Trimcompetitie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Trimcompetitie"

Transcriptie

1

2 -2- WENTRUP BLOEMEN & PLANTEN DE KLEIBAKKER BAKKERIJ HAASEWINKEL HULSHOF OOGMODE KEURSLAGER OPTOMETRIE SHALOM PIZZERIA & GRILLROOM EXPERT TUBBERGEN SCHRAMEIJER MEUBELEN Heren & Damessalon HUUB SLIJTERIJ T RAEDHUYS TUBBERGEN MADLIN KLEDINGREPARATIE NEW STYLE SHOES & FASHION

3 -3- Inleiding Vele volleyballers zullen op dit moment de training hebben hervat voor het op peil brengen van de lichamelijke conditie en technische vaardigheden die nodig zijn om over enkele weken weer goed gehumeurd aan de 43 e editie van de trimvolleybal competitie te beginnen De organisatie heeft getracht om voor alle deelnemers de competitie aantrekkelijk te maken volgens het promotie/degradatiesysteem. Op 6 oktober gaan wij beginnen aan de competitie waarvoor zich 42 teams hebben aangemeld, verdeeld over 15 herenteams en 27 damesteams in resp. 2 en 4 klassen. In het komende seizoen zullen geen wedstrijden worden gespeeld op de volgende donderdagen t.w. 20 oktober herfstvakantie, 22 december kerstmis, 29 december oudejaarsdag, 23 februari voorjaarsvakantie en carnaval. Een wijziging in het reglement is aangebracht onder punt 17. Op het team opgaveformulier en het wedstrijdformulier moeten 5 spelers(sters) vermeld staan. Wordt hieraan niet voldaan dan is de wedstrijd automatisch verloren met 75-0 etc. In de sporthal in Geesteren, Ootmarsum en Tubbergen zullen alle wedstrijden worden gespeeld. Het aanvangstijdstip van de wedstrijden is om uur in Geesteren en Ootmarsum in Tubbergen om uur. Een wedstrijd kan bij hoge uitzondering worden verplaatst in overleg met de contactpersonen van de verenigingen en de aanspreekpersoon van de organisatie: Riky Egberink, tel: De prijsuitreiking aan het einde competitie zal plaatsvinden in de kantine van De Schalm in Ootmarsum. De uitslagen van de competitie worden vermeld op de website van Tornado, De sponsoren worden bedankt voor het plaatsen van de advertentie. Alle deelnemers(sters) wensen wij een sportieve en plezierige volleybalcompetitie toe. Organisatie Trim Volleybal Competitie Oost.

4 -4-

5 -5- REGLEMENT. 1 Aan deze competitie kan alleen worden deelgenomen door personen, die als lid van de deelnemende vereniging staan ingeschreven. 2 De organiserende vereniging zorgt voor de wedstrijdballen. Inspelen op een veld is niet toegestaan, indien naast het speelveld nog een wedstrijd gespeeld wordt. Dit ter beoordeling van de wedstrijdleiding. 3 De teams dienen 5 minuten voor de aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. 4 Elke wedstrijd bestaat uit 3 sets. Elke gewonnen set geeft 1 punt. Bij gelijke stand krijgt ieder team een half punt. Tussen de sets bedraagt de rustpauze max. 2 minuten. Een time-out is max. 30 seconden. Een set wordt gewonnen door het team die het eerst 25 punten behaalt met een verschil van 2 punten. Ingeval van gelijkspel wordt het spel vervolgd tot er een verschil is behaald van 2 punten. 5 Wordt door tijdgebrek 1 of meer sets niet gespeeld, dan wordt de uitslag van deze set(s) bepaald op 0-0, hetgeen voor elke partij een half punt oplevert. 6 Een wedstrijd duurt max. 55 minuten. Na 50 minuten mag er geen time-out meer aangevraagd worden en eveneens mag er geen spelerswisseling meer plaatsvinden. Zowel aanvang als eindsignaal worden door de wedstrijdleiding aangegeven. Bij het einde van de wedstrijd moet na het stopsignaal de rally worden afgemaakt. Het eerstgenoemde team op het wedstrijdformulier heeft de opslag. Dit team zorgt tevens voor een teller. 7 Een wisselspeler mag slechts eenmaal per set op de plaats van een speler uit de beginopstelling worden ingezet. Hij kan slechts door deze zelfde speler worden vervangen. 8 Spelerswisseling van een hoger team naar een lager team zijn niet toegestaan (Bij hoge uitzondering kan van genoemde regel worden afgeweken wanneer 2 teams van een vereniging in de laagste klasse bij de dames en bij de heren zijn ingedeeld.

6 -6- AGRARISCH LOONWERK GRONDVERZET ZAND & GRIND CONTAINERVERHUUR TRANSPORT MECHANISATIE

7 -7- In dit geval mogen de teams onderling spelers lenen.) Een speler van een lager team is gerechtigd 1 wedstrijd per kalendermaand in een hoger team te spelen, met een maximum van in totaal 5 wedstrijden. Bij meerdere wedstrijden behoort men automatisch tot dat hogere team. Bepalend hiervoor is in eerste instantie de klas, waarin men speelt en daarna de stand op de ranglijst. Gerechtigde spelers zijn personen die voor aanvang van de competitie vermeld staan op het team-opgaveformulier of naderhand voor de 1 e te spelen wedstrijd een ingevuld aanvulling-wijzigingsformulier hebben ingeleverd en niet in het bezit zijn van een nevobo-spelerskaart. In noodgevallen mag een dame van een gelijkwaardige klasse in een herenteam meespelen. Het omgekeerde is niet toegestaan. Het meespelen van een speler van een andere vereniging is niet toegestaan. 9 Bij een tekort aan spelers in een herenteam is het toegestaan om dames laten meespelen. Deze dames mogen alleen uitkomen in de herencompetitie In beide competities (dames- en heren) uitkomen is niet toegestaan. 10 Wanneer in een team een ongerechtigde speler is uitgekomen, dan wordt dat team 3 punten in mindering gebracht en 75 setpunten. De uitslag van de gespeelde wedstrijd blijft gehandhaafd. Een boete wordt opgelegd van De tegenpartij ontvangt niet de in mindering gebrachte punten. 11 De eerste teams zetten hun eigen veld op. De teams, die als laatste spelen, ruimen direct na afloop hun eigen veld op. 12 Indien een team 5 minuten na het aanvangssignaal niet aanwezig is, wordt de eerste set met 25-0 verloren. Is ook na 30 minuten niet begonnen, dan is de gehele wedstrijd verloren met Protesten hiertegen worden niet in behandeling genomen. 13 Indien beide teams voor een wedstrijd niet komen opdagen of binnen 30 minuten na het aanvangssignaal niet speelklaar zijn, wordt de wedstrijd beschouwd als te zijn gespeeld. Beide teams krijgen hiervoor dan nul punten, terwijl hun setsaldo met 75 punten verminderd wordt. Een team dat zonder toestemming van de organisatie en wedstrijd niet speelt, krijgt een boete van Een wedstrijd kan bij hoge uitzondering verplaatst worden en moet vooraf bij de organisatie bekend worden gemaakt.

8 -8- - Bedrijfsuitjes - Familiedagen - Themafeesten - Indoor Speelhal - Solex / Tuktuk - Scooter / Tandem - En nog veel meer!

9 -9- De aanvrager moet hierover een akkoord bereiken met de tegenstander over tijdstip en locatie van de te verplaatsen wedstrijd, Tijdstip en locatie van verplaatste wedstrijd vooraf melden bij de organisatie. 15 De teams in de klas, die na afloop van de competitie de meeste wedstrijdpunten hebben, zijn winnaar en promoveren, zo mogelijk naar een hogere klas. De teams in de klas, die na afloop van de competitie de minste wedstrijdpunten hebben, degraderen, zo mogelijk, naar een lagere klas. Bij een gelijk aantal punten beslist het setsaldo. Is ook dit gelijk, dan beslist het onderlinge resultaat. Als onderling resultaat geldt het aantal gewonnen sets en hierna het setsaldo van deze resultaten. 16 Bij aanvang van de laatste 4 wedstrijden is het niet meer mogelijk nieuwe deelnemers aan te melden 17 Op het team-opgaveformulier en het wedstrijdformulier moeten 5 spelers vermeld staan. Wordt hieraan niet voldaan dan is de wedstrijd automatisch verloren met Gaat tijdens de wedstrijd het team uit minder dan 5 personen bestaan dan wordt de wedstrijd gestaakt en tellen alleen de reeds gespeelde sets mee. De overige sets, ook die waarmee men bezig is, wordt verloren met Een speler die te laat komt voor de wedstrijd, mag na aanvang van de wedstrijd direct meespelen. 19 De scheidsrechter draagt er zorg voor, dat de uitslag van de wedstrijd voorzien van de handtekening van de aanvoerders van beide partijen, wordt ingeleverd bij de wedstrijdleiding Tegen beslissingen van de scheidsrechter kan niet worden gereclameerd. 20 De organisatie behoudt zich het recht voor bij verandering van het aantal deelnemende teams af te wijken van het normale degradatie- en promotiesysteem. Wanneer dit ten goede komt aan de competitie kunnen er ook 2 teams promoveren of degraderen. 21 Voor zover hiervan niet wordt afgeweken, wordt gespeeld volgens de Nevobo regels. 22 De organiserende vereniging kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies en/of diefstal van eigendommen van spelers en evenmin voor de gevolgen van blessures en/of ongevallen van de spelers. 23 Bij punten, waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organiserende vereniging.

10 -10- Ferz reclamestudio oog voor elk detail ferz.nl

11 -11- DEELNEMENDE VERENIGINGEN : TEAMS Dynamo Tubbergen 4 Dames 3 Heren Esch Stars Vasse 1 Dames 2 Heren Flash Stars Langeveen 1 Dames 1 Heren Flevoll Fleringen 2 Dames 0 Heren Kadoeng Reutum 2 Dames 1 Heren Krekkers Harbrinkhoek 3 Dames 1 Heren Manderveen Manderveen 2 Dames 0 Heren PH Almelo 1 Dames 0 Heren Rosstars Rossum 0 Dames 1 Heren Saasveldia Saasveld 1 Dames 0 Heren Set Up Ootmarsum 4 Dames 1 Heren Tornado Geesteren 4 Dames 2 Heren Vjenne Kearls Vriezenveen 0 Dames 1 Heren Klumpers/v.v.a Albergen 0 Dames 1 Heren VVL Lattrop 2 Dames 1 Heren BOETEBEDRAGEN 1. Indien een team niet aanwezig is zonder toestemming van de organisatie, geldt een boete van Bij het meespelen van een niet-gerechtigde speler, geldt een boete van 25 voor het in overtreding zijnde team. 3. Bij afwezig zijn van 1 of 2 personen van de zaalwacht, wordt een boete opgelegd van 35 per keer voor het betreffende team. 4. Ook indien een zaalwacht niet bereid is te fluiten, wanneer hieromwordt gevraagd door de wedstrijdleiding, geldt een boete van Indien een scheidsrechter van Uw vereniging niet aanwezig is en/of niet op tijd met de wedstrijd begint, wordt een boete opgelegd van 25 per keer. 6. Wanneer tijdens het seizoen een meisjesnaam i.v.m. huwelijk e.d.de meisjesnaam wordt veranderd dan moet dit worden doorgegeven aan het secretariaat. Zoniet dan wordt een boete opgelegd van 25 voor het in overtreding zijnde team.

12 -12- Voegersbedrijf F.A. Nijland heeft al meer dan 50 jaar ervaring! Wij zijn actief in Almelo en wijde omgeving, waar ons klantenbestand bestaat uit aannemers- en bouwbedrijven en particulieren. Onze specialiteiten: Het voegen van nieuw metselwerk. Restaureren van oude gevels. Renoveren. Knip- en snijwerk. Gevelreiniging. Impregneren van gevels. Bel voor een vrijblijvende offerte of advies: Of mail naar: Wij zijn u graag van dienst!

13 -13- KLASSE INDELING Dames 1 klas Dames 2 klas Dames 3 klas A Tornado D1 A Set Up D2 A Krekkers D2 B Tornado D2 B Set Up D3 B Krekkers D3 C Kadoeng D1 C Manderveen D1 C Kadoeng D2 D Set Up D1 D Esch Stars D1 D Manderveen D2 E Dynamo D1 E Saasveldia D1 E Tornado D3 F Flevoll D1 F VVL D1 F Flash Stars D1 G Krekkers D1 G PH D1 G Dynamo D2 Dames 4 klas Heren 1 klas Heren 2 klas A Dynamo D3 A Esch Stars H1 A Dynamo H2 B Dynamo D4 B Esch Stars H2 B Dynamo H3 C Set Up D4 C Tornado H1 C Tornado H2 D Flevoll D2 D Klumpers/vva H1 D Flash Stars H1 E Tornado D4 E Dynamo H1 E Krekkers H1 F VVL D3 F Set up H1 F Kadoeng H1 G Vjenne kearls H1 G VVL H1 h Rosstars H1 Uitslagen en standen worden vermeld op :

14 -14-

15 -15- INDELING ZAALWACHT Datum GEESTEREN TUBBERGEN OOTMARSUM Tornado D4 Dynamo D1 Set up D/H Tornado D2 Dynamo H2 Set up D/H HERFSTVACANTIE Tornado D1 Dynamo D2 Set up D/H Tornado D3 Dynamo H1 Set up D/H Tornado H1 Dynamo D4 Set up D/H Tornado H2 Dynamo H3 Set up D/H Vjenne Kearls H1 Dynamo D3 Set up D/H Esch stars H1 VVL D1 Set up D/H Esch stars H2 VVL D3 Set up D/H Kadoeng H1 VVL H1 Set up D/H DONDERDAG VOOR KERST DONDERDAG VOOR DE JAARWISSELING Manderveen D1 Saasveldia D1 Set up D/H Flash stars H1 Flash stars D1 Set up D/H Krekkers D3 Rosstars H1 Set up D/H Krekkers D2 Krekkers H1 Set up D/H Esch stars D1 Flevoll D2 Set up D/H Flevoll D1 Krekkers D1 ZITTINGSAVD Kadoeng D1 Kadoeng D2 Set up D/H VOORJAARSVACANTIE Klumpers/VVA H1 PH D1 Set up D/H Tornado H1 Dynamo H3 Set up D/H Tornado D4 Dynamo D3 Set up D/H Tornado H2 Dynamo H1 Set up D/H Tornado D2 Dynamo H2 Set up D/H Tornado D3 Manderveen D2 Set up D/H Tornado D1 Dynamo D2 Set up D/H PRIJSUITREIKING OOTMARSUM DE TAKEN VAN DE ZAALWACHT ZIJN ALS VOLGT 1. U meldt zich bij de wedstrijdleiding. 2.U helpt bij het opbouwen en opruimen van de velden. 3. Zonodig treedt u als scheidsrechter bij een wedstrijd op. 4. Indien nodig treedt u als teller bij een wedstrijd op. 5. U dient de aanwijzingen van de wedstrijdleiding op te volgen. 6. U dient minimaal een kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn en met minimaal 2 personen. LET OP!!! Bij afwezig zijn van 1 a 2 personen van de zaalwacht, wordt een boete opgelegd van 35 voor het betreffende team

16 -16- Dag volleyballers. De trimcompetitie regio oost is weer begonnen. Vele teams doen er weer mee in de poging om met de eer te gaan strijken. Vechten voor het hoogst haalbare en de eeuwige roem. Een plaats in de analen van de volleybal historie. Kampioen worden in je eigen competitie. Velen wagen een kans. Voor slechts weinigen is deze eer weggelegd. Wedstrijden in de sporthallen te Geesteren, Tubbergen of Ootmarsum. Zo kun je in deze competitie dus bijvoorbeeld uit spelen in je eigen woonplaats. 55 Minuten lang volleyballen. 55 Minuten zien hoe raar een balletje kan rollen. Bloedfanatiek achter elke bal aan duiken of gewoon henig an. Wij komt der zo ok wa. Voor sommigen onder ons zijn die 55 minuten veel te kort. Anderen hebben in die tijd allang gezien dat er geen winst te behalen viel en gaan dan voor een overwinning in de 3e helft. Want ook die moeten we zeker niet vergeten in deze competitie. De hoogtepunten in de 3e helft zijn meestal talrijker dan die in de wedstrijd. Tijdens de wedstrijden zijn de nodige discussies soms aanwezig. Was die bal nu uit of net niet?? Wat doet jouw voet aan onze kant van het net?? En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende volleybal technieken die er tijdens een wedstrijd worden toegepast. Acrobatische hoogstandjes die een teveel of totaal gebrek aan techniek proberen te verbergen. Er zijn vele manieren om die bal over het net te krijgen. In de loop van dit seizoen komen er zekers weer een paar nieuwe bij. Het is dan ook een competitie die zich blijft ontwikkelen.

17 -17- Het leuke van deze competitie is ook dat je de tegenstanders ook in je gewone leven tegenkomt. Altijd goed voor een leuk gesprek op een feestje of een bijeenkomst. Discussies blijven er altijd tijdens een wedstrijd. Met de scheidsrechter, de tegenstander, je teamleden, of de organisatie. Gelukkig zijn de meeste problemen na de wedstrijd al weer onderling opgelost. Bij het eerste glas bier of fris in de kantine wordt er niet meer terug gekeken. Een blik op de tegenstander en een Proost jongens, de volgende keer is hij voor ons., doet het meeste leed gelukkig wel weer vergeten. Dat kantine gedeelte hoort dan ook zeker bij elke wedstrijd. De in de wedstrijd verloren gegane calorieën moeten weer worden bijgevuld tot aanvaardbaar niveau. Ook dit gebeurt geheel in stijl. De heren doen dit met een gehaktbal, de dames met een bami-bal. Lekker en sportief met de bal bezig tot het laatste eind. Of met mayonaise. De organisatie heeft weer zijn best gedaan om een mooi boekje samen te stellen zodat de wedstrijden goed kunnen verlopen. Eisen en wensen blijven er altijd. Spreek ze uit of leg ze voor. Zoeken naar oplossingen kan altijd. We wensen iedereen dan ook een leuk, gezellig en bovenal sportief seizoen. Dat de beste moge winnen!! Veel succes!!!!

18 -18-

19 -19- Datum Geest D1 2 Tornado 1 Tornado 2 Tornado H1 H2 3 Tornado 2 Flash Stars 1 Esch Stars H Geest H1 2 Esch Stars 1 Esch Stars 2 Tornado D2 H1 3 Tornado 1 Klumpers/VVA 1 Tornado H Tubb H2 1 Dynamo 2 Dynamo 3 Krekkers D2 D2 2 Manderveen 1 Esch Stars 1 Kadoeng D Tubb D3 1 Krekkers 2 Krekkers 3 Manderveen D1 D3 2 Kadoeng 2 Manderveen 2 Dynamo H Ootm D2 4 Set Up 2 Set Up 3 Kadoeng H1 D1 5 Kadoeng 1 Set Up 1 Krekkers H Ootm H2 4 Krekkers 1 Kadoeng 1 Set Up D3 Datum Geest H1 2 Vjenne Kearls 1 Esch Stars 1 Krekkers D1 D3 3 Tornado 3 Flash Stars 1 Dynamo D Geest D1 2 Krekkers 1 Tornado 1 Vjenne Kearls H1 D1 3 Dynamo 1 Flevoll 1 H Steggink Tubb D3 1 Dynamo 2 Krekkers 2 VVL D1 D4 2 Dynamo 3 Dynamo 4 Set Up D Tubb D2 1 Saasveldia 1 VVL 1 Dynamo D2 D4 2 Set Up 4 Flevoll 2 Dynamo D Ootm H1 4 Dynamo 1 Set Up 1 PH D1 H2 5 VVL 1 Rosstars 1 Set Up D Ootm D4 4 Tornado 4 VVL 3 Dynamo H1 D2 5 PH 1 Set Up 2 VVL H1

20 -20- Tel

21 -21- Datum Geest D1 2 Tornado 2 Set Up 1 Tornado D3 H2 3 Flash Stars 1 Krekkers 1 Kadoeng D Geest D3 2 Tornado 3 Kadoeng 2 Flash Stars H Tubb D1 1 Dynamo 1 Kadoeng 1 Rosstars H1 H2 2 Dynamo 3 Tornado 2 Dynamo H Tubb H1 1 Dynamo 1 Tornado 1 Kadoeng D1 H2 2 Rosstars 1 Dynamo 2 Tornado H Ootm D2 4 Set Up 3 Esch Stars 1 Krekkers D3 D2 5 Saasveldia 1 Manderveen 1 Esch Stars H Ootm H1 4 Esch Stars 2 Klumpers/VVA 1 Esch Stars D1 D3 5 Krekkers 3 Manderveen 2 Saasveldia D1 Datum Geest D3 2 Krekkers 2 Kadoeng 2 Tornado D1 H1 3 Esch Stars 1 Tornado 1 Flevoll D Geest D1 2 Flevoll 1 Krekkers 1 Esch Stars H1 D1 3 Tornado 1 Kadoeng 1 Krekkers D Tubb D3 1 Flash Stars 1 Dynamo 2 VVL D1 D4 2 Dynamo 3 Tornado 4 Dynamo D Tubb D2 1 VVL 1 PH 1 Flash Stars D1 D4 2 Dynamo 4 Flevoll 2 Tornado D Ootm D4 4 Set Up 4 VVL 3 Set Up D2 H1 5 Set Up 1 Vjenne Kearls 1 Kadoeng H Ootm D2 4 Set Up 2 Manderveen 1 Set Up D4 H2 5 Kadoeng 1 VVL 1 Set Up H1

22 -22-

23 -23- Datum Geest D1 2 Tornado 2 Dynamo 1 Flash Stars D1 D2 3 Esch Stars 1 VVL 1 Krekkers D Geest D3 2 Manderveen 2 Flash Stars 1 Tornado D2 D3 3 Krekkers 3 Tornado 3 Esch Stars D Tubb H2 1 Dynamo 2 Tornado 2 Dynamo H3 H1 2 Esch Stars 2 Dynamo 1 Flash Stars H Tubb H2 2 Flash Stars 1 Dynamo 3 Dynamo H Ootm D2 4 Set Up 3 Saasveldia 1 Rosstars H1 D1 5 Set Up 1 Flevoll 1 Set Up H Ootm H2 4 Rosstars 1 Kadoeng 1 Set Up D3 H1 5 Klumpers/VVA 1 Set Up 1 Set Up D1 Datum Geest D3 2 Krekkers 2 Tornado 3 Dynamo D3 H1 3 Tornado 1 Vjenne Kearls 1 H.Steggink Geest D1 2 Tornado 1 Dynamo 1 H.Steggink D4 3 Dynamo 3 Set Up 4 Krekkers D Tubb D4 1 Dynamo 4 Tornado 4 Krekkers H1 D3 2 Kadoeng 2 Dynamo 2 Manderveen D Tubb H2 1 Krekkers 1 VVL 1 Kadoeng D2 D2 2 Manderveen 1 PH 1 Dynamo D Ootm H1 4 Esch Stars 1 Dynamo 1 Kadoeng D1 D4 5 Flevoll 2 VVL 3 Saasveldia D Ootm D2 4 Set Up 2 Saasveldia 1 Flevoll D2 D1 5 Kadoeng 1 Krekkers 1 Esch Stars H1

24 -24-

25 -25- Datum Geest D1 2 Tornado 2 Flevoll 1 H.Steggink H2 3 Tornado 2 Krekkers 1 Esch Stars H Geest D3 2 Krekkers 3 Flash Stars 1 Flevoll D1 H1 3 Esch Stars 1 Klumpers/VVA 1 H.Steggink Tubb H2 1 Kadoeng 1 Flash Stars 1 Dynamo H3 D2 2 Set Up 2 Esch Stars 1 Krekkers D Tubb H2 1 Dynamo 3 Rosstars 1 Kadoeng H1 D3 2 Krekkers 2 Manderveen 2 Set Up D Ootm D2 4 Set Up 3 VVL 1 Set Up H1 D1 5 Tornado 1 Set Up 1 Esch Stars H Ootm H1 4 Esch Stars 2 Set Up 1 Tornado D1 Datum Geest H1 2 Esch Stars 2 Tornado 1 Saasveldia D1 D3 3 Tornado 3 Dynamo 2 Flevoll D Geest D2 2 Saasveldia 1 PH 1 Tornado D3 D4 3 Flevoll 2 Tornado 4 Esch Stars H Tubb H1 1 Dynamo 1 Vjenne kearls 1 Krekkers D1 D4 2 Dynamo 3 VVL 3 Dynamo D Tubb D1 1 Dynamo 1 Krekkers 1 Vjenne Kearls H1 D1 2 Tornado 2 Kadoeng 1 Dynamo H Ootm D3 4 Krekkers 3 Kadoeng 2 Set Up D3 D4 5 Dynamo 4 Set Up 4 VVL H Ootm D2 4 Set Up 3 Manderveen 1 Kadoeng D2 H2 5 VVL 1 Dynamo 2 Krekkers D3

26 -26- Veldkaamp WB Geesteren T (0546) E info@oudeavenhuis.nl W biotopen en natuurterreinen landschappelijke beplantingen vijvers en poelen rasters en landhekken cultuur-historische bouwwerken picknicktafels subsidies ontwerp en aanleg van tuinen Everlostraat MR Rossum (Ov) Tel Fax welhuis@planet.nl Internet

27 -27- Datum Geest D1 2 Tornado 1 Flevoll 1 Rosstars H1 H2 3 VVL 1 Tornado 2 Flash Stars H Geest H2 2 Rosstars 1 Flash Stars 1 Tornado D Tubb D2 1 Esch Stars 1 PH 1 Manderveen D2 H2 2 Dynamo 3 Kadoeng 1 Krekkers D Tubb D3 1 Krekkers 2 Flash Stars 1 Dynamo H3 D3 2 Manderveen 2 Dynamo 2 Esch Stars D Ootm D1 4 Set Up 1 Krekkers 1 Esch Stars H1 D2 5 Set Up 2 VVL 1 Klumpers/VVA H Ootm H1 4 Esch Stars 1 Set Up 1 VVL D1 H1 5 Klumpers/VVA 1 Vjenne Kearls 1 Set Up D2 Datum Geest D3 2 Manderveen 2 Tornado 3 Dynamo D3 H1 3 Set Up 1 Tornado 1 Flevoll D Geest D4 2 Dynamo 3 Flevoll 2 Manderveen D2 D1 3 Flevoll 1 Kadoeng 1 Tornado H Tubb H1 1 Klumpers/VVA 1 Dynamo 1 Set Up D1 H2 2 Krekkers 1 Dynamo 2 Esch Stars D Tubb D2 1 Esch Stars 1 Saasveldia 1 Dynamo H2 D1 2 Set Up 1 Dynamo 1 Klumpers/VVA H Ootm D4 4 Set Up 4 Tornado 4 VVL D3 D3 5 Flash Stars 1 Kadoeng 2 Dynamo D Ootm D2 4 VVL 1 Manderveen 1 Flash Stars D1 D4 5 Dynamo 4 VVL 3 Set Up D4

28 -28-

29 -29- Datum Geest H1 2 Esch Stars 2 Vjenne Kearls 1 Tornado D2 D4 3 Flevoll 2 Set Up 4 Tornado H Geest D1 2 Tornado 2 Krekkers 1 Esch Stars H2 H2 3 Tornado 2 Kadoeng 1 Vjenne Kearls H Tubb D3 1 Krekkers 3 Dynamo 2 Set Up D3 H2 2 Dynamo 2 Flash Stars 1 PH D Tubb D2 1 Set Up 3 PH 1 Dynamo H2 D4 2 Dynamo 4 Dynamo 3 Krekkers D Ootm H2 4 Rosstars 1 Krekkers 1 VVL D1 H2 5 VVL 1 Dynamo 3 Esch Stars D Ootm D4 4 VVL 3 Tornado 4 VVL H1 D2 5 VVL 1 Esch Stars 1 Dynamo H3 Datum Geest H1 2 Esch Stars 2 Esch Stars 1 Tornado D1 H1 3 Klumpers/VVA 1 Tornado 1 Tornado D Geest D1 2 Tornado 2 Tornado 1 Klumpers/VVA H1 D4 3 Tornado 4 Dynamo 3 Esch Stars H Tubb D3 1 Krekkers 3 Krekkers 2 Flevoll D2 D3 2 Manderveen 2 Kadoeng 2 Dynamo D Tubb D4 1 Flevoll 2 Dynamo 4 Manderveen D2 D2 2 Esch Stars 1 Manderveen 1 Krekkers D Ootm D4 4 VVL 3 Set Up 4 Set Up D3 H2 5 Tornado 2 Rosstars 1 Set Up D Ootm D2 4 Set Up 3 Set Up 2 VVL D3 D1 5 Set Up 1 Kadoeng 1 Rosstars H1

30 -30-

31 -31- Datum Geest D1 2 Tornado 1 Krekkers 1 Tornado D3 D2 3 Set Up 2 PH 1 Esch Stars H Geest H1 2 Esch Stars 1 Vjenne Kearls 1 Tornado D1 D3 3 Flash Stars 1 Tornado 3 Set Up D Tubb D1 1 Flevoll 1 Dynamo 1 Krekkers H1 H2 2 Dynamo 2 Kadoeng 1 Set Up H Tubb H2 1 Krekkers 1 Dynamo 3 Dynamo H2 H1 2 Set Up 1 Dynamo 1 Flevoll D Ootm H2 4 VVL 1 Flash Stars 1 Krekkers D2 D2 5 VVL 1 Saasveldia 1 Dynamo D Ootm D3 4 Krekkers 2 Dynamo 2 VVL H1 Datum Geest D3 2 Kadoeng 2 Tornado 3 Tornado D4 H1 3 Tornado 1 Dynamo 1 Flash Stars H Geest H2 2 Flash Stars 1 Tornado 2 Tornado H1 D4 3 Tornado 4 Dynamo 4 Kadoeng D Tubb D4 1 VVL 3 Flevoll 2 Set Up D4 H1 2 Klumpers/ VVA 1 Esch Stars 2 Kadoeng D Tubb D1 1 Kadoeng 1 Dynamo 1 Klumpers/VVA H1 D4 2 Set Up 4 Dynamo 3 VVL D Ootm D3 4 Manderveen 2 Krekkers 3 Esch Stars D1 D1 5 Set Up 1 Tornado 2 Manderveen D Ootm D2 4 Manderveen 1 Saasveldia 1 Set Up D1 D2 5 Esch Stars 1 Set Up 3 Manderveen D2

32 -32-

33 -33- Datum Geest D1 2 Krekkers 1 Flevoll 1 Tornado H1 D1 3 Kadoeng 1 Tornado 1 Esch Stars H Geest H1 2 Tornado 1 Esch Stars 1 Kadoeng D Tubb D2 1 PH 1 VVL 1 Dynamo D2 H2 2 Dynamo 3 Dynamo 2 Flash Stars D Tubb D3 1 Dynamo 2 Flash Stars 1 VVL D1 D3 2 Kadoeng 2 Krekkers 2 Dynamo H Ootm D2 4 Manderveen 1 Set Up 2 Rosstars H1 H2 5 Kadoeng 1 Krekkers 1 Vjenne Kearls H Ootm H2 4 Rosstars 1 VVL 1 Manderveen D1 H1 5 Vjenne Kearls 1 Set Up 1 Krekkers H1 Datum Geest H1 2 Set Up 1 Klumpers/VVA 1 Krekkers H1 D4 3 Set Up 4 Dynamo 4 Tornado H Geest H2 2 Krekkers 1 Flash Stars 1 Set Up H1 H2 3 Tornado 2 Dynamo 3 Klumpers/VVA H Tubb H1 1 Dynamo 1 Esch Stars 2 VVL H1 H2 2 Dynamo 2 Rosstars 1 Kadoeng H Tubb H2 1 VVL 1 Kadoeng 1 Dynamo H1 D4 2 VVL 3 Dynamo 3 Dynamo H2

34 -34- Duurzame energiesystemen

35 -35- Datum Geest D3 2 Tornado 3 Krekkers 3 Tornado H2 D4 3 Tornado 4 Flevoll 2 Dynamo H Geest H2 2 Tornado 2 Dynamo 2 Krekkers D3 H2 3 Dynamo 3 Flash Stars 1 Tornado D Tubb D2 1 PH 1 Manderveen 1 Dynamo D1 D3 2 Flash Stars 1 Manderveen 2 Tornado D Tubb D1 2 Dynamo 1 Tornado 2 PH D Ootm D2 4 Saasveldia 1 Set Up 2 VVL H1 H2 5 Kadoeng 1 Rosstars 1 Flevoll D Ootm H2 4 VVL 1 Krekkers 1 Saasveldia D1 D1 5 Flevoll 1 Set Up 1 Kadoeng H1 Datum Geest D4 2 Tornado 4 Set Up 4 Tornado D3 D1 3 Krekkers 1 Kadoeng 1 Tornado H Geest D3 2 Tornado 3 Krekkers 2 Tornado D4 H1 3 Vjenne Kearls 1 Tornado 1 Krekkers D Tubb D4 1 Flevoll 2 Dynamo 3 Dynamo D2 D1 2 Dynamo 1 Tornado 1 H.Steggink Tubb H1 1 Dynamo 1 Esch Stars 1 H.Steggink D3 2 Dynamo 2 Kadoeng 2 Flevoll D Ootm H2 4 Flash Stars 1 Kadoeng 1 Tornado H2 H2 5 Rosstars 1 Dynamo 3 Krekkers H Ootm H2 4 Krekkers 1 Tornado 2 Rosstars H1 D4 5 VVL 3 Dynamo 4 Flash Stars H1

36 -36-

37 -37- Datum Geest D4 2 Tornado 4 VVL 3 Flevoll D1 D3 3 Flash Stars 1 Krekkers 3 Set Up D Geest D1 2 Flevoll 1 Tornado 2 Flash Stars D1 D1 3 Set Up 1 Tornado 1 Steggink Tubb D4 1 Dynamo 3 Dynamo 4 VVL H1 D3 2 Manderveen 2 Krekkers 2 Dynamo H Tubb H2 1 Dynamo 2 VVL 1 Manderveen D2 D2 2 VVL 1 Set Up 3 Dynamo D Ootm H1 4 Klumpers/VVA 1 Esch Stars 1 Set Up D2 H1 5 Set Up 1 Esch Stars 2 Flevoll D Ootm D4 4 Set Up 4 Flevoll 2 Set Up D1 D2 5 Esch Stars 1 Set Up 2 Klumpers/VVA H1 Datum Geest D1 2 Kadoeng 1 Tornado 2 Esch Stars H2 H2 3 Tornado 2 VVL 1 Tornado H Geest H1 2 Tornado 1 Esch Stars 2 Kadoeng D Tubb D1 1 Krekkers 1 Dynamo 1 Tornado D3 D2 2 PH 1 Saasveldia 1 Kadoeng H Tubb H2 1 Kadoeng 1 Dynamo 3 Krekkers D1 D3 2 Dynamo 2 Tornado 3 PH D Ootm H2 4 Flash Stars 1 Rosstars 1 Vjenne Kearls H1 D2 5 Manderveen 1 Set Up 3 Kadoeng D Ootm D3 4 Kadoeng 2 Krekkers 3 Flash Stars H1 H1 5 Vjenne Kearls 1 Dynamo 1 Manderveen D1

38 -38-

39 -39- Datum Geest D4 2 Dynamo 3 Tornado 4 Krekkers D1 H1 3 Vjenne Kearls 1 Klumpers/VVA 1 Flevoll D Geest D1 2 Flevoll 1 Tornado 1 Klumpers/VVA H1 D1 3 Krekkers 1 Set Up 1 Vjenne Kearls H Tubb D4 1 Dynamo 4 Flevoll 2 Dynamo H2 D3 2 Dynamo 2 Manderveen 2 PH D Tubb H2 1 Dynamo 2 Krekkers 1 Dynamo D2 D2 2 PH 1 Esch Stars 1 Dynamo D Ootm D3 4 Flash Stars 1 Krekkers 2 Set Up D4 H1 5 Set Up 1 Esch Stars 1 VVL D Ootm D2 4 VVL 1 Set Up 2 Set Up H1 D4 5 Set Up 4 VVL 3 Flash Stars D1 Datum Geest H2 2 Kadoeng 1 Tornado 2 Manderveen D2 D4 3 Dynamo 4 Tornado 4 VVL D Geest D3 2 Tornado 3 Manderveen 2 Kadoeng H1 D4 3 Flevoll 2 VVL 3 Tornado D Tubb H2 1 Dynamo 3 VVL 1 Flash Stars D1 D1 2 Kadoeng 1 Flevoll 1 Dynamo H Tubb H1 1 Dynamo 1 Klumpers/ VVA 1 Kadoeng D1 D3 2 Kadoeng 2 Flash Stars 1 Dynamo H Ootm H2 4 Krekkers 1 Rosstars 1 Set Up D3 D1 5 Dynamo 1 Set Up 1 Saasveldia D Ootm D2 4 Saasveldia 1 Set Up 3 Dynamo D1 D4 5 Dynamo 3 Set Up 4 Krekkers H1

40 -40- Slagerij Lansink Autobedrijf Bekhuis Bakkerij de Bosbakker Watermolen Bels V.B Bestratingen Café-restaurant Bolscher Theehuis Dennenoord Rabobank Groeneveld Natuursteen Hotel- Rest. Tante Sien Drankenhandel Veelers Tweewielers Westerhof Hansté schilderwerken Plus Droste Kapsalon Oude Luttikhuis Schildersbedrijf G.Wichman Veldscholten - Molenaar hoveniers Installatie bedrijf. F.H. Loohuis Veehandel Gebr. Boswerger De Manderveense aardbei Bloemenhandel Reinerink Jan Brunninkhuis Ondernemingsadvies Bouwbedrijf Scholte op Reimer Restaurant-Kegelcentrum Nijhuis Zuivelboerderij t Hoepel

41 -41- Datum Geest D1 2 Krekkers 1 Tornado 2 Vjenne Kearls H1 D2 3 Manderveen 1 VVL 1 Esch Stars H Geest H1 2 Vjenne Kearls 1 Esch Stars 2 Krekkers D1 D4 3 Dynamo 4 Set Up 4 Manderveen D Tubb D2 1 Saasveldia 1 Esch Stars 1 Flash Stars H1 D4 2 Dynamo 3 VVL 3 Dynamo D Tubb D3 1 Dynamo 2 Krekkers 3 Dynamo D3 H2 2 Flash Stars 1 Dynamo 2 Saasveldia D Ootm D2 4 PH 1 Set Up 3 Tornado H1 D4 5 Flevoll 2 Tornado 4 Set Up H Ootm H1 4 Tornado 1 Set Up 1 PH D1 Datum Geest H2 2 Dynamo 3 Krekkers 1 Tornado H2 H2 3 kadoeng 1 Dynamo 2 Rosstars H Geest H2 2 Rosstars 1 Tornado 2 Steggink Tubb D4 1 Dynamo 3 Flevoll 2 Zaaldienst D4 2 Dynamo 4 VVL 3 Zaaldienst Ootm D4 4 Set Up 4 Tornado 4 Zaaldienst H2 5 Flash Stars 1 VVL 1 Zaaldienst

42 -42- VERKOOP - ONDERHOUD - REPARATIE ZOWEL PARTICULIER ALS ZAKELIJK n Mös WC Geesteren

43

44

Trimcompetitie

Trimcompetitie -2- -3- Inleiding Vele volleyballers zullen op dit moment de training hebben hervat voor het op peil brengen van de lichamelijke conditie en technische vaardigheden die nodig zijn om over enkele weken

Nadere informatie

SPORTHAL DE VLASKOEL SPORTLAAN 4 TUBBERGEN SPORTHAL DE RANSUIL VINCKENWEG 14 GEESTEREN SPORTHAL DE SCHALM WILDEHOF 2 OOTMARSUM

SPORTHAL DE VLASKOEL SPORTLAAN 4 TUBBERGEN SPORTHAL DE RANSUIL VINCKENWEG 14 GEESTEREN SPORTHAL DE SCHALM WILDEHOF 2 OOTMARSUM -2- SPORTHAL DE VLASKOEL SPORTLAAN 4 TUBBERGEN SPORTHAL DE RANSUIL VINCKENWEG 14 GEESTEREN SPORTHAL DE SCHALM WILDEHOF 2 OOTMARSUM -3- Inleiding Ten schrijve van dit programma boekje zitten we nog volop

Nadere informatie

VC Geldrop Heren Recreanten Competitie. Samenvatting van afspraken betreffende gedragsregels Eindhoven september 2015

VC Geldrop Heren Recreanten Competitie. Samenvatting van afspraken betreffende gedragsregels Eindhoven september 2015 1. DOEL De recreantencompetitie moet recreatief volleybal geven, dit houdt in dat het spel en alles wat daarmee samenhangt, ontspannend moet werken. 2. ORGANISATIE / STRUCTUUR 2.1. De competitie is voor

Nadere informatie

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden.

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden. Welkom bij ons recreatie toernooi! Het is mij een eer om jullie namens Volleybalvereniging Woudenberg van harte welkom te heten bij alweer de 44 e editie van ons Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi.

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. 3 Wedstrijdreglement. Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen. Versie juni

Wedstrijdreglement. 3 Wedstrijdreglement. Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen. Versie juni 3 Wedstrijdreglement Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen Versie juni 2014 1 Inhoud 3.5.1 Algemeen... 3 3.5.2 Opbouw... 3 3.5.3 Inschrijven... 3 3.5.4 Samenstellen team... 4 3.5.5 Deelname

Nadere informatie

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden.

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden. Welkom allemaal! Namens Volleybalvereniging Woudenberg heet ik iedereen hartelijk welkom bij de 45 e (!) editie van ons Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi. Wij zijn erg blij met het feit dat

Nadere informatie

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden.

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden. Welkom bij ons recreatie toernooi! Het is mij een eer om jullie namens Volleybalvereniging Woudenberg van harte welkom te heten bij alweer de 43 e editie van ons Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi.

Nadere informatie

Op woensdag 25 mei 2016 is aansluitend aan de laatste wedstrijden de prijsuitreiking in deze uiterst gezellige en dan altijd overvolle kantine.

Op woensdag 25 mei 2016 is aansluitend aan de laatste wedstrijden de prijsuitreiking in deze uiterst gezellige en dan altijd overvolle kantine. Welkom bij ons recreatie toernooi! Het is mij een eer jullie namens de Volleybalvereniging Woudenberg van harte welkom te heten bij de 42 e editie van dit Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi.

Nadere informatie

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten.

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten. Van de organisatie Om het kwalificatietoernooi in goede banen te leiden, zijn de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Hieronder vinden jullie de gedragscode, aandachtspunten, deelname en reglement

Nadere informatie

Zaalvoetbalcompetitie. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Zaalvoetbalcompetitie. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Zaalvoetbalcompetitie Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2008-2009 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten (de wisseltijd tussen

Nadere informatie

Welkom bij ons recreatie toernooi!

Welkom bij ons recreatie toernooi! Welkom bij ons recreatie toernooi! Het is mij een eer jullie namens de Volleybalvereniging Woudenberg van harte welkom te heten bij de 41 e editie van dit recreatietoernooi. Wij zijn verheugd dat weer

Nadere informatie

Buurten en Straten Volleybal Toernooi Uithuizen

Buurten en Straten Volleybal Toernooi Uithuizen Buurten en Straten Volleybal Toernooi Uithuizen 27-28 oktober H.J. Brontshal Uithuizen, oktober 2008. Geacht contactpersoon, Hierbij ontvangt u het programma van het Buurten en Straten Volleybal Toernooi

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

Beste volleybal(st)ers, Hartelijk dank voor uw aanmelding. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor het. Twente Print Jeugdtoptoernooi.

Beste volleybal(st)ers, Hartelijk dank voor uw aanmelding. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor het. Twente Print Jeugdtoptoernooi. Programmaboekje Zondag 9 september 2018 Beste volleybal(st)ers, Voorwoord Hartelijk dank voor uw aanmelding. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor het Twente Print Jeugdtoptoernooi. Dit jaar organiseert

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2015-2016 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2017-2018 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2014-2015 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Vereniging Plaats Poule Sleen Sleen MB07 Emmen 95 Emmen MB07 LEDnovate Esch Stars Vasse MB07 Volco Ommen MB07 Smash (Beilen) Beilen MB07

Vereniging Plaats Poule Sleen Sleen MB07 Emmen 95 Emmen MB07 LEDnovate Esch Stars Vasse MB07 Volco Ommen MB07 Smash (Beilen) Beilen MB07 Vereniging Plaats Poule Sleen Sleen 07 Emmen 95 Emmen 07 LEDnovate Esch Stars Vasse 07 Volco Ommen 07 Smash (Beilen) Beilen 07 Kuipers Flevoll Fleringen 08 Springendal Set-Up '65 Ootmarsum 08 Twente '05

Nadere informatie

Beste volleybal(st)ers, Hartelijk dank voor uw aanmelding. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor het. Twente Print Jeugdvoorbereidingstoernooi.

Beste volleybal(st)ers, Hartelijk dank voor uw aanmelding. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor het. Twente Print Jeugdvoorbereidingstoernooi. Programmaboekje Zaterdag 8 september 2018 Beste volleybal(st)ers, Voorwoord Hartelijk dank voor uw aanmelding. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor het Twente Print Jeugdvoorbereidingstoernooi.

Nadere informatie

VRIJE CURACAOSE VOETBAL FEDERATIE WEDSTRIJDREGLEMENT SEIZOEN

VRIJE CURACAOSE VOETBAL FEDERATIE WEDSTRIJDREGLEMENT SEIZOEN VRIJE CURACAOSE VOETBAL FEDERATIE WEDSTRIJDREGLEMENT SEIZOEN 2006-2007 Art. 1 Algemeen De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de FIFA, tenzij in het wedstrijdreglement anders wordt vermeld.

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2016-2017 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Vereniging Plaats Poule SV Dynamo Apeldoorn MC09 VIOS Beltrum Beltrum MC09 Set Up '69 Scherpenzeel MC09 Pegasus (Nijmegen) Nijmegen MC09

Vereniging Plaats Poule SV Dynamo Apeldoorn MC09 VIOS Beltrum Beltrum MC09 Set Up '69 Scherpenzeel MC09 Pegasus (Nijmegen) Nijmegen MC09 Vereniging Plaats Poule SV Dynamo Apeldoorn 09 VIOS Beltrum Beltrum 09 Set Up '69 Scherpenzeel 09 Pegasus (Nijmegen) Nijmegen 09 Apollo 8 Borne 10 Lutheria De Lutte 10 Trivos Wijchen 10 Bas Autowas Voorsterslag/VC

Nadere informatie

33e V.C.Z. JEUGD-KVT 23 december 2013 www.vcz-zuidwolde.nl Welkom op het VCZ Jeugd-KerstVolleybalToernooi! Namens de hoofdsponsor Tapijt- en slaaptoko en de toernooicommissie van volleybalvereniging V.C.Z.

Nadere informatie

Volleybalvereniging Bakkerij Jonker/ Blauw Wit bedankt:

Volleybalvereniging Bakkerij Jonker/ Blauw Wit bedankt: Volleybalvereniging Bakkerij Jonker/ Blauw Wit bedankt: BPM-MEF Media & Entertainment Sponsoren: Bakkerij Jonker BPM-MEF Media & Entertainment Van Gelder Hoveniers Vrijzon Van t Hof Grondboringen Autorijschool

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Reglement Streetsoccertoernooi 2018 Reglement Streetsoccertoernooi 2018 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2018 verloopt via formdesk. De schoolsport coördinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Z.V.F. versie 6.0 aanmaakdatum

Huishoudelijk reglement Z.V.F. versie 6.0 aanmaakdatum Huishoudelijk reglement Zaalvoetbal Vereniging Franeker Z.V.F. 1. Competitie bedrijfszaalvoetbal De onderlinge competitie wordt gespeeld in sporthal de Trije in Franeker Bij voorkeur op de vrijdagavond.

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Bardienst: Met 2 personen Laatste of enige bardienst op een middag/avond: eindtijd in overleg

Bardienst: Met 2 personen Laatste of enige bardienst op een middag/avond: eindtijd in overleg Aanwijzingen bij de teamtaken: Zaalwacht: Sleutel ophalen in overleg met het wedstrijdsecretariaat 1 uur voor de 1e wedstrijd de zaal openen Opbouwen en afbouwen samen met de teams Let op de nethoogtes

Nadere informatie

HEERDERSTRANDTOERNOOI. powered by. 16 juni

HEERDERSTRANDTOERNOOI. powered by. 16 juni HEERDERSTRANDTOERNOOI powered by 16 juni 2018-1- VOORWOORD Welkom op het AH BEACH toernooi tijdens de 28e editie van het De Wilde Heerderstrandtoernooi! Dit is het wedstrijdboekje met alle informatie De

Nadere informatie

Volleybal vereniging Bakkerij Jonker/ Blauw Wit bedankt:

Volleybal vereniging Bakkerij Jonker/ Blauw Wit bedankt: Volleybal vereniging Bakkerij Jonker/ Blauw Wit bedankt: BPM-MEF Media & Entertainment Subsponsors: Bakkerij Jonker BPM-MEF Media & Entertainment Van Gelder Hoveniers Vrijzon Van t Hof Grondboringen Autorijschool

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Stratenvolleybaltoernooi 2016

Stratenvolleybaltoernooi 2016 Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn 39ste Stratenvolleybaltoernooi 2016 Leo van der Werf was in 1954 mede-oprichter van volleybalvereniging De Meeuwen, trainer, speler, coach, scheidsrechter, bestuurslid

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

VOORWOORD. Parkeren Parkeren kost 4,00. Bij de parkeerplaats en op het strand staan parkeerautomaten waar je een uitrijkaartje kunt kopen.

VOORWOORD. Parkeren Parkeren kost 4,00. Bij de parkeerplaats en op het strand staan parkeerautomaten waar je een uitrijkaartje kunt kopen. 20 juni 2015-1- VOORWOORD Welkom op het AH BEACH toernooi tijdens de 25e editie van het Rabobank Heerderstrandtoernooi! Dit is het wedstrijdboekje met alle informatie De belangrijkste mededelingen op een

Nadere informatie

Programma 1 e deel. Were Di Recreantenvolleybal competitie. seizoen

Programma 1 e deel. Were Di Recreantenvolleybal competitie. seizoen Programma 1 e deel Were Di Recreantenvolleybal competitie seizoen 2016 2017 Beste volleyballiefhebbers, Het is weer tijd om sportief te worden. Dat komt goed uit want de vakantie zit er weer op. We hopen

Nadere informatie

SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI

SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI 5 JANUARI 2018 1 Envelop 0,50 2 Voorwoord Op 5 januari 2018 is het weer zover! Het schoolvolleybal wordt dit keer voor de 45e keer gehouden voor de Oostzaanse basisscholen. Het

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BEDRIJFSVOLLEYBALCOMPETITIE m.i.v. 2012

WEDSTRIJDREGLEMENT BEDRIJFSVOLLEYBALCOMPETITIE m.i.v. 2012 WEDSTRIJDREGLEMENT BEDRIJFSVOLLEYBALCOMPETITIE m.i.v. 2012 1. De spelleiding is in handen van het team genoemd op het speelschema. Genoemd team is verantwoordelijk voor het omroepen/afroepen van de wedstrijden

Nadere informatie

50e BEDRIJFSSPORT COMPETITIE

50e BEDRIJFSSPORT COMPETITIE 50e BEDRIJFSSPORT COMPETITIE 2012 Soester Zakenkring Volleybal Bedrijf afkorting Teams Arkemeyde - Kwadrant Arkemeyde 1 Van Asch infrastructuur v Asch 1 Sticht. Kindercentra Soest BSO 1 Cult.techn H.G.v.Dorresteijn

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 40e editie SPEELDATA 10 en 16 juni 2018 Deelnemers: Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2018 Poule A Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 1062018

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal Basisscholen toernooi oktober Aanvang wedstrijden (14.30 uur)

Programmaboekje schoolvolleybal Basisscholen toernooi oktober Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Programmaboekje schoolvolleybal 2017 Basisscholen toernooi 2017 25 oktober 2017 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sporthal Midland Zangvogelweg 140 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 38e editie SPEELDATA 22 en 28 mei 2016 Deelnemers: Fam. van Grandia DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2016 Fam. Grandia Poule A 2252013 Wedstrijden veld 1 (bij tent) Wedstrijden

Nadere informatie

Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg.

Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg. Bijlage 1 Deel III-B. Reglement voor recreantencompetitie Afdeling Limburg. Hoofdstuk 14. Gerechtigdheid tot spelen recreantencompetitie 14.1 Speelgerechtigdheid 1. Dames en heren welke lid zijn van een

Nadere informatie

Voorwoord. Namens onze vereniging wens ik iedereen veel spelplezier en leuke volleybalavonden bij dit 31 e V.C. BLOKKART Lentetoernooi.

Voorwoord. Namens onze vereniging wens ik iedereen veel spelplezier en leuke volleybalavonden bij dit 31 e V.C. BLOKKART Lentetoernooi. Voorwoord Voor u ligt het programmaboekje van het 31 e V.C. BLOKKART Lentetoernooi. De eerste wedstrijden zijn gepland op maandag 9 mei en na zes speelweken eindigen we op donderdag 16 juni. Er wordt deelgenomen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT INHOUDSOPGAVE HUISHOUDELIJK REGLEMENT... 2 Organisatie:... 2 Formaliteiten ten aanzien van deelname aan de competitie:... 2 Competitie:... 3 Wedstrijdreglement:... 4 Overige regels:...

Nadere informatie

Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden

Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden WR art. 3.7.1.5 De Organisator kan (onderdelen) van de organisatie van een kampioenschap aan een Promotor delegeren. Deze Promotor dient

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT S.Z.C. Sittardse Zomeravond Competitie 20 Mei 1963 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Hoofdstuk 1 Naam en zetel van de vereniging De zaalvoetbalorganisatie draagt de naam Sittardse Zomeravond Competitie ( hierna

Nadere informatie

INHOUD. Inhoud 3. Sponsors stratenvolleybal 4/5/10/11/19/21. Lijst van medewerkers 6. Deelnemende teams 6. Poule indeling 7. Wedstrijdreglement.

INHOUD. Inhoud 3. Sponsors stratenvolleybal 4/5/10/11/19/21. Lijst van medewerkers 6. Deelnemende teams 6. Poule indeling 7. Wedstrijdreglement. 2 INHOUD Inhoud 3 Sponsors stratenvolleybal 4/5/10/11/19/21 Lijst van medewerkers 6 Deelnemende teams 6 Poule indeling 7 Wedstrijdreglement.8/9 Wedstrijdschema Mix teams.12/13 Wedstrijdschema 1 e Divisie

Nadere informatie

Binnenkort is het zover; het VIF Recreanten Koppeltoernooi!

Binnenkort is het zover; het VIF Recreanten Koppeltoernooi! Binnenkort is het zover; het VIF Recreanten Koppeltoernooi! Binnenkort organiseren we voor de 19 e keer het VIF Recreanten Koppeltoernooi, in dit schrijven komt alvast alle info aan bod zodat je als deelnemend

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Weerter Scholen Toernooi Basketball

Weerter Scholen Toernooi Basketball Weerter Scholen Toernooi 2017 Basketball mede mogelijk gemaakt door Basketball Promotie Limburg/ Basketball Academie Limburg www.basketballpromotielimburg.nl VOORWOORD Beste deelnemer, na een jaar hard

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Basisscholen toernooi 2018 31 oktober 2018 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sportcomplex Amerena Velduil 2 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt het

Nadere informatie

De spelers en speelsters van beide ploegen en de scheidsrechter dienen een minuut voor het aanvangstijdstip van de wedstrijd opgesteld te staan.

De spelers en speelsters van beide ploegen en de scheidsrechter dienen een minuut voor het aanvangstijdstip van de wedstrijd opgesteld te staan. KORFBAL 8x8 artikel 1. artikel 2. artikel 3. artikel 4. artikel 5. artikel 6. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële spelregels van het IKF, tenzij

Nadere informatie

Informatie Deelnemers Beach Competitie Oldenzaal

Informatie Deelnemers Beach Competitie Oldenzaal Informatie Deelnemers Beach Competitie Oldenzaal 2017 2 Introductie Beste deelnemer, Bedankt voor je deelname aan de Beach Competitie Oldenzaal, we hopen er ook dit jaar weer een mooi feest van te maken.

Nadere informatie

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen!

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen! WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Elke vereniging wordt verzocht zich bij aankomst te melden bij de wedstrijdleiding. Zij krijgen dan tevens de wedstrijdbriefjes voor de verenigingsscheidsrechters. 2. Alle wedstrijden

Nadere informatie

3e Volleybaltoernooi Trim Je Mee 19 februari 2016 Sporthal De Schakel te Munnekeburen

3e Volleybaltoernooi Trim Je Mee 19 februari 2016 Sporthal De Schakel te Munnekeburen 3e Volleybaltoernooi Trim Je Mee 19 februari 2016 Sporthal De Schakel te Munnekeburen Sponsoren De volgende sponsoren hebben het ons mogelijk gemaakt dit toernooi te organiseren: Bouwbedrijf H. Veenstra

Nadere informatie

Sponsors Bedankt!! Aan alle deelnemers van het 21 e Stratenvolleybaltoernooi. Website:

Sponsors Bedankt!! Aan alle deelnemers van het 21 e Stratenvolleybaltoernooi. Website: Website: www.volleybal-oudehaske.nl Aan alle deelnemers van het 21 e Stratenvolleybaltoernooi Onder het motto een gezellig potje volleyballen doen diverse senioren teams (18), kids teams (12) mee aan het

Nadere informatie

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend Voetbalvereniging Z.O.Beemster 22e Z.O.B. RABOBANK Waterland e.o. Jeugdzaalvoetbaltoernooi D, E en F pupillen 27 en 28 december 2010 sporthal De Beukenkamp te Purmerend Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND

Nadere informatie

Wijzigingen regio West

Wijzigingen regio West en regio West Onderstaand vind u de belangrijkste wijzigingen voor de Regio West. Eerst is het huidige artikel omschreven (uitgaande van het nationale reglement), Daaronder het eventueel afwijkende reglement

Nadere informatie

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015 Deelnemende teams: - RCL - FC Zoetermeer - Oliveo - RVC 33 - UVS - Alphia - DCV - V.v. Oegstgeest - Hazerswoude Boys - DSO - DWO - DSVP - Wilhelmus - Soccer Boys - Stompwijk - Oosterhout - RKAVV - Voorschoten

Nadere informatie

DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN. 20 mei Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine:

DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN. 20 mei Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine: DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN 20 mei 2017 DVV '09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine: 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE ZATERDAGMORGEN ZAALWACHT

HANDLEIDING VOOR DE ZATERDAGMORGEN ZAALWACHT HANDLEIDING VOOR DE ZATERDAGMORGEN ZAALWACHT 2017-2018 Het team dat zaalwacht heeft, moet met het hele team aanwezig zijn. De beheerder zorgt dat de deur open is. Zorg dat je tijdig aanwezig bent, in ieder

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Groninger Bedrijfs Tafeltennis Bond (G.B.T.B.)

Wedstrijdreglement. Groninger Bedrijfs Tafeltennis Bond (G.B.T.B.) Competitiereglement (1/8) Wedstrijdreglement Groninger Bedrijfs Tafeltennis Bond (G.B.T.B.) Artikel 1 Competitie en competitieseizoen De GBTB organiseert jaarlijks 1 of meer competities tussen teams van

Nadere informatie

Wedstrijdregels Buitentoernooi Switch 87

Wedstrijdregels Buitentoernooi Switch 87 Spelregels 6 tegen 6 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de NEVOBO-regels 2018-2019. 2. Voor een goed verloop van het toernooi kan de wedstrijdleiding besluiten de puntentelling in een of meer poules

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BEDRIJFSVOLLEYBALCOMPETITIE m.i.v. 2012

WEDSTRIJDREGLEMENT BEDRIJFSVOLLEYBALCOMPETITIE m.i.v. 2012 WEDSTRIJDREGLEMENT BEDRIJFSVOLLEYBALCOMPETITIE m.i.v. 2012 1. De spelleiding is in handen van het team genoemd op het speelschema. Genoemd team is verantwoordelijk voor het omroepen/afroepen van de wedstrijden

Nadere informatie

AVK junioren JO

AVK junioren JO AVK junioren JO17 2017 Sportpark Emiclear Hoolesteeg 6 Amersfoort Voorwoord Beste voetballiefhebber, Voor u ligt het programmaboekje van het Amersfoortse 2017 voor JO17 junioren, dat gehouden wordt op

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Instructie Scheidsrechter

Instructie Scheidsrechter Instructie Scheidsrechter Een wedstrijd kan niet zonder scheidsrechter. In deze korte instructie wordt beschreven wat er van de scheidsrechter wordt verwacht, voor, tijdens en na de wedstrijd. Treedt rustig

Nadere informatie

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008 Programmaboekje VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008 5 april 2008 Welkom op ons VIF toernooi! Het is alweer de 12 e keer dat wij dit toernooi organiseren en ook dit jaar spelen we weer volgens het beproefde

Nadere informatie

Welkom op het 34 e Dorpsvolleybaltoernooi van de Volleybalvereniging Dalen. We nemen vanavond een sportief voorproefje op de Magic Summer!

Welkom op het 34 e Dorpsvolleybaltoernooi van de Volleybalvereniging Dalen. We nemen vanavond een sportief voorproefje op de Magic Summer! Hallo sportvrienden, Welkom op het 34 e Dorpsvolleybaltoernooi van de Volleybalvereniging Dalen. We nemen vanavond een sportief voorproefje op de Magic Summer! Bijgaande tref je het wedstrijdschema en

Nadere informatie

INHOUD. Inhoud... 3. Ontstaan van het stratenvolleybal...4/5. Sponsors stratenvolleybal...6/7/12/13/21. Lijst van medewerkers... 8

INHOUD. Inhoud... 3. Ontstaan van het stratenvolleybal...4/5. Sponsors stratenvolleybal...6/7/12/13/21. Lijst van medewerkers... 8 2 INHOUD Inhoud... 3 Ontstaan van het stratenvolleybal...4/5 Sponsors stratenvolleybal...6/7/12/13/21 Lijst van medewerkers... 8 Deelnemende teams... 8 Poule indeling... 9 Wedstrijdreglement... 10/11 Wedstrijdschema

Nadere informatie

Programma 1 e deel. Were Di Recreantenvolleybal competitie

Programma 1 e deel. Were Di Recreantenvolleybal competitie Programma 1 e deel Were Di Recreantenvolleybal competitie seizoen 2016 2017 Beste volleyballiefhebbers, Het is weer tijd om sportief te worden. Dat komt goed uit want de vakantie zit er weer op. We hopen

Nadere informatie

Reglement KBSS Clubcircuit Kadijk Beachvolleybal Start Systeem (KBSS) Versie 2.0

Reglement KBSS Clubcircuit Kadijk Beachvolleybal Start Systeem (KBSS) Versie 2.0 Reglement KBSS Clubcircuit Kadijk Beachvolleybal Start Systeem (KBSS) Versie 2.0 1 Inhoudsopgave Algemeen 1. Organisatievorm 2. Inschrijving, registratie en deelname 3. Teams 4. Speelschema en indeling

Nadere informatie

Welkom op het Blaashal toernooi

Welkom op het Blaashal toernooi Welkom op het Blaashal toernooi Op zaterdag 8 januari, heten wij iedereen welkom bij de 1e editie van het Blaashal zaalvoetbaltoernooi. Zes voetbalverenigingen (in de categoriën D, E en F) zullen om een

Nadere informatie

Stratenvolleybaltoernooi 2018

Stratenvolleybaltoernooi 2018 Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn 41ste Stratenvolleybaltoernooi 2018 Leo van der Werf was in 1954 mede-oprichter van volleybalvereniging De Meeuwen, trainer, speler, coach, scheidsrechter, bestuurslid

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2016-2017 VROUWEN SENIOREN/VROUWEN U22 POULE B ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2016 SPORTHAL DE CROSSER TE WERKENDAM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID BC VIRTUS VOORWOORD

Nadere informatie

RKSV NEO F en E TOERNOOI

RKSV NEO F en E TOERNOOI F en E toernooi 2016 21 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon : Terrein RKDEO : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI Telefoon : 070-5171083 Donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag Inhoud Welkom 3

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Dit stratenvolleybaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dit stratenvolleybaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: Dit stratenvolleybaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: & 2 INHOUD Inhoud... 3 Sponsors stratenvolleybal... 2/4/5/10/11/21 Lijst van medewerkers... 6 Deelnemende teams... 6 Poule indeling... 7 Wedstrijdreglement.8/9

Nadere informatie

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI 4x4 mini toernooi 2016 28 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

Competitie reglement Tafeltennis Liga Eindhoven

Competitie reglement Tafeltennis Liga Eindhoven Competitie reglement Tafeltennis Liga Eindhoven versie 2016-01 In de TLE wordt gespeeld naar de strekking van de tafeltennissport, daardoor zijn de belangrijkste regels van de ITTF en NTTB van toepassing.

Nadere informatie

DZS RECREATIE FUTSAL DORDRECHT. DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave

DZS RECREATIE FUTSAL DORDRECHT. DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave Dordtse Zaalvoetbal Stichting DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave 14-03-2016. Inschrijving Indien vóór de eerste competitiewedstrijd niet aan alle financiële verplichtingen is voldaan kan de wedstrijd

Nadere informatie

Leidraad invulling nationaal wedstrijdformulier

Leidraad invulling nationaal wedstrijdformulier Leidraad invulling nationaal wedstrijdformulier 1 VOOR DE WEDSTRIJD A Wedstrijdinformatie aan de bovenkant van het formulier "FROTOS" is de thuis spelende ploeg, "PRIKUSA" zijn de gasten. Bron: Officiële

Nadere informatie

Digitaal Wedstrijd Formulier. Handleiding voor de teller

Digitaal Wedstrijd Formulier. Handleiding voor de teller Digitaal Wedstrijd Formulier Handleiding voor de teller Het Digitaal Wedstrijd Formulier (afgekort : DWF) is de moderne manier van het registreren van wedstrijden in de Nederlandse volleybalcompetitie.

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2017-2018 MANNEN SENIOREN POULE D ZATERDAG 2 SEPTEMBER 2017 SPORTHAL TUINWIJK TE BERGEN OP ZOOM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID WBB Giants VOORWOORD Op zaterdag

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016 HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016 1 1. SPELREGELS 1.1 Er wordt gespeeld volgens de door de KNVB opgestelde Handleiding voor Scheidsrechters Futsal, dd. Juli 2011. Echter m.u.v.

Nadere informatie

NATIONAAL WEDSTRIJDFORMULIER

NATIONAAL WEDSTRIJDFORMULIER NATIONAAL WEDSTRIJDFORMULIER INHOUDSOPGAVE Verkleinde uitgave van wedstrijdformulier 3 I Voor de wedstrijd A Bovenkant van het formulier 4 B Rechteronderkant formulier 4 C Goedkeuring 5 II Na de toss voor

Nadere informatie

Schoolvolleybaltoernooi

Schoolvolleybaltoernooi Schoolvolleybaltoernooi 15 maart 2017 Hallo allemaal, Welkom bij het 27e jaarlijkse Volco Ommen Schoolvolleybaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Ommen. Wij hopen dat iedereen weer veel plezier

Nadere informatie

Volleybalvereniging Set Up 69 Scherpenzeel

Volleybalvereniging Set Up 69 Scherpenzeel Volleybalvereniging Set Up 69 Scherpenzeel 2 Wedstrijd-organisatie SVC2017 organisatie: wedstrijdleiding: Volleybalvereniging Set Up 69 Scherpenzeel Kees Boots Harry Buitenhuis Henk van der Hoeff wedstrijdsekretariaat:

Nadere informatie

SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 20 maart 2019 Sporthal de Carrousel

SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 20 maart 2019 Sporthal de Carrousel SCHOOLVOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 20 maart 2019 Sporthal de Carrousel Hallo allemaal, Welkom bij het 29e jaarlijkse Volco Ommen Schoolvolleybaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Ommen. Wij hopen

Nadere informatie

PROMOTIE/- DEGRADATIEREGELINGEN

PROMOTIE/- DEGRADATIEREGELINGEN PROMOTIE/- DEGRADATIEREGELINGEN ALGEMENE BEPALINGEN 2015/ 16 Datum : 6 november 2015 Inhoudsopgave 1. Promotie-/degradatieregeling 3 1.1. Algemene Bepalingen... 3 1.1.1. Twee teams van een rechtspersoon

Nadere informatie

Hoofdsponsoren van dit evenement

Hoofdsponsoren van dit evenement 13:00 Hoofdsponsoren van dit evenement Beachvolleybal Poort van Wijhe Na het succes van vorig jaar, nu opnieuw bij het SPOC! Dit jaar hebben we een groter beach team waar we erg blij mee zijn. Met 3 nieuwe

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Reglement - Hockey

Reglement - Hockey Algemene bepalingen: Reglement - Hockey 2018-2019 Er wordt gespeeld in vijf categorieën: o Klas 1-2 meisjes o Klas 3 4 meisjes o Klas 1 3 jongens o Schoolteam meisjes o Schoolteamjongens Een speler mag

Nadere informatie

Volleybalvereniging Smashing '72 Diemen

Volleybalvereniging Smashing '72 Diemen VOLLEYBALVERENIGING - DIEMEN 1976-2017 41 e Buurt- en Bedrijfsvolleybal Toernooi Volleybalvereniging Smashing '72 Diemen Wedstrijdprogramma & Wedstrijdreglement 41 e Buurt- en Bedrijfsvolleybal Toernooi

Nadere informatie

NATIONALE TAFELVOETBAL LEAGUE. 22 en 23 juni 2019 INFOSHEET

NATIONALE TAFELVOETBAL LEAGUE. 22 en 23 juni 2019 INFOSHEET LEAGUE 22 en 23 juni 2019 INFOSHEET VOORWAARDEN DEELNAME Deelname aan de landelijke competitie 2019 is voorbehouden aan spelers, die lid zijn van een vereniging of bond die aangesloten is bij de Nederlandse

Nadere informatie