Denkt U alstublieft aan het tijdig betalen van de ouderbijdrage. Alvast bedankt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Denkt U alstublieft aan het tijdig betalen van de ouderbijdrage. Alvast bedankt."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 5 : 24 oktober Agenda Denkt U alstublieft aan het tijdig betalen van de ouderbijdrage. Alvast bedankt. Voor het organiseren van diverse activiteiten vraagt de oudervereniging een vrijwillige ouderbijdrage. De ouderbijdrage bedraagt 22,50 per jaar per kind, ook voor kinderen die voor 1 januari instromen. Kinderen die na 1 januari instromen betalen 12,50. U wordt verzocht het bedrag dat van toepassing is voor elk kind vóór 1 november 2018 over te maken op IBAN NL85 RABO t.n.v. de oudervereniging basisschool Het Dal. Vermeld bij de overboeking uw naam en adres en de naam en groep van uw kind(eren). Indien u niet graag per bank betaalt, kunt u de ouderbijdrage ook in een enveloppe bij de directie afgeven. Datum Tijd Voor wie / Wat / Waar / Overige info Vrijdag 26 oktober N-Arr-G brochure blok 2 Vrijdag 26 oktober Ochtend Middag Groep 8 bezoek aan NMC Groep 7 bezoek aan NMC Maandag 29 oktober 13u15 14u30 Ouderontmoetingsbijeenkomst Thema : De 5 vuistregels. Dinsdag 30 oktober ANWB Lichtbrigade fietsverlichtingsactie Dinsdag 30 oktober Uitleg Boosth, uitreiking bandjes, groep 5 t/m 7 Donderdag 1 november 20u00 22u00 Jaarvergadering Oudervereniging + ouderborrel (opgave via ouderportaal) Donderdag 1 november Vanaf donderdag 1 november Vanaf vrijdag 2 november Start inzamelactie speelgoed Sponsor actie Start Project LICHT in alle groepen Kunst en Cultuurmiddagen Licht gr 5 t/m 7

2 Zondag 4 november 10u30 13u30 Open dag Citaverde Vanaf maandag 5 november Maandag 5 november Kijkuurtje in de groepen 1 en 2 START blok 2 N-Arr-G Woensdag 7 november 13u30 14u30 Groep 5 en 6 Ouderbetrokkenheid Vrijdag 9 november Ochtend St Maarten in de school 18u00 St Maarten in de wijk voor iedereen Woensdag 14 november Bezoek NMC groepen 1 Vrijdag 16 november Ochtend Inrichten Sinterklaashoek Dinsdag 20 november Dag van de Rechten van het Kind Vrijdag 23 november 18u00 Verbroederingsmaaltijd Woensdag 28 november Pietenmorgen kleuters 2. Markeent stempelkaart We zijn blij met ouders die helpen op school, ondersteunen bij de activiteiten en de leerontwikkeling van kinderen. We willen dit positief waarderen middels de Markeent stempelkaart. Ouders die ondersteunen ontvangen per activiteit een stempel. Een volle stempelkaart (5 stempels voor 1 kind, 7 stempels voor 2 kinderen, 10 stempels voor meerdere kinderen) geeft op het einde van het schooljaar recht op een gezellig gezinsuitje in de omgeving. Waar kunt u de komende weken en stempel mee verdienen : - Deelname aan de Ouderbetrokkenheidsbijeenkomsten - Hulp bij versieren - Hulp van handige handen 3. Boosth. School in beweging Dinsdag 23 oktober zijn de 0 metingen uitgevoerd in het kader van het project Boosth. Dit is een project om het bewegen van kinderen te stimuleren. Een team van medewerkers van de Universiteit van Maastricht stond klaar om hartslag, bloeddruk, conditie van kinderen te meten. Het liep vlekkeloos. Kinderen sportten en waren zeer enthousiast en onder de indruk van alle meet-apparatuur. Dinsdag 30 oktober krijgen de kinderen van de groepen 5 t/m 7 de polsbandjes die het bewegen registreren. De universiteit van Maastricht onderzoekt of door het meer bewegen de lichamelijke condities van kinderen verbeteren. Ruim 80% van de kinderen doet mee met het onderzoek. We zijn supertrots op dit resultaat en de enthousiaste medewerking van kinderen en ouders. Ook de leerkrachten van de groepen krijgen een polsbandje. Zo blijven we samen in beweging. U hoort en leest er komend schooljaar meer over.

3 4. Kijkuurtje bij de kleuters in de groep Vanaf 5 november worden de ouders van de kleuters uitgenodigd om een uurtje mee te komen kijken in de groep van uw kleuter. U maakt dan als ouder een taalactiviteit, een werk/ ontwikkelles of een beweegactiviteit mee. Zo ziet u wat en hoe kleuters spelenderwijs leren. Deze kijkuurtjes vinden plaats van 8.30 u tot 9.30 u. U kunt inschrijven via de uitnodiging op Ouderportaal die u deze week ontvangt van de leerkracht van uw kleuter. In verband met de drukte in de groep is het de bedoeling dat één ouder/ verzorger zich aanmeldt voor dit kijkuurtje. Er worden 4 tot maximaal 6 ouders per kijkuurtje ingedeeld. In het voorjaar vindt er waarschijnlijk een tweede ronde plaats zodat de andere ouder uit het gezin kan komen kijken. 5. Sinthoek Dit schooljaar starten we met gezamenlijke themahoeken in de hal. In deze hoeken worden leer- ontwikkelactiviteiten aangeboden die passen bij een thema. De kinderen uit de kleutergroepen mogen in kleine groepjes beurtelings in deze hoeken spelen. We starten met een Sinthoek. In de Sinthoek is er o.a. de mogelijkheid om : - Pakjes in te pakken, pakjes te sorteren, verlanglijstjes te stempelen, rijmspelletjes te doen, letters en pepernoten te bakken, pakjes rond te brengen en in een schoorsteen te stoppen. Sint kan er uitrusten en in zijn boek schrijven. Kinderen worden Sint en Piet en kunnen schoentjes vullen. Kort samengevat, kinderen kunnen spelenderwijs leren van veel activiteiten rond de Sint periode en hun indrukken verwerken. Op 16 november wordt de Sinthoek gezellig ingericht. Wilt u helpen, neem dan even contact op met juf Yvonne of meld u aan via Ouderportaal. Ook zijn er ouders nodig die handig zijn op de naaimachine. Sinterklaas heeft namelijk een Sint pyama nodig en een mooi laken op zijn Sintbed. Heeft u tijd om een uurtje hier aan te werken, loop dan even bij juf Yvonne binnen (het kamertje boven links van de trap). Zij zal uitleggen wat de bedoeling is. Uw hulp wordt door school zeer gewaardeerd. Uw inspanning staat garant voor veel speelplezier van onze kinderen. 6. Geen aanmeldingen Verkusköp In september is de karnavalsvereniging de Verkusköp op school geweest om uitleg te geven over hun activiteiten en kinderen te werven om mee te doen en zich aan te melden als lid van de Raad van 11. Helaas zonder resultaat. Er zijn geen aanmeldingen binnengekomen. Best jammer... mede omdat we soms horen dat het niet leuk is dat er bijna nooit een karnavalsprins van bs het Dal is. Volgend jaar... nieuwe ronde met nieuwe kansen voor aanmeldingen.

4 7. Nieuws van Keent Onderneemt. Sinds een maand is Keent Onderneemt nu in actie. Iedere vrijdag gaan kinderen van onze school er gezond ontbijten. Er is een maandprogramma voor jong en oud. Heeft u ideeën voor activiteiten, meld het bij Ann of Yvonne (ook school doet mee aan de buurtonderneming) of bij We publiceren iedere 2 weken de activiteiten die er te doen zijn. Bij een aantal activiteiten dient u zich aan te melden via of via een aanmeldbriefje. Dit staat bij de activiteit vermeld. Deze liggen op een tafeltje in de buurt van de conciërge. Bij de glazen vitrine kast hangt een brievenbus met logo van Keent Onderneemt. Hier kunt u de aanmeldingen in stoppen. Wat is er te doen in november : Elke maandag van uur De aanschuiftafel met Stichting Land can Horne. Voor al U vragen over zorg en de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven. Maandag 5 november staat in het teken van de Mantelzorgers. Vrije inloop Elke woensdag van uur De Keenter Kids Club Kosten 1 euro incl versnapering/ranja Vrije inloop Elke woensdagavond zal onze goede buur de Weerter Minima Groep open zijn. Loop rustig binnen en maak kennis met onze buren. Ook kunt U hier kleding afgeven en ophalen. Open van tot uur Elke donderdag van uur De aanschuiftafel met Stichting Humanitas en het formulieren steunpunt. Vrije inloop Vrijdagmiddag 9 november starten we voor kinderen met het programma spelenderwijs. Dit is bedoeld voor kinderen die te maken hebben met het verwerken van aandachtsgebieden in de persoonlijke sfeer (denk aan omgaan met rouw, leven in diverse culturen) Mocht U meer info wensen over kinderen die in een ongedwongen sfeer begeleiding nodig hebben laat het ons weten via Maandag 12 nov Wandelen Elke tweede maandag vd maand is er wandelen van tot uur. Kosten: 2 euro incl koffie met iets lekkers Graag aanmelden via de brievenbus in de hal op school of via

5 Dinsdag 13 nov Bloemschikken Maak een mooi herfststukje uur Kosten 5 euro incl materiaal/ chocomel/koffie/thee Graag aanmelden via de brievenbus in de hal op school of via Donderdag 29 nov Kom op de soep Elke laatste donderdag van de maand is er om uur kom op de Soep Graag aanmelden via de brievenbus in de hal op school of via Ingezonden In de bijlage informatie over de themabijeenkomst Mantelzorg op 5 november in samenwerking met steunpunt mantelzorg van Punt Welzijn. Bedoeld voor mantelzorgers die in gesprek willen met andere mantelzorgers en/ of informatie willen van wijkverpleging danwel Steunpunt mantelzorg. Maandag 5 november Themabijeenkomst Mantelzorg uur uur In de Ontmoeting St. Jozefskerkplein 3 De wijkverpleegkundigen van Land van Horne organiseren in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg van Punt Welzijn een bijeenkomst voor mantelzorgers. Samen gaan we in gesprek over wat het voor u betekent om mantelzorger te zijn en welke vragen u hebt hier omtrent of welke ondersteuning u kunt gebruiken. Dit onder het genot van een verwarmende kop soep. We zien u graag op 5 november Aanmelden bij thuiszorg Landvanhorne mmj.janssen@landvanhorne.nl Of via telefoonnummer: (ovv Mieke Janssen Thema mantelzorg)

6 8. Jaarvergadering oudervereniging / ouderborrel ingezonden Kom naar de jaarvergadering + ouderborrel! Wanneer: Donderdag 1 november U bent als ouder lid van de oudervereniging! Wist u dat de oudervereniging... bijna alle feesten en vieringen op school organiseert? de schoolreis van uw kind betaalt? een bestuur heeft én een activiteitencommissie (met daarin de klassenouders)? Wilt u hierover meepraten en met ons een nuttige en gezellige avond hebben? KOM DAN OP DONDERDAG 1 NOVEMBER naar de JAARVERGADERING + OUDERBORREL!! Wat gaan we doen? U kunt uzelf opgeven via Ouderportaal! Om uur ontvangen we u met koffie en thee, waarna Yvonne Vaes de avond opent. Daarna blikken wij als bestuur met u terug op de activiteiten van het afgelopen schooljaar. Ook presenteren we de begroting voor het schooljaar en vragen u om hiermee in te stemmen. Uiteraard kunt u ook vragen stellen. Van uur uur is het tijd voor ontspanning! We starten met een korte quiz. Iedereen die wil kan meedoen. Zeker de moeite, want voor de winnaar hebben we een leuke prijs! Aansluitend is het borreltijd. Onder het genot van een hapje en drankje heeft u alle tijd om kennis te maken met ons en met de andere ouders. Ook leden van de directie en het team van de school zijn aanwezig. Kortom: een mooie gelegenheid om op een informele manier met elkaar in contact te komen. Ook zijn we geïnteresseerd in uw mening en ideeën over de activiteiten van de oudervereniging. We willen graag weten wat u belangrijk vindt. Met vriendelijke groeten, het bestuur van de oudervereniging, Bas Hessing (ouder), Joris Engels (ouder), Chantal Janssen-Peeters (ouder), Nini Bos (ouder), Diana Hanssen (ouder), Juf Hilde en Juf Ria (beide leerkrachten).

7 9. Oproep vraag voor hulp We zijn op zoek naar handige handen die ons willen helpen met het maken van info zuilen, studybuddies en hekjes of het schilderen van kasten. Graag aanmelden bij Jolanda Coolen (ib-er)

Schooljaar

Schooljaar BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 5 : 1 november 2017 1. Agenda Schooljaar 2017-2018 Datum Tijd Voor wie / Wat / Waar / Overige info

Nadere informatie

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info

1. Agenda. BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518. Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 11 november 2015 - EXTRA EDITIE 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe.

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 6 : 15 november 2017 1. Agenda Schooljaar 2017-2018 Datum Tijd Voor wie / Wat / Waar / Overige info

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 : 22 augustus Agenda. Datum Tijd Voor wie / Wat / Waar / Overige info. Dinsdag 21 augustus Woensdag 22 augustus.

Nieuwsbrief 1 : 22 augustus Agenda. Datum Tijd Voor wie / Wat / Waar / Overige info. Dinsdag 21 augustus Woensdag 22 augustus. Nieuwsbrief 1 : 22 augustus 2018 1. Agenda Datum Tijd Voor wie / Wat / Waar / Overige info Maandag 20 augustus Dinsdag 21 augustus Woensdag 22 augustus Start nieuwe schooljaar Offerfeest Vrijdag 24 augustus

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Een nieuw schooljaar. Het vierde jaar alweer dat wij Naschoolse Arrangementen aanbieden. We zijn trots op het resultaat dat we neergezet hebben tot nu toe. Afgelopen jaar hebben

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 12 maart 8.30 Koffieochtend met ouders groep 0/1 14 maart Schoolvoetbal groep 5 t/m 8 15 maart Kangoeroewedstrijd 16 maart gr.5 en 6a,6b: Skills Heroes (Ijsselhallen) 19 maart Jeugd symfonie orkest

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer O.B.S. Heiligerlee Schoollaan 5 9677 PV HEILIGERLEE T: 0597 430730 E: obsheiligerlee@sooog.nl W: www.obs-heiligerlee.nl Nieuwsbrief 6 Jaargang 16 17 3 februari 2017 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 : 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 4 : 14 oktober 2015 BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 4 : 14 oktober 2015 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe. 14 oktober 18u30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Tovergevogel: nieuwsbrief van

Tovergevogel: nieuwsbrief van Tovergevogel: nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info.detovervogel@stgboom.nl Agenda van 11 t/m 24 november 2017 Dinsdag 14 november: Voortgangsgesprekken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 4 september: 18.30-21.00 uur informatieavond alle groepen 6 september: studiedag team; kinderen vrij 10 september: OR-vergadering 12 september: vergadering kinderraad 17 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 1. Agenda Datum tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe. 25 maart Alle groepen

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 : 3 februari 2016

Nieuwsbrief 11 : 3 februari 2016 BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 11 : 3 februari 2016 1. Agenda Datum Tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Vr. 5 februari Ochtend

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

BLOK 2 2015-2016. Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G.

BLOK 2 2015-2016. Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. BLOK 2 215-216 Beste Ouders en Kinderen, Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 215-216: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

nummer 5 3 november 2016

nummer 5 3 november 2016 nummer 5 3 november 2016 Agenda 4 november Herfsttocht groepen 1 t/m 3 7 november Oudergesprekken groep 1/2 8 november Oudergesprekken groep 1/2 9 november Oudergesprekken groep 1/2 10 november Oudergesprekken

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 12 10 november 2015 Geachte ouders, Deze week doen we mee met het nationale schoolontbijt. Woensdag 11 november hoeft u uw kind(eren) niet te laten ontbijten, want deze woensdag ontbijten we

Nadere informatie

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal.

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal. EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 09 120417 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen. t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 4 3 oktober 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie