Maandbrief - Klimop-Buiten - September 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief - Klimop-Buiten - September 2015"

Transcriptie

1 Maandbrief - Klimop-Buiten - September 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad BK Almere Website: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda September 2015: Vrijdag 4, 11 en 18 september : Creamiddag Maandag 14 september : MR jaavergadering loc. Rossinistraat Woensdag 23 t/m vrijdag 25 september : Kamp groep Berenklauw (SV) Maandag 5 oktober : Almeerse scholendag : studiedag, alle leerlingen vrij Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor de start van de eerste schooldag heeft uw kind een kaart gekregen van de meester en of juf. Groot groeien doe je met Prachtige woorden van waarde. Plezier, respect, vertrouwen krijgen, aandacht voor elkaar, ruimte om fouten te maken én ook elke dag een nieuwe start! Dit (en veel meer) willen we de leerlingen elke dag laten ervaren en meegeven. De kop is er af. Alle leerlingen zijn al aardig gewend in hun nieuwe groep. Niet alleen de leerlingen, maar ook voor de leerkrachten was het een nieuwe start: andere groep, andere duocollega, andere kinderen, ander lokaal Mooi om te zien hoe snel het weer gewoon wordt. De eerste weken van het schooljaar staan altijd in het teken van groepsvorming. Op dat gebied worden er vele opdrachten en spelletjes gedaan met de eigen groep. De leerlingen hebben doelen gesteld, kennis gemaakt met elkaar en de juf en/of meester. Deze week zijn ook de groepsdoorbroken lessen weer begonnen, zodat heet gewone ritme van alle lessen weer is opgepakt. Wij gaan voor een prachtig, leerzaam, boeiend schooljaar met elkaar! Vriendelijke groet namens het team, Clementine Lagendijk, locatiedirecteur

2 Maandbrief Voor u ligt de papieren maandbrief. Dit is éénmalig. Normaal gesproken versturen wij de maandbrief digitaal. U kunt zich hiervoor aanmelden op onze site Wij raden u aan dit zo spoedig mogelijk te doen, zodat u geen informatie zult missen. Nieuwe lestijden De eerste week is het even wennen geweest aan de nieuwe lestijden. We merken dat de kortere middag fijn is voor de leerlingen. Ook geeft het ons als team meer ruimte om de lessen voor de volgende dag goed voor te bereiden. Nog even ter verduidelijking: de lessen stoppen om half 3 / half 1 (woensdag). Dit betekent dat de leerlingen dan de jassen gaan aantrekken en naar buiten komen. Ze zijn dus niet om half 3 / half 1 al buiten. Gym Alle groepen krijgen twee keer per week een les van meester Frans, de vakleerkracht. De groepen Kroontjeskruid, Ratelaar, Vossenstaart en Rozemarijn krijgen daarnaast op de maandag een les budo. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rozemarijn, Vossenstaart, Kroontjeskruid, Ratelaar (allen budo). Pimpernel, Weegbree (gym). Vossenstaart, Ratelaar, Kroontjeskruid, Korenbloem, Ridderspoor. Pimpernel, Rozemarijn, Berenklauw. Weegbree, Vossenstaart, Ratelaar, Korenbloem, Kroontjeskruid. Ridderspoor, Rozemarijn, Berenklauw, Pimpernel. De volgende aandachtspunten zijn van belang bij de gymlessen, deze tekst staat ook in de schoolgids van De Klimop: Voor de gymles neemt ieder kind aparte kleding mee: een sportbroekje en een T-shirt of een gympak. Aparte gymschoenen zijn verplicht. Naast steun, geven goede sportschoenen ook bescherming tegen voetwratten en dergelijke. Wanneer uw kind last heeft van wratten bent u verplicht ook voor badslippers zorg te dragen. Na de gymles wordt er door alle leerlingen gedoucht (vanaf groep Korenbloem) of gewassen (jongere groepen). Per gymdag dus meegeven: gymkleding, schoenen (slippers), handdoek en zeep. Wanneer uw kind deodorant gebruikt, dan een roller of een deostick. Spuitbussen zijn niet toegestaan. In verband met de veiligheid is het verplicht dat leerlingen hun horloges en sieraden zoals kettinkjes, ringen en oorringen voor de les afdoen. Bovenstaand gymrooster hebben we de eerste anderhalve week gevolgd. Dit totdat meester Frans (vakleerkracht gym) vorige week een blessure aan zijn knie kreeg, waardoor hij voorlopig zal hij geen gym- en budolessen zal kunnen geven. Wanneer er meer bekend is over de tijdelijke vervanging van meester Frans, dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen. Deze week zal een deel van de lessen doorgaan. Deze zullen door de eigen leerkrachten gegeven worden.

3 Op het plein In de school wordt er niet gerookt, dat is logisch en vinden we gelukkig allemaal vanzelfsprekend. Toch zien we dat er op het schoolplein wel gerookt wordt door ouders. Graag willen we u vragen niet te roken op het schoolplein bij het brengen en halen van uw kind. Daarnaast willen we alle leerlingen van Het Vlechtwerk en alle ouders vragen om op het plein te lopen met de fiets. Dit in verband met de veiligheid van alle leerlingen en het overzicht. Wilt u uw fiets in de fietsenrekken plaatsen wanneer u naar school komt. Maandagavond 14 september jaarvergadering MR / oudervereniging De jaarvergadering van de Medezeggenschapsraad (MR) staat gepland op maandag 14 september om uur op onze vestiging in Almere Stad. Later deze week ontvangt u de uitnodiging en de stukken voor de vergadering. Na afloop van de vergadering is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee (individueel) vragen te stellen aan de aanwezige leerkrachten, intern begeleiders en directieleden. Passend Onderwijs en Medezeggenschap: De rol van ouders in het onderwijs is altijd van groot belang geweest. Sinds de invoering van Passend Onderwijs is die rol helderder en zo mogelijk nog belangrijker geworden. Ouders zitten bv. aan tafel bij de overleggen die er worden gevoerd over het advies voor een school voor hun kind. De Klimop hecht grote waarde aan de samenwerking met ouders: ouders en school hebben elkaar nodig om te zorgen voor een optimale ontwikkeling van de kinderen. Naast het contact met ouders over hun eigen kind willen we ook graag de mening van ouders horen als het gaat over schoolbrede zaken. De Medezeggenschapsraad van De Klimop is op zoek naar nieuwe ouders die zitting willen nemen in de raad. Bent u geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de school van uw kind en wilt u graag meedenken en meepraten over de organisatie? Wanneer u interesse hebt kunt u dit laten weten aan de voorzitter van de MR Frans Neuts. Hij is te bereiken via de mail mr@de-klimop.nl. Young Focus Al een paar jaar sponsoren we als school een leerling in Manilla. Elke maand willen we in de maandbrief laten weten hoeveel geld er is opgehaald in de groepen. Wilt u meehelpen om deze leerling naar school te kunnen laten gaan? Elke dinsdag is het mogelijk een kleine bijdrage mee te geven. Dit wordt verzameld in een spaarpot. Elke maandbrief maken we de maandopbrenst van de vorige maand aan u bekend. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

4 Verkoop Kinderpostzegels Vanaf woensdag 24 september start de verkoop van de kinderpostzegels. Omdat de schoolverlaters dan op kamp zijn, zullen de leerlingen uit de groep Rozemarijn het stokje overnemen. Zij worden hier in de klas uitgebreid over voorgelicht. De ouders/verzorgers van deze leerlingen ontvangen hierover nog een aparte brief. Telefoons op school Voor alle leerlingen geldt de regel dat telefoons en andere apparatuur (I-pods etc.) voor binnenkomst worden uitgezet. Van u als ouder vragen we niet om uw telefoon uit te zetten, wel om telefoongesprekken buiten school te voeren. We ontvangen u en uw kind graag met aandacht voor elkaar. Trefwoord thema uitleg Week 34 (noord); 35 (midden); 36 (zuid): Startweek Inhoud: Samen een goede start maken in het nieuwe schooljaar. Bijbel: Scheppingslied (Genesis 1) Week 35 en 36 (24 augustus t/m 4 september): De natuur Inhoud: Schoonheid en grootheid van de natuur; beleving en verwondering. De verantwoordelijkheid van de mens voor de schepping. Bijbel: Scheppingsverhaal (Genesis 1) Week 37 t/m 39 (7 t/m 25 september): Wijsheid Inhoud: Wijsheid en dwaasheid; wijs beslissen en dilemma s; wijs omgaan met conflicten, internet en jezelf. Vredesweek. Bijbel: Salomo (1 Koningen 3 t/m 11) Gefeliciteerd! In augustus vierden de volgende leerlingen hun verjaardag: Troy, Johnny, Jamie-Lynn, Jesse, Gurancely, Jamaël, Elaisha, Ronald! Nog van harte! In september zijn de volgende leerlingen jarig: Cynthia, Jah vani, Taymir, Divaino, Julian, Teoman, Alexandra, Thomas, Theone, Mick, Jenito. Alvast van harte en een fijne dag gewenst! Ouderhulplijst Gekoppeld aan deze brief (laatste blad), krijgen de leerlingen vandaag een ouderhulplijst mee naar huis. We willen u vragen om u op te geven voor activiteiten in de school die we organiseren voor de leerlingen. Dan kunnen wij u benaderen wanneer uw hulp nodig is. Ook voor kleine klusjes of maar een half uurtje hulp bent u welkom! Iedere groep zal starten met een klassenouder. Mocht u daarvoor belangstelling hebben dan kunt u dat ook aangeven. Graag ontvangen wij deze lijst uiterlijk 12 september retour. Wilt u hem ook inleveren als u geen hulp kunt bieden? Dan weten wij in ieder geval dat u de lijst gezien heeft.

5 Uit de groepen! Elke maand willen we in de maandbrief een paar voorbeelden van Boeiend Onderwijs op De Klimop met u delen. Centraal in de eerste week stond: Wat heb je in de vakantie geleerd en wat zou je dit schooljaar graag op school willen leren Hoe dit zichtbaar is in verschillende groepen en nog veel meer, ziet u op de foto s. De Pimpernel werkt over Bij mij thuis. Veel kleuters denken dat de juf in school woont. Daarom was het tijd voor een excursie naar het huis van de juf. De kinderen vonden het reuze spannend om te zien waar juf Marleen woont. Ze mochten op de piano, met het konijn knuffelen en op de schommelbank. De juf trakteerde in de keuken op wat lekkers. Daarna reden ze nog langs de plukvelden: alle kinderen namen een zonnebloem mee voor thuis. Nu is de grote vraag: waar wonen juf Hennie en juf Marjolein? U snapt het al: het volgende uitje staat al gepland! In de Vossenstaart, Rozemarijn en Ratelaar hebben ze met de leerlingen de klassenregels en afspraken bedacht, besproken, én zichtbaar gemaakt.

6 In de Weegbree zijn ze zo trots als een pauw op wat ze kunnen en wat ze leren. Er komen steeds meer veren bij! In de Rozemarijn en in de Weegbree is op de doelenmuur goed te zien aan welke doelen wordt gewerkt en welke doelen behaald zijn.

7 In de Ridderspoor hebben ze met een werkvorm van coöperatief (samen)werken gesproken, geschreven en getekend over wat ze in de vakantie hebben geleerd... en in de Korenbloem hebben de leerlingen opgeschreven wat ze willen leren dit schooljaar! In de Korenbloem wordt bij wereldorientatie over vlinders gewerkt en geleerd. Vandaag had een van de leerlingen een nachtvlinder meegenomen om te laten zien. We hebben deze samen buiten vrij gelaten. Meer uit de groepen in de volgende maandbrief!

8 BIJLAGE Koffie-ochtenden/lotgenotencontact Aan andere ouders hoef je niet zoveel uit te leggen. Zij begrijpen wat je bedoelt Die tip ga ik straks thuis meteen toepassen Hebt u een kind met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis en zou u daar graag eens met andere ouders over praten? Of bent u als professional betrokken bij kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag? Dan bent u elke eerste woensdagochtend *) van de maand welkom op onze koffie-ochtend in Almere. Georganiseerd door werkgroep Almere van oudervereniging Balans, afd. Flevoland. Bedoeld voor ouders, grootouders, leerkrachten en professionals. U kunt bij ons terecht voor vragen/folders en voor contact met lotgenoten. Kom gerust langs, de koffie en thee staan klaar! Locatie: Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42, 1326 CP, Almere-Stad Datum eerste koffie-ochtend: Woensdag 2 september 2015 Tijd: 9:30-11:30 uur Kosten: 1,- p.p. Data volgende koffie-ochtenden: 7 okt, 4 nov, 6 jan, 3 feb, 9 mrt, 6 apr, 1 jun. *) Met uitzondering van vakanties en feestdagen Volg ons ook op Twitter en Facebook

9 BIJLAGE Zit je in groep 3 t/m groep 8? Hou je van zingen? Vind je het leuk om af en toe op te treden? Kan je je ook goed houden aan afspraken? Dan zou ik het heel erg leuk vinden als jij komt zingen in het Prisma kinderkoor! We zullen in ieder geval t/m de kerst op donderdag na schooltijd oefenen. We oefenen eens in de twee weken op Baken Park Lyceum in Almere Stad en bij voldoende animo op De Dukdalf in Almere Buiten. Als minimaal 20 kinderen meedoen starten we met repeteren op 10 september a.s. van uur op Baken Park Lyceum in de Filmwijk. De liedjes die we zingen zijn afhankelijk van het optreden waar we naartoe werken. Wij verwachten dat je op eigen gelegenheid naar de repetities komt of dat je gehaald en gebracht wordt. Ben jij enthousiast? En kun je trouw de repetities bijwonen? Geef je dan zo snel mogelijk op via: kinderkoor@prisma-almere.nl Wij willen het volgende van je weten: je voornaam en achternaam school en groep telefoonnummer en mailadres. Als je al eerder hebt meegedaan aan het kinderkoor en wil je weer meezingen? Geef je dan alsnog even op! Ik zie jullie graag bij de eerste repetitie! Eline van den Hoek P.S. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes ook uit om mee te zingen!

10 BIJLAGE: Bericht van de politie Samen veilig naar school Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer. Veel te vaak raken zij betrokken bij een ongeval, vooral in de eerste drie maanden van het nieuwe schooljaar. Kinderen gaan na een lange vakantie weer naar school. Veel kinderen lopen of fietsen een nieuwe route, en dat is wennen. Ook voor automobilisten is het na de zomervakantie weer even wennen dat schoolgaande kinderen aan het verkeer deelnemen. Met de campagne De scholen zijn weer begonnen, wil Veilig Verkeer Nederland iedereen alert maken op het feit dat er meer kinderen op straat zijn. Want hoe beter iedereen rekening met elkaar houdt, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid! Zelf doen Als ouder kunt u zelf ook meewerken aan het vergroten van de verkeersveiligheid. Breng uw zoon of dochter geregeld lopend of met de fiets naar school. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is zelf naar school lopen of fietsen een belangrijke leer- en verkeerservaring. Deze dagelijkse praktijk maakt hen vertrouwd met hun weg door het verkeer. Eenmaal oud genoeg kan uw zoon of dochter wellicht zonder begeleiding naar school. Door zelf te ervaren, leren kinderen al jong verkeersgevoel aan. Op de website van Veilig Verkeer Nederland, zijn allerlei tips te vinden over schoolgaande kinderen in het verkeer. Tips voor automobilisten, maar ook voor de schoolkinderen zelf. Uw wijkagent Voor meer informatie kunt u terecht bij uw wijkagent. De gegevens van uw wijkagent staan op Door in het menu Mijn buurt uw postcode in te toetsen, vindt u de naam van uw wijkagent en het dichtstbijzijnde politiebureau. Als elke seconde telt, kunt u 112 bellen, maar als het ook zonder zwaailicht kan, belt u (lokaal tarief).

11 ACTIVITEITENLIJST SCHOOLJAAR DE KLIMOP Hieronder treft u voor dit schooljaar een overzicht aan van alle activiteiten op school die wij organiseren. Wilt u zich opgeven indien u wilt helpen? U wordt dan benaderd door ons. Mocht het u niet schikken dan kunt u dat natuurlijk altijd aangeven! Uw naam: Telefoonnummer: -adres: Naam leerling: Groep: Vader moeder Activiteit Klassenouder In overleg met de leerkrachten helpt u bij het organiseren van diverse activiteiten voor de groep van uw kind. Schoolsportdag We hebben hiervoor veel ouders nodig, dus als u tijd en zin heeft, graag! Schoolwas Enkele malen per jaar de handdoeken enz. voor de school wassen. Hoofdluiscontrole Na iedere vakantie (5 a 6 keer per jaar) controleert u onze leerlingen. Door deze controles is het ons nog steeds gelukt om een epidemie buiten de schooldeuren te houden! Kerst commissie U helpt mee met de verschillende activiteiten rond de Kerst. Sint commissie U helpt mee met de verschillende activiteiten rond het Sinterklaas feest. Paas commissie U helpt mee met verschillende activiteiten rond Pasen Begeleiden excursies Ik heb wel/niet een auto beschikbaar. Ik heb. plaatsen en. stoelverhogers. Bibliotheek/Mediatheek U begeleidt leerlingen bij het uitzoeken van een leesboek in onze mediatheek op vrijdagmiddag. Wilt u de lijst zo snel mogelijk weer op school inleveren bij de leerkracht van uw kind? Alvast bedankt!

Maandbrief Klimop-Stad september 2015

Maandbrief Klimop-Stad september 2015 Maandbrief Klimop-Stad september 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda juli-augustus: Dinsdag 1 september: Donderdag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - September 2013

Maandbrief - Klimop-Buiten - September 2013 Maandbrief - Klimop-Buiten - September 2013 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda September 2013: Woensdag 4 september

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - september 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - september 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - september 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda september 2017: Maandag 4 september:

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Stad - september 2017

Maandbrief - Klimop-Stad - september 2017 Maandbrief - Klimop-Stad - september 2017 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2017: Maandag 4 september: Maandag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Maart 2016: Maandag 29 februari

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2015: Maandag 5 januari

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda oktober 2017: Donderdag 5 oktober:

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda november 2017: Maandag 6 november:

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2013

Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2013 Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2013 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Oktober 2013: Donderdag 3 oktober

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - februari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - februari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - februari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Februari 2016: Woensdag 3 februari

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad september 2013

Maandbrief Klimop-Stad september 2013 Maandbrief Klimop-Stad september 2013 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september: Woensdag 4 september: Woensdag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Maart 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Maart 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Maart 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda maart 2015: Woensdag 4 maart : Woensdag

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad juli 2016

Maandbrief Klimop-Stad juli 2016 Maandbrief Klimop-Stad juli Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda: Vrijdag 1 juli: Vrijdag 1 juli: Maandag 4 juni en dinsdag

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad november 2015

Maandbrief Klimop-Stad november 2015 Maandbrief Klimop-Stad november 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda: Donderdag 5 november: Vrijdag 6 november:

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2015

Maandbrief Klimop-Stad januari 2015 Maandbrief Klimop-Stad januari 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 5 januari: Eerste lesdag in

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2014: Maandag 6 januari

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop - Buiten - maart 2018

Maandbrief - Klimop - Buiten - maart 2018 Maandbrief - Klimop - Buiten - maart 2018 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda maart 2018: Maandag 26 februari

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2018

Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2018 Maandbrief - Klimop-Buiten - november 2018 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda november 2018: Maandag 19 november:

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Stad - juni 2018

Maandbrief - Klimop-Stad - juni 2018 Maandbrief - Klimop-Stad - juni 2018 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda juni 2018: Vrijdag 9 juni: Maandag 11 en dinsdag

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - juli 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - juli 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - juli 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juli 2016: Vrijdag 1 juli: Week van

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad juli 2014

Maandbrief Klimop-Stad juli 2014 Maandbrief Klimop-Stad juli 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda juli: Dinsdag 1 juli: Afscheidsavond schoolverlaters

Nadere informatie

Project een terugblik Een collage als terugblik op het project Communicatie waarbij in alle groepen veel werd geleerd over verschillende aspecten van

Project een terugblik Een collage als terugblik op het project Communicatie waarbij in alle groepen veel werd geleerd over verschillende aspecten van Maandbrief Klimop-Stad april 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda april: Dinsdag 1 april: Donderdag 3 april: Donderdag

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Spelontwikkeling (groep 1-2)

Spelontwikkeling (groep 1-2) Locatie De Droomspiegel Marco Polo Marco Poloroute 60 1363 LA Almere Poort T 036-540 60 60 Locatie De Droomspiegel Monaco Monacostraat 50 1363 CG Almere Poort T 036-540 60 61 I www.droomspiegel.nl E info@droomspiegel.nl

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Oktober 2015: Maandag 5 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. We zijn weer begonnen.

Het Praatpaaltje. We zijn weer begonnen. We zijn weer begonnen. We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar kan beginnen. Aan het begin van elk schooljaar willen wij u een aantal praktische

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2015: Maandag 1 juni : Dinsdag

Nadere informatie

4e jaargang Nr. 1. Voor in de agenda. 27 augustus 2015. Beste ouders,

4e jaargang Nr. 1. Voor in de agenda. 27 augustus 2015. Beste ouders, 4e jaargang Nr. 1 27 augustus 2015 Beste ouders, Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Met ingang van deze jaargang worden de nieuwsbrieven ook via de website aangeboden, onder de tab

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad juni 2016

Maandbrief Klimop-Stad juni 2016 Maandbrief Klimop-Stad juni 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda: Vrijdag 3 juni: Vrijdag 17 juni: Maandag 20 juni:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda maart: Maandag 2 maart: Woensdag 4 maart: Maandag

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie