KAMPKRANT. Obs Deldenerbroek op kamp met obs Azelo Door Charlot Borre. Fiets naar kamp. In dit nummer. Door Maud Heuten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KAMPKRANT. Obs Deldenerbroek op kamp met obs Azelo Door Charlot Borre. Fiets naar kamp. In dit nummer. Door Maud Heuten"

Transcriptie

1 KAMPKRANT Obs Deldenerbroek kamp groep 6/7/8 samen met obs Azelo in Nijverdal Fiets naar kamp Door Maud Heuten Heen weg Ambt-Delden Obs Deldenerbroek ging om 9 uur bij de brug op 10 minuten fietsen van van obs Deldenerbroek, wachten. Daar wachtten ze op obs Azelo. En daarna fietsten ze naar Rijssen. Daar gingen de kinderen van obs Deldenerbroek en obs Azelo een spel doen. Er waren gemengde groepjes van Azelo en Deldenerbroek. De kinderen kregen een papier met hun groepje, mee daarna moesten ze zo veel opdrachten doen. Toen de kinderen klaar waren gingen ze verder fietsen naar Nijverdal naar de blokhut. De terug weg De kinderen van obs Deldenerbroek en obs Azelo gingen met elkaar naar het Witte Hoes. Daar gingen ze bowlen. Daar gingen ze ook eten. En daarna gingen verder fietsen en ook afscheid nemen van elkaar. Dit deden ze In een weiland met een picknick bankje. Ze gingen foto s maken. En knuffels aan elkaar geven. Sophie zei: ik vond het fietsen wel leuk j aargang 1 nummer 1 In dit nummer Fiets naar kamp 1 Obs Deldenerbroek op kamp met obs Azelo 1 In de blokhut 2 Crazy 40 en Zwembad 2 Het Oorlogsmuseum 3 Aktief Overijssel 3 Foto s 4 Het baby fotospel 5 Bowlen met kamp 6 Levend stratego en film kijken 6 Sophie vond het fietsen niet lang. Sophie zei: er zijn wel ongelukken gebeurd Ties is van de fiets gevallen, Charlot en Jelmer ook. En allebeide scholen ging naar hun eigen school. Iedereen heeft een heel leuk kamp gehad. Obs Deldenerbroek op kamp met obs Azelo Door Charlot Borre Nijverdal Obs Deldenerbroek ging samen op kamp met obs Azelo. In het begin bleef obs Deldenerbroek een beetje bij hun eigen school, en obs Azelo ook. De tweede dag gingen ze al veel meer met elkaar om. De derde dag speelden ze echt heel veel met elkaar. Ze fietsten ook samen, ze kletsten met elkaar en ze gingen ook heel veel samendoen. Ze hadden met z n allen het heel tof gemaakt voor iedereen. De uitjes waren ook leuk. Bij de blokhut vermaakte iedereen zich. Anouk zei het volgende over obs Azelo: Het waren hele aardige kinderen, de jongens gingen allemaal gezellig met elkaar voetballen en voor de rest gingen de meisjes een beetje met hun eigen groepje om, maar met de uitjes speelden alle kinderen met elkaar en dat was superleuk.

2 Pagina 2 Kampkrant In de blokhut Door Anouk Voorthuis Nijverdal Op woensdag 10 mei gingen obs Deldenerbroek en obs Azelo op kamp, naar de blokhut in Nijverdal. Ze overnachtte 3 dagen daar op een prachtig gelegen plek. Voor de blokhut was een grote speelplek waar de kinderen konden spelen. Iets verder vanaf de speelplaats was een bos waar de kinderen s avonds spelletjes speelden, Marith zei: we speelden levend stratego en het babyspel ik vond dat heel leuk. Er was ook een plek waar je een kampvuur kon maken, maar dat ging niet door omdat het ging regenen. Het onweerde zelfs al iets. Daarom gingen ze weer naar de blokhut, om een film te kijken. Charlot zei: Ik vond de film wel leuk, alleen ik vond het jammer dat hij in het Engels was Toen ben ik naar de slaapzaal gegaan daar was het nog heel veel kletsen en gegil. In het begin was dat leuk, maar later niet meer want ik wilde Crazy 40 en Zwembad Door Esten Kuizenga Rijssen en Nijverdal Toen obs Azelo en obs Deldenerbroek moe waren van het fietsen gingen ze even uitrusten in het centrum van Rijssen. Na het uitrusten zei Meester Bert opeens: We gaan een fotospel doen! Iedereen had er heel veel zin in. Sommige kinderen hadden een mobiel bij zich om foto s mee te maken. Er werden teams gemaakt en elk team kreeg een blaadje met opdrachten erop. Bijvoorbeeld Kus een onbekende, Ga op de foto met een prei en doe de mannequin challenge. Er zat ook een opdracht bij van Neem stiekem een foto van een ander team, en toen de foto s werden teruggekeken wist niemand dat er stiekem een foto van ze werd gemaakt. Op 11 mei gingen ze de foto s bekijken. Uiteindelijk heeft het team van Bibi gewonnen. Ze mochten iemand kiezen die hun afwas moesten doen. Na het spel Een heerlijk ontbijt! Foto gemaakt door: Tamara Grutters slapen. s Avonds gingen ze slapen, maar natuurlijk niet meteen want klieren en lang wakker blijven hoort kamp. s Ochtends werden ze wakker en gingen ze ontbijten, toen ze het ophadden gingen ze per groep om de beurt afwassen. Vervolgens kwam er een auto met een aanhanger die de spullen ging ophalen. Toen alle spullen waren ingepakt, gingen ze op de fiets naar huis. Marith zei: ik vond het een heel leuk kamp gingen ze naar de blokhut toe fietsen. Daar gingen ze even uitrusten, en wat eten en drinken, en de blokhut een beetje verkennen. Na ongeveer een half uur moesten ze weer op de fiets. Ze fietsten naar zwembad het Ravijn. Toen ze binnen waren gingen ze allemaal omkleden. Toen iedereen klaar was mochten ze gaan zwemmen. Er was een glijbaan maar die was in het begin niet open. Zie Crazy 40 en Zwembad op pagina 5 Kus een onbekende, ga op de foto met een prei. foto door juf Tamara Grutters.

3 Kampkrant Pagina 3 Het Oorlogsmuseum Door Tim Naafs Nijverdal Op een donderdag gingen obs Deldenerbroek en obs Azelo naar het Memory Museum. Ze gingen fietsend naar het museum in Nijverdal. Fietsen deden ze twee aan twee in een hele grote rij achterelkaar aan. Het was maar vijf minuten fietsen. Binnen werden nog even de huishoudelijke regels doorgenomen, daarna mochten ze meteen met de meneer mee lopen die ze begeleide. Ze liepen naar een bepaald gebied met de leider van een kamp van de Duitsers. Even later kwamen ze bij een deel van het museum waar allemaal stukken lagen van vliegtuigen van de geallieerden, waar de gids wat over vertelde. Ze hadden heel veel geleerd en gezien over hoe het was voor de joden en de geallieerden. Bijvoorbeeld hoe de joden onderdoken bij mensen thuis. In dat huis hadden ze een radio, want dan konden ze horen wat de Duitsers gingen doen. Op een gegeven moment kwamen ze bij een film waarbij Decisions-day wel heel levendig werd getoond. Daarna liepen ze door naar het eind, daar hadden ze Oorlogsmuseum allemaal mitrailleurs staan in de sneeuw. Op een gegeven moment kwamen ze aan bij een grote foto van een begraafplaats van alle Engelsen en Canadezen. Het hele verhaal in het museum was klaar ze liepen naar buiten en moesten even wachten op de andere groep en toen fietsten ze weer naar de blokhut. Aktief Overijssel Door Jort Laarhuis Hellendoorn De kinderen van obs Azelo en de kinderen van obs Deldenerbroek gingen naar Aktief Overijssel in Hellendoorn. Ze gingen als eerst in de kano s, dat vonden de kinderen heel leuk. Het groepje van Sil, Tim en Jort sloegen al snel om in het water. Na het kanoën gingen ze een parcours afleggen waarbij ze moesten klimmen en kruipen. Er werden veel kinderen vies en nat. Tim en Teun zeiden dat ze het parcours heel leuk vonden. Daarna werden de kinderen in twee groepen verdeeld. De ene groep ging van een springkussen glijbaan af. De andere groep ging naar een waterbak waar een stang overheen lag, de kinderen moesten elkaar met opblaasbare buizen van een plastic stang af slaan. Het was een leuke gezellige dag. De kinderen zijn druk bezig bij Aktief Overijssel.

4 Pagina 4 Kampkrant Speluitleg in het bos. Middageten met obs Azelo en obs Deldenerbroek. Foto: Tamara Grutters Slaapzaal in de blokhut. Avondspel in het bos. We speelden levend stratego. Tellen of iedereen er is.

5 Kampkrant Pagina 5 Vervolg van Crazy 40 en Zwembad op pagina 2 Heel veel kinderen waren aan het wachten, maar toen de glijbaan open was gingen bijna alle kinderen op de glijbaan, en na een tijdje ging het bad van twee meter diep open. Na drie uur zwemmen gingen ze weer naar de blokhut. Juf Ginette hing een waslijn op, en ze zei: Jullie kunnen jullie zwemspullen hier ophangen! Iedereen hing hun spullen op. En toen ging iedereen hun spullen uitpakken in de blokhut. Het was een heel geslaagd kamp. Het baby fotospel Door Teun Morsink Nijverdal Het was een donkere avond bij het kamp van obs Deldenerbroek en obs Azelo. Obs Deldenerbroek en obs Azelo gingen een spel doen in het donker. Het babyfoto spel. Het babyfoto spel is een spel waarbij je moet raden welke baby wie is. Op elke foto staat een nummer. Op een blaadje kun je dan de baby bij het nummer vinden en opschrijven. In het bos splitsten de groepjes zich op. Het groepje van Jort, Tim, Stan en Sil deed helemaal niks behalve Stan hij was heel fanatiek. Hij ging in zijn eentje de foto s bij elkaar zoeken. En in zijn eentje vond hij nog best veel foto s. Jort, Tim en Sil zaten op een boomstronk te praten en geinen terwijl Stan heel druk bezig was. Toen de tijd om was moesten ze terug naar de blokhut. Stan zei: Ik heb super veel foto s gevonden. Die volgende middag, na het middag eten, kregen de teams de uitslag. Het groepje dat gewonnen had bestond uit: Jeike, Lara, Daniek en Bibi. Ze kregen een stukje taart als prijs. En de verliezers kregen als troostprijs een soesje. Wat waren de anderen jaloers op dat enorme grote stuk taart van de winnaars. Juf Tamara liet de foto s nog een keer zien. Twee foto s kon je heel moeilijk zien dat waren Naomi en Jason. Ze lagen allebei in een couveuse. En één foto was heel makkelijk te raden en dat was de foto van: Ties Klein Teeselink. De kinderen van obs Deldenerbroek en obs Azelo.

6 Pagina 6 Bowlen met kamp Door Marith Vrugteman Rijssen Obs Deldenerbroek en obs Azelo gingen aan het eind van hun kamp bowlen. Ze hadden zich verdeeld in groepjes van 7 en een aantal groepjes van 6 kinderen. Ze mochten om de beurt twee keer gooien, behalve als alle kegels in 1 keer om werden gegooid dan had je een strike. De kinderen waren er heel erg enthousiast over. Ze begonnen het steeds leuker te vinden en kregen ook steeds meer punten. Charlot zei: Ik vond het bowlen heel leuk. Ik had niet gewonnen, maar had er wel veel plezier aan. Het eten was ook heel lekker. Vooral de patat dat smaakte heerlijk. Aan het einde kregen ze patat met mayonaise en konden ze kiezen uit een frikandel of een kroket. Ze kregen er ook drinken bij en ze konden kiezen uit; sinas, cola, Sprite, ranja of water. Iedereen heeft lekker gesmuld en toen gingen ze weer op weg naar school. Esten was de winnaar hij had 130 punten. Dat was echt een hele hoge score. Anouk zei: Ik vond het leuk. De bowling schoen waren een beetje groot. Het eten was wel heel erg lekker, ik heb een frikandel gekozen. Uiteindelijk kwamen ze weer op school en Deldenerbroek gaf elkaar op school een dikke knuffel en toen mochten ze naar huis. Kampkrant Op de fiets. Levend stratego en film kijken Door Ilia Nijverdal De kinderen van obs Deldenerbroek en van obs Azelo hebben levend Stratego gedaan in het bos. Bij Levend Stratego strijden twee teams tegen elkaar. Er zijn twee teams waarbij je een vlag moet verstoppen. Elke speler heeft een kaart, de sterkste is een aas, daarna koning / heer, dan vrouw, dan 10, 9, 8 dan 7, 6, 5, 4, 3 en 2. Een 2 kan de aas verslaan. Ze speelden het in de schemering. Zij vonden het leuk zeker bijna in het donker! Wat de meeste kinderen deden in het donker was; de film The Boss Baby kijken. Het ging over een baby die de baas was in huis. Ze vonden het een grappige film. Marith zei: Ik vond het een leuke film alleen jammer dat het in het Engels was. De Boss baby dacht dat hij de baas was in huis, maar dat vond het kind niet. Sommige vonden er niets aan. Want ze vonden het saai. Esten vond het wel een leuke film, maar hij zei: Ik vond het wel leuk, alleen ik heb hem al eerder gezien. Bedankt redacteurs! Bron: DreamWorks

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

Weekbrief 2 12 september 2016

Weekbrief 2 12 september 2016 Weekbrief 2 12 september 2016 Nieuws uit het kantoortje. Het schooljaar is in volle gang en de vakantie lijkt alweer een tijdje geleden. Hoewel het heerlijke weer nog erg aan de zomer doet denken. Groep

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang wachten tot we erin konden. Onze klas mocht als eerste de

Nadere informatie

Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven.

Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven. Gezonde week 2015 Een verslag van de groepen 8. Op maandag kwam er een mevrouw zij lichtte ons voor hoe je gezond kon leven. Mening Dewi: erg leuk!! Mening Jesse: heel erg interessant. Dinsdag: de ochtend

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4 O.B.S. de Wiekslag 201 6-20 17 nummer 4 nieuwsbrief Nieuwsbrief groep 5/6 Nieuwsbrief nr.4 Inhoud Nieuwsbrief nr. 4 1 Avondvierdaagse 1 Engelse week 1 Circusdag 2 Schoolreis Thüle 2, 3 Meesters en juffendag

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Kamp groep 8 BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Zon, water, natuur Terug in de tijd... Klaar voor vertrek Om 08.00 uur kwamen de eerste kampgangers aan. Alle bagage werd ingeladen in de auto's

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6 en 7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6 en 7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6 en 7 september Marije kneijber Maandag 5 sept Het avondtuur begon op maandag 5 september.we moesten om 8:00 onze fietsen gaan brengen want die werden ingeladen want die moesten

Nadere informatie

Het Parool van de school

Het Parool van de school Het Parool van de school Schoolkamp 2017 en Schoolreisje 2017 Voorwoord Hier is hij dan weer; de jaarlijkse schoolkranteditie over het schoolkamp en het schoolreisje. Dit jaar zijn de kleuters naar de

Nadere informatie

Basketbaltoernooi van groep 7

Basketbaltoernooi van groep 7 We hebben de afgelopen periode weer veel leuke dingen meegemaakt in groep7/8b. In deze schoolkrant lezen en zien we de hoogtepunten van de afgelopen tijd. Ook staan we even stil bij het afscheid van onze

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

The news texel. was je helemaal doorweekt!

The news texel. was je helemaal doorweekt! The news texel Groep 8 trotseer voorjaarsbui!!! Tijdens het fietsen van Ecomare naar Calluna kreeg groep 8 een hele stortbui over zich heen! Er stond een flink windje en er kwamen best wel wat druppeltjes

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel In de bus Als eerste laden iedereen hun bagage in zoals: tassen, koffers en slaapzakken. Toen stapte iedereen in. Het was eerst even ruzie zo van: ik wil naast hem/haar! Ik wil naast het raam! Ik wil voor

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Verslag gehandicapten platform.

Verslag gehandicapten platform. Verslag gehandicapten platform. 5 Maart kwamen er gehandicapten mensen bij ons op school. Ze waren niet gehandicapt in hun hoofd en gedrag maar ze waren lichamelijk gehandicapt. We begonnen met een paar

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

De kampkrant. Nog even kijken, nog even zwaaien en dan wegwezen en voor we het wisten lag iedereen al in de tent

De kampkrant. Nog even kijken, nog even zwaaien en dan wegwezen en voor we het wisten lag iedereen al in de tent e-mail: info@cbsdewiekslag.nl website: www.cbsdewiekslag.nl De kampkrant Voor u ligt een speciale editie van de Nieuwsbrief geheel gewijd aan het schoolkamp van groep 7 en 8. De teksten zijn van de kinderen

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

In de periode tot en met 26 oktober vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 26 oktober vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 5-10 Ma 8-10 Di 9-10 Wo 10-10 Do 11-10 Vr 12-10 Afsluiting kinderboekenweek Ma 15-10 tot en met 21-10 Herfstvakantie Ma 22-10 Di 23-10 Wo 24-10 Kriebelouders Do 25-10 Kinderraad

Nadere informatie

GROETJES LISA. Groep 7 DIT WAS MIJN VERHAAL OVER GROEP

GROETJES LISA. Groep 7 DIT WAS MIJN VERHAAL OVER GROEP Groep 7 Ik ben Lisa Zigterman. Ik zit op obs de opslach. Het is hier heel leuk. We hebben veel humor soms een beetje te veel. Ik heb een hele leuke groep. Er zitten 7 kinderen in 1 jongen en 6 meisjes.

Nadere informatie

Ervaring Merefelt. Van Bart, Friso, Jasper, Mike

Ervaring Merefelt. Van Bart, Friso, Jasper, Mike Ervaring Merefelt Van Bart, Friso, Jasper, Mike Als eerst moesten we even wachten in de hal. Daarna werden we gehaald. En gingen we naar de plek waar we onze jassen konden leggen. Daarna gingen we naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten

Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten Werkweek groep 8 5,6,7 september Vierhouten Robin Paalvast. Maandag 5 september Het begon allemaal op maandag. Toen ik om 8 uur de fietsen moest inladen omdat ik me daar voor had opgegeven. Na het fietsen

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Schoolkamp groep 8. Vierhouten Schoolkamp groep 8 Vierhouten woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 OBS Geert Holle Waar gaat groep 8 naar toe? Recreatiecentrum De Paasheuvel verblijf in groepsaccommodatie De Onderhil t

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Cornelis Vrijschool 22 april 2009 opa en oma-dag groep 3. Opa en oma dag groep 3

Cornelis Vrijschool 22 april 2009 opa en oma-dag groep 3. Opa en oma dag groep 3 Opa en oma dag groep 3 Mats & Daniëlle Bonma, op de boot in 1937, onderweg van Nederlands-Indië naar Nederland. De school van opa van Nils Jonk. Cornelis Vrijschool 22 april 2009 opa

Nadere informatie

Werkweek Groep 8. verslag. Casper Langeslag. 5,6,7 september.

Werkweek Groep 8. verslag. Casper Langeslag. 5,6,7 september. Werkweek Groep 8 verslag 5,6,7 september. Casper Langeslag Maandag 5 september Op maandag 5 september werd ik wakker (nadat ik de hele nacht niet had kunnen slapen van de opwinding), ik at een paar boterhammen

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

estafette estafette Tijd voor vrije tijd! Tijd voor vrije tijd! Mireille Geus Mireille Geus Tijd voor vrije tijd!

estafette estafette Tijd voor vrije tijd! Tijd voor vrije tijd! Mireille Geus Mireille Geus Tijd voor vrije tijd! Tijd voor vrije tijd! Slapen moet, naar school gaan moet. En vrij zijn, doen wat je wilt, dat moet ook. Dat staat zelfs in een afspraak tussen heel veel landen. Kinderen hebben recht op vrije tijd. Mireille

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Donderdag 16 augustus

Donderdag 16 augustus Donderdag 16 augustus Programma 08.30 Opstaaaaaaan 09.00 09.30 Ontbijt 10.00 12.20 Eerste training 12.45 13.45 Lunch 14:30 16:45 Tweede training 16:45 17:45 Douchen, rust, kletsen etc. 18.00 19.00 Diner

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

kamp In de tussentijd op kamp kon je spelen, zoals pingpongen, voetballen, tennissen. Je kon hockeyen, een balletje overgooien en je kon schommelen.

kamp In de tussentijd op kamp kon je spelen, zoals pingpongen, voetballen, tennissen. Je kon hockeyen, een balletje overgooien en je kon schommelen. kamp Op 3 juni 2013 was het zover. Groep 8 ging op kamp naar camping de Boogerd net buiten Burgh-Haamstede. Het was best ver fietsen, ongeveer 15 kilometer vanaf school naar kamp. Toen we bij het kamp

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

Kamp. Michelle. Kamp:

Kamp. Michelle. Kamp: Het kamp Het was een super leuk kamp, Het boshuis was hartstikke leuk en gezellig en er omheen was heel veel te doen en als hoogtepunt dit jaar een springkussen. we hebben heel vee leuke spellen in het

Nadere informatie

Bijlage groep 8. Springen Samcity. Voorlopig advies. Kraak de code

Bijlage groep 8. Springen Samcity. Voorlopig advies. Kraak de code Bijlage groep 8 Springen Samcity Wij gingen op een dag naar SamCity. En toen mochten we een middag naar SamCity. Het was erg leuk en je kan er veel dingen doen zoals: trampoline springen, lasergamen, bmx/skate/step

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ DE PAARDENTANDARTS

OP BEZOEK BIJ DE PAARDENTANDARTS Het schoolkrantje van Basisschool De Opstap nummer 1 juli 2018 Hallo allemaal, Dit is het eerste nummer van de hernieuwde uitgave van het schoolkrantje van onze basisschool. Hierin vinden jullie deze keer

Nadere informatie

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het boek van VISJE BLUB Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het is 8 juni, een paar dagen voor de Slootjesdag in Diessen. Een vrijwilligster van de groep zit rustig wat te lezen bij t Turkaa tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Op donderdag 26 mei mochten wij bij het Racketcentrum Zeewolde deelnemen aan een tennisclinic. We hadden een erg leuke en sportieve morgen!

Op donderdag 26 mei mochten wij bij het Racketcentrum Zeewolde deelnemen aan een tennisclinic. We hadden een erg leuke en sportieve morgen! Groep 6a* Groep 6a* Groep 6a* Groep 6a* Groep 6a* Groep 6a* Groep 6a* Op donderdag 26 mei mochten wij bij het Racketcentrum Zeewolde deelnemen aan een tennisclinic. We hadden een erg leuke en sportieve

Nadere informatie

Vijverblad nr juni Agenda

Vijverblad nr juni Agenda Vijverblad nr. 34 4 juni 2015 Agenda 9 juni 12 juni 23 juni 29 juni 29 en 30 juni Informatieavond voor nieuwe kleuters Vijverstee talentenshow (17.00-20.00 uur) Ouderavond VVT MR Musical Juffen- en meesterfeest

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

De Voorleeswedstrijd GROEP 7

De Voorleeswedstrijd GROEP 7 De Voorleeswedstrijd GROEP 7 Wij hebben weer de voorleeswedstrijd gehad. Deze keer moest Esma tegen Daan. Daan had het boek de voetbalgoden nr. 1. Esma had het boek dagboek van een muts: zak er maar lekker

Nadere informatie

Tuinderij Koolen en Bio raffinaderij

Tuinderij Koolen en Bio raffinaderij Tuinderij Koolen en Bio raffinaderij Wij zijn met de hele klas naar tuinderij Kolen geweest in de derde week van het schooljaar. Vanuit school liepen we naar tuinderij Koolen en daar zijn we in twee groepen

Nadere informatie

Verloren grond. Murat Isik. in makkelijke taal

Verloren grond. Murat Isik. in makkelijke taal Verloren grond Murat Isik in makkelijke taal Moeilijke woorden zijn onderstreept en worden uitgelegd in de woordenlijst op pagina 84. Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen Mijn geboorte Mijn verhaal

Nadere informatie

Boekverslag Nederlands Met mijn ogen dicht door Maren Stoffels

Boekverslag Nederlands Met mijn ogen dicht door Maren Stoffels Boekverslag Nederlands Met mijn ogen dicht door Maren Stoffels Boekverslag door J. 1301 woorden 29 oktober 2016 5,2 31 keer beoordeeld Auteur Genre Maren Stoffels Jeugdboek Eerste uitgave 2010 Vak Nederlands

Nadere informatie

erg moe van de speurtocht. De andere kinderen van de tent groepje waren er nog niet. Dus ik was de enige in onze tent SAAI!! Toen iedereen terug was

erg moe van de speurtocht. De andere kinderen van de tent groepje waren er nog niet. Dus ik was de enige in onze tent SAAI!! Toen iedereen terug was Kamp Woensdag 3 juni vertrokken e van school naar Ommen met de fiets. We moesten ongeveer 32km fietsen. Ik had het fietsen el zaar veracht maar het as niet zo. Toen e daar aankamen moesten e onze fietssleutel

Nadere informatie

Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd.

Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd. Beste leerlingen, ouders, Tijdens de maanden januari, februari en maart hebben we weer heel wat geleerd. Maar praten in de rij, niet op tijd zijn in de rij hebben we afgeleerd. Zeeklassen, een tijd om

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

SPECIAL EDITION. Met hart en ziel

SPECIAL EDITION. Met hart en ziel AloTreesjes 1 juli 2015 SPECIAL EDITION Met hart en ziel Eenmalige speciale uitgave van de Aloweetjes. Na 14 jaar met hart en ziel op de Aloysiusschool te hebben gewerkt neemt Trees Börger afscheid. Helemaal

Nadere informatie

Regels v.s.o. Om het gezellig en veilig te houden op v.s.o. de Beemden zijn er afspraken en regels gemaakt. Hier komen de belangrijkste:

Regels v.s.o. Om het gezellig en veilig te houden op v.s.o. de Beemden zijn er afspraken en regels gemaakt. Hier komen de belangrijkste: 1 Regels v.s.o. R Om het gezellig en veilig te houden op v.s.o. de Beemden zijn er afspraken en regels gemaakt. Hier komen de belangrijkste: 1 Kom op tijd! De school begint om 08.45 uur Als je een probleem

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

Hörstel 10 november 2015

Hörstel 10 november 2015 Hörstel 10 november 2015 Hörstel Ik ben Cas Bekius ik had dinsdag 10 november, Hörstel op bezoek!! Ik had me de hele maand al op verheugd. En ik dacht dat we Nederland tegen Duitsland gingen doen(deden

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

BEDANKT VOOR ALLE COOLE JAREN!!!!!!

BEDANKT VOOR ALLE COOLE JAREN!!!!!! Kimberly Brongers Marco Capoccia Hoi ik ben Kimberly, ik ben 12 jaar oud en na de bassischool ga ik naar Twickel Borne mijn niveau is KBL. Ik zit na 9 jaar op de Telgenkamp want ik ben blijven zitten.

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Meneer Bram had voor ons een Quiz gemaakt op kahoot! En die hebben we samen met de andere groep 7 gemaakt het was heel erg leuk!

Meneer Bram had voor ons een Quiz gemaakt op kahoot! En die hebben we samen met de andere groep 7 gemaakt het was heel erg leuk! maandag 11 april 2016 De afgelopen week zijn we bezig geweest met de entreetoets. Volgende week staan er ook nog een paar toetsen op ons te wachten. We vinden het spannend maar toch gaan we er voor. Tijdens

Nadere informatie

Naarden, oktober 2014 Groep Angela

Naarden, oktober 2014 Groep Angela Naarden, 22-24 oktober 2014 Groep Angela Voorbereidingen Groep 8 moest de blokhut indeling maken, na een tijdje gezeur was iedereen het er mee eens. Toen moesten we nog kijken wat we gingen eten. Er waren

Nadere informatie

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Op maandag 12 november 2018 ben ik begonnen aan mijn rondreis langs veel klassen van Algemene School Oost te Bergen op Zoom. Superspannend, want het was de

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Zomerkamp 11 t/m 16 augustus 2008

Zomerkamp 11 t/m 16 augustus 2008 Zomerkamp 11 t/m 16 augustus 2008 Reporters: Emma, Hannah, Diego, daphne, Dean en Valentijn. Het speciale van deze week was dat iedereen hier al eens eerder een week was geweest (of meerdere weken). Iedereen

Nadere informatie

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!!

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!! Op 18, 19 en 20 juni gingen we op kamp. Maandag regende het heel hard. Eenmaal toen we aankwamen deden we onze schoenen en jassen uiten gingen we naar de eetzaal om te lunchen. Om 13:00 was er vossenjachten

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. De eerste dag op een nieuwe school met een nieuw begin

Hoofdstuk 1. De eerste dag op een nieuwe school met een nieuw begin Hoofdstuk 1 De eerste dag op een nieuwe school met een nieuw begin Rosanne is een meisje niet te dik niet te dun met lang donker bruin haar een meisje net zoals alle andere meisjes. Ze heeft vroeger gewoon

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

GROEP 6. Ik ben Raymond Terpstra. Ik ben 11 jaar en zit in groep 6. Mijn juffen zijn juf Anneke, juf Janke en juf Fenna. In groep 6 was best wel leuk.

GROEP 6. Ik ben Raymond Terpstra. Ik ben 11 jaar en zit in groep 6. Mijn juffen zijn juf Anneke, juf Janke en juf Fenna. In groep 6 was best wel leuk. Groep 6 Ik ben Dena Walstra. Ik zit in groep 6. Ik zit met groepen 7 en 8 in de klas. Groep 7 heeft 7 kinderen. En groep 8 heeft 13 kinderen. Ik zit bij 4 jongens en 2 meisjes. Ik ben dan er niet bij.

Nadere informatie

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek LOGBOEK Door: Luuk, Benjamin, Joan, Stijn, Brent, Glenn, Jacco, Adam, Luuk, David, Shane, Matthijs, Mitchell, Jeroen, Koen, Brecht, Boaz en Christiaan. Woensdagavond.

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Ik ben met kerst naar Jingle Balls geweest. Het is een groot concert in de Ziggo dome. Er kwamen veel artiesten zoals Roel van Velzen en Afro jack.

Ik ben met kerst naar Jingle Balls geweest. Het is een groot concert in de Ziggo dome. Er kwamen veel artiesten zoals Roel van Velzen en Afro jack. Groep 8 Mijn voorlopig advies. Ik moest op gesprek met mijn moeder en mijn broertje. We moesten naar meester Tom. We kregen een hele uitleg. Op het eind hoorde ik mijn voorlopig advies. Het was kader of

Nadere informatie

ACTIVITEIT 1 : Verhaaltje «Joris en de Ikkietikkietijd»

ACTIVITEIT 1 : Verhaaltje «Joris en de Ikkietikkietijd» INTRODUCTIE Waarom minder energie verbruiken? We hebben elke dag energie nodig om van alles en nog wat te kunnen doen; koken, onszelf warm houden, machines laten werken Die energie maken kan op heel veel

Nadere informatie

Werkstuk Verzorging Pesten

Werkstuk Verzorging Pesten Werkstuk Verzorging Pesten Werkstuk door een scholier 1721 woorden 12 juni 2005 6,9 373 keer beoordeeld Vak Verzorging HOOFDSTUK 1 WAT IS PESTEN Pesten is iets heel anders dan plagen, plagen is bijvoorbeeld

Nadere informatie

Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd

Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd (Fotos onderaan de pagina) Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd wanneer ik weer eens wat

Nadere informatie

MET LEUKE ARTIKELS, VEEL FOTO S, SPELLETJES, MOPJES EN NOG VEEL MEER!

MET LEUKE ARTIKELS, VEEL FOTO S, SPELLETJES, MOPJES EN NOG VEEL MEER! MET LEUKE ARTIKELS, VEEL FOTO S, SPELLETJES, MOPJES EN NOG VEEL MEER! Redactie ROWE Dag lezers van de rode wijzerkrant, Wij, de leerlingen van rowe, hebben de opdracht gekregen om de redactie te zijn van

Nadere informatie

Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie

Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie Hoi! Hallo allemaal, wij zijn DieDrie. En je ziet het al: we zitten hier lekker te ontbijten. Niet zomaar een ontbijt, maar een ontbijtje met muziek. Eigenlijk draait ons

Nadere informatie

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink London klas 2B kompas Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink Dag 1 Klas 2b van het kompas moesten allemaal verzamelen op het station Breda. Daar werden de kinderen uitgezwaaid door hun ouders. De kinderen

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s In deze nieuwsbrief Kamp Naaldenveld Agenda Formatie 2015-2016 OV Kampverhalen Kampfoto s Kamp Naaldenveld Zoals gewoonlijk maken wij ook dit jaar weer, traditiegetrouw aan het einde van de kampweek, de

Nadere informatie

Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen. En zei: vandaag word mevr. Catharina. 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau

Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen. En zei: vandaag word mevr. Catharina. 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen En zei: vandaag word mevr. Catharina 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau Geven. Ja maar wat zei Tom. Umm wacht ik Weet het zei Cato een herinnering.

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

18 juni schoolreisje duinen zahte

18 juni schoolreisje duinen zahte 18 juni schoolreisje duinen zahte We gingen met de bus naar Appelscha. De heen reis zat ik naast Hilke Er waren spring kussens en een paar attracties. Deze attracties waren er de super nova, Flying swing,

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie