Hoop dat er niet veel wordt gezeurd Tis al te leuk dat dit gebeurt De Jozefschool is met elkaar mooi ingekleurd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoop dat er niet veel wordt gezeurd Tis al te leuk dat dit gebeurt De Jozefschool is met elkaar mooi ingekleurd"

Transcriptie

1

2 Circus Hoempapa is het bekendste circus van het land en trekt al meer dan 200 jaar door Nederland. Met grappige clowns en super lenige acrobaten zetten zij menig dorp en stad op stelten. De circusdirecteur, de heer Van Puffelen, en clown Allememaggies zijn de drijvende kracht achter dit eeuwenoude circus en zij zorgen ervoor dat ieder kind de middag van zijn/haar leven heeft. Jarenlang verliep alles naar tevredenheid van locatie en gasten, maar de laatste maanden zijn er wat problemen. Sinds het moment dat er wat dieren uit het circus zijn ontsnapt is er een kink in de kabel gekomen. Het wordt moeilijker om een vergunning te krijgen bij de gemeente en inwoners vinden het spannend als het circus komt, want het zal toch niet gebeuren dat er een aap ontsnapt?? Door een groot te kort aan geld wordt er door het circus bespaard op een aantal belangrijke zaken die te maken hebben met het verblijf van de dieren. Gelukkig krijgen de dieren wel goed te eten, een fijne slaapplaats en de liefdevolle verzorging die ze nodig hebben, maar het hekwerk van het buitenverblijf is dermate versleten waardoor veel dieren weten te ontsnappen. Dit geeft veel onrust in de dorpen en steden waar het circus komt, waardoor veel gemeenten besluiten dat het circus niet meer mag komen. Ook de gemeente Amersfoort heeft aangegeven dat het circus niet welkom is in de stad. De betrokken ambtenaar, mevrouw van Zure zult tot Zure haring is te bang dat de leeuwen, apen en olifanten zomaar loslopen in de bossen rondom de stad. Zij heeft de burgemeester van Amersfoort geadviseerd om geen toestemming te geven voor het circus uit veiligheid voor de inwoners van de stad. Dit tot grote teleurstelling van de heer Van Puffelen en clown Allememaggies. Het circus doet er alles aan om toch een mooie voorstelling te kunnen geven, aangezien de directeur heeft gehoord dat de Jozefschool een week op kamp gaat naar Amersfoort. Met behulp van wat meesters, juffen, vaders en moeders, moeten de dieren toch veilig achter een goed hek komen te staan, zodat ze niet kunnen ontsnappen? Zij kunnen toch wel wat extra houten palen en spijkers meenemen? Het circus biedt de kinderen van de Jozefschool ook een grote piste aan om op te treden. Samen met elkaar moet het toch een succes worden? Lukt het de Jozefschool en Circus Hoempapa om de gemeente Amersfoort te overtuigen en er een mooi circuskamp van te maken?

3 Ik spring heel vrolijk uit m n bed Heb net de tent weer neergezet Tribune hier, de piste daar Nog even en tis weer voor elkaar We laten alle dieren los Leuke tijd In Amersfoort in het bos Op schoolkamp gaan we met elkaar Te gekke tijd hebben we daar We spelen er de hele dag Er is heel veel wat je dan mag We gooien alle remmen los Lekker vies Worden we in het bos Er rollen clowns over elkaar De gekste dingen zie je daar De leeuwenkooi, een acrobaat Een aap die heel hard zingen gaat Een kind dat snel een plekje vindt Het publiek Wacht af tot het begint Refrein: Als het circus is gekomen Dan gaat mijn hart snel kloppen en krijg ik enorme zin Als het circus is gekomen Heb ik de mooiste dromen en ga ik het liefst de piste in Refrein: Als het circus is gekomen Dan gaat mijn hart snel kloppen en krijg ik enorme zin Als het circus is gekomen Heb ik de mooiste dromen en ga ik het liefst de piste in Hoop dat er niet veel wordt gezeurd Tis al te leuk dat dit gebeurt De Jozefschool is met elkaar mooi ingekleurd Refrein: Als het circus is gekomen Dan gaat mijn hart snel kloppen en krijg ik enorme zin Als het circus is gekomen Heb ik de mooiste dromen en ga ik het liefst de piste in

4 Onderstaand treft u een lijst aan met zaken waarvan de crew vindt dat ze van belang zijn om mee te nemen. Buiten de kleding die de kinderen al aan hebben natuurlijk! Slaapzak 1 persoons luchtbed/slaapmatje (slaapzakken en luchtbedden die blijven liggen voor broers / zussen moeten duidelijk gemerkt worden!) Kussen Nachtkleding Toiletartikelen (zeep, tandenborstel, tandpasta, kam, etc.) Badslippers Extra set boven- en onderkleding en sokken (ook voor groep 2) Handdoek en washand Vuilniszak voor vuile was Regenkleding / regenjack (zo nodig) Warme trui Theedoek (gemerkt) Zaklamp (geen bouwlampen!) Een leuk spel (voor als het weer niet mee zit) Eventuele medicijnen Alles wat niet op deze lijst staat en waarvan u denkt dat het makkelijk is Pompen zijn niet nodig, daar heeft de circusdirecteur al voor gezorgd! Deze lijst is gemaakt voor zowel goed als slecht weer. Graag de tas van uw kind hierop aanpassen, dus graag bij minder goed weer wat extra kleding. Goed schoeisel met sokken zijn van belang, misschien moeten we wel veel kilometers afleggen op de piste. Bij warm weer mogen de sandalen natuurlijk wel mee, maar graag ook de stevige stappers. Zakgeld meenemen is niet nodig, want er zijn immers geen winkels op het circusterrein. Het meenemen van een snoepje voor s nachts mag, maar kilopakketten en lolly s zien we liever niet. Het meenemen van (energie)drankjes en mobiele telefoons (door de kinderen) is niet toegestaan. Wanneer deze er toch zijn, zullen ze worden ingenomen door de kampcommissie. De circusartiesten van groep 2 hoeven van bovenstaande lijst alleen goed schoeisel en een extra setje kleding en sokken mee te nemen.

5 De begeleiders van alle groepen dienen naast alle bovenstaande dingen óók hun mobiele telefoon (indien in bezit) en een rugzakje mee te nemen. We vinden het heel leuk als jullie als echte circusartiesten gekleed komen, daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld clowns, acrobaten, of als circusdirecteur. Daarbij zijn lekker zittende kleren erg fijn. Natuurlijk hoef je deze kleren niet de hele dag aan te houden, maar het ziet er leuk uit!

6 Met ingang van 1 maart 2006 is de regelgeving t.a.v. het vervoer van kinderen in de auto veranderd. De basisregel is dat alle kinderen (iedereen onder de 18 jaar) kleiner dan 1.35 meter met een maximaal gewicht van 36 kilo zowel voorin als achterin een geschikt en goedgekeurd kinderzitje of zitverhoger moeten gebruiken. Anderen moeten de veiligheidsgordel gebruiken. Een driepuntsgordel als heupgordel gebruiken mag niet meer. De gordel mag dus niet achter de rug of onder de arm worden gedragen. Ook gordelgeleiders mogen niet gebruikt worden, behalve voor kinderen die kleiner zijn dan 1.35 meter voor wie geen zitverhoger te krijgen is omdat ze te zwaar zijn (meer dan 36 kilo). De gordelgeleiders moeten goed door het oog van de naald kunnen bewegen. Uitzonderingen: Als niet alle zitplaatsen op de achterbank voorzien zijn van een autogordel, mogen passagiers groter dan 1.35 meter los op de achterbank vervoerd worden, zolang de aanwezige gordels maar worden gebruikt. Vanaf mei 2008 mogen er niet meer passagiers vervoerd worden dan er gordels beschikbaar zijn. In auto s zonder gordels mogen kinderen jonger dan 3 jaar niet vervoerd worden. Kinderen vanaf 3 jaar en korter dan 1.35 meter mogen alleen achterin. Als er al twee kinderbeveiligingsmiddelen op de achterbank in gebruik zijn en een derde past niet meer, dan mag een derde kind wel mee op de achterbank mits het drie jaar is en in de gordel zit. In incidentele gevallen, als er geen kinderbeveiligingsmiddel is, het niet de auto van de eigen (pleeg)ouders is en niet de eigen (pleeg)ouder achter het stuur zit, mogen kinderen vanaf 3 jaar in de gordel op de achterbank vervoerd worden in plaats van met een kinderbeveiligingsmiddel. Voorwaarde is dat het slechts om een korte afstand (maximaal 50 kilometer) gaat. Jozefschool Veiligheid staat voor ons voorop als het gaat om het vervoer van onze leerlingen. Wij hebben er in samenspraak met de Ouderraad voor gekozen om onze leerlingen uitsluitend te laten vervoeren in auto s die zijn voorzien van voldoende veiligheidsgordels. We maken dus geen gebruik van uitzondering 1. Voor het vervoer van uw eigen kinderen dient u, indien uw kind kleiner is dan 1.35 meter en een maximaal gewicht van 36 kilo heeft, een kinderzitje te gebruiken. Ook al zijn we hiertoe niet verplicht, zie uitzondering 4, is ons streven om alle betreffende kinderen te laten vervoeren in een zitverhoger. Dat betekent dat uw kind ook bij het schoolkamp de zitverhoger van thuis dient mee te nemen. Om te voorkomen dat deze kwijt raakt dient u de zitverhoger te merken. Nadere informatie kunt u vinden op de sites Geef als zoekopdracht kinderzitje. Ook kunt u terecht op de site (link strengere regels vervoer kinderen van kracht ) Met uw eventuele vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Tom Streng.

7 Dit jaar brengt de auto ons weer naar Amersfoort. Het adres is: Scouting Mondriaan Barchman Wuytierslaan 43, 3819 AB Amersfoort Lotte Sluijs Cilla de Korte ROUTEBESCHRIJVING Vanuit Oudewater rijdt u richting De Meern. (bij Waarder de snelweg op mag natuurlijk ook) Daar gaat u rechts de snelweg op (A12) en houdt Amersfoort aan. Vanzelf gaat de weg over in de A27 en vervolgens in de A28. Bij afslag 5 (Maarn/Amersfoort-Zuid) gaat u van de snelweg af. Onder viaduct linksaf Amersfoort/Isselt/Dierenpark (N221). Vervolgens de borden Dierenpark volgen. Meteen na de spoorwegovergang rechts het bos in. Het linker bospad volgen, 1e mogelijkheid links, ongeveer 100 meter verder vindt u onze accommodatie. Navigatie: Het clubhuis heeft geen adres wat door navigatiesystemen herkend wordt. Het makkelijkst is om te rijden naar de Barchman Wuytierslaan 41, en het laatste stukje van de beschreven route (hierboven) te volgen. SCOUTING MONDRIAAN

8 Op de dag van vertrek komen de kinderen, zoals normaal, om uur op school. Alle kinderen, begeleiders en chauffeurs melden zich in de klas. Nadat er in de klas nog wat regels voor onderweg worden verteld vertrekt de hele stoet daarna richting Amersfoort. groep 2 maandag van 8.30 uur tot rond uur thuis groep 3 maandag van 8.30 uur tot dinsdag rond uur thuis groep 4 & 5 dinsdag 8.30 uur tot woensdag rond uur thuis groep 6 & 7 woensdag uur tot vrijdag rond uur thuis (let op chauffeurs om 9.30 in Amersfoort zijn) LET OP: De chauffeurs moeten, nadat alle kinderen thuis zijn afgezet, zich afmelden op het volgende telefoonnummer: groep 2 maandag Brigitte van Leeuwen groep 3 dinsdag Tom Streng groep 4 en 5 woensdag Tom Streng groep 6 en 7 vrijdag Tom Streng Om te voorkomen dat het tijdens de kampweek een chaos wordt rond school willen we vragen aan de chauffeurs die de kinderen naar Amersfoort gaan brengen, om de auto te parkeren op het parkeerterrein achter de Eiber/school. Hierna melden alle chauffeurs zich in de klas. Als iedereen zijn auto gereed heeft en alle kinderen in de auto zitten kunnen we achter elkaar de parkeerplaats afrijden. Hier is iemand van de kampstaf aanwezig. Tevens willen we vragen voor vertrek te controleren of de kinderen goed in de gordels zitten en niet uit de raampjes of het open dak hangen. Graag rustig de straat uitrijden, langs school rijden om te toeteren en te zwaaien mag natuurlijk, extra rondjes langs de school mag niet. Vergeet niet dat de Cope een éénrichtingsstraat is! Voor de chauffeurs die de kinderen thuis brengen is het misschien verstandig om voor vertrek van huis te kijken of alle adressen bekend zijn van de kinderen die u thuis brengt. Sommige kinderen weten na het kamp niet goed te vertellen waar ze wonen. Aan de ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen, maar niet naar Amersfoort rijden, vragen we u om deze week uw auto niet op het parkeerterrein (zie hier boven) te parkeren, maar op de Cope en de Papenhoeflaan (in de parkeervakken).

9

10 Samantha van Ingen Anja van den Heuvel Mariska Mulder Michelle Burger Ellen Leo Bibi (2a) Steff Bente Noah Rosemary Catoo James Liz Sjoerd Sofie Mila Jasmijn Corné Thymen Mats Mees Fayèn Dennis Darren Jurre Marit Dennis Rietveld Jelle Kuiper José Burger Kim Sven (2b) Verie Saar Lynn Daan Jada Tess (2a) Fedde Julia Demi Kaj Livia Bibi (2b) Fred Boullard Sanne Smits Greetje Oosterlaken Max Fiene Sven (2c) Colin Bas Maud Stijn Fons Gaby Anna Suze Roos Pleun Veerle Babette Jop Luciën van Zuilen Charlotte la Lau Danny Bras Gwen Joah Feije Beau Mike Desi Mika Jaysen Kees Jelle Laura Hugo Tim Iva Vigo Benjamin Koen Ramon van Vliet Daan Dax Bart Sophie Pien Annemiek van den Haselkamp of Bas de Jong Jesper Mickey Dex Sofie Esmee

11 Ferry Vink Sabine van Leeuwen Mirjam van Diemen Lasse Melle Eva Duuk Maud Loïs Joep Iwan Rens Lars Huub Levi Bram Steijn Jim Tyson Yvette van Vliet Nick Julia Joost Anouchka Anouk Susanne van Schaik Wes Danny Mees Puck Donna Evelien of Roy Dolleman Sigrid Rietveld Martijn van Alphen Emy Mats Rietveld Lieke Jill Daan Isa Luke Nelleke Millan Mats Oostveen Elizabeth Milan Fenna Tess Wessel Tijn Jeanine de Wit Duuk Bastiaan Emma Marit Lieke Rietveld Mellanie Dolleman Lotte Evy Jason Stig Jette Levy

12 Angelique van de Sande Jeroen Treur Carl van Jaarsveld (woe-do) en Pim Mulder (do-vrij) Tygo Boe Kim Anna Tygo Br Denise Ellis Niels Luna Sam Jimmy Evi V. Ike Jop Jack Carla de Wit Guus Hermsen Ad van Jaarsveld Tijn de W Floor Simone Jet Lieke Kiki Amina Fabienne Marije Victoria Evy Evi B Rens Tijn T Maartje Duuk Sil Tomás Irma Slotboom (woe-do) en Edwin Stalvord (do-vrij)* Jesse Zoë Isa Fedde Tara Joris Dirk van t Riet Mark Verkleij Shirley Jansen (woe/do) en Mariella vd Meer (do/vrij) * Lars Ties Meike Finn Bobby Elif Rico Jens Linde Malu Kas Erik Nicole Alicia Duncan Luca Terry Sluis Lizzy Feline Maurice Onne Melvin Marco Sluis Guus Mauro Remco Nienke Inke * de wisseling vindt plaats op donderdagmorgen bij het ontbijt

13

14 Hooggeëerd publiek, Kamp is als het circus, iedereen wil erheen. Jullie zijn het publiek, want als het circus naar AMERSFOORT komt dan komen jullie meteen. De circustent gaat open, de voorstelling gaat bijna beginnen. Jullie zullen verbaasd staan, wat de keukenstaf gaat verzinnen. Elke ochtend, middag & avond zullen wij er zijn, Ontbijt, lunch & avondeten. dat is toch wel fijn! In de keuken goochelen wij met potten en pannen, Terwijl jullie je lekker kunnen ontspannen. Uit de hoed toveren wij dit jaar echt geen konijn, Maar wel een schaal vol gezonde lekkers: appels, meloen of een mandarijn! Want naast al jullie eigen zoets Moeten wij toch zorgen voor iets gezond goeds. Wij zullen onze kookkunsten weer moeten evenaren, En daarom zullen wij onze trucjes nog even bewaren. Jullie zijn allemaal circus aapjes... en hangen boven in de bomen. Voor ons de vraag hoe jullie daar zijn gekomen. Dat zijn jullie kunstjes en daar hebben jullie lang op getraind, Wij zullen zorgen voor de bananen en die zijn welgemeend! Met z n allen maken we er een gezellige voorstelling van, Jullie met de spelletjes en wij met de waterkan en koekenpan. Maar zonder al dit fruit, etenswaren, kaas en lekkere dranken, Moeten wij toch eerst hiervoor onze sponsoren ontzettend bedanken. Op deze manier is de circustent compleet, een voorstelling die niemand snel vergeet. Culinaire Circusgroeten, De Kookstaf

15 Marco van der Vlist, Diamantboor- en zaagwerken Natasja s fruit Elke woensdag op de markt

16 Mariska Mulder Dennis Rietveld Anja v/d Heuvel Jesse Overbeek Bibi Schumacher Kim Rietveld Leo simeonov Veerle Overbeek Jada van den Haselkamp Gaby Tollenaar Fons Rietveld Marit Vermeulen Saar Graveland Maud Budding Rosemary Ockhuizen Demi van Luijn juf Maxime Bente Dolleman Roos Oosterlaken Jelle Kuiper Lisa de Ridder Michelle Burger Fred Boullart Sven Kuiper Noah de Ridder Steff Burger Max Boullart Kaj Dionisius Colin vd Horst Jurre Vink Corné Kuijf Sofie van Jaarsveld Verie Burger Julia Pietran Sjoerd Spruijt Bibi de Jong José Burger Jasmijn van Schaik Juf Nicolette Nadia van Beek Bianca Vlooswijk Rianne Mulder Sanne Smits James van Beek Pleun de vos Thijmen Braam Fiene Smits Sven Kuiper Anna Kasbergen Jaysen Braam (gr. 3) Fayèn de Jong Livia Dania Sofie Trijssenaar (gr. 3) Mees Koffeman Suze de Wit Catoo van den IJssel Pien Plomp (gr. 3) Kees Boersma (gr. 3) Greetje Oosterlaken John Rietveld Samantha van Ingen Julian Wit Sven Oosterlaken Stijn Rietveld Ellen Spreij Babette Boere Mats de jong Bas Mulder Tess van den Berg Liz de Bruyn Darren Vogel Fedde Broekhuizen Lynn te Poele Mila Dionisius Dennis Wijk Daan Bijkerk juf Lisette Luciën v. zuilen Danny Bras Charlotte la Lau Gwen v zuilen Feije v. Miltenburg Joah Janmaat Laura Blom Desi van Dam Dax Dionisius Beau Wit Esmee Dening Hugo Dolleman Iva Harreveld Sophie Kemp Vigo Janssen Ramon v. Vliet Annemieke v/d Haselkamp Mariska Burgers Daan v. Vliet Jesper de Jong Mike Boere Mika Boere Benjamin Ockhuisen Jelle Houdijk Koen Oosterlaken Tim Kuiper Mickey van Helden Dex van Vliet Bart Voorbach juf Linda Jaysen Braam, Sofie Trijssenaar, Pien Plomp en Kees Boersma zijn bij groep 2 ingedeeld

17 Mariska Mulder Dennis Rietveld Anja v/d Heuvel Samantha van Ingen Bibi Schumacher Kim Rietveld Leo simeonov Ellen Spreij Jada van den Haselkamp Gaby Tollenaar Fons Rietveld Tess van den Berg Saar Graveland Maud Budding Rosemary Ockhuizen Lynn te Poele juf Maxime Bente Dolleman Jelle Kuiper Fred Boullart Michelle Burger Sanne Smits Sven Kuiper Max Boullart Steff Burger Fiene Smits Sjoerd Spruijt Corné Kuijf Jurre Vink Fayèn de Jong Daan Bijkerk Colin van den Horst Jasmijn van Schaik Suze de Wit Fedde Broekhuizen Bas Mulder Livia Dania Joeri de Bruyn Judith Kraan Sandra Oosterlaken Liz de Bruyn Bibi de Jong Roos Oosterlaken Anna Kasbergen Julia Pietran Demi van Luijn Veerle Overbeek Babette Boere Mila Dionisius juf Nicolette Greetje Oosterlaken Marlies Koffeman Jan Dionisius Ivo van Beek Sven Oosterlaken Mees Koffeman Kaj Dionisius James van Beek Mats de jong Thymen Braam Catoo van den IJssel Sofie van Jaarsveld Darren Vogel Fiene Smits Verie Burger Noah de Ridder Dennis Wijk Marit Vermeulen José Burger Stijn Rietveld juf Lisette Pleun de Vos (2c) rijd met haar moeder (keukenstaf) terug

18 Ferry Vink Sabine van Leeuwen Yvette van Vliet Mirjam van Diemen Lasse Vink Melle van Baaren Nick Bode Eva de Jong Iwan Boere Steijn Sluijs Joost van Jaarsveld Anouk Treur Mees van den Brink Maud van Luijn Jim Kool Danny Houdijk juf Joanne Magda de Vor Anita Boere Erik Schoonderwoerd Donna Snel Julia Goudriaan Joep Schoonderwoerd Lars Oosterlaken Loïs Harreveld Tijn Schoonderwoerd (gr. 5) Anouchka Kruijf Levi Wilgehof Huub Sluis Puck Oostveen juf Petra Milan Overbeek (gr. 5) Bram Proper juf Gerda Duuk Verweij en Rens van zuilen, Tyson van Straten en Wes Verkleij zijn ingedeeld voor vervoer bij groep 5 Mellanie Dolleman Sigrid Rietveld Martijn v. Alphen Jeanine de Wit Lotte Dolleman Mats Rietveld Lieke v. Alphen Duuk de Wit Evy Graveland Mats Oosteveen Isa van den Berg Millan Mulder Emma van den Hoogen Tyson van Straten (gr. 4) Nelleke Hermsen Jason Ockhuisen juf Kim Wes Verkleij (gr. 4) Evelien/Roy Dolleman Marije Pasman Rudy Plomp Judith v. Zuilen Emy Dolleman Fenna Pasman Jette Plomp Tess Houdijk Jill Burger Lieke Rietveld Marit kool Elizabeth Sborschikow Duuk Verweij (gr. 4) Stig van Zuilen Daan Slootweg Bastiaan Broekhuizen Rens van Zuilen (gr. 4) Levy van der Vlist Wessel van Vliet Luke Houdijk Tijn Schoonderwoerd en Milan Overbeek zijn voor het vervoer ingedeeld bij groep 4

19 Luciën v. zuilen Danny Bras Charlotte la Lau Annemieke vd Haselkamp Gwen v. zuilen Feije v. Miltenburg Joah Janmaat Jesper de Jong Laura Blom Desi van Dam Dax Dionisius Benjamin Ockhuisen Beau Wit Esmee Dening Hugo Dolleman Tim Kuiper Iva Harreveld Sophie Kemp Vigo Janssen Bart Voorbach Ramon v. Vliet Rudy Plomp Judith van Zuilen Marije Pasman Daan v. Vliet Pien Plomp Jelle Houdijk Mickey van Helden Mika Boere Sofie Trijssenaar Mike Boere Jaysen Braam Koen Oosterlaken juf Linda Kees Boersma Dex van Vliet

20 Carla de Wit Carl van Jaarsveld Ad v. Jaarsveld Guus Hermsen Tijn de Wit Anna van Jaarsveld Simone v Jaarsveld Floor Hermsen Jet de Wit Marije Mulder Kiki de Vos Amina Koene Sil Hogendoorn Luna van Bijsterveld Tygo Breedveld Lieke van Achthoven Fabienne Boer Evy Boere Ike v/d Haselkamp Evy Vermeulen Jeroen Treur Arjan Dening Ruby Fles Angelique v/d Sande Kim Treur Tara Dening Thomàs v. Amersfoort Tygo Boerefijn Maartje v/d IJssel Isa de Bruyn Rens van Schaik Sam Voorbach Thimo Kemp Joris Blom Victoria Sborschikow Niels de Wit Zoë Stalvord Duuk van Dam juf Debbie juf Annet Irma Slotboom Nathalie Sangers M. Verkleij of A. van Dam Jesse Dijkstra Jop Kenbeek Evi Verkleij Fedde Hoogeveen Jack van Schaik Denise Kraan Tijn Trijssenaar Jimmy van Helden Ellis Mulder Shirley Jansen Terry Sluis Marco Sluis Dirk van 't Riet Meike Jansen Lizzy Breedveld Guus Sluis Lars van 't Riet Inke Mulder Féline Oosterlaken Onne Van Miltenburg Rico Houdijk Malu Brands Nienke Oosterlaken Elif v/d Brink Remco van Jaarsveld Mauro Middelman Bobby Dolleman Mark Verkleij Diana Verkaik Silvia van Viet Julian Wit Ties Verkleij Luca de Kruijf Maurice van Vliet Duncan Wit Finn de Bruyn Nicole van Zuijlen Jens de Wit Erik Mulder Melvin Honing Linde Hoogenboom Kas Kenbeek Alicia Houdijk

21 Ferry Vink Sabine van Leeuwen Yvette van Vliet Nathalie Sangers/Renzo v. Schaik Lasse Vink Melle van Baaren Nick Bode Anouchka Kruijf Iwan Boere Steijn Sluijs Joost v. Jaarsveld Donna Snel Tyson van Straten Maud van Luijn Jim Kool Rens van Zuilen Danny Houdijk juf Joanne Lars Oosterlaken Mirjam van Diemen Arjan Dening Ruby Fles M.Verkleij/A. v Dam Eva de Jong Bram Proper Julia Goudriaan Wes Verkleij Anouk Treur Joep Schoonderwoerd Loïs Harreveld Duuk Verweij Mees van den Brink Puck Oostveen Huub Sluis Levi Wilgehof Juf Petra Mellanie Dolleman Sigrid Rietveld Martijn v. Alphen Evelien/Roy Dolleman Lotte Dolleman Mats Rietveld Lieke v. Alphen Emy Dolleman Fenna Pasman Mats Oosteveen Isa van den Berg Jill Burger Emma van den Hoogen Milan Overbeek Nelleke Hermsen Daan Slootweg juf Kim Luke Houdijk Jette Plomp Evy Graveland Jeanine de Wit Diana Verkaik Silvia van Vliet Duuk de Wit Lieke Rietveld Wessel van Vliet Millan Mulder Elizabeth Sborschikow Levy van der Vlist Jason Ockhuisen Tijn Schoonderwoerd Tess Houdijk Bastiaan Broekhuizen Stig van Zuilen Marit kool

22 Carla de Wit Pim Mulder Ad v. Jaarsveld Angelique v/d Sande Tijn de Wit Ellis Mulder Simone v Jaarsveld Tygo Boerefijn Jet de Wit Marije Mulder Kiki de Vos Sam Voorbach Sil Hogendoorn Anna van Jaarsveld Tygo Breedveld Duuk van Dam juf Debbie juf Annet Ike van den Haselkamp Thimo Kemp Jeroen Treur Petra Blom Lisette van Schaik Sandra Kraan Kim Treur Joris Blom Isa de Bruyn Denise Kraan Tara Dening Tijn Trijssenaar Finn de Bruyn (gr. 7) Maartje v/d IJssel Jack van Schaik Tomás v. Amersfoort Lieke van Achthoven Niels de Wit Amina Koene Evy Boere Evy Vermeulen Jimmy van Helden Victoria Sborschikow Evi Verkleij Yvonne van Druten Fabiënne Boer Floor Hermsen Fedde Hoogeveen Jesse Dijkstra Finn de Bruyn uit groep 7 rijdt mee Jop Kenbeek is ingedeeld bij het vervoer van groep 7 Zoë Stalvord, Luna van Bijsterveld en Rens van Schaik rijden met kookstaf mee naar huis. Mariella vd Meer Mark Verkleij Marco Sluis Terry Sluis Elif v/d Brink Ties Verkleij Guus Sluis Lizzy Breedveld Jens de Wit Nicole van Zuijlen Maurice van Vliet Luca de Kruijf Onne v Miltenburg Nienke Oosterlaken Bobby Dolleman Linde Hoogenboom Meike Jansen Dirk van 't Riet Ilse Kenbeek Lisette van Jaarsveld Lars van 't Riet Kas Kenbeek Remco van Jaarsveld Mauro Middelman Jop Kenbeek (gr. 6) Alicia Houdijk Melvin Honing Erik Mulder Rico Houdijk Finn de Bruyn is ingedeeld bij het vervoer van groep 6 terug Féline Oosterlaken en Duncan Wit rijden met kampstaf mee naar huis Inke Mulder rijdt met kookstaf mee terug Jop Kenbeek is ingedeeld bij vervoer groep 7

23 Vrijdagochtend 8 juni, voorafgaande aan de kampweek, zullen de jongste kleuters hun uitstapje gaan beleven. Het thema circus spreekt kleuters altijd aan, er valt dan ook van alles te beleven deze ochtend! De circusdirecteur ging even een wandeling maken met zijn clowns voordat het publiek zou komen. Helaas had hij niet zo goed naar de plek gekeken waar de grote tent was opgezet! Ze waren totaal de weg kwijt, gelukkig zagen ze een basisschool. Ze gingen binnen maar eens vragen. Verloop van deze ochtend: 1. Alle jongste kleuters worden om half negen verwacht in de eigen klas. De oudste kleuters zijn deze dag vrij! 2. Iedereen mag verkleed komen, lekker zittende kleding is wel aan te raden. Bij zeer warm weer de kinderen graag extra insmeren. 3. Bij slecht weer zal het programma gewoon in school plaatsvinden. 4. Schmink is aanwezig, dit mogen de kinderen deze ochtend zelf doen. 5. Voor eten en drinken zal gezorgd worden, alle tassen kunnen thuis blijven. 6. We beginnen de dag met een toneelstukje en daarna gaan we met z n allen op zoek naar de circustent! 7. In de omgeving van de school zullen de kinderen daarna allerlei activiteiten gaan ondernemen die iets met het thema te maken hebben. Einde: alle kinderen kunnen weer om twaalf uur worden opgehaald bij school.

24 Ziekte van Lyme - Teken Een teek kan de ziekte van Lyme veroorzaken. Vindt u een teek, dan kunt u die eenvoudig verwijderen. Teken leven in hoog gras en struikgewas, overal in Nederland. Ze zijn zo klein als een speldenkop: 1 tot 3 mm en lijken op spinnetjes. Ze leven van het bloed van mensen en dieren. In de periode van maart tot en met oktober lopen de meeste mensen een tekenbeet op. Maar teken komen het hele jaar voor. Als een besmette teek binnen 24 uur verwijderd wordt, is de kans dat de bacterie wordt overgedragen klein. Daarom is snel verwijderen belangrijk. De kans dat iemand ziek wordt na een tekenbeet, is minder dan 5%. Maar de ziekte van Lyme kan zonder behandeling voor ernstige en soms blijvende klachten zorgen. Goed controleren Een tekenbeet voel je meestal niet. Bovendien zijn teken erg klein en nestelen ze zich vaak op warme, vochtige plekken waar ze niet zo snel opvallen. De liezen, oksels en knieholtes bijvoorbeeld. Bij kinderen kruipen ze ook vaak achter de oren, op het hoofd of net achter de haargrens. Bekijk die plekken dus goed. Als u op de paden blijft en contact met struiken en lang gras vermijdt, verkleint u de kans op een tekenbeet. Ook het dragen van kleding die de huid bedekt is zinvol. Afgezien van deze maatregelen adviseert de GGD om altijd even op tekenbeten te controleren na een uitstapje in de natuur. Een teek? Pak m beet Een tekenbeet is meestal onschuldig. Maar kán u ziek maken als u gebeten wordt door een besmette teek die langer dan 24 uur op uw huid gezeten heeft. Geef de teek geen kans. Een tekencontrole na een uitstapje in de natuur is een kleine moeite. Heeft een teek u toch te pakken, dan kunt u hem eenvoudig verwijderen. Een gevonden teek moet u binnen 24 uur verwijderen. Dat doet u zo: - Pak de teek zo dicht mogelijk bij de huid vast, bijvoorbeeld met een puntig pincet. Bij de drogist of apotheek zijn ook speciale producten te koop om teken te verwijderen. Pas op dat u de teek niet plat drukt. - Trek de teek langzaam uit de huid. - Ontsmet het wondje met alcohol of jodium. - Noteer de datum in uw agenda en let tot 3 maanden na de beet op ziekteverschijnselen, bijvoorbeeld griepachtige klachten en een ringvormige huiduitslag rond de plaats van de beet. Herkennen Na het verwijderen van een teek verschijnt er vaak een rood vlekje op de huid. Dat is normaal en gaat meestal vanzelf weer weg. Als er een rode ring op de huid verschijnt die groter wordt dan 5 centimeter, kan dat op de ziekte van Lyme wijzen. Ga dan naar de huisarts. Ook is het verstandig naar de huisarts te gaan als u na een tekenbeet geen kring gezien heeft, maar er treden griepachtige verschijnselen op. Geef uw huisarts dan de datum van de tekenbeet door. De ziekte van Lyme kan behandeld worden met een antibioticumkuur.

25 Namens de hele kampcommissie bedanken wij alvast iedereen voor de hulp bij het tot stand komen van het schoolkamp. Zonder jullie steun kunnen wij de kinderen en ouders geen geweldig en spannend avontuur laten beleven. De kampcommissie Lotte Sluijs Nika Morsink Patty van Delft Daniella Hauser Wanda Oosterlaken Harold Broekhuizen Louwrens Breedveld Susanne van Schaik Julian Wit Sander Trijssenaar Jesse Overbeek Nadia van Beek

Kamp verhaal Gemma Glitter presenteert...kids2017

Kamp verhaal Gemma Glitter presenteert...kids2017 Kamp verhaal 2017 Gemma Glitter presenteert...kids2017 Vinden jullie ook dat jullie ouders veel televisie kijken? Dat klopt, want een papa en mama in Nederland zitten gemiddeld 2 uur en 15 minuten per

Nadere informatie

Het raadsel van het verdwenen licht

Het raadsel van het verdwenen licht Het raadsel van het verdwenen licht Schoolkamp 2016 6 tot en met 10 juni Het raadsel van het verdwenen licht Er spoelt een groep kinderen aan in een land waar de tijd tientallen jaren heeft stil gestaan.

Nadere informatie

Het mysterie van Leentje Willems

Het mysterie van Leentje Willems Het mysterie van Leentje Willems Schoolkamp 2015 8 tot en met 12 juni Het mysterie van Leentje Willems Heel veel jaren geleden leefde in Oudewater een meisje. Zij heette Leentje Willems. Alle mensen dachten

Nadere informatie

Een teek? Pak m beet!

Een teek? Pak m beet! Een teek? Pak m beet! Informatie over teken en de ziekte van Lyme Een tekenbeet is meestal onschuldig, maar kán u ziek maken als de teek lang vastgebeten in uw huid zit. Geef de teek dus geen kans. Een

Nadere informatie

UGP-folders. Tekenbeten

UGP-folders. Tekenbeten UGP-folders Tekenbeten Controleer de huid, na verblijf in de natuur, dagelijks zorgvuldig op de aanwezigheid van teken. Bekijk met extra aandacht de oksels, liezen, bilspleet en knieholten. Verwijder teken

Nadere informatie

Training voor jongens onder 18 (trainers onder voorbehoud)

Training voor jongens onder 18 (trainers onder voorbehoud) Training voor jongens onder 18 (trainers onder voorbehoud) Dinsdag 3 juni 3 19.00-20.15 Gijs&Martijn Donderdag 5 juni mei 3 19.00-20.15 Gijs&Martijn Dinsdag 10 juni 3 19.00-20.15 Gijs&Martijn Donderdag

Nadere informatie

Zomerkamp 2017 Port Zélande

Zomerkamp 2017 Port Zélande Zomerkamp 2017 Port Zélande 4, 5, en 6 juli 2017 Pontes praktijkonderwijs Wanneer gaan we! Dinsdag 4 juli gaan we op kamp naar Port Zélande. We kamperen dan op de camping van Port Zélande. Donderdag 6

Nadere informatie

Een tekenbeet. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

Een tekenbeet. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Een tekenbeet U bent op de Spoedeisende Hulp (SEH) geweest in verband met een tekenbeet. De arts heeft de teek verwijderd. Noteer de datum in uw agenda en controleer de volgende weken de plaats van de

Nadere informatie

Informatieblad. Veilig en gezond werken. Lyme-ziekte. bron: website RIVM

Informatieblad. Veilig en gezond werken. Lyme-ziekte. bron: website RIVM Informatieblad Lyme-ziekte Veilig en gezond werken bron: website RIVM Wat u moet weten van tekenbeten en Lyme- ziekte Iedereen die op de één of andere manier met de natuur in aanraking komt, moet rekening

Nadere informatie

Teaminformatie

Teaminformatie Teaminformatie 2018-2019 ST Keldonk-Boerdonk JO15-1 (11x11) 1 Menno v/d Boogaard 2 Justin Wolzak 3 Connor Verboeket 4 Kevin Christiaans 5 Daan Groenveld 6 Gijs Rooijackers 7 Anthony Henry 8 Willem Sigmans

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Clubkampioenschap STV Lekstreek De Uithof - Den Haag 17 maart 2018

Clubkampioenschap STV Lekstreek De Uithof - Den Haag 17 maart 2018 Klassement Dames Pupillen Cat 500 100 Punten 1 3 Jillian Knook DPA 44.84 11.79 103.790 2 70 Romée Houdijk DPA 51.12 13.49 118.570 3 79 Susanne Prins DPA 51.28 13.84 120.480 4 59 Lente Rietveld DPA 54.07

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Ik heb een tekenbeet In het kort

Ik heb een tekenbeet In het kort TEKENBEET Ik heb een tekenbeet In het kort In de natuur geweest? Controleer uzelf en uw kinderen op teken, vooral de oksels, liezen, knieholtes, bilspleet, nek en achter de oren. Verwijder teken zo snel

Nadere informatie

Inhoudsopgave Algemeen: Special Heroes Fitkids SO: Afsluiting thema: Gezondheid SO: Bezoek eindgroep aan de Musehof VSO: Gym

Inhoudsopgave Algemeen: Special Heroes Fitkids SO: Afsluiting thema: Gezondheid SO: Bezoek eindgroep aan de Musehof VSO: Gym Nieuwsbrief nummer 13 1 April 2014 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave Algemeen: Special Heroes Fitkids SO: Afsluiting thema: Gezondheid SO: Bezoek eindgroep aan de Musehof VSO: Gym Bijlage Brief week van de

Nadere informatie

Schoolkamp en Teken Beatrixschool Haarlem

Schoolkamp en Teken Beatrixschool Haarlem Schoolkamp en Teken Beatrixschool Haarlem Voorwoord Kamperen is voor de Beatrixschool al ruim 30 jaar een traditie. Een prachtige traditie vergeleken met de schoolreisjes van deze tijd. Een pretpark is

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s In deze nieuwsbrief Kamp Naaldenveld Agenda Formatie 2015-2016 OV Kampverhalen Kampfoto s Kamp Naaldenveld Zoals gewoonlijk maken wij ook dit jaar weer, traditiegetrouw aan het einde van de kampweek, de

Nadere informatie

DH170320CC - Club Kampioenschap STV Lekstreek

DH170320CC - Club Kampioenschap STV Lekstreek 1. Loting Pupillen 100 meter 1 2 3 4 5 6 7 8 wt 27 Joy Kalkman DPB 14.73 14.73 30 Susanne Prins DPB 14.71 14.71 19 Sam Mayenburg HPB 14.46 14.46 bl 20 Bram den Outer HPC 14.13 14.13 wt 24 Mare Bakker DPB

Nadere informatie

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014 de blauwe smurfen Blauw.(witte muts? ) Naam 1 Jeffrey 7b 2 Daan 7b 3 David 7b 4 Teun 7a 5 Stefan 7a 6 The dragon girls Wit met iets leuks erop naam 1 Wies 8b 2 Sanne 8a 3 Daisy 8a 4 Britt 8a 5 Nina 8b

Nadere informatie

ALL-TIME TOPSCORER Update: SINDS 2016

ALL-TIME TOPSCORER Update: SINDS 2016 ALL-TIME TOPSCORER Update: 12-5-2019 SINDS 2016 SPELER 2016-2017 2017-2018 2018-2019 TOTAAL 1 2 3 4 5 6 7 8 VET-1 DA1 DA2 DA3 DA30+ 1 Bart van de Wijgert 36 17 17 70 0 0 0 29 1 36 4 0 0 0 0 0 0 2 Huub

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( ) Groep ( ) Bauke vd Broek Iris vd Broek Mare van Eijk Bradey Jonkers Lana Duijndam Gijs Kuijpers Siem Stolwijk Nikki vd Mulukom Joshua

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel.

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. Zomerkamp 2017 In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. We hopen dat dit jaar alles weer net zo zal verlopen als andere jaren, zodat we

Nadere informatie

*** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) ***

*** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) *** *** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) *** ALLEREERST IETS OVER DE PLAATS WAAR WE HEEN GAAN: We gaan naar WATERSPORTCENTRUM WESTERKWARTIER in Lettelbert. Daar kamperen we

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Bovenbouwkamp 2014 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Wat gaat er gebeuren: De bovenbouw gaat op kamp! De bovenbouwers van De Overkant gaan op kamp! We duiken in de wereld van de Prehistorie.

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer:

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer: JO19 / A jongens 1 Lex van Boxtel 9 Kiet Mortier 2 Roy Martens 10 Bart Schoenmakers 3 Dave van Dun 11 Marvin Bax 4 Menno Spaan 12 Timo wolfs 5 Jessy van Kasteren 13 Bob van Rooij 6 Raoul van Gorp 14 Stijn

Nadere informatie

Vijfkamp deel 5. De Wieke vriezenveen Nummer: 1 - zaterdag 14 april 2018 om 14:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 14:00u

Vijfkamp deel 5. De Wieke vriezenveen Nummer: 1 - zaterdag 14 april 2018 om 14:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 14:00u Vijfkamp deel 5 De Wieke vriezenveen 14-4-2018 Nummer: 1 - zaterdag 14 april 2018 om 14:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 14:00u 1. 25m vrije slag - 5-8 jaar 1. Esmé Sportel (Dedemsvaart-AC, 200900682)

Nadere informatie

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( 8 ) Groep 3 ( 6 ) Juul v Stolwijk Siem v Stolwijk Bouke vd Broek Lotte Verhees Lex vd Bilt Zara vd Westerlo Stef Wijnen Max Coumans Pleun Tomassen Guus vd Broek Niene Duijndam Matz

Nadere informatie

Ardennen September 2014

Ardennen September 2014 Ardennen September 2014 IVKO Voorwoord In september gaan alle B-klassen alweer voor de 24ste keer op survivalkamp in de Ardennen (bij La Roche). De klassen zijn verdeeld over 4 locaties en verplaatsen

Nadere informatie

PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014

PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014 PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014 Het Meertens Instituut heeft de Nederlandse Voornamenbank uitgebreid met populariteitslijsten. Voor Nederland, maar ook voor provincies, regio s en gemeenten worden

Nadere informatie

KERNNIEUWS mei Gedicht:

KERNNIEUWS mei Gedicht: KERNNIEUWS mei 2019 E mail van de school: Website: cbsdekern@vcomog.nl www.cbsdekern.nl Gedicht: Vier de vrijheid alle dagen, ieder uur en elk moment, niet alleen voor wie het goed gaat, ook wie is teleurgesteld

Nadere informatie

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden JO19 1 Breemen, Joep van M 4-3-1999 Peter Habraken 2 Habraken, Max M 8-6-1999 Marcel Boonman 3 Heijden, Mark van der M 13-7-1999 Ad van der Laar 4 Vleuten, Geert van der M 26-8-1999 5 Hulsen, Daan M 30-12-1999

Nadere informatie

jaike henkes nienke swinkels

jaike henkes nienke swinkels Groep 1 ( 7 ) Groep 2 ( ) Groep 3 ( 7 ) tijn jacobs dejan vd westerlo joshua schroyen bradey jonkers jurre jacobs lotte vd boer tuur strijbosch matz tomassen mare v eijk iris vd broek bauke vd broek tim

Nadere informatie

Spoedgevallen. Patiënteninformatie. EEN tekenbeet: paniek!

Spoedgevallen. Patiënteninformatie. EEN tekenbeet: paniek! Spoedgevallen Patiënteninformatie EEN tekenbeet: geen reden tot paniek! 1. Wat is een teek? Een teek is klein zwart diertje, niet veel groter dan een speldenkop. Je vindt ze vooral op lage begroeiing

Nadere informatie

JO Trainer :

JO Trainer : JO 19 1999-2000 1 Ten Dam Daan 12-01-1999 2 Jelle 22-08-1999 3 Lansink Lotgerink Luuk 07-04-1999 4 Tenhagen Jochem 03-11-1999 5 Rupert Bas 10-12-1999 6 Bolks Gijs 10-12-1999 7 Heuker of Hoek Stan 29-06-1999

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Schoolkamp eindgroepen Bergen aan Zee 2015

Schoolkamp eindgroepen Bergen aan Zee 2015 Schoolkamp eindgroepen Bergen aan Zee 2015 Geachte ouder(s) / verzorger(s) van de kinderen van de Orka s, Toekans, Dolfijnen en Pythons in het schooljaar 2015-2016 Omdat de kinderen van de eindgroepen

Nadere informatie

CONTROLEER ALTIJD OP TEKENBETEN ALS JE IN DE NATUUR GEWEEST BENT.

CONTROLEER ALTIJD OP TEKENBETEN ALS JE IN DE NATUUR GEWEEST BENT. CONTROLEER ALTIJD OP TEKENBETEN ALS JE IN DE NATUUR GEWEEST BENT. Heb je genoten van de natuur (bos, park,...)? Fijn! Genieten van de natuur is gezond. Maar wees niet gek! Doe de tekencheck! Van een tekenbeet

Nadere informatie

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang! Betreft: Zomerkamp 2015 Beste ouders en de senior welpen, Senior Welpen www.scoutingvughtnoord.nl senior_welpen@hotmail.com Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle

Nadere informatie

spoedgevallen informatiebrochure Een tekenbeet: geen reden tot paniek!

spoedgevallen informatiebrochure Een tekenbeet: geen reden tot paniek! spoedgevallen informatiebrochure Een tekenbeet: geen reden tot paniek! Inhoudstafel 1. Wat is een teek? 4 2. Wat doe je best na een tekenbeet? 5 3. Wat zijn de symptomen van de ziekte van Lyme? 5 4. Hoe

Nadere informatie

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd Informatie Boekje KV Wageningen Jongste Kamp Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014 Waar: Oirschot Wie: F, E & D jeugd Thema: Hollywood Inleiding Hallo kampgangers en ouders, Wat geweldig

Nadere informatie

Zomerkamp t/m 15 augustus KOEI'N KIEK'N. Padvindsters OPV-Schoonoord

Zomerkamp t/m 15 augustus KOEI'N KIEK'N. Padvindsters OPV-Schoonoord Zomerkamp 2019 10 t/m 15 augustus KOEI'N KIEK'N Padvindsters OPV-Schoonoord Lieve meiden, Het zomerkamp komt er weer aan! Deze keer is het thema koei n kiek n. Het programma is daarom volgepland met allemaal

Nadere informatie

Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum.

Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum. Foto s: schoolkamp 2012 Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum. Leiding: Edith van Olffen Tel.: 06-51614722 ( alléén in geval van nood!) Kees Kroon Tel.: 06-14026846 (idem)

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen.

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen. Kampboekje 2018 0 Algemene informatie Yeah.. Hebben jullie ook zo n zin in het aanstaande kamp? Dit jaar gaan we een magisch kamp beleven, want het thema van dit kamp is namelijk: Disney!!! Om goed voorbereid

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Γεια συμμετέχοντες!!!

Γεια συμμετέχοντες!!! οδηγός voor het zomerkamp Scouts van Scouting Soekwa Aerdenhout, 11 juli 18 juli 2015 Γεια συμμετέχοντες!!! Leuk dat jullie deelnemen aan onze reis naar het oude Griekenland. De tijd waar de goden nog

Nadere informatie

Verantwoording: Leden die lid zijn van een commissie draaien geen kantinedienst. Alle andere leden draaien 2 of 3 kantinediensten.

Verantwoording: Leden die lid zijn van een commissie draaien geen kantinedienst. Alle andere leden draaien 2 of 3 kantinediensten. Verantwoording: Leden die lid zijn van een commissie draaien geen kantinedienst. Alle andere leden draaien 2 of 3 kantinediensten. LET OP: Dit gepubliceerde rooster is een concept rooster. Zaterdag 1 april

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Cumulatief overzicht snelste 10 Eemsrobbenleden t/m 10 jaar bijgewerkt

Cumulatief overzicht snelste 10 Eemsrobbenleden t/m 10 jaar bijgewerkt Cumulatief overzicht snelste 10 Eemsrobbenleden t/m 10 jaar bijgewerkt 1-7-2012 50 METER SCHOOLSLAG t/m 10 jaar 2005 Sofie Salimbeni 1995 42.48 1971 Frans Plat 1961 43.1 1995 Gerlinde Bolt 1985 43.7 2003

Nadere informatie

Best ouders / verzorgers en welpen,

Best ouders / verzorgers en welpen, Best ouders / verzorgers en welpen, Wij gaan dit jaar op zomerkamp naar Arnhem. Wat het kampthema is en wat we gaan doen houden we nog geheim. We reizen dit jaar met trein en auto s naar het kampterrein.

Nadere informatie

In dit infoblad vindt u een overzicht van alle belangrijke zaken rondom dit weekend op ons jeugdkamp.

In dit infoblad vindt u een overzicht van alle belangrijke zaken rondom dit weekend op ons jeugdkamp. Beste ouders, jeugdleden, leiders en medewerkers, Hierbij ontvangen jullie het infoblad van het 27ste kampweekend van de jeugdafdeling van GSV 28. Dit jaar zijn wij verheugd om onze vrienden en vriendinnen

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Welkom: De organisatie van het Eldenia Kids Got Talent Pupillenkamp heeft de locatie in St Michielsgestel wederom vast kunnen leggen. Hier zijn wij van 15 t/m 17

Nadere informatie

Circus Hagelslag. Geschreven door Jean Diederen

Circus Hagelslag. Geschreven door Jean Diederen Circus Hagelslag Geschreven door Jean Diederen 1 2011 Jean Diederen Oorspronkelijke titel: Circus Hagelslag Jean Diederen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Hoofdweg 2034 2158 MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st- Willibrordusschool.nl www.stwillibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Welkom op school

Nadere informatie

Kampboekje. Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made

Kampboekje. Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made Kampboekje Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made Hallo welpen, esta s en kabouters, Wij zijn erg blij dat er zoveel kinderen zich hebben opgegeven om mee op

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

December Belangrijke data. 18 december Groep 1 t/m 4 vrij Groep 5 t/m 8 continurooster tot uur. 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

December Belangrijke data. 18 december Groep 1 t/m 4 vrij Groep 5 t/m 8 continurooster tot uur. 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie December 2015 Belangrijke data Hierbij de nieuwsbrief van december 2015. In deze nieuwsbrief vindt u o.a. informatie over de tussenschoolse opvang, de nieuwjaarsreceptie en OR info. Maandelijks schrijft

Nadere informatie

Het is de bedoeling dat wij zowel de heen als terugreis in colonne rijden.

Het is de bedoeling dat wij zowel de heen als terugreis in colonne rijden. De 1 e en 2 e juli is het weer zover, dan hebben wij ons jaarlijkse uitstapje richting Drouwenerzand! Vertrek uit Burgum: Adres: Zaterdag 1 juli om 9.00 uur Alinghoek 16 in Drouwen Vertrek uit Drouwen:

Nadere informatie

Startlijst DKIJV Oudejaarswedstrijden 2012

Startlijst DKIJV Oudejaarswedstrijden 2012 Startlijst DKIJV Oudejaarswedstrijden 2012 100 Ruben van der Horst 1 1 Hugo Uijlenbroek 2 Lennard van der Giessen 2 3 Max van Wijk 4 Sophie Vroom 3 5 Sara van Zuijlen 6 Demi Exterkate 4 7 Eva van Til 8

Nadere informatie

NMHC Nijmegen TRAININGSCHEMA M A A N D A G

NMHC Nijmegen TRAININGSCHEMA M A A N D A G M A A N D A G versie 17-09-2018 M A A N D A G M8E1 & M8E4 M8E5 & M8E6 & M8E7 HOCKEY ACADEMIE D - Jeugd HOCKEY ACADEMIE C-jeugd JD1: 16.30-17.00 MD1: 18:15-18.45 Looptraining (3 sept) JD1 Marit JA2 J8E1

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

Wedstrijd: Oranjeloop Rondje Parklaan Datum Afstand : 300mtr Groep 1-2 Start: uur

Wedstrijd: Oranjeloop Rondje Parklaan Datum Afstand : 300mtr Groep 1-2 Start: uur Wedstrijd: Oranjeloop Rondje Parklaan Datum 27.04.2015 Afstand : 300mtr Groep 1-2 Start: 13.15 uur 19 Vince van Dijk J Oud Gastel Joannes 19-12-2008 01:44.6 1 Jorn van Caam J Oud Gastel Joannes 4-6-2009

Nadere informatie

Afhangbord Bardienstplanner

Afhangbord Bardienstplanner dinsdag 5 januari 2016 20:00-23:59 Normaal Astrid de Groot woensdag 27 januari 2016 19:00-23:00 Normaal Eline Scheringa dinsdag 16 februari 2016 20:00-23:59 Normaal Nick Bakker woensdag 6 januari 2016

Nadere informatie

SPORTKAMP 2016 Appelscha

SPORTKAMP 2016 Appelscha SPORTKAMP 2016 Appelscha maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Laatste Nieuws. Beste ouders en hulpleiding,

Laatste Nieuws. Beste ouders en hulpleiding, Laatste Nieuws Beste ouders en hulpleiding, Wegens omstandigheden hebben we het programma voor het Jeugd Vakantie Werk komende week moeten aanpassen. De dinsdag en de donderdag zijn aagepast. Het volledige

Nadere informatie

JO19-1 Volledige naam 1 Alles, Tim 2 Anbergen, Jur 3 Dijk, Carlo van 4 Goeij, de Mark 5 Goudriaan, Jurrian 6 Hendrix, Dax 7 Henkes, Nick 8

JO19-1 Volledige naam 1 Alles, Tim 2 Anbergen, Jur 3 Dijk, Carlo van 4 Goeij, de Mark 5 Goudriaan, Jurrian 6 Hendrix, Dax 7 Henkes, Nick 8 JO19-1 Volledige naam 1 Alles, Tim 2 Anbergen, Jur 3 Dijk, Carlo van 4 Goeij, de Mark 5 Goudriaan, Jurrian 6 Hendrix, Dax 7 Henkes, Nick 8 Hoogendoorn, Jelle 9 Janmaat, Lars 10 Kooman, Jasper 11 Morsink,

Nadere informatie

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van.

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van. dinsdag 00:00 Laatst aangepast dinsdag 20:30 Nummer: 1 Jaargang: 35 Datum: Nico Steenbeek Groep Panoven 10 3401 RA IJsselstein Postbus 347 3400 AH IJsselstein Tel: (030)6876722 Website: https://nsgscoutingnl

Nadere informatie

KINDERBOEKENWEEKKRANT

KINDERBOEKENWEEKKRANT CBS Tamarinde 10/14/2016 Editie 2 KINDERBOEKENWEEKKRANT VOOR ALTIJD JONG Ook dit jaar hebben we in alle klassen weer veel aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. We hebben de Kinderboekenweek gezamenlijk

Nadere informatie

D n aftrap. Nieuws. Weet je? Verjaardagen

D n aftrap. Nieuws. Weet je? Verjaardagen Redactie: Angelique v. Balen wilderikjedewilderen@skozok.nl Het volgende Wilderikje verschijnt medio juli D n aftrap Nieuws Verjaardagen Weet je? Voorbereidingen nieuwe schooljaar Op dit moment zijn we

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 25 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.!!oproep!! Beste ouders/ verzorgers van de zebra s en giraffes, We

Nadere informatie

9,10 en 11 juni Complex sv Gouda

9,10 en 11 juni Complex sv Gouda 9,10 en 11 juni 2017 Complex sv Gouda Contactgegevens begeleiders Hoofd Verantwoordelijke: Mark Bonkestoter Tel: 06-53713380 E-mail: mbonkestoter@gmail.com Begeleiders: Janmark van Dam Tel: 06-12980152

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop

Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop Nieuwsbrief 9 april 2016 o.b.s. de Aanloop Boekenmarkt voor een goed doel op 24 maart jl. De boekenmarkt op 24 maart jl. heeft 57 opgeleverd!!! De opbrengst schenken wij aan de KWF Kankerbestrijding. Naar

Nadere informatie

augustus Ruben gr Jenna gr 3 Marley gr 4 23 Max gr 5 24 Koen gr 2 Cindy gr 7 22 Gedragsweken: zo doen wij

augustus Ruben gr Jenna gr 3 Marley gr 4 23 Max gr 5 24 Koen gr 2 Cindy gr 7 22 Gedragsweken: zo doen wij augustus 2017 Augustus 2017 21 opening en inloop 21 feest in de Schakelbieb 22 start gedragsweken: zo doen wij! 7 Lois gr 5 Lucas gr 6 1 2 Tess gr 2 3 4 5 6 8 9 Tobias gr 2 10 11 Jaco gr 4 12 13 Sophie

Nadere informatie

REPRESTA. Groep Samenstelling SPRINGWEDSTRIJDEN November 2013 Dinxperlo

REPRESTA. Groep Samenstelling SPRINGWEDSTRIJDEN November 2013 Dinxperlo REPRESTA Groep Samenstelling SPRINGWEDSTRIJDEN 2013-2014 16 November 2013 Dinxperlo Groep 2 Jeugd Groep 3 Jeugd Bram J Noa B Sem K Esmee B Nick W Loes V Mitchel T Maud W Pieter ter H Esmee K Huib Renske

Nadere informatie

5, 6 en 7 juni 2019 (woensdag, donderdag, vrijdag)

5, 6 en 7 juni 2019 (woensdag, donderdag, vrijdag) 5, 6 en 7 juni 2019 (woensdag, donderdag, vrijdag) We gaan naar WATERSPORTCENTRUM WESTERKWARTIER in Lettelbert. Daar kamperen we op een veldje achter het dorpshuis. We hoeven zelf geen tenten mee te nemen.

Nadere informatie

10 juni 2015 Hoera Hoera Hoera

10 juni 2015 Hoera Hoera Hoera Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 10 juni 2015 Hoera Hoera Hoera 11 juni Juf Mary 12 juni Gijs gr. 7 13 juni Florien gr. 7

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP. Exito Beekbergen

BRUGKLASKAMP. Exito Beekbergen BRUGKLASKAMP Exito Beekbergen 2017 2018 Inhoud Belangrijke adressen en telefoonnummers... 3 Begeleiders brugklaskamp... 4 Vertrek van school aankomst kamplocatie & bagage... 5 Exito Beekbergen... 7 Afspraken

Nadere informatie

Insectensteken en tekenbeten. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Insectensteken en tekenbeten. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Insectensteken en tekenbeten Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Insectensteken 3 Klachten en symptomen 3 Wanneer arts raadplegen 4 Voorkomen van

Nadere informatie

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria 8 juli 2015 - nummer 14 Bedankt Na onze oproep om gespaarde jumbo boeken punten in te leveren hebben we voor alle groepen een leuk aantal boeken kunnen kopen! Bedankt voor jullie medewerking! Speeltuindag

Nadere informatie

Zaaldienst. 09:20 10:35 ouders van Myrthe Bouw & Irene Hesselink. 10:35 11:30 ouders van Sophie Komen & Sanne van Gelder

Zaaldienst. 09:20 10:35 ouders van Myrthe Bouw & Irene Hesselink. 10:35 11:30 ouders van Sophie Komen & Sanne van Gelder 23-10-2016 09:20 10:35 ouders van Myrthe Bouw & Irene Hesselink 10:35 11:30 ouders van Sophie Komen & Sanne van Gelder 11:30 12:40 ouders van Isa Lotgerink & Danique Rademaker 09:05 11:00 ouder van Noelle

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie