sponsor & vip trip Morocco desert challenge

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "sponsor & vip trip Morocco desert challenge"

Transcriptie

1 sponsor & vip trip Morocco desert challenge

2 Voorwoord GPT Rally en Morocco Desert Challenge presenteren drie exclusieve VIP-reizen Beste rallyliefhebber, De Morocco Desert Challenge viert in 2018 haar tienjarig jubileum. Ter gelegenheid daarvan heeft GPT Rally samen met de organisatie van inmiddels de grootste rally in Afrika drie bijzondere reizen samengesteld. Tussen 14 en 22 april 2018 doorkruisen de deelnemers Marokko in acht gevarieerde etappes. Tussen de start op het strand aan de Atlantische oceaan en de finish aan de Middellandse Zee wacht hen al het moois wat Marokko heeft te bieden: adembenemende canyons, uitdagende duinenpartijen, desolate valleien en panoramische landschappen. De Morocco Desert Challenge 2018 is letterlijk wat het belooft: een echte rally, vol uitdaging en afwisseling, met mooie bivaks in de woestijn en zonder saaie verbindingsroutes. Elk van de drie vip-reizen beslaat een andere fase van de Morocco Desert Challenge en dus is er voor elk wat wils: de spectaculaire start op Plage Blanche aan de Atlantische oceaan, de indrukwekkende duinen van Erg Chegaga en Merzouga of de emoties en de euforie van de finish aan de Middellandse Zee. De reizen hebben gemeen dat ze van alle gemakken en comfort voorzien zijn en u dicht bij de rally brengen. Sterker nog: u bent er onderdeel van. In deze brochure vertellen we u alles over de mogelijkheden die de verschillende reizen te bieden hebben. Wij hopen u te mogen begroeten tijdens deze unieke beleving van de Morocco Desert Challenge. Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben ten aanzien van deze reis, kunt u altijd contact met ons opnemen. Hoogachtend, Roel Engel Directeur - GPT Rally

3 gpt Rally GPT Rally kent als full-service touroperator, gespecialiseerd in rally s, alle wegen voor een perfecte reis naar rally s waar ook ter wereld. Onze kerntaak is het faciliteren van rallyteams en hun relaties en sponsors met op maat gemaakte reis- en verblijfoplossingen. Dat doen we vanuit bijna 22 jaar ervaring in de high-profile auto- en motorsportwereld. Ons unieke concept, waarbij we nauw samenwerken met de organisatie van de Morocco Desert Challenge, biedt vele voordelen. Onze gasten u dus komen op de mooiste plekken en kunnen in dezelfde hotels en bivaks verblijven als de deelnemers. U heeft nergens omkijken naar: vanuit onze ervaring zorgen wij voor een soepele overgang van alle reis-gerelateerde onderdelen. De organisatie kan zich focussen op de rally, wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een onvergetelijke reis. Onze ervaren reisbegeleiders weten de weg in Marokko en kennen de rallywereld van binnen en van buiten. Wij brengen u niet alleen naar de rally toe, om deze op een afstandje te volgen: we zorgen dat u er middenin zit. Zelf een tentje meenemen hoeft niet: dit is een all-inclusive-reis waarbij uw verblijf volledig wordt verzorgd.

4 Over morocco desert challenge Wat tien jaar geleden begon als de Libya Desert Challenge, met vijftig avonturiers in de woestijn van Libië, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste rally-raid op Afrikaanse bodem: de Morocco Desert Challenge. In de afgelopen tien jaar maakte de rally omzwervingen door Libië en Tunesië, om in 2013 neer te strijken in Marokko. Na vier geslaagde edities was duidelijk dat de toekomst van het evenement hier ligt, in het gastvrije Marokko met zijn talloze mogelijkheden, en daarom werd de naam veranderd in Morocco Desert Challenge. Dat het evenement een van de weinige rally s ter wereld is die groeit, is te danken aan het feit dat rallydirecteur Gert Duson en zijn organisatieteam ondanks de vele veranderingen hebben vastgehouden aan hun oorspronkelijke idealen. Toen we tien jaar geleden begonnen als Libya Rally was het doel een mooie rally te maken voor de betere amateurrijders. Het is begonnen als een avontuur en dat moet het blijven, ook nu de naam is veranderd in Morocco Desert Challenge en ook nu we zo zachtjes aan de tweede grootste rally ter wereld zijn geworden, zegt Duson. Goed eten, goede bivaks, goede roadbooks, weinig tot geen verbinding, aantrekkelijke en uitdagende routes, schappelijke tarieven waar je veel voor terugkrijgt, persoonlijke betrokkenheid bij de deelnemers en hun gasten: dat zijn kernwaarden voor mij en daar ga ik niet aan sleutelen. Of het moet zijn om die nog verder te verbeteren. Voor de editie van 2018 werd opnieuw gekozen voor een route van kust naar kust, in acht etappes van de Atlantische oceaan naar de Middellandse Zee, dwars door de mooiste, uitdagendste en meest gevarieerde landschappen van Marokko. Op 14 april zullen aan de start zo n 650 deelnemers met bijna zestig motoren en quads, tegen de tachtig auto s in de rally en de raid, een dertigtal ssv s en meer dan dertig trucks staan te trappelen van ongeduld.

5 unieke bivak beleving Niet alleen voor de deelnemers is de Morocco Desert Challenge een belevenis, ook voor de relaties en sponsors die te gast zijn. In tegenstelling tot bij andere rally s blijft het niet bij een snelle glimp, maar zijn gasten echt onderdeel van het evenement en hebben ze toegang tot alles waar de MDC om bekend staat: een mooie wedstrijd, goede ambiance in super-bivaks en de excellente catering. Bij de Morocco Desert Challenge bent u geen last, maar een graag geziene gast. Bij een rally-raid horen bivaks. De nacht doorbrengen in de woestijn onder duizenden sterren, op een uitgestrekte vlakte of aan de rand van de duinen van Merzouga, is een onvergetelijke belevenis. De bivaks vormen een authentieke ervaring. Ze zijn voorzien van grote traditionele berbertenten waar het eten wordt geserveerd en waar de deelnemers hun avonturen van de dag vertellen. Elke locatie beschikt over douches met warm water en over Europese toiletten. Zowel de douches als de wc s worden doorlopend door een lokale staff schoongemaakt. s Avonds steken we een kampvuur aan, draaien we een lekker muziekje en kunnen de verhalen los komen. Aan de bar kun je tegen zeer schappelijke prijzen een Belgisch biertje, een goede wijn of een koude frisdrank krijgen. Voor onze gasten staan comfortabele Marokkaanse tenten klaar, volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. De catering van de Morocco Desert Challenge is een feest op zich. Het diner is bij ons een belangrijk ritueel. Elke dag zorgt een team van professionele koks voor een topcatering in een heel unieke setting, met gerechten waar je vrienden mee maakt, van uit Europa ingevoerde ingrediënten in combinatie met zorgvuldig geselecteerde lokale versproducten. Het houdt niet op bij het diner. Goed eten is de hele dag door belangrijk. Daarom wordt er s morgens een uitgebreid en gevarieerd ontbijt geserveerd en verzorgen we in de wedstrijdproeven een ter plaatse vers bereide lunch. Inbegrepen zijn heen- en terugvlucht, transfers in Marokko, vervoer met een 4x4-auto, hotelovernachting(en) met ontbijt, verblijf in de bivaks van de rally, volledig verzorgde catering, lunch op de checkpoints, een ultieme rallyervaring.wat u zelf moet meenemen of regelen? Paspoort, rijbewijs, credit card, eventueel een reisverzekering, persoonlijke toiletartikelen, comfortabele kleding (vergeet geen warme trui en jas, want in de woestijn kan het s nachts koud zijn), eventueel badkleding (bij alle hotels is een zwembad aanwezig), zonnebrandcrème, zonnebril en een pet of hoed voor als u in de zon op het wedstrijdparcours de rallyrijders staat toe te juichen.

6 VIP-trip De Start Een vijfdaagse reis waarin u bij de keuringen in Agadir bent, de start van de Morocco Desert Challenge op Plage Blanche meemaakt en twee etappes meebeleeft. DAG 1 Vrijdag 13 april Op de luchthaven wordt u verwelkomd met een glaasje bubbels. Uw vlucht naar Marokko vertrekt in de namiddag. Bij aankomst op het vliegveld van Agadir staat uw transfer naar het vijfsterrenhotel Royal Atlas & Spa gereed. Daar sluiten we de dag af met een diner. DAG 2 Zaterdag 14 april Deze dag staat in het teken van de laatste voorbereidingen en de keuringen op de Place Al Amal, op loopafstand van het hotel. Er staat iemand van de organisatie klaar om u te ontvangen en een rondleiding te geven over het terrein. s Middags staat er een lunch voor u klaar in een van de beste restaurants in Agadir. De namiddag is vrij te besteden in de levendige stad, op het keuringsterrein of aan het zwembad net wat u wilt. Het diner is in het Royal Atlas hotel. DAG 3 Zondag 15 april Na het ontbijt rijden we met 4x4-auto s richting de start van de rally is. De eerste etappe van deze tiende editie van de Morocco Desert Challenge is een lus die begint en eindigt op het spectaculaire Plage Blanche, zodat u veel van de special kunt zien en zowel de start als de finish van deze etappe kunt meemaken. Daarna gaan we naar hetzelfde bivak als de deelnemers, waar we eten en slapen in authentieke Marokkaanse tenten, voorzien van alle comfort. DAG 4 Maandag 16 april Vroeg in de ochtend zetten we koers richting Touzounine, zodat we op tijd op een van de mooiste plekken van de tweede etappe zijn. Tegen de middag staat er een lunchbox voor u klaar en er zijn de hele dag voldoende drankjes aanwezig. Als de rally aan ons voorbij is getrokken, rijden we naar het bivak, waar we eten en waar de tenten al voor ons klaarstaan. DAG 5 Dinsdag 17 april Vanuit het bivak bij Touzounine bent u getuige van de start van de derde etappe. Als de deelnemers zijn vertrokken naar Mhamid, staat uw transfer naar het vliegveld van Agadir klaar. Tegen het eind van de middag arriveert u op de luchthaven, voor de vlucht terug naar huis.

7 VIP-trip De Duinen Een zesdaagse reis naar het tweede deel van de Morocco Desert Challenge, met drie etappes vol duinen en andere uitdagingen. DAG 1 Maandag 16 april s Middags begint uw avontuur op de luchthaven van Brussel of Amsterdam. Uw vlucht vertrekt in de namiddag richting Ouarzazate waar u laat in de avond aankomt. Bij aankomst op het vliegveld staat uw transfer gereed naar het viersterrenhotel Karam Palace. DAG 2 Dinsdag 17 april Na een vroeg ontbijt rijden we de rally tegemoet richting Foum Zguid. Onderweg stoppen we voor een Marokkaanse lunch. Bij Foum Zguid zijn we getuige van de derde etappe en stappen we over in de 4x4-auto s, waarmee we naar het woestijnbivak aan de voet van La Dune du Juif gaan. We eten en slapen in hetzelfde bivak als de deelnemers. DAG 3 Woensdag 18 april Na het ontbijt in het bivak rijden we naar een locatie middenin de vierde etappe. Daar hebben we alles gereed voor een lunch, zodat u niets van de rally hoeft te missen. Als de rally aan ons voorbij getrokken is, rijden we richting Fezzou waar we dineren en overnachten in Riad Les Jardins. DAG 4 Donderdag 19 april Na de start van de vijfde etappe in Fezzou zetten we koers naar een mooie plek in de special stage, die eindigt in Merzouga. Het bivak is bij een kasbah aan de voet van de duinen van de beroemde Erg Chebbi, waar we overnachten. DAG 5 Vrijdag 20 april Na het ontbijt kunnen we de deelnemers uitzwaaien in de duinen, waar zij starten aan de zesde etappe. Vervolgens beginnen we aan een stevige rit met de 4x4 s richting Fez. Onderweg stoppen we voor een Marokkaanse lunch. Tegen het eind van de middag komen we aan bij het vijfsterrenhotel Michlifen Ifrane Suites & Spa in Ifrane, 65 km van Fez, waar u na het diner de avond naar eigen inzicht kunt indelen. DAG 6 Vrijdag 21 april Na vijf onvergetelijke dagen staat uw terugvlucht vanaf het vliegveld van Fez op het programma. We hopen dat u huiswaarts keert met een koffer vol bijzondere herinneringen.

8 VIP-trip De finish Een vierdaagse reis naar de slotfase van de Morocco Desert Challenge, met sprookjesachtige overnachting in het laatste bivak en de unieke belevenis van de finish en het slotfeest. DAG 1 vrijdag 20 april In de middag vliegt u naar Oujda, in het noorden van Marokko. Bij aankomst op het vliegveld daar staat uw transfer gereed om u naar het vijfsterrenhotel Atlas Terminus & Spa te brengen. DAG 2 zaterdag 21 april Na het ontbijt rijden we met 4x4-auto s richting Matarka, waar de finish is van een van de langste etappes van de rally. Op de uitgestrekte plateau van Rekkam waar het bivak is, is alle gelegenheid om bij te praten met de deelnemers tijdens het diner. U overnacht in een volledig ingerichte en luxe khaima, een traditionele Marokkaanse tent, waarin u zich in het sprookje van 1001 nacht waant. DAG 3 zondag 22 april De laatste etappe staat garant voor verrassingen, dus rijden we na het ontbijt in het bivak vroeg weg naar de finish van de Morocco Desert Challenge 2018, waar we de deelnemers opwachten. Na afloop rijden we naar het all-inclusive vijfsterrenhotel Be Live Collection in Saïdia, met uitzicht op de Middellandse Zee, waar s avonds het slotdiner, de prijsuitreiking en het feest zijn. DAG 4 Vrijdag 23 april Na drie onvergetelijke dagen (en nachten) staat uw terugvlucht vanuit Oujda of Nador op het programma, samen met de deelnemers.

9 accomodatie In elk van de drie reizen naar de Morocco Desert Challenge overnacht u deels in luxe tenten in de bivaks, deels in de beste hotels nabij de etappes. In Agadir verblijft u in het vijfsterrenhotel Royal Atlas & Spa, gelegen aan zee én vlakbij het keuringsterrein. Het hotel beschikt over drie restaurants, een binnen- en een buitenzwembad en een spa met fitnessruimte, sauna en diverse wellnessfaciliteiten. De kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv en minibar en hebben een eigen badkamer met toiletartikelen en een balkon. In Ouarzazate verblijft u in het viersterrenhotel Karam Palace. Het hotel beschikt over drie restaurants, een buitenzwembad, fitnessfaciliteiten, een bar en een nachtclub. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, minibar en hebben een balkon Het woestijnhotel Riad Les Jardins de Tafraoute is prachtig gelegen, aan de rand van de woestijn tussen zandduinen en kleurrijke bergen. Het hotel beschikt over een zwembad en een restaurant waar u de Marokkaanse specialiteiten kunt proeven. De kamers zijn voorzien van een privé badkamer en gratis toiletartikelen. Het vijfsterrenhotel Michlifen Ifrane Suites & Spa ligt 65 km ten zuiden van Fez. Dit hotel beschikt over drie restaurants, een spa en een overdekt zwembad. De gezellige kamers hebben gratis wifi en airconditioning. De spa biedt onder meer een sauna, een traditionele hamam en diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Het luxueuze hotel Atlas Terminus & Spa ligt in het hart van Oujda, op 15 minuten van de luchthaven. Alle 83 kamers en suites beschikken over airconditioning en satelliet-tv. Het hotel heeft naast drie restaurants die internationale, lokale en Aziatische gerechten serveren, ook drie bars en een nachtclub. Het all-inclusivehotel Be Live Collection bevindt zich in de badplaats Saïdia. Het hotel heeft 2 restaurants, een buitenzwembad en een wellnesscentrum. De luxe kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv en minibar en hebben een balkon met uitzicht op zee.

10 MOROCCO DESERT CHALLENGE 2018 GPT Rally is present tijdens de Morocco Desert Challenge Als exclusieve reispartner zet GPT Rally zich in om alle deelnemers en relaties optimaal te faciliteren ROUTE MOROCCO CHALLENGE 2018 Etappe 1 maandag 15 april Plage Blanche - Plage Blanche Etappe 2 dinsdag 16 april Plage Blanche - Touzounine Etappe 3 woensdag 17 april Touzounine - La Dune du Juif Etappe 4 donderdag 18 april La Dune du Juif - Fezzou Etappe 5 Fezzou Merzouga Etappe 6 Merzouga - Boudbnib Etappe 7 Boudbnib - Martaka vrijdag 19 april zaterdag 20 april zondag 21 april Etappe 8 maandag 22 april Martaka - Oujda - SaÏda

11 GPT RallY Kalmarweg 14/ JG Groningen The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. fotografie / photography MCH photography Jan van Gelder fotografie Marcel Vermeij fotografie

GPT RALLY. Ekkersrijt AK Son en Breugel. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E.

GPT RALLY. Ekkersrijt AK Son en Breugel. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. GPT RALLY Ekkersrijt 14-12 5692 AK Son en Breugel The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl FOTOGRAFIE / PHOTOGRAPHY MCH photography Dakarworld

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

GPT Rally Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.

GPT Rally Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally. GPT Rally Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Jan van Gelder

Nadere informatie

Finishreis Libya Rally 2016

Finishreis Libya Rally 2016 GPT Rally Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Jan van Gelder

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei

Uniek aan deze reis Naast highlights van Marokko ook onbekende hoogtepunten als de Ourikavallei Hoogtepunten Marokko Langs de kleurrijke koningssteden 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 5 hotels Rondreis 1320 km Hoogtepunten van deze reis Marrakech, Fès, Meknès en Rabat Hassan

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Combinatierondreis met trekking Individueel Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Marrakech Cap Imsouane d Imerditsene Tafedna Sidi Ahmed Sayeh - Sidi Mbarek Essaouira - Aït Khyar Merzouga Tannamoste

Nadere informatie

Libya Concept VIP Trip 2015

Libya Concept VIP Trip 2015 GPT Rally Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Jan van Gelder

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Scotland in 5 etappes

Scotland in 5 etappes Scotland in 5 etappes Het lijkt ver weg, maar Schotland is zo dichtbij! Een totaal andere wereld aan de andere kant van de Noordzee. heeft de mooiste route voor je uitgestippeld en neemt je graag mee op

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Welkom bij Barrio Life!

Welkom bij Barrio Life! Welkom bij Barrio Life! Trektochten-Wandelreizen- Bouwstenen- Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking Sahara Marokko Andalusië Portugal Amazone Ethiopië Welkom in de wereld van de Sahara Brochure:

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Ga mee op een fantastische fotoreis!

Ga mee op een fantastische fotoreis! Ga mee op een fantastische fotoreis! Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de mooiste paarden van Noord-Portugal! Fotografeer hét prachtige ras waar Portugal om bekend staat: de Lusitano. Ook de Spaanse

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014

SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014 SADS Giro di Marokko 2015 Info avond, 14 november 2014 1 8 Daagse Fly & Drive rondreis Marokko, inclusief: Retour vliegticket NL / Zuid Spanje Vertrek NL 18 april 2015 Vertrek Zuid Spanje 25 april 2015

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Marokko Atlas Allroadreis Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Duur / tijden

Marokko Atlas Allroadreis Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Duur / tijden Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Marokko Atlas Allroadreis 2018 Duur / tijden Heenreis is op 14 april 2018, terugreis is op 20 april 2018. Verlenging van verblijf is natuurlijk

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage GOLFSTAGE Geachte ags lid, Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage met een kleine groep waarbij we ieder voldoende aandacht kunnen geven. Net

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen:

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen: 4 oktober 2017 Amsterdam Faro CND613 05:30 08:00 uur* 11 oktober 2017 Faro Amsterdam CND614 17:00 21:25 uur* * Vluchtschema staat tot een dag voor vertrek onder voorbehoud van wijzigingen. Prijs: 533,-

Nadere informatie

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen

Ga mee als vrijwilliger! Vrijwilligersploegen Ga mee als vrijwilliger! Waar is Tour for Life zonder vrijwilligers? Nergens. Maak deel uit van een groot, enthousiast team, trek door prachtige gebieden en werk een week lang voor Daniel den Hoed Stichting.

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Hotel Urpi 2. Aqua Hotel Bertran Park 3. Marconfort Beach Club 4. Gran Hotel Cervantes OPTIE 1 Hotel Urpi Sabadell Ligging: Hotel Urpi is gelegen op 17km afstand van Barcelona en 20 km afstand van het

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

UITNODIGING an vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober,

UITNODIGING an vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober, UITNODIGING presenteert u de 4 de Raidillon Rally, van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober, exclusief ten voordele van de vereniging «La Tête Hors de l Eau». De rally doorkruist de Belgische,

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zondag 26 november tot zondag 03 december 2017 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort ligt in een groene omgeving aan een rivier en aan het strand en is een gevestigde

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Inleiding Van 18 27 november 2017 organiseren wij een reis naar Ethiopie rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika.

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

FOUR MEN ONE MISSON LIBYA RALLY HERE WE COME STEVE DJETEN WITTEN JEAN KNOKKE-HEIST

FOUR MEN ONE MISSON LIBYA RALLY HERE WE COME STEVE DJETEN WITTEN JEAN KNOKKE-HEIST FOUR MEN ONE MISSON LIBYA RALLY HERE WE COME STEVE DJETEN WITTEN JEAN KNOKKE-HEIST 1. Donderdag 17 april Fez: technische & administratieve controle 2. Vrijdag 18 april Etappe 1: Fez Bouarfa 3. Zaterdag

Nadere informatie