EVEN VOORSTELLEN. Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EVEN VOORSTELLEN. Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf"

Transcriptie

1 EN DE WINNAAR IS...

2 EVEN VOORSTELLEN ISC, Intelligent Sustainable Construction, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van doordachte duurzame bouwelementen. Met onze Brabantse bescheidenheid zullen wij de laatste zijn die ons nu al tot winnaar van deze competitie uitroepen, maar durven we wel hardop te zeggen dat het product waarmee we deelnemen aan de Nederlandse Bouwprijs 2013 vele winnaars oplevert.

3 EVEN VOORSTELLEN Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf Een nieuwe naam en toch zijn we al jaren actief in de bouwwereld en met name in de kozijnenbranche onder de naam Isostone. Wegens het succes van de Isostone raam- en onderdorpels heeft onze exclusieve leverancier; BUVA, medio mei 2012, het intellectueel eigendom en octrooien overgenomen. De handelsnaam Isostone werd hiermee productnaam om de herkenbaarheid van de producten te behouden. Dit had als gevolg dat wij, als bedrijf, verder zijn gegaan onder een nieuwe naam en nu als ISC verder innoveren. Met de kennis en het vakmanschap wat gebleven is, zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van vernieuwende producten in onze markt. Tijdens dit proces wordt, zoals men van ons gewend is, de hoogste prioriteit gesteld aan vormgeving, duurzaamheid, verwerkingsgemak en de huidige arbo- en milieu-eisen. Inmiddels zijn er revolutionaire ontwikkelingen gaande die een grote verandering teweeg brengen in het isoleren en ventileren van bestaande- en nieuwbouwwoningen en gebouwen. ISC heeft inmiddels een belangrijke schakel in handen.

4 ... MET DIT PRODUCT WINNEN WE ALLEMAAL

5 WINST VOOR IEDEREEN Die belangrijke schakel in de ontwikkeling van isoleren en ventileren stellen we dadelijk aan u voor. Tot die tijd willen we nog even terugkomen op de zin waarmee de presentatie begon: En de winnaar is... Ons product kent niet één winnaar, maar iedereen komt als winnaar uit de bus! Mens en milieu profiteren ervan en daar is het ons allemaal om te doen.

6 ... EN HET GAAT OM DIT GAT IN DE MARKT

7 MOVAIR De MOVAIR! Een onderdorpel voor houten kozijnen die duurzaam is, isoleert, ventileert en bijdraagt aan een gezond leefklimaat in huis. De huidige manier van ventileren met fysieke aluminium roosters of ventilatieroosters op glas waarbij geluidisolatie en luchtkwaliteit onvoldoende regelbaar zijn wordt hiermee verleden tijd. Bekijk de bijlage: isc_movair_presentatie.pdf Onze dorpel is een compleet nieuw product vervaardigd met een nieuw procedé. De MOVAIR wordt gemaakt van glasvezelcomposiet (GVC) en bestaat uit 60% zuiver glas met een speciale oppervlaktebehandeling (PU lak) en maakt zo de dorpel slijtvast. Dit alles is vastgelegd in een octrooi en modelbescherming.

8 MOVAIR De MOVAIR raamdorpel biedt veel voordelen: - Geen fysieke ventilatieroosters nodig - Ventileren op vensterbank niveau - Minder houtkap (tropisch hardhout) - Zeer sterk in verhouding tot gewicht - Thermisch isoleren - Warmtetransmissie coëfficiënt - Lage uitzettingscoëfficiënt - Brandvertragend - Corrosie en chemisch bestendig - Hoge slagvastheid / onbreekbaar - Onderhoudsarms - UV bestendig - Lange levensduur - Cradle to cradle Zéér innovatief zijn de ventilatieopeningen die zo geïntegreerd zijn dat ze voor het oog onzichtbaar zijn.!

9 WINST VOOR DE TIMMERINDUSTRIE Bekijk de bijlage: nbvt_presentatie.pdf De timmerindustrie is over het algemeen nog conventioneel en ambachtelijk ingesteld. Nu passief en luchtdicht bouwen en renoveren een Europese norm wordt zal ook deze branche op zoek moeten naar innovatieve en duurzame oplossingen. Het aandeel kunststof en aluminium kozijnen wint steeds meer terrein. Tijd dus om ook voor de timmerindustrie met een oplossing te komen.

10 WINST VOOR DE TIMMERINDUSTRIE De MOVAIR is de oplossing! Het is een duurzaam GVC (glasvezelcomposiet) bouwelement wat gemakkelijk als onderdeel onder een houten kozijn gemonteerd kan worden. Kozijnen volgens het zogenaamde KVT detail zijn geschikt voor toepassing van de MOVAIR. De houten onderregel, het meest kwetsbare onderdeel van een houten kozijn, kan vervangen worden door de MOVAIR waardoor de levensduur van het kozijn zeker 50 jaar gegarandeerd kan worden. Hierdoor past ons product in het nieuwe conceptbouwen.

11 WINST VANUIT EEN ESTHETISCH OOGPUNT Geen ventilatieroosters boven in de kozijnen of in de muren, maar onzichtbaar weggewerkt in de onderdorpel. Een wens van veel architecten gaat hiermee in vervulling: de, in de architectonische bouwlijnen, storende rooster zijn verleden tijd. Dit alles zonder concessies te doen aan de isolatie- en luchtkwaliteit.

12 WINST VOOR HET MILIEU Bij de huidige methode wordt de onderdorpel van een houten kozijn bij voorkeur vervaardigd uit tropisch hardhout. Doordat de MOVAIR op elk houten kozijn gemonteerd kan worden is minder kostbaar FSE hout nodig. Het is zelfs zo dat de kozijnstijlen uitgevoerd kunnen worden in een minder milieu belastende houtsoort. B.v. naaldhout, accoya of anders. Daarnaast is er minder aluminium nodig omdat de op dit moment gebruikte roosters niet meer nodig zijn. Hiermee kunnen we dan ook wel stellen dat het milieu een duidelijke winnaar is.

13 WINST IN DUURZAAMHEID De onderdorpel van een kozijn is de meest kwetsbare plek en zal na verloop van tijd eventueel vervangen moeten worden afhankelijk van de gebruikte houtsoort. Door toepassing van de MOVAIR krijgen we een veel duurzamer kozijn wat zeker 50 jaar mee kan.

14 WINST VOOR ONZE GEZONDHEID Ventilatie draagt bij aan het verkrijgen van een goed en gezond binnenklimaat. Verse lucht komt binnen via de MOVAIR en maakt fysieke roosters overbodig. Dit is ook vanuit esthetisch en akoestisch oogpunt een flinke stap vooruit. Bekijk de bijlage: climarad_productfolder.pdf De MOVAIR kan gekoppeld worden aan een binnenunit (b.v. Climarad) hierdoor ontstaat de MOVAIR PLUS. Deze combinatie maakt het mogelijk om verse buitenlucht via een WTW-wisselaar comfortabel in de woonruimte te brengen. De EPC waarde zal verbeteren en de koppeling met een binnenunit geeft een perfecte balansventilatie per ruimte. Fysiek roosters zijn daardoor ook verleden tijd.

15 WINST VOOR ONZE GEZONDHEID De MOVAIR PLUS garandeert een gezonde balansventilatie gecombineerd met een laag energieverbruik. De voordelen van MOVAIR PLUS op een rij: - Gezonde comfortabele binnenlucht - Minder energieverbruik (betere EPC waarde) - Gezond leefklimaat Arbo technisch voordeel De MOVAIR is veel lichter dan bestaande hardhouten onderdorpels waardoor het totale gewicht van een kozijn afneemt. Hierdoor wordt de plaatsing vergemakkelijkt en het personeel in de bouw ontzien.

16 WINST... Met de MOVAIR wordt veel winst geboekt op allerlei terreinen. De cirkel is hiermee rond tussen verwerkende industrie, milieu, duurzaamheid, isoleren, ventileren en gezondheid. En dat is geen gebakken lucht.

17 ISC B.V. ISC B.V. Heidebloemstraat ZA Schijndel Postbus AH Schijndel T +31 (0) F +31 (0) info@isc-nl.com H.J.A. (Erik) Smits Algemeen directeur A.J.A.J. (Alfred-Jan) van Berkel Commercieel directeur

De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie!

De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie! De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie! Selekt MOVAIR + kozijn 120 (Hout) Selekt MOVAIR + kozijn waarvan de onderregel is uitgevoerd met MOVAIR + glasvezelcomposietdorpel. Dit kozijn is uitgevoerd

Nadere informatie

De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie!

De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie! De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie! Selekt MOVAIR+ kozijn 120 (Hout) Selekt MOVAIR+ kozijn waarvan de onderregel is uitgevoerd met MOVAIR+ glasvezelcomposietdorpel. Dit kozijn is uitgevoerd

Nadere informatie

De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn

De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn De pluspunten van het MOVAIR+ VISION kozijn Verbetering energielabel U-waarde 0,80 W/m²K 0.15 - -0.24 EPC

Nadere informatie

Onzichtbaar ventileren en een gezond binnenklimaat

Onzichtbaar ventileren en een gezond binnenklimaat Onzichtbaar ventileren en een gezond binnenklimaat MISSIE: Movair stelt zich ten doel: Partijen in de bouw, aanbieders en vragers, in staat te stellen, op esthetisch verantwoorde wijze, een voor de bewoner

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

natural comfort inside

natural comfort inside RAAMVenTiLATie nl natural comfort inside Een optimaal binnenklimaat is gezond en geeft een goed gevoel. Daarom ontwikkelde Duco haar Green Building Solution, waarbij basisventilatie, intensieve ventilatie

Nadere informatie

PreSets. Verlaag het energieverbruik, verhoog het comfort met BUVA. BUVA EPC-producten: Energiebesparend Kostenefficiënt Comfortabel TOTAL CONTROL

PreSets. Verlaag het energieverbruik, verhoog het comfort met BUVA. BUVA EPC-producten: Energiebesparend Kostenefficiënt Comfortabel TOTAL CONTROL PreSets Verlaag het energieverbruik, verhoog het comfort met BUVA TOTAL CONTROL BUVA EPC-producten: Energiebesparend Kostenefficiënt Comfortabel Verlaag het energieverbruik, verhoog het comfort met BUVA

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

BUVA homecare. systemen. Ontdek alles over de BUVA homecare. systemen. Met meer dan 70 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar

BUVA homecare. systemen. Ontdek alles over de BUVA homecare. systemen. Met meer dan 70 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar Ontdek alles over de BUVA homecare systemen Duurzaam geproduceerde warmte BUVA EcoClimate lucht/water warmtepomp BUVA EcoClimate hybride warmtepomp BUVA EcoHeat cv-ketel Gezonde binnenlucht BUVA EcoStream

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem.

Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat. Luchtkwaliteit. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem. Waarom Ventileren? 24 uur per dag ventileren zorgt voor het beste resultaat Luchtkwaliteit We hebben allemaal nood aan verse én gezonde buitenlucht om goed te kunnen functioneren. In onze moderne maatschappij

Nadere informatie

Voor een optimaal leefklimaat

Voor een optimaal leefklimaat Voor een optimaal leefklimaat BUVA Ventilatie Zelfregelende ventilatieroosters - VIER VERSCHILLENDE DOORLATEN IN ÉÉN MODEL - ZELFREGELENDE NATUURLIJKE VENTILATIETOEVOER - TOEPASBAAR BINNEN HET VITAL AIR

Nadere informatie

VENTILATIE- ROOSTERS. Een veilige manier van ventileren

VENTILATIE- ROOSTERS. Een veilige manier van ventileren VENTILATIE- ROOSTERS Een veilige manier van ventileren Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

StralendWARM. De integrale klimaatoplossing van drie innovatieve producenten. De All Electric klimaatoplossing voor NOM en nieuwbouw

StralendWARM. De integrale klimaatoplossing van drie innovatieve producenten. De All Electric klimaatoplossing voor NOM en nieuwbouw De All Electric klimaatoplossing voor NOM en nieuwbouw Behaaglijker Meer ventileren Meer energie besparen De integrale klimaatoplossing van drie innovatieve producenten Woningen krijgen een steeds hogere

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

Glaslatten 2014/15. Op maat... Dat is Belned.

Glaslatten 2014/15. Op maat... Dat is Belned. 1 Glaslatten 2014/1 Op maat... Dat is Belned. 7 Glaslatten 2014/1 Accoya glaslatten www.accoya.com/nederlands Belned maakt voor de productie van verschillende glaslatten gebruik van Accoya hout. Accoya

Nadere informatie

StralendWARM. De integrale klimaatoplossing van drie innovatieve producenten. De hybride klimaatoplossing voor renovatie in de sociale woningbouw

StralendWARM. De integrale klimaatoplossing van drie innovatieve producenten. De hybride klimaatoplossing voor renovatie in de sociale woningbouw De hybride klimaatoplossing voor renovatie in de sociale woningbouw Behaaglijker Meer ventileren Meer energie besparen De integrale klimaatoplossing van drie innovatieve producenten Woningen krijgen een

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

LuxAir daglicht- & luchtinlaatsysteem. Meer daglicht en verse lucht in de stal

LuxAir daglicht- & luchtinlaatsysteem. Meer daglicht en verse lucht in de stal LuxAir daglicht- & luchtinlaatsysteem Meer daglicht en verse lucht in de stal LuxAir daglicht- en luchtinlaatsysteem voor diervriendelijke stallen LuxAir systeem Gecombineerd daglicht- en luchtinlaatsysteem

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

Ventilatie in uw woning Systeem C en Systeem D. Koeling Ventilatie Luchtzuivering

Ventilatie in uw woning Systeem C en Systeem D. Koeling Ventilatie Luchtzuivering Ventilatie in uw woning Systeem C en Systeem D Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Wat is ventileren? Isoleren = ventileren Wist u dat we gemiddeld zo n 70% van onze tijd tussen 4 muren doorbrengen?

Nadere informatie

1. Kozijnwijziging. Waarom? Beschermd Stadsgezicht in Rotterdam. Werkzaamheden: 1. Kozijnwijziging

1. Kozijnwijziging. Waarom? Beschermd Stadsgezicht in Rotterdam. Werkzaamheden: 1. Kozijnwijziging Waarom?. Kozijnwijziging Kozijnen zijn belangrijk voor de uitstraling van uw pand. Oorspronkelijke kozijnen, ramen, deuren en puien dienen bij voorkeur behouden te blijven, door ze aan te passen of te

Nadere informatie

Lamikon LongLife++ Integraal & duurzaam

Lamikon LongLife++ Integraal & duurzaam Lamikon LongLife++ Integraal & duurzaam Vanuit onze missie Het bieden van integrale duurzame geveloplossingen hebben wij in samenwerking met Aldus bouwinnovatie in 2010 ons nieuwe passiefkozijn geïntroduceerd.

Nadere informatie

AUT-ARK I. is een drijvende passiefwoning met Europees passiefhuis certificaat

AUT-ARK I. is een drijvende passiefwoning met Europees passiefhuis certificaat by AUT-ARK I is een drijvende passiefwoning met Europees passiefhuis certificaat De woning heeft geen kade aansluiting meer nodig en is dus volledig zelfvoorzienend (autark). Hij is uiterst duurzaam middels

Nadere informatie

BUVA ISOSTONE. Toegankelijkheid. op een solide basis. Onderdorpels voor kunststof gevelelementen

BUVA ISOSTONE. Toegankelijkheid. op een solide basis. Onderdorpels voor kunststof gevelelementen BUVA ISOSTONE Toegankelijkheid op een solide basis Onderdorpels voor kunststof gevelelementen Geschikt voor alle profielsystemen Laag eigen gewicht Grote sterkte en breukvastheid Minimale krimp/uitzetting

Nadere informatie

ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN

ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN LogicQ Windows ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN LogicQ Windows PREMIUM PARTNER...een logische keuze LOGICQ WINDOWS BASICLINE LogicQ Windows BasicLine en het alternatief voor staal De grootste

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

Goed isoleren is vakwerk. Wat u moet weten over na-isolatie

Goed isoleren is vakwerk. Wat u moet weten over na-isolatie BRANCHEORGANISATIE NA-ISOLATIE Goed isoleren is vakwerk Wat u moet weten over na-isolatie INLEIDING GOED ISOLEREN IS VAKWERK Een goed geïsoleerd huis is prettig om in te wonen. Het is goed voor het wooncomfort,

Nadere informatie

de Klimaatbeheerser.nl

de Klimaatbeheerser.nl de Klimaatbeheerser.nl Klimaatbeheersing is maatwerk. Net als een goed maatpak: het moet goed zitten, goed voelen én er goed uitzien. De Klimaatbeheerser levert klimaatsystemen voor uiteenlopende locaties.

Nadere informatie

CP 96 / CP 96-AP. Reynaers Concept system. Schuif- en hefschuifsysteem. Bringing Aluminium to Life

CP 96 / CP 96-AP. Reynaers Concept system. Schuif- en hefschuifsysteem. Bringing Aluminium to Life Schuif- en hefschuifsysteem CP 96 / CP 96-AP Reynaers Concept system Bringing Aluminium to Life CP 96 / CP 96-AP: Snel verwerkbaar, ook CP 96 schuif- en hefschuifelementen zijn het perfecte antwoord op

Nadere informatie

Duco s inbraakwerende oplossingen

Duco s inbraakwerende oplossingen (nl) Duco s inbraakwerende oplossingen Ventilatieroosters, lamellenwanden en lamellendeuren met weerstandsklasse Compleet gamma lamellen Voldoet aan Europese regelgeving Roosters, lamellenwanden en lamellendeuren

Nadere informatie

Natuurlijk ventileren DUCO AT HOME. een verademing! We inspire at

Natuurlijk ventileren DUCO AT HOME. een verademing! We inspire at Natuurlijk ventileren een verademing! HOME WAAROM & HOE VENTILEREN? DE STILSTE BOX + DE SLIMSTE VENTILATIE DE HOOGSTE -! > Basisventilatie > Doorvoerventilatie > Luchtafvoer > Ventilatieve koeling > Buitenzonwering

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier. Grote debieten buitenlucht zorgen voor koeling. Intelligente sturing

Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier. Grote debieten buitenlucht zorgen voor koeling. Intelligente sturing NIEUW Ventilatieve koeling Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Grote debieten buitenlucht zorgen voor koeling Intelligente sturing Geen kunstmatige ingrepen nodig (zoals airco)

Nadere informatie

HET REFLEX PRoFiELEnboEk

HET REFLEX PRoFiELEnboEk HET REFLEX PRoFiELEnboEk duurzame inzetdorpels, neuslatten, glaslatten, plakroeden etc. DUTCH THRESHOLD SYSTEMS ReFlex d u u r z a m e h o u t v e r v a n g e n d e p r o d u c t e n DTS - ReFlex profieloverzicht

Nadere informatie

Natuurlijk ventileren DUCO AT HOME. een verademing! We inspire at

Natuurlijk ventileren DUCO AT HOME. een verademing! We inspire at Natuurlijk ventileren een verademing! HOME WAAROM & HOE VENTILEREN? MAXIMALE Epeil winst > Basisventilatie > Doorvoerventilatie > Luchtafvoer > Ventilatieve koeling > Buitenzonwering Waarom ventileren?

Nadere informatie

voor een gezond & comfortabel binnenklimaat...

voor een gezond & comfortabel binnenklimaat... Editie Vlaanderen voor een gezond & comfortabel binnenklimaat... ventilatiesystemen voor woning, kantoor en horeca www.clima-industries.com Troeven ENERGIEZUINIG Ventilatiesystemen met warmte-terugwinning

Nadere informatie

De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie!

De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie! De revolutionaire innovatie voor de kozijnindustrie! S MOVAIR + kozijn 120 (Hout) S MOVAIR + kozijn waarvan de onderregel is uitgevoerd met SMOVAIR + glasvezelcomposietdorpel. Dit kozijn is uitgevoerd

Nadere informatie

Natuurlijk ventileren DUCO AT WORK. werkt beter! We inspire at

Natuurlijk ventileren DUCO AT WORK. werkt beter! We inspire at Natuurlijk ventileren werkt beter! WORK EÉN OPLOSSING, DRIE PIJLERS > Basisventilatie > Doorvoerventilatie > Luchtafvoer > Ventilatieve koeling > Buitenzonwering 1 Basisventilatie Natuurlijke luchttoevoer

Nadere informatie

Ventilatieve koeling. Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier

Ventilatieve koeling. Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Ventilatieve koeling Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Grote ventilatiecapaciteiten voor natuurlijke koeling Intelligente sturing Regelbaar rooster Ventilatieve koeling 'Free

Nadere informatie

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K mm Als licht en zicht belangrijk zijn In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst de Alpha mm sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur wordt opgebouwd uit meerdere

Nadere informatie

PreSets IsoStone onderdorpels TOTAL CONTROL

PreSets IsoStone onderdorpels TOTAL CONTROL PreSets IsoStone onderdorpels TOTAL CONTROL Sterke, isolerende onderdorpels van vederlicht glasvezelversterkt kunststof voor kunststof gevelelementen 2 Introductie De BUVA-IsoStone serie onderdorpels voor

Nadere informatie

HET LBS PROFIELENBOEK. duurzame neuslatten, glaslatten en plakroeden

HET LBS PROFIELENBOEK. duurzame neuslatten, glaslatten en plakroeden HET LBS PROFIELENBOEK duurzame neuslatten, glaslatten en plakroeden d u u r z a m e h o u t v e r v a n g e n d e p r o d u c t e n LBS - Light Building Systems Kreunen Kunststoffen B.V. brengt binnen

Nadere informatie

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP www.accoya.com HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP HOUTEN TERRASSEN: EEN REVOLUTIONAIR ONZICHTBAAR BEVESTIGINGSSYSTEEM www.novlek.com ACCOYA -HOUT WORDT GEMAAKT VAN SNELGROEIEND HOUT UIT DUURZAAM

Nadere informatie

Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S

Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S Voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie Maximaal wind en waterdicht dankzij verborgen waterafvoer Voor een duurzaam gevoel van comfort en

Nadere informatie

Beknopt overzicht van de oplossingen die Alcoa raam en deursystemen te bieden hebben

Beknopt overzicht van de oplossingen die Alcoa raam en deursystemen te bieden hebben Aluminium ramen en deuren van Alcoa staan garant voor een duurzaam gevoel van comfort en veiligheid. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en laten ze door hun slanke vormgeving maximaal daglicht toe tot uw

Nadere informatie

Doordachte oplossingen die kosten besparen

Doordachte oplossingen die kosten besparen Doordachte oplossingen die kosten besparen Het Recystel Kunststof stelkozijn: ontwikkeld vanuit de praktijk Traditioneel kennen velen van u het houten stelkozijn. Veel gevelbouwers ondervonden vooral op

Nadere informatie

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners

Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners ENERGIE ZUINIGER WONEN! Bespaar op energie én uw woonlasten samen met Woonpartners 1 Energiebesparingsproject Energie besparen is een zaak van iedereen. Daarom investeert Woonpartners samen met haar huurders

Nadere informatie

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen informatie voor uitvoerders en timmerlieden op de bouwplaats gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen De timmerfabrikant heeft zijn best gedaan om de kozijnen zo goed mogelijk te maken,

Nadere informatie

KegaPro+ Energiebesparende. deuren

KegaPro+ Energiebesparende. deuren KegaPro+ Energiebesparende deuren Duurzaam comfort met KegaPro + KegaPro + Energiebesparende deuren Elke partij in de bouwkolom, van ontwerp tot oplevering, heeft specifieke wensen ten aanzien van buiten-

Nadere informatie

Ventilatieve koeling. Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier

Ventilatieve koeling. Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Ventilatieve koeling Efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier Grote ventilatiecapaciteiten voor natuurlijke koeling Intelligente sturing Regelbaar rooster Ventilatieve koeling 'Free

Nadere informatie

Uw servicepartner voor kunststof kozijnen.

Uw servicepartner voor kunststof kozijnen. Uw servicepartner voor kunststof kozijnen. Kochs K-Vision profielsysteem. Het veelzijdige Nederlandse kozijnen en deuren profiel. In geen ander Europees land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld

Nadere informatie

Alles over verbouwen en renoveren!

Alles over verbouwen en renoveren! Algemeen Belangrijke functies van kozijnen, ramen en deuren (gevelelementen) zijn het toetreden van daglicht in de woning, het scheiden van de binnenruimte met buitenen het creëren van af te sluiten openingen

Nadere informatie

Isolerende beglazing. effecten op het milieu. voor- en nadelen van isolerend glas. glassoorten. raamkaders. voorzetramen

Isolerende beglazing. effecten op het milieu. voor- en nadelen van isolerend glas. glassoorten. raamkaders. voorzetramen Isolerende beglazing effecten op het milieu voor- en nadelen van isolerend glas glassoorten raamkaders voorzetramen effecten op het milieu Het vervangen van enkel glas door isolerende beglazing heeft impact

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie

17-6-2013. Passief Bouwen. Passief Bouwen in de praktijk. Velve-Lindehof, Enschede. Stelling. Ontwerpvisie. Binnengasthuizen, Zwolle

17-6-2013. Passief Bouwen. Passief Bouwen in de praktijk. Velve-Lindehof, Enschede. Stelling. Ontwerpvisie. Binnengasthuizen, Zwolle Passief Bouwen Passief Bouwen in de praktijk Kennisdag Bouwfysica 2013 Passief bouwen' is een specifieke bouwstandaard met een comfortabel binnenklimaat, gedurende zowel het zomer- als het winterseizoen,

Nadere informatie

MIMI Testimonial. Wonen Limburg - Roermond

MIMI Testimonial. Wonen Limburg - Roermond MIMI Testimonial Wonen Limburg - Roermond Stephan Gross, projectleider Wonen Limburg Het MIMI-concept werkt! MIMI: Meer Isolatie en Minder Installaties. Met als resultaat een uitstekend wooncomfort en

Nadere informatie

Waarom kiezen voor een ventilatiesysteem van Begetube:

Waarom kiezen voor een ventilatiesysteem van Begetube: Profi-air het innovatieve ventilatiesysteem D Waarom ventileren: Door de steeds strengere normering rond het bouwen of renoveren van een woning, wordt er steeds meer aandacht besteed aan de isolatie van

Nadere informatie

NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) S 8000 NL. Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f.

NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) S 8000 NL. Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f. NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) Verschillende systemen combineren Veelzijdige toepassingen Extreem flexibel Beste U f -waardes S 8000 NL NIEUW: GEALAN Houtlook (Kubus) Het kubus profiel voor maximale Houtlook-effect

Nadere informatie

HET LEVEN IS MOOIER...MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN

HET LEVEN IS MOOIER...MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN HET LEVEN IS MOOIER....MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN Showroom en kantoor Het meest verfijnde verdiept liggende systeem! - Het meest verfijnde verdiepte profiel ARKU RAMEN EN DEUREN hebben de uitstraling

Nadere informatie

Gezonde, frisse lucht in huis

Gezonde, frisse lucht in huis Een buitengewoon binnenklimaat VENTILATIE VOOR WONINGBOUW Gezonde, frisse lucht in huis EEN HELDERE KIJK OP VENTILATIE Heerlijk, continu frisse lucht in mijn werkkamer. Zo kan ik goed geconcentreerd thuis

Nadere informatie

FireMax ZR UPDATE. Brandwerende ventilatie HOME OF OXYGEN. Tweezijdig brandwerend

FireMax ZR UPDATE. Brandwerende ventilatie HOME OF OXYGEN. Tweezijdig brandwerend UPDATE FireMax ZR Brandwerende ventilatie Tweezijdig brandwerend Beschikbaar in compacte kalfplaatsing [E(W)90] of glasplaatsing [E(W)30] Vernieuwd & esthetisch design Geschikt voor hoogbouw (tot 40 meter)

Nadere informatie

HET LEVEN IS MOOIER...MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN

HET LEVEN IS MOOIER...MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN HET LEVEN IS MOOIER....MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN Showroom en kantoor Het meest verfijnde verdiept liggende systeem! - Het meest verfijnde verdiepte profiel ARKU RAMEN EN DEUREN hebben de uitstraling

Nadere informatie

Buitengewoon beter dan hout

Buitengewoon beter dan hout Buitengewoon beter dan hout Een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout... Neodeck wordt vervaardigd uit een gelijkvormig mengsel van hout en kunststof en heeft hierdoor unieke eigenschappen. De unieke

Nadere informatie

Zo eenvoudig kan ventileren zijn. Gebruiksvriendelijk Comfortabel Geluidsarm Energiezuinig Optimaal binnenklimaat

Zo eenvoudig kan ventileren zijn. Gebruiksvriendelijk Comfortabel Geluidsarm Energiezuinig Optimaal binnenklimaat Zo eenvoudig kan ventileren zijn Gebruiksvriendelijk Comfortabel Geluidsarm Energiezuinig Optimaal binnenklimaat Gezond en efficiënt ventileren Voor een gezond binnenklimaat is het noodzakelijk dat er

Nadere informatie

BUVA EcoStream WTW-unit

BUVA EcoStream WTW-unit Ontdek alles over de BUVA EcoStream BUVA EcoStream Hoog rendement Links/rechts omkeerbaar Actieve zone sturing Modulair uitbreidbaar Fluisterstil Energiezuinig App-bediend Autonoom Compact Voordelig BUVA

Nadere informatie

Klassieke schuifraam krijgt nieuwe toekomst

Klassieke schuifraam krijgt nieuwe toekomst Allwin een nieuw venster met historische waarde Klassieke schuifraam krijgt nieuwe toekomst De oorsprong van het verticaal te openen houten schuifraam ligt al zo n drie eeuwen achter ons. Het is onderdeel

Nadere informatie

Hot-WOOD naaldhout GEVELBEKLEDING

Hot-WOOD naaldhout GEVELBEKLEDING Hot-WOOD naaldhout GEVELBEKLEDING T H E R M O PRODUCTFICHE HERKOMST HOUTSOORT Europees naaldhout HOUTSOORT grenen & clearpine PRODUCT gevelbekleding, thermisch behandeld SOORTEN N1 N2 N3 rb2 CP1 CP2 CP3

Nadere informatie

Aluminium onderdorpels

Aluminium onderdorpels Aluminium onderdorpels LUVEMA ALUMINIUM ONDERDORPELS Een mooi resultaat, makkelijk gemonteerd! Voor deuren, hefschuifdeuren, ramen en combinaties. ies. Luvema aluminium onderdorpels bieden een mooie én

Nadere informatie

ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS. Zonnepanelen. Nieuw dak. Warmtepomp. Isolerend glas. Nieuwe gevel. WTW-installatie.

ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS. Zonnepanelen. Nieuw dak. Warmtepomp. Isolerend glas. Nieuwe gevel. WTW-installatie. ALLES-IN-HUIS Zonnepanelen Warmtepomp WTW-installatie Niewe kozijnen Nieuw dak Isolerend glas Nieuwe gevel Nieuwe deuren ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER ALLES-IN-HUIS VOOR NUL OP DE METER Je woning

Nadere informatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie Hoge isolatie waarde λ D 0,095 W/(m 2.K) - λ 90/90 0,092 W/(m 2.K) Onderhoudsvriendelijk, 15 jaar onderhoudsvrij 2 Duurzaamheidklasse

Nadere informatie

BUVA EcoStream WTW-unit. Een revolutionair, intelligent en modulair balansventilatiesysteem. dat gebruik maakt van warmteterugwinning.

BUVA EcoStream WTW-unit. Een revolutionair, intelligent en modulair balansventilatiesysteem. dat gebruik maakt van warmteterugwinning. BUVA EcoStream WTW-unit Een revolutionair, intelligent en modulair balansventilatiesysteem dat gebruik maakt van warmteterugwinning. De BUVA EcoStream WTW-unit maakt warmteterugwinning toegankelijk voor

Nadere informatie

Voor een gezond binnenklimaat

Voor een gezond binnenklimaat Voor een gezond binnenklimaat INVISIVENT PATENTED TECHNOLOGY 1 Onzichtbare ventilatie van RENSON Discretie siert Om gezond te wonen in onze almaar beter geïsoleerde woningen, is ventileren een absolute

Nadere informatie

VELUX koepel gebogen glas Een nieuwe revolutie in lichtkoepels

VELUX koepel gebogen glas Een nieuwe revolutie in lichtkoepels Een nieuwe revolutie in lichtkoepels Download de ENTiTi AR-app, log in met VELUX en scan deze foto. 2 VELUX koepel : een revolutie! De nieuwe VELUX koepel is een revolutie in de wereld van lichtkoepels.

Nadere informatie

Comfortabel wonen. Met kunststof kozijnen en huisdeuren

Comfortabel wonen. Met kunststof kozijnen en huisdeuren Comfortabel wonen Met kunststof kozijnen en huisdeuren Voor u alleen het beste! Uw huis in goede handen Thuiskomen en u goed voelen. Uw huis ademt uw levensgevoel op een heel bijzondere manier uit. Ramen

Nadere informatie

ReFlex DTS. maak uw kozijnen houtbaar! Kozijnsparend houtherstel. renovatieoplossingen

ReFlex DTS. maak uw kozijnen houtbaar! Kozijnsparend houtherstel. renovatieoplossingen DTS ReFlex renovatieoplossingen maak uw kozijnen houtbaar! met één van onze nieuwe renovatie apps! verleng uw onderhoudsinterval vervang uitsluitend aangetaste delen geen onnodig herstelwerk oplossingen

Nadere informatie

Energieverspilling is zinloos

Energieverspilling is zinloos Aan de slag in de Bestaande Bouw Energieverspilling is zinloos in het verleden en daarna samengesteld door: Martin Liebregts Haico van Nunen Donderdag 13 september 2007 2/25 3/25 1. Praktijk van het verleden

Nadere informatie

Addicool. Leo Suiker directeur

Addicool. Leo Suiker directeur Addicool. Leo Suiker directeur Voorwoord. Addicool heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom made luchtbehandelings kasten. En omdat we veel

Nadere informatie

Toekomst bestendig met kunststof luchtbehandelingskasten

Toekomst bestendig met kunststof luchtbehandelingskasten Kunststof luchtbehandelingskasten type liberty > zwembaden Eigenschappen kunststof luchtbehandeling volgens NEN-EN 1886: - Luchtdichtheid: klasse L1 - Filterafdichting: klasse F7 - Sterkte: klasse D2 -

Nadere informatie

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit! Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit

Nadere informatie

Allwin een nieuw venster met historische waarde

Allwin een nieuw venster met historische waarde Allwin een nieuw venster met historische waarde Klassieke schuifraam krijgt nieuwe toekomst De oorsprong van het verticaal te openen houten schuifraam ligt al zo n drie eeuwen achter ons. Het is onderdeel

Nadere informatie

DUCO at CARE. De beste zorg voor een gezond binnenklimaat. We inspire at www.duco.eu

DUCO at CARE. De beste zorg voor een gezond binnenklimaat. We inspire at www.duco.eu DUCO at CARE De beste zorg voor een gezond binnenklimaat Het binnenklimaat in ziekenhuizen of zorginstellingen laat nog al te vaak te wensen over. Te warm of te koud, onvoldoende verse en frisse lucht

Nadere informatie

aanvraag kozijnen & glas kosten indicatie/specificatie diemen Versie 2 (18 januari)

aanvraag kozijnen & glas kosten indicatie/specificatie diemen Versie 2 (18 januari) aanvraag en & glas kosten indicatie/specificatie diemen Versie 2 (18 januari) Eerste opzet nieuwe en en plaatsing Wensen/werkzaamheden Oude en en ramen verwijderen en afvoeren Nieuwe dient minimaal luchdichtklasse

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR LUCHTDICHT BOUWEN

DE TOTAALOPLOSSING VOOR LUCHTDICHT BOUWEN DE TOTAALOPLOSSING VOOR LUCHTDICHT BOUWEN Het belang van luchtdicht bouwen De komende jaren blijft de overheid de EPC-norm aanscherpen, dus energiezuinig bouwen is en blijft een noodzaak. Een belangrijk

Nadere informatie

VALRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN

VALRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN VALRAAM KOZIJNEN SELECTIE RAMEN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD VALRAAM PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN VALRAAM Roto RHS valraam De geïntergreerde meerpuntsluiting van Roto RHS geeft een schoon en

Nadere informatie

Roto AluVision Designo

Roto AluVision Designo Roto AluVision Designo Het verborgen beslag voor esthetische aluminiumramen en -raamdeuren Roto AluVision Designo Voor eurokamer-profielsystemen Technologie pour fenêtres et portes AluVision Designo Optimale

Nadere informatie

www.earthandeternity.nl

www.earthandeternity.nl www.earthandeternity.nl EARTH AND ETERNITY BETAALBAAR, DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN WIE IS E&E? Earth and Eternity B.V. realiseert betaalbare, energieneutrale woningen. Onder moderne architectuur ontworpen.

Nadere informatie

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL OPLOSSINGSGERICHT Venster Techniek is een innovatieve toeleverancier voor de kozijnindustrie. Wij zijn flexibel en weten altijd vakwerk

Nadere informatie

HET REFLEX PROFIELENBOEK

HET REFLEX PROFIELENBOEK HET REFLEX PROFIELENBOEK voor duurzaam herstel en bescherming van deuren en kozijnen DUTCH THRESHOLD SYSTEMS ReFlex b l i j v e n d e f f e c t i e f k o z i j n h e r s t e l DTS - ReFlex profieloverzicht

Nadere informatie

Bewoners, huisdieren en planten produceren dagelijks tien liter vocht. onderhouden+verbouwen. Ventilatie Onderhoud. eigen huis magazine

Bewoners, huisdieren en planten produceren dagelijks tien liter vocht. onderhouden+verbouwen. Ventilatie Onderhoud. eigen huis magazine onderhouden+verbouwen eigen huis magazine Bewoners, huisdieren en planten produceren dagelijks tien liter vocht Ventilatie Onderhoud 32 eigen huis magazine jan 2013 31 24 uur per dag frisse lucht Ventileren

Nadere informatie

Zo eenvoudig en gezond kan ventileren zijn

Zo eenvoudig en gezond kan ventileren zijn Vraaggestuurd ventileren met OxyGreen Zo eenvoudig en gezond kan ventileren zijn Gebruiksvriendelijk Optimaal binnenklimaat Comfortabel Energiezuinig Geluidsarm OxyGreen vraaggestuurde ventilatiesystemen

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Glaslatten. Diverse soorten glaslatten zijn op aanvraag in Accoya hout leverbaar. Info? Bel: (0162) 576 576 9

Glaslatten. Diverse soorten glaslatten zijn op aanvraag in Accoya hout leverbaar. Info? Bel: (0162) 576 576 9 Glaslatten 8 Glaslatten van verduurzaamd Accoya hout Belned maakt voor de productie van verschillende glaslatten voor renovatie gebruik van het materiaal Accoya als alternatief voor tropisch hardhout.

Nadere informatie

MOOI WERK MUNSTERMAN RAMEN & DEUREN

MOOI WERK MUNSTERMAN RAMEN & DEUREN MOOI WERK MUNSTERMAN RAMEN & DEUREN 2 50 jaa Semco Klimaglas Ontdek het klimaglas! Bekijk Klimaglas op www.klimaglas.eu WIJ MAKEN HET GL AS. 3 r mooi werk Twee generaties Munsterman hebben de afgelopen

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

METHERMO RAMEN EN DEUREN

METHERMO RAMEN EN DEUREN METHERMO RAMEN EN DEUREN 1 2 Zeer slanke profielen, bijzonder grote afmetingen, optimale isolatie en vele mogelijheden. Dat zijn de kenmerken van Methermo ramen en deuren. www.metaglas.nl METHERMO RAMEN

Nadere informatie