit Jabbeke in een zoveelste knap seizoen! Bij Franky Vanhee en Karine Decoster - het sympathieke echtpaar

Nadere informatie

KAMPIOENENVIERING GRANDIOZE BONVERKOOP

KAMPIOENENVIERING GRANDIOZE BONVERKOOP JONKERSHOVE HOUTHULST duivenmaatschappij Recht Voor Allen Lokaal : Sporthal Houthulst Jonkershovestraat 103 A 8650 Houthulst ZONDAG 26 JANUARI 2014 om 14u30 KAMPIOENENVIERING ZONDAG 26 JANUARI 2014 om

Nadere informatie

Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele

Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele 2015: 16 x 1, 18 x 2,. -1 Asduif Brugse Kamp. Beide Vlaanders Jaarlingen (472/14) -Winnaar Finalevlucht Derby Riachos Portugal.(1055m/m) -7 Prov. Asduif Jongen Halve

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2018 VOORLOPIGE UITSLAG

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2018 VOORLOPIGE UITSLAG Tel 051/20 06 14-02/537 62 11 VOORLOPIGE UITSLAG Klachten ivm deze kampioenschappen dienen vóór 10/10/2018 gericht te worden aan decoene.c@kbdb.be . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Gratis bij koop 1 : "DESIRE" /08. Koop 1 "ODILA" /06

Gratis bij koop 1 : DESIRE /08. Koop 1 ODILA /06 Koop 1 "ODILA" 3080030/06 Super blauwe kweekduivin Moeder 1 provinciaal Chateaudun en moeder van zeer goede vliegers en kwekers in de verkoop Gratis bij koop 1 : "DESIRE" 3001829/08 Super blauwe kweekduiver

Nadere informatie

stad TORHOUT centrum WYNENDALE duivenmaatschappij 'DE TORHOUTSE DUIF' taverne 'STADHUIS' a.deleustraat (rechtover de kerk)

stad TORHOUT centrum WYNENDALE duivenmaatschappij 'DE TORHOUTSE DUIF' taverne 'STADHUIS' a.deleustraat (rechtover de kerk) stad TORHOUT centrum WYNENDALE duivenmaatschappij 'DE TORHOUTSE DUIF' taverne 'STADHUIS' a.deleustraat (rechtover de kerk) ZONDAG 5 FEBRUARI 2017 om 14 uur 'D-DAY' voor D.T.D. GRANDIOSE BONVERKOOP toelatingsnr

Nadere informatie

Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822

Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822 Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822 Cafe Ankerhof Bij Harry en Mieke Huytstraat 36 9450 Haaltert Tel: 053/83.96.30 Woensdag gesloten Beste duivenliefhebbers, Het nieuwe seizoen

Nadere informatie

Philippe Dobbelaere (Olsene, BE) boekt tweede provinciale zege van het seizoen, ditmaal uit Bourges tegen oude.

Philippe Dobbelaere (Olsene, BE) boekt tweede provinciale zege van het seizoen, ditmaal uit Bourges tegen oude. Philippe Dobbelaere (Olsene, BE) boekt tweede provinciale zege van het seizoen, ditmaal uit Bourges tegen 1.062 oude. Na provinciale winst op de openingsklassieker uit Vierzon, heeft Philippe met deze

Nadere informatie

Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016

Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016 Algemene Statutaire vergadering 24/11/2016 Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van 28-11-2014 Verslag dienstjaar 2015/2016 van het 2016 Provinciaal verschil Comité Aangesloten leden

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015 DEFINITIEVE UITSLAG . ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------- CLICQUE Gino Wevelgem 2 de prijs Fond Jaarlingen 3028.152/14

Nadere informatie

(D.) 13, D E

(D.) 13, D E Freialdenhofen en zonen uit Aldenhoven (D.) Sandgracht 13, D-52457 Aldenhoven 4. Tel. 0049-24648841. Fax: 0049-2464908384. E Mail: freialdenhofen@-online.de Homepage: www.fondduiven.com/loft/freialdenhofen/

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1

Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1 1 Het bestuur Voorzitter Lorenzo De Pauw schatbewaarder Matthias Vercauter secretaris Wim Nuël raadgever Luc Bafort medewerker Freddy Strubbe medewerker

Nadere informatie

SPONSORGROEP HAGELAND 5 JARIG BESTAAN PROGRAMMA JUBILEUMJAAR 2011

SPONSORGROEP HAGELAND 5 JARIG BESTAAN PROGRAMMA JUBILEUMJAAR 2011 SPONSORGROEP HAGELAND 5 JARIG BESTAAN PROGRAMMA JUBILEUMJAAR 2011 PVC RAMEN EN DEUREN BINNENSCHRIJNWERK INRICHTING VAN ZOLDERKAMERS SCHOTSMANS BVBA KERKSTRAAT 43 3270 SCHERPENHEUVEL 0495/949266 WWW.SCHOTSMANS.BE

Nadere informatie

KAMPIOENENVIERING GRANDIOZE BONVERKOOP

KAMPIOENENVIERING GRANDIOZE BONVERKOOP NKERSHVE HUTHULST duivenmaatschappij Recht Voor Allen Lokaal : Sporthal Houthulst onkershovestraat 103 A 8650 Houthulst ZNDAG 25 ANUARI 2015 om 14u30 KAMPIENENVIERING ZNDAG 25 ANUARI 2015 om 15u00 GRANDIZE

Nadere informatie

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2014

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2014 SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2014 ALGEMENE INFORMATIE HET LIDGELD BEDRAAGT 15 EN GELD VOOR DE NATURA EN GESPONSORDE PRIJZEN, ZOALS EERDER VERMELD DIENT MEN 10 PER CATEGORIE (ZOWEL OUDE, JAARSE ALS JONGEN)

Nadere informatie

Nieuws Vanhee-Decoster (Jabbeke): maken sterk seizoen 2015

Nieuws Vanhee-Decoster (Jabbeke): maken sterk seizoen 2015 Nieuws Vanhee-Decoster (Jabbeke): maken sterk seizoen 2015 20/12/2015 PHIL / DD CATEGORIE: REPORTAGES Jabbeke, een gemeente in West-Vlaanderen. Dat er ook enkele sterke duivenkolonies huizen is in duivenmiddens

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM Kampioenschappen 2014 (voorlopig) Klachten moeten gemeld worden voor 15/10/2014 bij het bestuur 1) Categorie Zware halve fond (1 +2 op alle vluchten

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER Gentweg Lembeke 09/

VLUCHTKALENDER Gentweg Lembeke 09/ VLUCHTKALENDER 2019 www.rechtenplicht.be Gentweg 58 9971 Lembeke 09/377.34.41 Prijsverdeling van de lokale kampioenschappen Arras Oude: 1) 45+tr/wb Jaarse: 1) 45+tr/wb Jonge: 1) 45+tr/wb 2) 35 2) 35 2)

Nadere informatie

Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016

Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016 Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016 Het is vrijdag 8 juli wanneer om 7. 15 uur de duiven vanuit St Vincent de vrijheid krijgen. Met een wind voornamelijk uit westelijke richting is het voor

Nadere informatie

VLUCHTKALENDER & Kampioenschappen 2017

VLUCHTKALENDER & Kampioenschappen 2017 VLUCHTKALENDER & Kampioenschappen 2017 Het bestuur Lokaal Atlantis Bergenstraat 18 8972 Roesbrugge-Haringe President : Regheere Willy Vice-President : Lagache Eric Secretary : Delefortrie Maureen Deputy

Nadere informatie

SPONSORGROEP 3PROVINCIES

SPONSORGROEP 3PROVINCIES SPONSORGROEP 3PROVINCIES PROGRAMMA 2019 25.000,0 aan prijze 0 n te winnen BIJ ONS KAN U TERECHT VOOR 4 Gratis promotie van uw kampioenendag en club 4 Gratis fotoalbum 4 Gratis webpagina voor uw club 4

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM Kampioenschappen 2013 (voorlopig) Klachten moeten gemeld worden voor 15/10/2013 bij het bestuur 1) Categorie Zware halve fond (1 +2 op alle vluchten

Nadere informatie

zaterdag 19 Juli 2014 gewaarborgde prijsvlucht uit TOURS oude, jaarlingen & jongen (dubbeling GULDENSPORENVLUCHT) JONGE DUIVEN

zaterdag 19 Juli 2014 gewaarborgde prijsvlucht uit TOURS oude, jaarlingen & jongen (dubbeling GULDENSPORENVLUCHT) JONGE DUIVEN TORHOUT-WYNENDALE DE TORHOUTSE DUIF aandacht: de grote prijs FRANCKY TAVEIRNE (voor jonge duiven) wordt verplaatst naar volgende week (BOURGES)... dit door het terugbrengen van de duiven zaterdag 19 Juli

Nadere informatie

Frans Belleter uit Nispen, Topper op de Marathonvluchten Verkoopt jongen uit zijn beste vliegers en kwekers

Frans Belleter uit Nispen, Topper op de Marathonvluchten Verkoopt jongen uit zijn beste vliegers en kwekers Frans Belleter uit Nispen, Topper op de Marathonvluchten Verkoopt jongen uit zijn beste vliegers en kwekers In deze veiling bieden wij jonge vogels aan van de Brabantse topper Frans Belleter uit Nispen.

Nadere informatie

K.B.D.B. Antwerpen Jeugd Club Antwerpen

K.B.D.B. Antwerpen Jeugd Club Antwerpen K.B.D.B. Antwerpen Jeugd Club Antwerpen Vooreerst willen wij jullie een zeer goed duivenseizoen toewensen maar voornamelijk willen we jullie, jullie gezin en familie het allerbeste wensen in 2012. De eerste

Nadere informatie

BONVERKOOP. Zaterdag 18 Januari 2014

BONVERKOOP. Zaterdag 18 Januari 2014 BONVERKOOP Zaterdag 18 Januari 2014 Aanvang 16u30 ----------------------------- De schenkingen worden alfabetisch aangeboden ----------------------------- Aan alle schenkers en kopers van een bon, evenals

Nadere informatie

BONVERKOOP 2015. 2. BAFCOP ELIE, Reningelst Jonge duif op afspraak

BONVERKOOP 2015. 2. BAFCOP ELIE, Reningelst Jonge duif op afspraak BONVERKOOP 2015 Voorbieden online tot Donderdag 12 Maart 2015 12.00 uur op www.q-pigeons.com Toewijs op Zondag 15 Maart 2015 vanaf 15.00 Hr op ons Jaarlijks Feestmaal In Restaurant t Molenhof, Veurnestraat

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAPPEN - UNION & LIBERTÉ HALVE FOND

KAMPIOENSCHAPPEN - UNION & LIBERTÉ HALVE FOND KAMPIOENSCHAPPEN - UNION & LIBERTÉ - 2011 HALVE FOND 1. HEGGERICK Michel 20p 372,30% 50 + Diploma 2. VERSTICHEL DANIEL 20p 481,31% 25 3. VANDENHEEDE Fr. & J. 9 15 4. DE SMET Patrick 1 37,84% 15 5. MARCHANT

Nadere informatie

Gebr. Snoep aan de start van hun carrière

Gebr. Snoep aan de start van hun carrière Gebr. Snoep aan de start van hun carrière Zoals ondertussen wel bekend is bezoekt de jeugdcommissie elk jaar een jeugdlid om daar een reportage over te schrijven. Vorige keer waren we in Walcheren bij

Nadere informatie

DUIVENDAGBOEK JULI 2013

DUIVENDAGBOEK JULI 2013 DUIVENDAGBOEK JULI 2013 OMDAT IK OP EEN ANDERE PLAATS OP DEZE SITE WEKELIJKS VERSLAG UIT BRENG OVER MIJN PRESTATIE S HOEF IK HIER NIET VEEL MEER OVER UIT TE WEIDEN. ER IS ZICH HIER EEN EVOLUTIE AAN HET

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM Kampioenschappen 2012 (voorlopig) Klachten moeten gemeld worden voor 15/10/2012 bij het bestuur 1) Categorie Zware halve fond (1 +2 op alle vluchten

Nadere informatie

Hokbezoek bij Maarten Hakvoort 11- Februari 2012.

Hokbezoek bij Maarten Hakvoort 11- Februari 2012. Liefhebber. Hokbezoek bij Maarten Hakvoort 11- Februari 2012. Lang verwacht maar toch gekomen, na een paar pogingen om een hokbezoek te kunnen doen bij Maarten Hakvoort is het uiteindelijk toch gelukt,

Nadere informatie

Hofleveranciers: Georges Carteus Filip Norman Jelle Jellema Noël Peiren Nouwen-Paesen Desmet-Matthijs. Sterk in ambitie!

Hofleveranciers: Georges Carteus Filip Norman Jelle Jellema Noël Peiren Nouwen-Paesen Desmet-Matthijs. Sterk in ambitie! Hofleveranciers: Georges Carteus Filip Norman Jelle Jellema Noël Peiren Nouwen-Paesen Desmet-Matthijs Sterk in ambitie! Noël Peiren, Zedelgem (België) Zedelgem, het West-Vlaamse plaatsje is uitgegroeid

Nadere informatie

PROVINCIA LE KAMPIOENSCHAPPEN 2010 VOORLOPIGE UITSLAG

PROVINCIA LE KAMPIOENSCHAPPEN 2010 VOORLOPIGE UITSLAG - PROVINCIA LE KAMPIOENSCHAPPEN 2010 VOORLOPIGE UITSLAG ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN 2010 ------------------------------------------------------------------------------------------- POLLIN MARC Snellegem

Nadere informatie

Onze wens en streven : een betaalbare toffe hobby, ook in de toekomst!

Onze wens en streven : een betaalbare toffe hobby, ook in de toekomst! Privéclub Secretariaat : p/a Pontstraat 35 9820 MERELBEKE -BOTTELARE Onze wens en streven : een betaalbare toffe hobby, ook in de toekomst! Duivensport heeft te kampen met vele kwaaltjes; té tijdrovend,

Nadere informatie

Bij Niels Broeckx (Oud-Turnhout, BE) zijn ze bezig aan een topseizoen!

Bij Niels Broeckx (Oud-Turnhout, BE) zijn ze bezig aan een topseizoen! Bij Niels Broeckx (Oud-Turnhout, BE) zijn ze bezig aan een topseizoen! Bij Niels Broeckx slaagden ze erin om in het seizoen 2013 maar liefst 9x in de provinciale top 10 terecht te komen met 1 provinciale

Nadere informatie

Prijsuitreiking en huldiging kampioenen Grote verloting Afhalen gewonnen prijzen Bonnenverkoop Gratis verloting levensmiddelenpakketten

Prijsuitreiking en huldiging kampioenen Grote verloting Afhalen gewonnen prijzen Bonnenverkoop Gratis verloting levensmiddelenpakketten KAMPIOENENBOEK EN UITNODIGING FEESTAVOND Zaterdagavond 13 oktober 2018 in Zaal in Burgerhout, Burgerhoutsestraat 161 te Roosendaal Aanvang 19.00 uur, zaal open 18.15 uur Graag nodigen wij alle liefhebbers

Nadere informatie

Jeugd- en Beginnelingen Club K.B.D.B. Antwerpen

Jeugd- en Beginnelingen Club K.B.D.B. Antwerpen Jeugd- en Beginnelingen Club K.B.D.B. Antwerpen Inhoud Inhoud... 2 Lid Worden... 3 Yellow Pigeons... 5 Criteria Kampioenschappen 2019... 6 Kampioenschappen Snelheid:... 6 Algemeen Kampioenschap Snelheid:...

Nadere informatie

* W.V.V * PONTOISE PROVINCI * Los : S:077 * * West Vlaanderen * 560 Oude * Basis: P: 1 *

* W.V.V * PONTOISE PROVINCI * Los : S:077 * * West Vlaanderen * 560 Oude * Basis: P: 1 * * West Vlaanderen * 560 Oude * Basis: 230000 P: 1 * 10 20 30 40 50 100 200 300 500 1000 2000 5000 10000 VI IL UNI SCH GPR PRS GBO KBO A2S O2S A3S O3S ERE SUP DIV ----- ----- ----- ----- ----- ----- -----

Nadere informatie

Brugse Kampioenschappen 2015

Brugse Kampioenschappen 2015 Huldiging van alle winnaars 2015 Zondag 6 maart 2016 " Feestzaal Wildenburg " Wingene Voorlopige uitslag!!!!! Klachten schriftelijk aan Baele Maurice Meersenstraat 37 8310 Assebroek voor 30 Dec. Brugse

Nadere informatie

Nazaten Wittekop Sylvester wonnen. Op zijn minst 15x 1. provinciaal. 1. I.prov. Chateauroux 2,576 d (snelste 6,899 d)

Nazaten Wittekop Sylvester wonnen. Op zijn minst 15x 1. provinciaal. 1. I.prov. Chateauroux 2,576 d (snelste 6,899 d) NL14-3414955 Boltgirl 3 Auby lez Douai 612d 138km 4 Peronne 461d 191km 4 Peronne 447d 191km 5 Auby lez Douai 786d 138km 30 Souppes-s-Loing 3.865d 380km Dochter van BE13-2082250 The last one Direct Michel

Nadere informatie

Auke Heidstra, Rottevalle, wint St. Vincent sector I

Auke Heidstra, Rottevalle, wint St. Vincent sector I Auke Heidstra, Rottevalle, wint St. Vincent sector I De winnaar van St. Vincent sector IV is een oude bekende. Hij heeft namelijk deze vlucht al eens vaker gewonnen. In de jaren 90 won Auke al twee keer

Nadere informatie

Winst op Perpignan voor Cas en Klaas van de Graaff

Winst op Perpignan voor Cas en Klaas van de Graaff Winst op Perpignan voor Cas en Klaas van de Graaff Met Perpignan zijn we weer al aan de laatste vlucht van het ZLU-seizoen toegekomen. Voor diegene die goed stonden voor de diverse kampioenschappen spannend.

Nadere informatie

Brugse Kampioenschappen 2017 ***aangepast , 2 eerste oude Asduiven niet opgenomen

Brugse Kampioenschappen 2017 ***aangepast , 2 eerste oude Asduiven niet opgenomen Brugse Kampioenschappen 2017 ***aangepast 13-11-2017, 2 eerste oude Asduiven niet opgenomen Huldiging van alle winnaars 2017 Zondag 4 maart 2018 Feestzaal Wildenburg " Wingene Klachten schriftelijk aan

Nadere informatie

Inhoud. Hoe deel te nemen aan de kampioenschappen? Reglement Jeugdclub Oost-Vlaanderen van 8 tot 16 jaar

Inhoud. Hoe deel te nemen aan de kampioenschappen? Reglement Jeugdclub Oost-Vlaanderen van 8 tot 16 jaar 1 Inhoud Blz 1 : Blz 2 : Blz 3 : Blz 4 : Blz 5 : Blz 6 : Blz 7: Blz 8 : Blz 9 : Blz 11 : Blz 12 : Blz 13: Blz 15 : Blz 18 : Blz 19 : Inhoud Het bestuur Voorwoord van de voorzitter Pleisterwerken Anno Joël

Nadere informatie

Reportage van Patrick de Cock uit Knesselare (Belgie)

Reportage van Patrick de Cock uit Knesselare (Belgie) Reportage van Patrick de Cock uit Knesselare (Belgie) Patrick zit graag tussen zijn gevleugelde vrienden en hij heeft zijn duiven dan ook helemaal naar zijn hand staan. Patrick houdt niet van bange duiven.

Nadere informatie

1 Jozef Vincke. 2 Eddy Hubrecht 3 De Rycker R & B

1 Jozef Vincke. 2 Eddy Hubrecht 3 De Rycker R & B DUIVENMAATSCHAPPIJ UNION OOSTKAMP KAMPIOENSCHAPPEN 2016 SNELHEID OUDE DUIVEN 2016 1 Jozef Vincke 2 Eddy Hubrecht 3 De Rycker R & B SNELHEID OUDE DUIVEN 2016 Pt. 1 Vincke Jozef (trofee + medaille) 63 50

Nadere informatie

VLUCHTPROGRAMMA 2019 SNELHEID

VLUCHTPROGRAMMA 2019 SNELHEID VLUCHTPROGRAMMA 2019 33297 ROLLEGEM - KAPELLE 33297 SNELHEID DAT.INKORVING DAT. VLUCHT VLUCHT VLUCHT VRI. 5/04/19 ZAT. 6/04/19 ARRAS (OU JA ) K1 K2 VRI. 12/04/19 ZAT. 13/04/19 ARRAS (OU JA ) K1 K2 CLERMONT

Nadere informatie

Ieper Duivenmij. De Vriendenkring Lokaal Kolenwerf Diksmuidseweg 3 Tel & fax 057/ / / /46.23.

Ieper Duivenmij. De Vriendenkring Lokaal Kolenwerf Diksmuidseweg 3 Tel & fax 057/ / / /46.23. Duivenmij. De Vriendenkring Lokaal Kolenwerf Diksmuidseweg 3 Tel & fax 057/ 36.02.10-0471/46.23.20-0471/46.23.35-0471/46.23.30- www.vriendenkring-ieper.be Zaterdag 20 juli 2019 Gewaarborgde Prijsvlucht

Nadere informatie

TOTALE VERKOOP. wijlen JAN OP DE BEECK Herselt. VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur. (bezichtigen vanaf 19 uur)

TOTALE VERKOOP. wijlen JAN OP DE BEECK Herselt. VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur. (bezichtigen vanaf 19 uur) TOTALE VERKOOP wijlen JAN OP DE BEECK Herselt VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur (bezichtigen vanaf 19 uur) In het lokaal Den Arend Mouthorensteenweg 31, 3201 Wolfsdonk Aarschot 40 jaar aan de top met

Nadere informatie

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2012

SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2012 SPONSORGROEP HAGELAND PROGRAMMA 2012 Sponsorgroep Hageland Sponsort 15000 Euro in 2012 op alle nationale vluchten zware halve fond voor de liefhebbers wonende in vlaams Brabant zone oost. Men dient wel

Nadere informatie

SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons

SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons pagina 1 van 5 SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons Op 4 Juni 2017 stond de Midfondvlucht vanuit Soissons op het programma van Afdeling 8 GOU Noord-Oost Kring 6. De weervoorspellingen waren

Nadere informatie

Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014

Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014 Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014 De Comb. Krijger & Zn. bestaande uit de 48-jarige Ron Krijger en zijn 20-jarige zoon Robin is de eerste overwinnaar van het nieuwe ZLU-centrum IFC

Nadere informatie

Nicolas & Filip Norman. Florian special FLORIAN SPECIAL 2/18/2019 SONS & DAUGHTERS OF MAGIC FLORIAN. Pagina 1

Nicolas & Filip Norman. Florian special FLORIAN SPECIAL 2/18/2019 SONS & DAUGHTERS OF MAGIC FLORIAN. Pagina 1 Nicolas & Filip Norman FLORIAN SPECIAL 2/18/2019 SONS & DAUGHTERS OF MAGIC FLORIAN Pagina 1 S O N S & D A U G H T E R S O F M A G I C F L O R I A N INJECTION... 5 BE13-3096011 Son Florian Nest Brother

Nadere informatie

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerste afgegeven duif, op 17 wedvluchten, klassement per 5-tal (volledige prijzen),

Nadere informatie

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk.

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk. Beste fondclub vrienden, Onze wedstrijden staan op het punt om weer te beginnen as 11 juni korven we de eerste vlucht Sint Vincent in. Over het weer hebben we voorlopig niet te klagen en hopelijk blijft

Nadere informatie

Een verhaal van duiven, honden en champagne.

Een verhaal van duiven, honden en champagne. Een verhaal van duiven, honden en champagne. Marc Van Herck en Marleen van Dorst gaan als koppel door het leven, maar het zijn ook echte duivenmaatjes. Ze wonen al 23 jaar in Ekeren, maar Marc is afkomstig

Nadere informatie

TEAM VOLLEBREGT presenteert: BARCELONA SPECIAL

TEAM VOLLEBREGT presenteert: BARCELONA SPECIAL TEAM VOLLEBREGT presenteert: BARCELONA SPECIAL >>> een verkoop met DNA Certificaat van alle jonge duiven!!

Nadere informatie

* W.V.V * CHATEAUDUN ZONE A * Los : S:027 * * West Vlaanderen * 623 Oude * Basis: P: 1 *

* W.V.V * CHATEAUDUN ZONE A * Los : S:027 * * West Vlaanderen * 623 Oude * Basis: P: 1 * * W.V.V * CHATEAUDUN ZONE A1 07-07-18 * Los : 06.30 S:027 * * West Vlaanderen * 623 Oude * Basis: 350000 P: 1 * 10 20 30 40 50 100 200 300 500 1000 2000 5000 10000 VI IL UNI SCH GPR PRS GBO KBO A2S O2S

Nadere informatie

KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART

KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART KEMPISCHE DUIVENBOND MOL-EZAART MAANDOVERZICHT MEI 2016 IN MEMORIAM BESTE DUIF UIT MOL KAMPIOENEN OP KOMST 1STE PRIJSWINNAARS TOP 10 NOTERINGEN IN MEMORIAN Mol-Rauw : Op 31 mei 2016 ging onze geliefde

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAPPEN DE GULLEGEMSE DUIVENMAATSCHAPPIJ 2018

KAMPIOENSCHAPPEN DE GULLEGEMSE DUIVENMAATSCHAPPIJ 2018 KAMPIOENSCHAPPEN DE GULLEGEMSE DUIVENMAATSCHAPPIJ 2018 CLERMONT OUDE EN JAARSE FONTENAY OUDE EN JAARSE 1 BREEMEERSCH JACKY 35 677,15 50,00 1 DORME WILLY 26 315,63 50,00 2 Mortier Martine 34 645,14 25,00

Nadere informatie

Overzicht - bibliotheek

Overzicht - bibliotheek Overzicht - bibliotheek Hoofdreeks : KZL: Kiezerslijsten Titel tijdschrift Bib-nr doos kiezerslijst: Aartrijke 1971 kiezerslijst: Aartrijke 1976-1978 kiezerslijst: Assebroek - 1960-1962 kiezerslijst: Assebroek

Nadere informatie

Jan Polder, Middelharnis.

Jan Polder, Middelharnis. Jan Polder, Middelharnis. Al meer dan 30 jaar aan de top van de internationale marathonvluchten en dat ook al 30 jaar lang gebaseerd op dezelfde basisduiven. De allerbelangrijkste waren: 2 kinderen van

Nadere informatie

Carlo Dominicus de KEIZER kampioen van IFC Zeeland in 2018

Carlo Dominicus de KEIZER kampioen van IFC Zeeland in 2018 Carlo Dominicus de KEIZER kampioen van IFC Zeeland in 2018 Het Keizer kampioenschap van de IFC Zeeland wordt vervlogen over alle vluchten uitgezonderd Narbonne jaarlingen. Voor dit kampioenschap telt de

Nadere informatie

Gestella vzw. Vereniging voor familiekunde, geschiedenis, heemkunde en. volkskunde van Gistel en de parochies van het vroegere Ambacht-Gistel

Gestella vzw. Vereniging voor familiekunde, geschiedenis, heemkunde en. volkskunde van Gistel en de parochies van het vroegere Ambacht-Gistel Gestella vzw Overzicht bibliotheek - KZL: Kiezerslijsten Vereniging voor familiekunde, geschiedenis, heemkunde en volkskunde van Gistel en de parochies van het vroegere Ambacht-Gistel 29 augustus 17 Titel

Nadere informatie

Aansluitend bij mijn vorig artikel wil ik nog wel het volgende kwijt : Jelle is een jonge melker, een brave jongen. Jelle droomt van de zware fond en

Aansluitend bij mijn vorig artikel wil ik nog wel het volgende kwijt : Jelle is een jonge melker, een brave jongen. Jelle droomt van de zware fond en Aansluitend bij mijn vorig artikel wil ik nog wel het volgende kwijt : Jelle is een jonge melker, een brave jongen. Jelle droomt van de zware fond en Jelle kwam hier enkele jongen halen. Een reeks tegenslagen

Nadere informatie

Inhoud. Blz 6 :Hoe deel te nemen aan de kampioenschappen? Blz 7 :Reglement Jeugdclub O.Vl. van 8 tot 16 jaar

Inhoud. Blz 6 :Hoe deel te nemen aan de kampioenschappen? Blz 7 :Reglement Jeugdclub O.Vl. van 8 tot 16 jaar Inhoud Blz 1 : Inhoud Blz 2 : Het bestuur Blz 3 :Voorwoord van de voorzitter Blz 4 :Pleisterwerken Anno Joël Blz 5 :Algemeen reglement Blz 6 :Hoe deel te nemen aan de kampioenschappen? Blz 7 :Reglement

Nadere informatie

Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer

Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer Topreferenties voor de kolonie Rudi De Saer Kort samengevat kunnen we stellen dat volgende super prestaties werden neergezet op andere hokken met De Saer-duiven de jongste seizoenen: 2 x 1 Nationaal 1

Nadere informatie

Successen op andere hokken

Successen op andere hokken Successen op andere hokken Inmiddels zijn er al meer dan 30 kinderen en kleinkinderen van Queen Tonny (1e Nat. Barcelona 2005), die top 100 nationaal hebben gevlogen in B en NL. Korte opsomming van de

Nadere informatie