Nieuwsbrief GV Stânfries

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief GV Stânfries"

Transcriptie

1 Uitgave juli 2017 Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries Voorwoord. In dit nummer - Nederlands kampioen - Landelijke en Friese titels - G Parade - Gymkamp Poiesz Sponsoractie - Onderlinge wedstrijden - Agenda 2017 Stemmen tellen! Op 15 maart j.l. ging een 9-tal vrijwilligers van GV Stânfries stemmen tellen op diverse stembureaus in Opsterland. Hiermee werd 225,- verdiend, waarmee de kas weer gespekt werd. Alle vrijwilligers nogmaals hartelijk dank! Op de foto is Tonnie Grijze druk aan het tellen. Het gymseizoen zit er bijna op. Stânfries heeft weer goede successen geboekt, waaronder Nederlandse kampioenstitels voor de dames I ritmisch en herenturner Mathijs Grijze, enorme goede prestaties! Zowel gymnastisch als financieel, hebben we een goed seizoen gehad. We hadden een fantastische uitvoering in november, diverse successen tijdens wedstrijden en flinke financiële bijdrages uit de Brêgetocht, sponsoring en de Poiesz actie. Een seizoen om tevreden op terug te kijken, maar ook met een blik vooruit omdat we deze successen natuurlijk graag willen continueren (dan zal het steeds crescendo gaan!). Ook hebben we op de valreep van dit seizoen nog het bekende, fantastisch leuke Gymkamp in Bakkeveen. Wij wensen de deelnemers en het team veel plezier en zondag 16 juli zijn alle belangstellenden van harte welkom bij de afsluiting (14.00 uur bij de Harmsdobbe). HOOFDSPONSOR GV STÂNFRIES In het nieuwe jaar zullen er in de lessen hier en daar een paar verschuivingen zijn en verwelkomen we een nieuwe trainer voor de Combinatics groep. Voor nu alvast voor een ieder een zonnige, fijne zomervakantie! Hilda Bron, Voorzitter

2 Even voorstellen... Mijn naam is Bas Tellinga en ik mag in het nieuwe seizoen als trainer bij Stânfries de Combinatic lessen geven. Ik ben 46 jaar en mijn passie is de triatlon. Ik ben getrouwd met Monique en heb 2 dochters, Carmen 11 jaar en Amber 14 jaar. Ik ben vorig jaar begonnen met mijn eigen bedrijf met als doel mensen te kunnen/mogen helpen hun leven gezonder te maken. Aanpassen van hun lifestyle. ( Mijn opleiding heb ik bij de Aalo gedaan, de opleiding fitness master en personal trainer, momenteel train ik een aantal mensen o.a. met overgewicht en geef ik les aan een loopgroep Vanaf augustus start ik met diverse nieuwe projecten vooral op het gebied van senioren. Groet, Bas Tellinga Uitgave juli 2017 Mathijs Grijze Nederlands Kampioen turnen! FK Dames turnen Tijdens de Bondskampioenschappen 4e divisie turnen heren in Amsterdam behaalden Björn Jonker en Mathijs Grijze, junior II niveau 7 zeer goede resultaten. Björn eindigde op een keurige 13e plaats, maar Mathijs was oppermachtig en wist zich naar het hoogste podium te turnen en werd dus Nederlands Kampioen! Voor het Friese Kampioenschap dames turnen wedstrijdgroep 5 hadden Nynke Verloop, Myrthe Engel (senior F) en Larissa van der Woude (senior C) zich geplaatst. Myrthe en Nynke behaalden respectievelijk een 12e en een 14e plaats. Larissa deed vanwege een blessure maar 2 van de 4 toestellen en eindigde daarmee op een 14e plaats.

3 Diploma gymjongens Uitgave juli 2017 FK groepsspringen De gym jongens hebben afgelopen seizoen gewerkt met certificaten waarbij ze stickers konden verdienen. Ieder gymnast heeft zijn diploma weten te behalen. Top gedaan heren! Achter v.l.nr. Vince Roskammer, Niek Berga, Joel ter Horst Voor: Rody Muizelaar, Ties Huitema, Jarno Kooister (er ontbreken een aantal jongens op de foto) Fries Kampioen groepsspringen junior team op langemat, trampoline Pegasus en plank kast (Jesse Grijze, Florenzo Spekle, Quincy Spekle, Yelmer vd Haak, Shane Conradi, Ilse de Groot en Anoeska vd Witte) Fries Kampioen groepsspringen jeugd team op langemat, trampoline kast, trampoline valmat en plank kast (Timon Knol, Chris Bruinsma, Xander Voolstra, Djurre Heida, Stijn vd Honing en Bonne Visser) Noord-Oost finale Heren In Lemmer was 13 mei de Noord-Oost finale turnen heren. Quincy Spekle, jeugd niveau 9, Mathijs Grijze en Björn Jonker, junior II niveau 7 hadden zich hiervoor geplaatst. Quincy werd naar tevredenheid 21e, Björn en Mathijs werden resp. tweede en derde. Hiermee wisten de heren een ticket voor het NK in Amsterdam te bemachtigen.

4 FK groep 3 Op 25 maart werden de Friese kampioenschappen voor wedstrijdgroep 3 gehouden. Esther Zwart en Anouska van de Witte plaatsen zich middels twee plaatsingswedstrijden voor deze finale. Ze eindigden als resp.14e en 7e. Uitgave juli 2017 Onze jongste Turnsters Op de 1e plaatsingswedstrijd voor de pre instap meisjes werd Rixt Lyklema 1e, Meike Bergsma 1e, Fenne Wijma 4e, Ianthe Visser 5e, Julia Dijk 7e en Ymre Hylkema 10e. Op de 2e plaatsingswedstrijd voor de jongste turnsters van Stanfries werd Meike Bergsma 1e, Ianthe Visser 2e, Rixt Lyklema 4e, Fenne Wijma 6e, Julia Dijk 8e en Ymre Hylkema 12e. Via de 2 plaatsingswedstrijden hadden Ianthe, Rixt, Fenne en Meike zich geplaatst voor de Friese Kampioenschappen. Meike werd hier heel knap 3e, Ianthe, Rixt en Fenne eindigden op een resp. 11e, 20e en 21e plek. Op de foto FK v.l.n.r. Fenne, Ianthe, Meike, Rixt Op foto 1e pl. Wedstrijd v.l.nr.: Ianthe, Fenne, Julia, Ymre, Meike, Rixt.

5 Nijntje diploma Woensdag 21 juni was de diploma uitreiking van het Nijntje beweegdiploma in Gorredijk. Omdat Annemieke het Nijntje bewegen op de basisscholen heeft aangeboden, was de diplomering van de Stânfries Nijntjes gelijk met die van basisschool FlambouTrimbeets. Alle gymnasten konden het Nijntje 1 of zelfs Nijntje 2 diploma op halen. Iedereen van harte gefeliciteerd!! Uitgave juli 2017 GOUD! Dames Ritmische Gymnastiek op NK. De dames 1 Ritmische Gymnastiek van GV Stânfries uit Gorredijk haalden zondag 18 juni op overtuigende wijze goud bij het NK tijdens de Fantastic Gymnastics in Ahoy Rotterdam met hun knotsoefening. Met de hoepel-lint oefening werden ze 4e. Ook dames 2 werd 4e met hun knotsoefening. Friese titel Op 1 juli j.l. pakte Larissa van der Woude de Friese titel op brug ongelijk en op balk. Op de foto; Marijke Meesters, Rianne de Jong, Monique vd Werf, Femke Vleeshouwer, Ilja Rozenberg Op de foto; vlnr, Ilja Rozenberg, Hilde Koopmans, Femke Vleeshouwer, Froukje Vleeshouwer, Rianne de Jong, Amber Engel Voor; Monique vd Werf, Marijke Meesters

6 Uitgave juli 2017 G-Parade De G-parade luidde de opening van de Turfroute in. De lokale verenigingen was verzocht om mee te doen met de parade met één of meerdere versierde boten. Gymkamp Bakkeveen Het is bijna zover, het Stânfries Gymkamp te Bakkeveen. Er hebben zich zo n 65 leden opgegeven en de voorbereidingen van het 15-koppige team zijn in volle gang. Het beloofd weer een spektakel te worden, nu nog hopen dat het weer mee werkt GV Stânfries was natuurlijk van de partij met een versierde zeilboot en sloep (vlaggetjes, ballonnen, pompons, het GV Stânfries vaandel, gympakjes uit verschillende jaartallen en de sponsorvlag van Sierd Moll). Helaas regende het pijpenstelen tijdens het schutten in de sluis, maar Stânfries behaalde wel een tweede plaats voor de mooist versierde boot en de meest enthousiaste bemanning. Koningspelen Vrijdag 21 april waren de Koningsspelen. Ilja Rozenberg gaf namens GV Stânfries een zeer geslaagde dans-clinic aan de groepen 5 t/m 8 van verschillende Gorredijkster basisscholen. Algemene ledenvergadering Op 14 maart j.l. werd de Algemene Leden Vergadering gehouden. Het bestuur kon 16 leden (waaronder een groot aantal jongere leden), 1 ouder, 2 ere-leden en 4 trainers verwelkomen. De ALV is dé plaats om mee te praten over het reilen en zeilen van de vereniging, de toekomst(visie), praktische zaken en om nieuwe ideeën in te brengen etc. etc.

7 Uitgave juli 2017 Poiesz actie Van februari t/m april deed GV Stânfries mee aan de Poiesz actie. Dat deze actie geen windeieren legt, bleek wel uit het fantastische bedrag, wat werd binnen gehaald (zie cheque). Op de foto s de uitreiking van de cheque en jeugdleden in actie in de Poiesz. Onderlinge wedstrijden Op 8 juli a.s. zijn weer de jaarlijkse onderlinge wedstrijden van GV Stânfries in sporthal de Skâns. Het selectie- en recreatief turnen en de peuter- en kleutergym laten hier zien wat ze kunnen. Per categorie (turnen) worden de gymnasten door juryleden beoordeeld en komen er winnaars uit de bus. Voor alle kinderen is er een diploma en een medaille. Tevens is dit de afsluiting van het gymseizoen 16/17. Wedstrijd I start om uur (turnsters), wedstrijd II om (turners) en wedstrijd III om 11:30 (recreatief turnen). Hierna zullen de peuters- kleuters optreden. Open selectie training Open selectie turnen training voor jongens tussen de 6 en 9 jaar: op dinsdag 26 september van 16:00 tot 17:00 en/of vrijdag 22 september van 16:00 tot 17:00. Lijkt het je leuk om te kijken of turnen wat voor jou is?? kom dan langs! Wie weet word je geselecteerd.

8 De Nieuwe Sanne boeken Uitgave juli 2017 De spannende leesboeken over turnster Sanne. Leuke en spannende leesboeken over turnster Sanne Goed nieuws voor alle turnfans: de serie Sanne is er weer verkrijgbaar! In de periode zijn de boeken voor het eerst uitgebracht. In mei 2016 verschenen de eerste delen van de vernieuwde turnserie, uitgegeven door Veltman ( De boeken zijn te koop in de (online) boekhandel. Deel 5: Sanne in de selectie Het nieuwe schooljaar wordt spannend! Vanaf nu woont Sanne doordeweeks in een gastgezin om met de selectiegroep van meneer Verkerk te kunnen trainen. Haar gastouders zijn gelukkig erg aardig en Sanne traint zo veel, dat ze in het begin helemaal geen tijd heeft om aan thuis te denken. De nieuwe trainer, andere meisjes en een nieuwe school houden haar bezig. Maar hoe langer Sanne van huis is, hoe meer ze haar ouders, haar vriendinnen en haar vriend Milan gaat missen. Wanneer ze ruzie krijgt met de dochter van haar gastouders, pakt Sanne haar koffers... Deel 6: Sanne waagt de sprong Topturnen en het wonen bij een gastgezin vallen Sanne zwaar. In de kerstvakantie besluit ze ermee te stoppen en haar vertrouwde leven thuis weer op te pakken. Haar vriendinnen uit groep acht zijn dolblij haar weer te zien. Alleen haar vriendje Milan gedraagt zich vreemd sinds ze terug is... Nu Sanne niet meer elke dag hoeft te trainen, begint ze aan een opleiding tot hulptrainer. Ook oefent ze voor een optreden tijdens de bruiloft van haar turnjuf en werkt ze samen met haar klasgenoten aan de eindmusical. Maar de groep krijgt de ene na de andere tegenslag te verwerken. Zal de musical op tijd klaar zijn? En komt het ooit nog goed met Milan? Alle boeken van de turnserie Sanne: 1. Sanne turnt zich naar de top 2. Sanne gaat voor goud 3. Sanne steelt de show 4. Sanne op zomerkamp 5. Sanne in de selectie 6. Sanne waagt de sprong

9 Agenda vanaf juli 2017 Koop & Verkoop NIEUW! De Rubriek Koop & Verkoop. Heeft u gymnastiek- of turnkleding te koop? Bied het hier aan in de rubriek Koop & Verkoop Mail uw foto + de tekst door naar; secretaris.gvstanfries@gmail.com 08 juli 2017 Onderlinge wedstrijden uur in de Skâns 14 t/m 16 juli Stânfries Gymkamp Bakkeveen 18 juli t/m 3 september Zomervakantie 2 september 2017 Promoot je vereniging tijdens de Gorredijkster Dagen 5 september 2017 Start lessen 11 september 2017 Bestuursvergadering 9-17 september 2017 Nationale Sportweek 22 september 2017 Open selectie training jongens 6-9 jr uur in de Skâns 23 september 2017 Deelname Stânfries aan Open dag Skâns 26 september 2017 Open selectie training jongens 6-9 jr uur in de Skâns 14 oktober 2017 Worsten actie Afscheid Henk & Grytsje Bovenstaande pakjes zijn maat M 2 setjes. Zien er nog netjes uit. Voor meer informatie; mail; annetzandhuis@ziggo.nl of bel; Woensdagavond 21 juni j.l. nam het bestuur en een aantal leden, afscheid van Henk de Jong en Grytsje van der Veer. De afgelopen 13 jaar waren zij de gastheer en -vrouw bij activiteiten van GV Stânfries in de Skâns (onderlinge wedstrijden, uitvoeringen, gyminstuiven, vergaderingen etc). Henk en Grytsje werden hiervoor heel hartelijk bedankt en er werd hun veel succes gewenst op hun nieuwe werkplek in MFC de Wier te Ureterp. Demonstratie Ritmisch en Dansgroepen Zondag 2 juli j.l. was er een demonstratie van de ritmische- en dansgroepen van GV Stânfries, samen met de dansgroepen van Kortezwaag. In sporthal Kortezwaag kon men een uur lang genieten van prachtige oefeningen.

10 Uitgave juli 2017 Trots zijn wij op onze bestaande en nieuwe sponsoren. HOOFDSPONSOR GV STÂNFRIES Dankzij de steun en hulp van onze sponsoren kunnen wij materialen aanschaffen, activiteiten organiseren en de contributiegelden betaalbaar houden.

Nieuwsbrief GV Stânfries

Nieuwsbrief GV Stânfries Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries www.stanfriesgorredijk.n In dit nummer - NL kamioenschap - Districtsfi nale Hollandscheveld - Sponsoravond - RG Stânfries 1e op NK - Nieuw; wedstrijdgroep recreatief

Nadere informatie

TV ODIN Nieuwsbrief juni Beste allemaal,

TV ODIN Nieuwsbrief juni Beste allemaal, TV ODIN Nieuwsbrief juni 2017 Beste allemaal, Nog 2 weken gymles en dan start de vakantie. Van 1 juli tot 1 september is er geen les. Vergeet niet je overplaatsingsbrief in te leveren bij je leiding zodat

Nadere informatie

Nieuwsbrief GV Stânfries

Nieuwsbrief GV Stânfries Uitgave februari 2018 Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries www.stanfriesgorredijk.n Voorwoord. In dit nummer - Springwedstrijd en instuif - Turnen dames 4 - Heren Stânfries in de prijzen - Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GV STÂNFRIES

NIEUWSBRIEF GV STÂNFRIES NIEUWSBRIEF GV STÂNFRIES IN DIT NUMMER - Poiesz sponsoractie - Mathijs Grijze pakt Goud - Friese Titels voor turners - Districtkampioenschap Uithuizen - Ritmische gymnastiek behaalt 3e plaats - Turngoud

Nadere informatie

Nieuwsbrief GV Stânfries

Nieuwsbrief GV Stânfries Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries www.stanfriesgorredijk.n In dit nummer - Gymkamp Bakkeveen - Gorredijkster dagen - Groepsspringen D/E turners - Onderlinge wedstrijden - Open dag in de Skâns

Nadere informatie

Nieuwsbrief GV Stânfries

Nieuwsbrief GV Stânfries Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries www.stanfriesgorredijk.n In dit nummer - Onze nieuwe hoofdsponsor - Recreatief turnen - Gym clinic daverend succes - Uitvoering 2016 - GV Stânfries 2e op Fantastic

Nadere informatie

Nieuwsbrief GV Stânfries

Nieuwsbrief GV Stânfries Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries www.stanfriesgorredijk.n Voorwoord. In dit nummer - Mathijs Grijze naar NK turnen - Nieuwe Leiding - 2e plaatsingswedstrijd gym - Rody Muizelaar 2e - Plaatsingswedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief GV Stânfries

Nieuwsbrief GV Stânfries Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries VOORWOORD www.stanfriesgorredijk.n In dit nummer - Onze turnsters - Geslaagden - Friese kampioenschappen - Onderlinge wedstrijden - Afsluiting seizoen - Informatiemiddag

Nadere informatie

Olympia s Nieuwsflits

Olympia s Nieuwsflits Olympia s Nieuwsflits juli 2017 nummer 72 www.olympiakapelle.nl olympiakapelle@zeelandnet.nl ZOMERVAKANTIE De laatste lesweek is van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli 2017. Daarna mogen alle leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief GV Stânfries

Nieuwsbrief GV Stânfries Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries www.stanfriesgorredijk.n In dit nummer - Onze turnsters - Terugblik uitvoering - Eerste trappeldei - Uitbreiding Kortezwaag - Sponsoractie Poiesz - Gymkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief GV Stânfries

Nieuwsbrief GV Stânfries Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries www.stanfriesgorredijk.n In dit nummer - RABO ledensponsoring - Brêgetocht groot succes - Bijdrage Van Teyens Fundatie - Poeisz Sponsoractie - Friese titels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Van het bestuur: KDO is 6 clubkampioenen rijker! Beste allemaal, wat was het fantastisch! Op 10 november werden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden georganiseerd voor de recreatie

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Tijden voor de recreatiegroepen vanaf 2 maart as.: Maandag recreatie tot 10 jaar 16.30 tot 17.30 uur recreatie vanaf 10 jaar 18.00 tot 19.00 uur Donderdag 18.00 tot 19.00 uur

Nadere informatie

WILSKRACHT NIEUWS. Sint- en pietenfeest. Geslaagd! JAN Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook!

WILSKRACHT NIEUWS. Sint- en pietenfeest. Geslaagd!   JAN Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! JAN 2018 WILSKRACHT www.wilskrachtalphen.nl NIEUWS Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! facebook.com/rksvwilskracht U kunt Wilskracht financieel steunen door mee te spelen met

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden, NIEUWSBRIEF Nr. 19 februari 2019 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 5 - mei 2017 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Woordje van de voorzitter. Kijklessen 1 en 2 april goed bezocht...

Nieuwsbrief. April Woordje van de voorzitter. Kijklessen 1 en 2 april goed bezocht... Woordje van de voorzitter Het voorjaar is nu echt begonnen. Geniet u er ook zo van? Als bestuur zijn wij druk bezig met de voorbereidingen om volgend seizoen in de MFA te kunnen sporten. We hebben straks

Nadere informatie

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek.

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek. Ik doe mijn spreekbeurt over turnen. Turnen is voor meisjes en jongens. De meisjes hebben veel verschillende toestellen sprong, brug, balk en vloer zijn voor de wedstrijden van de selectie`s en verder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TONEO , nummer Van het bestuur! Streetdance. Dance aerobics

NIEUWSBRIEF TONEO , nummer Van het bestuur! Streetdance. Dance aerobics 2015 2017, nummer 1013 NIEUWSBRIEF TONEO Van het bestuur! Alweer een jaar voorbij! Wederom een druk seizoen gehad met bestuurszaken. Maar gelukkig hebben we vanaf het nieuwe seizoen een nieuw bestuurslid!

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief april 2017 We zijn alweer halverwege het sportseizoen, dus tijd voor de tweede nieuwsbrief van dit jaar, want sporters, leiding en bestuur van SV Dwarres zitten niet stil. Zo heeft onze vereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 Vanuit het bestuur: Als dit stukje wordt gelezen is de vakantie weer voorbij en gaat de school weer beginnen en zo ook de sportieve uurtjes bij Turnlust. Wij als bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 Agenda/ mededelingen Uitnodiging algemene ledenvergadering Clubkampioenschappen

Nadere informatie

De Page Turner. Nieuwsbrief september 2018

De Page Turner. Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 De Page Turner Het turnseizoen is inmiddels weer van start gegaan en alle trainingen zijn weer begonnen! We gaan er weer een top jaar van maken! TURNKAMP 2018 de Feestdagen!

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. www.dwarres.nl

NIEUWSBRIEF. www.dwarres.nl NIEUWSBRIEF De helft van het sportseizoen bij SV Dwarres is alweer voorbij. De eerste wedstrijden zijn weer achter de rug. Natuurlijk zijn er nog diverse activiteiten in het vooruitzicht. Deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Turn(st)ers G.V. Hercules

Turn(st)ers G.V. Hercules Informatieboekje Turn(st)ers G.V. Hercules Aldeboarn-Akkrum-Nes 2017-2018 oktober 2017 Voorwoord Dit is het informatieboekje van G.V. Hercules, afdeling turnen. G.V Hercules, opgericht in 1913, is aangesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE DE LELEAART 2014-2015 A EN B SELECTIE EN JONG TALENT

INFORMATIE BOEKJE DE LELEAART 2014-2015 A EN B SELECTIE EN JONG TALENT INFORMATIE BOEKJE DE LELEAART 2014-2015 A EN B SELECTIE EN JONG TALENT 1: INDELING SELECTIEGROEPEN EN DIVISIES 2014-2015 De Leleaart biedt gymnastiek en turnen aan voor turnsters van verschillende leeftijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 1. LEDENVERGADERING Op onze jaarlijkse ledenvergadering hebben wij verantwoording over het afgelopen jaar afgelegd en onze plannen voor volgend jaar besproken. Helaas was

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

Voor iedereen alvast een plezierige carnaval en check goed je trainingsrooster of er wel of geen trainen is!

Voor iedereen alvast een plezierige carnaval en check goed je trainingsrooster of er wel of geen trainen is! INFORMATIEBRIEF 3 JANUARI 2018 Allereerst de beste wensen voor iedereen en een sportief 2018 toegewenst! Het eerste blok van sportjaar 2017/2018 loopt tot en met januari en dan gaan we alweer het 2 e blok

Nadere informatie

WilskrachtNieuws. Terugblik. Jongens in het nieuw! Rabobank Sponsorfietstocht. Vind ons op facebook! Toon uw supportershart!

WilskrachtNieuws. Terugblik. Jongens in het nieuw! Rabobank Sponsorfietstocht. Vind ons op facebook! Toon uw supportershart! WilskrachtNieuws www.wilskrachtalphen.nl NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 Vind ons op facebook! facebook.com/rksvwilskracht Terugblik Na een welverdiende vakantie zijn alle lessen turnen, ritmische gymnastiek

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 14 juli 2017 GYMNASTIEKVERENIGING HERCULES Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord NK Jazzdance Ahoy

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

1 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 10 februari 2018

1 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 10 februari 2018 1 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 10 februari 2018 KNGU Organisatie: RSG Zuidlaren in samenwerking met werkgroep wedstrijdzaken LTC RG Adres SPORTHAL DE ZWET De Klencke 32

Nadere informatie

Geniet van uw feestdagen!!

Geniet van uw feestdagen!! Nieuwsbrief Jaargang 7 nummer 25 In deze nieuwsbrief Update van het bestuur SiU Demodag Elisa Mulders turnt goed tijdens 1e voorwedstrijd Medailleregen tijdens 1e competitie turnen Grote Clubactie Nijntje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

2 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 14 april 2018

2 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 14 april 2018 2 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 14 april 2018 KNGU Organisatie: GV Sportuna in samenwerking met werkgroep wedstrijdzaken LTC RG versie 2018-1-28 2 e plwed groepen 2 e div

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

1 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 9 maart 2019

1 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 9 maart 2019 1 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 9 maart 2019 KNGU Organisatie : GV Attila in samenwerking met Werkgroep wedstrijdzaken LTC RG Entree: Volwassenen 5,00 Kinderen tot 12 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Zondag 10 juni e lid. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM

NIEUWSBRIEF. Zondag 10 juni e lid. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM NIEUWSBRIEF Zondag 10 juni 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM 450 e lid VTS GYM is bijzonder fier om een 450ste lid te kunnen inschrijven.

Nadere informatie

2 e plaatsingswedstrijd groepen 1 e divisie Ritmische Gymnastiek 1 juni 2019

2 e plaatsingswedstrijd groepen 1 e divisie Ritmische Gymnastiek 1 juni 2019 2 e plaatsingswedstrijd groepen 1 e divisie Ritmische Gymnastiek 1 juni 2019 Organisatie: IAG in samenwerking met werkgroep wedstrijdzaken LTC RG versie 20 mei 2019 Adres Sporthal de Maaspoort Marathonloop

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen 1 Voorwoord Wij heten u van harte welkom bij de afdeling gymnastiek van DIO- Ugchelen. U bent geïnteresseerd in gymnastiek en heeft misschien al een proefles

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2018

NIEUWSBRIEF MAART 2018 Beste leden, De lente nadert en we maken ons op voor de finalewedstrijden van dit seizoen. Tot nu toe zijn er al vele medailles gewonnen en prachtige resultaten geboekt. Vanaf december jl. zitten de meeste

Nadere informatie

Beste ouders en gymnasten

Beste ouders en gymnasten 23 mei 2018 Beste ouders en gymnasten Het turnseizoen 2017-2018 loopt op zijn einde, op 31 mei sluiten we de deuren van de sporthal! Het was opnieuw een bewogen jaar waar we toch met enige fierheid op

Nadere informatie

ORGANISATIE RECREATIEVE GROEPEN. Groepen en leeftijden:

ORGANISATIE RECREATIEVE GROEPEN. Groepen en leeftijden: Betreft: ORGANISATIE RECREATIEVE GROEPEN Groepen en leeftijden: KLEUTERGYM: MEISJES A: KNAPEN: MEISJES B: JUFFERS: JONGELINGEN: TURNSTERS: TURNERS: DAMES: BODY-CONDITIEGYM: ONDERHOUDSGYM: BADMINTON: Jongens

Nadere informatie

SVW GYMNASTIEK EN JAZZ-DANS. SVWeetje juni Hallo allemaal!

SVW GYMNASTIEK EN JAZZ-DANS. SVWeetje juni Hallo allemaal! SVW GYMNASTIEK EN JAZZ-DANS SVWeetje juni 2015 Hallo allemaal! Laatste SVWeetje Voor u ligt alweer het laatste SVWeetje van dit seizoen. Nog twee weken en dan is het turn/gym en jazz seizoen weer voorbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. ALDO-kamp Bestuursleden. Geluidsinstallatie. Jaargang 14 mei 2016 Nummer 37 ALDO

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. ALDO-kamp Bestuursleden. Geluidsinstallatie. Jaargang 14 mei 2016 Nummer 37 ALDO ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen ALDO-kamp 2016 Geluidsinstallatie Nieuw: Special Gym voor kids Jaargang 14 mei 2016 Nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Staalt Spieren

Nieuwsbrief Sport Staalt Spieren Zomervakantie SSS van 11 juli tot en met 28 augustus Let op de fit 50+ begint in september 2016 We zien jullie graag terug bij gymnastiek, freerunnen, (rhönrad)turnen of bij de lessen van de senioren.

Nadere informatie

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018 ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ALDO uitvoering Sponsorloop Verandering Streetdance-tijden

Nadere informatie

Kwartfinale NK Turnen Heren

Kwartfinale NK Turnen Heren Informatie over de sponsorpakketten Kwartfinale NK Turnen Heren 21 & 22 maart 2015 Commissie PR Inhoud Over... 3 Prestaties... 3 Over de wedstrijd... 3 Locatie... 4 Deelnemers... 4 Vrijwilligers... 4...

Nadere informatie

OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS GOEDGEKEURD

OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS GOEDGEKEURD D.O.S. De Vogelweide Merellaan 5, 2872 AM Schoonhoven DOS nieuwsflitsen is een uitgave van DOSgymnastiekvereniging in Schoonhoven. Verschijnt 4x per jaar + extra uitgaven OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS 1920

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woensdag 27 maart Gymgala. Beste lezer, In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM

NIEUWSBRIEF. Woensdag 27 maart Gymgala. Beste lezer, In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM NIEUWSBRIEF Woensdag 27 maart 2019 Beste lezer, In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM Gymgala Op zaterdag 30 maart 2019 vindt ons jaarlijks Gymgala plaats

Nadere informatie

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen Nieuwsbrief Jaargang 7 nr.5 Juni 2013 www.molenwiekasten.nl Van de voorzitter Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013. De zomervakantie staat immers al bijna voor de deur Er is met

Nadere informatie

Enthousiaste leiding. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Merel Hendriks, telefoonnummer 06-48421680.

Enthousiaste leiding. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Merel Hendriks, telefoonnummer 06-48421680. Hoi Veppers, Er is weer een nieuwe nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief meer over de wedstrijden, het paaseieren zoeken en nog veel meer. Wil je iets in de nieuwsbrief? Mail dit dan naar vepgym@hotmail.com.

Nadere informatie

TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE

TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE GVN NIEUWLEUSEN SEIZOEN 2014-2015 Pagina 1 van 6 Technisch beleidsplan Turnselectie GVN Nieuwleusen. Inleiding De vereniging richt zich binnen de recreatiesport op het aanbieden

Nadere informatie

2 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 13 april 2019

2 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 13 april 2019 2 e plaatsingswedstrijd groepen 2 e divisie Ritmische Gymnastiek 13 april 2019 KNGU Organisatie: GTV de Badhoeve in samenwerking met Werkgroep wedstrijdzaken LTC RG Entree: Volwassenen 5,00 Kinderen tot

Nadere informatie

2 e plaatsingswedstrijd groepen 1 e divisie Ritmische Gymnastiek 12 mei 2018

2 e plaatsingswedstrijd groepen 1 e divisie Ritmische Gymnastiek 12 mei 2018 2 e plaatsingswedstrijd groepen 1 e divisie Ritmische Gymnastiek 12 mei 2018 KNGU Organisatie: IAG in samenwerking met werkgroep wedstrijdzaken LTC RG versie 28 april 2018 Adres Sporthal de Maaspoort Marathonloop

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Nunspeet

Gymnastiekvereniging Nunspeet Gymnastiekvereniging Nunspeet Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 1 - september 2016 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester:

Nadere informatie

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of JAARVERSLAG 2016 1 Jaarverslag 2016 Bestuur en Leiding Het verenigingsjaar 2016 was voor ODI een redelijk rustig jaar in de aanloop naar het jubileumjaar 2017. Qua samenstelling van het bestuur en de leiding

Nadere informatie

28 augustus nummer 01

28 augustus nummer 01 28 augustus 2015 nummer 01 Van de vestigingsdirecteur: Langs deze weg een hartelijk welkom aan alle nieuwe leerlingen op onze school. Ook natuurlijk aan alle nieuwe ouders en verzorgers. Als vestiging

Nadere informatie

Extra Editie. Nieuwsbrief GV Stânfries. In dit nummer. Voorwoord. Stânfries. Uitgave november Gorredijk

Extra Editie. Nieuwsbrief GV Stânfries. In dit nummer. Voorwoord. Stânfries. Uitgave november Gorredijk Uitgave november 2016 Nieuwsbrief GV Stânfries Gorredijk Stânfries Extra Editie In dit nummer - Rabo ledensponsoring - Brêgetocht on ice - Oliebollenloop 2016 Voorwoord. Na een prachtige, spectaculaire

Nadere informatie

G.V. Brinio Jaarverslag 2018

G.V. Brinio Jaarverslag 2018 G.V. Brinio Jaarverslag 2018 De vele verschillende aspecten en vele activiteiten van deze mooie vereniging zullen de revue passeren, zoals: Turnen Na een zonnige zomervakantie is de selectie eind augustus

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER Aan alle leden:

INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER Aan alle leden: INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER 2017 Aan alle leden: Als bestuur vragen we ons al geruime tijd af wat nu een goede en efficiënte manier zou zijn om naar al onze leden te communiceren. Er zijn vele opties besproken.

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief april 2015 Inleiding Beste ouders, Via deze weg informeren we ouders en skippers over het reilen en zeilen in onze club. Ook deze nieuwsbrief staat vol met nuttige informatie en

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Gelderland Midden Gelderland Oost, Gelderse Vallei, Randmeren. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Gelderland Midden Gelderland Oost, Gelderse Vallei, Randmeren. TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie District Gelderland Midden Gelderland Oost, Gelderse Vallei, Randmeren Bondsbureau Beekbergen Lage bergweg 10 Beekbergen 055-505 8700 TOESTELTURNEN DAMES 4e divisie

Nadere informatie

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde.

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde. Sleins Skip Nieuwsbrief november 2018 1. Eerste nieuwsbrief. Beste ouders en skippers, Onze eerste nieuwsbrief is een feit! We hebben een drukke start achter de rug. We waren aanwezig op de sportboem in

Nadere informatie

2 e plaatsingswedstrijd groepen en trio AB-niveau Ritmische Gymnastiek 27 mei 2017

2 e plaatsingswedstrijd groepen en trio AB-niveau Ritmische Gymnastiek 27 mei 2017 2 e plaatsingswedstrijd groepen en trio AB-niveau Ritmische Gymnastiek 27 mei 2017 KNGU Organisatie: IAG in samenwerking met werkgroep wedstrijdzaken LTC RG versie 2017-5-7 Adres Sporthal de Maaspoort

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Gymvereniging Togido

Gymvereniging Togido I N F O B U L L E T I N W I N T E R 2 0 1 0 Gymvereniging Togido Rebekka Kloppenburg Clubkampioen Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen streden zaterdag 6 november in De Duker ongeveer dertig meisjes

Nadere informatie

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016

-Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016 -Lopend vuurtje- NIEUWSBRIEF 24 JEUGD Oktober 2016 1. Grote Club actie 2. Trainingsdag junioren 24 september 2016 3. Finale pupillen 4. Club Kampioenschappen 2016 5. Vanaf 1 november nieuwe trainingsgroepen

Nadere informatie