Onze nieuwe kleuters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze nieuwe kleuters"

Transcriptie

1 Kleuterkrant september-oktober 2018 Terug naar school Onze nieuwe kleuters De eerste weken van het schooljaar hebben de juffen extra aandacht voor het welbevinden van onze kleuters. De kinderen krijgen alle kansen om de klas te ontdekken en kennis te maken met de nieuwe juf. Spelenderwijs leren de kinderen elkaar tijdens deze gouden weken beter kennen en worden regels en afspraken duidelijk gemaakt. 14 nieuwe vriendjes en vriendinnetjes stapten op 3 september samen met mama en papa de schoolpoort binnen. Na twee maanden hebben ze zich al flink aangepast aan hun nieuwe omgeving. Hun ouders hebben ongetwijfeld al gezien dat hun ontwikkeling met grote sprongen vooruit gaat. Na de herfstvakantie komen er nog eens 12 nieuwe vriendjes bij. We wensen alle kleuters, ouders en leerkrachten een heel fijn schooljaar boordevol prettige en leerrijke activiteiten.

2 Jaarthema katholiek onderwijs: Stap je mee? Onze christelijke identiteit is de eerste pijler van ons opvoedingsproject: solidariteit, vriendschap, respect, zijn belangrijke waarden die we aan onze kleuters willen meegeven. Maar bovenal willen we een open school zijn waar alle kleuters en ouders zich thuis voelen. Met veel respect voor elke overtuiging, in een open geest, laagdrempelig en met veel kansen om te groeien willen we onze kleuters opvoeden. Op 13 september hadden we een startviering op onze school. Aansluitend kwam E.H. Pastoor Jan de boekentasjes van onze kleuters wijden. Gezonde voeding Met gezonde eetgewoontes start je best zo vroeg mogelijk. Dat is op de eerste plaats de taak van de ouders. Maar de school kan ook hier haar steentje bijdragen. Bovendien wil onze school een snoepvrije school zijn. Er zijn immers genoeg gezonde tussendoortjes om aan de kinderen mee te geven. In elke klas wordt er op de één of de andere manier rond gezonde voeding gewerkt. Woensdag is ook onze vaste fruitdag! Bij de jongste kleuters lag de focus in oktober op het waarnemen van fruit. De kleuters van juf Chris mochten fruit meebrengen van thuis en er werd ook gewinkeld. In de klas draaide alles rond vorm, kleur, textuur en smaak. Er werden sinaasappelen geperst en er werd geproefd van alle soorten vruchten. Het was een gezonde en smakelijke week. Meer foto s zijn te bezichtigen op de website van onze school:

3 Week van het bos: thema Ravot je rot 5-jarige kleuters trekken op avontuur in het herfstbos Met de knapzak op de rug trokken onze oudste kleuters naar het bos. Alle zintuigen werden geprikkeld.: geluiden horen, herfstkleuren waarnemen, het bos ruiken en voelen. Er werden takken gesjouwd en kampen gebouwd. Herfstmaterialen werden verzameld en naderhand in de klas bestudeerd. Het was een onvergetelijke dag. Heerlijk ravotten in het Zavelbos De 4-jarige kleuters trokken op ontdekkingstocht naar het Zavelbos. Er werd allerlei herfstmateriaal verzameld. In deze natuurlijke speeltuin konden de kleuters naar hartenlust ravotten. Zonder het zelf te beseffen, oefenden ze hier allerlei vaardigheden: evenwicht houden, samenwerken, risico s inschatten. De juffen waren natuurlijk altijd in de buurt om de waaghalzen tot de orde te roepen. Op herfstwandeling naar het Joekelbos De 2,5- en 3-jarige kleuters gingen op zoek naar herfstschatten. Er werden eikels en stenen gevonden. Paddelstoelen werden bestudeerd. Prachtig gekleurde herfstblaadjes werden verzameld. In een heerlijk najaarszonnetje werd er gezellig gepicknickt. Dank aan alle ouders en grootouders die onze kleuters naar het bos hebben gebracht!

4 Theatervoorstelling Hatsjoe Op 20 september mochten alle kleuters naar het theater. Samen met Jut en Jukka ontdekten onze kinderen hoe mooie kleuren de wereld kunnen opvrolijken. Deze theatervoorstelling konden we onze kleuters gratis aanbieden dankzij de financiële steun van onze ouderraad en de dienst cultuur van de gemeente. Dubbele doedels maken! Symmetrische bewegingen maken met twee handen tegelijk is o zo leuk maar ook heel goed voor je hersenontwikkeling. Het kruisen van de middellijn wordt geoefend, de dominante hand en de steunhand moeten samenwerken. Met de kunst van het spiegelend tekenen en schilderen motiveer je de hersenen om op een globale manier te functioneren. De kleuter neemt in iedere hand een kleurpotlood, wasco, stift of penseel en maakt op een groot vel papier of op een bord dezelfde gespiegelde bewegingen. Liefst op een verticaal vlak. De creatieve hersenen van onze kleuters laten brullende vulkanen, gevaarlijke beren of heerlijke ijsjes verschijnen. Zeker iets om ook thuis uit te proberen!

5 Onze schoolwerking School- en studietoelage Niettegenstaande onderwijs grotendeels kosteloos is, kost studeren geld. Daarom stelt de Vlaamse overheid middelen ter beschikking om de kosten te dragen. De bedragen zijn verschillend voor kleuters, scholieren en studenten. Kleuters die recht hebben op een toelage kunnen rekenen op een vast bedrag van 96,69 euro. Een studietoelage aanvragen kan je online of op papier. Online aanvragen is gemakkelijk en snel. Voor het schooljaar kan je je aanvraag indienen vanaf 1 augustus 2018 tot en met 1 juni 2019! De informatiefolder en het aanvraagformulier kan je op onze school bekomen. Indien je vragen hebt bij de aanvraagformulieren, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de diensten die je vindt op de achterkant van de folder. Je komt vlugger in aanmerking dan je denkt. Ook jij hebt misschien recht op een studietoelage. Inzameling plastic dopjes Ook dit schooljaar neemt onze school deel aan de inzamelactie ten voordele van het Belgisch centrum voor Geleidehonden. De ingezamelde dopjes worden verkocht om te worden gerecycleerd tot duurzame materialen. Met de opbrengst worden blindengeleidehonden opgeleid. Een dergelijke opleiding kost zo n euro. Met deze milieuvriendelijke actie ondersteunen wij dit BCG-project. Het eetzaalgebeuren op onze school Om onze kleuters rustig te laten eten, maakt onze school gebruik van twee eetzalen. De jongste kleuters eten in de eetzaal van de onderbouw. De oudste kleuters eten in de eetzaal van de bovenbouw. Lucienne Gabriëls en Annelien Boonen houden toezicht bij de 2,5- en 3- jarige kleuters. Gerda Paulussen en Marie-Louise Plas zijn verantwoordelijk voor de 4- en 5-jarigen. De eetzaaljuffen zorgen er voor dat de kleuters op een rustige en aangename manier hun boterhammetjes kunnen opeten. De kleuters kunnen fruitsap, appelsap, water of fristi kopen op onze school. Voor 5 euro ontvangen de kleuters 10 drankjetons van de klastitularis. Het is belangrijk dat kinderen s middags goed eten. Als kleuters regelmatig hun lunchpakket onvoldoende opeten, worden de klastitularis en de ouders ingelicht. Alle kleuters maken gebruik van een geel eetzaalkaartje dat aan hun boekentas wordt gehangen. Zo weten de klasleerkracht en de kleuter of hij/zij op school blijft eten.

6 De schoolrekening Ook dit jaar werkt onze school met een schoolrekening. Driemaal per jaar wordt u een overschrijving aangeboden: in januari, april en juni. Verjaardagen in de kleuterschool Op hun verjaardag krijgen onze kleuters een prachtige verjaardagshoed. De jarige is die dag de centrale figuur en wordt op een speciale manier in de bloemetjes gezet. We willen een gezonde school zijn en daarom vragen we de traktatie te beperken tot een stuk fruit, een koekje of een cakeje. Gelieve het geschenkje niet te versieren met snoep of andere zoetigheid. Het feest van de jarige zal er echt niet minder om zijn! Woensdag = fruitdag/knabbeldag Op woensdag houden we het gezond en vervangen we koekjes en boterhammetjes door een lekker stuk fruit of groente. We willen onze kleuters zelfs stimuleren om elke voormiddag een stuk fruit mee naar school te nemen. Mogen we ook vragen om geschild fruit mee naar school te geven. Dat vergemakkelijkt het werk van onze kleuters en kleuterleidsters. Afscheid aan de schoolpoort Kleuters hebben het soms moeilijk om afscheid te nemen van hun ouders of grootouders. Het is ook heel normaal dat er soms een traantje vloeit. Toch moeten kleuters leren om over verdriet of frustratie heen te stappen. Daarom durven wij aan alle ouders te vragen om: - hun kleuter bij de schoolpoort aan de leerkracht af te leveren, - niet te blijven wachten aan de poort tot de kleuter naar zijn/haar klasje gaat. Wij danken u voor uw medewerking. Veilig in het verkeer Kinderen zijn een kwetsbare groep in het verkeer. Daarom begint verkeersopvoeding al in de kleuterschool. Nu de donkere dagen er aankomen, is zien en gezien worden nog belangrijker. Een fluovestje op de fiets/op het voetpad is geen overbodige luxe. Ook al ben je gehaast, klik je (klein)kind altijd vast. Mogen we ook vragen niet op de voet- en fietspaden te parkeren.

7 Wordt verwacht vrijdag 30 november woensdag 5 december woensdag 19 december vrijdag 21 december Sinterklaas bezoekt onze school. opendeur nieuwe kleuters kerstspel in onze parochiekerk kleuterkerstconcert Met Allerheiligen en Allerzielen wensen we veel sterkte aan alle mensen die een dierbare hebben moeten afgeven. De herfstvakantie duurt van maandag 29 oktober 2018 tot en met zondag 4 november 2018 G.V. Kleuterschool Sint- Lambertus Kapelstraat Opglabbeek Tel

Kleuterkrant september-oktober 2017

Kleuterkrant september-oktober 2017 Kleuterkrant september-oktober 2017 Op 1 september mochten we 15 nieuwe kleuters op onze school verwelkomen. Na twee maanden hebben ze zich al flink aangepast aan hun nieuwe omgeving. Samen met hun nieuwe

Nadere informatie

Kleuterkrant september-oktober 2015

Kleuterkrant september-oktober 2015 Kleuterkrant september-oktober 2015 Op 1 september mochten we 20 nieuwe kleuters op onze school verwelkomen. Onze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes hebben zich al flink aangepast aan hun nieuwe omgeving.

Nadere informatie

Kleuterkrant september-oktober 2016

Kleuterkrant september-oktober 2016 Kleuterkrant september-oktober 2016 Op 1 september mochten we 12 nieuwe kleuters op onze school verwelkomen. Onze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes hebben zich al flink aangepast aan hun nieuwe omgeving.

Nadere informatie

Kleuterkrant september & oktober 2014

Kleuterkrant september & oktober 2014 Kleuterkrant september & oktober 2014 Het nieuwe schooljaar is ondertussen twee maanden ver De kleuters raken stilaan gewend aan hun nieuw klaslokaal, hun nieuwe juf met een eigen manier van werken, nieuwe

Nadere informatie

Kleuterkrant September & oktober 2013

Kleuterkrant September & oktober 2013 Kleuterkrant September & oktober 2013 Het nieuwe schooljaar is ondertussen twee maanden ver De kleuters raken stilaan gewend aan hun nieuw klaslokaal, hun nieuwe juf met een eigen manier van werken, nieuwe

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 27 oktober 2017 Het nieuwe schooljaar is reeds 2 maanden ver. Bij het begin van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 26 oktober 2018 Het nieuwe schooljaar is reeds 2 maanden ver. Bij het begin van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS

Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Kleuterkrant november-december 2016 KERSTMIS Vol verwachting kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Kleuterkrant januari februari 2019 SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Elk jaar plaatst Broederlijk Delen een land in de kijker. Dit jaar gaat onze aandacht naar het Zuid-Amerikaanse land Guatemala. Ook onze school

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2018

BROEDERLIJK DELEN 2018 Kleuterkrant maart 2018 BROEDERLIJK DELEN 2018 Elk jaar zet Broederlijk Delen een ontwikkelingsland in de kijker. Dit jaar maakten onze kleuters kennis met Conrad uit het Afrikaanse Oeganda. Met verhalen

Nadere informatie

Kleuterkrant november-december 2017

Kleuterkrant november-december 2017 Kleuterkrant november-december 2017 KERSTMIS Kerstmis met zijn groene kerstbomen en de twinkelende lichtjes brengt veel gezelligheid onder de mensen. Misschien dromen we wel van een witte Kerst. Er worden

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Kleuterkrant november december 2018

Kleuterkrant november december 2018 Kleuterkrant november december 2018 In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis doet ons

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Kleuterkrant januari februari 2017 SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Elk jaar plaatst Broederlijk Delen een land in de kijker. Dit jaar gaat onze aandacht naar het Afrikaanse land Burkina Faso. Ook onze school

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 28 oktober 2016 Het nieuwe schooljaar is reeds 2 maanden ver. Bij het begin van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Week van het bos Tijdens de Week van het Bos, van 11 tot en met 18 oktober, werden er in heel Vlaanderen activiteiten georganiseerd.

Week van het bos Tijdens de Week van het Bos, van 11 tot en met 18 oktober, werden er in heel Vlaanderen activiteiten georganiseerd. Week van het bos Tijdens de Week van het Bos, van 11 tot en met 18 oktober, werden er in heel Vlaanderen activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud, families en sporters, klassen en scholen Deze Week

Nadere informatie

Welkom in K1 bij juf Nathalie

Welkom in K1 bij juf Nathalie Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen - 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be - www.wingerdterhagen.be Welkom in K1 bij juf Nathalie Onze dag op school s Morgens starten we

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2016

BROEDERLIJK DELEN 2016 Kleuterkrant maart 2015 BROEDERLIJK DELEN 2016 In deze campagne maakten onze kleuters kennis met Eilin uit Colombia. Onze kleuters knutselden allemaal een baston. Dit is een stok met twee linten die symbool

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst

Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Kleuterkrant maart - april 2014 Broederlijk Delen Campagne 2014 Tijdens de vastenperiode nemen wij deel aan de Vastencampagne van Broederlijk Delen: Plan(t) de toekomst Ook tijdens dit schooljaar wekken

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk! Kleuterkrant November & december 2014 In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Jan beleefden wij dit

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterschool

Een dagje in de kleuterschool Een dagje in de kleuterschool *Parkeren doen we op de parking Achter Kennes. Welkom vanaf 8.30u.... de kleuters en hun ouders komen binnen langs de zwarte poorten 1 en 2 aan de parking achter de parochiezaal

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Onze dag op school s Morgens starten we de dag in onze kring. Gezellig bij

Nadere informatie

Kleuterkrant april-mei-juni Ook in de klasjes werd er gezellig naar de vakantie toegeleefd.

Kleuterkrant april-mei-juni Ook in de klasjes werd er gezellig naar de vakantie toegeleefd. Kleuterkrant april-mei-juni 2016 Het voorbije schooljaar hebben onze kleuters veel geleerd. Belangrijker nog was het welbevinden van onze kinderen. Want alleen als dat goed zit, kunnen ze stappen vooruit

Nadere informatie

Welkom in de rupsenklas!

Welkom in de rupsenklas! Welkom in de rupsenklas! Beste mama en papa, WELKOM IN DE RUPSENKLAS! In deze infobundel zet ik alles even op een rijtje voor de mama s en de papa s. Ook voor jullie zal het een speciale dag worden. Ik

Nadere informatie

Kleuterkrant Januari & februari 2015 VASTENWERKING

Kleuterkrant Januari & februari 2015 VASTENWERKING Kleuterkrant Januari & februari 2015 VASTENWERKING Elk jaar plaatst Broederlijk Delen een land in de kijker. Dit jaar krijgt Peru de volle aandacht. Ook onze school vindt solidariteit met het zuiden een

Nadere informatie

Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel. G.H.Verwilghenlaan Maasmechelen tel: 089/ (Italiaans Centrum 089/ )

Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel. G.H.Verwilghenlaan Maasmechelen tel: 089/ (Italiaans Centrum 089/ ) Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel G.H.Verwilghenlaan 37 3630 Maasmechelen tel: 089/76.08.32 (Italiaans Centrum 089/76.47.67) 2 Dag vriendjes en vriendinnetjes, dag mama s en papa s Het is bijna zover!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

Voorwoord. Editie Kleuterschool. Beste ouders,

Voorwoord. Editie Kleuterschool. Beste ouders, OUDERRAAD infobrochure Editie Kleuterschool Voorwoord Beste ouders, Elk jaar krijgen jullie allerhande informatie van de school. Via het schoolreglement kunnen jullie kennis maken met het reilen en zeilen

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be WELKOM IN K1 Onze dag op school s Morgens starten we de dag in onze kring.

Nadere informatie

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Kleuterkrant januari-februari 2016 SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Elk jaar plaatst Broederlijk Delen een land in de kijker. Dit jaar krijgt Colombia onze volle aandacht. Ook onze school vindt solidariteit

Nadere informatie

Welkom in K1bij juf Nathalie

Welkom in K1bij juf Nathalie Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Welkom in K1bij juf Nathalie Onze dag op school s Morgens starten we de dag

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 30 maart 2018 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING 1 bij de kleuters van basisschool De Letterboom. Wij, het team van De Letterboom, willen jullie graag laten kennismaken met onze kleuterafdeling. Wie zijn wij? is een

Nadere informatie

Kleuterkrant juni 2015

Kleuterkrant juni 2015 Kleuterkrant juni 2015 Het schooljaar is voorbij. We stappen de vakantie in met vele mooie herinneringen. We nemen even afscheid van de vriendjes en vriendinnetjes en van de juf. We trekken naar vakantieoorden

Nadere informatie

De opbrengst van deze actie bedraagt 306,38 euro waarvoor we onze ouders danken!

De opbrengst van deze actie bedraagt 306,38 euro waarvoor we onze ouders danken! Kleuterkrant maart 2017 BROEDERLIJK DELEN 2017 In deze campagne maakten onze kleuters kennis met Abbas uit Burkina Faso. Met verhalen, foto s en allerlei activiteiten laten we onze kleuters kennismaken

Nadere informatie

1. In november zegt Ben Correct

1. In november zegt Ben Correct Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be 1. In november zegt Ben Correct 2. Woensdag = fruitdag We vinden het

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Bewaar dit boekje. Ook krijgt u af en toe het

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

SPRINGPLANKNIEUWS SEPTEMBER 2013. opvoeding en een lijst van de vakantiedagen om te bewaren op het prikbord thuis.

SPRINGPLANKNIEUWS SEPTEMBER 2013. opvoeding en een lijst van de vakantiedagen om te bewaren op het prikbord thuis. SPRINGPLANKNIEUWS SEPTEMBER 2013 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar 2013-2014 is reeds gestart als jullie dit eerste springplanknieuws lezen. Toch wil ik u allemaal nog hartelijk welkom heten met een

Nadere informatie

Infoboekje kleuterschool

Infoboekje kleuterschool Infoboekje kleuterschool Ik kan bouwen, ik kan sjouwen en kunstjes doen op slappe touwen. Ik kan tekenen, ik kan plakken en balanceren op hoge hakken. Ik kan dansen, ik kan zingen en van een hoge tafel

Nadere informatie

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open.

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Ekeren, 1 september 2015 Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Voor vele kinderen en hun ouders is onze school geen onbekende meer.

Nadere informatie

Welkom op onze school!

Welkom op onze school! Basisschool DE BRUG Statiestraat 35A 1740 Ternat 02 582 93 29 myriam.cobbaert@debrugternat.be pascal.blijkers@debrugternat.be Welkom op onze school! or Voor het eerst naar school is een grote stap! Met

Nadere informatie

Welkom in de Windroos

Welkom in de Windroos Welkom in de Windroos Bij juf Nathalie in de bijtjesklas 2 Inhoudstafel : 1 Schooluren P. 4 2 Wat zit er in onze boekentas P.6 3 Klasjes p. 8 4 bewegingsopvoeding p. 8 5 Verjaardag p. 9 6 Nuttige weetjes

Nadere informatie

Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden. Deze brief goed lezen en bijhouden is dus de boodschap.

Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden. Deze brief goed lezen en bijhouden is dus de boodschap. Nieuwsbrief 3 - November: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Graag nog eens meegeven dat er geen extra briefjes meer meegegeven worden.

Nadere informatie

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN

SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Kleuterkrant januari februari 2018 SOLIDARITEIT MET HET ZUIDEN Elk jaar plaatst Broederlijk Delen een land in de kijker. Dit jaar gaat onze aandacht naar het Afrikaanse land Oeganda. Ook onze school vindt

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67.

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67. Meersstraat 5 / Dahlialaan 1 1742 Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/582.18.84-053/66.67.27 www.dedroomgaard.be directie@dedroomgaard.be WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 Voor het eerst naar school is een

Nadere informatie

Welkom op onze school!

Welkom op onze school! Basisschool DE BRUG Statiestraat 35A 1740 Ternat 02 582 93 29 pascal.blijkers@debrugternat.be marijke.roelandts@debrugternat.be Welkom op onze school! or Voor het eerst naar school is een grote stap! Met

Nadere informatie

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 Email: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom in de tweede kleuterklas 2 Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

Voor de eerste keer naar de kleuterklas!

Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Hallo, lieve kleuter, voor jou is het een grote dag,voor het eerst naar de kleuterklas. Een dag zonder mama en papa. Een dag tussen andere kindjes, Een dag met

Nadere informatie

Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas.

Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas. Infoavond Beste ouders, Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas. Vol enthousiasme kijken we ernaar uit om dit schooljaar

Nadere informatie

Welkom namens het Katersbergteam

Welkom namens het Katersbergteam SBS De Katersberg Schooljaar 2019/2020 September 2 september, we zijn er klaar voor! Niet 1, maar 2 september vandaag dus een dagje later dan anders waren we, samen met de kinderen, deze ochtend klaar

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen. Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen. Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Beste ouders In dit boekje wil ik even de werking van ons klasje toelichten.

Nadere informatie

Natuur, Buiten Activiteit:

Natuur, Buiten Activiteit: Natuur, Buiten Activiteit: Doelgroep: middenbouw (groep 4, 5 en 6) Doel van de activiteit: - De kinderen worden bewust van de herfst en zijn veranderingen. - De kinderen leren over de onderdelen van bladeren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen. Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen. Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Beste ouders, In dit boekje wil ik even de werking van ons klasje toelichten.

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly

Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly In de eerste kleuterklas is het vooral belangrijk dat de kleuters zich veilig en goed voelen:het welbevinden van de kleuters staat

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Geachte ouder(s),

Nieuwsbrief 2. Geachte ouder(s), BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom Tel: 03/844 20 22 Fax: 03/ 880 64 54 e-mail: directeur@hetkrekeltje.be website: www.hetkrekeltje.be Nieuwsbrief 2 Geachte ouder(s), Het eerste trimester

Nadere informatie

Vandaar deze extra informatiefolder die een aanvulling is op het algemene info-boekje van onze school.

Vandaar deze extra informatiefolder die een aanvulling is op het algemene info-boekje van onze school. Beste ouders, Doorheen het jaar zullen wij, U als ouder en ik als kleuterleidster, één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, nl. ervoor zorgen dat uw kind zich goed voelt op school en in de klas zodat

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Een nieuw schooljaar Welkom nieuwe peuter, kleuter, nieuwe leerling, Welkom nieuwe juf, Welkom nieuwe turnmeester, Welkom nieuwe ouder, Welkom nieuwe grootouder, Welkom jullie

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 5 april 2019 VEILIG IN HET VERKEER Om onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar te wijzen

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

Welkom in de Windroos

Welkom in de Windroos Welkom in de Windroos Bij juf Ann in de mollenklas 2 Inhoudstafel : 1 Schooluren P. 4 2 Wat zit er in onze boekentas P.6 3 Klassen p. 8 4 bewegingsopvoeding p. 8 5 Verjaardag p. 9 6 Nuttige weetjes p.

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Voor de eerste keer naar de kleuterklas!

Voor de eerste keer naar de kleuterklas! 1kka bij Juf Demelza 1kkb bij Juf Flore 1kkc bij Juf Rosanna Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Hallo, lieve kleuter, voor jou is het een grote dag, voor het eerst naar de kleuterklas. Een dag zonder

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

WELKOM IN ONZE KLEUTERSCHOOL. Infobrochure

WELKOM IN ONZE KLEUTERSCHOOL. Infobrochure WELKOM IN ONZE KLEUTERSCHOOL Infobrochure Vrije Kleuterschool t Bosvriendje Poederleesteenweg 67 2460 Lichtaart 014 55 70 40 info@vks-bosvriendje.be www.vks-bosvriendje.be Facebook: Het bosvriendje Door

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool?

Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool? Beste ouders Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool? Graag willen we onze instapkleuterklas aan jullie voorstellen. Beleef een boeiende dag en ervaar wat wij uw

Nadere informatie

KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij?

KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij? KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR 2018-2019 Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij? Kleuterbrochure versie september 2018 1 Pedagogisch project De

Nadere informatie

Jaarthema pedagogische begeleiding

Jaarthema pedagogische begeleiding WELKOM in "Kinderen zijn een kostbaar geschenk, hen te mogen begeleiden, met hen te mogen samenwerken, ervaren wij als een fijne en waardevolle opdracht!" Jaarthema pedagogische begeleiding Deel 1: Onze

Nadere informatie

Weeknieuws N R 2 0. In dit nummer: 1. KInderfuif

Weeknieuws N R 2 0. In dit nummer: 1. KInderfuif N R 2 0 Weeknieuws S C H O O L J A A R 2 0 1 7 2 0 1 8 J A N U A R I In dit nummer: 1. KInderfuif 2. Flipperland 3. Geen school 4. Welkom peuters 5. Carnavalstoet 6. Schooltoneel 7. KInderkwali- Teiten

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

t Kriebelt Kleuterschool nr. 2

t Kriebelt Kleuterschool nr. 2 t Kriebelt Kleuterschool nr. 2. Juf Sofie, Juf Julie en Juf Kathy "In ieder huis zijn kamertjes, kom kijk maar even rond. De zolder zit bovenaan, de kelder in de grond. De keuken en de woonkamer, de slaapkamer

Nadere informatie

INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015

INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015 INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015 Beste ouders, Doorheen het jaar zullen wij, U als ouder en ik als kleuterleidster, één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, nl. ervoor

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016

Nieuwsbrief nummer 1 7 september 2016 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie