Hart van Diermen April 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hart van Diermen April 2018"

Transcriptie

1 Hart van Diermen April 2018 Vanuit het team Toets resultaten In februari hebben de kinderen weer de middentoetsen van de CITO gemaakt. U heeft de uitslagen hiervan bij het rapport ontvangen. In de afgelopen periode hebben we de toetsresultaten geanalyseerd. Op schoolniveau zien we dan dat de kinderen over het algemeen voor rekenen betere resultaten halen dan voorgaande jaren. Ook bij de resultaten voor technisch lezen en spelling zien we een stijgende lijn. Helaas zien we dat de kinderen gemiddeld genomen moeite hebben met begrijpend lezen. We hebben hier al een aantal jaren extra aandacht voor, maar we zien dit nog niet terug in de resultaten. Begrijpend lezen kan je splitsen in twee vaardigheden: technisch lezen en woordenschat. De woordenschat van onze kinderen is een aandachtspunt. Dit hebben we ook besproken tijdens de ouderavond. Agenda April 2 Tweede Paasdag e Toetsweek 5 Theoretisch verkeersexamen 6 Speelgoedmorgen onderbouw 9-13 Schoolvoetbal 9 Zwemmen groep 3, 4 12 Praktijkexamen Verkeer 16 Boerenmaandag 20 Koningsspelen/ Bram jarig 23 Zwemmen groep 3, 4 26 Noa jarig 27-11/5 Meivakantie Mei t/m 11 Meivakantie 2 Indy jarig 14 Schoolkorfbal groep 3/4 15 Schoolkorfbal groep 5/6 21 Tweede Pinksterdag 26 Veluwe wandeltocht Paasviering We mogen terugkijken op een mooie paasviering. Het was fijn dat er zoveel mensen waren! Presentatie zendingsgeld Op vrijdag 6 april krijgen we een presentatie over het zendingsgelddoel Een Boodschap voor Kerkrade. We hebben al bijna 100,- opgehaald voor dit doel! Boerenmaandag Op maandag 16 april is de jaarlijkse boerenmaandag in Nijkerk. De kinderen zijn op deze dag vanaf uur vrij. Eindtoets Op 18, 19 en 20 april gaan de kinderen van groep 8 de eindtoets van Cito maken. Fay en Roza: Heel veel succes! Koningsspelen Op vrijdag 20 april doen wij, samen met school Steenenkamer, mee met de Koningsspelen. Dit jaar zal het op school Steenenkamer worden gehouden. Dus mag u uw kind(eren) daar naar toe brengen.

2 Voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8) wordt er, na het ontbijt, een programma in Putten aangeboden. Dit wordt door Jong Putten, samen met sportverenigingen uit Putten, georganiseerd. Er zijn al een aantal juffen druk bezig met de voorbereiding van deze leuke dag! Een aantal dingen zijn al bekend, zoals: - We hebben ook dit jaar weer een schoolontbijt. De kinderen mogen dus met een lege maag op school komen. - De gewone schooltijden worden deze dag aangehouden. We verwachten de kinderen om 8.30 uur op school. Ze zijn om uur weer vrij. U krijgt hierover binnenkort nog meer informatie. Meivakantie In verband met de meivakantie is de school van 27 april tot en met 11 mei gesloten. De kinderen worden maandag 14 mei weer op school verwacht. Psalmenrooster Onderbouw Bovenbouw 1 april (Pasen) 97:7 8 april 134:3 43:5 15 april 99:2 22 april 124:4 112:5 29 april 120:1 Schoolkorfbal Op maandag 14 mei (groep 3 en 4) en dinsdag 15 mei (groep 5 en 6) wordt het schoolkorfbaltoernooi weer georganiseerd. Als het programma bekend is, wordt deze naar u g d. De leerlingen van groep 5/6 trainen op donderdag 19 april, maandag 23 april en maandag 14 mei. Het is na schooltijd van 15:25 uur tot 16:00 uur. Wilt u uw zoon / dochter wat drinken meegeven, zodat ze wat te drinken hebben voordat het trainen begint? Schoolzwemmen De kinderen van groep 3 en 4 hebben altijd in de oneven weken schoolzwemmen. Soms komt dit lastig uit met vakanties. Helaas gaat er ook wel eens iets niet goed met het vervoer. Hierover hebben we contact met de busmaatschappij. We hopen dat het in de komende periode beter gaat. Het heeft onze aandacht. Veluwe Wandeltocht Op D.V. zaterdagmiddag 26 mei is de Veluwe wandeltocht. We doen als school weer gezellig mee. We vinden het leuk als iedereen meedoet! Let wel op: de kinderen van groep 1 en 2 kunnen alleen meelopen als een van de ouders meegaat als begeleiding. Bent u verhinderd, wilt u dan uw kind(eren) voor woensdag 16 mei afmelden bij juf Marja (jufmarja@bmdbdiermen.nl)? De leerlingen van groep 1 t/m 5 lopen mee met de 5 km. De leerlingen van groep 6 t/m 8 lopen mee met de 10 km. De kinderen krijgen deze middag een T-shirt van school aan. Na afloop drinken we samen wat fris en worden de medailles uitgedeeld. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De OC betaalt dit voor de leerlingen en begeleiders. Op maandag 28 mei willen we graag alle shirtjes van school ongewassen terug. Daarna worden de shirtjes door 1 van de ouders gewassen. Artikel van de school in DRS Onze school staat in het tijdschrift DRS. Er zijn interviews van Klazina Bloed, Ingrid Cozijnsen, René Hubregtse en Jolanda Beijer in vermeld. U ontvangt dit artikel bij de digitale nieuwsbrief.

3 Vanuit de onderbouw Thema We zijn nog druk met het thema brandweer, maar gaan het nu wel afronden. We willen nu koningsdag en moederdag aandacht geven. Volgende week is het voor de moeders verboden om in de klas te komen, want dan willen we iets leuks voor moederdag maken. Het is natuurlijk leuk als het een verrassing blijft. Letter van de week In de afgelopen periode hebben we de volgende letters geleerd: 12 maart: v van vlam 19 maart: aa van straat 26 maart: oo van rook In de komende periode staan de volgende letters van de week op het programma: 9 april: uu van vuur 16 april: ee van lees 23 april: au van auto en ou van zout Na de meivakantie gaan we verder met herhalen en toepassen. Juf Paula: Juf Paula is er op dinsdag 3 april (geweest) en maandag 16 april. Wilt u de map meegeven op de dagen dat de juf komt? Speelgoedmorgen Iedere eerste vrijdag van de maand is het speelgoedmorgen. Wonderlijk gemaakt De laatste 2 weken voor de meivakantie volgen we de lessen van wonderlijk gemaakt. Zoals u weet wordt op onze school gewerkt met de methode Wonderlijk gemaakt, een lessenserie voor seksuele vorming. Door deze lessen worden kinderen van jongs af aan vertrouwd gemaakt met hun eigen lichaam en hoe wonderlijk de Heere ons allemaal geschapen heeft. Verdere belangrijke onderwerpen zijn het omgaan met elkaar, een Bijbelse invulling van seksualiteit, en weerbaarheid in bedreigende situaties. Daarvoor worden er in alle klassen enkele lessen gegeven. We hopen dat deze lessen bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind, zodat het met verwondering, vertrouwen en weerbaarheid leert staan in deze maatschappij. Kunstmenu Binnenkort is het weer tijd voor een nieuwe activiteit van het Kunstmenu, waarbij we werken aan culturele vorming. Wij zijn ingeschreven voor een interactieve voorstelling Zelluf op om 13:30 u tot 14:25 u in Stroud in Putten. Het vervoer voor het uitje naar de voorstelling in Stroud is al rond, fijn! Aandachtspunt voor alle ouders!!!! We gaan vanuit de overblijf alvast wat eerder naar buiten en we gaan om naar de auto s; uiterst hopen we weg te gaan, om ter plekke niet te laat in de zaal te komen. Wilt u hier rekening mee houden bij het brengen van de kinderen als ze tussen de middag thuis eten? Kwink: Tot nu toe hebben we de volgende regels behandeld en daar pakken we geregeld op terug: Wat vind jij? Zeg het! Word je boos? Koel af! Naar gedrag? Zeg stop Vertel wat je voelt Leef met de ander mee Maak leuke grapjes

4 Ruzie? Vertel wat jij niet leuk vind! Kom erbij! Ben je boos? Laat het weten! Pijn is geen geheim! Waarom doe je zo? Tip: Dit kunt u thuis ook met gemak doen. Prietpraat Noa: Juf, ik heb een kunstgebit. De kleuters hebben buiten in de zandbak gespeeld. Zegt Sophie: Ik heb zand in mijn voeten. Vanuit de bovenbouw Schoolvoetbal Hieronder het rooster van het schoolvoetbal. Maandag 9 april Woensdag 11 april De kinderen stemmen met de trainer af hoe laat ze aanwezig moeten zijn op het sportveld. De shirts worden van school Steenenkamer gedragen. Topondernemers De afgelopen tijd hebben wij gewerkt over het thema; oorlog en vrede. De komende weken gaan wij dit afronden. Tussendoor maken wij nog iets leuks voor moederdag en besteden wij aandacht aan Koningsdag. Na de meivakantie gaan wij starten met het thema: Reizen. Dit doen wij net als het begin van het jaar met de hele school. Op 9 april hopen wij met groep 5,6 en 8 een monument in Nijkerk te bezoeken. Wij gaan met de auto.

5 Centrale Eindtoets groep 8 Op 17, 18 en 19 april gaan Arwin, Robert, Fay en Roza de Centrale Eindtoets maken. Dat zijn best heel spannende dagen. We raden jullie aan lekker op tijd naar bed te gaan, zodat je voldoende energie en concentratie hebt om de toets te maken. Heel veel succes!! U heeft een boekje meegekregen met informatie over de eind cito toets van groep 8. Deze zal plaatsvinden. De kinderen mogen tijdens de toets iets lekkers meenemen. Wilt u er rekening mee houden dat de kinderen geen zakken snoep meenemen, maar gewoon iets voor tussendoor. De kinderen mogen ook een flesje drinken meenemen. Op donderdag 19 april verzorgen juf Jacolien, juf Marja en juf Lydia de lunch voor groep 8. Wat...is nog een verrassing! Zij blijven tussen de middag op school... Verkeersexamen Op 12 april hebben Roza en Fay samen met de kinderen van Steenenkamer het praktisch verkeersexamen. Ze zijn deze hele dag op Steenenkamer. Succes meiden!! Veteraan in de klas Er is contact geweest met een veteraan die in de klas zou komen. Het bleek dat de presentatie op het niveau van groep 7 en 8 zou worden gegeven. Het was niet mogelijk om een presentatie te houden voor groep 4,5,6 en 8. Helaas gaat het om die reden niet door. Koningsspelen Op 20 april hebben wij weer koningsspelen. De groep 5 en 6 vertrekken met juf Danielle en juf Talitha om 9:00 uur (na het ontbijt richting de Meeuwen). Groep 7 en 8 gaan om 9:00 uur met juf Jacolien en juf Marja naar het bosbad in Putten. We zoeken voor groep 5 en 6 een ouder die 5 kinderen naar de Meeuwen wil brengen. Bij wie dit mogelijk is, graag even melden bij juf Danielle! Om 12:15 uur kunnen de kinderen door hun eigen ouders opgehaald worden bij de Meeuwen (groep 5/6) en bij het Bosbad (groep 7/8). Vanuit de MR Verkiezing nieuwe kandidaat Afgelopen dinsdagavond op 13 maart hebben hebben wij de MR vergadering gehad. De volgende punten stonden op de agenda en zijn besproken:. - Nieuwsbrief Wanneer er belangrijke mededelingen zijn die tijdens de vergadering zijn besproken worden deze ook in de nieuwsbrief gezet. -Begroting Jolanda was aanwezig om de begroting van Diermen te bespreken en door te nemen. De begroting van de MR is gemaakt en aangepast door Tessa, deze wordt door Tessa doorgestuurd. -Werkdruk Dit onderwerp is op dit moment actueel binnen de vereniging. Er wordt een vragenlijst gestuurd naar alle leerkrachten. Deze vragenlijst over de werkdruk wordt geanalyseerd om uiteindelijk een plan van aanpak te maken. - Vacature leerkracht en OA De vacature heeft in het weekend van 10 maart in het RD gestaan. Deze zal door Tessa gedeeld worden, zodat ouders de vacature kunnen delen op social media. De laatste MR vergadering van dit jaar is op 29 mei.

6 Verkiezing nieuwe oudergeleding MR Er is een kandidaat voor de MR. De termijn om je verkiesbaar te stellen als MR lid verstrijkt 19 april. Als er meerdere kandidaten zijn, wordt er een verkiezing gehouden en anders wordt deze kandidaat automatisch gekozen als MR lid. Overig Jong Putten Tafeltennis Wanneer: Maandag 9, 16 en 23 april Hoe laat: Van 16:00 uur tot 17:00 uur Voor wie: Groep 3 t/m 8 Waar: Sporthal de Meeuwen Kosten: 1,50 euro p.p. voor drie keer Kleutergym Wanneer: Reeks 2: 11, 18 en 25 april Hoe laat: 14:00-14:45 uur Voor wie: Groep 1 t/m 3 Waar: Sporthal de Putter Eng Kosten: 0,50 euro p.p. per keer Oefenen schoolkorfbal Wanneer: Woensdag 25 april Hoe laat: 14:00-15:00 uur Voor wie: groep 3 t/m 8 Waar: Kunstgrasveld de Meeuwen Kosten: 0,50 p.p. Meivakantie: Wilde westen Wanneer: Maandag 30 april Ronde 1: 10:00-10:45 uur / Ronde 2: 11:00-11:45 uur Voor wie: groep 1 t/m 4 Waar: Sporthal de Meeuwen Kosten: 0,50 p.p. Meivakantie: Sportmixtoernooi Wanneer: Dinsdag 1 mei Groep 5/6: 10:00-12:00 uur / Groep 7/8: 12:30-14:30 uur Waar: Sporthal de Meeuwen Kosten: 0,50 p.p

7

8

9

10

Hart van Diermen April 2017

Hart van Diermen April 2017 Hart van Diermen April 2017 Vanuit het team Afscheid Gert-Jan en Anne Helaas gaan Gert-Jan en Anne Verbeek ons verlaten. In verband met de verhuizing gaan ze naar een andere school. We zullen op donderdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

5 december Op 5 december hebben wij een continurooster i.v.m het bezoek van de Sint. De kinderen zijn om 14:45 uur uit.

5 december Op 5 december hebben wij een continurooster i.v.m het bezoek van de Sint. De kinderen zijn om 14:45 uur uit. Hart van Diermen Bovenschoolse actie De leerlingen van onze school hebben heel goed hun best gedaan met de bovenschoolse actie! Onze school heeft 910,25 opgehaald! Een heel mooi bedrag voor de school in

Nadere informatie

Hart van Diermen September 2016

Hart van Diermen September 2016 Hart van Diermen 1 september 2016 Vanuit het team Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. We waren blij de kinderen weer te zien. Voor zover wij weten zijn er geen ernstige dingen met

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Vrijdag 10 maart 2017

Vrijdag 10 maart 2017 Vrijdag 10 maart 2017 De wijze en de dwaze bouwer Daarom, ieder die deze woorden van Mij hoort en ze doet, die zal Ik vergelijken met een verstandig man, die zijn huis op de rots gebouwd heeft; Math. 7:24

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Hart van Diermen Mei 2018

Hart van Diermen Mei 2018 Hart van Diermen Mei 2018 Vanuit het team Juf Jacolien Nog een kleine week en dan hoopt juf Jacolien te gaan genieten van haar zwangerschapsverlof. De kinderen hebben alvast kunnen wennen aan meester Roel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 Want deze mijn zoon was dood, en is weder levend geworden; en hij was verloren, en is gevonden! Lukas 15 : 24a In de week van Biddag hebben we met groep 7 stil gestaan bij het thema:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 Kind op maandag: Mij niet gezien! Ester 1 Koning Ahasveros geeft een groot feest. Maar als hij koningin Wasti vraagt om te komen, weigert ze. De koning en zijn ministers zijn

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 3

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 3 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 3 0 4-1 2-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief maart 2015 Verwarring vrije dagen Er bestaat enige verwarring of de kinderen vrij zijn op Koningsdag en Goede Vrijdag. Voor alle duidelijkheid, op deze dagen zijn alle kinderen vrij! Koningsspelen

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Juf Corrie jarig Juf Hetty jarig 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Juf Thea jarig 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 september 2019 1 2 1e schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Kamernieuws februari 2018

Kamernieuws februari 2018 Kamernieuws Februari 2018 Vanuit het team Lang weekend vrij Op vrijdag 2 februari en maandag 5 februari zijn de kinderen vrij. De collega s zullen deze dagen wel op school aanwezig zijn. Februari 2-2 t/m

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 maart 2019

Nieuwsbrief 5 maart 2019 Nieuwsbrief 5 maart 2019 Welkom op de Albatros Na de voorjaarsvakantie is Marly van der Ploeg bij ons begonnen in groep 1. Ruben Woestenenk en Jarno Kruidbos zijn begonnen met wennen op de Albatros. Wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 mei 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Stakingsdag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Woensdag 30 mei Wieltjesdag Avondvierdaagse Studiedag Kinderen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 februari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 februari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 februari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 21 Inhoud Kreet van de week Rapport Vrije dag MR Hulp

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Groeien doen we samen!

Groeien doen we samen! Groeien doen we samen! Nieuwsbrief mei U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand mei. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Kerstfeest In deze schoolbrief: Gebed voor werk Groepsindeling

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 11 13-04-2018 Projectweek De afgelopen twee weken zijn de projectweken 'school in mijn buurt' geweest. Er is veel ontdekt en geleerd over de buurt. Vandaag is dit project afgesloten met een

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Belangrijk!!! De middagpauze is van tot 13.00

Belangrijk!!! De middagpauze is van tot 13.00 Aan de ouders van groep 8 De vakantie is weer afgelopen en maandag gaan we allemaal weer fris en uitgerust beginnen aan een nieuw schooljaar. In deze brief ontvangt u belangrijke informatie voor het komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen. Nieuwe leerling en vertrekkende leerling. Jaargang 26 Nr april Belangrijke data: In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief. Koningsspelen. Nieuwe leerling en vertrekkende leerling. Jaargang 26 Nr april Belangrijke data: In deze nieuwsbrief: Jaargang 26 Nr. 15 19 april 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 20 april 18 - Koningsspelen 23 april 18 - Schoonmaakavond OR 26 april 18 Gastles WOII gr.7/8 Klassenshow groep 5b/6 27 april 18 Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo Joepie weer naar school Augustus MAANDAG DINSDAG week week week week week week Eerste schooldag Oudervertelgesprekken VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG.00 uur teamvergadering Hoofdluiscontrole s middags teamlunch

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Aan de ouders en verzorgers, We zijn weer gekomen aan het einde van de maand maart. We mogen terugkijken op mooie Paasvieringen. We mochten vieren dat Jezus uit de dood is opgestaan.

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie