nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Tevredenheidspeiling ouders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Tevredenheidspeiling ouders"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Tevredenheidspeiling ouders Koffie-uurtje met het MT Personele zaken Bericht van Manon Bericht van Annetje Picknicktafels Tevredenheidspeiling ouders Vorige week had 47% van de ouders de tevredenheidsenquête ingevuld. Dit is in onze ogen nog niet voldoende om harde conclusies aan te kunnen verbinden. Daarnaast kunnen we dan ook onze prachtige prijs ook nog niet weggeven! U wilt Vathorst toch ook op een bijzondere manier leren kennen? Daarom willen we u, wanneer u dit nog niet heeft gedaan, toch vragen om de enquête alsnog in te vullen. U heeft de uitnodiging eerder via de mail ontvangen. Het levert ons altijd waardevolle informatie op waarmee we in de toekomst weer aan de slag kunnen. Alvast bedankt! Koffie-uurtje met het MT Volgende week donderdag staat er weer een koffie-uurtje gepland. Van 8:30 tot 9:30 is Desiree beschikbaar om vragen te beantwoorden en met u in gesprek te gaan. Maartje is er deze keer niet bij, zij staat voor de groep die dag. Bij deze nodigen we iedereen uit om van deze gelegenheid gebruik te maken! Belangrijk Datum Beschrijving 13 april Praktijk verkeersexamen groep 7 17 april Start entreetoets en eindtoets groep 7/8 18 april 19 april 20 april Ouderavond Samenwerkingsverband de Eem Koffie0uurtje met het MT (8:30 9:30) Koningsspelen! 25 april High limo en EC 9 27 april Koningsdag en start MEIVAKANTIE

2 Voor alle units Picknicktafels Vandaag zijn er medewerkers van Kees Smit, samen met kinderen en ouders bezig geweest met het monteren van 15 picknicktafels. En wat zijn we er blij mee!!! Het dakterras ziet er geweldig uit. De eerste kinderen hebben al aan de mooie tafels geluncht en het was er perfect weer voor. Wij willen bij deze Malou, Nikki, Rosa, Mia, Sozin en Chanti ENORM bedanken voor hun toffe plan, het doorzettingsvermogen en het regelen van dit geweldige cadeau! Daarnaast willen we alle sponsoren ook heel hartelijk bedanken, zonder jullie was het nooit gelukt. Ook de hulptroepen vandaag, kinderen, ouders, collega s allemaal heel veel dank. Wij zijn blij!!

3 Personele zaken Afgelopen week is Manon de Loos weer gestart na haar zwangerschapsverlof. Helaas heeft Manon ons te kennen gegeven een andere baan, dichterbij huis te hebben geaccepteerd. Manon werkt tot aan de meivakantie op DOK12. We betreuren het vertrek van Manon, we verliezen aan haar een goede leerkracht en gewaardeerde collega. We wensen Manon veel werkplezier op haar nieuwe werkplek. Later in deze nieuwsbrief leest u tevens een bericht van Manon zelf. Naast Manon gaat ook Annetje van der Zalm afscheid nemen van DOK12. Annetje heeft te kennen gegeven komend schooljaar Orthopedagogiek te gaan studeren en wil graag voor de start van haar studie een paar maanden ontspannen. Annetje heeft ontslag genomen m.i.v. 1 juni. Ook het vertrek van Annetje is een gemis voor de organisatie. Annetje was de afgelopen vier jaar als Intern Begeleider verantwoordelijk voor de leerlingenzorg op DOK12. Annetje heeft altijd met grote betrokkenheid en kennis van zaken gewerkt bij ons op school. Later in deze nieuwsbrief leest u tevens een bericht van Annetje zelf. Momenteel worden er gesprekken gevoerd met collega s om de lege plekken die ontstaan weer op te vullen. Wij verwachten deze week in ieder geval de oplossing m.b.t. de vervanging van Manon te kunnen communiceren. Wendy Bogaard is deze week met zwangerschapsverlof gegaan. Vorige week woensdag heeft groep rood al een heus baby-feest georganiseerd, waarbij getest is of juf Wendy al een beetje voorbereid is op de komst van haar baby. Haar laatste werkdag was afgelopen maandag. Tijdens de excursie van unit 1/2 en 3/4 is er samen met kinderen en collega s nog even stil gestaan bij het tijdelijke afscheid. Wendy wordt vervangen door Marit Willems. Vanaf deze week neemt ook Relinde voor een dag in de week ouderschapsverlof op. Deze dag wordt tevens vervangen door Marit. Dit betekent dat Marit maandag, dinsdag en woensdag te vinden zal zijn in groep rood. Marit heeft eerder dit jaar het zwangerschapsverlof van Relinde ingevuld en is dus bekend voor ouders, kinderen en collega s. We wensen Marit (wederom) veel werkplezier op DOK12. Bericht van Manon Zoals jullie weten ben ik sinds 3 januari trotse moeder van Liam. Met de geboorte van mijn zoon is de tijd ook aangebroken om dichterbij huis te gaan werken. Sneller dan gedacht is mij een baan aangeboden dichterbij huis. Dit is een kans die ik met beide handen aan wil pakken. Helaas betekent dit ook dat ik, na 5 mooie en bewogen jaren voor de meivakantie afscheid zal nemen van DOK12. Ik zal het schooljaar daarom niet met jullie en met mijn groep af kunnen sluiten. Ik begrijp dat dit geen ideaal verloop van omstandigheden is, maar we gaan er alles aan doen om ook dit schooljaar tot een mooi einde te brengen. Ik hoop op jullie begrip en ik wil jullie allemaal bedanken voor de mooie tijd. Met vriendelijke groet, Manon

4 Bericht van Annetje Na 16 jaar onderwijs en 4 jaar DOK12 ga ik vanaf juni aanstaande een nieuw pad in. Ik ga weer studeren. Ik heb 4 hele intensieve jaren op DOK12 gehad, waarin ik veel heb gegeven en veel heb geleerd. Samen met het hele team heb ik de zorg, met de komst van Passend onderwijs, zo goed mogelijk verder vorm gegeven. Deze opdracht is nog niet af en zal ik met zorg overdragen aan mijn opvolger. Graag neem ik tijdens DOK12 got talent echt afscheid van de kinderen en ouders. Rest mij alle kinderen, ouders, collega s en externen veel dank te zeggen voor de fijne tijd op DOK12! Unit 1/2 Disneymiddag Afgelopen woensdag heeft groep groen een Disneymiddag gehad. Mickey en Minnie waren ook van de partij! Een aantal studenten van het MBO hebben deze middag verzorgd. Het was een erg gezellige middag! Baby-feest In de rode groep vierden we een feestje om afscheid te nemen van juf Wendy, die met zwangerschapsverlof gaat. Terwijl zee en parcours volgde met de kinderwagen, gaven wij haar een aantal moeilijke opdrachten, om te kijken of ze al klaar is voor de komst van de baby. Zo moest ze een luiertas inpakken, een luier verschonen, babyhapjes proeven, de hele klas op kraamvisite ontvangen en de baby beschermen tegen de regen. Juf Wendy slaagde met vlag en wimpel voor deze opdrachten! Daarna hebben wij haar verwend met een mooie zak met cadeautjes en berichtjes. En wij kregen allemaal een prachtig baby-flesje gevuld met iets lekkers. We zullen je missen juf Wendy en wensen je een heel ontspannen verlof toe!

5 Handvaardigheid Vandaag hebben wij gewerkt rond de werken van de kunstenaar Giuseppe Arcimboldo. Hij maakte heel lang geleden bijzondere schilderijen door van groente en fruit portretten te maken. Wij hebben zijn werken goed bekeken en zijn daarna zelf aan de slag gegaan in kleine groepjes. Met groente en fruit maakten wij zelf bijzondere portretten. Daarna hebben we ze nagetekend met wasco-krijt. We vonden het erg leuk om te doen en onze mooie tekeningen hebben we opgehangen of mee naar huis genomen. Dokter in de klas Vrijdag was er een dokter in de klas om een workshop te geven. Nijntje was ziek en we hebben haar samen onderzocht. Gelukkig is Nijntje nu weer beter!

6 Bosuitje Afgelopen maandag zijn wij met unit 1/2 en 3/4 naar YMCA in Leusden geweest. We hebben daar opdrachten in het bos gedaan. De kinderen hebben kriebelbeestjes gezocht, een toverstaf gemaakt en spelletjes gedaan in het bos. Ook hebben zij hun knuffeldieren onderzocht. Sommigen knuffeldieren hadden een spalk of een pleister nodig. Natuurlijk hebben we ook heerlijk kunnen spelen in de grote speeltuin. We willen alle hulpouders bedanken voor deze gezellige dag! Unit 3/4 Communie Zondag 15 april doen 5 leerlingen van DOK12 hun Eerste Heilige Communie. De viering is om 11.30uur in de St. Josephkerk in Hooglanderveen. We wensen Noa, Jasmijn, Robin, Oscar en Emily een fijne dag toe!

7 Unit 5/6 Personeelswissel tijdens Entreetoets Op maandag 16 april start groep 7 met het maken van de Entreetoets. Deze toets zal 6 dagen in beslag nemen. De toets wordt afgenomen door Jasmijn Mulder. Omdat wij het belangrijk vinden dat de Entreetoets dagelijks door dezelfde leerkracht afgenomen wordt, zal Jasmijn woensdag 18 april en woensdag 25 april geen les geven in groep 5/6. Linda van Esschoten (leerkracht van groep 7/8) vervangt Jasmijn op deze dagen. Topografie Eerder dit jaar zijn we in de unit gestart met het leren van de topografie van de verschillende provincies van Nederland. Dit blijven wij met groep 6 ook op deze manier doen. We gaan met groep 5 aan een ander doel werken. De leerlingen van groep 5 gaan leren hoe ze met een atlas kunnen werken. Daarin komen ook de provincies en hoofdsteden van Nederland aan bod. Het leerwerk zal voor groep 5 een stuk minder zijn dan voor groep 6. Dit zodat de groep 5 leerlingen volgend jaar de groep 6 lesstof kunnen volgen. Lunchen in de zon!

8 Unit 7/8 Eindtoets Aankomende maandag op 16 april starten wij met de Eindtoets. De Eindtoets duurt drie dagen. Zoals wij al eerder hebben gecommuniceerd wordt de Eindtoets dit schooljaar digitaal afgenomen. Om de leerlingen een idee te geven hoe zo n digitale toets er uit ziet en werkt was er een oefenmoment. Meester Stefan (onze ICT er) en juf Suzanne waren erbij zodat zij ook precies wisten hoe alles verliep en konden helpen. De leerlingen hebben laten zien dat ze serieus en geconcentreerd konden werken achter de laptops. Het gaat volgende week vast en zeker goed komen! De kinderen mogen een flesje water meenemen en mintkauwgom. Juf Suzanne is alle drie de dagen aanwezig bij groep 8 tijdens de toets. Meer weten over de digitale Eindtoets? Kijk nog even op deze site: Entreetoets Groep 7 begint maandag ook met een toets, namelijk de Entreetoets. Deze toets zal zes dagen in beslag nemen. De toets wordt afgenomen op 16, 17 en 18 april, de week erop gaan we verder op 23, 24 en 25 april. Juf Jasmijn is de gehele Entreetoets bij groep 7. Dat betekent dat zij er ook is op de twee woensdagen. Juf Linda zal in groep 5/6 werkzaam zijn in plaats van Jasmijn. Ook groep 7 mag een flesje water en mintkauwgom meenemen. Personeelswissel tijdens Entreetoets Op maandag 16 april start groep 7 met het maken van de Entreetoets. Deze toets zal 6 dagen in beslag nemen. De toets wordt afgenomen door Jasmijn Mulder. Omdat wij het belangrijk vinden dat de Entreetoets dagelijks door dezelfde leerkracht afgenomen wordt, zal Jasmijn woensdag 18 april en woensdag 25 april geen les geven in groep 5/6. Linda van Esschoten (leerkracht van groep 7/8) vervangt Jasmijn op deze dagen. Ander nieuws Feestelijke dag voor 26 kinderen! De grote dag komt er bijna aan voor 26 kinderen uit Vathorst en Hooglanderveen. Zij doen zondag 15 april hun Eerste Heilige Communie en horen dan helemaal bij de kring van Jezus! Na een mooie voorbereiding met lessen over Jezus, kerk, samen vieren en omkijken naar elkaar, een rondleiding door de kerk en creatief aan de slag. Welkom Adam, Daniëlle, Saar, Simon, Eline, Emily, Julian, Emma, Doutzen, Thijs, Fréderique, Robin, Cato, Daniel, Rens, Cato, Kim, Jasmijn, Fleur, Isabelle, Oscar, Ellen, Maurits, Meile, Noa en Nicola. De viering begint om uur, er is voor kinderen jonger dan 7 jaar crèche in de Parochiezaal St. Jozef. DOK12 Laakboulevard KL Amersfoort Telefoon Website Twitter dok12@kpoa.nl twitter.com/dok12 Bepaal je eigen koers

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 18 15-5-2018 In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk Datum Beschrijving 29 mei High limo en EC 30 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 6 23 september 2015 In dit nummer: Informatieavond Koffieuurtje Wijzigingen in de organisatie Hulp gezocht Contact momenten en ouders die gescheiden zijn Sportdag middenen onderbouw

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 Leerkrachtverdeling 2016-2017 Zoals eerder gemeld, heeft juf Rosanne er voor gekozen om te gaan studeren en gaat daarom DOK12 verlaten. Haar naam ziet u daarom

Nadere informatie

Extra nieuwsbrief. Jaargang 9, nr. 24 extra editie. Beste ouders,

Extra nieuwsbrief. Jaargang 9, nr. 24 extra editie. Beste ouders, Extra nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 24 extra editie 24 februari 2017 In dit nummer: Beste ouders, Bij deze ontvangt u een extra editie van de nieuwsbrief. We hebben twee mooie, positieve en druk bezochte

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Informatieavond 22 september Koffie-uurtje met het MT Inschrijven ontwikkelingsgesprek Whatsapp groepen Even voorstellen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 38 21 juni 2017 In dit nummer: Terugblik vierdaagse Facultatieve gesprekken Verhuisdozen gezocht! Warmte in de Veemcampus Pauzes op DOK12 Ouders voor de EC gezocht Onderbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 13 18 november 2015 In dit nummer: Verslag studiedagen Grondwet DOK12 Pepijn is geboren! Schoen zetten Herhaalde oproep voor hulp bij schaaktoernooi Nieuws uit de units Eerste

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 35 25 mei 2016 In dit nummer: Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Pro Mundo Gisteren heeft Els in alle units met alle leerlingen de film

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 36 7 juni 2017 In dit nummer: Nieuwe gezichten op kantoor DOK12 got talent Bericht van Stichting Beheer Oudergelden Er kan nog meer bij Avondvierdaagse Ouders voor de EC gezocht!

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 14 oktober 2015 In dit nummer: Appgroep Sportdag Belangrijk Beleefdheidsdag Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Appgroep Zoals u eerder hebt kunnen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 18 20-12-2017 In dit nummer: Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Tiende groep per 1 februari Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vrolijk kerstfeest en

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 20 17-01-2018 In dit nummer: Hoofdluizen Gezocht: Hulp bij het lezen Carnaval Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hoofdluizen We merken dat er onder ouders vragen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 13 16 november 2016 In dit nummer: Terugblik klankbord- VO avond Levelwerk Inschrijven facultatieve gesprekken Klassenlijsten Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Terugblik

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Stoeien met groeien

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Stoeien met groeien nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 28 29 maart 2017 In dit nummer: Stoeien met groeien Kaart in actie (herhaling) Palmpaasstokken meenemen (herhaling) Paasviering (herhaling) OB: Gaby Hartmans MB: Manon de Loos

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 21 24-1-2018 In dit nummer: Hulpouders gezocht Gezocht Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hulpouders gezocht! We zijn nog dringend opzoek naar ouders die het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 12 08-11-2017 In dit nummer: Vervangingsproblematiek Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vervangingsproblematiek Het griepseizoen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 32 10 mei 2017 In dit nummer: Ontwikkelingsgesprekken Vernieuwde verkeerssituatie Excursie 17 mei Kinderboeken Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

Tweede Pinksterdag, leerlingen zijn vrij Studiedag 7, leerlingen zijn vrij 23 mei Start afname cito toetsen LOVS groep 2 t/m 6 30 mei 30 mei

Tweede Pinksterdag, leerlingen zijn vrij Studiedag 7, leerlingen zijn vrij 23 mei Start afname cito toetsen LOVS groep 2 t/m 6 30 mei 30 mei nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 33 16-05-2018 In dit nummer: Frisse start Intern begeleider Hoofdluizen Citotoetsen Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Frisse start Het was fijn om alle kinderen weer

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 42 11-07-2018 In dit nummer: 2017-2018, een terugblik Bedankt! Afscheid MR leden gezocht Luizenpluizers gezocht Herhaalde hulpoproepen Ander nieuws 2017-2018, een terugblik

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Ouderportaal

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Ouderportaal nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 25 8 maart 2017 In dit nummer: Ouderportaal Verandering unitstructuur Stoeien met Groeien Onderbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ouderportaal Ouders van de onderbouwleerlingen hebben

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 32 18-4-2018 In dit nummer: Koffie-uurtje met het MT Wijziging organisatie Koningsspelen Avondvierdaagse Vathorst Hoofdluizen Ontwikkelingsgesprekken Unit 1/2 Unit 3/4 Unit

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar.

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 19 11 januari 2017 Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. In dit nummer: Kernconcept Hulpouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 41 04-07-2018 In dit nummer: Wisselochtend Afscheid vertrekkende collega s Oproep pleinwachters volgend schooljaar Hulp gezocht de Boekenwerf Hulp gezocht verhuizen 12 juli

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11 nieuwsbrief Jaargang 1, nr. 11 4 november 2015 In dit nummer: Fietsgedrag Facultatieve gesprekken en eerste adviesgesprekken Vooraankondiging schaaktoernooi Nieuws uit de units Sint Maarten Beste ouders,

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 39 20-06-2018 In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling EC leden gezocht Gevonden voorwerpen Schoolshirts Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Afronding

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 28 oktober 2015 In dit nummer: Beste ouders, Volgens ons heeft iedereen genoten van een fijne herfstvakantie en zijn we klaar voor de periode tot en met de kerstvakantie.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 24 22 februari 2017 In dit nummer: Technobiel Afgelopen maandag stond de Technobiel voor de deur van de Veencampus. Deze trok de aandacht van een cameraploeg van Vathorst TV.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Aanmelden leerlingen Nog steeds hulpouders gevraagd! Meeloopperiode en spelregels Hoofdluis Opening Kinderboekenweek en schoolbibliotheek Onderbouwnieuws

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders,

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 32 20 april 2016 In dit nummer: Hulp gezocht Avondvierdaagse Schoolfotograaf Eerste heilige communie Ontwikkelingsgesprekken MB groen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 24 Bijna vakantie.! 17 februari 2016 In dit nummer: Bijna vakantie! Koninklijke post! Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Vorige week hebben we u bericht over het aanstaande inspectiebezoek.

Nadere informatie

Zonder geweld. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 15

Zonder geweld. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr. 15 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 15 2 december 2015 In dit nummer: Parkeren Vertrek juf Dianne Reservekleding gevraagd (herhaling) Kerstworkshops Kerstviering Nieuws uit de units Beste ouders, In de voorgaande

Nadere informatie

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 8 28-11-2018 In dit nummer: Griepgolf en lege invalpool Ouderavond Kwink Opkomst ouderavond Kwink Deeltijdontslag Anja Kamphuis Hij komt, hij komt Kerstnieuws Verwijsindex

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 5 13-09-2017 In dit nummer: Babynieuws Staking Winnares boekenbon Boeken voor ruilboekenmarkt Way2go Hoofdluizen Schoolfotograaf Aanhanger Nieuws uit 1/2 Nieuws uit 3/4 Nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 33 17 mei 2017 In dit nummer: Schoolreisje naar de Space expo Aanmelden zoon/dochter Nieuwe rage Nieuws van Pro Mundo Hulpouders avondvierdaagse Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 3 30-8-2017 In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken Afsluiting kernconcept Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 37 8 juni 2016 In dit nummer: Studiedagen Organisatie volgend schooljaar DOK12 got Talent! Wisselochtend Excursie Dierenpark Nieuws uit de units Overzicht Studiedagen 2016-2017

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 14 22-11-2017 In dit nummer: Personele zaken Sinterklaas-special (herhaling) Surprises in 5/6 en 7/8 Staking 12 december Kerstnieuws Gesprekken (herhaling) Unit 1/2 Unit 3/4

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 23 07-02-2018 In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken Terugblik studiedagen Afsluiting KC 3 Carnaval ABC Vathorst midden Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 40 5 juli 2017 In dit nummer: Bijna vakantie! DOK12 got talent Afwikkeling Kaart in Actie Politie voor de school Bibliotheek Pauzes op DOK12 (herhaling) Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 25 21-02-2018 In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek Inspiratieavond ABC Natuurouders gezocht Unit 1/2

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer:

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 11 23-1-2019 In dit nummer: Vervangingsproblematiek Personele zaken Sollicitatieproced ure 1/2 Toetsresultaten en portfolio s Lancering tijdschrift 10 jaar DOK12 Oudergesprekken

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Inspectiebezoek

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Inspectiebezoek nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 3 30-8-2017 In dit nummer: Inspectiebezoek Klankbordavond verplaatst Even voorstellen Personele zaken Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Inspectiebezoek Vorige

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 14 Beste ouders, 25 november 2014 In dit nummer: Vervangen hardware Kerstworkshops Reservekleding gezocht Advent Prentenboek Bibliotheekhulp gezocht Wijziging op de parkeerplaats

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juli 2016 In dit nummer: Belangrijk Einde schooljaar

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juli 2016 In dit nummer: Belangrijk Einde schooljaar nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 41 6 juli 2016 In dit nummer: Einde schooljaar Afscheid Jos Gevonden voorwerpen Vooraankondiging sportdag Ouders gezocht voor hoofdluiscontrole Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2018

Nieuwsbrief 3 maart 2018 www.ntc-obergrafschaft.nl Stichting NTC-Obergrafschaft Nederlandse Taal en Cultuur in grensregio Obergrafschaft Nieuwsbrief 3 maart 2018 10 minuten gesprekken 10 minuten gesprekken De 10 minuten zijn geweest

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

Extra nieuwsbrief. Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

Extra nieuwsbrief. Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk Extra nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 21 26-6-2019 In dit nummer: Formatie 2019-2020 Groepskleuren Groepsindeling Amersfoort Beach Schoolshirts Afsluiting Kernconcept Wijkteam op school Ambulance op school

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 12 9 november 2016 In dit nummer: Sinterklaasspecial Facultatieve gesprekken Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Studiedag KPOA Afgelopen maandag hadden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 37 06-06-2018 In dit nummer: Amersfoort beach sportdag DOK12got talent Oproep pleinwachters volgend jaar Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Amersfoort Beach Sportdag De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 11 13-04-2018 Projectweek De afgelopen twee weken zijn de projectweken 'school in mijn buurt' geweest. Er is veel ontdekt en geleerd over de buurt. Vandaag is dit project afgesloten met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

ROOD WIT BLAUW OF ORANJE

ROOD WIT BLAUW OF ORANJE KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 31 // 20 april 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afscheid juf Carla Na een lange

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 10 25-10-2017 In dit nummer: Meeloopperiode en spelregels Bericht van SBO Klankbordavond Way2go Juf Maartje voor de groep Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Beste

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr april 2017 In dit nummer: Belangrijk Vrolijk Pasen!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr april 2017 In dit nummer: Belangrijk Vrolijk Pasen! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 30 12 april 2017 In dit nummer: Vrolijk Pasen! Koningsspelen Excursie Space-Expo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Vrolijk Pasen! Morgen vieren we

Nadere informatie

1 niet meer begerend; voldaan

1 niet meer begerend; voldaan nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 26 9 maart 2016 In dit nummer: Te-vre-den Pro Mundo actiedag Sportdag OB+MB Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws te vre den (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 niet

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Feestelijke Ouderavond groot Succes

Feestelijke Ouderavond groot Succes 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 250 ouderbulletin april 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Feestelijke Ouderavond groot succes Streetwise

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Informatieavond

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Informatieavond nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 3 30-8-2017 In dit nummer: Informatieavond Annemieke afwezig Inlogcodes Parnassys Mentorleerlingen Buitenspeelgoedwinkel Gymkleding voor groep 3 t/m 8 Ondersteuning Droogslapen

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Vanuit het team

Tine Marcusschool. Vanuit het team Pagina 1 van 7 Tine Marcusschool Donderdag 31 maart 2016 Agenda 7 april Oudergespreksochtend 8 en 19 april Schoolfotograaf 22 april Koningsspelen op school 27 april Koningsdag leerlingen zijn vrij 2 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Beste ouders, De kinderen uit groep 8 hebben de eerste dag van de Cito eindtoets gehad. Ze waren zeer geconcentreerd de hele ochtend aan het werk. Fijn dat de andere

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie