Kamp verhaal Gemma Glitter presenteert...kids2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kamp verhaal Gemma Glitter presenteert...kids2017"

Transcriptie

1

2 Kamp verhaal 2017 Gemma Glitter presenteert...kids2017 Vinden jullie ook dat jullie ouders veel televisie kijken? Dat klopt, want een papa en mama in Nederland zitten gemiddeld 2 uur en 15 minuten per dag aan de buis gekluisterd. Nieuws, sport, talentenshows en spelprogramma's blijven bij hen het populairst. Ook jullie kijken vaak televisie. Toch heeft een aantal belangrijke onderzoekers in Nederland ontdekt dat kinderen tussen de 6 en 12 jaar steeds vaker via internet kijken. YouTube kennen jullie vast en zeker, want dit is heel populair bij jullie. Via YouTube worden televisieprogramma s teruggekeken en jullie volgen de hipste vloggers. De onderzoekers verwachten dat over een paar jaar alle kinderen alleen nog maar kijken via YouTube. In Nederland heb je veel televisiekanalen, zoals NPO1, RTL4 en SBS6. Op al deze kanalen vind je programma's voor grote mensen, oudere kinderen en jongere kinderen. Helaas is er nog steeds niet één zender met nieuws, muziek, grote shows, films, theater, vloggers en YouTube sterren speciaal voor jullie: de kinderen van de basisschool. Gelukkig komt daar vanaf juni 2017 verandering in... Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw televisiekanaal speciaal voor jullie: KIDS2017. De gesprekken en voorbereidingen zijn in volle gang. Programma s zoals de KIDS Top20, The Voice Kids, het Jeugdjournaal, Het Sinterklaasjournaal, Spangas en filmpjes van alle bekende vloggers zijn vanaf de zomer te zien op jullie eigen zender: KIDS2017. En weten jullie wat zo leuk is? Tijdens dit kamp van de Jozefschool gaat het nieuwe KIDS2017 vol met internetsterren, televisiesterren en filmsterren van start. Gemma Glitter is de baas en heeft KIDS2017 bedacht. Gemma heeft een locatie in Amersfoort gevonden waar vandaan de eerste uitzendingen worden verzorgd. De start van het nieuwe televisiekanaal en alle programma's komen hier vandaan en laat dit toevallig de locatie zijn waar wij op kamp gaan, hoe tof! Een paar dagen voor het kamp krijgen jullie in de klas een filmpje te zien waarin Gemma Glitter meer zal vertellen over haar plan. Leuk om alvast kennis te maken met deze vrolijke Gemma, want jullie zullen haar tijdens de opening van het kamp in het echt zien. Zij is nu al een echte ster en hoopt jullie allemaal als grote ster te ontmoeten in Amersfoort voor de officiële start van haar zender: KIDS2017!

3 Kamplied op de melodie van het vliegerlied Ik ga nu op kamp wat heb ik veel zin.. ik zie daar de studio s kom ik ga er vlug in... Er staan sterren te wachten de crew staat erbij.. Kom doe je armen omhoog en zing dan blij... Ik ga op Kamp Kamp kamp in amersfoort... En ik zing zing zing tot aan de poort... En ik dans dans dans, steel de show, pak je kans!! ohohoho En ik spring spring spring omhoog van geluk.. en ik draai draai draai mijn dag kan niet meer stuk.. Ik word beroemd, roemd, roemd.. ja ik word beroemd, ja BEROEMD!! Refrein: Ja ik ga lekker op kamp... la la la la laaaaaaa Ik ga lekker op kamp... la la la la laaaaaa Ik ga lekker op kamp... la la la la laaaaa Ik ga lekker op kamp.. la la la la laaaaaaa En ik speel speel speel in de leukste show`s.. En ik win win win.. de tofste kado`s.. En ik acteer, teer, teer.. Ja ik acteer, in elke rol! ohohooooh En ik zoek zoek zoek.. naar wie is de mol.. En ik vlog vlog vlog.. met Enzo Knol.. Ik doe mee mee mee met de gasten van stuk tv... doe je mee?? REFREIN Ik ga op kamp kamp kamp naar Amersfoort.. En ik zing zing zing.. tot aan de poort... Ik dans dans dans.. steel de show... pak je kans!! ohohooohh En ik spring spring spring omhoog van geluk... Ik draai draai draai... mijn dag kan niet meer stuk.. Ik word beroemd, roemd, roemd, Ja ik word beroemd, Ja BEROEMD!! refrein ik ga op kamp kamp kamp naar amersfoort.. En ik zing zing zing tot aan de poort... ik dans dans dans.. steel de show.. pak je kans!! ohohooooh En ik spring spring spring omhoog van geluk.. ik draai draai draai.. mijn dag kan niet meer stuk.. ik word beroemd, roemd roemd, Ja ik word beroemd, Ja BEROEMD!!! refrein

4 WAT MAG ER MEE Onderstaand treft u een lijst aan met zaken waarvan de crew vindt dat ze van belang zijn om mee te nemen. Buiten de kleding die de kinderen al aan hebben natuurlijk! Slaapzak Luchtbed/slaapmatje 1 persoons (slaapzakken en luchtbedden die blijven liggen voor broers / zussen moeten gemerkt worden!) Kussen Nachtkleding Toiletartikelen (zeep, tandenborstel, tandpasta, kam, etc.) Badslippers Extra set boven- en onderkleding en sokken (ook voor groep 2) Handdoek en washand Vuilniszak voor vuile was Regenkleding / regenjack (zo nodig) Warme trui Theedoek (gemerkt) Zaklamp (geen bouwlampen!) Een leuk spel (voor als het weer niet mee zit) Eventuele medicijnen Alles wat niet op deze lijst staat en waarvan u denkt dat het makkelijk is Deze lijst is gemaakt voor zowel goed als slecht weer. Graag de tas van uw kind hierop aanpassen, dus graag bij minder goed weer wat extra kleding. Goed schoeisel met sokken zijn van belang, misschien moeten we wel veel kilometers afleggen op de set. Bij warm weer mogen de sandalen natuurlijk wel mee, maar graag ook de stevige stappers. Zakgeld meenemen is niet nodig, want er zijn immers geen winkels op de set. Het meenemen van een snoepje voor s nachts mag, maar kilopakketten en lolly s zien we liever niet. De weegschaal liegt nooit, meer dan 100 gram snoep wordt weggegooid!!! Het meenemen van (energie)drankjes en mobiele telefoons (door de kinderen) is niet toegestaan. Wanneer deze er toch zijn, zullen ze worden ingenomen door de kampcommissie. GROEP 2 De sterren van groep 2 hoeven van bovenstaande lijst alleen goed schoeisel en een extra setje kleding en sokken mee te nemen.

5 BEGELEIDERS De begeleiders van alle groepen dienen naast alle bovenstaande dingen óók hun mobiele telefoon (indien in bezit) en een rugzakje mee te nemen. Hoe kan ik mij kleden voor kamp? We vinden het heel leuk als jullie als echte sterren gekleed komen, daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld bekende acteurs of actrices, stripfiguren, dansers of danseressen, of verzin zelf iets moois met veel glitters. Daarbij zijn lekker zittende kleren erg fijn. Natuurlijk hoef je deze kleren niet de hele dag aan te houden, maar het ziet er leuk uit!

6 Het vervoer van de kinderen in de auto Met ingang van 1 maart 2006 is de regelgeving t.a.v. het vervoer van kinderen in de auto veranderd. De basisregel is dat alle kinderen (iedereen onder de 18 jaar) kleiner dan 1.35 meter met een maximaal gewicht van 36 kilo zowel voorin als achterin een geschikt en goedgekeurd kinderzitje of zitverhoger moeten gebruiken. Anderen moeten de veiligheidsgordel gebruiken. Een driepuntsgordel als heupgordel gebruiken mag niet meer. De gordel mag dus niet achter de rug of onder de arm worden gedragen. Ook gordelgeleiders mogen niet gebruikt worden, behalve voor kinderen die kleiner zijn dan 1.35 meter voor wie geen zitverhoger te krijgen is omdat ze te zwaar zijn (meer dan 36 kilo). De gordelgeleiders moeten goed door het oog van de naald kunnen bewegen. Uitzonderingen: Als niet alle zitplaatsen op de achterbank voorzien zijn van een autogordel, mogen passagiers groter dan 1.35 meter los op de achterbank vervoerd worden, zolang de aanwezige gordels maar worden gebruikt. Vanaf mei 2008 mogen er niet meer passagiers vervoerd worden dan er gordels beschikbaar zijn. In auto s zonder gordels mogen kinderen jonger dan 3 jaar niet vervoerd worden. Kinderen vanaf 3 jaar en korter dan 1.35 meter mogen alleen achterin. Als er al twee kinderbeveiligingsmiddelen op de achterbank in gebruik zijn en een derde past niet meer, dan mag een derde kind wel mee op de achterbank mits het drie jaar is en in de gordel zit. In incidentele gevallen, als er geen kinderbeveiligingsmiddel is, het niet de auto van de eigen (pleeg)ouders is en niet de eigen (pleeg)ouder achter het stuur zit, mogen kinderen vanaf 3 jaar in de gordel op de achterbank vervoerd worden in plaats van met een kinderbeveiligingsmiddel. Voorwaarde is dat het slechts om een korte afstand (maximaal 50 kilometer) gaat. Jozefschool Veiligheid staat voor ons voorop als het gaat om het vervoer van onze leerlingen. Wij hebben er in samenspraak met de Ouderraad voor gekozen om onze leerlingen uitsluitend te laten vervoeren in auto s die zijn voorzien van voldoende veiligheidsgordels. We maken dus geen gebruik van uitzondering 1. Voor het vervoer van uw eigen kinderen dient u, indien uw kind kleiner is dan 1.35 meter en een maximaal gewicht van 36 kilo heeft, een kinderzitje te gebruiken. Ook al zijn we hiertoe niet verplicht, zie uitzondering 4, is ons streven om alle betreffende kinderen te laten vervoeren in een zitverhoger. Dat betekent dat uw kind ook bij het schoolkamp de zitverhoger van thuis dient mee te nemen. Om te voorkomen dat deze kwijt raakt dient u de zitverhoger te merken. Nadere informatie kunt u vinden op de sites Geef als zoekopdracht kinderzitje. Ook kunt u terecht op de site (link strengere regels vervoer kinderen van kracht ) Met uw eventuele vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Tom Streng.

7 Adres en routebeschrijving Dit jaar brengt de auto ons weer naar Amersfoort. Het adres is: Scouting Mondriaan Barchman Wuytierslaan 43, 3819 AB Amersfoort Lotte Sluijs Cilla de Korte ROUTEBESCHRIJVING Vanuit Oudewater rijdt u richting De Meern. (bij Waarder de snelweg op mag natuurlijk ook) Daar gaat u rechts de snelweg op (A12) en houdt Amersfoort aan. Vanzelf gaat de weg over in de A27 en vervolgens in de A28. Bij afslag 5 (Maarn/Amersfoort-Zuid) gaat u van de snelweg af. Onder viaduct linksaf Amersfoort/Isselt/Dierenpark (N221). Vervolgens de borden Dierenpark volgen. Meteen na de spoorwegovergang rechts het bos in. Het linker bospad volgen, 1e mogelijkheid links, ongeveer 100 meter verder vindt u onze accommodatie. Navigatie: Het clubhuis heeft geen adres wat door navigatiesystemen herkend wordt. Het makkelijkst is om te rijden naar de Barchman Wuytierslaan 41, en het laatste stukje van de beschreven route (hierboven) te volgen. SCOUTING MONDRIAAN

8 VERTREK- EN AANKOMSTTIJDEN Op de dag van vertrek komen de kinderen, zoals normaal, om uur op school. Alle kinderen, begeleiders en chauffeurs melden zich in de klas. Nadat er in de klas nog wat regels voor onderweg worden verteld vertrekt de hele stoet daarna richting Amersfoort. groep 2 maandag van 8.30 uur tot rond uur thuis groep 3 maandag van 8.30 uur tot dinsdag rond uur thuis groep 4 & 5 dinsdag 8.30 uur tot woensdag rond uur thuis groep 6 & 7 woensdag uur tot vrijdag rond uur thuis LET OP: De chauffeurs moeten, nadat alle kinderen thuis zijn afgezet, zich afmelden op het volgende telefoonnummer: groep 2 maandag Brigitte van Leeuwen groep 3 dinsdag Tom Streng groep 4 en 5 woensdag Tom Streng groep 6 en 7 vrijdag Tom Streng CHAUFFEURS Om te voorkomen dat het tijdens de kampweek een chaos wordt rond school willen we vragen aan de chauffeurs die de kinderen naar Soest gaan brengen, om de auto te parkeren op het parkeerterrein achter de Eiber/school. Hierna melden alle chauffeurs zich in de klas. Als iedereen zijn auto gereed heeft en alle kinderen in de auto zitten kunnen we achter elkaar de parkeerplaats afrijden. Hier is iemand van de kampstaf aanwezig. Tevens willen we vragen voor vertrek te controleren of de kinderen goed in de gordels zitten en niet uit de raampjes of het open dak hangen. Graag rustig de straat uitrijden, langs school rijden om te toeteren en te zwaaien mag natuurlijk, extra rondjes langs de school mag niet. Vergeet niet dat de Cope een éénrichtingsstraat is! Voor de chauffeurs die de kinderen thuis brengen is het misschien verstandig om voor vertrek van huis te kijken of alle adressen bekend zijn van de kinderen die u thuis brengt. Sommige kinderen weten na het kamp niet goed te vertellen waar ze wonen. VOOR ALLE OUDERS Aan de ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen, maar niet naar Amersfoort rijden, vragen we u om deze week uw auto niet op het parkeerterrein (zie hier boven) te parkeren, maar op de Cope en de Papenhoeflaan (in de parkeervakken).

9 Groep 2 GROEPSINDELINGEN Patrick vd Berg Annet Kuiper Nathalie Sangers Tess Dex Kees Saar Joah Mike Tim Beau Sophie Jesper Babette Pien Jasmijn Hugo Sofie Vigo Koen Liz Martijn Voorbach Mark Meerveld Peter Harreveld Judith v. Zuilen Bart Lynn Iva Jelle Desi Feije Laura Benjamin Esmee Gwen Stijn Mickey Daan Dax Leo Lina Jaysen Mika Groep 3 Jeroen Treur Sabine van Leeuwen Ferry Vink Anouk Melle Lasse Donna Maud Rens Tyson Levi Duuk Lars Jim Mees Danny Huub Nick Mike Joost Erik Schoonderwoerd Joep Wes Daniël Eva Julia Loïs Aswin Boere Iwan Bram Puck Anouchka Bryan Steijn

10 Groep 4 Jeanine de Wit Martijn van Alphen Lucien v Zuilen Duuk Lieke van Alphen Stig Nelleke Bastiaan Jill Millan Tess Marit Elisabeth Mats Rietveld Tijn Wessel Jesse Overbeek Jos Graveland Evelien Kemp Milan Evy Emy Lotte Emma Isa Jason Mats Oostveen Luke Jette Levy Fenna Lieke Rietveld Daan Groep 5 Marloes Mulder Terry Sluijs Simone Oostendorp Ilse Kenbeek Ellis Tygo Breedveld Jimmy Jop Kim Fedde Niels Tygo Boerefijn Simone Sil Ryan Luna Kiki Sam Evy Boere Maartje Ike Tara Anna Evy verkley Jack Zoë Marije Denise Irma Slotboom Irene Boerman Jeroen Burger Jesse Dani Britt Isa Evy Vermeulen Lieke Tijn W Tijn Trijssenaar Jet Victoria Rens Duuk Thimo Amina Tomàs Floor Joris Fabiënne

11 Groep 6 Frank Hoogenboom Greetje Oosterlaken Armin Mulder Linde Nienke Erik Inke Meike Duncan Luca Lizzy Guus Maurice Taraneh Elif Jens Feline Kas Dirk van 't Riet Lars Ties Bobby Melvin Finn Onne Pim v. Zuilen (woe-do) en Angelique Houdijk (do-vrij) Nicole Alicia Malu Mauro Remco Rico Groep 7 Anita van Hoorn Harold Vlooswijk Yvonne van Druten Fleur Anna Dinand Inaya Mike Tycho Liza Fiene Youri Hugo Amber Timo Wes Nikki Marjan Snoek Joost Nevin Delano Lynn Gabi Elvira Slootweg (woe) en Pim Mulder (woe-avond t/m vrijdag) Roos Tessa Lianda Amyra Sem

12 KOOKSTAF Het sterrenrestaurant gaat weer open!! Natuurlijk gaan de kinderen van de st. Jozefschool ook dit jaar weer op kamp, met een goed humeur, kleding, kussen, slaapzak en zaklamp. De kampstaf heeft nagedacht over een mooi thema, afgestemd met elkaar loopt alles op schema. In de keuken gaat de kookstaf flink aan de slag, Boodschappen doen en koken doen ze met een glimlach. Maar ook schoonmaken en poetsen hoort erbij, van een schoon toilet wordt iedereen weer blij. Kapotte knie, heimwee, hoofdpijn of een andere klacht, Aandacht en een snoepje is wat dit leed verzacht. In ons sterrenrestaurant ontvangen we iedereen graag, En vullen we met plezier jullie maag. Samen zorgen we voor veel gezelligheid, maar afwassen is de kinderen hun verantwoordelijkheid. Fruit, etenswaren, kaas en lekkere dranken, Hiervoor willen we onze sponsoren ontzettend bedanken. op deze manier is de feestlocatie compleet, een kamp wat niemand snel vergeet.

13 SPONSORS Marco van der Vlist, Diamantboor- en zaagwerken Natasja s fruit Elke woensdag op de markt "uit eigen tuin" van Angelique van de Sande

14 VERVOERSPLAN GROEP 2 TOT EN MET 7 Maandag 12 juni Groep 2 heen Patrick vd Berg Martin Voorbach Mark Meerveld Annet Ummels Tess van den Berg Bart Voorbach Lynn Meerveld Tim Kuiper Saar Graveland Mika Boere Laura Blom Vigo Janssen Koen Oosterlaken Mickey van Helden Esmee Dening Stijn Rietveld Sophie Kemp Sofie Trijssenaar Nathalie Sangers Judith van Zuilen Peter Harreveld Ramon v Vliet Jasmijn v Schaik Jelle Houdijk Iva Harreveld Daan v Vliet Liz de Bruyn juf Nicolette juf Nika juf Donna Daniël Khafizov (gr. 3) Kees Boersma Desi van Dam Joah Janmaat Bram Proper (gr. 3) Dex van Vliet Feije van Miltenburg Mike Boere Wes Verkleij (gr. 3) Hugo Dolleman Levi Wilgehof (gr. 3) Benjamin Ockhuizen Bas de Jong Ruud Plomp Julian Wit Jesper de Jong Pien Plomp Beau Wit juf Marian Lina van As Gwen van Zuilen Dax Dionisius Babette Boere Susanne van Schaik Leo Simeonova Jaysen Braam Groep 3 heen Jeroen Treur Erik Schoonderwoerd Sabine van Leeuwen May Houdijk Anouk Treur Joep Schoonderwoerd Melle van Baaren Danny Houdijk Anouchka Kuijf Joost van Jaarsveld Puck Oostveen Mike Blommers Donna Snel Huub Sluis Jim Kool Duuk Verweij Eva de Jong Tyson van Straten Bryan Kraan Rens van Zuilen Maud van Luijn juf Lisa Aswin Boere Iwan Boere Lars Oosterlaken Nick Bode Mees vd Brink Ferry Vink Lasse Vink Steijn Sluijs Julia Goudriaan Loïs Harreveld Daniël Khafizov, Bram Proper, Wes Verkleij en Levi Wilgehof zijn bij groep 2 heen ingedeeld

15 Groep 2 terug Patrick vd Berg Nathalie Sangers Martijn Voorbach Annet Kuiper Tess vd Berg Jasmijn v Schaik Bart Voorbach Tim Kuiper Dax Dionisius Lina van As Mickey van Helden Koen Oosterlaken Jesper de Jong Babette Boere Jaysen Braam Saar Graveland Sophie Kemp Daan van Vliet Kristel van Dam Peter Harreveld Mark Meerveld Julian Wit Desi van Dam Iva Harreveld Lynn Meerveld Beau Wit Esmee Dening Feije van Miltenburg Hugo Dolleman Gwen van Zuilen Sofie Trijssenaar Dex van Vliet Leo Simeonova juf Nika Vigo Janssen Stijn Rietveld juf Marian Petra Blom Laura Blom Benjamin Ockhuizen Mika Boere Mike Boere juf Donna Judith van Zuilen Jelle Houdijk Kees Boersma Pien Plomp Liz de Bruyn Joah Janmaat juf Nicolette

16 Dinsdag 13 juni Groep 4 heen Jesse Overbeek Evelien Kemp Jeanine de Wit Manon Oostveen Milan Overbeek Emy Dolleman Duuk de Wit Mats Oostveen Jason Ockhuizen juf Petra Millan Mulder Levy van der Vlist Tess Houdijk Isa vd Berg Jet de Wit (gr. 5b) Mats Rietveld Emma vd Hoogen Tijn Schoonderwoerd Tijn de Wit (gr 5b) juf Gerda Bastiaan Broekhuizen Martijn van Alphen Lucien v Zuilen Jos Graveland Silvia van Vliet Lieke van Alphen Stig van Zuilen Evy Graveland Wessel van Vliet Nelleke Hermsen Luke Houdijk Lotte Dolleman Daan Slootweg Jette Plomp Thimo Kemp (gr. 5b) Fenna Pasman Marit Kool Tijn Trijssenaar (gr. 5b) Lieke Rietveld Elizabeth Sborschikow Jill Burger is bij groep 5 ingedeeld Groep 5 heen Marloes Mulder Terry Sluijs Simone Oostendorp Irene Boerman Ellis Mulder Tycho Breedveld Jimmy van Helden Dani Boerman Evy Boere Ike vd Haselkamp Tygo Boerefijn Fabienne Boer Maartje vd Ijssel Niels de Wit Marije Mulder Isa de Bruyn Ilse Kenbeek Irma Slotboom Jeroen Burger Paula v Jaarsveld Jop Kenbeek Jesse Dijkstra Britt Burger Tara Dening Sam Voorbach Duuk van Dam Jill Burger juf Daphne Anna van Jaarsveld Fedde Hoogeveen Lieke van Achthoven Amina Koene Denise Kraan Floor Hermsen Victoria Sborschikow Martien Verkleij Martin van Schaik Annet v Jaarsveld Mirjam v Diemen Evi Verkleij Rens van Schaik Simone v Jaarsveld Jack van Schaik Kiki de Vos Sil Hogendoorn Luna van Bijsterveld Ryan Duits Kim Treur Tomás v Amersfoort Zoë Stalvord Joris Blom Evy Vermeulen Thimo Kemp, Tijn Trijssenaar, Jet de Wit en Tijn de Wit zijn bij groep 4 heen ingedeeld

17 Groep 3 terug Jeroen Treur Ferry Vink Sabine van Leeuwen Erik Schoonderwoerd Anouk Treur Lasse Vink Melle van Baaren Joep Schoonderwoerd Duuk Verweij Lars Oosterlaken Nick Bode juf Lisa Joost van Jaarsveld Rens van Zuilen Julia Goudriaan Steijn Sluijs Anouchka Kuijf Donna Snel Bram Proper Tyson van Straten Aswin Boere Manon Oostveen Silvia van Vliet Iwan Boere Puck Oostveen Bryan Kraan Mees vd Brink Loïs Harreveld Wes Verkleij Levi Wilgehof Maud van Luijn Susanne van Schaik Daniël Khafizov Jim Kool Annet van Jaarsveld Danny Houdijk Mike Blommers Mirjam van Diemen Eva de Jong Huub Sluis

18 Woensdag 14 juni Groep 6 heen Armin Mulder Dirk van 't Riet Frank Hoogenboom Pim van Zuilen Erik Mulder Lars van 't Riet Linde Hoogenboom Nicole van Zuilen Meike Janssen Mauro Middelman Nienke Oosterlaken Malu Brands Inke Mulder Finn de Bruyn Féline Oosterlaken juf Annet Rico Houdijk Greetje Oosterlaken Taraneh Mirzaie Marloes Janssen Sigrid Rietveld Angelique v/d Sande Liesbeth Duits Lizzy Breedveld Alicia Houdijk Guus Sluis Kas Kenbeek Elif van den Brink Luca de Kruijf Ties Verkleij Bobby Dolleman Melvin Honing Maurice van Vliet Duncan Wit Remco van Jaarsveld Onne van Miltenburg Jens de Wit Groep 7 heen Elvira Slootweg Harold Vlooswijk Anita van Hoorn Marjan Snoek Roos Slootweg Anna Vlooswijk Fleur van Hoorn Joost Snoek Sem Hogendoorn juf Caroline Amber Mulder Mike Houdijk Inaya Ramcharan Nikki van Rossum Liza vd Hadelkamp Delano Mulder Yvonne van Druten Bianca de Wit Marja Oosterlaken Udo Monster Dinand Boer Lynn Verkleij Lianda Oosterlaken Max de Wit Nevin van Buuren Gabi Steenbergen Amyra Oosterlaken Tycho Pasman Timo Stalvord Tessa Mulder Hugo Pozo Youri Verweij Fiene Verdel Wes van Zuilen

19 Groep 4 terug Evelien Kemp Jos Graveland Jesse Overbeek Jeanine de Wit Emy Dolleman Evy Graveland Milan Overbeek Duuk de Wit juf Gerda juf Petra Emma vd Hoogen Levy van der Vlist Elisabeth Sborsikow Fenna Pasman Tess Houdijk Wessel van Vliet Marit Kool Nelleke Hermsen Tijn Schoonderwoerd Lotte Dolleman Lucien v Zuilen Sigrid Rietveld Martijn van Alphen Stig van Zuilen Mats Rietveld Lieke van Alphen Daan Slootweg Lieke Rietveld Isa van den Berg Luke Houdijk Millan Mulder Mats Oostveen Jason Ockhuizen Jette Plomp Bastiaan Broekhuizen Jill Burger is ingedeeld bij groep 5 Groep 5 terug Marloes Mulder Terry Sluijs Simone Oostendorp Irma Slotboom Ellis Mulder Tycho Breedveld Jimmy van Helden Jesse Dijkstra Marije Mulder Kiki de Vos Evy Boere Amina Koene Anna van Jaarsveld Kim Treur Denise Kraan Victoria Sborschikow Ilse Kenbeek Irene Boerman Jeroen Burger Udo Monster Jop Kenbeek Dani Boerman Britt Burger Tijn de Wit juf Daphne Lieke van Achthoven Jill Burger (gr. 4) Jet de Wit Duuk van Dam Fedde Hoogeveen Rens van Schaik Tara Dening Maartje vd IJssel Floor Hermsen Bianca de Wit Marloes Janssen Angelique v/d Sande Liesbeth Duits Niels de Wit Ike v/d Haselkamp Tygo Boerefijn Ryan Duits Evi Verkleij Sam Voorbach Simone van Jaarsveld Jack van Schaik Tijn Trijssenaar Tomàs van Amersfoort Joris Blom Luna van Bijsterveld Zoë Stalvord Sil Hogendoorn Thimo Kemp Marja Oosterlaken Fabiënne Boer Evy Vermeulen Isa de Bruyn

20 Vrijdag 16 juni Groep 6 terug Armin Mulder Dirk van 't Riet Frank Hoogenboom Danny Bras Erik Mulder Lars van 't Riet Linde Hoogenboom Onne v. Miltenburg Guus Sluis Jens de Wit Luca de Kruijf Kas Kenbeek Bobby Dolleman Elif van den Brink Nicole van Zuijlen Meike Janssen juf Annet Inke Mulder Taraneh Mirzaie Angelique Houdijk Lisette van Jaarsveld Wilma Honing Joeri de Bruyn Alicia Houdijk Remco van Jaarsveld Melvin Honing Finn de Bruyn Rico Houdijk Greetje Oosterlaken Ties Verkleij Mauro Middelman Amber Mulder Nienke Oosterlaken Susanne van Schaik Lizzy Breedveld Malu Brands Julian Wit Duncan Wit Féline Oosterlaken Wanda Oosterlaken Groep 7 terug Maurice van Vliet is ingedeeld bij groep 7 Marjan Snoek Harold Vlooswijk Anita van Hoorn Yvonne van Druten Joost Snoek Anna Vlooswijk Fleur van Hoorn Dinand Boer Maurice van Vliet Gabi Steenbergen Hugo Pozo Wes van Zuilen Amyra Oosterlaken Delano Mulder Sem Hogendoorn Mike Houdijk Lianda Oosterlaken Roos Slootweg Pim Mulder Ashok Ramcharan Leonie Hogendoorn Tessa Mulder Inaya Ramcharan Lynn Verkleij Youri Verweij Liza vd Hadelkamp Timo Stalvord Nevin van Buuren Fiene Verdel Max de Wit Tycho Pasman juf Caroline Nikki van Rossum Amber Mulder is ingedeeld bij groep 6

21 Schoolreisje groep 1 Donderdag 8 juni uur: Ontvangst op school uur: Uitleg programma, eten en drinken, even spelen uur: Wat we hier gaan doen, blijft nog even een verrassing uur: Lopen naar Pinkeltje uur: Spelen in Pinkeltje uur: Picknicken in Pinkeltje uur: Spelen in Pinkeltje uur: Alle kinderen worden opgehaald in Pinkeltje! Belangrijke informatie - Deze dag hoeven de kinderen geen koek, drinken en brood mee te nemen. Hier wordt voor gezorgd. Voor dieetkinderen wordt contact opgenomen met de ouders. - Wij gaan lekker wandelen, spelen, klimmen en klauteren dus graag speelkleding en stevige schoenen aan! - Bij warm weer graag de kinderen thuis even goed insmeren met zonnebrandcrème. - Het is handig wanneer kinderen deze dag niet op de fiets naar school komen, i.v.m. het lopen naar en ophalen in Pinkeltje

22 Ziekte van Lyme - Teken Een teek kan de ziekte van Lyme veroorzaken. Vindt u een teek, dan kunt u die eenvoudig verwijderen. Teken leven in hoog gras en struikgewas, overal in Nederland. Ze zijn zo klein als een speldenkop: 1 tot 3 mm en lijken op spinnetjes. Ze leven van het bloed van mensen en dieren. In de periode van maart tot en met oktober lopen de meeste mensen een tekenbeet op. Maar teken komen het hele jaar voor. Als een besmette teek binnen 24 uur verwijderd wordt, is de kans dat de bacterie wordt overgedragen klein. Daarom is snel verwijderen belangrijk. De kans dat iemand ziek wordt na een tekenbeet, is minder dan 5%. Maar de ziekte van Lyme kan zonder behandeling voor ernstige en soms blijvende klachten zorgen. Goed controleren Een tekenbeet voel je meestal niet. Bovendien zijn teken erg klein en nestelen ze zich vaak op warme, vochtige plekken waar ze niet zo snel opvallen. De liezen, oksels en knieholtes bijvoorbeeld. Bij kinderen kruipen ze ook vaak achter de oren, op het hoofd of net achter de haargrens. Bekijk die plekken dus goed. Als u op de paden blijft en contact met struiken en lang gras vermijdt, verkleint u de kans op een tekenbeet. Ook het dragen van kleding die de huid bedekt is zinvol. Afgezien van deze maatregelen adviseert de GGD om altijd even op tekenbeten te controleren na een uitstapje in de natuur. Een teek? Pak m beet Een tekenbeet is meestal onschuldig. Maar kán u ziek maken als u gebeten wordt door een besmette teek die langer dan 24 uur op uw huid gezeten heeft. Geef de teek geen kans. Een tekencontrole na een uitstapje in de natuur is een kleine moeite. Heeft een teek u toch te pakken, dan kunt u hem eenvoudig verwijderen. Een gevonden teek moet u binnen 24 uur verwijderen. Dat doet u zo: - Pak de teek zo dicht mogelijk bij de huid vast, bijvoorbeeld met een puntig pincet. Bij de drogist of apotheek zijn ook speciale producten te koop om teken te verwijderen. Pas op dat u de teek niet plat drukt. - Trek de teek langzaam uit de huid. - Ontsmet het wondje met alcohol of jodium. - Noteer de datum in uw agenda en let tot 3 maanden na de beet op ziekteverschijnselen, bijvoorbeeld griepachtige klachten en een ringvormige huiduitslag rond de plaats van de beet. Herkennen Na het verwijderen van een teek verschijnt er vaak een rood vlekje op de huid. Dat is normaal en gaat meestal vanzelf weer weg. Als er een rode ring op de huid verschijnt die groter wordt dan 5 centimeter, kan dat op de ziekte van Lyme wijzen. Ga dan naar de huisarts. Ook is het verstandig naar de huisarts te gaan als u na een tekenbeet geen kring gezien heeft, maar er treden griepachtige verschijnselen op. Geef uw huisarts dan de datum van de tekenbeet door. De ziekte van Lyme kan behandeld worden met een antibioticumkuur.

23 BEDANKT Namens de hele kampcommissie bedanken wij alvast iedereen voor de hulp bij het tot stand komen van het schoolkamp. Zonder jullie steun kunnen wij de kinderen en ouders geen geweldig en spannend avontuur laten beleven. De kampcommissie Cilla de Korte Lotte Sluijs Patty van Delft Daniella Hauser Wanda Oosterlaken Harold Broekhuizen Louwrens Breedveld Susanne van Schaik Julian Wit Nadia van Kooten Sander Trijssenaar

Het raadsel van het verdwenen licht

Het raadsel van het verdwenen licht Het raadsel van het verdwenen licht Schoolkamp 2016 6 tot en met 10 juni Het raadsel van het verdwenen licht Er spoelt een groep kinderen aan in een land waar de tijd tientallen jaren heeft stil gestaan.

Nadere informatie

Hoop dat er niet veel wordt gezeurd Tis al te leuk dat dit gebeurt De Jozefschool is met elkaar mooi ingekleurd

Hoop dat er niet veel wordt gezeurd Tis al te leuk dat dit gebeurt De Jozefschool is met elkaar mooi ingekleurd Circus Hoempapa is het bekendste circus van het land en trekt al meer dan 200 jaar door Nederland. Met grappige clowns en super lenige acrobaten zetten zij menig dorp en stad op stelten. De circusdirecteur,

Nadere informatie

Het mysterie van Leentje Willems

Het mysterie van Leentje Willems Het mysterie van Leentje Willems Schoolkamp 2015 8 tot en met 12 juni Het mysterie van Leentje Willems Heel veel jaren geleden leefde in Oudewater een meisje. Zij heette Leentje Willems. Alle mensen dachten

Nadere informatie

Een teek? Pak m beet!

Een teek? Pak m beet! Een teek? Pak m beet! Informatie over teken en de ziekte van Lyme Een tekenbeet is meestal onschuldig, maar kán u ziek maken als de teek lang vastgebeten in uw huid zit. Geef de teek dus geen kans. Een

Nadere informatie

UGP-folders. Tekenbeten

UGP-folders. Tekenbeten UGP-folders Tekenbeten Controleer de huid, na verblijf in de natuur, dagelijks zorgvuldig op de aanwezigheid van teken. Bekijk met extra aandacht de oksels, liezen, bilspleet en knieholten. Verwijder teken

Nadere informatie

Training voor jongens onder 18 (trainers onder voorbehoud)

Training voor jongens onder 18 (trainers onder voorbehoud) Training voor jongens onder 18 (trainers onder voorbehoud) Dinsdag 3 juni 3 19.00-20.15 Gijs&Martijn Donderdag 5 juni mei 3 19.00-20.15 Gijs&Martijn Dinsdag 10 juni 3 19.00-20.15 Gijs&Martijn Donderdag

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Een tekenbeet. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

Een tekenbeet. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Een tekenbeet U bent op de Spoedeisende Hulp (SEH) geweest in verband met een tekenbeet. De arts heeft de teek verwijderd. Noteer de datum in uw agenda en controleer de volgende weken de plaats van de

Nadere informatie

Ik heb een tekenbeet In het kort

Ik heb een tekenbeet In het kort TEKENBEET Ik heb een tekenbeet In het kort In de natuur geweest? Controleer uzelf en uw kinderen op teken, vooral de oksels, liezen, knieholtes, bilspleet, nek en achter de oren. Verwijder teken zo snel

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Teaminformatie

Teaminformatie Teaminformatie 2018-2019 ST Keldonk-Boerdonk JO15-1 (11x11) 1 Menno v/d Boogaard 2 Justin Wolzak 3 Connor Verboeket 4 Kevin Christiaans 5 Daan Groenveld 6 Gijs Rooijackers 7 Anthony Henry 8 Willem Sigmans

Nadere informatie

Zomerkamp 2017 Port Zélande

Zomerkamp 2017 Port Zélande Zomerkamp 2017 Port Zélande 4, 5, en 6 juli 2017 Pontes praktijkonderwijs Wanneer gaan we! Dinsdag 4 juli gaan we op kamp naar Port Zélande. We kamperen dan op de camping van Port Zélande. Donderdag 6

Nadere informatie

Schoolkamp en Teken Beatrixschool Haarlem

Schoolkamp en Teken Beatrixschool Haarlem Schoolkamp en Teken Beatrixschool Haarlem Voorwoord Kamperen is voor de Beatrixschool al ruim 30 jaar een traditie. Een prachtige traditie vergeleken met de schoolreisjes van deze tijd. Een pretpark is

Nadere informatie

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel.

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. Zomerkamp 2017 In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. We hopen dat dit jaar alles weer net zo zal verlopen als andere jaren, zodat we

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Informatieblad. Veilig en gezond werken. Lyme-ziekte. bron: website RIVM

Informatieblad. Veilig en gezond werken. Lyme-ziekte. bron: website RIVM Informatieblad Lyme-ziekte Veilig en gezond werken bron: website RIVM Wat u moet weten van tekenbeten en Lyme- ziekte Iedereen die op de één of andere manier met de natuur in aanraking komt, moet rekening

Nadere informatie

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( 8 ) Groep 3 ( 6 ) Juul v Stolwijk Siem v Stolwijk Bouke vd Broek Lotte Verhees Lex vd Bilt Zara vd Westerlo Stef Wijnen Max Coumans Pleun Tomassen Guus vd Broek Niene Duijndam Matz

Nadere informatie

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd

Informatie Boekje. KV Wageningen Jongste Kamp. Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014. F, E & D jeugd Informatie Boekje KV Wageningen Jongste Kamp Vertrek datum: 19 juli 2014 Eind datum: 25 juli 2014 Waar: Oirschot Wie: F, E & D jeugd Thema: Hollywood Inleiding Hallo kampgangers en ouders, Wat geweldig

Nadere informatie

Kampboekje. Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made

Kampboekje. Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made Kampboekje Indianenkamp 2006 Welpen, Kabouters en Esta s Scouting Zaltbommel & Scouting Made Hallo welpen, esta s en kabouters, Wij zijn erg blij dat er zoveel kinderen zich hebben opgegeven om mee op

Nadere informatie

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang! Betreft: Zomerkamp 2015 Beste ouders en de senior welpen, Senior Welpen www.scoutingvughtnoord.nl senior_welpen@hotmail.com Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle

Nadere informatie

JO19-1 Volledige naam 1 Alles, Tim 2 Anbergen, Jur 3 Dijk, Carlo van 4 Goeij, de Mark 5 Goudriaan, Jurrian 6 Hendrix, Dax 7 Henkes, Nick 8

JO19-1 Volledige naam 1 Alles, Tim 2 Anbergen, Jur 3 Dijk, Carlo van 4 Goeij, de Mark 5 Goudriaan, Jurrian 6 Hendrix, Dax 7 Henkes, Nick 8 JO19-1 Volledige naam 1 Alles, Tim 2 Anbergen, Jur 3 Dijk, Carlo van 4 Goeij, de Mark 5 Goudriaan, Jurrian 6 Hendrix, Dax 7 Henkes, Nick 8 Hoogendoorn, Jelle 9 Janmaat, Lars 10 Kooman, Jasper 11 Morsink,

Nadere informatie

Inhoudsopgave Algemeen: Special Heroes Fitkids SO: Afsluiting thema: Gezondheid SO: Bezoek eindgroep aan de Musehof VSO: Gym

Inhoudsopgave Algemeen: Special Heroes Fitkids SO: Afsluiting thema: Gezondheid SO: Bezoek eindgroep aan de Musehof VSO: Gym Nieuwsbrief nummer 13 1 April 2014 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave Algemeen: Special Heroes Fitkids SO: Afsluiting thema: Gezondheid SO: Bezoek eindgroep aan de Musehof VSO: Gym Bijlage Brief week van de

Nadere informatie

Γεια συμμετέχοντες!!!

Γεια συμμετέχοντες!!! οδηγός voor het zomerkamp Scouts van Scouting Soekwa Aerdenhout, 11 juli 18 juli 2015 Γεια συμμετέχοντες!!! Leuk dat jullie deelnemen aan onze reis naar het oude Griekenland. De tijd waar de goden nog

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE 2019 12 AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 BR Y V I i b J C Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk

Nadere informatie

KERNNIEUWS mei Gedicht:

KERNNIEUWS mei Gedicht: KERNNIEUWS mei 2019 E mail van de school: Website: cbsdekern@vcomog.nl www.cbsdekern.nl Gedicht: Vier de vrijheid alle dagen, ieder uur en elk moment, niet alleen voor wie het goed gaat, ook wie is teleurgesteld

Nadere informatie

December Belangrijke data. 18 december Groep 1 t/m 4 vrij Groep 5 t/m 8 continurooster tot uur. 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

December Belangrijke data. 18 december Groep 1 t/m 4 vrij Groep 5 t/m 8 continurooster tot uur. 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie December 2015 Belangrijke data Hierbij de nieuwsbrief van december 2015. In deze nieuwsbrief vindt u o.a. informatie over de tussenschoolse opvang, de nieuwjaarsreceptie en OR info. Maandelijks schrijft

Nadere informatie

Kampboekje. Dinsdag en zaterdag Welpen Scouting Zaltbommel

Kampboekje. Dinsdag en zaterdag Welpen Scouting Zaltbommel Kampboekje Dinsdag en zaterdag Welpen Scouting Zaltbommel Hallo Welpen, Wij zijn erg blij dat zoveel kinderen zich opgegeven hebben om mee op zomerkamp te gaan! In dit boekje staat alle informatie die

Nadere informatie

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Bovenbouwkamp 2014 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Wat gaat er gebeuren: De bovenbouw gaat op kamp! De bovenbouwers van De Overkant gaan op kamp! We duiken in de wereld van de Prehistorie.

Nadere informatie

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014 de blauwe smurfen Blauw.(witte muts? ) Naam 1 Jeffrey 7b 2 Daan 7b 3 David 7b 4 Teun 7a 5 Stefan 7a 6 The dragon girls Wit met iets leuks erop naam 1 Wies 8b 2 Sanne 8a 3 Daisy 8a 4 Britt 8a 5 Nina 8b

Nadere informatie

Selectie A1 Leider T. Slootjes Leider Marco Groen J. Sluis Aantal Naam speler: Aantal Naam speler: 3 S. v.d. Heuvel 3 D. Groen. 5 T.

Selectie A1 Leider T. Slootjes Leider Marco Groen J. Sluis Aantal Naam speler: Aantal Naam speler: 3 S. v.d. Heuvel 3 D. Groen. 5 T. Selectie A1 A2 Leider T. Slootjes Leider Marco Groen J. Sluis Aantal Naam speler: Aantal Naam speler: 1 N. Sluijs 1 B. van Brenk 2 J. Arts 2 B. van den Hoogen 3 S. v.d. Heuvel 3 D. Groen 4 M. Oosterwijk

Nadere informatie

spoedgevallen informatiebrochure Een tekenbeet: geen reden tot paniek!

spoedgevallen informatiebrochure Een tekenbeet: geen reden tot paniek! spoedgevallen informatiebrochure Een tekenbeet: geen reden tot paniek! Inhoudstafel 1. Wat is een teek? 4 2. Wat doe je best na een tekenbeet? 5 3. Wat zijn de symptomen van de ziekte van Lyme? 5 4. Hoe

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Spoedgevallen. Patiënteninformatie. EEN tekenbeet: paniek!

Spoedgevallen. Patiënteninformatie. EEN tekenbeet: paniek! Spoedgevallen Patiënteninformatie EEN tekenbeet: geen reden tot paniek! 1. Wat is een teek? Een teek is klein zwart diertje, niet veel groter dan een speldenkop. Je vindt ze vooral op lage begroeiing

Nadere informatie

Wedstrijd: Oranjeloop Rondje Parklaan Datum Afstand : 300mtr Groep 1-2 Start: uur

Wedstrijd: Oranjeloop Rondje Parklaan Datum Afstand : 300mtr Groep 1-2 Start: uur Wedstrijd: Oranjeloop Rondje Parklaan Datum 27.04.2015 Afstand : 300mtr Groep 1-2 Start: 13.15 uur 19 Vince van Dijk J Oud Gastel Joannes 19-12-2008 01:44.6 1 Jorn van Caam J Oud Gastel Joannes 4-6-2009

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Schoolkamp eindgroepen Bergen aan Zee 2015

Schoolkamp eindgroepen Bergen aan Zee 2015 Schoolkamp eindgroepen Bergen aan Zee 2015 Geachte ouder(s) / verzorger(s) van de kinderen van de Orka s, Toekans, Dolfijnen en Pythons in het schooljaar 2015-2016 Omdat de kinderen van de eindgroepen

Nadere informatie

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( ) Groep ( ) Bauke vd Broek Iris vd Broek Mare van Eijk Bradey Jonkers Lana Duijndam Gijs Kuijpers Siem Stolwijk Nikki vd Mulukom Joshua

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

CONTROLEER ALTIJD OP TEKENBETEN ALS JE IN DE NATUUR GEWEEST BENT.

CONTROLEER ALTIJD OP TEKENBETEN ALS JE IN DE NATUUR GEWEEST BENT. CONTROLEER ALTIJD OP TEKENBETEN ALS JE IN DE NATUUR GEWEEST BENT. Heb je genoten van de natuur (bos, park,...)? Fijn! Genieten van de natuur is gezond. Maar wees niet gek! Doe de tekencheck! Van een tekenbeet

Nadere informatie

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer Het komt er weer aan De leukste week van het jaar ZOMERKAMP! In deze Airmail vindt je alle benodigde informatie. Zomerkamp Juli 2011 1. Locatie (Waar gaan we naartoe ) 2. Tijden en data (Waar en wanneer

Nadere informatie

Jaargang 19 nummer april 2013

Jaargang 19 nummer april 2013 TWEEWEKELIJKS INFOBULLETIN Jaargang 19 nummer 16 23 april 2013 Mededeling MR Omdat wij het belangrijk vinden dat meerdere ouders vertegenwoordigd zijn bij de MR, om mee te denken over het wel en wee De

Nadere informatie

Ardennen September 2014

Ardennen September 2014 Ardennen September 2014 IVKO Voorwoord In september gaan alle B-klassen alweer voor de 24ste keer op survivalkamp in de Ardennen (bij La Roche). De klassen zijn verdeeld over 4 locaties en verplaatsen

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep Babygroep Nieuwe kinderen Jeanot: komt op maandag, dinsdag en woensdag. Robin: komt op vrijdag. Joris: komt op dinsdag en donderdag. Novan: komt op maandag en donderdag. Ella: komt op maandag en woensdag

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april 2016. Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling,

Leerlingen havo-3. Goirle, 11 april 2016. Uw kenmerk : Onderwerp : activiteitenweek 2. Beste leerling, Leerlingen havo-3 Goirle, 11 april 2016 Uw kenmerk : Ons kenmerk : H-1516-311/STN/spe Onderwerp : activiteitenweek 2 Beste leerling, Van 18 tot en met 22 april 2016 is de activiteitenweek. Deze activiteitenweek

Nadere informatie

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria 8 juli 2015 - nummer 14 Bedankt Na onze oproep om gespaarde jumbo boeken punten in te leveren hebben we voor alle groepen een leuk aantal boeken kunnen kopen! Bedankt voor jullie medewerking! Speeltuindag

Nadere informatie

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook KAMP 2008 9 augustus tot 16 augustus 2008 Hallo allemaal, Fijne vakantie gehad? En nog energie voor een weekje kamp in? Wij hebben ons in ieder geval opgeladen en we hebben ons best gedaan er een leuk

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

nieuwsbrief schoolkamp

nieuwsbrief schoolkamp CBS De Vrijenburg - groep 8 schooljaar 2016-2017 nummer 2 Inhoudsopgave - vertrek en aankomst - bereikbaarheid - regels en afspraken - medicatie (en teken) - benodigdheden / bagage - boodschappenactie

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

*** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) ***

*** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) *** *** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) *** ALLEREERST IETS OVER DE PLAATS WAAR WE HEEN GAAN: We gaan naar WATERSPORTCENTRUM WESTERKWARTIER in Lettelbert. Daar kamperen we

Nadere informatie

De ziekte van Lyme is een infectieziekte. Een andere naam die ook wel eens gebruikt wordt, is borreliose.

De ziekte van Lyme is een infectieziekte. Een andere naam die ook wel eens gebruikt wordt, is borreliose. Ziekte van Lyme Borreliose, Lyme-borreliose, erythema migrans Wat is de ziekte van Lyme? De ziekte van Lyme is een infectieziekte. Een andere naam die ook wel eens gebruikt wordt, is borreliose. Hoe krijgt

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

13 e Survivalrun van De Knipe. vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 13 e Survivalrun van De Knipe vrijdag 30 mei t/m dinsdag 3 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

D n aftrap. Nieuws. Weet je? Verjaardagen

D n aftrap. Nieuws. Weet je? Verjaardagen Redactie: Angelique v. Balen wilderikjedewilderen@skozok.nl Het volgende Wilderikje verschijnt medio juli D n aftrap Nieuws Verjaardagen Weet je? Voorbereidingen nieuwe schooljaar Op dit moment zijn we

Nadere informatie

BOGRO Clubkampioenschappen SVO

BOGRO Clubkampioenschappen SVO 1. Lo ng Jeugschaatsers 100 meter 1 2 3 4 5 6 7 8 wt 4 Celine van Straalen DPB SV OUDEWATER rd gl wt 7 Roos Verburg DPB SV OUDEWATER rd 5 Linde Jongebreur DPB SV OUDEWATER gl 9 Noëlle Jongebreur DPD SV

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

In dit infoblad vindt u een overzicht van alle belangrijke zaken rondom dit weekend op ons jeugdkamp.

In dit infoblad vindt u een overzicht van alle belangrijke zaken rondom dit weekend op ons jeugdkamp. Beste ouders, jeugdleden, leiders en medewerkers, Hierbij ontvangen jullie het infoblad van het 27ste kampweekend van de jeugdafdeling van GSV 28. Dit jaar zijn wij verheugd om onze vrienden en vriendinnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we voor het eerst naar Texel en verblijven bij de Stolp in Den Hoorn Dit jaar gaan we van 25 tot 27 september

Nadere informatie

HUIDIGE GROEPSINDELING MET DAARACHTER DE VERANDERING VOOR KOMENDE SEIZOEN

HUIDIGE GROEPSINDELING MET DAARACHTER DE VERANDERING VOOR KOMENDE SEIZOEN Seizoen 2017-2018 dinsdag 18.00u Seizoen 2018-2019 Voornaam dinsdag 18.00 Staddijk dinsdag 19.00 Staddijk woensdag 17.00 staddijk vrijdag 17.00u De Ster vrijdag 18.00 De Ster stopt dinsdag terug naar 1

Nadere informatie

ZOMERPLANNING gebruiker

ZOMERPLANNING gebruiker ZOMERPLANNING 2017 gebruiker 11 Juli 12 Juli 12 Juli 13 Juli 14 Juli Dinsdag Woensdag VERVOLG Woensdag Donderdag Vrijdag 09:00 09:00 12:00 09:00 09:00 Zion Holwijn Rubin Michiels Twan Verweij Zion Holwijn

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen.

Om goed voorbereid aan dit avontuur te beginnen is het belangrijk om dit kampboekje aandachtig door te nemen. Kampboekje 2018 0 Algemene informatie Yeah.. Hebben jullie ook zo n zin in het aanstaande kamp? Dit jaar gaan we een magisch kamp beleven, want het thema van dit kamp is namelijk: Disney!!! Om goed voorbereid

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we weer naar Texel en verblijven dit keer bij de Zilvermeeuw. Dit jaar gaan we van 23 tot 25 september gezellig

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

Clubkampioenschap STV Lekstreek De Uithof - Den Haag 17 maart 2018

Clubkampioenschap STV Lekstreek De Uithof - Den Haag 17 maart 2018 Klassement Dames Pupillen Cat 500 100 Punten 1 3 Jillian Knook DPA 44.84 11.79 103.790 2 70 Romée Houdijk DPA 51.12 13.49 118.570 3 79 Susanne Prins DPA 51.28 13.84 120.480 4 59 Lente Rietveld DPA 54.07

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 12 e Survivalrun van De Knipe donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

jaike henkes nienke swinkels

jaike henkes nienke swinkels Groep 1 ( 7 ) Groep 2 ( ) Groep 3 ( 7 ) tijn jacobs dejan vd westerlo joshua schroyen bradey jonkers jurre jacobs lotte vd boer tuur strijbosch matz tomassen mare v eijk iris vd broek bauke vd broek tim

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Vertrek: Vrijdag 13 mei 2016 vanaf het Reviusplein om 16:30h Wees op tijd

Vertrek: Vrijdag 13 mei 2016 vanaf het Reviusplein om 16:30h Wees op tijd Hallo Toppertjes, We zijn dit jaar vroeg met op kamp gaan, dus voor je het weet is het al zo ver. Dit jaar wordt echt een TOPPERtje. Gewoon weer lekker in het oude vertrouwde kamphuis Ahoy in Oosterhout.

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN Twan Krebbers Alexanderstraat 26 0485-212961 06-12889793 Paul van den Heuvel Past. Berdenstraat 14 06-83008703 Siske Hermans Heukelom 13 06-48723936 Elly

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4 Sneek, september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Betreft: Introductiekamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u in de brief boekengeld/schoolfonds hebt kunnen lezen, wordt er voor de klassen 1BK1,

Nadere informatie

augustus Ruben gr Jenna gr 3 Marley gr 4 23 Max gr 5 24 Koen gr 2 Cindy gr 7 22 Gedragsweken: zo doen wij

augustus Ruben gr Jenna gr 3 Marley gr 4 23 Max gr 5 24 Koen gr 2 Cindy gr 7 22 Gedragsweken: zo doen wij augustus 2017 Augustus 2017 21 opening en inloop 21 feest in de Schakelbieb 22 start gedragsweken: zo doen wij! 7 Lois gr 5 Lucas gr 6 1 2 Tess gr 2 3 4 5 6 8 9 Tobias gr 2 10 11 Jaco gr 4 12 13 Sophie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum.

Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum. Foto s: schoolkamp 2012 Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum. Leiding: Edith van Olffen Tel.: 06-51614722 ( alléén in geval van nood!) Kees Kroon Tel.: 06-14026846 (idem)

Nadere informatie

Kampboekje. Welpen Scouting Zaltbommel

Kampboekje. Welpen Scouting Zaltbommel Kampboekje Welpen Scouting Zaltbommel Hallo Welpen, Wij zijn erg blij dat zoveel kinderen zich opgegeven hebben om mee op zomerkamp te gaan! In dit boekje staat alle informatie die jij en je ouders nodig

Nadere informatie

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden JO19 1 Breemen, Joep van M 4-3-1999 Peter Habraken 2 Habraken, Max M 8-6-1999 Marcel Boonman 3 Heijden, Mark van der M 13-7-1999 Ad van der Laar 4 Vleuten, Geert van der M 26-8-1999 5 Hulsen, Daan M 30-12-1999

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s

In deze nieuwsbrief. Kamp Naaldenveld. Agenda. Kamp Naaldenveld Agenda Formatie OV Kampverhalen Kampfoto s In deze nieuwsbrief Kamp Naaldenveld Agenda Formatie 2015-2016 OV Kampverhalen Kampfoto s Kamp Naaldenveld Zoals gewoonlijk maken wij ook dit jaar weer, traditiegetrouw aan het einde van de kampweek, de

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

NMHC Nijmegen TRAININGSCHEMA M A A N D A G

NMHC Nijmegen TRAININGSCHEMA M A A N D A G M A A N D A G versie 17-09-2018 M A A N D A G M8E1 & M8E4 M8E5 & M8E6 & M8E7 HOCKEY ACADEMIE D - Jeugd HOCKEY ACADEMIE C-jeugd JD1: 16.30-17.00 MD1: 18:15-18.45 Looptraining (3 sept) JD1 Marit JA2 J8E1

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 23-03-2017 Nr.14 BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 Afgelopen maandag heeft u, als het goed is, een mail gehad met daarin een link naar het tevredenheidsonderzoek. Eén keer in de twee jaar wordt

Nadere informatie

SPORTKAMP 2016 Appelscha

SPORTKAMP 2016 Appelscha SPORTKAMP 2016 Appelscha maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

19 april 2018 jaargang 4-17

19 april 2018 jaargang 4-17 19 april 2018 jaargang 4-17 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 6 Ik ben dankbaar 7 en 8 10 woorden rap Vertellingen Week 17 Saul is op zoek. Misschien is dat wel een belangrijke eigenschap van een koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Laatste Nieuws. Beste ouders en hulpleiding,

Laatste Nieuws. Beste ouders en hulpleiding, Laatste Nieuws Beste ouders en hulpleiding, Wegens omstandigheden hebben we het programma voor het Jeugd Vakantie Werk komende week moeten aanpassen. De dinsdag en de donderdag zijn aagepast. Het volledige

Nadere informatie

PAASEI-WEDSTRIJD 21 APRIL 2014

PAASEI-WEDSTRIJD 21 APRIL 2014 PAASEI-WEDSTRIJD 21 APRIL 2014 Resultaten: Meisjes Pupillen mini (na 3 proeven) Plaats Startnr Naam Vereniging Totaal bal bal ver ver 40m 40m 1 247 Zerbib, Eric ADSV Dynamica 1503 520 36.95 438 3.60 545

Nadere informatie