Ontdek de voordelen van rolluiken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek de voordelen van rolluiken."

Transcriptie

1 Rolluiken

2 Ontdek de voordelen van rolluiken. Bespaar energie, het hele jaar door Met rolluiken kan u in eender welk seizoen energie besparen. In de koude wintermaanden wordt de warmte binnen gehouden, terwijl de koude lucht buiten blijft. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw verwarmingskosten. In de zomer daarentegen zorgen rolluiken voor een aangenaam binnenklimaat. Door de zonnestralen af te blokken nog voor ze uw woning betreden, zal uw ruimte niet opwarmen. Zo wordt een airconditioning, wat duur is in aankoop en gebruik, overbodig. Begin uitgerust aan uw dag dankzij een goede nachtrust Een goed verduisterde kamer verhoogt de kwaliteit van uw nachtrust. Uw kamer verduisteren op eender welk moment van de dag behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Een extra troef dus voor kinderkamers en voor zij die nachtwerk doen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een verhoogde geluidsreductie, tot zelfs 8 db. Concreet betekent dit dat u tot 8 keer minder lawaai van buiten hoort, op voorwaarde dat het rolluik gesloten is. Bescherm uzelf tegen ongewenste bezoekers Rolluiken werken inbraakvertragend. Enerzijds hebben ze een afschrikkend effect, anderzijds zal het ook effectief langer duren om in te breken. Als een inbreker kan kiezen tussen een huis met rolluiken of één zonder, dan is zijn keuze snel gemaakt. Houd de gezelligheid binnenskamers Een rolluik is nog steeds de beste optie om voor privacy te zorgen. Is het rolluikblad volledig naar beneden, dan is er geen enkele mogelijkheid meer om naar binnen te kijken. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een warme, gezellige sfeer. Kortom, rolluiken zijn een onmisbaar deel van uw interieur.

3 ShutterX, onzichtbaar vanbinnen én vanbuiten. Wilt u graag rolluiken in uw woning? Dan volgt het eeuwige dilemma: kies ik voor traditionele inbouwrolluiken of opbouwrolluiken die esthetisch mooi zijn weggewerkt, maar wel slecht zijn voor mijn energiepeil? Of kies ik voor voorzetrolluiken? Deze zijn beter voor de totale energieprestatie van de woning, maar dan wel weer zichtbaar langs buiten. Deze keuzestress is voorgoed voorbij! Met ShutterX combineren we het beste van twee werelden. Dit nieuwe type inbouwrolluiken is volledig onzichtbaar vanbinnen én vanbuiten. Bovendien biedt ShutterX meerdere voordelen voor uw woning. Bouwknoop Door inbouwrolluiken te plaatsen, veroorzaakt u een bouwknoop omdat u isolatie wegneemt daar waar de kast komt te zitten. Bij het ontwikkelproces van de ShutterX is er intens geïnvesteerd om een oplossing te vinden voor dit probleem. Al deze nieuwe technieken ontdekt u op de volgende pagina. S-peil Met het S-peil wil de Vlaamse overheid extra nadruk leggen op de beperking van de energievraag. Een onafhankelijk studiebureau stelde vast dat onze ShutterX het S-peil van een woning met maar liefst 3 S-punten kan verlagen! Aangezien het S-peil een verstrenging is van de regels, is dit een enorme winst voor u. Uiteraard telt deze winst niet voor regio s waar het S-peil niet gekend is, maar de voordelen van onze luchtdichte oplossing zijn uiteraard voor elke regio interessant. Beperken van de energievraag Uit simulaties blijkt dat dankzij het plaatsen van onze ShutterX het laagste karakteristiek energieverbruik van eender welke oplossing in de markt kan worden bereikt. Dit omdat u met ons systeem in elke maand van het jaar kan genieten van een optimaal binnenklimaat, zonder dat daarvoor nood is aan dure technieken. Zijn er alternatieven? Als alternatief zou u ervoor kunnen kiezen om de g-waarde van uw glas te verlagen. In tegenstelling tot onze rolluiken is dat een permanente beslissing. Daardoor kan u ook niet profiteren van de zonnewinst in de winter. Traditionele inbouwrolluiken worden gemonteerd in de spouw, boven het raam- of deurkozijn, waardoor ze enkel zichtbaar zijn als u ze naar beneden laat. Dit type rolluik wordt dikwijls geassocieerd met warmteverlies omdat een omkasting ontbreekt. Het maken van deze omkasting wordt uitbesteed aan een schrijnwerker, wat natuurlijk extra kosten met zich meebrengt. Bovendien is het volledig luchtdicht maken van traditionele inbouwrolluiken een onmogelijke opdracht. Wanneer kiezen voor traditionele inbouwrolluiken? U hebt reeds inbouwrolluiken in uw woning en wilt deze vervangen Goed om te weten... Bij Wilms wordt alles onder 1 dak geproduceerd. Op die manier kunnen we een optimale kwaliteit van onze rolluiken garanderen!

4 Rolluik - Onzichtbaar weggewerkt ShutterX is het eerste rolluik dat volledig luchtdicht in de spouwmuur wordt ingebouwd. De rolluikkast zit volledig weggewerkt achter de gevel en zelfs de onderlat van het rolluik verdwijnt in de kast. In opgerolde toestand is ShutterX dus onzichtbaar, zowel vanbinnen als vanbuiten. Eventuele herstellingen kunnen gebeuren vanaf de buitenkant, waardoor er geen kap- en breekwerk vereist is! Composiet profiel - Vervanging isolatie spouwmuur Om de kast van ShutterX in te bouwen, wordt een deel van de isolatie weggenomen. Wilms ontwikkelde een innovatie in composiet die dit tekort aan isolatie opvangt. Luchtdicht - Voorzien van luchtdichte folie Wilms voorziet standaard een luchtdichte folie op de composiet profielen boven en onder het raam. Deze wordt eenvoudig afgewerkt tegen de buitenzijde van de binnenmuur. Isolerende constructieplaten - Voorkom condensvorming Vergeet het slecht isolerende multiplex en vermijd achteraf de problemen. Wilms biedt de oplossing en neemt de kans op condensvorming weg! Geleiders - Zonder zichtbare schroeven De geleiders van ShutterX zijn weggewerkt in de muur. Hierdoor zijn ze niet zichtbaar als u recht voor het raam staat. Bovendien kunnen we de geleiders in eigen huis lakken in een RAL-kleur naar keuze, zodat ze samen met het raam één mooi geheel vormen. Omdat de volledige geleider in elkaar wordt vastgeklikt, ziet u geen schroeven meer. Vliegenramen - Hou de beestjes buiten Tussen het rolluikblad en het raam is er 15 mm ruimte voorzien voor de plaatsing van vliegenramen. Een schuifvliegendeur, een vliegendeur of een plissé hordeur blijft ook mogelijk. Deze kunnen voor het rolluikblad worden geplaatst. Composiet profiel - Vermijd nattigheid en koude vensterbanken Koude en vocht vinden altijd wel een weg naar binnen via de vensterbank. Wilms innoveert ook hier en maakt een einde aan koude vensterbanken! Dankzij een speciaal hiervoor ontwikkeld afwateringsprofiel in combinatie met een afwateringsfolie, zorgen we ervoor dat het vocht buiten blijft. Vensterbank - In aluminium of steen Voor de vensterbank laten we u de keuze tussen aluminium of steen. Weet wel dat u de geïsoleerde vensterbank in aluminium bij Wilms kan bestellen, dit in een RAL-kleur naar keuze. Patented Technology

5 Voorzetrolluiken zijn hét renovatieproduct bij uitstek. Hebt u tijdens het ontwerp van uw woning niet aan rolluiken gedacht? Dan kan u nog steeds kiezen voor voorzetrolluiken. Zo geniet u van de voordelen van rolluiken, zonder dat er veel kap- en breekwerk aan te pas komt! Voorzetrolluiken worden meestal op de gevel geplaatst. Als er niet voldoende plaats is, kunnen we ze in de dagopening plaatsen. Houd er dan wel rekening mee dat dit het zicht en de lichtinval gedeeltelijk beperkt. Wilms biedt u de keuze tussen een ronde en een afgeschuinde kast. Zo kunt u de rolluikkast kiezen die het best bij uw woning en uw stijl past. Wanneer kiezen voor voorzetrolluiken? U hebt tijdens het bouwen van uw woning geen ruimte voorzien voor rolluiken U wilt een eenvoudige plaatsing, zonder al te veel kap- of breekwerk Goed om te weten... Er bestaan ook ronde opzetstukken die op de rechte geleiders worden vastgeklikt. Zo blijven de geleiders in dezelfde stijl als uw ronde rolluikkast.

6

7 Beperk warmteverlies met opbouwrolluiken. Opbouwrolluiken worden steeds samen met uw ramen en deuren geplaatst. Ze zijn dus uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen en woningen waar de ramen volledig worden vervangen. Onze kasten zijn toepasbaar bij zowel houten, pvc als aluminium ramen. Standaard worden ze voorgeïsoleerd, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt. Afhankelijk van de plaatsing kan ervoor worden gekozen om de kast enkel zichtbaar langs de binnenkant van de woning te hebben. Indien gewenst kan de voorplaat van de kast ook in het zicht worden gehangen. De kast kan worden afgewerkt in folie of een RAL-kleur naar keuze zodat raam en rolluikkast samenvloeien tot één mooi geheel. Wanneer kiezen voor opbouwrolluiken? U gaat in de nabije toekomst bouwen of uw ramen compleet vervangen U wilt geen kast die zichtbaar is van buitenaf, maar er is geen plaats voorzien voor luchtdichte inbouw De opbouwkast mag deel uitmaken van uw interieur Goed om te weten... Omdat we bij dit type rolluiken een voorgeïsoleerde kast voorzien die rechtstreeks op het raam wordt geplaatst, moet u niet langer beroep doen op een schrijnwerker. De kast is immers volledig afgewerkt en sluit aan op uw interieur.

8 Combineer uw opbouwrolluik met ventilatie. De opbouwkasten van Wilms zijn eveneens verkrijgbaar met ventilatie. Zowel bij bouw- als renovatieprojecten zijn isoleren en ventileren tegenwoordig dé woorden die de klok slaan. Rolvent, een doorgedreven innovatie op onze opbouwkast, doet beide! Dit systeem is dan ook uniek op de markt. Onze opbouwkast met ingebouwde ventilatie is de enige op de markt die een constante luchtdoorvoer garandeert, zelfs als het rolluik gesloten is. Bovendien zijn ze toepasbaar op elk raamtype. Het grote voordeel van de Rolvent is dat er aan de buitenzijde van de woning niets zichtbaar is. Zo kan u genieten van gezonde binnenlucht, zonder in te boeten op esthetisch vlak. Van zodra er ventilatie aan te pas komt, loopt u het risico op storende geluidshinder van de buitenomgeving. Hiervoor kunnen we, indien het nodig is, een akoestische isolatie voorzien. De standaardkast heeft een geluidsdemping van 33 db, de akoestische versie daarentegen gaat tot 38 db. De isolatie is uitneembaar om reiniging mogelijk te maken. De toevoeging van de akoestische isolatie verandert niets aan de kastmaat. Deze is immers volledig weggewerkt in de kast en onzichtbaar vanaf de buitenzijde. De geleiders blijven in beide omstandigheden eveneens hetzelfde. Kerncijfers EPB Debiet q 1, 2pa (m 3 /h.m) L 0, 2pa (m) q 1, 10pa (m 3 /h.m) L 0, 2pa (m) Rolvent rolluik 51 0, ,06 -- Debiet rooster Type A - Lengte = 800 mm : 40,8 m 3 /h (NL bij 1Pa : 6,98 l/s) -- Debiet rooster Type B - Lengte = 1200 mm : 61,2 m 3 /h (NL bij 1Pa : 10,48 l/s) Zelfregelendheidsklasse: P3 Voordelen van een Wilms opbouwrolluik met ventilatie De woning blijft op een natuurlijke manier geventileerd, zelfs met gesloten rolluiken De ventilatieroosters van Rolvent zijn insectenwerend Renovaties: voorzie een woning van een ventilatiesysteem terwijl u de ramen plaatst, zonder dat er extra kap- en breekwerk nodig is Langs de buitenzijde van de woning is geen rooster zichtbaar Goed om te weten... De benodigde ventilatie wordt berekend aan de hand van het debiet van uw ruimte. Op basis daarvan raden we u een rooster type A of type B aan. Hebt u het debiet bereikt? Dan kan u gewone opbouwkasten plaatsen, zonder rooster. Een combinatie van de twee blijft dus steeds mogelijk.

9 Beveilig grote oppervlakken met rolpoorten en -hekken. Rolpoorten en rolhekken zijn ideaal om grote oppervlakken af te sluiten. De kleine kast is zelfdragend, waardoor er geen bevestiging aan het plafond nodig is. Als de kast te groot is, dan wordt deze vastgeboord. Al bij al zijn rolpoorten en -hekken uitermate geschikt voor plekken met een beperkte inbouwruimte. Bij een garage of bedrijfshal wordt meestal gekozen voor een rolpoort. Deze is uitgerust met dubbelwandige, geïsoleerde lamellen. Dit type lamel bevat PU-schuim en kan eventueel worden gecombineerd met één of meerdere doorzichtprofielen voorzien van polycarbonaat beglazing om lichtinval en zicht te blijven garanderen. Bent u echter op zoek naar een manier om uw winkel te beschermen? In dit geval kiest u best voor een rolhek. Deze lamellen zijn standaard enkelwandig en gesloten, maar kunnen worden aangepast naar wens. Om te zorgen voor een maximale zichtbaarheid van de etalage kunnen de lamellen ook worden uitgeponst zodat doorkijk gegarandeerd blijft. De rolpoorten en -hekken van Wilms zijn standaard uitgerust met een onderlatbeveiliging. Zo voorkomt u dat er ongelukken gebeuren als het blad in beweging komt en er toch nog iemand onder de onderlat zou staan. Het is ook mogelijk om een doorwandelbeveiliging te voorzien. In beide gevallen gaat de poort automatisch weer naar boven bij het vaststellen van een obstakel. Daarnaast wordt er ook een afrolbeveiliging voorzien. Als er iets misgaat met de motor, zal het blad nooit volledig naar beneden kunnen vallen. De motor zal automatisch zijn remfunctie activeren en het blad tot stilstand brengen. Wanneer kiezen voor een rolpoort of -hek? U hebt een garage, bedrijfshal of winkel die u wilt afsluiten U hebt te weinig ruimte onder uw plafond U verkiest het uiterlijk van een rolpoort of -hek boven een constructie aan uw plafond Goed om te weten... Voor een optimale bescherming plaatst u de rolhekken best aan de binnenzijde van uw handelszaak. Wenst u ze toch liever aan de buitenkant te plaatsen, dan blijft dat natuurlijk steeds mogelijk.

10 Uw woning in handen, ook als u niet thuis bent. Eens u het geschikte type rolluik hebt gekozen, moet u nadenken over de bediening die u wilt. In realiteit wordt er steeds vaker gekozen voor rolluiken met motor. Een kleine minderheid kiest nog voor een manuele bediening. Manueel Indien u kiest voor manuele bediening, hebt u de keuze uit volgende mogelijkheden: Bediening met lint Reductie (lint met extra versnelling) Bediening met stang Elektrisch Stilstaan is achteruitgaan. Een begrip waar we bij Wilms sterk in geloven. De dag van vandaag draait alles rond gebruiksgemak. U hoeft zelfs uw zetel niet meer uit te komen om uw rolluiken op of neer te laten! Dit kan simpelweg met een afstandsbediening of met een applicatie op uw smartphone of tablet. Bovendien is automatisatie een manier om uw woning extra te beveiligen. Aan de hand van scenario s kan u uw huis een bewoonde indruk geven door uw rolluiken op verschillende momenten op of neer te laten. U moet daarvoor zelfs niet thuis zijn, met de applicatie kan u vanop afstand controle nemen over uw woning. De volgende opties zitten in ons gamma elektrische bedieningen: Bekabelde motoren Een bekabelde motor werd vroeger meestal aangestuurd met een schakelaar op de muur. Tegenwoordig wordt dit type motor ook gekoppeld aan een domotica-systeem. Eén-wegcommunicatie Deze motor wordt aangestuurd met een afstandsbediening die enkel signalen kan versturen. Als uw rolluik zou blokkeren, hebt u daar niet onmiddellijk weet van. Twee-wegcommunicatie Ook deze motor wordt aangestuurd met een afstandsbediening, maar hier krijgt u ook feedback van de motor. In het geval dat een rolluik blokkeert, wordt er een melding weergegeven op uw afstandsbediening.

11 Voor iedere stijl een oplossing die op uw smaak is afgestemd. Onze producten worden altijd op maat gemaakt. Er zijn verschillende kasttypes, kleuren, lamellen en bedieningen waaruit u een keuze kan maken om zo te komen tot een product dat volledig aan uw wensen voldoet. De elektrische aansluitingen worden geplaatst op de plaats waar u dat het liefste hebt. U vraagt, wij voorzien het! Wilms beschikt over eigen extrusielijnen en lakkerijen. Onze poederlakinstallatie is volledig automatisch gestuurd. Hierdoor kunnen we nog sneller dan voordien al uw maatwerk aanleveren. Standaard bieden wij 5 jaar garantie op de volledige samenstelling van onze producten. Voor bepaalde producten geven we zelfs tot 7 jaar garantie, maar een goed onderhoud zoals het jaarlijks reinigen van het rolluik en de geleiders waarborgt altijd een lange levensduur. Wij voorzien dan ook bij elke levering een document waarin u leest hoe u de levensduur van uw product kan verlengen.

12 Met Wilms kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen Wilms gaat voor duurzaamheid in al haar keuzes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en in onze bedrijfsstrategie en productieprocessen kiezen we steeds voor de meest duurzame oplossingen. Bewijs hiervan is dat we als één van de pilootbedrijven van Sustatool, een traject van de Vlaamse Overheid om duurzaamheid toegankelijk te maken voor Vlaamse bedrijven, al uitblonken nog voor we startten met een verdere optimalisatie. Ons duurzaamheidsbeleid blijft, zelfs na het afsluiten van het Sustatool-traject, opgevolgd worden door Hans Verboven, Professor Sustainability aan de Universiteit Antwerpen. Milieu en kwaliteit Ecologie is ons stokpaardje. Met hoge kwaliteitseisen voor onze producten streven we naar een zo lang mogelijke levensduur, maar ook in onze productieprocessen streven wij naar oplossingen met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk. Onze grootste realisatie op dat vlak is de bouw van een groene lakkerij. Hiervoor investeerden we in de aankoop van een vacuümverdamper, waardoor we in staat zijn uitsluitend hemelwater te gebruiken. Er ontstaat daardoor eveneens een nullozingssysteem. Bovendien wordt de volledige productiehal verwarmd door de gezuiverde warme lucht uit het proces terug in de hal te blazen. Extra verwarmen met fossiele brandstoffen is dus onnodig. Tot slot wordt 90% van de poeders gerecupereerd en zijn wij erin geslaagd ons verpakkingsmateriaal te halveren. Dit door onze nieuwe lakkerij op de juiste plek in te plannen op onze terreinen. Niet alleen de grote initiatieven tonen resultaat, alle kleine beetjes helpen immers. Daarom beschikt Wilms over een recyclagepunt waar medewerkers terecht kunnen met oude batterijen, gsm s, lipjes van blikjes en doppen van flessen. Deze schenken we aan instellingen uit de omgeving die er financiële steun voor in de plaats krijgen. Verticale integratie Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen. Wilms nv is een familiebedrijf waar innovatie en duurzaamheid gewoonweg in het DNA zit. Zowel met hun producten, hun procesverbeteringen als met het HR-beleid zijn ze een trendsetter in de sector. Wilms is een sterk waardegedreven bedrijf met een langetermijnvisie. Hans Verboven - Professor Sustainability Universiteit Antwerpen

13 DUURZAAMHEID. KWALITEIT. INNOVATIE. Uw Wilms verdeler We zijn pilootbedrijf van Sustatool, de nieuwe duurzaamheidsmanagementtool van de Vlaamse Overheid. Zo tillen we ons duurzaamheidsbeleid naar een nog hoger niveau. Deze brochure is dan ook gedrukt op papier afkomstig van duurzame bronnen. V.U. Ronny Tiri - WILMS nv - Molsebaan 20 - B-2450 Meerhout Onder voorbehoud van technische wijzigingen of drukfouten Wilms nv Molsebaan 20 B-2450 Meerhout T F wilms@wilms.be FO-NL-ROLLUIKEN-P

Ontdek de voordelen van rolluiken.

Ontdek de voordelen van rolluiken. Rolluiken Ontdek de voordelen van rolluiken. Bespaar energie, het hele jaar door Met rolluiken kan u in eender welk seizoen energie besparen. In de koude wintermaanden wordt de warmte binnen gehouden,

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van screens.

Ontdek de voordelen van screens. Verticale screens Ontdek de voordelen van screens. Steeds een optimaal binnenklimaat Zonwering dient in de eerste plaats om de zon buiten te houden. In de warme zomermaanden zal u kunnen genieten van een

Nadere informatie

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit!

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit! ROLLUIKEN Verhoog uw comfort en geef minder uit! ALGEMEEN Enkel voordelen! Wilms rolluiken staan garant voor een permanente, hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak. Ze bieden een enorme waaier aan

Nadere informatie

Help uw klant bij het maken van een doordachte keuze.

Help uw klant bij het maken van een doordachte keuze. Rolluiken Sinds meer dan 40 jaar staat Wilms op de kaart als dé specialist in rolluiken en zonwering. Dankzij onze constante drang naar duurzame innovatie blijven we een trendsetter in de markt. Wilms

Nadere informatie

Help uw klant bij het maken van een doordachte keuze.

Help uw klant bij het maken van een doordachte keuze. Verticale screens Sinds meer dan 40 jaar staat Wilms op de kaart als dé specialist in rolluiken en zonwering. Dankzij onze constante drang naar duurzame innovatie blijven we een trendsetter in de markt.

Nadere informatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Bed r i j f s v o o r s t e l l i n g Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Pr o d u c t i e In l e i d i n g In 1975 richt Jos Wilms een éénmanszaak op die reeds in 1982 werd omgevormd tot een NV! In 1986

Nadere informatie

Trek een kruis over wat u al wist!

Trek een kruis over wat u al wist! Trek een kruis over wat u al wist! X Sinds meer dan 40 jaar staat Wilms op de kaart als dé specialist in rolluiken en zonwering. Dankzij onze constante drang naar duurzame innovatie blijven we een trendsetter

Nadere informatie

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering...

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... ZIPX Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... ALGEMEEN Screens verhogen uw levenscomfort. Ze houden tot 85% van de zonnewarmte buitenshuis en zijn bovendien lichtdoorlatend. Zo voorkomt u oververhitting

Nadere informatie

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering...

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... Windvaste screens Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... Screens verhogen uw levenscomfort. Ze houden een groot deel van de zonnewarmte buitenshuis en zijn bovendien lichtdoorlatend. Zo voorkomt

Nadere informatie

Harol Rolluiken. nieuw gamma ZONWERING - GARAGEPOORTEN - ROLLUIKEN - BUITENLEVEN

Harol Rolluiken. nieuw gamma ZONWERING - GARAGEPOORTEN - ROLLUIKEN - BUITENLEVEN Harol Rolluiken nieuw gamma ZONWERING - GARAGEPOORTEN - ROLLUIKEN - BUITENLEVEN Rolluiken, rolhekken en rolpoorten die perfect bij uw wensen aansluiten. Op zoek naar een mooie, stevige manier om de vensters

Nadere informatie

ROLLUIKEN. Voor jouw veiligheid en comfort

ROLLUIKEN. Voor jouw veiligheid en comfort ROLLUIKEN Voor jouw veiligheid en comfort Index 4 6 8 10 Waarom kiezen voor onze rolluiken? Ons gamma op jouw maat Minirol Minirol Mono 12 14 16 17 Minirol Tradi Innovatieve technologie Kleurenaanbod Mogelijkheden

Nadere informatie

rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen

rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen opgerold staat netjes Op zoek naar een elegante, handige manier om een

Nadere informatie

Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken. www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8)

Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken. www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8) Rolluiken Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren?

Nadere informatie

4) Veiligheidsonderlat: Deze onderlat is voorzien van een extra brede lip waardoor er moeilijk grip op gezet kan worden.

4) Veiligheidsonderlat: Deze onderlat is voorzien van een extra brede lip waardoor er moeilijk grip op gezet kan worden. Een rolluik op maat Kleur bekennen De Harol voorzetrolluiken zijn toepasbaar bij elke bouwstijl, van klassiek tot modern. De kast, geleiders en onderlat zijn beschikbaar in een aantal standaardkleuren,

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Harol inbouwrolluiken. dragen bij tot uw wooncomfort

Harol inbouwrolluiken. dragen bij tot uw wooncomfort ZONWERING ROLLUIKEN Harol inbouwrolluiken dragen bij tot uw wooncomfort INOUWROLLUIKEN EEN KWESTIE VN GEZOND VERSTND Iedereen droomt wel van een comfortabele en knusse woning. Een onveilig gevoel, vervelend

Nadere informatie

Minirol-rolluiken. energie-besparend veiligheid privacy op maat

Minirol-rolluiken. energie-besparend veiligheid privacy op maat Minirol-rolluiken energie-besparend veiligheid privacy op maat EN 13659:2004 energie-besparend veiligheid privacy Rolluiken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woning. Met Minirol biedt Building

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen Ontdek vandaag de rolluiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow protex Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat vindt u belangrijk voor uw

Nadere informatie

certified dealer ROLLUIKEN Winsol industriële en winkelrolluiken Altijd glashelder

certified dealer ROLLUIKEN Winsol industriële en winkelrolluiken Altijd glashelder certified dealer ROLLUIKEN Winsol industriële en winkelrolluiken Altijd glashelder EEN ESTHETISCHE EN VEILIGE AFSCHERMING VAN UW ZAAK WINKEL- EN INDUSTRIËLE ROLLUIKEN E NKELWANDIG ALUMINIUM ROLLUIK - hoogte:

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat.

Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat. Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat. DISCRETE INBOUW, ONOPVALLEND VEILIG EN COMFORTABEL. VEILIGHEID Bij nieuwbouw loont het zeker de moeite om rolluiken in het lastenboek op te nemen. In

Nadere informatie

Rolluiken. Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik.

Rolluiken. Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik www.renocobv.com Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

Harol voorzetrolluiken. Een warm gevoel van geborgenheid

Harol voorzetrolluiken. Een warm gevoel van geborgenheid ZONWERING ROLLUIKEN Harol voorzetrolluiken Een warm gevoel van geborgenheid VOORZETROLLUIKEN Harol bezit reeds 60 jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogstaande rolluiken. De Harol rolluiken

Nadere informatie

Het rolluikblad kan naar keuze met of zonder daglichtsleuven uitgevoerd worden. Zo bepaalt u zelf de sfeer in de kamer. CACAO RAL 1015 4/5/6/7

Het rolluikblad kan naar keuze met of zonder daglichtsleuven uitgevoerd worden. Zo bepaalt u zelf de sfeer in de kamer. CACAO RAL 1015 4/5/6/7 Een rolluik op maat Kleurkeuze Het rolluikblad kan naar keuze met of zonder daglichtsleuven uitgevoerd worden. Zo bepaalt u zelf de sfeer in de kamer. De onderlat en geleiders kunnen, aangepast aan de

Nadere informatie

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5)

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Verano op waarde

Nadere informatie

Rolpoorten VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT (4)

Rolpoorten VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT (4) Rolpoorten VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 470-091110(4) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolpoorten van Verano op waarde te schatten.

Nadere informatie

VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT. rolluiken RV40 - RV45 364-051219(2)

VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT. rolluiken RV40 - RV45 364-051219(2) VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT rolluiken RV40 - RV45 364-051219(2) Inbraakwerend Isolerend (warmte/kou) Zonwerend Geluidwerend Vochtwerend Privacy Verano kwaliteit Verano staat voor comfort en creativiteit.

Nadere informatie

Rolluik systemen. ALU voorzetrolluiken PVC opbouwrolluiken. creme wit / 15. bordeaux / 19. geel / 11. spargroen / 17. antraciet grijs / 23.

Rolluik systemen. ALU voorzetrolluiken PVC opbouwrolluiken. creme wit / 15. bordeaux / 19. geel / 11. spargroen / 17. antraciet grijs / 23. Kleuren voor lamellen PA 39 creme wit / 15 bordeaux / 19 geel / 11 SELVE motor SOMFY motor ALUPROF motor afstandbediening SELVE afstandbediening SOMFY afstandbediening ALUPROF SELVE schakelaar SOMFY schakelaar

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

Uw veranda het hele jaar genietklaar

Uw veranda het hele jaar genietklaar V E R A N D A Z O N W E R I N G Uw veranda het hele jaar genietklaar Een Harol verandazonwering biedt de ideale oplossing om de temperatuur in uw veranda onder controle te houden. Niet alleen de warmte,

Nadere informatie

Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier. Grote debieten buitenlucht zorgen voor koeling. Intelligente sturing

Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier. Grote debieten buitenlucht zorgen voor koeling. Intelligente sturing NIEUW Ventilatieve koeling Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Grote debieten buitenlucht zorgen voor koeling Intelligente sturing Geen kunstmatige ingrepen nodig (zoals airco)

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

SERGE Glasvezeldraad 42% - PVC 58% * Brandklasse M1 * Dikte 0.75 mm * Gewicht 525 g/m²

SERGE Glasvezeldraad 42% - PVC 58% * Brandklasse M1 * Dikte 0.75 mm * Gewicht 525 g/m² ZIPX 85 Fabrikant Wilms NV Molsebaan 20 2450 Meerhout België Tel. : +32 (0)14.36.99.70 FAX. : +32 (0)14.30.96.47 wilms@wilms.be Omschrijving ZIPX 85 is een windvaste, verticale doekzonwering. Het doek

Nadere informatie

DECENTRALE VENTILATIE

DECENTRALE VENTILATIE 60 DECENTRALE VENTILATIE BROCHURE BELGIË/NEDERLAND 10/2017 DECENTRALE VENTILATIE-UNIT D60 FLUISTERSTIL TOPRENDEMENT Fluisterstil, energie-efficiënt én met het hoogste rendement van de markt. De decentrale

Nadere informatie

Voor een gezond binnenklimaat

Voor een gezond binnenklimaat Voor een gezond binnenklimaat INVISIVENT PATENTED TECHNOLOGY 1 Onzichtbare ventilatie van RENSON Discretie siert Om gezond te wonen in onze almaar beter geïsoleerde woningen, is ventileren een absolute

Nadere informatie

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT (5)

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT (5) Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Verano op waarde

Nadere informatie

Ventilatieve koeling. Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier

Ventilatieve koeling. Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Ventilatieve koeling Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Grote ventilatiecapaciteiten voor natuurlijke koeling Intelligente sturing Regelbaar rooster Ventilatieve koeling 'Free

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

Waarom. Waarom rolluiken? Waarom kiezen voor een. Pluspunten rolluiken

Waarom. Waarom rolluiken? Waarom kiezen voor een. Pluspunten rolluiken rolluiken ROLLUIKEN Inhoud Waarom rolluiken................................................. 3 Lameltypes.................................................... 4-5 De bedieningen van rolluiken....................................

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepalen plaatsing rolluik en de breedte en hoogtemaat. Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE

Nadere informatie

Minirol-rolluiken, energie-besparend, veiligheid en privacy op maat

Minirol-rolluiken, energie-besparend, veiligheid en privacy op maat Minirol-rolluiken, energie-besparend, veiligheid en privacy op maat EN 13659:2004 energie-besparend veiligheid privacy Rolluiken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woning. Met Minirol biedt

Nadere informatie

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen

Ontdek vandaag de rolluiken van morgen Ontdek vandaag de rolluiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow protex Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat vindt u belangrijk voor uw

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

natural comfort inside

natural comfort inside RAAMVenTiLATie nl natural comfort inside Een optimaal binnenklimaat is gezond en geeft een goed gevoel. Daarom ontwikkelde Duco haar Green Building Solution, waarbij basisventilatie, intensieve ventilatie

Nadere informatie

Ventilatieve koeling. Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier

Ventilatieve koeling. Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Ventilatieve koeling Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Grote ventilatiecapaciteiten voor natuurlijke koeling Intelligente sturing Regelbaar rooster Ventilatieve koeling 'Free

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepalen plaatsing rolluik en de breedte en hoogtemaat. Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

Minirol Screen EN 13659:2004

Minirol Screen EN 13659:2004 Minirol Screen EN 13659:2004 MINIROL SCREENS bieden U de meest elegante en moderne oplossing voor het filteren van licht. Ze verhogen uw wooncomfort en helpen tegelijkertijd uw energiefactuur te beperken.

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE MUUR (standaard) Bij plaatsing op de muur komt de kap boven

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

OPBOUWROLLUIK OB440 - OB450. Veiligheid en design onder 1 dak!

OPBOUWROLLUIK OB440 - OB450. Veiligheid en design onder 1 dak! ZONWERING ROLLUIKEN OPOUWROLLUIK O440 - O450 Veiligheid en design onder 1 dak! OPOUWROLLUIK O440 eide types opbouwrolluiken worden gekenmerkt door hun moderne design en hun robuuste bouw. e keuze wat de

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

WPA0600. Technische informatie TF-AL-WPA /03/17

WPA0600. Technische informatie TF-AL-WPA /03/17 WPA0600 Technische informatie TF-AL-WPA0600-17/03/17 Inhoudstafel Omschrijving Afmetingen Montagesituaties Configuratie Omschrijving WPA0600 van Wilms is een elegante en stijlvolle aluminium terrasoverkapping

Nadere informatie

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen zendow kiuzo HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * Geniet vandaag van de luiken van morgen Uw comfort staat centraal als u voor Kiuzo kiest: het is kiezen voor het licht, de temperatuur en de privacy

Nadere informatie

Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat zonder lasnaad. Kwaliteit en klasse ineen; functie en esthetiek gecombineerd!

Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat zonder lasnaad. Kwaliteit en klasse ineen; functie en esthetiek gecombineerd! ROLGORDIJNEN HET ROLGORDIJN VOOR ELK RAAM Geen voorstander van standaard gordijnen of zonwering? Overweeg dan eens Rolxx! Deze rolgordijnen vormen dé aanwinst voor elke woning: binnenraamdecoratie die

Nadere informatie

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK MASSIEF HARDHOUT HOUTSOORT KLASSE 1 Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden

Nadere informatie

Als huizen hun ogen openen en sluiten.

Als huizen hun ogen openen en sluiten. rolluiken Als huizen hun ogen openen en sluiten. Het is een heel natuurlijke reflex als we onze ogen sluiten voor te veel zon of s nachts als we rust zoeken. Uw huis kan hetzelfde met Boflex-rolluiken.

Nadere informatie

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners ENERGIE ZUINIGER WONEN! Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners 1 Energiebesparingsproject Energie besparen is een zaak van iedereen. Daarom investeert Woonpartners samen met haar huurders

Nadere informatie

Een frisse wind in ventilatie. VENTILATIE Raamroosters

Een frisse wind in ventilatie. VENTILATIE Raamroosters Een frisse wind in ventilatie VENTILATIE Raamroosters Gezonde lucht voor een gezond leven. INNOVATION ECOLOGY DESIGN Ventileren: een noodzaak... Maar waarom? Een combinatie van doorgedreven overvloedige

Nadere informatie

Platdakvensters. Elektrisch platdakvenster. Vast platdakvenster. Platdakvenster voor daktoegang. Opties. Platte daken

Platdakvensters. Elektrisch platdakvenster. Vast platdakvenster. Platdakvenster voor daktoegang. Opties. Platte daken Platdakvensters 1 Elektrisch platdakvenster Vast platdakvenster Platdakvenster voor daktoegang Opties Platte daken Technische gegevens 60 0,19 Dakopening 80 90 0,40 0,32 0,54 H +10mm max. W +10mm max.

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? In harmonie met uw huis Dan weet u de garagedeuren

Nadere informatie

Nagedacht over uw glas? Thermisch isolerend. Zonwerend. Geluidwerend. Inbraak- en Letselveilig. Easy-to-Clean. Personaliseerbaar. Comfort 6!

Nagedacht over uw glas? Thermisch isolerend. Zonwerend. Geluidwerend. Inbraak- en Letselveilig. Easy-to-Clean. Personaliseerbaar. Comfort 6! Nagedacht over uw glas? Thermisch isolerend Zonwerend Geluidwerend Inbraak- en Letselveilig Easy-to-Clean Personaliseerbaar Comfort 6! SAINT GOBAIN GLASS COMFORT Hebt u het wel warm genoeg? Een onzichtbaar

Nadere informatie

Rolluiken in PVC en ALU - voorzet - opbouw - inbouw - NoviRoll ROLLUIKEN

Rolluiken in PVC en ALU - voorzet - opbouw - inbouw - NoviRoll ROLLUIKEN Rolluiken in PVC en ALU - voorzet - opbouw - inbouw - NoviRoll ROLLUIKEN Onze troeven Kwaliteit Wij hebben de volledige productie van onze rolluiken in eigen handen, en dit al sinds 47! Het beheren van

Nadere informatie

SAINT GOBAIN GLASS COMFORT. Hebt u het wel warm genoeg? Of hebt u het soms té warm? 2 Comfort 6

SAINT GOBAIN GLASS COMFORT. Hebt u het wel warm genoeg? Of hebt u het soms té warm? 2 Comfort 6 SAINT GOBAIN GLASS COMFORT Hebt u het wel warm genoeg? Een onzichtbaar flinterdun metaallaagje en een isolerende gasvulling houden de warmte in huis. Minder warmteverlies en dus minder stookkosten, ook

Nadere informatie

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K mm Als licht en zicht belangrijk zijn In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst de Alpha mm sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur wordt opgebouwd uit meerdere

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

ZONWERINGEN INSECTWERING

ZONWERINGEN INSECTWERING ZONWERINGEN INSECTWERING Horren JKB horren voor deuren en ramen JKB insectenwering is uitermate geschikt voor het weren van allerlei soorten insecten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment raamhorren

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf

EVEN VOORSTELLEN. Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf EN DE WINNAAR IS... EVEN VOORSTELLEN ISC, Intelligent Sustainable Construction, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van doordachte duurzame bouwelementen. Met onze Brabantse bescheidenheid

Nadere informatie

RAFFINESSE TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT. De ideale glasgevel

RAFFINESSE TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT. De ideale glasgevel Het isolatieglas met jaloezieën TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT sunblind visor privacy protection De ideale glasgevel In moderne gevels, met name bij structurele beglazing, is goed zonwerend glas een must.

Nadere informatie

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT v o l l e d i g af s l u i t b a r e l a m e l l e n t e r r a s o v e r k a p p i n g Camargue Terrasoverkapping met waterdichte lamellen en geïntegreerde waterafvoer Regelbare zonwering en ventilatie

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

Invisivent EVO. Discrete en zelfregelende toevoerventilatie die past in elke woningstijl. VENTILATION SUNPROTECTION

Invisivent EVO. Discrete en zelfregelende toevoerventilatie die past in elke woningstijl. VENTILATION SUNPROTECTION Invisivent EVO patented technologies VENTILATION SUNPROTECTION www.renson.eu H E A LT H Y DOMESTIC C O N C E P T Discrete en zelfregelende toevoerventilatie die past in elke woningstijl Invisivent evo

Nadere informatie

ROLLUIKEN KLAPLUIKEN. hét kwaliteitsprofiel

ROLLUIKEN KLAPLUIKEN. hét kwaliteitsprofiel ROLLUIKEN KLAPLUIKEN I k d o e i n a l l e s m i j n z i n. hét kwaliteitsprofiel E e n h u i s m o e t w a r m t e e n g e b o r g e n h e i d g e v e n. R o l l u i k e n e n k l a p l u i k e n k u

Nadere informatie

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou.

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou. Rolluiken A) Voorbouw rolluik B) Inbouw rolluik Voorbouw rolluik Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou. Rolluiken

Nadere informatie

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek GLAS & ROEDEN HELDER IN ISOLATIE & de sfeermaker bij uitstek Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT

Camargue. outdoor living OUTDOOR C ONCEPT v o l l e d i g af s l u i t b a r e l a m e l l e n t e r r a s o v e r k a p p i n g Camargue Terrasoverkapping met waterdichte lamellen en geïntegreerde waterafvoer Regelbare zonwering en ventilatie

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

REFLECTIE? SLIM GEVONDEN!

REFLECTIE? SLIM GEVONDEN! REFLECTIE? SLIM GEVONDEN! HET HITTESCHILD ALUTHERMO, HET HITTESCHILD is een dun, reflecterend isolatiemateriaal met uitzonderlijke eigenschappen die een zeer eenvoudige plaatsing mogelijk maken. Het product

Nadere informatie

SunStream EVO. Natuurlijke luchttoevoer en zonwering in één

SunStream EVO. Natuurlijke luchttoevoer en zonwering in één SunStream EVO Natuurlijke luchttoevoer en zonwering in één BUVA SunStream EVO: de ideale combinatie van zonwering en ventilatie in één De SunStream EVO combineert zonwering en ventilatie in één product.

Nadere informatie

Hoe je woning te verwarmen. Een beginners handleiding om je comfortabel te voelen.

Hoe je woning te verwarmen. Een beginners handleiding om je comfortabel te voelen. Hoe je woning te verwarmen. Een beginners handleiding om je comfortabel te voelen. Alles wat je moet weten over: - Hoe je je comfortabel kunt voelen in je woning - Welke maatregelen je kunt nemen om daarmee

Nadere informatie

Opbouw met kastprofiel, zonder rugzijde (montagesituatie 1) (montagesituatie 4)

Opbouw met kastprofiel, zonder rugzijde (montagesituatie 1) (montagesituatie 4) AANBESTEDINGSTEKST FIXSCREENS FIXSCREEN 85 OMSCHRIJVING De buitenzonwering bestaat uit een voor het glas geplaatst weefsel onder de vorm van een rolgordijn, die de rechtstreekse zonnestraling uitschakelt

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. Samen met Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen.

Nadere informatie

NO WINDOWS, JUST VIEWS.

NO WINDOWS, JUST VIEWS. NO WINDOWS, JUST VIEWS. by Winsol Een minimalistisch design voor een maximaal uitzicht. Meer ruimte, meer licht en dat ongeëvenaarde buiten gevoel binnenshuis. Met IQON introduceert Winsol een onmisbaar

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight TM ScreenLine Pilkington Insulight TM ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en

Nadere informatie

Rolhekken. Stevig en mooi tegelijk Uitgekiend rolmechanisme Verhoogde veiligheid Bediening op maat

Rolhekken. Stevig en mooi tegelijk Uitgekiend rolmechanisme Verhoogde veiligheid Bediening op maat Rolhekken Stevig en mooi tegelijk Uitgekiend rolmechanisme Verhoogde veiligheid Bediening op maat Uw levenswerk in een glansrol Uw zaak? Dat is uw leven. Logisch dus dat u dit wilt beschermen. En met een

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

als het over ventilatie gaat...

als het over ventilatie gaat... als het over ventilatie gaat... Made in Belgium by Sanutal Hoogefficiënte tegenstroomwarmtewisselaar Systeem D Slim ventileren met terugwinning van energie air Tallinn hoofdstad van Estland, zuiverste

Nadere informatie

argenta opening doors

argenta opening doors Deurroosters Deurroosters voor verschillende toepassingen Inleiding In samenwerking met Renson Ventilation, dé specialist in natuurlijke ventilatie stelt Argent Alu, de specialist in oplossingen voor om

Nadere informatie

HAAL DE HEMEL IN HUIS

HAAL DE HEMEL IN HUIS HAAL DE HEMEL IN HUIS met Skylux lichtkoepels LICHTKOEPELS 2016 Skylux iwindow2 De superisolerende lichtkoepel met dubbelwandig glas NIEUW Nieuw bij Skylux: de vlakke lichtkoepel met strak, eigentijds

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping Camargue Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping In open positie: regelbare zonwering en ventilatie Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin

Nadere informatie

Meet-Instructie rolluik Op de dag. Bestel-zonwering.nl Meetinstructie Rolluik Op de dag versie

Meet-Instructie rolluik Op de dag. Bestel-zonwering.nl Meetinstructie Rolluik Op de dag versie Meet-Instructie rolluik Op de dag Bestel-zonwering.nl Meetinstructie Rolluik Op de dag versie 2013.2 1 Goed meten is bepalend voor een passend resultaat. Het is niet moeilijk maar verreist wel een bepaalde

Nadere informatie

Aluminium schrijnwerk

Aluminium schrijnwerk Aluminium schrijnwerk Reynaers. Aluminium komt tot leven. Al uw woondromen gereflecteerd Kom binnen en laat je opnemen in mijn wereld. Wentel je in het comfort van ruimte. Snoep van de hemel en proef van

Nadere informatie

BP 55 R + BP 55 RS. Kleuren BP 55 R. Kleuren BP 55 RS. Het profiel is voorzien van een zeer sterke duocoat laklaag

BP 55 R + BP 55 RS. Kleuren BP 55 R. Kleuren BP 55 RS. Het profiel is voorzien van een zeer sterke duocoat laklaag BP 55 R + BP 55 RS Omschrijving Dubbelwandig profiel uit gerolvormd aluminium, volgespoten met CFK-vrij polyurethaanschuim, dat zorgt voor een goede thermische en akoestische isolatie. Het profiel kan

Nadere informatie