PERSONEELSFEEST INCL. LOCATIE, ONTVANGST, DRANK, LICHTSHOW, GELUID, DJ, HAPJES, BROODJES, OPTREDEN BEKENDE NEDERLANDER KAN DAT? JAZEKER!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PERSONEELSFEEST INCL. LOCATIE, ONTVANGST, DRANK, LICHTSHOW, GELUID, DJ, HAPJES, BROODJES, OPTREDEN BEKENDE NEDERLANDER KAN DAT? JAZEKER!"

Transcriptie

1 PERSONEELSFEEST INCL. LOCATIE, ONTVANGST, DRANK, LICHTSHOW, GELUID, DJ, HAPJES, BROODJES, OPTREDEN BEKENDE NEDERLANDER KAN DAT? JAZEKER!

2 PAGINA 2 Wie is ALHO-events? 3 Artiestenjubilea en Cd-presentaties 4 Boekingen en management van artiesten 5 Personeelsfeesten 7 Inschrijf personeelsfeesten 8 Artiestenweekenden 9 Sportreizen 10 (Her)opening nieuwe zaak 10 Een betere samenleving 1.

3 ALHO-events is een jong bedrijf wat wordt gerund door Theo van Alebeek en Leon Hoogeveen. 2 mensen met enorm veel ervaring in het organiseren van allerlei evenementen. In deze brochure kunt u lezen over de personeelsfeesten die wij organiseren. Deze kunnen wij praktisch aan ieder budget aanpassen. Heeft u een kleiner bedrijf? Lees dan eens op pagina 5 over onze unieke inschrijf personeelsfeesten. Ook artiestenjubilea, Cd-presentaties en artiestenweekenden komen aan bod. Verder vindt u in deze brochure informatie over onze sportreizen waaronder die naar de Formule 1 Grand Prix van Barcelona. En tenslotte is ook de (her)opening van uw nieuwe zaak bij ons in goede handen. Lees op uw gemak deze brochure eens door. Hebt u dan nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder! 2.

4 ARTIESTENJUBILEA EN CD-PRESENTATIES ALHO-events heeft tal van Cd-presentaties georganiseerd. Vaak willen artiesten een leuke avond waarin hun nieuwe werk aan het grotere publiek wordt getoond. Publiciteit is natuurlijk belangrijk. Maar de artiest wil zelf ook kunnen genieten van wat zij vaak ervaren als een nieuwe mijlpaal in hun carrière. Ook voor artiestenjubilea bent u bij ALHO-events aan het goede adres. Wij zijn er ontzettend trots op dat wij het 60-jarig artiestenjubileum mochten organiseren van Jan Boezeroen. Deze nestor van het Nederlandstalige lied had natuurlijk alle recht om trots te zijn. Want 60 jaar in het vak kom je niet vaak tegen. Met veel aandacht van de pers, o.a. radio en TV, maar natuurlijk ook de schrijvende pers, en de medewerking van tal van collegaartiesten is dit een groot succes geworden. 3.

5 BOEKINGEN EN MANAGEMENT ARTIESTEN U kunt bij ALHO-events terecht voor de boekingen van alle artiesten in binnen- en buitenland. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen exclusieve contracten met artiesten af te sluiten. Maar wel werken we graag samen met vakmensen die hun vak verstaan en binnen hun genre de top vertegenwoordigen. Zoals Django Wagner die op menig feest de juiste snaar weet te raken. Of Bosje rode rozen zanger Alex. Deze is niet voor niets al jaren één van de meest geboekte feestartiesten van Nederland. Ook Kees Versluis is iemand waar wij graag mee werken. Met zijn fantastische stem en brede genre past hij op ieder feest. Een DJ nodig? Raymond de Zwart kan ieder feest de juiste sfeer geven. Als DJ van Radio Veronica en radio 10 gold beschikt hij over een enorme ervaring. Trots zijn we op de exclusieve samenwerking met The Fabulous Fifties Rock and Roll Tribute Band Gamble Blue Cats Geboren uit een wederzijdse liefde voor muziek uit het jaren vijftig tijdperk. The Fabulous Fifties Rock N Roll Experience. De Gamble Blue Cats zijn samengesteld uit professionele musici die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in binnen- en buitenland. Niet alleen concentreren de Gamble Blue Cats zich op de muziek uit de Fifties, ze besteden ook veel aandacht aan detail op het podium en aan het uiterlijk van de band. Tijdens de show brengen de Gamble Blue Cats een spetterende hommage aan de helden uit de fifties waaronder: Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, The Big Bopper, Carl Perkins, Chuck Berry, Eddie Cochran, Bill Haley, Johnny Cash... etc. Dus als je fan van bent van Fifties Rock N Roll, of gewoon een fan van goede muziek, dan zijn de Gamble Blue Cats beschikbaar voor vele evenementen en locaties zoals Bruiloften, Thema-feesten, Clubs, Cafés, Muziekfestivals etc. 4.

6 PERSONEELSFEESTEN VANAF 49,50 Personeelsfeesten zijn er in alle prijsklassen. Van basic tot zeer exclusief. Bij ALHO-events zijn we van mening dat ieder personeelsfeest, ongeacht de kosten, aan minimaal één eis moet voldoen: de medewerkers moeten er een overweldigend gevoel aan overhouden zodat ze goed gemotiveerd hun werk blijven doen. ALHO-events kan ieder denkbaar evenement organiseren. We zijn daarin niet eigenwijs, want als het nodig is schakelen we de allerbeste experts op hun gebied in. De crisis heeft veel bedrijven doen besluiten om te stoppen met personeelsfeesten. Op zich was dat geen onlogische ontwikkeling. Maar nu is de tijd gekomen om de medewerkers te bedanken voor hun inzet en begrip. Enige terughoudendheid m.b.t. het budget is nog steeds begrijpelijk. 5.

7 Daarom bieden we bij ALHO-events ons unieke basisconcept aan welke een zeer compleet personeelsfeest omvat tegen een zeer betaalbare prijs. 10 posters met de aankondiging van uw personeelsfeest; Entreekaarten, dubbel genummerd, zodat er indien nodig ook iets verloot kan worden; Een prachtige locatie die recht doet aan uw bedrijf; Een chique ontvangst met bubbels voor alle gasten; Een schitterende lichtshow; Goed geluid waarmee iedere artiest kan en wil werken; Een professionele DJ die perfect aanvoelt wat de gasten willen; Een optreden van een bekende Nederlandse artiest; Gedurende 5 uur onbeperkt drank met bediening; Gedurende de avond diverse hapjes; Afsluiting met een heerlijk broodje; Bij 250 gasten (bijvoorbeeld 100 medewerkers met partner en enkele genodigden) komt dit feest op 49,50 per persoon. Geen nacalculatie, dit is uw definitieve prijs. Bij minder gasten gaat de prijs per gast iets omhoog, maar ook dan kunnen wij voor een zeer scherpe prijs een geweldig feest aanbieden. Hebt u meer dan 250 gasten? Laat ons u dan verrassen met een vlijmscherpe offerte. 6.

8 INSCHRIJF PERSONEELSFEESTEN Op pagina 4 hebt u kunnen lezen over onze personeelsfeesten. Maar er zijn natuurlijk ook veel bedrijven die minder werknemers hebben. Deze bedrijven gaan daarom vaak naar een dinershow, of bieden een etentje aan in een restaurant. Maar dat geeft toch niet het gevoel wat een echt personeelsfeest kan geven. Daarom introduceren wij de INSCHRIJF PERSONEELSFEESTEN. Of u nu 2 werknemers hebt of 60, bij deze feesten kunt u zich inschrijven voor de prijs van 49,50 per persoon. U viert dit feest dan met medewerkers van andere bedrijven. Door de kosten te delen, kunnen wij dit feest voor deze zeer scherpe prijs aanbieden. Het volledige pakket van pagina 4, met uitzondering van de posters en de genummerde entreebewijzen, zit bij deze aanbieding inbegrepen. Om de kwaliteit die wij willen bieden te kunnen waarborgen, zijn er natuurlijk wel een minimaal aantal gasten vereist. Uiterlijk 3 maanden voor de datum van het feest krijgt u te horen of het definitief doorgaat of niet. Wilt u posters en de entreebewijzen ook meegeleverd krijgen, dan leveren wij die tegen kostprijs. 7.

9 ARTIESTENWEEKENDEN ALHO-events is baanbrekend als het op artiestenweekenden aankomt. Wij weten als geen ander om voor een meer dan betaalbare prijs een mooi programma neer te zetten die recht doet aan de artiest die zijn of haar naam aan dit weekend wilt verbinden. Bent u artiest, en zoekt u een partner om een dergelijk artiestenweekend te organiseren? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden en de prijs waarvoor wij dit voor u kunnen realiseren. 8.

10 SPORTREIZEN Deze tak van ALHO-events mag zeker niet onvermeld blijven. Zo organiseren wij een spectaculaire busreis naar de Formule 1 Grand Prix van Barcelona in Vervoer, verblijf, verzorging en natuurlijk de entreebewijzen worden door ons verzorgd. En dat alles tegen een zeer concurrerende prijs. Wellicht heeft u plannen om naar een specifiek sportevenement te gaan, waar dan ook in de wereld. Daag ons eens uit of wij dit voor u kunnen regelen. Grote kans dat ons dit lukt tegen een prijs die u niet zou verwachten. 9.

11 (HER)OPENING NIEUWE ZAAK De (her)opening van uw nieuwe zaak of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Van catering tot aankleding, van artiesten tot licht en geluid, alles wat u nodig hebt voor een spraakmakende (her)opening kunt u bij ons vinden. We gaan in gesprek met u en luisteren naar UW wensen. Deze wensen combineren wij met de ervaring die wij hebben opgedaan en met het budget wat u tot uw beschikking heeft. Na afloop zult u met trots terug kunnen kijken op uw (her)opening. EEN BETERE SAMENLEVING ALHO-events is een bedrijf. We werken niet voor niets en willen voor onze inspanningen redelijk betaald worden. Maar we voelen ons ook maatschappelijk betrokken en proberen ons steentje bij te dragen aan een betere samenleving. We zijn er trots op dat we zeer nauw samenwerken met de stichting Ontmoeten Den Bosch. Een aantal keren per jaar organiseren wij voor hen een lunch of een gezellige inloopochtend waar veel gehandicapte medemensen gebruik van maken. Ook voelen wij ons betrokken en werken we samen met het Thomas Huis in Nieuwkuijk. Voor hen leveren we regelmatig lokale artiesten en geluid voor bijvoorbeeld de herfstmarkt. ALHO-events is trots op deze bijdragen. Ze maken wezenlijk onderdeel uit van onze visie. Als genoeg mensen een steentje bijdragen kunnen hele mooie bouwwerken gerealiseerd worden. 10.

12 copyright 2017 ALHO-EVENTS Baarzenstraat 47b 5262 GD Vught Telefoon: of KvK-nummer: Rekeningnummer: NL57INGB

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Lusht. Heeft u een buurtfeest, een barbecue of een familiebrunch? Of organiseert u een bedrijfsevenement, personeelsfeest of een bruiloft? Lusht heeft

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

DJ s en drive-in-shows

DJ s en drive-in-shows DJ s en drive-in-shows Welk dj is geschikt voor uw evenement? Niet elke bekende dj is geschikt voor uw evenement. Het is belangrijk dat de dj aansluit bij uw doelgroep. Daarom geven wij altijd een passend

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

SATELLITE DRIVE-IN SHOW

SATELLITE DRIVE-IN SHOW SATELLITE DRIVE-IN SHOW Onderscheidend in muziek. Innoverend in geluid. De juiste muziek voor elk publiek Als u iets te vieren heeft, boekt u dan eens Satellite Drive-In Show. Hiermee sponsert u het Steunfonds

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS

TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS EVENTS, TECHNIEK & LIVE MUZIEK TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS BOEKINGEN ORGANISATIE PROMOTIE & TECHNIEK wonna PASSIE VOOR LIVE MUZIEK! Gedreven door pure passie voor live muziek is het onze missie

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Bruiloft Dj & Drive in show 2018

Bruiloft Dj & Drive in show 2018 Bruiloft Dj & Drive in show 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Basic show 4 Compact show 5 XL show 6 Classic show 7 Deluxe show 8 Extra mogelijkheden 9 Bruiloftceremonie 11 3. Voorwoord "Kies de juiste show

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

Dé bruiloft DJ van Nederland

Dé bruiloft DJ van Nederland Dé bruiloft DJ van Nederland MAAK JOUW PERFECTE TROUWFEEST REALITEIT Hét perfecte trouwfeest Met precies de sfeer & muziek die jullie willen Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

KLOK UUS TIJDENS DE FEESTDAGEN

KLOK UUS TIJDENS DE FEESTDAGEN KLOK UUS TIJDENS DE FEESTDAGEN Voor de zakelijke gast Brochure editie - 2017 - Sinterklaasfeest - Kerstborrel - Nieuwjaarsbijeenkomst Geheel verzorgde zakelijke arrangementen Voor bedrijven, organisaties

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

Wakker Entertainment

Wakker Entertainment Bent u van plan om het Jawoord aan elkaar te geven en zoekt u een betrouwbare partner om de avond van uw leven te verzorgen, bent u binnenkort jarig en zoekt u een DJ, of heeft uw personeels uitje een

Nadere informatie

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk

Diensten. Versie 5 oktober 2013. Ludicrum Productions. Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Ludicrum ions Optredens en concerten Bruiloften Congressen en lezingen Feesten en DJ's Maatwerk Diensten Ludicrum ions biedt een breed scala diensten aan voor al uw evenementen die audiovisuele ondersteuning

Nadere informatie

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE UW HUWELIJK IN STIJL Elkaar het ja-woord geven Zo n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme

Nadere informatie

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/4 2300 Turnhout www.grasshopper.be OVER ROCKIN AROUND TURNHOUT Rockin' Around Turnhout is de voorbije 20 jaar uitgegroeid tot een heus begrip

Nadere informatie

VIER UW FEEST BIJ ONS

VIER UW FEEST BIJ ONS VIER UW FEEST BIJ ONS Gezelligheid en sfeer, alles tot in detail verzorgd, een passende zaal en een catering met de heerlijkste hapjes en gerechten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor

Nadere informatie

2 unieke trouwlokaties onder 1 dak

2 unieke trouwlokaties onder 1 dak 2 unieke trouwlokaties onder 1 dak 2 unieke trouwlokaties onder 1 dak Gevestigd aan t pittoreske plein t Wellerondom in het centrum van Brielle vind u De Vergulde Colf. Het pand is uit omstreeks 1500 en

Nadere informatie

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN Komt tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN de Entree Café Café de Entree is de ontmoetingsplaats voor een borrel met vrienden, dansen tot in de kleine uurtjes, het kan

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00

Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00 Drive in discotheek MDS drive in discotheek type I Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg 375,00 Optioneel: extra geluid tot 200 personen

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Rainbow Guide Het gay magazine van NL!

Rainbow Guide Het gay magazine van NL! Rainbow Guide Het gay magazine van NL! Keiroze Amersfoort schittert als een parel tijdens de pride in de Utrechtse grachten! editie 1 Juli 2018 www.rainbowguide.nl info@rainbowguide.nl Rainbow Event voor

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos.

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos. Beste Prullenbos-fan, De fantastische zomer van 2013 is bijna voorbij... En de sfeervolle herfstdagen komen er aan... Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Uw mooiste herinnering beleeft u bij Juliana s Juliana s is gelegen in de kustplaats Julianadorp aan

Nadere informatie

Welkom bij FORT ROYALE

Welkom bij FORT ROYALE Welkom bij FORT ROYALE Hét programma om sfeervol het oude jaar af te sluiten of het nieuwe in te luiden op het Forteiland in IJmuiden INTRODUCTIE Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland IJmuiden dient

Nadere informatie

Feestzaal Het Brughuis

Feestzaal Het Brughuis Feestzaal Het Brughuis Allerbeste heer, Zeer lieve dame, Alvast bedankt voor uw interesse in. Zonder enige verplichting zenden wij u graag deze vrijblijvende offerte. Creativiteit en flexibiliteit zijn

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor!

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Gekend als één van de mooiste hippische evenementen ter wereld, kan u zich ook dit jaar aan een tal van verrassingen

Nadere informatie

IJsselweide Business Meetings

IJsselweide Business Meetings Business Meetings Business Meetings Met 2 vergaderzalen is een uitstekende locatie voor een training, vergadering of een bedrijfspresentatie, aangevuld met een lunch of diner. De ruimtes zijn prettig ingericht

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

9 TIPS BIJ HET ZOEKEN NAAR EEN DJ

9 TIPS BIJ HET ZOEKEN NAAR EEN DJ 9 TIPS BIJ HET ZOEKEN NAAR EEN DJ Om te beginnen Het zoeken van een DJ voor jouw bruilo, bedrijfsfeest, verjaardag of andere par j is een moeilijke opgave. Vooral de laatste jaren is er een erg groot aanbod

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2015 / 1

SPONSORDOSSIER 2015 / 1 SPONSORDOSSIER 2015 / 1 Heist Loopt & Zingt, Natour Criterium & Heist Zomert worden partner van Heist Bruist! De zomer van Heist zal een metamorfose ondergaan, waar Heist loopt en zingt als gekende afsluiter

Nadere informatie

Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes!

Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes! www.wilgenweard.nl Bedrijfsfeest organiseren? 10 stappen voor een gegarandeerd succes! Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest voor jouw organisatie? Met dit stappenplan

Nadere informatie

BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK

BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK BUSINESSBOOKERS is van begin tot eind uw partner voor het organiseren van uw zakelijke activiteiten buiten

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

Een echte aanrader dus.

Een echte aanrader dus. De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

wedding A PERFECT Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

wedding A PERFECT Korenbeursplein Korenbeursplein 2a wedding A PERFECT Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS Uw event op een unieke locatie in Dordrecht KUNSTMIN.NL Kunstmin EVENTS 1 Robuust, stijlvol, industrieel De Schouwburg en het Energiehuis bieden voor elk denkbaar event

Nadere informatie

dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl

dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl dé bruiloft dj show van nederland! enjoy the experience 17sounds.nl Dé bruiloft dj show van Nederland! The Perfect Wedding 9,6 Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Zijn jullie nog op zoek naar

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE

OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE Introductie Van kleine intieme bijeenkomsten tot grote en uitbundige events, elke Obvius bruiloft is uniek. Gepassioneerd in wat we doen, geloven

Nadere informatie

TUI Groups, Incentives & Sports

TUI Groups, Incentives & Sports staat voor Trusted, Unique & Inspiring Trusted Wij stellen ons graag aan u voor... Al jaren stellen wij de mooiste groepsreizen op maat voor personeelsverenigingen, bedrijven en talloze andere klanten

Nadere informatie

Wie is ROPE theater op maat?

Wie is ROPE theater op maat? Wie is ROPE theater op maat? De basis van ROPE bestaat uit Roel Pot en Peter Douw. In 1989 ontmoetten zij elkaar voor het eerst, uiteraard..op het toneel. En nu jaren later zijn ze nog steeds bij elkaar.

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

De mooiste dag van uw leven

De mooiste dag van uw leven De mooiste dag van uw leven Op de mooiste dag van uw leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd in De Boerderij Huizen. De Boerderij Huizen is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

Prijs voor dit arrangement: 990,= Prijs is exclusief 21% btw, inclusief opbouw en afbouw van versiering, inclusief posterontwerp.

Prijs voor dit arrangement: 990,= Prijs is exclusief 21% btw, inclusief opbouw en afbouw van versiering, inclusief posterontwerp. Themafeest: Kerst Omschrijving: It s the most wonderfull time of the year en dat moeten we vieren! Kerstmis is de tijd van gezelligheid, warmte en genieten. Bouw samen met uw gasten een geweldig kerstfeest.

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken of maak een afspraak via de mail en dan kom ik graag een keer bij u langs.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken of maak een afspraak via de mail en dan kom ik graag een keer bij u langs. Terwijl de temperaturen stijgen en de eerste zonnestralen zich weer laten zien komen de verlangens naar een overheerlijke en vooral gezellige BBQ. Restaurant het Hagen verzorgd ook deze zomer graag de

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro *

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro * Klassenfuif Een fantastische discoshow voor in uw woonkamer, partytent of een klein zaaltje. Bedoeld voor een feest met ca. 30 kinderen / tieners die iets te vieren hebben. Deze show wordt verzorgd door

Nadere informatie

ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009

ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009 ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009 INTRODUCTIE STICHTING EVENEMENTEN RIJNMOND De (SER) is opgericht in 2008. Drie Capelse ondernemers (Ton Kurtschreutter van Exclusive Piano Centre Peter

Nadere informatie

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro *

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro * Klassenfuif Een fantastische discoshow voor in uw woonkamer, partytent of een klein zaaltje. Bedoeld voor een feest met ca. 30 kinderen / tieners die iets te vieren hebben. Deze show wordt verzorgd door

Nadere informatie

www.ps- trouwservice.nl

www.ps- trouwservice.nl www.ps- trouwservice.nl Trouwauto Uw trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in uw leven. Op deze dag belooft u de liefde en de eeuwige trouw aan uw partner. Natuurlijk wilt u dat deze dag vlekkeloos

Nadere informatie

partnerpakket HOOFDSPONSOR

partnerpakket HOOFDSPONSOR partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 En wat krijgt u van ons? meer dan 200.000 bezoekers! partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 Naamsvermelding op en in.. Aankondigingsborden en posters in 2018 EDWIN EVERS BAND

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

Wintergoed arrangementen

Wintergoed arrangementen Wintergoed arrangementen Arrangement 1 Partytime Feestavond van 18.00 23.00 uur compleet met diner, drank, entertainment en activiteiten. Voor groepen van 50 tot 500 personen. Aankomst Bij aankomst worden

Nadere informatie

MIRACOLI. Opens doors which remain closed for others

MIRACOLI. Opens doors which remain closed for others MIRACOLI Opens doors which remain closed for others WAT HEEFT MIRACOLI U TE BIEDEN Verlangt u naar een onvergetelijk verblijf in Italië? MIRacoli helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale reis,

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

BRUILOFTGOOCHELAAR WORDEN HIER BEANTWOORD! Copyright 2016 by Kim Smets. Alle rechten voorbehouden.

BRUILOFTGOOCHELAAR WORDEN HIER BEANTWOORD! Copyright 2016 by Kim Smets. Alle rechten voorbehouden. BRUILOFTGOOCHELAAR? AL UW VRAGEN OVER HET BOEKEN VAN EEN BRUILOFTGOOCHELAAR WORDEN HIER BEANTWOORD! GOOCHELAAR KIM SMETS Copyright 2016 by Kim Smets. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

legends club hospitality tt assen

legends club hospitality tt assen legends club hospitality tt assen LEGENDS C L U B De spanning is van de gezichten af te lezen als de coureurs in de startblokken staan; de ontlading is enorm als de motoren de zwart-wit geblokte vlag passeren.

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

SOOS Planning & Events

SOOS Planning & Events Planning & Events Graag willen wij u laten kennis maken met SOOS Planning & Events, een evenementenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in amusement. Wanneer het gaat om een bedrijfsevenement, personeelsactiviteiten

Nadere informatie

Makkelijk. Dynamisch. Kingstreet events. www.kingstreetevents.nl. info@kingstreetevents.nl. Telefoon: 0647778483. Correspondentieadres: Postbus 4092

Makkelijk. Dynamisch. Kingstreet events. www.kingstreetevents.nl. info@kingstreetevents.nl. Telefoon: 0647778483. Correspondentieadres: Postbus 4092 Makkelijk Wij maken het u graag gemakkelijk. Of het nu gaat om het leveren van kwalitatieve catering, bedrijfsfeesten met spetterende optredens en dj s een productpresentatie, personeelsdag, jubileum,

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

Tocat jubileert in spiegeltent

Tocat jubileert in spiegeltent Tocat jubileert in spiegeltent Tocat Catering & Events bestaat dit jaar 15 jaar en dat moet gevierd worden. In een authentieke spiegeltent zal Tocat, dit jubileum op een bijzonder manier vieren. Donderdag

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

SFEERHAVEN JAZZ De eerste plannen, het eerste enthousiasme?

SFEERHAVEN JAZZ De eerste plannen, het eerste enthousiasme? SFEERHAVEN JAZZ 2018 De eerste plannen, het eerste enthousiasme? WE ZIJN ER KLAAR VOOR Sfeerhaven Jazz 2019 3 juli 17.00 23.00 uur Rondom de fontein Mooi weer geboekt Tenten in optie (schaduw en schuilen)

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan 2019/2020 sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete

Nadere informatie

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019 .Agendatip! Sponsorjournaal WWW.ZOMERFESTIVALIJMUIDEN.NL WOENSDAG 17 JULI TOT EN MET ZONDAG 21 JULI 2019 Zomerfestival.IJmuiden. De rode draad van het Zomerfestival.IJmuiden is nog steeds om door samenwerking

Nadere informatie

w w

w   w INFO@BEDRIJFESTIJN.NL w WWW.BEDRIJFESTIJN.NL w 020 21 01 456 Nice to meet! Leuk dat je meer te weten wil komen over Bedrijfestijn en haar diensten! Mijn naam is Leander Lignac en ik ben eigenaar, bedenker

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie