ARTIKEL 1: DEFINITIES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ARTIKEL 1: DEFINITIES"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN Van diergedragstherapeut M.A.A. van der Burgt, gevestigd te Veghel (Zijtaart) en aldaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW, waarbij de gedragstherapeut/diertrainer met de cliënt afspreekt een gedragstherapeutische behandeling/training in te stellen voor de huisdier(en) van die cliënt. 1.2 Gedragstherapeutische behandeling: het opmaken van een anamnese, het stellen van een diagnose, het vaststellen van een therapie en het zo breed mogelijk begeleiden, adviseren en instrueren van de cliënt met betrekking tot de uit te voeren therapie. Hiermee wordt ook bedoeld een advies ter voorkoming van gedragsproblemen of een algemeen (telefonisch) advies over het gedrag van de huisdier(en) van de cliënt en een beoordeling van een video van het gedrag van de huisdier(en) van de cliënt. 1.3 Training: Op maat gegeven begeleiding ten behoeve van het huisdier of de huisdieren van de cliënt, waarbij de instructeur de cliënt zo breed mogelijk begeleid en instrueert, alsmede een mogelijk interne opname van het betrokken dier. 1.4 Gedragstherapeut/instructeur: M.A.A. van der Burgt, gevestigd te Veghel (Zijtaart). 1.5 Cliënt: de eigenaar van het dier of diens begeleider die de gedragstherapeut inschakelt en opdracht geeft voor de gedragstherapeutische behandeling/training van het gedrag van zijn dier. 1.6 Contractperiode: de overeengekomen duur van de opdracht in de vorm van één of meer vervolgafspraken met een van tevoren afgesproken tijdsduur. ARTIKEL 2: TOEPASSELIJKHEID VAN DEZE VOORWAARDEN EN DE TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST 2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, die de cliënt heeft gegeven en die de gedragstherapeut heeft aanvaard conform artikel Een overeenkomst van opdracht komt tot stand doordat partijen mondeling of schriftelijk een afspraak maken tot het vaststellen van een eerste diagnose en van (een serie van) vervolgafspraken ter begeleiding van cliënt in het uitvoeren van de therapie. 2.3 Opname in het agenderingssysteem van de gedragstherapeut geldt bij een mondelinge afspraak als het bewijs van de totstandkoming van de overeenkomst. Marieke van der Burgt gedragstherapeut en trainer voor hond, kat en konijn De Hemel 4, 5465 RB Veghel (Zijtaart) T M marieke@tinley.nl IBAN: NL13 RABO KvK nr

2 ARTIKEL 3: UITVOERING VAN DE OPDRACHT 3.1 De gedragstherapeut/instructeur staat in voor het onderhouden van zijn capaciteiten, deskundigheid en kennis om de opdracht uit te voeren. 3.2 De cliënt dient, voor zover zijn mogelijkheden het toelaten, de aanwijzingen van de gedragstherapeut/instructeur op te volgen. 3.3 De cliënt dient, voor zover zijn mogelijkheden het toelaten, tijdens de gedragstherapeutische behandeling/training gebruik te maken van de door de gedragstherapeut/instructeur voorgestelde hulpmiddelen en adviezen in verband met de veiligheid van de cliënt, gedragstherapeut/instructeur en omgeving. 3.4 De cliënt dient voorafgaand aan de gedragstherapeutische behandeling/training de gedragstherapeut/instructeur te informeren indien sprake is van (een vermoeden van) van een (besmettelijke) ziekte van het dier of als het dier recent in contact is geweest met een ander ziek dier. In verband met het voorkomen van verspreiding van een besmettelijke ziekte, geldt deze informatieplicht met name als de therapeut tijdens de gedragstherapeutische behandeling/training in aanraking komt met de huisdier(en) van de cliënt. De gedragstherapeut beoordeelt of de behandeling op dat moment kan doorgaan. ARTIKEL 4: VERLENGING EN BEËINDIGING 4.1 Verlenging van de contractperiode is mogelijk door het maken van een vervolgafspraak door beide partijen conform artikel De overeenkomst eindigt van rechtswege na het verstrijken van de contractperiode zonder dat opzegging door één van de partijen is vereist. 4.3 Na overeenstemming van partijen is tussentijdse beëindiging mogelijk. 4.4 Partijen kunnen in ieder geval de overeenkomst met onmiddellijke ingang zonder opgaven van redenen beëindigen indien; De wederpartij in staat van faillissement wordt verklaard; De wederpartij (voorlopige) surséance van betaling wordt verleend; De wederpartij bij kracht van gewezen vonnis wordt veroordeeld tot een (al dan niet voorwaardelijke) vrijheidsstraf, wegens een strafbaar feit; De wederpartij handelt in strijd met het recht.

3 ARTIKEL 5: VERGOEDINGEN 5.1 In de overeenkomst stellen de gedragstherapeut/instructeur en de cliënt de vergoeding vast voor de overeengekomen gedragstherapeutische behandeling/training. Het tot stand komen van de overeenkomst leidt altijd tot de verplichting van betaling. 5.2 In de overeenkomst stellen de gedragstherapeut/instructeur en de cliënt vast op welke wijze en binnen welke termijn de vergoeding voor de behandeling dient te worden voldaan. 5.4 Het in termijnen betalen van de vergoeding voor de gedragstherapeutische behandeling/training is alleen mogelijk na schriftelijke goedkeuring door de gedragstherapeut/instructeur. 5.5 Annulering door cliënt van gemaakte afspraken zal door de gedragstherapeut/instructeur aanvaard worden. 5.6 Indien de cliënt een gemaakte afspraak eenzijdig opzegt, blijft de betalingsverplichting tot stand. 5.7 Indien de afspraak binnen vijf dagen voor aanvang van de afspraak wordt geannuleerd, brengt de gedragstherapeut/instructeur 25% van de vergoeding voor de betrokken afspraak in rekening. 5.8 Indien de cliënt de gemaakte afspraak annuleert in verband met ziekte of overlijden van het dier of andere zaken van overmacht, worden eventueel vooruit betaalde kosten onder inhouding van 10% administratie- en organisatiekosten gerestitueerd. 5.9 Indien de gedragstherapeut/instructeur door overmacht of omstandigheden wordt gedwongen een afspraak te annuleren, probeert de gedragstherapeut/instructeur de cliënt daarvan tijdig telefonisch op de hoogte te brengen. Indien de cliënt dit bericht van annulering onverhoopt niet op tijd ontvangt, kan hij geen rechten ontlenen aan het niet ontvangen van het bericht van annulering. ARTIKEL 6: AANSPRAKELIJKHEID 6.1 De gedragstherapeut/instructeur zal in alle redelijkheid zijn uiterste best doen om het gewenste resultaat van de behandeling te bereiken. De gedragstherapeut/instructeur kan een inschatting/prognose geven over de mogelijkheid tot verandering van gedrag van het dier. Een garantie op de uitkomst van de behandeling kan echter niet gegeven worden. De gedragstherapeut/instructeur kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor het uitblijven van het gewenste resultaat. Bij het uitblijven van het gewenste resultaat blijft onverkort de betalingsverplichting bestaan. 6.2 De gedragstherapeut/instructeur is niet aansprakelijk voor ziekten en/of (vermeende) gebreken, mentaal of fysiek, die het dier mogelijk oploopt tijdens of ten gevolge van de gedragstherapeutische behandeling/training. 6.3 De gedragstherapeutische behandeling/training gebeurt op eigen risico en verantwoordelijkheid van de cliënt. De cliënt blijft ten allen tijde aansprakelijk voor het gedrag van zijn/haar dier(en).

4 6.4 Cliënten worden geacht een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) afgesloten te hebben, die ook voor zijn/haar dier geldig is. ARTIKEL 7: GEHEIMHOUDING 7.1 De gedragstherapeut/instructeur beschouwt alle aan hem verstrekte informatie als vertrouwelijk voor zover dit voortvloeit uit de aard van de informatie. 7.2 De gedragstherapeut/instructeur gebruikt eventueel gemaakt video- of fotomateriaal alleen met schriftelijke toestemming van de cliënt voor andere doeleinden dan de gedragstherapeutische behandeling/training. ARTIKEL 8: INTELLECTUELE EIGENDOM EN COPYRIGHT 8.1 De gedragstherapeut/instructeur behoudt zich alle intellectuele- en industriële eigendomsrechten voor die bij het uitvoeren van de opdracht inzake methoden, therapie en hulpmiddelen in de meest brede zin zijn ontwikkeld. 8.2 Alle door de gedragstherapeut/instructeur verstrekte rapporten, adviezen, richtlijnen en aanbevelingen zijn uitsluitend bestemd voor gebruik inzake de gedragstherapeutische behandeling/training en mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de gedragstherapeut/instructeur worden verveelvoudigd, openbaar gemaakt of ter kennis van derden worden gebracht. ARTIKEL 9: KLACHTENREGELING 9.1 Indien de cliënt niet tevreden is over de gedragstherapeut/instructeur de gedragstherapeutische behandeling/training, dan kan de cliënt een klacht indienen bij de gedragstherapeut/instructeur. De gedragstherapeut/instructeur zal samen met de cliënt proberen het probleem op te lossen. 9.2 Als de cliënt niet tevreden is over de door de gedragstherapeut/instructeur geboden oplossing, dan kan de cliënt een klacht indienen bij de SPPD (stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen): Partijen komen ten aanzien van alle geschillen, welke mochten ontstaan naar aanleiding van deze algemene voorwaarden, overeen dat deze geschillen in eerste instantie worden voorgelegd aan de arrondissementsrechtbank, waaronder de gedragstherapeut/instructeur ressorteert. Op de overeenkomst tot opdracht is het Nederlands recht van toepassing.

5 ARTIKEL 10: SLOTBEPALINGEN VAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN 10.1 Alle kosten, zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk, die de gedragstherapeut/instructeur dient te maken tot behoud van zijn rechten met betrekking tot invordering van door cliënt verschuldigde bedragen komen ten laste van de cliënt Voor het overige, niet bepaalde, beslist de gedragstherapeut/instructeur. Deze beslissingen zijn bindend. Heeft u vragen over deze algemene voorwaarden? Stel ze gerust.

GEDRAGSTHERAPIE VOOR HONDEN

GEDRAGSTHERAPIE VOOR HONDEN GEDRAGSTHERAPIE VOOR HONDEN ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW, waarbij de Gedragstherapeut zich verbindt jegens de Klant een Gedragstherapeutische

Nadere informatie

Van hondengedragstherapeut Marian van Gerven, gevestigd te Soest en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (plaats) onder nummer.

Van hondengedragstherapeut Marian van Gerven, gevestigd te Soest en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (plaats) onder nummer. ALGEMENE VOORWAARDEN GEDRAGSTHERAPIE Van hondengedragstherapeut Marian van Gerven, gevestigd te Soest en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (plaats) onder nummer. ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht:

Nadere informatie

1.3 Gedragstherapeut: Suzy Deurinck, gevestigd te Bergen op Zoom.

1.3 Gedragstherapeut: Suzy Deurinck, gevestigd te Bergen op Zoom. Algemene Voorwaarden Van paardengedragstherapeute Suzy Deurinck, gevestigd te Bergen op Zoom en aldaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64126374. ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Interne Training.nl; Gedragstherapie, Privé-les en Interne Training, en alle eventuele aanvullende diensten en services.

Algemene Voorwaarden Interne Training.nl; Gedragstherapie, Privé-les en Interne Training, en alle eventuele aanvullende diensten en services. Algemene Voorwaarden Interne Training.nl; Gedragstherapie, Privé-les en Interne Training, en alle eventuele aanvullende diensten en services. Artikel 1: Definities Voor de toepassing van deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden B.O.T. Hondengedragstherapie

Algemene voorwaarden B.O.T. Hondengedragstherapie Algemene voorwaarden B.O.T. Hondengedragstherapie ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 1.1 Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW, waarbij de gedragstherapeut zich verbindt jegens

Nadere informatie

www.kattengedrag.com Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

www.kattengedrag.com Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht: de overeenkomst van opdracht, waarbij de kattengedragstherapeut zich verbindt jegens de klant onderzoek

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gedragscentrum Samenspel

Algemene Voorwaarden Gedragscentrum Samenspel Algemene Voorwaarden Gedragscentrum Samenspel Gevestigd te Apeldoorn en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08080270. Van toepassing op alle activiteiten van het Gedragscentrum Samenspel.

Nadere informatie

ARTIKEL 2: TOEPASSELIJKHEID VAN DEZE VOORWAARDEN EN DE TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST

ARTIKEL 2: TOEPASSELIJKHEID VAN DEZE VOORWAARDEN EN DE TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN Van hondengedragstherapeut Cindy van Dorst, gevestigd te Teteringen en aldaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20160837 ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht: een

Nadere informatie

Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Kattengedragstherapeut: degene die in opdracht van de klant een gedragstherapeutische behandeling instelt, adviezen geeft en/of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kat aan het woord Gevestigd te: Vennewatersweg 21 hs PT Heiloo (Noord Holland) KvK nr:

Algemene voorwaarden Kat aan het woord Gevestigd te: Vennewatersweg 21 hs PT Heiloo (Noord Holland) KvK nr: Algemene voorwaarden Kat aan het woord Gevestigd te: Vennewatersweg 21 hs 4 1852 PT Heiloo (Noord Holland) KvK nr: 51194112 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 1: DEFINITIES a) JUDogITH: bedrijf die zich bezig houdt met gedragsbegeleiding van hond (en eigenaar), hulp bij aanschaf van een hond, eventueel geven van workshops/trainingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dognl

Algemene Voorwaarden dognl Algemene Voorwaarden dognl ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Dienst: alle werkzaamheden, in welke vorm dan ook, die dognl voor of ten behoeve van de Klant (heeft) verricht. 1.2 Opdracht: een overeenkomst van opdracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KynoCoach Haarlem

Algemene voorwaarden KynoCoach Haarlem Algemene voorwaarden KynoCoach Haarlem Inhoudsopgave ARTIKEL 1: DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2: TOEPASSELIJKHEID VAN DEZE VOORWAARDEN EN DE TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST... 2 ARTIKEL 3: UITVOERING VAN

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme 1. Definities I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Hulphonden voor Autisme levert persoonlijke diensten, zoals therapie, begeleiding en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden GehoorSaam Artikel 1. Definities GehoorSaam/opdrachtnemer Diensten Opdrachtgever Overeenkomst Contractperiode:

Algemene voorwaarden GehoorSaam Artikel 1. Definities GehoorSaam/opdrachtnemer Diensten Opdrachtgever Overeenkomst Contractperiode: Algemene voorwaarden GehoorSaam Gevestigd te Bemmel. Van toepassing op alle activiteiten van GehoorSaam. Hiermee wordt verduidelijkt wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten bij gedragstherapie,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KynoCoach Haarlem

Algemene voorwaarden KynoCoach Haarlem Algemene voorwaarden KynoCoach Haarlem Inhoudsopgave ARTIKEL 1: DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2: TOEPASSELIJKHEID VAN DEZE VOORWAARDEN EN DE TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST... 2 ARTIKEL 3: UITVOERING VAN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lekker in je Vacht

Algemene voorwaarden Lekker in je Vacht Algemene voorwaarden Lekker in je Vacht Op alle therapie en andere vormen van begeleiding van Lekker in je Vacht zijn de volgende regels en voorwaarden van toepassing. Op alle tussen partijen gesloten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Wageningen Centrum voor Dialoog

Algemene Voorwaarden van Wageningen Centrum voor Dialoog Algemene Voorwaarden van Wageningen Centrum voor Dialoog 4 april 2017 Artikel 1 Uitvoering van de overeenkomst 1.1 Wageningen Centrum voor Dialoog is gerechtigd: 1. tussentijds het programma van de training

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid 1. Algemeen 1.1 Degene die met Libel kinder-jongerencoach een overeenkomst voor advies of coaching aangaat, wordt verder cliënt genoemd. 1.2 Deze leveringsvoorwaarden worden geacht deel uit te maken van

Nadere informatie

In dit document zijn opgenomen de algemene voorwaarden van Hashimoto Nederland gevestigd aan Zuivelweg 4, 6621BX te Dreumel.

In dit document zijn opgenomen de algemene voorwaarden van Hashimoto Nederland gevestigd aan Zuivelweg 4, 6621BX te Dreumel. Algemene Voorwaarden In dit document zijn opgenomen de algemene voorwaarden van Hashimoto Nederland gevestigd aan Zuivelweg 4, 6621BX te Dreumel. De algemene voorwaarden bestaan uit twee delen: Deel 1

Nadere informatie

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Pit-begeleiding Opdrachtgever: Cliënt Behandelovereenkomst: Een mondelinge dan wel schriftelijk

Nadere informatie

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat.

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat. Karen Poot Parkweg 53 7602JE Almelo M 06-248 22 962 E info@aansluitenbijcommunicatie.nl I www.aansluitenbijcommunicatie.nl KvK 56063040 Bank NL 45 SNSB 0898474361 BTW NL 127054819.B01 Algemene voorwaarden

Nadere informatie

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE.

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR PARTICULIEREN: KORBEE COMMUNICATIE, vanzelfsprekend presenteren! 1. Algemeen a) KORBEE COMMUNICATIE (ook genoemd: opdrachtnemer), is opgericht door Yvette Korbee gevestigd in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst

Toepasselijkheid algemene voorwaarden en totstandkoming van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR STICHTING REHABILITATIE 92 Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - opdrachtnemer: Stichting Rehabilitatie 92 (verder: R92); - opdrachtgever: de

Nadere informatie

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden AD Support Van toepassing op de opdrachten aan en overeenkomsten met AD Support, arbeidsdeskundig diensten en re-integratie, gevestigd te Termunten hierna te noemen opdrachtnemer.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HEALTHY BODY AND MINDSET

ALGEMENE VOORWAARDEN HEALTHY BODY AND MINDSET www.healthybodyandmindset.nl info@healthybodyandmindset.nl 06 18588642 ALGEMENE VOORWAARDEN HEALTHY BODY AND MINDSET Artikel 1. Algemeen De algemene voorwaarden maken onderdeel uit van elke overeenkomst

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met De Kracht een overeenkomst aangaat, dan wel daartoe een offerte aanvraagt.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met De Kracht een overeenkomst aangaat, dan wel daartoe een offerte aanvraagt. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Stichting Biezonderwijs, expertisecentrum De Kracht, gevestigd aan De Schans 135, 5011 EN te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Karen Molenaar Coaching & Training

ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Karen Molenaar Coaching & Training ALGEMENE VOORWAARDEN voor dienstverlening door Karen Molenaar Coaching & Training Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Karen Molenaar Coaching & Training,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

aan het Moleneind CJ Teteringen. Eigenaar van Tippens Coaching&Training is

aan het Moleneind CJ Teteringen. Eigenaar van Tippens Coaching&Training is Algemene Voorwaarden Tippens Coaching&Training zowel voor particuliere als zakelijke dienstverlening Artikel 1: Algemeen 1. Tippens Coaching&Training is een eenmanszaak die kantoor houdt aan het Moleneind

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : A) TopTheorie: de rechtspersoon die met de consument op afstand de overeenkomst aangaat. B) Cursist: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden.

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden. Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten en opdrachten tussen Dessaur Trainingen (hier valt Naomi maakt bespreekbaar ook onder),

Nadere informatie

waaruit gedurende langere tijd losse interventies voorkomen. uitsluiting van andere Algemene Voorwaarden uitsluitend deze Algemene Voorwaarden van

waaruit gedurende langere tijd losse interventies voorkomen. uitsluiting van andere Algemene Voorwaarden uitsluitend deze Algemene Voorwaarden van Algemene voorwaarden Saskia Tiemens, Praktijk Balans & Inzicht Healing voor Dieren Artikel 1. Definities 1. Partijen: de therapeut/praktijk: Saskia Tiemens, Praktijk Balans & Inzicht Healing voor Dieren,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Goudklompjes Kindercoaching gevestigd te Utrecht, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Nanny Wolfs, Praktijk voor. Neurofeedback en Energetische therapie. Algemeen: Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden. Nanny Wolfs, Praktijk voor. Neurofeedback en Energetische therapie. Algemeen: Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Nanny Wolfs, Praktijk voor Neurofeedback en Energetische therapie Algemeen: Artikel 1. Definities 1. geen enkele behandeling bij Nanny Wolfs, Neurofeedback & Energetische therapie

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

De algemene voorwaarden van Stoere Stappen.

De algemene voorwaarden van Stoere Stappen. De algemene voorwaarden van Stoere Stappen. Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende

Nadere informatie

Ellie Smeets Shiatsu & energetische massage

Ellie Smeets Shiatsu & energetische massage Algemene voorwaarden Ellie Smeets Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen Ellie Smeets Shiatsu en energetische massage, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN JEANNE COACHING Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van diensten door Jeanne Coaching, KvK nummer 68224737, gevestigd Freesialaan 6, 1431

Nadere informatie

ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN

ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN Artikel 1. Definities 1. De natuurgeneeskundige therapeut: Digna Tjon A San, Holistische Praktijk Zivah 2. BATC beroeps registratie nr. : BR-02607 AGB zorgverleners code :

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtnemer Opdrachtgever Partijen Overeenkomst: Diensten: Kind: Schriftelijk

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtnemer Opdrachtgever Partijen Overeenkomst: Diensten: Kind: Schriftelijk Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Praktijk KIDS & COaching, gevestigd te Beuningen (Gld), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg DEEL I ALGEMEEN 1. Begrippen 1.1. Opleiding Natuurlijke Kraamzorg is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder

Nadere informatie

GAT - ALGEMENE VOORWAARDEN voor Alternatieve / Complementaire Therapeuten

GAT - ALGEMENE VOORWAARDEN voor Alternatieve / Complementaire Therapeuten Stichting Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten Nederlandlaan 234 2711 JH Zoetermeer KvK: 69709769 st. geschil alternat thera NL63 INGB 0008108474 info@gatgeschillen.nl Rijks erkend sinds 2017 gatgeschillen.nl

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (juni 2018)

Algemene Voorwaarden (juni 2018) Algemene Voorwaarden (juni 2018) Artikel 1: Definities 1.1 JSO: Stichting Expertisecentrum JSO, statutair gevestigd te Gouda. 1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon met wie een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Protectives te Almere

Algemene Voorwaarden Protectives te Almere Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Protectives: de onderneming Protectives gevestigd aan de Bladmosstraat 16 te (1314MJ) Almere, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemeen Toepasselijkheid Tot stand komen van een overeenkomst

Algemeen Toepasselijkheid Tot stand komen van een overeenkomst Algemene Voorwaarden Algemeen 1. Distinguished is een eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 50002759 Het btw-nummer is NL097603211. 2. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk

Nadere informatie

Definities en begrippen

Definities en begrippen Algemene voorwaarden 2019.8 Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden die gelden in de relatie tussen de klant en (de therapeut van) Van appel tot zeekraal Artikel 1 Definities en begrippen 1.1. klant: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klachtenportaal Zorg Per

Algemene voorwaarden Klachtenportaal Zorg Per Algemene voorwaarden Klachtenportaal Zorg Per 01-01-2017 Artikel 1: Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. aangesloten zorgaanbieder: zorgaanbieder waarmee op grond van artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer : Praktijk An Opdrachtgever : De wederpartij van Opdrachtnemer Behandelovereenkomst: Een mondelinge

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Algemene voorwaarden Natuurlijk Liefdevol Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Natuurlijk Liefdevol: Natuurlijk Liefdevol gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van MoneyHabits

Algemene voorwaarden van MoneyHabits Algemene voorwaarden van MoneyHabits Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons.

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN

ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN ALGEMENE PRAKTIJKVOORWAARDEN Artikel 1. Definities 1. De therapeut/praktijk: De Praktijk Haarlem o.l.v. Petra van Veelen-Beets 2. De patiënt/cliënt; de wederpartij van de Praktijk Haarlem 3. Incidentele

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Academie CRK

Algemene voorwaarden Academie CRK Algemene voorwaarden Academie CRK 1-1-2019 Algemene voorwaarden voor Opleidingen, Trainingen en Coaching door Coaching rondom kanker, KvK 08183986, gevestigd te Apeldoorn. 1. Algemeen 1. Deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winkracht 11

Algemene Voorwaarden Winkracht 11 Algemene Voorwaarden Winkracht 11 Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden Winkracht 11... 1 1 Algemene voorwaarden Winkracht 11 voor particulieren... 2 1.1 Artikel 1 - Bedrijfsomschrijving... 2 1.2 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2 Theorieopleiding:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Praktijk InTeam B.V. gevestigd te Zichtenburglaan 31, unit 2.06 te s- Gravenhage, KvK

Algemene voorwaarden Praktijk InTeam B.V. gevestigd te Zichtenburglaan 31, unit 2.06 te s- Gravenhage, KvK Algemene voorwaarden Praktijk InTeam B.V. gevestigd te Zichtenburglaan 31, unit 2.06 te s- Gravenhage, KvK 54639174 Artikel 1. Definities 1.1 Praktijk: Praktijk InTeam B.V., gevestigd te Zichtenburglaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Realisatie Trainingen

Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Realisatie Trainingen Algemene voorwaarden Beroepsopleidingen van Algemene voorwaarden bij inschrijven postadres: mob: 06-160.157.27 bankrekeningnr. NL75TRIO0197748708 t.n.v. te Apeldoorn KvK nr 08115987 BTW nr: 0775-19358-B01

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Suzanne Emous de Hooghkamer 6 2253 JW Voorschoten K.v.K. 63405547 06 57070273 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Bloei! Kindercoaching In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder De opdrachtnemer: Bloei!

Nadere informatie

Echt Om, om echt te zijn

Echt Om, om echt te zijn Algemene voorwaarden Echt Om Samenvatting Echt Om heeft hieronder de belangrijkste punten van de algemene voorwaarden samengevat. Op verzoek sturen wij u de volledige algemene voorwaarden. Als we met elkaar

Nadere informatie

2.3 Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever dan wel enige andere partij, wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.3 Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever dan wel enige andere partij, wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 1. Definities Opdrachtnemer: Oerkracht Advies, Trainings- en coachingsbureau, gevestigd te Breda, in deze Algemene Voorwaarden verder aangeduid als Oerkracht Advies. Overeenkomst: De overeenkomst waarvan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities 1. Sapientis: Sapientis gevestigd te Driebergen-Rijsenburg en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder KvK-nummer 54490251. 2. Algemene Voorwaarden: Deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van: ADvieSZ B.V. te Rosmalen

Algemene Voorwaarden van: ADvieSZ B.V. te Rosmalen Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden van: te Rosmalen Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing op de Arbeidsdeskundige- en Reintegratieopdrachten verleend door gevestigd te Rosmalen en ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan SNEL THEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden All-Insure Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 2 2. Toepasselijkheid 2 3. Inhoud en uitvoering van de werkzaamheden 2 4. Vergoedingen en betaling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Academie CRK

Algemene voorwaarden Academie CRK Algemene voorwaarden Academie CRK 1-1-2017 Algemene voorwaarden voor Opleidingen, Trainingen en Coaching door Coaching rondom kanker, KvK 08183986, gevestigd te Apeldoorn. 1. Algemeen 1. Deze algemene

Nadere informatie

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie.

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten met Martie Slooter Consultancy en Martie Slooter Academie. Artikel 1: Definities 1.1 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Andalan HRM-consultancy en organisatieadvies

Algemene Voorwaarden Andalan HRM-consultancy en organisatieadvies Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Definities 3. Totstandkoming opdrachtovereenkomst 4. Grondslag opdrachtovereenkomst 5. Uitvoering van de opdracht 6. Verlenging en beëindiging 7. Honorarium en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemene bepalingen en definities

Algemene voorwaarden artikel 1. Algemene bepalingen en definities Algemene voorwaarden HEEL opleidingen verzorgt opleidingen, workshops, trainingen en coaching. De volgende artikelen vormen samen de Algemene Voorwaarden. Heel opleidingen wordt geleid door Petri Elemans

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching. 1. Begrippen

Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching. 1. Begrippen Algemene Voorwaarden Carina Sampers Coaching 1. Begrippen 1.1. Opdrachtgever: natuurlijk persoon of rechtspersoon die een opdracht geeft aan Carina Sampers Coaching. 1.2. Carina Sampers Coaching: Carina

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mei 18

Algemene voorwaarden mei 18 Algemene Voorwaarden Algemeen is opgericht door Daniëlle Lubbers, is gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69879540. Behandelovereenkomst: Diensten: Schriftelijk:

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden HandAut Kindercoaching & Autisme begeleiding.

Algemene Voorwaarden HandAut Kindercoaching & Autisme begeleiding. Algemene Voorwaarden HandAut Kindercoaching & Autisme begeleiding. Toepasselijkheid. -Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen HandAut Kindercoaching & Autisme begeleiding

Nadere informatie

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast.

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast. Algemene Voorwarden van TheoriePro.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan TheoriePro.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie