Nieuwsbrief. Nummer 13,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Nummer 13,"

Transcriptie

1 Vanuit de directie (3) Studiedag 15 maart: een inkijkje In de ochtend hebben we met elkaar gesproken over een van onze opdrachten als basisschool: wij bereiden de leerlingen voor op hun verdere toekomst, zowel naar het voortgezet onderwijs als in hun verdere leven. Nu, de wereld om ons heen verandert de laatste jaren steeds sneller en dat is nu juist waar wij de leerlingen op willen voorbereiden. Al weten wij ook niet hoe de maatschappij er over twintig jaar uitziet. Naast een stevige basis voor wat betreft kennis en vaardigheden op het gebied van rekenen en taal, vragen die veranderingen een andere kijk en een andere set skills dan de kennis en vaardigheden die wij als volwassenen hebben meegekregen. Het vraagt om een blijvende actieve leerhouding. Die kan worden gevoed door onderzoekend en ontwerpend leren. Dat betekent niet dat wij iets heel erg nieuws gaan doen of dat we alles volgens deze principes gaan uitvoeren. Beslist niet. Maar wel dat we een thema, een onderwerp, of een doel in de groep de komende periode anders gaan benaderen dan de leerlingen gewend zijn. Blok 3 Vreedzame school: We hebben oor voor elkaar Dit blok gaat over communiceren met elkaar. We vinden het belangrijk om kinderen te leren dat we verschillen van mening kunnen overbruggen, door oor te hebben voor elkaar, door je te verplaatsen in het standpunt van een ander, door belangstelling te hebben voor de ander. Agenda klassenlunch groep 7/8 Ik eet het beter Palmpaasoptocht groep 1, 2 en GMR vergadering Paasviering Nieuwsbrief 14

2 Schoolnieuws (1) Handdoeken in de toiletten Sinds enige weken gebruiken we nu geen papieren handdoekjes meer in de toiletten. Daarvoor in de plaats hebben we overal handdoeken opgehangen, in dezelfde mooie blauwe kleur. De handdoeken zullen met enige regelmaat in de week worden vervangen. De ouders die de was verzorgen, zullen dit extra wasje meenemen. Ouders, heel erg bedankt dat jullie dit willen doen. Daarnaast hebben we voor de hygiëne in alle toiletgroepen zeeppompjes geplaatst. Luizen Hallo allemaal. Nou, niet bij ons op school. Zoals na iedere vakantie wordt er door een groep ouders gecontroleerd op luizen en neten bij alle leerlingen. Met militaire precisie wordt er gekeken en naarstig gezocht naar deze beestjes. Gelukkig kunnen we u melden dat ook deze keer geen enkel beestje kunnen bespeuren. Een woord van dank aan de luizenouders: fijn dat jullie iedere keer komen controleren! Palmpasen Op donderdag 29 maart vieren we het Paasfeest, een belangrijke christelijke feestdag. Het wordt een gezellige en feestelijke dag met leuke activiteiten voor de leerlingen. Voorafgaand aan het Paasfeest, vieren we de week ervoor op vrijdag 23 maart Palmpasen. De kinderen van groep 1 tot met 3 maken met Palmpaasstokken een tocht door de wijk. Een Palmpasenstok bestaat uit twee stokken of takken aan elkaar gemaakt in de vorm van een kruis. Wilt u bovenop het kruis een (grote) spijker voor het broodhaantje slaan zodat we het broodhaantje daaraan vast kunnen maken? De ouderraad zorgt voor het broodhaantje. Met groep 1 tot en met 3 vertrekken we die middag om uur vanaf het schoolplein om een route door de wijk te lopen. Om uiterlijk uur zijn we weer terug op school. U bent welkom om te komen kijken en mee te lopen! Bij regen wordt het een kort tochtje door de school en bezoeken we alle groepen. Het is de bedoeling dat de leerlingen de Palmpasenstok op school gaan versieren. Wilt u ervoor zorgen dat de Palmpasenstok uiterlijk maandag 19 maart op school is?

3 De stok wordt versierd met symbolen die de volgende betekenis hebben: Het palmtakje staat symbool voor de intocht in Jeruzalem (Palmzondag) Het brood van het haantje staat symbool voor het breken en verdelen door Jezus van het brood bij het laatste avondmaal (Witte donderdag) Het kruis staat symbool voor het kruis waarop Jezus stierf (Goede vrijdag) De eieren zijn een teken van nieuw leven. Na afloop gaat de Palmpasenstok mee naar huis waar deze aan zieken of bejaarden gegeven kan worden. De (Palm) Pasen werkgroep Tressa, Irene, Miriam, juf Nicole Paasviering donderdag 29 maart We beginnen de paasviering met een verhaal passend bij het Paasfeest in de eigen groep. Tijdens de ochtend kunnen de kinderen aan verschillende knutselworkshops deelnemen, begeleid door een leerkracht of stagiaire. In de middag gaan we gezamenlijk lunchen op school. De lunch wordt verzorgd door de ouderraad. In de middag wordt er een leuk spel georganiseerd en gaan de groepen 1 tot en met 3 eieren zoeken. In verband met de lunch op school, vragen wij u om woensdag 28 maart een bord, beker en bestek mee te geven aan uw zoon of dochter. Om de paasactiviteiten tot een succes te maken, hebben we nog wat materialen nodig, zoals wcrollen en keukenrollen. U kunt deze afgeven bij juf Nicole. Voor het versieren van de klassen en de grote hal zijn we op zoek naar Paastakken. Deze kunnen van een wilg, krulhazelaar, magnolia of forsytia gesnoeid worden. Heeft u toevallig een degelijke boom in uw tuin waarvan u takken kunt missen, zouden wij die graag willen hebben? Bij voorbaat onze dank. Nieuws uit de MR Tijdens de MR-vergaderingen komen er diverse onderwerpen aan bod, zoals de jaardoelen van de Drieslag, de begroting, de formatie en nog veel meer. In afgelopen vergadering van maandag 12 maart hebben we onder andere gesproken over: het vakantierooster en het schoolondersteuningsprofiel waarin weergegeven wordt welke ondersteuning de Drieslag kan bieden aan de leerlingen op school. Binnenkort kunt u op de onze website onze notulen en agenda's terugvinden. Mocht u geïnteresseerd zijn om een keer een vergadering bij te wonen, kunt u contact opnemen met één van de MR-leden: Linda Mailly, Nadja Koop-van der Lit, juf Herna of juf Nicole. De data van een MR-vergaderingen wordt van te voren aangekondigd in de nieuwsbrief of kunt u terugvinden in de agenda van Digiduif.

4 Overig nieuws (3) Passion for kids The Passion kent iedereen, maar wij maken in de parochie dit jaar voor het eerst een Passion for Kids. Met goeie muziek door twee kinderkoren onder leiding van Esther Ocheng (Gospelkidz) en Bart Albers en Charlotte Hebels (St.Martinuskinderkoor), een geweldige band, en dat bijzondere verhaal van de laatste week uit het leven van Jezus. We maken het mee, zien wat er gebeurde met Jezus en zijn leerlingen, lopen achter het kruis aan. Kom het meebeleven en zing mee met de muziek. Een aansprekend verhaal voor kinderen én volwassenen. Dit mag je niet missen! Witte Donderdag, 29 maart, om uur in de St.Martinuskerk in Hoogland. Kom met je vader en moeder, broers en zussen, vrienden en vriendinnen en beleef het mee! Edith Vos en Josephine van Pampus De Funky Ladies: laagdrempelige Streetdancelessen voor vrouwen Dansen is in, dansen is hip maar nog lang niet iedereen is een ster in dansen en wordt lid van een dansschool. Zeker voor volwassen vrouwen is er weinig passend dansaanbod. Om de stap naar een dansschool te verkleinen, maar zeker ook om in een gezellig groep te werken aan de conditie organiseert de Buurtsportcoach van gemeente Amersfoort i.s.m. met Studio Pauline laagdrempelige streetdance lessen voor (inactieve) vrouwen. Elke donderdagavond van u geven docenten van Studio Pauline dansles in de gymzaal aan het Spinetpad in Zielhorst. Kosten bedragen 2,00 per les. Meer info of opgeven bij Pauline de Jager, paulinedejager@casema.nl of Mark Schepp, mschepp@sro.nl

5 Uitnodiging voor de Wijkbijeenkomst op woensdag 4 april in Het Groene Huis van uur tot uur; inloop vanaf uur Op woensdag 4 april organiseren Het Groene Huis en de Wijkraad Schothorst een bijeenkomst over het groen in de wijk en over zwerfafval. Alle wijkbewoners en alle professionals die in de wijk werken zijn hiervoor uitgenodigd. De afdeling groenbeheer van de gemeente vertelt over het groenbeleid in onze wijk en over de mogelijke inbreng van bewoners daarbij. De coördinator in onze wijk van het project Groen doet goed, Susan Katsman, houdt een praatje over de activiteiten van Groen doet goed in en rond de basisscholen en vertelt over subsidies die wijkbewoners kunnen aanvragen voor een groenproject in hun buurt. Wellicht zijn er bewoners aanwezig die een groen initiatief in de wijk gestart zijn en daarover iets willen vertellen. We maken ook kennis met de Amersfoort-brede actiegroep Zwerfafvalzat. In Schothorst zijn er zo n 15 bewoners die een stukje van de wijk geadopteerd hebben dat ze eens in de paar weken afvalvrij maken. Na de pauze is er alle gelegenheid om verder te praten over het groenbeheer, om met elkaar ideeën uit te wisselen voor een groenproject in de wijk en om plannen te maken om het zwerfafval in de eigen buurt aan te pakken. Van harte welkom!

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 19 maart 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Goede Kinderen vrij. Studiedag Kinderen vrij s Middags Koningsspelen Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.:

Nadere informatie

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders,

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 nummer 13, maart 2017 Beste ouders, Maandag, op onze studiedag in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij, geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons dagelijks werk.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 23 maart 2018 nummer 14 BESTE OUDERS/VERZORGERS, De lente is begonnen, een mooie periode om lekker buiten te spelen, te leren en te ontdekken. Dat dit belangrijk

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 9 maart 2018 nummer 13 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Studiedag en meer Maandag heeft het team een mooie leerzame studiedag met elkaar gehad. Het was voorlopig de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag Nieuwsbrief Nummer 13 Nationale rekendag Alle kids zijn bezig geweest met leuke opdrachten voor rekenen binnen en buiten. Er werd gewerkt met de huisnummers van de kinderen en ze hebben zelfs plattegronden

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 - Maart 2016

Nieuwsbrief 7 - Maart 2016 Nieuwsbrief 7 - Maart 2016 Kijkochtenden Open avond en open huis nieuwe ouders Koffie-uurtje Oudergesprekken Studiedagen Studiereis Finland Bericht van de Ouderraad Palmpaasstok versieren Palmpaasviering

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 13 Maart Beste ouders,

Schooljaar , nieuwsbrief 13 Maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 13 Maart 2017 Beste ouders, Op onze studiedag, afgelopen maandag, in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons

Nadere informatie

Feest voor alle kleuters!

Feest voor alle kleuters! 8 Feest voor alle kleuters! Hoera, Aves bestaat in 2015 vijf jaar! Wat doe je als je vijf jaar wordt? Dan geef je een feestje voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Maar hoe doe je dat als je een stichting

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 29 augustus 2016

WEEKNIEUWS maandag 29 augustus 2016 WEEKNIEUWS maandag 29 augustus 2016 Uit de jaarkalender: Donderdag 1 september Informatieavond groepen 3 In de week van 5 en 12 september Startgesprekken Inschrijven startgesprekken: Denkt u er nog aan

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA IN MAART 2018 PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN

BELANGRIJKE DATA IN MAART 2018 PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN 26 maart 2018 nr. PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN Deze weken leven we met de kinderen toe naar Pasen. Het feest van een nieuw begin. Altijd weer een kans om opnieuw te mogen beginnen. Wat er ook gebeurd

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

WEEK maart 2017

WEEK maart 2017 WEEK 13 30 maart 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem PASEN Op donderdag 13 april vieren we Pasen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015

Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015 Nieuwsbrief week 13 Dinsdag 24 maart 2015 Formatie Zoals ieder jaar zijn we in deze periode druk met de formatie voor volgend schooljaar. Dit houdt in dat we eerst bespreken hoe we de groepen voor volgend

Nadere informatie

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4 NIEUWSBRIEF Nr. 9, 20 m aar t 2018 Agen da ma. 19-3 Gespreksweek, Lentekriebels gr. 7-8 di. 20-3 Nieuwsbrief 9 open ochtend wo. 21-3 8.30 wisselgesprek ouders do. 22-3 gr. 5 zwemmen, gr. 5-6 KOM voorstelling

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 17: 15.01.2016 Belangrijke data: 18 januari algemene informatieavond Fides: 19.30-21.15 u 5 februari carnavalsviering 15 februari studiedag, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.15 Sint Trudo Info Pagina STUDIEDAG 1 GROEPSINDELING KOMEND SCHOOLJAAR 2 VOORSTELLINGEN 2 FEESTDAG 3 JUBILEA 2 KONINGSSPELEN EN SCHOOLONTBIJT 3 DIA-EINDTOETS 3 2 E PLAATS SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 14 30-03-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 11,

Nieuwsbrief. Nummer 11, Vanuit de directie (3) 1e schoolverslag Op donderdag 15 februari krijgen alle leerlingen van groep 1 t/m 8 het 1 e schoolverslag van dit schooljaar mee naar huis. In dit schoolverslag treft u ook het overzicht

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 22-3 Vr 23-3 Ma 26-3 OR vergadering Di 27-3 Wo 28-3 Grote Rekendag Do 29-3 Vr 30-3 Paasviering Ma 2-4 Tweede paasdag: alle groepen vrij Di 3-4 Deze week: pré-adviezen groep

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 14 nummer 14 week 12 19-03-2015

Nieuwsbrief. Jaargang 14 nummer 14 week 12 19-03-2015 Nieuwsbrief Jaargang 14 nummer 14 week 12 19-03-2015 In dit nummer: - Jarigen - Directie - Vakantieroos ter - Verzoek - Verkeersveilig heid - Ouderraad - Gezinsviering - Groep 1-2 - Palmpasen stok - Vastenactie

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 15 februari 2019 Verbouwing en tijdelijke huisvesting Mika uit groep 6b heeft een stukje geschreven voor in de nieuwsbrief. Ze heeft een aantal kinderen geïnterviewd: NIEUWE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr.3 november 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr.3 november 2017 Nieuwsbrief jaargang 2017-2018 Nieuwsbrief nr.3 november 2017 Belangrijke data (zie ook de kalender op de website) Woensdag 1 november: Studiedag leerkrachten groep 1 t/m 4 (deze groepen zijn vrij) Dinsdag

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 14 december 2018 nummer 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), We kijken terug op een gezellig sinterklaasfeest, dat is geslaagd mede dankzij een enthousiaste sinterklaascommissie

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Binerke Jaar / 5

Nieuwsbrief t Binerke Jaar / 5 Nieuwsbrief t Binerke Jaar 2015-2016 / 5 16 februari 2016 Deze keer weer een Binerke boordevol informatie voor u als ouders. We geven al vast een vooruitblik op het nieuwe jaar wat betreft de formatie,

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 16 12-12-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Wist u dat

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 5 april

Weekbrief. Datum: 5 april Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 5 april Nieuws Algemeen Koningsspelen Dit jaar vinden de Koningsspelen op vrijdag 12 april plaats. We starten met onze jaarlijkse sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat,

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat, Datum: 16 februari 2018 Jaargang: 28 Nummer: 7 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg Nieuwsbrief week 11-2016 Agenda: 12 maart NL Doet 16 maart Schoolvolleybal toernooi groep 8 Studiedag onderbouw, groep 1 en 2 vrij 11 april Kijkavond bovenbouw. 13 april Schoolvoetbal toernooi groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders,

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Nieuwsbrief Veenhuizen, 11 april 2019 DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Wat was het geweldig, onze eerste echte SPEEL en LEER-show. De groepen 3 en 4 hebben het vorige week 4 april twee keer opgevoerd.

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Open ochtend We zijn blij dat weer veel mensen onze school hebben gevonden en een kijkje kwamen nemen. Ook de voorlichtingsavond is goed bezocht. Het is belangrijk dat leerlingen op tijd worden aangemeld,

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 25, 22 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Hebt u ook gekeken

Nadere informatie

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 10 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 8 september 2017 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 5 september 2017 nummer 1 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer Gezond beleid Voorstellen stagiaire groep 3 en 1/2c Verkeer om de school Ballonnen wedstrijd Informatieavond Naschoolse activiteit

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie