Dagtochten. Combinatie Delft. Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dagtochten. Combinatie Delft. Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun!"

Transcriptie

1 Dagtochten Combinatie Delft Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! RONDVAARTEN DAGTOCHTEN GIDSENSERVICE SLOEPENTOCHTEN VERMEER-STAD OUDE EN NIEUWE KERK DIVERSE MUSEA ORANJE/PRINSEN STAD PORCELEYNE FLES ANEKDOTEWANDELING WORKSHOPS PARTNER VVV STAD UNIQUE TUK TUKS PAARDENTRAM STEPTOCHTEN V.O.C.

2 VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN VOLLEDIG DAGTOCHT 1 WAT DAG JE VAN DELFT 10:30 uur Ontvangst met koffie / thee (onbeperkt) met gebak bij Gasterij t Karrewiel 11:15 uur Foto-puzzeltocht incl. geschenk 12:45 uur Lunchbuffet met soep bij Gasterij t Karrewiel 14:00 uur Grachtenrondvaart, eindigend bij; 15:00 uur Rondleiding door de Delftse aardewerkfabriek De Porceleyne Fles plus bezoek aan de Delftsblauw Giftshop 16:15 uur Met zes persoons Tuk Tuks of de Paardentram terug naar Gasterij t Karrewiel 17:00 uur Een uurtje bowlen 18:00 uur Aan tafel voor een heerlijk onbeperkt Grill-Proeverij diner WAT DAG JE VAN DELFT IS INCLUSIEF: ONBEPERKT KOFFIE / THEE ENTREE DE PORCELEYNE FLES BOWLEN GEBAK GRILL-PROEVERIJ COMBINATIE GRACHTENRONDVAART LUNCHBUFFET MET SOEP FOTO-PUZZELTOCHT DELFTS BLAUW GESCHENK BARE DAGTOCHTONDERDELEN OP MAAT UITWISSELBARE DAGTOCHTONDERDELEN OP MAAT FOTOPUZZELTOCHT 1,5 uur In groepjes wandelt u in anderhalf uur langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. U krijgt een route en een boekje mee, hierin vindt u ludieke vragen en mooie foto s van de prachtige historische binnenstad waar u doorheen loopt. Aan de hand van de foto s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen. Aan het einde van de tocht krijgt iedere deelnemer een Delftsblauw aandenken. Aanbevolen groepsgrootte 4 tot 6 personen. Bij regenachtig weer zijn paraplu s beschikbaar. STEPPUZZELTOCHT: DE ROL DOOR DELFT 2,5 uur Tijdens deze hilarische en leerzame puzzeltocht op de step ontdekt u in anderhalf uur de vele gezichten van Delft. De knalgele kickbikes zijn een ideaal vervoermiddel om de autoluwe binnenstad van Delft te ontdekken. U krijgt een boekje mee met een route en leuke en verassende vragen over de bezienswaardigheden die u tegenkomt tijdens de tocht. Bij inlevering van de juiste oplossing krijg u als prijs een Delftsblauw geschenkje. De steps zijn ook los te huur. VAARPUZZELTOCHT: DELFT ONDER BRUGGEN 1,5 uur In prachtige fluisterbootjes bevaar je de Delftse wateren. Aan de hand van ludieke vragen en verrassende oplossingen puzzel je kriskras door de vele grachtjes en onder de ontelbare bruggen door die de historische binnenstad telt. De grachtenpuzzeltocht kan worden uitgebreid met een picknick- of borrelmand aan boord of verrassende workshops en activiteiten op sfeervolle locaties langs de route.

3 VERZORGDE DAGTOCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHT 2 HISTORISCH DELFT MET DE PAARDENTRAM 12:00 uur Ontvangst met de heerlijke Lunch Karrewiel met soep, de keuzes tussen 5 luxe broodjes en koffie of thee 13:00 uur U wordt opgehaald door de Paardentram voor een prachtige rit door de Delftse straten. 14:15 uur Rondleiding door de Delftse aardewerkfabriek De Porceleyne Fles plus bezoek aan de Delftsblauw Giftshop 15:45 uur Rondvaart van De Porceleyne Fles naar Gasterij t Karrewiel 16:30 uur Terugkomst bij Gasterij t Karrewiel HISTORISCH DELFT MET DE PAARDENTRAM IS INCLUSIEF: LUNCH KARREWIEL MET SOEP RONDLEIDING RONDVAART NAAR RIT MET DE PAARDENTRAM DE PORCELEYNE FLES GASTERIJ T KARREWIEL DOOR PRACHTIG DELFT BEZOEK DELFTSBLAUW GIFTSHOP UITWISSELBARE DAGTOCHTONDERDELEN OP MAAT UITWISSELBARE DAGTOCHTONDERDELE COMBINEER UW DAGJE DELFT MET EEN HEERLIJKE LUNCH OF DINER Gasterij t Karrewiel biedt in combinatie met Dagtochten Combinatie Delft diverse lunches en diners aan. Als lunch heeft u de keuze uit een heerlijk lunchbuffet/koffietafel (met soep, diverse broodsoorten met beleg, koffie, thee en melk) of een Lunch Karrewiel met soep en de keuze uit 5 luxe broodjes en een bakje koffie. De dinerkeuze bestaat uit een heerlijk driegangen Grill Proeverij diner of een één, twee, drie of viergangen keuzemenu. GIDSENSERVICE DELFT De professionele gidsen van de Gidsenservice Delft laten u kennismaken met de rijke historie van de stad. Naast algemene cultuurhistorische rondleidingen verzorgen zij stadswandelingen op maat. Themawandelingen rond Oranje, Johannes Vermeer of de VOC behoren tot de mogelijkheden, maar ook uw eigen idee of thema kan als basis dienen voor een onvergetelijke wandeling door de Delftse binnenstad. Tevens complete gidsenbegeleiding mogelijk tijdens uw (meertalige) V.I.P.-programma s. KROEGSPORT 2,5 uur Word kampioen kroegsport! Bij t Karrewiel in Delft maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen. Zo speelt u een darttoernooi en voor u het weet roept iedereen one-hundred-andeighty! Maar er is meer, zoals een wedstrijd Kopspijkers en bowlen. U sluit af met een biertapwedstrijd. Na afloop wordt de winnaar gekozen die een prijsje en eeuwige roem ten deel valt. Tijdens de kroegsport zijn de drankjes inclusief (maximaal 8 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon).

4 DAGTOCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN DAGTOCHT 3 DELFT OP ZATERDAG TE RESERVEREN VAN ZATERDAG 31 MAART T/M ZATERDAG 6 OKTOBER 13:00 uur Ontvangst met de heerlijke Lunch Karrewiel met soep, de keuzes tussen 5 luxe broodjes en koffie of thee 14:15 uur Grachtenrondvaart van Gasterij t Karrewiel naar de Koornmarkt. 15:15 uur Stadswandeling van 1¼ uur vanaf de VVV Delft DELFT OP ZATERDAG IS INCLUSIEF: LUNCH KARREWIEL MET SOEP GRACHTENRONDVAART VAN GASTERIJ T KARREWIEL NAAR DE KOORNMARKT STADSWANDELING VAN 1¼ UUR EN OP MAAT UITWISSELBARE DAGTOCHTONDERDELEN OP MAAT UITWISSELBARE DAGTO ESCAPE THE CITY DELFT 3 uur Lukt het jullie om te ontsnappen uit Delft met dit uitdagende interactieve spel? Met een kaart waarbij de stad opgedeeld is in vakken, is het aan jullie de opdracht om de aan de hand van foto s en de kaart de puzzel op te lossen. Hebben jullie een locatie gevonden, dan stuur je een groepszelfie naar de instructeur. Is het juist, dan kan je door. Is het fout, dan moeten jullie de andere kant op. Per pakket maximaal 6 personen. WHATSAPP EXPERIENCE DELFT 2,5 uur Ontdek Delft via je mobiele telefoon. Je ontvangt per mail een kaart van de stad en de uitleg van het spel. Via je telefoon ontvang je opdrachten om een bepaalde locatie in de stad op te zoeken, hier een foto van te maken als bewijs, daarna ontvang je weer de volgende opdracht. Door dit spel kom je dus op de meeste verrassende plekjes van Delft. Per pakket maximaal 6 personen. ESCAPEBOX KARREWIEL 1,5 uur Uit een escaperoom moet je proberen te ontsnappen, maar bij Escapebox Karrewiel zit je niet in een afgesloten ruimte, maar zit je vast aan een kist, de Escapebox. Probeer de box binnen een uur open te krijgen met de materialen die hier inzitten. Escapebox kan gecombineerd worden met een GPS Escapetour, hierbij lopen jullie een route met een GPS en een cryptex (bekend van de Da Vinci Code). Kan jij de letters vinden en de puzzels oplossen waarmee de cryptex geopend kan worden? Per pakket maximaal 10 personen.

5 OCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN DAGTOCHT 4 MET DE CAMERA OP STAP 12:30 uur Ontvangst met een heerlijke Lunch Karrewiel met soep, keuze uit 5 luxe broodjes en koffie/thee. Tijdens de lunch uitleg gebruik digitale camera 13:30 uur Start ontdekkingstocht Met de Camera op Stap 16:15 uur Terugkomst bij Gasterij t Karrewiel 16:30 uur Een uurtje bowlen 17:30 uur Aan tafel voor een heerlijk onbeperkt Grill Proeverij diner. Tijdens het diner houden de groepen hun fotopresentatie en beloont de jury de winnaar met de Met de Camera op Stap-trofee MET DE CAMERA OP STAP IS INCLUSIEF: LUNCHBUFFET MET SOEP BOWLEN GESCHENK ONTDEKKINGSTOCHT MET DE GRILL-PROEVERIJ COMBINATIE FOTOPRESENTATIE DIGITALE CAMERA S OF DINER OCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN VOLLEDIG VERZORGDE DAGTOCHTEN DAGTOCHT 5 DELFT BLUE LINE 12:15 uur Ontvangst met een heerlijk lunchbuffet met soep 13:15 uur Begin van de Grachtenrondvaart door de grachten van Delft, eindigend bij de De Porceleyne Fles 14:15 uur Rondleiding door de Delftse aardewerkfabriek De Porceleyne Fles plus bezoek aan de Delftsblauw Giftshop 15:45 uur Rondvaart van De Porceleyne Fles naar Gasterij t Karrewiel 16:30 uur Terugkomst bij Gasterij t Karrewiel DELFT BLUE LINE IS INCLUSIEF: LUNCHBUFFET MET SOEP RONDLEIDING RONDVAART NAAR GRACHTENRONDVAART DE PORCELEYNE FLES GASTERIJ T KARREWIEL NAAR DE PORCELEYNE FLES BEZOEK DELFTSBLAUW GIFTSHOP

6 OVER GASTERIJ T KARREWIEL OVER GASTERIJ T KARREWIEL OVER GASTERIJ T GA GASTERIJ T KARREWIEL Gasterij t Karrewiel vormt het middelpunt van elke dagtocht. Gevestigd in een monumentaal pand, idyllisch gelegen in het historische centrum van Delft, temidden van hofjes en grachten is Gasterij t Karrewiel een unieke uitgaansgelegenheid in Delft. De Gasterij heeft diverse restaurantzalen die afgescheiden kunnen worden gebruikt en is uitermate geschikt voor intieme diners, maar ook voor feestavonden tot 400 personen. Naast uitstekende lunches en diners in een aantrekkelijke entourage biedt Gasterij t Karrewiel een vrijwel onbeperkt aantal mogelijkheden om actieve recreatie te combineren met een sfeervol verblijf. Themadiners als de Whodunnit Dinner Party en het Big Secret Soap Spel zijn gouden tips voor een hilarisch personeelsuitje. Bowlen op één van onze tien bowlingbanen met automatische randen voor de kinderen kan natuurlijk ook. Voor de allerkleinsten (of oudsten) is er een speciale ballenglijbaan, zo kan iedereen meedoen! Het moonlight bowlen met leuke muziek, blacklights en discolampen laten een hele andere bowling zien. Gasterij t Karrewiel is geheel aangepast voor rolstoelgebruikers en volledig airconditioned. Het boekingskantoor van de Dagtochten Combinatie Delft en Gidsenservice Delft is gevestigd in het pand van Gasterij t Karrewiel info@uitindelft.nl Dagtochten Combinatie Delft ORIGINEEL HISTORIE STEPS FOTOPUZZELTOCHT TUK TUKS DE POR- CELEYNE FLES CULTUUR SPORTIEF MET OF ZONDER GIDS THUISBASIS KARREWIEL TOUROPERATORS OUDE EN NIEUWE KERK PAARDENTRAM VAARPUZZELTOCHT HET PRINSENHOF info@gidsenservicedelft.nl Gidsenservice Delft MEERTALIGE GIDSEN WANDELINGEN OP MAAT THEMAWANDELINGEN TOUROPERATORS MUSEUMBEZOEK LANGS PLEINEN EN GRACHTEN VERHALEN ENTHOUSIASTE GIDSEN GESCHIEDENIS GEEN MINIMUM GROEPSGROOTTE info@karrewiel.nl Gasterij t Karrewiel STEENGRILL LUNCHEN SPELDINERS SPIDERPAN KOUDE EN WARME BUF- FETTEN VROLIJKE SERVICE BRUNCHEN PIZZARETTE DE GRACHTENBAR TAFELBARBECUE VIS VAN DE PLAAT GOURMETTEN OUDERWETS GEZELLIG

Dagtochten. Combinatie Delft. Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun!

Dagtochten. Combinatie Delft.   Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! Dagtochten Combinatie Delft www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403 RONDVAARTEN DAGTOCHTEN GIDSENSERVICE SLOEPENTOCHTEN VERMEER-STAD OUDE EN NIEUWE KERK DIVERSE MUSEA

Nadere informatie

Dagtochten. Combinatie Delft. Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun!

Dagtochten. Combinatie Delft.  Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! Dagtochten Combinatie Delft www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403 RONDVAARTEN DAGTOCHTEN GIDSENSERVICE SLOEPENTOCHTEN VERMEER-STAD DIVERSE MUSEA OUDE EN NIEUWE

Nadere informatie

Dagtochten. Combinatie Delft. www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403

Dagtochten. Combinatie Delft. www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403 Dagtochten Combinatie Delft www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403 RONDVAARTEN DAGTOCHTEN GIDSENSERVICE SLOEPENTOCHTEN VERMEER-STAD DIVERSE MUSEA OUDE EN NIEUWE

Nadere informatie

l ie ioe reg d in eid h arrew enelegsg aan Grillrestaurant itg De Kruik e u rij t K ig Fondue en Raclette aste eest veelzijd G e m Dagtochten

l ie ioe reg d in eid h arrew enelegsg aan Grillrestaurant itg De Kruik e u rij t K ig Fondue en Raclette aste eest veelzijd G e m Dagtochten ONS COMPLETE AANBOD Gasterij t Karrewiel De meest veelzijdige uitgaansgelegenheid in de regio Grillrestaurant De Kruik Fondue en Raclette Dagtochten combinatie Delft Gidsenservice Delft Bowlen & Café Welkom

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Drie dagen Delft! 3-daags arrangement vanaf slechts 90,- p.p.

Drie dagen Delft! 3-daags arrangement vanaf slechts 90,- p.p. Drie dagen Delft! 3-daags arrangement vanaf slechts 90,- p.p. Historie, kunst en gezelligheid: dat is Delft! Delft: Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur,

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

Utrecht voor... schoolexcursies

Utrecht voor... schoolexcursies Utrecht voor... schoolexcursies utrechtvoorgroepen.nl Welkom in Utrecht Ook voor scholen is de Domstad dé bestemming van Nederland! Op zoek naar de leukste activiteiten voor je school of voor uw onderwijsinstelling?

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Urban Escape. Tijdsduur: Locatie:

Urban Escape. Tijdsduur: Locatie: Urban Escape Urban escape Amsterdam is een spannend stadsspel waarbij je met je team probeert te ontsnappen uit de stad. Binnen de tijd los je met je team alle raadsels en puzzels op. Bij de start maak

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Te boeken activiteiten / workshops bij De Gouden Helm:

Te boeken activiteiten / workshops bij De Gouden Helm: Te boeken activiteiten / workshops bij De Gouden Helm: GPS tocht 5,00 p.p. Een mooie tocht dwars door de Peel. Met een GPS-apparaat in de hand volgt u de coördinaten van de tocht. Fototocht 5,00 p.p. Middels

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie

WINTERARRANGEMENTEN

WINTERARRANGEMENTEN WINTER 2016-2017 Lekker bij een vuurtje of gezellig bij de borrel! EVEN VOORSTELLEN Jong & oud, sportief of niet, denkers & doeners, families & collega s. Voor al deze groepen organiseren wij met veel

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement Overzicht zalencapaciteit en prijzen Vergaderarrangementen Onderstaand treft u een aantal vergaderarrangementen aan. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 10 personen. Indien de grootte van de

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw Culinaire Arrangementen 2012/13 Kerst en Oud & Nieuw Meerdaagse arrangementen Kerstarrangement Tijdens Kerst op Center Parcs? Maak dan gebruik van ons speciale Kerstarrangement en verzeker uzelf van driedaags

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn snow. fun ss. b u. s d i n o e o f snow & teambuilding TEAMBUILDEN MET MEERWAARDE... In onze teambuildingsactiviteiten staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, communicatie en groepsdynamiek centraal.

Nadere informatie

share connect inspire INDERUIMTE verhuur f l e x p l e k initiatief

share connect inspire INDERUIMTE verhuur f l e x p l e k initiatief Inspirerende ruimtes aan de Oudegracht in het historische middelpunt van Utrecht. Voor vergaderingen, trainingen, bijeenkomsten, borrels of diners kun je In De Ruimte terecht. In De Ruimte ligt aan het

Nadere informatie

INFORMATIE ZAALVERHUUR

INFORMATIE ZAALVERHUUR INFORMATIE ZAALVERHUUR Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel,

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

INFORMATIE VERGADERRUIMTES

INFORMATIE VERGADERRUIMTES INFORMATIE VERGADERRUIMTES Vergaderen bij erfgoed de Zegger is betaalbaar vergaderen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, aan de A 35 met een groot eigen parkeerterrein. U vergadert in een gemoedelijke

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

share connect inspire INDERUIMTE verhuur f l e x p l e k initiatief

share connect inspire INDERUIMTE verhuur f l e x p l e k initiatief Inspirerende ruimtes aan de Oudegracht in het historische middelpunt van Utrecht. Voor vergaderingen, trainingen, bijeenkomsten, borrels of diners kun je In De Ruimte terecht. In De Ruimte ligt aan het

Nadere informatie

Vergadering of Cursus

Vergadering of Cursus Vergadering of Cursus DAGDEEL VERGADEREN VANAF 15,- P.P. Gebruik vergaderfaciliteiten VOLLEDIGE DAG VERGADEREN INCL. LUNCH EN BORREL VANAF 45,- P.P. Uitgebreid lunchbuffet en hapjesarrangement VOLLEDIGE

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE

VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE Wintertuin Experience is heel geschikt voor uw teamuitje, borrel, verjaardag of vergadering! Voor groepen tot ongeveer

Nadere informatie

Arrangementen.

Arrangementen. Arrangementen www.dewittehoeve.nl Arrangementen zijn vanaf 10 personen (m.u.v arrangementen met fluisterboot dit kan vanaf 4 Arrangement nummer 1 Ontvangst bij de Witte hoeve met onbeperkt kfie / thee

Nadere informatie

Prijslijst april t/m 31 oktober. minimum duur prijs prijs aantal in per persoon per persoon deelnemers uren incl. btw excl.

Prijslijst april t/m 31 oktober. minimum duur prijs prijs aantal in per persoon per persoon deelnemers uren incl. btw excl. Uitjes in Dalfsen De Vechtvaarder Boottocht naar Vechterweerd 20 1 11,00 10,09 Boottocht naar Pleisterplaats De Stokte 20 1,5 16,00 14,68 Varen & GPS-tocht 20 2,5 20,50 18,81 Boottocht met sluisbezoek

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2017/18 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2016/17 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

Nadere informatie

Historie. Het Volkshuis Zutphen. Onze vrienden. Onze omgeving. Onze geschiedenis. Onze sterren

Historie. Het Volkshuis Zutphen. Onze vrienden. Onze omgeving. Onze geschiedenis. Onze sterren Menukaart Het Volkshuis Zutphen Onze geschiedenis Het Zutphense Volkshuis werd in 1898 opgericht door De Volksbond tegen Drankmisbruik. Het was destijds één van de vele Volkshuizen. Anno 2014 is het Volkshuis

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

Prijs. e 95,00 per VVV gids e 4,00 p.p. entree Stratemakerstoren e 4,00 p.p. entree Nationaal Fietsmuseum Velorama e 4,95 p.p. koffie met Marikenbrood

Prijs. e 95,00 per VVV gids e 4,00 p.p. entree Stratemakerstoren e 4,00 p.p. entree Nationaal Fietsmuseum Velorama e 4,95 p.p. koffie met Marikenbrood Museum De Stratemakerstoren & Nationaal Fietsmuseum Velorama Het arrangement start aan de Waalkade waar u wordt opgehaald door een ervaren stadsgids. Onder begeleiding van de gids wandelt u langs de Waal

Nadere informatie

De Wallen Tour. Programma. - Ontvangst - Rondleiding - Afsluiting met Be To Be Events. Tijdsduur: 2 uur. Locatie: Amsterdam. Min.

De Wallen Tour. Programma. - Ontvangst - Rondleiding - Afsluiting met Be To Be Events. Tijdsduur: 2 uur. Locatie: Amsterdam. Min. De Wallen Tour Het beroemdste stukje Amsterdam is nog steeds even levendig en smoezelig als je van een grote havenstad mag verwachten. Met de mannen op zee ontwikkelde de prostitutie zich, vanwege het

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES ZAALVERHUUR PLEIN 7 Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie

Nadere informatie

Steven Voorn

Steven Voorn I n het hart van ederland ligt een fantastisch watersport- en natuurgebied: de Loosdrechtse Plassen. Hier vindt op 6 juni 2018 een bruisend nautisch netwerkevent plaats, tegelijk met de strijd om de eerste

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden. Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

Groepen menu Lunch. Pieke s Lunch

Groepen menu Lunch. Pieke s Lunch Groepen menu Lunch Pieke s Lunch Keuze uit 2 soepen Belegde Broodjes Bruin & Wit (Ham Kaas Cervelaat Gehakt Kip) Kannen Koffie Bravilor Thee op Tafel 12,50 pp Pieke s Brunch Belegde Broodjes Bruin & Wit

Nadere informatie

2 unieke trouwlokaties onder 1 dak

2 unieke trouwlokaties onder 1 dak 2 unieke trouwlokaties onder 1 dak 2 unieke trouwlokaties onder 1 dak Gevestigd aan t pittoreske plein t Wellerondom in het centrum van Brielle vind u De Vergulde Colf. Het pand is uit omstreeks 1500 en

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 Versie 3-2019 Arrangementen en prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019 1 INLEIDING Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam bevindt

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Activiteiten & groepsarrangementen 2016 (26 maart t/m 1 oktober)

Activiteiten & groepsarrangementen 2016 (26 maart t/m 1 oktober) Activiteiten & groepsarrangementen 2016 (26 maart t/m 1 oktober) Hoeve Landzicht biedt de leukste activiteiten voor families, groepen en bedrijven. U kunt uw bezoek aan ons restaurant aanvullen met activiteiten

Nadere informatie

De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot.

De Bataviawerf. De Bataviawerf is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot. Z A KEL IJK De Bataviawerf biedt unieke faciliteiten waardoor ook uw evenement of bijeenkomst een groot succes wordt. De authentieke sfeer proeft u niet alleen op de Batavia maar ook in onze zalen, het

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

BROCHURE. Neude AG Utrecht

BROCHURE. Neude AG Utrecht BROCHURE De perfecte locatie voor uw vergadering, workshop, besloten borrel of diner. Een historisch pand in het hart van de stad. Direct aan het gezellige plein met sfeervolle terrassen van Neude. Wij

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Frowein Vergaderruimtes Hoff 6 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk 75,- per dagdeel 12 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES

ZAALVERHUUR PLEIN 7 RUIMTES ZAALVERHUUR PLEIN 7 Naast het Grand Café biedt Plein 7 de mogelijkheid tot het huren van vier verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel, receptie

Nadere informatie

HOE WERKT THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE?

HOE WERKT THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE? ARRANGEMENTEN & COMPANY EVENTS ESCAPE HUNT GRONINGEN Lees hier alles over: Escape Hunt, de Arrangementen en de unieke Company Events van Escape Hunt Groningen. The Escape Hunt Experience is het ultieme

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES

ADVENTURE WEEKEND. Echt even lekker een weekendje weg! IN HET KORT LOCATIES ADVENTURE WEEKEND Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur rijden vanuit Midden Nederland veranderen de drukke steden en wegen in glooiende landschappen

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet De leukste indooractiviteiten voor jong en oud! Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Al onze activiteiten zijn te combineren met diverse arrangementen. Alle onder genoemde

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Private Waterfront Parties

Private Waterfront Parties Private Waterfront Parties BIJ FINLEY IN HET WITTE HUIS Als je feest écht bijzonder moet zijn! Zie je het al voor je, de gezichten van je vrienden en kennissen, als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum www.textielmuseum.nl Het TextielMuseum Het TextielMuseum is een museum in bedrijf. De combinatie van inspirerende tentoonstellingen,

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie

Info scooterverhuur. Italiaans retroscooter rijden in Salland!

Info scooterverhuur. Italiaans retroscooter rijden in Salland! Info scooterverhuur Houdt u van actie en gezelligheid? Wat dacht u hiervan? U start de dag met een uitgebreide uitleg over de stijlvolle, pittige Italiaanse retroscooters. Mocht u onze route willen rijden

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Sporten. Evenementen. Vergaderen

Sporten. Evenementen. Vergaderen Sporten Evenementen Vergaderen SPORTEN Welkom Vergaderen op de middenstip van de topsporthal, relatiebeheer in de businesslounge of zaken combineren met ontspanning. Topsportcentrum Almere is het multifunctionele

Nadere informatie

KERST BRUNCH. Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen.

KERST BRUNCH. Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen. Dekker Zoetermeer KERST BRUNCH Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 serveren wij een uitgebreide Kerstbrunch in onze feestelijke zalen. Vanaf ons Kerstbuffet verzorgen wij Gevogelte bouillon met

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2015 minimum duur prijs prijs aantal in per persoon per persoon deelnemers uren incl. btw excl. btw

PRIJSLIJST 2015 minimum duur prijs prijs aantal in per persoon per persoon deelnemers uren incl. btw excl. btw Uitjes in Dalfsen De Vechtvaarder Boottocht naar Vechterweerd 20 1 10,50 9,91 Boottocht naar Pleisterplaats De Stokte 20 1,5 15,50 14,62 Op & Top Vechtdaltour 20 2,5 19,75 18,63 Boottocht met sluisbezoek

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie