Jaarverslag KAPE Raad van Beheer. 2. Leden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag KAPE 2001-2002. 1. Raad van Beheer. 2. Leden."

Transcriptie

1 1. Raad van Beheer. Tijdens de Algemene Vergadering eind 2001 stonden en er geen verkiezingen voor de Raad van Beheer op de dagorde. Samenstelling en verdeling van de functies bleef dan ook ongewijzigd. - Voorzitter : André Gorts - Secretaris : Hugo De Hoon - Penningmeester : Jan De Bruyn - Leden : Christel Beyers Dirk Deckers Karina Denis Eddy Dierckx Hubert Hendrickx Peter Van Wallendael De Raad van Beheer vergaderde minstens elke maand in de vergaderzaal van Paul s Club in Hoevenen. Indien nodig werden ook nog extra vergaderingen toegevoegd. 2. Leden. KAPE telt momenteel 350 leden aangesloten bij de V.A.L., waarvan 182 mannen en 168 vrouwen. Hiervan hebben er 163 een wedstrijdvergunning en zijn er 29 aangesloten als recreant (waarvan 4 atleten beneden de 7 jaar en 25 joggers uit het project Start to Run ). In totaal sloten wij het seizoen 2002 dan ook af met 192 aangesloten atleten. Verdeling per categorie en geslacht : Jog Ben Pup Min Kad Sch Jun Sen Vet STR Tot Vrouwen Mannen Totaal Ter vergelijking : atleten, atleten, atleten, atleten, atleten, atleten, atleten, atleten en atleten. Nadat wij vorig jaar al een record realiseerden, werd dit in het voorbije seizoen opnieuw verbroken. Van 157 aangesloten atleten einde seizoen 2001 gingen we naar 167 einde seizoen 2002 ondanks de klassieke uitval van atleten - een aanwinst van 10 atleten. Om deze cijfers te kunnen vergelijken werd enkel rekening gehouden met de atleten met een wedstrijdvergunning. Het totaal aantal actieve aangeslotenen bij de VAL joggers uit het project Start to Run inbegrepen bedroeg echter 192 atleten. En dat is natuurlijk een absoluut record in vergelijking met alle voorgaande jaren.

2 3. Wedstrijdorganisaties. - Donderdag 9 mei (OHH) 2002 ARTIC-Prijzenmeeting Open Meeting/Jeugd. - Maandag 20 mei (2 de Pinksterdag) 2002 KAPE-Prijzenmeeting Open Meeting. - Zaterdag 15 juni 2002 Snoepmeeting Jeugd. - Zaterdag 17 augustus 2002 Medaillemeeting Jeugd. - Zaterdag 7 september 2002 A.A.S.-Criterium - Jeugd. - Zaterdag 14 september 2002 Jeugdmeerkamp Jeugd. In 2002 werden opnieuw alle meetings gehouden op de piste in het Gemeentepark te Kapellen. Zowel qua weersomstandigheden, als qua deelname werd dit een uiterst geslaagd seizoen. 4. Start to Run In 2002 pikte KAPE aan bij de actie Start to Run van de Vlaamse Atletiekliga. De balans van dit eerste jaar is ronduit schitterend. Op organisatorisch vlak hadden wij een samenwerking opgezet met de Gemeentelijke Sportraad, waardoor wij over een aantal informatiekanalen en praktische voordelen konden beschikken die de actie in de gemeente nog meer ruchtbaarheid konden geven. Na een promotiecampagne bij de plaatselijke huisartsen en kinesisten én in de lokale media, hoefden wij over de belangstelling alvast niet te klagen : voor de eerste sessie Joggen voor Beginners van 0 naar 5 km hadden we een maximaal aantal van 60 deelnemers voorzien. Al bij het openstellen van de inschrijvingen bleek dit aantal absoluut ontoereikend. De geplande trainingsavond op woensdag, kreeg er al gauw een broertje bij op dinsdag. De inschrijvingen bleven maar oplopen tot in totaal 128 deelnemers. Jogbegeleider Peter Van Wallendael kon in de beginfase beroep doen op assistent Wim De Hoon. Door het afhaken van een aantal deelnemers (grote en kleine kwetsuurtjes, tijdsgebrek, vakanties, enz.) werden de gelederen wat uitgedund, zodat het voor Peter haalbaar werd om de groepen op dinsdag en woensdag alleen te begeleiden. In juni werd dan de eindproef van deze eerste sessie afgenomen. Uiteindelijk beëindigden 82 deelnemers de 5 kilometer, goed voor een diploma van de VAL, een medaille van de Gemeentelijke Sportraad en een geschenk een chronometer - van KAPE. Tijdens de zomermaanden konden de joggers die dit wensten als lid van KAPE en met een aansluiting bij de VAL gewoon verder trainen onder begeleiding van Peter ter voorbereiding van de tweede sessie in het najaar : 25 joggers tekenden in. In september werd dan de start gegeven voor Joggen voor Gevorderden, van 5 naar 10 km. Met een zelfde infocampagne en opnieuw in samenwerking met de Gemeentelijke Sportraad, bereikten we 45 deelnemers die op 10 weken die afstand probeerden te overbruggen volgens het gekende Start to Run concept. Met wekelijkse trainingen op dinsdag opnieuw onder begeleiding van Peter Van Wallendael bereidden zij zich voor op de eindproef op 23 november.

3 Uiteindelijk waren er 29 joggers - zowel de jongste van 19 jaar, als de oudste van 68 jaar die slaagden in het beoogde doel : 10 kilometer uitlopen op eigen tempo. En dan kon men een hartig pannenkoekje verorberen of een glühwijntje opslorpen. De Kapelse Sportschepen Marc De Smet deelde opnieuw medailles uit van de Gemeentelijke Sportraad, het 10-kilometerdiploma van Start to Run van de VAL werd met de glimlach in ontvangst genomen en als cadeautje kregen de geslaagden ditmaal een opblaasbare zetel van KAPE. 5. Andere clubactiviteiten. - tijdens het winterseizoen namen wij in clubverband deel aan diverse veldlopen. - zaterdag 2 maart Clubfeest in zaal O.L.V. Lourdes in Ekeren. - vrijdag 12 april t.e.m. zondag 14 april : weekend Keiheuvel-Balen. - tijdens het zomerseizoen deelname aan het A.A.S.-Criterium. - medewerking aan jogging in Hoevenen. - medewerking aan scholencross in Stabroek en Kapellen. - zondag 29 september BENEGO-Cup in Essen. - vrijdag 11 oktober KAPE-Praatcafé in Jeugdcentrum Den Biz. - vrijdag 22 november Etentje in Italian Bistro in Kapellen. 6. Communicatie. Naast het clubblad dat elke maand verscheen - en diverse uitnodigingen zowel voor de kampioenschappen, de interclubs als alle andere KAPE-activiteiten - zorgde ook de website en de KAPE-Nieuwsbrief voor een regelmatige informatiestroom naar de leden en de buitenwereld toe. Vanaf september 2002 werd definitief de eigen domeinnaam in gebruik genomen. Ook in de nationale kranten, de regionale pers (Aankondigingsblad, De Polder, Apart en De Kijker) en in Atletiekleven kwam onze club geregeld aan bod. Speciaal voor de actie Start to Run werden via de Gemeentelijke Sportraad affiches gedrukt en konden we gebruik maken van aankondigingen in het gemeentelijk infoblad van Kapellen en van de gemeentelijke info in de regionale bladen. Deze actie kreeg ook ruime aandacht (met foto s) in de lokale media. 7. Juryleden. Liesbeth Ooms nam ontslag als jurylid en wegens inactiviteit van Henri Barbier en Ronny Beck verminderde ons aantal juryleden met drie eenheden. Op het einde van vorig seizoen zag het bestand aan juryleden er als volgt uit : Eddy Dierckx, Eddy Fermont, André Gorts, Ria Loopmans, Paul Sauviller, Guido Staels, Wilfried van Ginneken, Peter Van Wallendael en Lambert Veestraeten.

4 8. Sponsoring Jaarverslag KAPE Met de firma EXEL werd via contacten tussen oud-kape-atleet Thierry Légère en Paul Sauviller een sponsoringcontract voor twee jaar afgesloten ten bedrage van Naast gratis wedstrijdshirts voor alle atleten van kadet t.e.m. veteraan, een logo op de wedstrijdshirts van benjamins t.e.m. miniemen en een vermelding in het clubblad, bleef er voor onze club een netto-opbrengst van ± 2600 over. In het kader van deze sponsoring werd een nieuw KAPE-wedstrijdshirt ontworpen in wit-groen-zwart. Met dezelfde lay-out lieten we ook topjes, loopshorts en bermuda s voor dames en heren ontwerpen, die door de atleten kunnen aangeschaft worden. 9. Interclubs. Hierna de resultaten in de verschillende Interclubs : - op 27 april 2002 kwamen de kadetten- en scholieren-jongens opnieuw uit in 2 de Landelijke in Brasschaat. Met overwegend eerstejaarskadetten en scholieren werd onze ploeg 8 ste. - onze dames maakten er op 28 april 2002 in Mol een echte thriller van. Behoud in 2 de Landelijke was het doel, maar van bij de start speelde onze sterk gemotiveerde ploeg mee om de ereplaatsen. En op het einde stonden ze zelfs ex-eaquo met VABCO Mol beiden met 105 punten aan de leiding. Het interclubreglement bepaalt dat de club met de meeste overwinningen, winnaar wordt en dat waren de dames uit Mol, zodat onze club nipt de promotie naar de hogere reeks miste. Maar toch een schitterende prestatie! - in de Beker van Vlaanderen voor pupillen en miniemen trokken de meisjes op 4 mei 2002 naar Sint Niklaas en de jongens op 5 mei 2002 naar Merksem. De meisjes slaagden er voor de 5 de opeenvolgende maal in om zich te plaatsen voor de finale van de Beker van Vlaanderen. Tijdens de schiftingen werden ze 2 de na A.C. Lebbeke, in de finale op 21 september 2002 in Merksem eindigden ze knap 6 de. Onze jongens met een minimale bezetting bij de miniemen - werden 3 de in hun schiftingsreeks. Enkel de winnaar uit hun reeks ging naar de finale. - de kadetten- en scholieren-meisjes maakten er op 11 mei 2002 in Aartselaar een echt feestje van. Met een volledig team bij de kadetten en de scholieren zorgden ze voor een complete verrassing. Zij haalden de 2 de plaats binnen en meteen de promotie naar 2 de Landelijke. - op zaterdag 12 mei sloten de heren de interclubs af in Bornem. In een sterk bezette 3 de Landelijke B kwamen we weer tot onze jaarlijkse conclusie : in de lange loopnummers kunnen we het niveau van onze tegenstanders onvoldoende aan. In de eindstand werden onze heren toch knap 5 de.

5 Jaarverslag KAPE Kampioenschappen. Met 35 titels scoorden wij er het voorbije jaar 5 meer dan in In dat pakket zaten 3 Belgische, 3 Vlaamse en 29 provinciale titels (waarvan 10 behaald tijdens het Provinciaal Kampioenschap voor benjamins, pupillen en miniemen). De Belgische titels waren weggelegd voor Nathalie Pintens in de meerkamp (indoor) bij de kadetten en Henri Simons op de 1500 m en de m in de categorie M70 bij de veteranen. Alle Vlaamse titels gingen naar Nathalie Pintens : in het hinkstapspringen en de meerkamp (indoor) én het speerwerpen (outdoor) won ze telkens de titel bij de kadetten-meisjes. In onderstaande opsomming komen enkel de titels en de podiumplaatsen op Belgische en Vlaamse kampioenschappen aan bod. De lijst met zilveren (20) en bronzen (19) medailles op de Provinciale Kampioenschappen zou ons te ver leiden. Benjamins Meisjes Sophie Schelpe - Provinciaal Kampioen Hoogspringen Benjamins Jongens Chris Breugelmans - Provinciaal Kampioen Verspringen Maxime Gueutal - Provinciaal Kampioen Hockeybal Pupillen Meisjes Saraya Richter - Provinciaal Kampioen Kogelstoten - Provinciaal Kampioen Hockeybal Veerle Staels - Provinciaal Kampioen Discuswerpen Pupillen Jongens Jesse De Bruyn - Provinciaal Kampioen Hockeybal KAPE 4 x 60 m (Geoff Coninx, Wim Goeman, Pieter-Jan Delvaux en Stef Vanhaeren) - Provinciaal Kampioen 4 x 60 m Miniemen Meisjes Tatjana Richter - Provinciaal Kampioen Hoogspringen Miniemen Jongens Peter De Meyer - Provinciaal Kampioen Hoogspringen

6 Kadetten Meisjes Nathalie Pintens - Belgisch Kampioen Meerkampen Indoor - Vlaams Kampioen Hinkstapspringen Indoor - Vlaams Kampioen Meerkampen Indoor - Vlaams Kampioen Speerwerpen - Provinciaal Kampioen Hinkstapspringen Indoor - Provinciaal Kampioen Hoogspringen - Provinciaal Kampioen Hinkstapspringen - Zilver Belgisch Kampioenschap Hinkstapspringen Indoor - Zilver Belgisch Kampioenschap Meerkampen - Zilver Belgisch Kampioenschap Speerwerpen - Brons Vlaams Kampioenschap Hoogspringen Indoor - Brons Vlaams Kampioenschap Hinkstapspringen Scholieren Meisjes Ellen Van Wallendael - Provinciaal Kampioen 400 m Indoor - Provinciaal Kampioen 400 m - Provinciaal Kampioen 400 m Horden - Zilver Belgisch Kampioenschap 400 m Horden - Brons Belgisch Kampioenschap 400 m Indoor - Zilver Vlaams Kampioenschap 400 m Indoor - Brons Vlaams Kampioenschap 400 m Horden Scholieren Jongens Steven Schrauwen - Provinciaal Kampioen Hinkstapspringen Indoor - Zilver Vlaams Kampioenschap Hinkstapspringen Indoor - Zilver Vlaams Kampioenschap Hinkstapspringen Juniors Heren Wim De Hoon - Provinciaal Kampioen 800 m Indoor - Provinciaal Kampioen 400 m Horden - Provinciaal Kampioen 800 m Stoffel Hendrickx - Provinciaal Kampioen Kogelstoten Indoor Veteranen Dames W40 Simons Steylaerts - Provinciaal Kampioen 100 m Indoor - Provinciaal Kampioen 200 m Indoor - Provinciaal Kampioen 100 m - Provinciaal Kampioen 200 m

7 Veteranen Heren (M70) Henri Simons - Belgisch Kampioen m - Belgisch Kampioen 1500 m - Provinciaal Kampioen Veldlopen - Provinciaal Kampioen 100 m - Provinciaal Kampioen 1500 m - Provinciaal Kampioen m - Zilver Belgisch Kampioenschap Veldlopen 11. Nieuwe Clubrecords 11.1 INDOOR Na dat er in het winterseizoen maar liefst 24 indoor clubrecords werden verbeterd, is het niet verwonderlijk dat de KAPE-atleten het in dit aansluitende indoorseizoen moeilijker hadden om de C.R. s zomaar van de tabellen te vegen. Toch is het hen nog 12 maal gelukt. Tevens zijn de nieuw gelukte C.R. s van Wim De Hoon en ook deze van Ellen Van Wallendael niet alleen nieuwe beste KAPE-prestaties in hun eigen categorie, maar bovendien ook nieuwe algemene clubrecords (A.C.) in zaal. Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe KAPE indoorclubrecords die gevestigd werden tijdens het voorbije winterseizoen Benjamins Meisjes Liesse Himpens : 1000 m Miniemen Meisjes Tatjana Richter : 150 m en kogel - 12 m 35 Kadetten Meisjes Gwen Vankevelaer : 400 m Nathalie Pintens : HSS - 10 m 65 en 5-kamp p Scholieren Meisjes Ellen Van Wallendael : 400 m A.C. en 1000 m A.C. Juniors Heren Wim De Hoon : 400 m A.C. ; 800 m A.C. en 1000 m A.C. Stoffel Hendrickx : kogel -12 m 55 Bovendien kunnen we voor de volledigheid ook nog 1 C.R.- evenaring vermelden. Tatjana Richter sprong bij de miniemen-meisjes 1 m 50 hoog en dat is precies even hoog als Nathalie Pintens 2 jaar geleden.

8 11.2 OUTDOOR Al worden de KAPE-clubrecords altijd maar straffer - en wordt het dus per definitie ieder jaar weer opnieuw iets moeilijker om er eentje te breken - toch konden onze atleten ook deze zomer weer 15 clubrecords verbeteren. Vooral positief was dat er ook 4 estafetterecords van de tabellen werden geveegd en vervangen door een nog betere prestatie. Want we mogen wel stellen dat vooral aan nieuwe estafetterecords er veel plezier wordt beleefd. En niet het minst aan het 4 x 80 m clubrecord van onze miniemen-meisjes, want deze prestatie was (en is het voorlopig nog) het nieuwe provinciale record in deze categorie. Hieronder vind je een volledig overzicht van deze nieuwe clubrecords : Individuele proeven Miniemen Meisjes Laura Bonte : 60 m Horden en polsstok - 2 m 30 Tatjana Richter : 300 m ; hoog - 1 m 55 en speer - 36 m 82 Miniemen Jongens Peter De Meyer : hoog - 1 m 58 Kadetten Meisjes Nathalie Pintens : 5-kamp p Scholieren Meisjes Ellen Van Wallendael : 400 m H A.C. Juniors Heren Wim De Hoon : 200 m ; 400 m A.C. en 400 m H Estafetten 4 x 80 m Miniemen Meisjes : Sanne Fermont, Zarah Bardyn, Laura Bonte en Tatjana Richter. 4 x 100 m Juniors Heren : Stoffel Hendrickx, Ward Rombouts, Bert Schrauwen en Kevin Van Wallendael. 4 x 800 m A.C. Dames : A.C. Kim Van Wallendael, Carina Michiels, Katrien Van Miert en Ellen Van Wallendael. 4 x 400 m A.C. Heren : A.C. Steven Schrauwen, Edwin Staels, Kristof Gorts en Wim De Hoon.

9 12. A.A.S.-CRITERIUM Hoewel we moeten het toegeven het overwicht wat minder was dan in andere jaren, gingen we toch nog met 3 op 6 individuele overwinningen, 3 op 6 clubrangschikkingen en winst in de algemene ploegenstand naar huis. BENJAMINS MEISJES : (40 deelnemers) De strijd tussen Charis Van de Vijver (ACBR) en Liesse Himpens duurde zowat het ganse seizoen. Uiteindelijk besliste een verschil van een 60-tal punten over goud en zilver. 1. Charis Van de Vijver (ACBR) 2222 p 2. Liesse Himpens 2166 p 3. Donna Matthijssens (ACBR) 1926 p 6. Sophie Schelpe 1794 p 9. Maité Bultheel 1760 p 12. Jelke De Bruyn 1530 p 22. Tacha Vervaet 966 p 27. Dorien Bastiaenssens 772 p 29. Amanda Dierickx 436 p 34. Hanne Lens (o.d.) 484 p (o.d. = onvoldoende deelname om in het eindklassement opgenomen te worden). Met 3 meisjes in de top-5 van de rangschikking was het logisch dat ACBR een flinke greep naar de ploegenstand kon doen. Met 6700 punten wonnen ze afgetekend vóór KAPE met 6189 punten. BENJAMINS JONGENS : (48 deelnemers) Met vier staken ze een beetje boven de rest uit bij de benjamins-jongens. En dat betekende meteen strijd tot in de laatste proef. Spanning alom bij het puntentellen, want het ging om luttele puntjes voor de overwinning. Chris Breugelmans zorgde voor de eerste KAPE-overwinning met slecht 7 (zeven!!!) puntjes voorsprong op Pieter De Rijck (ESAK). Maxime Gueutal nam het derde trapje op het podium voor zijn rekening. 1. Chris Breugelmans 2631 p 2. Pieter De Rijck (ESAK) 2624 p 3. Maxime Gueutal 2484 p 8. Matthias Vlaeminck 1844 p 11. Glenn Den Haese 1755 p 12. John-Lee Nelissen 1731 p 19. Simon Denis 1436 p 30. Sebastiaan Delvaux (o.d.) 1572 p 35. Bjorn Dierickx (o.d.) 849 p 37. David Beeckman (o.d.) 514 p 38. Joren Verberck (o.d.) 459 p

10 Twee podiumplaatsen voor Chris en Maxime en de 8 ste plaats van Matthias waren ruim voldoende voor een stevige zege in de ploegenstand. Onze benjaminsjongens wonnen met 7604 punten vóór AVKA (6895 punten) en ESAK (6732 punten). PUPILLEN MEISJES : (46 deelnemers) Geen KAPE-ërs in de kop van het eindklassement, wat natuurlijk niet wil zeggen dat onze pupillen-meisjes er niet voor gegaan zijn. Alleen was de tegenstand sterker. 1. Bertels Kristel (LIER) 3709 p 2. Britt Van Thillo (ESAK) 3704 p 3. Eva Adriaensen (ESAK) 3255 p 6. Saraya Richter 3074 p 8. Veerle Staels 2990 p 13. Kirsten Rutten 2731 p 15. Tessa Denis 2693 p 21. Leni Van Hees 1934 p 24. Nouchka Vervaet 1588 p 35. Eef Goeman (o.d.) 747 p In de ploegenrangschikking duelleerden LIER en ESAK voor de overwinning. LIER won uiteindelijk met punten, ESAK werd 2 de met punten en onze KAPE-meisjes 3 de met 9548 punten. PUPILLEN JONGENS : (58 deelnemers) Dat deze reeks het jachtterrein voor Stef Vanhaeren ging worden, stond vooraf vast. Dat ook de rest van de KAPE-atleten zo sterk presteerden, kunnen we alleen maar toejuichen. Stef won met meer dan 400 punten voorsprong op Filip Krijnen (ESAK) als dat niet afgetekend is! Maar ook drie andere KAPE-ërs plaatsten zich nog in de top Stef Vanhaeren 4182 p 2. Filip Krijnen (ESAK) 3751 p 3. Benny Funcke (ACBR) 3711 p 7. Niels Smeyers 3398 p 8. Geoff Coninx 3337 p 9. Wim Goeman 3237 p 11. Jesse De Bruyn 3185 p 16. Tim Lambrechts 2815 p 21. Jens Smeyers 2527 p 28. Jeroen Schrauwen 1292 p 34. Pieter-Jan Delvaux (o.d.) 2862 p 46. Sander Lens (o.d.) 1020 p 53. Simon Beeckman (o.d.) 570 p In de eindrangschikking bij de pupillen-jongens de categorie met het meeste deelnemers van dit AAS-Criterium - ging het er zeer evenwichtig aan toe. Vier ploegen haalden allemaal meer dan punten, maar de onbetwiste winnaar

11 werd KAPE (11765 punten). ESAK (11278 punten) strandde op de 2 de plaats en ACBR (10500 punten) op de 3 de stek. MINIEMEN MEISJES : (46 deelnemers) Dit moet zowat het meest spectaculaire podium voor KAPE geweest zijn. En wel hierom plaats 1 : Tatjana Richter, plaats 2 : Laura Bonte en plaats 3 : Zarah Bardyn oftewel alles KAPE wat de klok sloeg. We hebben het dit jaar al meermaals geschreven : dit is niet alleen in aantal de grootste categorie in onze jongerenreeksen, maar ook collectief absoluut de sterkste in jaren. Hun recordverbeteringen gedurende het ganse seizoen, hun opvallende prestaties in de Beker van Vlaanderen en op de Provinciale Kampioenschappen, de knappe tijden op het Nationaal Criterium in Nijvel en andere meetings, rechtvaardigen ten volle de titel van sterke lichting. Want naast het drietal op het podium, eindigden er in dit AAS-Criterium nog zes andere KAPE-meisjes in de top Tatjana Richter 5945 p 2. Laura Bonte 5029 p 3. Zarah Bardyn 4803 p 8. Lien De Hoon 3862 p 9. Ellen Schelpe 3722 p 10. Charis De Smet 3683 p 11. Sanne Fermont 3680 p 12. Nele Vankevelaer 3658 p 15. Sari Fermont 3511 p 18. Els De Hoon 3248 p 21. Veerle Bastiaenssens 2997 p 25. Sarrah Himpens 2835 p 26. Annelies Schrauwen 2713 p 33. Marijke De Roover (o.d.) 2301 p Met een volledig KAPE-podium was de kans voor de andere clubs onbestaande om in de buurt van het puntenaantal van KAPE te komen in de clubrangschikking. Onze meisjes sloten dit AAS-Criterium af met punten, eerste opvolger ESAK haalde er punten en SGOLA op de 3 de plaats MINIEMEN JONGENS : (46 deelnemers) Joachim Naulaerts (ACBR) was in deze reeks outstanding. Voor KAPE was het met slechts drie deelnemers in deze categorie (meer actieve miniemen-jongens hadden we dit jaar niet) qua aantal een absoluut dieptepunt. Maar de kwaliteit kon tellen : Peter De Meyer eindigde als 3 de, Bram Vanhaeren als 4 de. Met slechts twee atleten die de eindrangschikking haalden, zat een sterk ploegenklassement er natuurlijk niet in. 1. Joachim Naulaerts (ACBR) 5630 p 2. Ben De Bie (LIER) 5038 p 3. Peter De Meyer 4989 p 4. Bram Vanhaeren 4674 p 44. Joeri De Koninck (o.d.) 583 p

12 Met de punten van Peter en Bram samen, kwam KAPE hier op de 5 de plaats in de clubrangschikking uit. Maar dat is een logische zaak als alle andere clubs drie of meer puntenpakkende atleten in stelling kunnen brengen. Eén ding staat vast : het AAS-Criterium van 2002 was het sterkst bezette van de voorbije jaren. Alleen al als je kijkt naar het aantal deelnemers, wordt dat duidelijk. En ondanks die sterke bezetting ging onze club toch weer met de meeste prijzen lopen : 3 individuele overwinningen, 8 podiumplaatsen, 3 clubrangschikkingen en de algemene ploegenstand. Laat ons de cijfertjes van die algemene eindstand even bekijken : 1. KAPE punten 2. ESAK punten 3. ACBR punten 4. AVKA punten 5. LIER punten 6. SGOLA punten Iets minder afgescheiden dan vorig jaar, maar toch nog een duidelijke overwinning voor onze jongeren. Proficiat aan alle atleten niet alleen de winnaars of diegenen die een podiumplaats wisten te versieren die het ganse AAS-Criterium hebben afgehaspeld en met stijl de kleuren van onze club hebben verdedigd. Op naar de editie 2003 met de finale op onze eigen thuispiste in het Kapelse gemeentepark. 13. PROGRAMMA KAPE-ORGANISATIES 2003 Donderdag ARTIC-meeting - Kapellen Zondag Jeugdmeerkamp - Medaillemeeting - Kapellen Maandag Jeugdmeeting A.A.S.-Criterium - Kapellen Zondag KAPE-Prijzenmeeting - Kapellen Zondag Slotmeeting Kempisch Jeugdcriterium - Kapellen Zondag Finale A.A.S.-Criterium - Kapellen

13 INHOUD Pagina 1. Raad van Beheer 3 2. Leden 3 3. Wedstrijdorganisaties 4 4. Start to Run Andere Clubactiviteiten 5 6. Communicatie 5 7. Juryleden 5 8. Sponsoring 6 9. Interclubs Kampioenschappen Nieuwe Clubrecords 11.1 Indoor Outdoor A.A.S.-Criterium Programma KAPE-organisaties

Jaarverslag KAPE

Jaarverslag KAPE INHOUD Pagina 1. Algemene Vergadering en Raad van Bestuur 1.1. Algemene Vergadering 2 1.2. Raad van Bestuur 2 1.3. Kern Stabroek 2 2. Leden 3 3. Juryleden 3 4. Wedstrijdorganisaties 4 5. Start to Run 5.1.

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! informatie-nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

KAPE - Outdoor TOP TIEN Juniores heren - 27 oktober blz. 1 van 5

KAPE - Outdoor TOP TIEN Juniores heren - 27 oktober blz. 1 van 5 KAPE - Outdoor TOP TIEN Juniores heren - 27 oktober 2018 - blz. 1 van 5 100 meter 1. VANHAEREN STEF 11"06 BEVEREN 03-09-11 2. VAN DEN EYNDEN JORDI 11"30 BRASSCHAAT 19-08-17 3. STAELS GUIDO 11"1 AARTSELAAR

Nadere informatie

KAPE - Outdoor TOP TIEN Scholieren jongens - 27 oktober blz.1 van 5

KAPE - Outdoor TOP TIEN Scholieren jongens - 27 oktober blz.1 van 5 KAPE - Outdoor TOP TIEN Scholieren jongens - 27 oktober 2018 - blz.1 van 5 100 meter 1. VANHAEREN STEF 11"10 LOKEREN 01-06-09 2. VAN DE VELDE STEVE 11"61 MERKSEM 12-07-86 DE HOON WIM 11"61 BURCHT 04-06-00

Nadere informatie

KAPE - Outdoor TOP TIEN Cadetten jongens - 31 oktober blz.1 van 5

KAPE - Outdoor TOP TIEN Cadetten jongens - 31 oktober blz.1 van 5 KAPE - Outdoor TOP TIEN Cadetten jongens - 31 oktober 2015 - blz.1 van 5 100 meter 1. VANHAEREN STEF 11"45 NIJVEL 01-09-07 2. GOMMERS JEROEN 11"95 LIER 22-09-12 3. VAN DE VELDE STEVE 11"97 HECHTEL 25-09-85

Nadere informatie

KAPE - Outdoor TOP TIEN Cadetten jongens - 24 oktober blz.1 van 5

KAPE - Outdoor TOP TIEN Cadetten jongens - 24 oktober blz.1 van 5 KAPE - Outdoor TOP TIEN Cadetten jongens - 24 oktober 2018 - blz.1 van 5 100 meter 1. VANHAEREN STEF 11"45 NIJVEL 01-09-07 2. GOMMERS JEROEN 11"95 LIER 22-09-12 3. VAN DE VELDE STEVE 11"97 HECHTEL 25-09-85

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda-

Editoriaal-trainingen-Agenda- Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Vernieuwde lay -out, vertrouwde inhoud Nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

Reglement Regelmatigheidscriterium

Reglement Regelmatigheidscriterium Reglement Regelmatigheidscriterium Versie Oktober 2011 Elk atletiekjaar organiseert Atletiekclub Grimbergen vzw een regelmatigheidscriterium voor de leden van de club. Elke atleet die deelneemt aan wedstrijden

Nadere informatie

AVKA BELANGRIJKE DATA 2019

AVKA BELANGRIJKE DATA 2019 Winterseizoen Deadline inschrijvingen kampioenschappen JANUARI zat 5 Gent Provinciaal Kampioenschap indoor (vanaf cadet) VAL 16/12/2018 zo 13 Mechelen Provinciaal Kampioenschap veldlopen RAM zat 19 Aartselaar

Nadere informatie

ATLETIEK 1. CATEGORIEEN 2. DEELNAME 3. MATERIAAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL. 2.1 Nummers

ATLETIEK 1. CATEGORIEEN 2. DEELNAME 3. MATERIAAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL. 2.1 Nummers ATLETIEK PIRAMIDAAL PROVINCIAAL 1. CATEGORIEEN Miniemen (A + B) (2005 + 2004) jongens - meisjes Cadetten (A + B) (2003 + 2002) jongens - meisjes Scholieren ( A + B) (2001 + 2000 + 1999) jongens - meisjes

Nadere informatie

Uitslag AAS 7 mei 2005 te Essen Wedstrijdnr: 74

Uitslag AAS 7 mei 2005 te Essen Wedstrijdnr: 74 Uitslag AAS 7 mei 2005 te Essen Wedstrijdnr: 74 4 x 60 meter Ben Dames Uur:16:08 1 AVKA 44.7 1088 BECKSTEDDE ELLEN 1267 DEVRIEZE FEMKE 767 VAN HOOFSTAT ANNELIES 1540 VAN DE VREKEN JOKE 2 KAPE 45.7 420

Nadere informatie

2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM? 1. INLEIDING

2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM? 1. INLEIDING Versie 3.0 INHOUD 1. INLEIDING... 3 2. HOE WERKT HET LEVEL-UP SYSTEEM?... 3 3. HOE VERDIEN JE?... 6 3.1. Deelname aan wedstrijden, veldlopen en provinciale kampioenschappen... 6 3.1.1. Winterseizoen...

Nadere informatie

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Uurschema's, uitslagen in uw mailbox enkele uren na de wedstrijd? Ja dat kan : eenvoudig op aanvraag bij Herman.Daenen@pandora.be

Nadere informatie

t Volharderken Welkom Kalender januari Liefste Volharder,

t Volharderken Welkom Kalender januari Liefste Volharder, Inhoud: Welkom - Kalender januari - Weetjes en nieuwtjes - Indoortraining jeugd - Strookjes jeugdwedstrijden - Nieuwe items clubblad -Trainer in de kijker Smaakmakertjes Welkom Liefste Volharder, Bij het

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

meisjes 19u30 kogel (5 kg)scholieren jongens 19u45 hoog cad/schol/jun/sen/mas dames

meisjes 19u30 kogel (5 kg)scholieren jongens 19u45 hoog cad/schol/jun/sen/mas dames vrijdag18/04/2014 AVZK BOOISCHOT open meeting 4de grote prijs Bouwwerken Ceulemans Inschrijvingsgeld : 1;50 loopnummer aanvang : 19u00 1;00 kampnummer aanvang : 18u30 hockey AMH-atleten discus dames cad

Nadere informatie

Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2009-2010 Jeugdatleten

Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2009-2010 Jeugdatleten Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2009-2010 Jeugdatleten 1. PLAATS : Alle trainingen hebben plaats in het Gerard Bontickstadion gelegen aan het Recreatieoord De Ster Lange Rekstraat te Sint-Niklaas.

Nadere informatie

Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2011-2012 Jeugdatleten

Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2011-2012 Jeugdatleten Trainingen en lidgelden voor het seizoen 2011-2012 Jeugdatleten 1. PLAATS : Alle trainingen hebben plaats in het Gerard Bontickstadion gelegen aan het Recreatieoord De Ster Lange Rekstraat te Sint-Niklaas.

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN ALGEMEEN Atletiekclub Kortenberg is een officiële atletiekclub aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Wij trainen alle disciplines van atletiek. Tijdens het winterseizoen vooral gericht op het

Nadere informatie

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 21u10: Huldiging deel 2: Sportclubs 21u25: Voorstellen en

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2014 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Het bedrag dat in het premiestelsel wordt uitgekeerd, wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur van ATLA vastgelegd.

Het bedrag dat in het premiestelsel wordt uitgekeerd, wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur van ATLA vastgelegd. ATLA PREMIESTELSEL 2010-2011 1.Modaliteiten. In het premiestelsel van ATLA worden punten toegekend aan de prestaties die ATLA-atleten, vanaf de categorie cadet, leveren. Aan de hand van behaalde punten

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: juni

Nieuwsbrief jeugd: juni Nieuwsbrief jeugd: juni Belangrijke data 8 juni jeugdwedstrijd Herenthout (Kempisch criterium) 21 juni Dwars door Oud-Turnhout 22 juni Kid s Athletics Vosselaar (ook voor kangoeroes) 29 juni PK voor benjamins,

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: september

Nieuwsbrief jeugd: september Nieuwsbrief jeugd: september Belangrijke data 1 september jeugdwedstrijd Turnhout (Kempisch criterium) 2 september PK aflossing te Lier 2 punten te verdienen 9 september jeugdwedstrijd Geel (Kempisch criterium)

Nadere informatie

ATLA BONUSSYSTEEM Modaliteiten. 2.Voorwaarden, uitsluitingen en betwistingen.

ATLA BONUSSYSTEEM Modaliteiten. 2.Voorwaarden, uitsluitingen en betwistingen. ATLA BONUSSYSTEEM 2017-2018 1.Modaliteiten. In het premiestelsel van ATLA worden punten toegekend aan de prestaties die ATLA-atleten, vanaf de categorie cadet, leveren. Aan de hand van behaalde punten

Nadere informatie

Herenthoutse. Atletiekclub

Herenthoutse. Atletiekclub Herenthoutse Atletiekclub Jaargang 12 nr. 8 juni 2012 2 Voorwoord Het pisteseizoen heeft zijn eerste hoogtepunten gehad met de beker van Vlaanderen en al enkele kampioenschappen. Heel wat atleetjes hebben

Nadere informatie

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen AC Bree Ledeninfomoment Seizoen 2018-2019 Agenda Wie is het bestuur Categorieën Trainingen Wedstrijden Zomer en wintercriterium Wat heb je nodig voor wedstrijden? Sportkledij Inschrijven voor het nieuwe

Nadere informatie

Zomerprogramma 2015. APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein

Zomerprogramma 2015. APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Zomerprogramma 2015 Zat. 04 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium

Nadere informatie

Uitslagen Winterseizoen

Uitslagen Winterseizoen Uitslagen Winterseizoen 2011-2012 BK Veldlopen Masters te Seraing 18/03/2012 Masters 55 Blancquaert Guido 24/33. Totaal: 36/70 Masters 60 Van Vaerenbergh Louis 15/18. Totaal: 49/70 BK Veldlopen Oostende

Nadere informatie

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub

Editoriaal-trainingen-Agenda- informatie-nieuwtjes. Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Alle praktische info! Kijk vlug binnenin! informatie-nieuwtjes Editoriaal-trainingen-Agenda-

Nadere informatie

Koninklijke Atletiekclub Kapellen

Koninklijke Atletiekclub Kapellen Koninklijke Atletiekclub Kapellen JAARVERSLAG 2014-2015 Algemene Vergadering 11 december 2015 INHOUD Pagina 1. Algemene Vergadering en Raad van Bestuur 1.1. Algemene Vergadering 2 1.2. Raad van Bestuur

Nadere informatie

APRIL OLYMPUS Nieuwsbrief van AC Waasland vzw -

APRIL OLYMPUS Nieuwsbrief van AC Waasland vzw   - IN DIT NUMMER: - Programma Paaseierenmeeting - Jeugdinfo - Jeugddag VAL en trainingsstage in Herentals - BK indoor te Gent - Schitterend clubfeest in Serwir - Kalender KAN BEN PUP MIN Zondag 14 april PAASEIERENMEETING

Nadere informatie

Turnen AGH Belgisch kampioenschap: zilver Internationale wedstrijd landenteam: 5 de plaats Interland België-Nederland- Roemenie-Zwitserland: 2 de plaats Vlaams kampioenschap: 2 de plaats Streefdoel 2016:

Nadere informatie

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK Beste ouders en atleten, Op 1 november gaat het nieuwe atletiekseizoen van start. Hierbij willen wij u dan ook wat nuttige informatie meegeven om de samenwerking tussen clubbestuur, trainers, ouders en

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1)

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1) HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2014 (1) GEWESTELIJKE KAMPIOENEN MINI - MV DAKWERKEN NICO JACOBS : Kampioen Reeks 1 Zeelse Minivoetbalcompetitie 2013-2014. - MV ARDUWAAN: Kampioen Reeks 2 Zeelse Minivoetbalcompetitie

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN

ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN ZOMERKALENDER 2015 BENJAMINS PUPILLEN MINIEMEN Beste A.C.G ers, ouders, sympathisanten, April 2015 Na een fantastisch winterseizoen, willen wij jullie langs deze weg onze zomerkalender voorstellen. Wij

Nadere informatie

Herenthoutse. Atletiekclub. Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014

Herenthoutse. Atletiekclub. Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014 1 Herenthoutse Atletiekclub Jaargang 14 nr. 9 mei - juni 2014 Voorwoord 2 De eerste pistewedstrijden zijn achter de rug en we mogen zeker niet klagen over de opkomst, maar het kan natuurlijk nog altijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

Zomerkalender APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Chiro lokaal

Zomerkalender APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Chiro lokaal Zomerkalender 2018 Zat. 07 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Chiro lokaal Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium stratenloop)

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

Welkom!

Welkom! Welkom! Geelse atletiekclub: voorstelling Opgericht in 1979 Atletiekpiste De Leunen (gravel 400m) 1x verspringen, 1x hoogspringen, 1x kogel, 1x speer/hockeybal, Finse piste 1000m Werkgroep atletiek werkgroep

Nadere informatie

7 01 stus 2 augu - li ju

7 01 stus 2 augu - li ju juli - augustus 2017 PROGRAMMA JULI 2017 BEN - PUP- MIN (zie ook www.jongenfit.be) dag datum activiteit uur zaterdag 1-7-2017 09.30-11.00 woensdag 5-7-2017 zaterdag 8-7-2017 09.30-11.00 woensdag 12-7-2017

Nadere informatie

Premiestelsel KAA Gent Atletiek

Premiestelsel KAA Gent Atletiek Premiestelsel KAA Gent Atletiek Naam...... Totaal bedrag... Het premiestelsel in vullen... Het premiestelsel bestaat uit vier verschillende delen: - controleformulieren voor outdoor, indoor en veldlopen

Nadere informatie

SINT-NIKLAAS, 6 april Openingsmeeting. 150m miniemen jongens (11) 2. De Lange Simon m miniemen jongens (6) 4. De Lange Simon 3.36.

SINT-NIKLAAS, 6 april Openingsmeeting. 150m miniemen jongens (11) 2. De Lange Simon m miniemen jongens (6) 4. De Lange Simon 3.36. SINT-NIKLAAS, 6 april 2008. Openingsmeeting. 150m miniemen jongens (11) 2. De Lange Simon 21.10 1.000m miniemen jongens (6) 4. De Lange Simon 3.36.27 hoogspringen miniemen jongens (7) 1. De Lange Simon

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2016 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Atletiek Club Break i.s.m. KAPE open meeting met jeugd zo 06/08/06 nr 263

Atletiek Club Break i.s.m. KAPE open meeting met jeugd zo 06/08/06 nr 263 60 meter Ben Dames 1 9250 Enk Madelon NL 9.78 97 2 136 Van Laer Emma KAPE 9.85 98 3 997 Vandenheede Leen RCT 10.48 97 4 1260 Bal Loran ACBR 11.37 98 60 meter Ben Heren 1 19 Calluy Dean ACBR 9.98 97 2 136

Nadere informatie

UITNODIGING BELGISCH KAMPIOENSCHAP KORTEBAAN KAJAK HAZEWINKEL

UITNODIGING BELGISCH KAMPIOENSCHAP KORTEBAAN KAJAK HAZEWINKEL UITNODIGING BELGISCH KAMPIOENSCHAP KORTEBAAN KAJAK HAZEWINKEL PRAKTISCH Plaats Sport Vlaanderen - watersportcentrum Hazewinkel Beenhouwerstraat 28 2830 Willebroek Ingericht door Technisch Comité Lijnwedstrijden

Nadere informatie

Resultaten maart 2018

Resultaten maart 2018 Resultaten maart 2018 Verwerkte uitslagen: GENT, 3 maart 2018. Belgisch kampioenschap junioren-beloften. - 03/03: Gent (BK indoor jun-bel) - 04/03: Gent (BK indoor kad-sch) - 04/03: Ardooie (veldloop)

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2018

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2018 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2018 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten

Info-avond Jeugd. Agenda. Zomerseizoen 2013. Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Interregio Jeugdcup Andere activiteiten Agenda Info-avond Jeugd Zomerseizoen 2013 Jeugdcommissie Jeugdtrainers De trainingen Wedstrijden Andere activiteiten 03/04/2013 De jeugdcommissie De jeugdcommissie - vacatures Wil je als ouder een handje

Nadere informatie

ZOMERKALENDER LIMBURG 2016

ZOMERKALENDER LIMBURG 2016 ZOMERKALENDER LIMBURG 2016 Man Vrouw Tessenderlo 08-04 19:00 LOOI JM Golazo jeugdmeeting BEN 60, ver, kogel, hockey 60, ver, kogel, hockey PUP 60, 60H, hoog, kogel, hockey 60, 60H, hoog, kogel, hockey

Nadere informatie

REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN

REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN REGLEMENT CLUBRECORDS VAN INDOOR-OUTDOOR EN WEGWEDSTRIJDEN Atletiekvereniging Edam Aan de erkenning van clubrecords van Atletiekvereniging Edam (hierna te noemen : A.V. Edam) zijn de volgende regels verbonden.

Nadere informatie

Redactie: Jan Ledegen Bart Van Caeyzeele P/a Vonckstraat Herenthout

Redactie: Jan Ledegen Bart Van Caeyzeele P/a Vonckstraat Herenthout 2 Voorwoord Het winterseizoen zit er nu helemaal op en met de verschillende paasstages begint het zomerseizoen. Tot eind september zal de aandacht zowel wat betreft trainingen als wedstrijden op de piste

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Evenementenmagazine ABES

Evenementenmagazine ABES Evenementenmagazine ABES ATLETIEK BELGICA EDEGEM SPORT Datum Uur Evenement Zaterdag 12 maart 13u/18u Spaghettidag Maandag 14 maart 18u30 Start 2 Run voorjaar Vrijdag 25 maart 17u30 Proefmeeting Zaterdag

Nadere informatie

Infobrochure atletiekclub Waasland seizoen

Infobrochure atletiekclub Waasland seizoen Infobrochure atletiekclub Waasland seizoen 2014-2015 Welkom bij atletiekclub Waasland! Onze club heeft al heel wat toppers gekend zoals Hanna Mariën, Eline Berings, Elke Bogemans en vele anderen. Ondertussen

Nadere informatie

ATAC Nieuwsflash nr. 27. ATAC-clubfeest vrijdag 21 maart 2014. Members Atac vzw: Atletiekvereniging Vosselaar vzw Avos vzw

ATAC Nieuwsflash nr. 27. ATAC-clubfeest vrijdag 21 maart 2014. Members Atac vzw: Atletiekvereniging Vosselaar vzw Avos vzw PAGINA 1 ATAC Nieuwsflash nr. 27 Ondertussen zijn we weer de tweede maand van het jaar gestart. Dit betekent traditioneel ook de maand waarin de eerste kampioenschappen van het veldlopen op het programma

Nadere informatie

Zomerkalender Nog van winterkalender ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school

Zomerkalender Nog van winterkalender ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school Nog van winterkalender 2017 Zat. 25 mrt. : ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school stratenloop 3 stratenloop criterium 13.30 uur ben: M + J 700m pup/min:

Nadere informatie

Uitslag. Oefenmeeting

Uitslag. Oefenmeeting Uitslag Oefenmeeting benjamins-pupillen-miniemen woensdag 4 april 2012 Mondo-piste Burgemeester Thienpontstadion: Prins Leopoldstraat 9700 Oudenaarde 60 meter Benjamins meisjes 1 385 VANDEWALLE FEBE ASVO

Nadere informatie

Zomerkalender Nog van winterkalender ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school

Zomerkalender Nog van winterkalender ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school Nog van winterkalender 2017 Zat. 25 mrt. : ACSS Stabroek - Pito (school) Laageind Stabroek inschrijving en prijsuitreiking Pito school stratenloop 3 stratenloop criterium 13.30 uur ben: M + J 700m pup/min:

Nadere informatie

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN 2016-2017 Agenda Structuur van de club Categorieën Trainingen Wat heb je nodig voor wedstrijden? Winterseizoen Zomerseizoen Zomer- en wintercriterium Jaaroverzicht 2016

Nadere informatie

september - oktober 2016

september - oktober 2016 september - oktober 2016 PROGRAMMA SEPT 2016 BEN - PUP- MIN (zie ook www.jongenfit.be) zater 3-9-2016 woens 7-9-2016 zater 10-9-2016 woens 14-9-2016 zater 17-9-2016 woens 21-9-2016 zater 24-9-2016 woens

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2017 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via Alabus! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

KAPE - Outdoor TOP TIEN Alle Categorieën heren - 27 oktober blz. 1 van 7

KAPE - Outdoor TOP TIEN Alle Categorieën heren - 27 oktober blz. 1 van 7 KAPE - Outdoor TOP TIEN Alle Categorieën heren - 27 oktober 2018 - blz. 1 van 7 100 meter 1. 11"06 BEVEREN 03-09-11 2. LICHTERT STIJN 11"26 KAPELLEN 19-05-13 VAN DEN EYNDEN JORDI 11"26 KAPELLEN 12-08-18

Nadere informatie

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN

AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN AC BREE LEDENINFOMOMENT SEIZOEN 2017-2018 Agenda Structuur van de club Trainingen Wedstrijden Clubkledij Winterseizoen Zomerseizoen Criteriums Jaaroverzicht 2017-2018 Vragenronde Kennismaking bestuur trainers

Nadere informatie

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1 ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2015 1. SLUITINGSDATA INSCHRIJVINGEN BELGISCHE EN VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN Inschrijvingen uitsluitend via extranet! Kampioenschap Datum Plaats kampioenschap Sluitingsdatum inschrijvingen

Nadere informatie

@LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS OMDAT WE DIT BOVENOP IETS BESTAAND GEVEN.

@LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS OMDAT WE DIT BOVENOP IETS BESTAAND GEVEN. REGLEMENT IVM HET BELONINGSSYSTEEM NAAR DE TOPATLETEN VAN ATLA TOE, GENAAMD @LA-TURBO-BONUS 2018 @LA-TURBO-BONUS (SPREEK UIT ATLA-TURBO-BONUS)OMDAT DE ATLETEN HUN TURBO ZULLEN MOETEN GAAN OPZETTEN, BONUS

Nadere informatie

Nieuwtjes. Editoriaal-Trainingen-Agenda-uitslagen- Vernieuwde lay -out, vertrouwde inhoud. Jaargang 1 nr 7 april 2015

Nieuwtjes. Editoriaal-Trainingen-Agenda-uitslagen- Vernieuwde lay -out, vertrouwde inhoud. Jaargang 1 nr 7 april 2015 Herenthoutse Atletiekclub Energiek Maandblad van de Herenthoutse Atletiekclub Verschijnt op de eerste woensdag van de maand Onze Partners in sport Vernieuwde lay -out, vertrouwde inhoud Jaargang 1 nr 7

Nadere informatie

Evenementenmagazine ABES

Evenementenmagazine ABES Evenementenmagazine ABES ATLETIEK BELGICA EDEGEM SPORT Datum Uur Evenement Zaterdag 12 maart 13u/18u Spaghettidag Maandag 14 maart 18u30 Start 2 Run voorjaar Vrijdag 25 maart 17u30 Proefmeeting Zaterdag

Nadere informatie

AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015

AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015 AC BREE INFOSESSIE WINTERSEIZOEN 28 oktober 2015 Deelkernen AC Bree Wie Is Wie? Atletengroepen Trainingen Veldlopen - Indoorwedstrijden Boslopen Jaaroverzicht 2015-2016 AC Bree Agenda Deelkernen Deelkernen

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Ondanks de stijgende huurprijzen, dalende subsidies hebben we als club besloten de lidgelden te behouden t.o.v. het vorige atletiekjaar.

Ondanks de stijgende huurprijzen, dalende subsidies hebben we als club besloten de lidgelden te behouden t.o.v. het vorige atletiekjaar. PAGINA 1 ATAC Nieuwsflash nr. 31 Ondertussen zijn we slechts enkele weken verwijderd van een nieuw atletiekseizoen 2015-2016. Voor sommige atleten is dit een overstap van de jeugd naar de groten, andere

Nadere informatie

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Zomerprogramma 2016 Zat. 02 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium

Nadere informatie

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein

Zomerprogramma APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Zomerprogramma 2016 Zat. 02 apr. : APSO Zandhoven - Voetbalstraat Zandhoven kleedkamers en douche Voetbalterrein Inschrijving en prijsuitreiking Voetbalterrein Prestatieloop en kastelenloop (3 criterium

Nadere informatie

BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN

BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN BONUS- en PREMIESTELSEL VOORWAARDEN 1. Bonussen (voor tijden, afstanden, hoogtes zie motivatietabellen) Cadetten, scholieren, junioren en alle categorieën (AC) A= 75 B= 50 C= 25 bij prestaties bij AC worden

Nadere informatie

Resultaten oktober 2018

Resultaten oktober 2018 Resultaten oktober 2018 Verwerkte uitslagen: KUURNE, 5 oktober 2018. 36ste Halve Marathon 'Rapper dan een ezel'. - 05/10: Kuurne (KvV 1/2 marathon) - 06/10: Herzele (wegwedstrijd) - 07/10: Deinze (wegwedstrijd)

Nadere informatie

BEKER VAN VLAA NDEREN VROUWEN

BEKER VAN VLAA NDEREN VROUWEN BEKER VAN VLAANDEREN VROUWEN 4/5/2003 100m horden 0,84m AC Dames Uur:14:57 Wind : -3.1 1 362 VAN GOETHEM TESSA 17,78 Jun 85 SGOL 10 2 1135 VAN MENSEL GREET 18,83 Sen 82 ABES 9 3 1392 RAEYMAEKERS TINE 20,06

Nadere informatie

PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN Winterseizoen Zomerseizoen 2017

PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN Winterseizoen Zomerseizoen 2017 PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN 2017-2018 Winterseizoen 2017-2018 Zomerseizoen 2017 Dit dossier moet voor 31-10-2018 VOLLEDIG ingevuld worden afgegeven of doorgestuurd aan secretaris Gery FOLLENS (gery.follens@aclyra.com).

Nadere informatie

2/05/2016 VOORSTELLING

2/05/2016 VOORSTELLING VOORSTELLING 1 INFO DCLA BESCHIKT OVER IETS MEER DAN 310 JEUGDATLETEN (KAN BEN PUP MIN) WAARVAN 250 TE LEUVEN EN 60 BIJ ONZE KERN HALEN OPSPLITSING VOOR LEUVEN: 6 KANGOEROES (ENKEL 2009 WORDEN TOEGELATEN

Nadere informatie

AVT PREMIESYSTEEM seizoen

AVT PREMIESYSTEEM seizoen AVT PREMIESYSTEEM seizoen 2018-2019 Cadetten/scholieren/juniores/seniores 1. Modaliteiten. In het premiestelsel van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2009 (1)

HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2009 (1) HULDE AAN DE KAMPIOENEN 2009 (1) GEWESTELIJKE KAMPIOENEN MINIVOETBAL - MV VADRIBO-VIERKLAVERS: Kampioen Kernreeks Zeelse Minivoetbalcompetitie 2008-2009. - MV DE FILIBERKES: Bekerwinnaar en Kampioen Recrea

Nadere informatie

Zomerprogramma Zon. 10 apr.:

Zomerprogramma Zon. 10 apr.: Zomerprogramma 2011 Zat.. 02 apr. : APSO Zandhoven - Veldstraat Zandhoven kleedkamers en douche "Mini Sporthal" Inschrijving en prijsuitreiking "Mini sporthal het Veld" Veldstraat Prestatieloop en kastelenloop

Nadere informatie

Junioren CD / Pupillen ABC

Junioren CD / Pupillen ABC Wedstrijdprogramma 2014 Junioren CD / Pupillen ABC A.V. Haaksbergen Website:www.av-haaksbergen.nl Procedure voor afmelden: Bij voorkeur tot 10 dagen voor een wedstrijd, dit scheelt niet alleen in werkzaamheden,

Nadere informatie

Kampioenenviering 2012-2013. Eervolle vermelding:

Kampioenenviering 2012-2013. Eervolle vermelding: Artistieke Gymnastiek Club: Gymgroep Holsbeek Alina Goeminne Zilver in wedstrijd in Dendermonde Senna Deriks Reeks: Beloften A Zilver in voorronde 4 in Wachtebeke Studeert en traint in de topsportschool

Nadere informatie

Uitslagen Winterseizoen Kampioenschap van België veldlopen te Oostende 13/03/2011 Pupillen dames 2000 : Beeckman Anse 54/108 Miniemen Dames

Uitslagen Winterseizoen Kampioenschap van België veldlopen te Oostende 13/03/2011 Pupillen dames 2000 : Beeckman Anse 54/108 Miniemen Dames Uitslagen Winterseizoen 2010-2011 Kampioenschap van België veldlopen te Oostende 13/03/2011 Pupillen dames 2000 : Beeckman Anse 54/108 Miniemen Dames 1999 : Spinoy Johanna 13/98 Mergan Tina 42/98 Kadetten

Nadere informatie

Versie 1 : Maart 2006 (aanpassing oktober 2015 )

Versie 1 : Maart 2006 (aanpassing oktober 2015 ) Versie 1 : Maart 2006 (aanpassing oktober 2015 ) HOOFDSTUK I Huishoudelijk reglement : Algemene bepalingen Art 1.1 Bij het huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften

Nadere informatie

VABCO MOL Infovergadering Jeugd

VABCO MOL Infovergadering Jeugd VABCO MOL Infovergadering Jeugd Vabco Mol Atletiekclub bestaat al sinds 1964 Clubnaam: VMOL Atleten van 6 tot... Jaar Sportief amusement Lidgeld = 130 per jaar (incl verzekering) Kangoeroes (6jaar / 2012)

Nadere informatie

211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS Inschrijvingsgeld: 01.50 euro/nummer

211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS Inschrijvingsgeld: 01.50 euro/nummer JULI 211 di 02/07 SPVI Vilvoorde 19u00 OM OPEN MEETING REIZEN LAUWERS 100, 300, 1000 100, 300, 1000 100, 300, 1000, hoog 100, 300, 1000, 100, 300, 1000, 3000, ver 100, 300, 1000, ver, kogel MAS 212 di

Nadere informatie

t Volharderken Volharding Beveren vzw, Klapperstraat 103, 9120 Beveren - -

t Volharderken Volharding Beveren vzw, Klapperstraat 103, 9120 Beveren -  - Inhoud: Op ons paasbest - Kalender april - Weetjes en nieuwtjes Wedstrijd mascotte jeugd - Clubrecords Nieuws van de joggers - Zomerkalender jeugd - Medewerker in de kijker - Trainer in de kijker - Smaakmakertjes

Nadere informatie

VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG

VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG VAL SPORTREGLEMENTEN JAARGANG 2010 Editie 1 april 2010 VAL SPORTREGLEMENTEN 2010 bladzijde 1 HOOFDSTUK I KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN 1. KAMPIOENSCHAPPEN Jaarlijks kan de VAL volgende kampioenschappen

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief april 2015 Inleiding Beste ouders, Via deze weg informeren we ouders en skippers over het reilen en zeilen in onze club. Ook deze nieuwsbrief staat vol met nuttige informatie en

Nadere informatie

HULDE AAN DE KAMPI OENEN

HULDE AAN DE KAMPI OENEN HULDE AAN DE KAMPI OENEN GEWESTELI JKE KAMPI OENEN MINIVOETBAL - MV HET GELAG: Kampioen Zeelse Minivoetbalcompetitie 2005-2006. TENNIS - TENNISCLUB TOPSPIN: Reekskampioen vrouwen reeks 2. - TENNISCLUB

Nadere informatie