VOOR DE DIENST ZINGEN WE. 'Halleluja'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOOR DE DIENST ZINGEN WE. 'Halleluja'"

Transcriptie

1 VOOR DE DIENST ZINGEN WE 'Halleluja' Opw. 633 Halleluja, Halleluja Want de Heer God Almachtig regeert. Halleluja, Halleluja Want de Heer God Almachtig regeert. Halleluja, heilig, heilig, bent u Heer God, Almachtig! Waardig is het Lam, waardig is het lam U bent heilig, heilig bent U Heer God, Almachtig! Waardig is het Lam, waardig is het Lam. Amen. 'Groot is is uw trouw' Joh. de Heer 149 Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst Gij ook nu.

2 WOORD VAN WELKOM Groot is uw trouw, o Heer, groot is uw trouw, o Heer. Iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. Groot is uw trouw, o Heer, aan mij betoond. Gij geeft ons vrede, vergeving van zonden, en uw nabijheid die sterkt en die leidt: Kracht voor vandaag, blijde hoop voor de toekomst. Gij geeft het leven tot in eeuwigheid. Groot is uw trouw, o Heer, groot is uw trouw, o Heer. Iedere morgen aan mij weer betoond. Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. Groot is uw trouw, o Heer, aan mij betoond SAMENZANG 'Groot en machtig is Hij' ELB 487 Bekleed met sterkte, gehuld in luister, Bekleed met sterkte, gehuld in luister, Prijs met mij de naam van God vier het feest met mij, want Hij heeft ons vrijgekocht: wat een Heer is Hij! Bekleed met sterkte, gehuld in luister, Groot en machtig is, groot en machtig is, 'Machtig is de naam van de Heer' ELB 499 Machtig is de naam van de Heer. } Machtig is de naam van de Heer. } Machtig is de naam van de Heer, mijn God. } 2x De naam van de Heer is als een toren een veilige schuilplaats voor wie Hem dient. Heilig is de naam van de Heer. } Heilig is de naam van de Heer. } Heilig is de naam van de Heer, mijn God. } 2x De naam van de Heer is als een toren een veilige schuilplaats voor wie Hem dient. Ere zij de naam van de Heer. Ere zij de naam van de Heer. Ere zij de naam van de Heer, mijn God. OPENINGSWOORDEN De naam van de Heer is als een toren een veilige schuilplaats voor wie Hem dient.

3 SAMENZANG 'De Heer regeert' ELB 21 De Heer regeert! De Heer regeert! De Heer regeert! Dat de aarde juicht, dat de aarde juicht, dat de aarde juicht. Dat het volk zich verheugd, want Hij regeert! Het vuur dat voor Hem uitgaat, verteert zijn sterkste vijanden. De bergen zijn als was bij 't verschijnen van de Heer bij 't verschijnen van de Heer. De hemel toont zijn heerlijkheid. De volken zien zijn grootheid. Want U, o Heer, bent verheven, boven al wat leeft, bovenal wat leeft! 'Evenals een moede hinde' Psalm 42 Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God te vinden, die ik ademloos verwacht. Ja,ik zoek zijn aangezicht, God van leven,god van licht. Wanneer zal ik Hem weer loven, juichend staan in zijn voorhoven? GEBED SAMENZANG 'Als een hert dat verlangt naar water' Joh. de Heer 989 Als een hert dat verlangt naar water, zo verlangt mijn ziel naar U. U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is voor U. U alleen bent mijn kracht, mijn schild. Aan U alleen geef ik mij geheel. U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is voor U. LEZING Johannes 21 vers 1-14 Hierna verscheen Jezus weer aan de leerlingen, nu bij het Meer van Tiberias. Dat gebeurde als volgt. Bij het meer waren Simon Petrus en Tomas (dat betekent tweeling ), Natanaël uit Kana in Galilea, de zonen van Zebedeüs en nog twee andere leerlingen. Petrus zei: Ik ga vissen. Wij gaan met je mee, zeiden de anderen. Ze stapten in de boot, maar de hele nacht vingen ze niets. Toen het al ochtend werd, stond Jezus op de oever, al wisten de leerlingen niet dat het Jezus was. Hij riep: Hebben jullie soms iets te eten? Nee, antwoordden ze. Gooi het net aan stuurboord uit, riep Jezus, dan lukt het wel. Ze wierpen het net uit en er zat zo veel vis in dat ze het niet omhoog konden trekken. De leerling van wie Jezus hield zei tegen Petrus: Het is de Heer! Zodra Simon Petrus dat hoorde, schortte hij zijn bovenkleed op meer had hij niet aan en sprong in het water.

4 THEMA De andere leerlingen kwamen met de boot en sleepten het net vol vis achter zich aan. Ze waren niet ver van de oever, ongeveer tweehonderd el. Toen ze aan land kwamen zagen ze een vuurtje met vis erop en brood. Jezus zei: Breng ook wat van de vis die jullie net gevangen hebben. Simon Petrus ging weer aan boord en trok het net aan land. Het zat vol grote vissen, welgeteld honderddrieënvijftig, en toch scheurde het niet. Jezus zei tegen hen: Kom, eet iets. Geen van de leerlingen durfde Hem te vragen wie Hij was, ze begrepen dat het de Heer was. Jezus nam het brood en gaf hun ervan, en Hij gaf hun ook vis. Dit was al de derde keer dat Jezus aan de leerlingen verscheen nadat Hij uit de dood was opgestaan. 'Durf jij in het spoor van Jezus te gaan' Heer 'k wil komen in uw nabijheid. Uit de schaduwen in uw heerlijkheid. Door het bloed mag ik U toebehoren. Leer mij, toetst mij, uw stem wil ik horen. Schijn in mij, schijn door mij Kom, Jezus kom, vul dit land met Uw heerlijkheid Kom Heil'ge Geest stort op ons Uw vuur. Zend Uw rivier, laat Uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, Uw Woord, dat het licht overwint. Staan wij oog in oog met U Heer. Daalt Uw stralende licht op ons neer. Zichtbaar, tastbaar wordt U in ons leven. U volmaakt, wie volkomen zich geven. Schijn in mij, schijn door mij. SAMENZANG 'Heer uw licht en liefde schijnen' ELB. 382 Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen, waar U bent zal de nacht verdwijnen. Jezus, Licht van de wereld, vernieuw ons Levend Woord, ja Uw waarheid bevrijdt ons. Schijn in mij, schijn door mij. Kom, Jezus kom, vul dit land met Uw heerlijkheid Kom Heil'ge Geest stort op ons Uw vuur. Zend Uw rivier, laat Uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, Uw Woord, dat het licht overwint. DANKGEBED SAMENZANG 'Abba Vader' Joh. de Heer 100 Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. U alleen doorgrondt mijn hart, U behoort het toe. Laat mijn hart steeds vurig zijn, U laat nooit alleen. Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. Abba, Vader, laat mij zijn, slechts voor U alleen. Dat mijn wil voor eeuwig zij d'uwe en anders geen. Laat mijn hart nooit koud zijn, Heer, laat mij nimmer gaan. Abba, Vader, laat mij zijn, slechts van U alleen.

5 ZEGEN 'De kracht van uw liefde' ELB 226 Heer ik kom tot U; neem mijn hart, verander mij, als ik U ontmoet vind ik rust bij U. Want Heer ik heb ontdekt, dat als ik aan Uw voeten ben, trots en twijfel wijken voor de kracht van uw liefde. laat uw liefde stromen. heel dichtbij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend; dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde. Heer kom dichterbij dan kan ik uw schoonheid zien en uw liefde voelen, diep in mij. En Heer, leer mij uw wil, zodat ik U steeds dienen kan en elke dag mag leven door de kracht van uw liefde. laat uw liefde stromen. heel dichtbij uw hart. Ik voel uw kracht en stijg op als een arend; dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde. dan zweef ik op de wind gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde. SLOTLIED 'Zegen, aanbidding' Opw. 417 Zegen, aanbidding, kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie buigen voor de eeuwige God. Elke tong in hemel, op aard zal uw macht belijden Elke knie buigt neer voor uw troon, aanbiddend. U wordt hoog verheven o God en oneindig is uw heerschappij, o, eeuwige God. De aarde wordt vol van uw Koninkrijk Zing nu voor de eeuwige God Geen andere macht is aan U gelijk Zing nu voor de eeuwige God. Elke tong in hemel, op aard zal uw macht belijden Elke knie buigt neer voor uw troon, aanbiddend. U wordt hoog verheven o God en oneindig is uw heerschappij, o, eeuwige God. 'Ga dan in zijn naam' ELB 384 Wij zijn Gods kind'ren, verlost door zijn lijden, vrij door wat Hij heeft volbracht; Heilige priesters, een licht voor de volken, één in zijn Geest, vol van zijn kracht.

6 Ga dan in zijn naam, verkondig Jezus' naam. Kind'ren van God, sta nu op in zijn kracht en verkondig Jezus, Redder, Verlosser en Heer. En terwijl duizenden dwalen in 't duister slapen wij hier in het licht; Jezus beveelt ons discip'len te maken, liefde is meer, meer dan een plicht. Hoor je de wind van de Geest ons vertellen: eens komt de tijd aan zijn eind. Machten van hemel en aarde, zij wank'len: alles wordt nieuw, Jezus verschijnt. Jezus is Heer... (4x) Fijn dat je er was en graag tot ziens! Bij de uitgang is een collecte Het is niet gemakkelijk om deze diensten kostendekkend te houden. Wij doen daarom een dringende oproep om ons financieel te steunen. Dat kan natuurlijk via de deurcollecte maar mocht u graag een bijdrage willen overmaken dan kan dat op rekeningnummer NL09 RABO ten name van Penningmeester Regionale Samenkomsten. Ook in de banken liggen kaartjes met onze bankgegevens. Financiële steun blijft heel belangrijk! U en jullie zijn van harte welkom om na afloop gezellig een kop koffie of thee te komen drinken!

Samen houden we de website up-to-date!

Samen houden we de website up-to-date! Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie@boei90.nl!

Nadere informatie

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God?

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Zingen voor de dienst: Opw 439 Machtig is de naam van de Heer Machtig is de naam van de Heer. Machtig is de naam van

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Gezang 314 : 1 en 2

Wij zingen voor de dienst: Gezang 314 : 1 en 2 Wij zingen voor de dienst: Gezang 314 : 1 en 2 Gezang 314 : 1a Gezang 314 : 1b Gezang 314 : 2a Gezang 314 : 2b Wij zingen als intochtslied: Psalm 66: 1 en 3 Psalm 66: 1a Psalm 66: 1b Psalm 66: 3a Psalm

Nadere informatie

Liturgie voor de Zangdienst. 21 mei uur in de Ontmoetingskerk Thema: ˮ Hoe werkt Gods liefde? ˮ

Liturgie voor de Zangdienst. 21 mei uur in de Ontmoetingskerk Thema: ˮ Hoe werkt Gods liefde? ˮ Liturgie voor de Zangdienst 21 mei 2017 19.00 uur in de Ontmoetingskerk Thema: ˮ Hoe werkt Gods liefde? ˮ Voorganger ds. Wilko Nijkamp uit Julianadorp m.m.v. ˮThe Young Spirit Singersˮ uit Dirkshorn o.l.v.

Nadere informatie

- tijd om terug te kijken - tijd om vooruit te kijken

- tijd om terug te kijken - tijd om vooruit te kijken Oud/Nieuw - tijd om terug te kijken - tijd om vooruit te kijken Een moment om even uit de hectiek van alledag te stappen en van een afstand naar je leven te kijken en te onderzoeken welke plek God daarin

Nadere informatie

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met:

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met: 14 september 2014, 16.30 uur, Goede Herderkerk Zangdienst: Samen zingend het nieuwe seizoen in, Thema van de landelijke startdag is met hart en ziel. Verbinden. Tjimmie van der Wal: Hans van de Pol: Jaap

Nadere informatie

DERDE ZONDAG VAN PASEN

DERDE ZONDAG VAN PASEN DERDE ZONDAG VAN PASEN 83 EERSTE LEZING Hand., 5, 27b-32. 40b-47 Van dit alles zijn wij getuigen maar ook de heilige Geest. Uit de Handelingen der Apostelen 27b In die dagen ondervroeg de hogepriester

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen MARCUS & DIANA 13 MEI 2005 13 NOVEMBER 2017 12 ½ jaar getrouwd dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen zaterdag 11 november 2017, 15.00 uur voorganger ds. J.M. Weststrate organist/pianist Jan Koelewijn

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem.

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem. Thema: Jezus hand in je leven Zingen: ELB 413 Lichtstad met uw paarlen poorten 1. Lichtstad met uw paarlen poorten, wond re stad, zo hoog gebouwd, nimmer heeft men op de deze aarde ooit uw heerlijkheid

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november uur

Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november uur Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 4 november 19.00 uur Predikant: ds. G. Zijl, Lemele Zingen: ELB 226: 1 en 2 1. Heer, ik komt tot U, neem mijn hart, verander mij. Als ik U ontmoet, vind

Nadere informatie

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen Welkom Opwekking 623 met wierook van aanbidding. met de wolk van mijn Geest. met het brood

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Liturgie. voor. De Lichtkring te Hoofddorp. 14 mei 2017

Liturgie. voor. De Lichtkring te Hoofddorp. 14 mei 2017 Liturgie voor De Lichtkring te Hoofddorp 14 mei 2017 Voorganger: pastor Ans Creemer - Allard 1 Ouderling van dienst is Marian Veerman Diaken is Alma van Hengel De piano wordt bespeeld door Dirkjan Knoeff

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen:

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Zingen: Heer, U doorgrondt en kent mij 1 Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden

Nadere informatie

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Eredienst 18 juni 2017 10.00 uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Liturgie Votum/ zegengroet (Sela) Te Deum Schuldbelijdenis Genadeverkondiging Opwekking 595 Gebed Joh. 8: 1-12; 9: 1-7 en 35-41 Lied 26:

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané Schoollied Opwekking 331 > Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, breng dank aan onze Vader die ons Jezus zond. Opwekking 331

Nadere informatie

Gemeente, waarom vertelt Johannes dit verhaal aan ons? Dit is de tweede geschiedenis over een wonderlijke visvangst. De eerste keer was aan het begin

Gemeente, waarom vertelt Johannes dit verhaal aan ons? Dit is de tweede geschiedenis over een wonderlijke visvangst. De eerste keer was aan het begin Votum en groet Zingen Ps 93 Gebed Schriftlezing Joh 20:30-21:15 Zingen Ps 33: 5,7 Prediking Joh 21: 1-15 Zingen Ps 67 Belijden Zingen LB 103c : 1,3, 5 (=LvK 460) Dankgebed Collecte Zingen LB 802 Door de

Nadere informatie

126 Jezus vol liefde. 502 Jezus ik wil heel dicht bij U komen

126 Jezus vol liefde. 502 Jezus ik wil heel dicht bij U komen 126 Jezus vol liefde Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met uw kracht o en vul ons tot uw eer, kom tot uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk heilig en rein, dat

Nadere informatie

Welkom. Lied 334: Heer uw licht en uw liefde schijnen

Welkom. Lied 334: Heer uw licht en uw liefde schijnen 2 Welkom Lied 334: Heer uw licht en uw liefde schijnen Heer uw licht en uw liefde schijnen Waar U bent zal de nacht verdwijnen Jezus, Licht van de wereld vernieuw ons Levend Woord, ja uw waarheid bevrijdt

Nadere informatie

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen Liturgie zondagavond 1 mei 2016 Binnenkomst kerkenraad Muzikale inleiding Welkom en mededelingen Lied: Op Toonhoogte 216 Stil gebed Bemoediging en Groet Lied: Psalm 89: 6,8 (NB) Gebed Schriftlezing: Efeziërs

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: 10.00 uur In deze dienst zal wordt gedoopt: Bente Bertha Hollak Voorganger: Ouderling van dienst: Koster: Organist:

Nadere informatie

28 april uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar

28 april uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar 28 april 2019 17.00 uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar Welkom Votum en groet GK ps97:1, 3, 5 Gebed Schriftlezing: Johannes 1:1-18 GK 196 (Jezus zegt: blijf niet alleen)

Nadere informatie

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI 2013 10.00 UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO 2 Welkom Intochtslied: Opwekking 123 1 mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI UUR

LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI UUR LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI 2009 10.00 UUR 2 VOOR DE DIENST: Blessed be your name Testify to love WELKOM GEZ. 479 1 Aan U behoort, o Heer der heren, de aarde met haar wel en wee, de steile

Nadere informatie

Liturgie. zondag 4 juni :30 uur Ds H D Bondt. 13:45 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 4 juni :30 uur Ds H D Bondt. 13:45 uur Ds R Prins zondag 4 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 13:45 uur Ds R Prins 09:30 uur 4-jun Ds H D Bondt NLB 675 : 1 Gez 105 : 1, 2, 3 Opw 769 : Hand 1 : 1-13 Ps 68 : 2, 11 PsvN 16 : Hand 10 : 34 en 42 Opw

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez.

1. Wie er horen. Liturgie morgendienst zondag 20 mei Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed. Votum en vredegroet. Zingen: Gez. Liturgie morgendienst zondag 20 mei 2018 Zingen: Gez. 241:1,2 (LvdK) Stil gebed Votum en vredegroet Zingen: Gez. 281:1-4 (LvdK) Kinderen naar de KND De Tien Woorden + samenvatting Zingen: Ps. 103:3 (NB)

Nadere informatie

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek!

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek! Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om 19.00 uur in de Pauluskerk te Wezep Thema : Je bent gek! Voorganger : ds. Hans van Ark Ouderling : dhr. J. Fijn Muziek : Marloes van Ommen Welkom

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Liturgie Kerk en Schooldienst 14 oktober 2018 Thema: vriendschap Predikant: Organist: Met medewerking van: Intrede Zingen 288: 1 ds. Bram Verduijn Anita Wubs alle kinderen en leerkrachten van Het Gebint

Nadere informatie

Mededelingen. Psalm 121: 1 >

Mededelingen. Psalm 121: 1 > Mededelingen Psalm 121: 1 > Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen. Psalm 121:

Nadere informatie

Na deze dienst mag je, je eigen kerstwerkje opzoeken en mee naar huis nemen.

Na deze dienst mag je, je eigen kerstwerkje opzoeken en mee naar huis nemen. Na deze dienst mag je, je eigen kerstwerkje opzoeken en mee naar huis nemen. JOUW LICHT SCHIJNT ALS VERLOSSER OM TE ONTHOUDEN: God geeft ons het verlossende wonder, zijn licht wil ook in ons leven

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop Liturgie voor de doopdienst van Femke Marije -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop zondag 10 juli 2016 in de protestantse kerk te Oudehorne. Aanvang: 9.30 uur Voorganger: Organist: ds. Piet Hulshof Jelger

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok Zondag 29 Oktober Zondag Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok OM TE BEGINNEN Welkom Stil worden Zingen: Samen in de

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.A. van der Graaf (Heerde) Schriftlezing: Markus 10 vers 46 t/m 52 Psalm 92 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe Berijming) Psalm 134 vers 3 (Schoolpsalm) Lied 218 vers 1, 2

Nadere informatie

27 januari uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD. Welkom. Belijdenis van afhankelijkheid.

27 januari uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD. Welkom. Belijdenis van afhankelijkheid. 27 januari 2019 10.00 uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD Welkom Belijdenis van afhankelijkheid LB 868 (LvdK 434): 1.2.3.4.5. 10 woorden van leven GK ps42, 1.

Nadere informatie

WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN. 8 april & uur

WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN. 8 april & uur WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN 8 april 2018 9.00 & 10.30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Gea van Maanen / Fennie vd Broek Organist: Wieger Jan Schaap Koster: Harry Hoorn

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Schriftlezing: Lukas 11 vers 1 t/m 13 Lied 315 (Op Toonhoogte) Psalm 135 vers 1 Psalm 62 vers 1, 4 en 5 Psalm 86 vers 4 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Ochtenddienst 7 mei Zondag 13

Ochtenddienst 7 mei Zondag 13 Ochtenddienst 7 mei 2017 Zondag 13 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans Welkom Mededelingen door Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief. Stil

Nadere informatie

Orde van dienst. zondag 28 april 2019 Woorddienst. Thema: Over een andere boeg. Voorganger: Mario Boelen. m.m.v Wim Brienen, orgel

Orde van dienst. zondag 28 april 2019 Woorddienst. Thema: Over een andere boeg. Voorganger: Mario Boelen. m.m.v Wim Brienen, orgel Orde van dienst zondag 28 april 2019 Woorddienst Thema: Over een andere boeg Voorganger: Mario Boelen m.m.v Wim Brienen, orgel VOORBEREIDING Ontmoeting, koffie drinken In de kerkzaal zijn we stil en luisteren

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen De Liturgie Hoeksteen 12 juni 2016 avond HM Alphadienst Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, 19.00 uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen Muzikale begeleiding: Alpha-muziekteam 1. Muziek 2.

Nadere informatie

Liturgie jongerendienst 14 juli 2019

Liturgie jongerendienst 14 juli 2019 Liturgie jongerendienst 14 juli 2019 Muzikale invulling Welkom Zingen: Schrijvers van gerechtigheid: Met open armen Kom, als je honger hebt of dorst. Hier kun je eten, deel met ons. Kom met je tranen en

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God.

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Hartelijk welkom Zegen, aanbidding - Opwekking 454 Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Opwekking 454 Elke tong in

Nadere informatie

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema:

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema: Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus 2016 thema: voorganger: ds. Co Janssen Ouderling van dienst: Dinie Kossink mmv: The Ballad Singers aanvang: 9.30 uur Orde van dienst The Ballad Singers zingen enkele

Nadere informatie

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God.

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Hartelijk welkom Zegen, aanbidding - Opwekking 454 Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Opwekking 454 Elke tong in

Nadere informatie

Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018

Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018 Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018 Muziek Kerkenraad komt binnen Welkom en mededelingen door: Merel We zingen lied 215: 1 en 2 2 Bemoediging en groet Gemeente gaat zitten We luisteren naar het

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: ds. A.R. Warnar-van den Berg Organist: Anja van der Ploeg Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn Beminde Zingen: 908, vers 1, 2 en 4 Ik heb U lief, o mijn

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekman Thema: De kennis van onze ellende - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 21 Ere zij aan God de Vader Ere zij aan God, de Vader,

Nadere informatie

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal

Ochtenddienst. Viering Heilig Avondmaal Ochtenddienst 18 februari 2018 Viering Heilig Avondmaal Avondmaalszondag 2 Voorganger: Ds. J.H. den Braber Organist : Danny Spaans Welkom Door diaken Saskia Pijl Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Lezen : 1 Koningen 12 : Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602

Lezen : 1 Koningen 12 : Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602 Lezen : 1 Koningen 12 : 25-32 Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602 JAC DRACHTEN (12-16 JAAR) ORGANISEERT EEN.. 7 MAART 20:00-22:00 GRATIS HAPJES,

Nadere informatie

Welkom. Opwekking 771. Gebed. Opwekking 630. Voor de dienst speelt de band: Breng ons samen (Sela)

Welkom. Opwekking 771. Gebed. Opwekking 630. Voor de dienst speelt de band: Breng ons samen (Sela) Voor de dienst speelt de band: Breng ons samen (Sela) Welkom Opwekking 771 Wij zijn gekomen voor een ontmoeting met U en wij verlangen met heel ons hart naar meer van U. Wat geweldig dat U hier bent! Heer,

Nadere informatie

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Double DJ Music Koster: D. Bruggeman Beamer: Coen Robbertsen

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Double DJ Music Koster: D. Bruggeman Beamer: Coen Robbertsen Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Double DJ Music Koster: D. Bruggeman Beamer: Coen Robbertsen Welkom Opwekking 623 met wierook van aanbidding. met de wolk van mijn Geest. met het

Nadere informatie

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Schippers en band Ouderling van dienst : Petra Jansen Thema

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser Zingen: Evangelische Liedbundel 374 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U hebt voortgebracht,

Nadere informatie

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur Orde van Dienst op zondag 5 maart 2017 in de Hervormde kerk te Sellingen aanvang 9.30 uur Voorganger : Ds. A.L. Verduijn Organist : Mevrouw G. Hilverts Medewerking : Kinderkoor 'De Lichtbakentjes'. En

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om Voorganger: Ds. Hoekam. Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen!

Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om Voorganger: Ds. Hoekam. Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen! Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekam Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen! - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 150 Welk een vriend

Nadere informatie

Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Echt of onecht. Fijn dat je er bent!

Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Echt of onecht. Fijn dat je er bent! Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Echt of onecht Fijn dat je er bent! Welkom Zingen: Opw. 123 Groot is uw trouw, o Heer Votum en groet Zingen: Opw. 221 vers 1 en 5 Prijst de Heer met blijde galmen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2:14-28 Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 118 vers 12 en 14 Psalm 119 vers 1 en 3 Psalm 116 vers 1, 4, 7 en 10

Nadere informatie

Lezen : Johannes 1 : 1-9 Johannes 3 : Johannes 8: Tekst : Johannes 8 : 12

Lezen : Johannes 1 : 1-9 Johannes 3 : Johannes 8: Tekst : Johannes 8 : 12 Lezen : Johannes 1 : 1-9 Johannes 3 : 16-21 Johannes 8: 12-20 Tekst : Johannes 8 : 12 NLB 287 : 1, 2 en 5 Lied 26 : 1 en 3 Opwekking 334 Psalm 119 : 12 en 17 Psalm 84 : 5 en 6 Bijeenkomsten in de Stille

Nadere informatie

Liturgie 28 juli 2019

Liturgie 28 juli 2019 Liturgie 28 juli 2019 Welkom en mededelingen Votum en groet Opw 727 Ik val niet uit Uw hand Mijn God, ik kom naar U, dan ben ik veilig. Ik heb het U gezegd, en blijf het zeggen: Ik heb U nodig, Heer, de

Nadere informatie

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: A. Bos Koster: H. van Polen/ J. Hijmissen Muziek: José & Glenn Witterland Welkom Opwekking 720 In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de

Nadere informatie

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden M.m.v.: Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden WELKOM door de ambtsdrager van dienst LIED Opw. 219 Juicht, aarde! Juicht alom de Heer. Juicht,

Nadere informatie

WILHELMINAKERK 21 mei 2017

WILHELMINAKERK 21 mei 2017 WILHELMINAKERK 21 mei 2017 Voorganger: S.C.B. (Sandra) Hermanus-Schröder MA (proponent) Ambtsdrager van dienst: Fred Heidinga Lector: Gerda Masselink Pianist: Terry Hamberg Muziek Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 18 april 2019, in de Hervormde Kerk, aanvang uur. Ouderling van dienst: Inleidend orgelspel

Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 18 april 2019, in de Hervormde Kerk, aanvang uur. Ouderling van dienst: Inleidend orgelspel Liturgie voor de gezamenlijke avonddienst op zondag 18 april 2019, in de Hervormde Kerk, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H. de Haan Jan Smit Henk Dubbink Inleidend orgelspel

Nadere informatie

Andreaskerk zondag 16 oktober :00 uur. Thema: Sprakeloos ORDE VAN DIENST

Andreaskerk zondag 16 oktober :00 uur. Thema: Sprakeloos ORDE VAN DIENST Andreaskerk zondag 16 oktober 2016 19:00 uur Thema: Sprakeloos ORDE VAN DIENST Intochtslied psalm 100 1) Juicht Gode toe, bazuint en zingt. Treedt nader tot gij Hem omringt, gij aard' alom, zijn rijksdomein,

Nadere informatie

Liturgie 19 maart 2017

Liturgie 19 maart 2017 Liturgie 19 maart 2017 Votum en Groet Zingen Psalm 42: 1, 3 Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God te vinden, die ik ademloos verwacht. Ja, ik zoek zijn aangezicht,

Nadere informatie

ACTIE 4 KIDS. 5 november 2017

ACTIE 4 KIDS. 5 november 2017 ACTIE 4 KIDS 5 november 2017 10:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Reinie van Schoor Organist: Wieger Jan Schaap Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: A. Van den Bor/ M. van den Bor Psalm 67

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 25 juni Aanvang:19.00 uur. Thema: Op reis.. Waar heen

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 25 juni Aanvang:19.00 uur. Thema: Op reis.. Waar heen IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 25 juni 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: Op reis.. Waar heen Voorganger: ds. E.P. van der Veen uit Emmeloord Organist: Jan Willem van der Maaten M.m.v. Muziekgroep De Marimba

Nadere informatie

Miranda van Bloemendaal. Herald Michiel Bokkers

Miranda van Bloemendaal. Herald Michiel Bokkers Orde van dienst voor de eredienst waarin het huwelijk van Miranda van Bloemendaal & Herald Michiel Bokkers zal worden bevestigd en ingezegend. Donderdag 28 september 2017 Aanvang: 15.00 uur Kruiskerk Nijkerk

Nadere informatie

Hartelijk welkom. Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8

Hartelijk welkom. Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Hartelijk welkom Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het

Nadere informatie

WANDELINGEN BLOK 2 GESPREK 1-3

WANDELINGEN BLOK 2 GESPREK 1-3 WANDELINGEN BLOK 2 GESPREK 1-3 OPBOUW WANDELING 1. Gebed (samen) Open met een kort gebed 2. Bijbellezing (samen) Lees samen het bijbelgedeelte 3. Verhalen delen (2-tal) Wat houdt je bezig? Is in beweging

Nadere informatie

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga 1, 2, 3, 4 - en; jij Telt ook mee! VOOR DE DIENST IEDEREEN WORDT VAN HARTE UITGENODIGD OM NA DE DIENST NOG EEN KOPJE KOFFIE / THEE MET ONS TE

Nadere informatie

Liturgie , br R. van Swetselaar

Liturgie , br R. van Swetselaar Liturgie 19-11-2017, br R. van Swetselaar Welkom en afkondigingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 232 Laat het huis gevuld zijn Laat het huis gevuld zijn met wierook van aanbidding Laat het huis gevuld

Nadere informatie

*GK gezang171 Wees stil *Opw. 520 Wees mijn verlangen.

*GK gezang171 Wees stil *Opw. 520 Wees mijn verlangen. 15 januari 10.00 uur- AA Kramer orgel: Jannes Munneke / Geert Burgler votum en groet GK psalm 80: 1, 10 wet GK gezang 161: 1, 3 gebed. voor de kinderen: Oase in de woestijn. LB 539 Jezus diep in de woestijn.

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

ACTIVI TEITEN CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE

ACTIVI TEITEN CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE ALPHACURSUS Maak voor het eerst of opnieuw kennis met de kern van Christelijk geloof. In een gezellige omgeving samen eten, luisteren en praten over het doel van je leven.

Nadere informatie

Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019

Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019 Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019 waarin de Heilige Doop bediend wordt aan Hermannes Kornelis Aart Vellinger Protestantse gemeente Ichthus (Emmen) Orde van dienst U kunt voor de dienst naar

Nadere informatie

Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod

Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod Lezen : Prediker 4:17-5:6 Tekst : Het 7e gebod Lied 434 : 1, 2 en 3 Psalm 27 : 4a en 5b Lied 8a (2013) Lied 341 : 1, 2 en 3 Psalm 105 : 5 Gezang 160 : 1 en 2 (NG 81) Votum en groet Onze hulp is in de naam

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

Zondag 27augustus 2017 Eredienst met viering Heilig Avondmaal

Zondag 27augustus 2017 Eredienst met viering Heilig Avondmaal Welkom en mededelingen Drempelgebed Lied 139: 1, 8, 14 1 Heer, die mij ziet zoals ik ben, dieper dan ik mijzelf ooit ken, kent Gij mij, Gij weet waar ik ga, Gij volgt mij waar ik zit of sta. Wat mij ten

Nadere informatie

Orde van de dienst van Schrift en Tafelzondag

Orde van de dienst van Schrift en Tafelzondag Locatie Emmakerk Orde van de dienst van Schrift en Tafelzondag 16 juni 2019 VOORBEREIDING ORGELSPEL WELKOM door ouderling van dienst Iedereen gaat staan We zingen Lied 670 1 en 2 Kom Schepper God, o Heilige

Nadere informatie

Niels Methorst & Jolanda van Rhee

Niels Methorst & Jolanda van Rhee Orde voor de trouwdienst van Niels Methorst & Jolanda van Rhee Op 19 juni 2015 om 15.00 uur In de Maranathakerk te Lunteren Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. Jaap Hansum Dhr. Henk Koekoek

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

THEMAREEKS: 10 GEBODEN

THEMAREEKS: 10 GEBODEN THEMAREEKS: 10 GEBODEN STEEL NIET! ACTIE 4 KIDS 6 november 2016 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Marrian Meiling Organist: Ans Kuus Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: H. van Polen/ M. van

Nadere informatie

Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om uur

Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om uur Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 21 mei 2017, om 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Ook werken mee: Organist Mar van der Veer Dominee Freek Schipper

Nadere informatie

geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017

geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017 DANKDIENST voor het leven van GERRIT JAN HORST geboren te Wapenveld 8 augustus 1938 overleden te Zwolle 15 juni 2017 Heerde, 20 juni 2017 Kruiskerk Vrije Evangelische Gemeente voorganger: ds. J.M. Weststrate

Nadere informatie