Nieuwsbrief 9 13 maart 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 9 13 maart 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 9 13 maart 2018 Algemeen nieuws Schoolfoto s Denkt u nog aan het geld voor de schoolfoto s? Graag zo spoedig mogelijk inleveren in de bijgeleverde envelop bij de leerkracht van uw kind. Studiedag donderdag 29 maart Op donderdag 29 maart hebben de leerkrachten een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij; zij hebben een extra lang paasweekend! Pasen De school is vrijdag 30 maart gesloten in verband met Goede Vrijdag. 2 april is het Tweede Paasdag en zijn we ook gesloten. Een fijn lang weekend gewenst! Rookvrije school Graag creëren wij voor uw kinderen een zo gezond mogelijke omgeving om te leren en te spelen. U wist vast al dat er daarom in de school niet gerookt mag worden. Ook het schoolplein zien wij als onderdeel van onze school; als u toch wilt roken, wilt u dat dan niet daar doen? Onze hartelijke dank! Goed voorbeeld doet goed volgen! Jumbo-actie Alle ouders bedankt voor uw inbreng bij de Jumbo-actie. We hebben er weer veel leuke knutselspulletjes bij! Op de foto ziet u wat we hebben gekocht.

2 WMK-MO ouderenquête juni 2017 Onze school wil werken aan de continue verbetering van haar kwaliteit. Vorig schooljaar is er een uitgebreide ouder enquête geweest. Daarin werden heel veel punten als voldoende tot goed bevonden door ouders. Gemiddeld kreeg onze school een 7,8 als rapportcijfer. Er waren twee onderdelen waar wij lager op scoorden dan verwacht. Het ging om zorg en begeleiding en de hygiëne van de toiletten.wij hebben u in juni 2017 nogmaals bevraagd op deze twee punten. Hieronder treft u de resultaten van de ouderenquête juni De respons op deze vragenlijst was 22%. Dit is een laag percentage, daardoor moet er voorzichtig met de conclusies worden omgegaan. In april 2018 zullen we u weer bevragen en wij zouden het daarom erg op prijs stellen wanneer u die vragenlijst in zou willen vullen, dat stelt de school in staat om aan de kwaliteit te werken. Hoe meer respons hoe duidelijker het is wat mogelijke verbeterpunten voor de school zijn! De vragen zijn op de volgende manier gewaardeerd: Onvoldoende (score tot 2.50) Zwak(matig) (score tussen de 2.50 en 3.00) Voldoende (score tussen de 3.00 en 3.25) Ruim voldoende (score tussen de 3.25 en 3.50) Goed (score tussen de 3.50 en 3.75) Uitstekend (score tussen de 3.75 en 4.00) Zorg en begeleiding U geeft aan dat de school u niet goed genoeg heeft geïnformeerd over de (extra) begeleiding voor uw kind. Afgelopen jaar hebben we alle kinderen die extra begeleiding krijgen een brief meegegeven over de inhoud van de begeleiding. De vraag of de school goed hulp biedt bij problemen wordt ook als onvoldoende beoordeeld. We hebben op de website van de school meer informatie over de zorg en begeleiding toegevoegd. Hier geven wij aan welke mogelijkheden er voor extra begeleiding is op onze school zijn. Indien u dit niet voldoende vindt kunt u ons dit aub laten weten? Er wordt wederom laag gescoord bij de vraag over de begeleiding in de keuze voor het voortgezet onderwijs. Vorig schooljaar hebben we een brochure VO gids meegegeven aan alle 8ste groepers. Op de locatie Raam is een koffieochtend georganiseerd voor de ouders met kinderen in de bovenbouw, om ouders te vragen welke ondersteuning ze zouden willen. Op deze koffieochtend is 1 ouder geweest. Hierdoor weten we niet goed hoe we dit kunnen verbeteren.wij willen graag inspelen op uw onvrede of vragen en zouden graag mogelijke verbeterpunten van u horen.

3 Wanneer u verbeterpunten heeft kunt u deze mailen naar de directie van de locatie waar uw kind zit. Locatie Maria Duystlaan, Bianca Wijnolts, b.wijnolts@jan-vermeer.nl Locatie Raam, Mariska Scalongne, m.scalongne@jan-vermeer.nl U geeft aan dat de hygiëne op school nog steeds als onvoldoende wordt ervaren bij de toiletten maar dat de Stichting Vrienden zich hier niet extra voor in moet gaan spannen om euro op te halen zodat de toiletten 2 keer per dag schoongemaakt kunnen worden. We hebben vorig schooljaar een pilot gedaan, in deze periode zijn de toiletten 2 keer per dag schoongemaakt. De pilot is geëvalueerd en er is besloten om deze niet te continueren. We zullen dit schooljaar in de ouderraad dit onderwerp bespreken om verder op zoek te gaan naar oplossingen om de hygiëne te verbeteren. Centrale eindtoets groep 8 Sinds 2015 zijn alle basisscholen verplicht een eindtoets af te nemen in groep 8. Scholen mogen zelf kiezen welke eindtoets zij afnemen. Onze keuze is dit jaar de digitale Centrale Eindtoets. De Centrale Eindtoets heeft een eindtoets ontwikkeld welke is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De Centrale Eindtoets is een adaptieve toets. Dit betekent dat de toets voor ieder kind uniek is; het niveau van de toets past zich aan het niveau van de leerling aan. De toets zal op school via internet gemaakt worden. De eindtoets zal van maandag 16 tot en met donderdag 26 april afgenomen worden. Kunt u daar rekening mee houden wanneer u een afspraak maakt bij bijvoorbeeld de tandarts of de dokter? Binnenkort ontvangen u en uw kind meer informatie over de eindtoets. Voordat de officiële eindtoets start, zal er nog een voorbeeldtoets bij de kinderen worden afgenomen. Op deze manier maakt uw kind vast kennis met de digitale toetsomgeving. Deze toets zal ongeveer een half uurtje duren en zal in de periode tot 1 april worden afgenomen. Cito entreetoets groep 7 Ook groep 7 heeft een toets. Zij maken de cito entreetoets gedurende twee weken tussen donderdag 12 april en woensdag 25 april. Elke dag maken zij één of twee onderdelen van de toets. Kunt u hier rekening mee houden wanneer u een afspraak maakt bij bijvoorbeeld de tandarts of de dokter?

4 Nieuws Raam Herstel Beste ouder(s)/ verzorger(s), Het herstel aan mijn enkel verloopt voorspoedig. De laatste tijd ben ik weer wat zichtbaarder op de werkvloer. Alle lieve reacties en steunbetuigingen doen mij goed! Inmiddels heb ik mijn intrek genomen in de directiekamer op de bovenverdieping. Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig. Op vrijdag werk ik nog vanuit huis. Mocht u mij niet de gangen aantreffen of boven in mijn kamer, dan kunt u mij altijd bereiken via de mail; m.scalongne@jan-vermeer.nl NL DOET Op 10 maart was het weer zo ver... leerkrachten, ouders en kinderen waren met elkaar op school om verschillende klussen uit te voeren tijdens de NL DOET Dag. Wij willen alle helpende handen heel erg bedanken! Mede dankzij jullie was dit wederom een succesvolle dag! Stage bovenbouw B Beste ouders/verzorgers, Mijn naam is Naomi van der Vlugt. Ik ben 19 jaar en woon in Vlaardingen. Ik doe de opleiding Pabo op de Haagse Hogeschool en ik zit in het tweede jaar. De komende periode tot aan de zomervakantie zal ik in bovenbouw B stage lopen. Het montessori-onderwijs is nieuw voor mij. Hiervoor heb ik stage gelopen in Den Haag waar ik op scholen heb gezeten waar regulier onderwijs werd gegeven. Ik kijk er erg naar uit om te zien hoe alles wordt aangeboden en om meer kennis op te doen. Met vriendelijke groet, Naomi van der Vlugt

5 Open dag Raam 14 maart Op woensdagochtend 14 maart was er open ochtend op onze locatie. De opkomst was groot. Op deze ochtend hebben de nieuwe ouders een rondleiding gekregen door de school. In de teamkamer hebben vier leerlingen uit de bovenbouw een zelfgemaakt promotiefilmpje van de school laten zien en vragen van de ouders beantwoordt. Dode hoek actie en verkeersquiz 15 maart Op donderdag 15 maart zal groep 7 ervaren wat de dode hoek bij een vrachtwagen is middels de dode hoek actie. Groep 6 leert op een speelse manier meer over het verkeer en de verkeersveiligheid rondom de school aan de hand van een verkeersquiz. Dat wordt een leuke en leerzame ochtend! Binnenmilieu groep 8 15 maart Op donderdag 15 maart wordt groep 8 om uur verwacht in het Science centre in Delft voor een onderzoek naar het binnenmilieu op school. Rond uur zijn wij daar klaar en lopen we terug naar school. Eerder heeft u hierover een brief ontvangen, waarop u aan kon geven of u toestemming gaf om uw zoon/ dochter mee te laten doen aan dit onderzoek. De leerlingen waarvan wij een ingeleverd toestemmingsformulier hebben ontvangen gaan die ochtend mee. De rest zal gewoon in de klas aan het werk gaan. Er zijn alleen nog begeleiders nodig. We lopen naar het Science centre en het zou prettig zijn als twee ouders ons daarbij kunnen begeleiden. We vertrekken om uur en zijn rond uur weer terug. Wie gaat er met ons mee? Opgeven kan bij bovenbouw B of via de mail e.reichart@jan-vermeer.nl. Alvast bedankt! Fietsverkeersles Woensdag 21 maart a.s. is er een fietsverkeersles voor de onderbouw. Tussen uur en uur zullen de verschillende onderbouwgroepen het fietsen oefenen: opstappen, sturen en remmen. Ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te helpen, liefst 6 per klas. Er hangt een inschrijflijst bij de klassen. Mag uw kind deze dag op de fiets naar school komen? En voor het geval er een kind zonder fiets is, is het in orde, dat een ander kind uit zijn of haar groepje ook op deze fiets oefent? Het uitlenen van fietsen aan andere klassen is de laatste keer niet goed gegaan. Dat doen we dan ook niet meer. Willemien, Saskia, Lauren, Mick, Joyce en Helene Voorstelling middenbouw B Op vrijdag 23 maart zijn alle ouders van middenbouw B van harte uitgenodigd om de jaarlijkse voorstelling te komen bewonderen. De voorstelling zal om uur beginnen in de gymzaal. Tot dan! Fietsen stallen Voor ieders veiligheid en speelplezier is het belangrijk dat de fietsen netjes geparkeerd worden. Plaats je fiets tussen de hekken, rijd deze zo ver mogelijk door naar de achterkant en / of zijkant. Ben je vroeg op school, zorg dan dat er voldoende ruimte overblijft voor de fietsen die na jou geparkeerd moeten worden. Indien er tussen de hekken echt geen plaats meer is, dan kunnen er bij de tafeltennistafel tegen de struiken aan een paar fietsen geplaatst worden. Hoe minder fietsen daar staan hoe meer speelruimte over blijft. Help elkaar (ouders en leerlingen) bij het neerzetten en pakken van de fietsen als dat nodig is. Opgeruimd staat netjes! Daarnaast is het belangrijk dat de fietsen op de goede plek staan, zodat de hulpdiensten ons goed kunnen bereiken.

6 Reis Mick - onderbouw B Beste ouders/verzorgers en kinderen, Vanaf 31 maart ben ik op reis. Ik start mijn reis in Tokyo en ga vanaf daar voor 4,5 maand door Azië reizen. Mijn route en avonturen deel ik op de website Ik ben, als alles goed gaat, voor de start van het nieuwe schooljaar weer terug in Nederland en sta na de zomervakantie dan ook gewoon weer voor de klas. Groet, Mick Kamstra

7 Nieuws Maria Duystlaan NL DOET Op 10 maart was het weer zo ver... leerkrachten, ouders en kinderen waren met elkaar op school om verschillende klussen uit te voeren tijdens de NL DOET Dag. Wij willen alle helpende handen heel erg bedanken! Mede dankzij jullie was dit wederom een succesvolle dag! Kijkles gym vrijdag 16 maart V rijdag (16 maart) bent u van harte welkom om te komen kijken bij de gymles van uw zoon/dochter. De gymtijden zijn als volgt; MBD; uur MBE; uur MBF; uur BBE; uur BBD; uur Schoonmaakavond maandag 19 maart 20:00u Omdat de Jan Vermeerschool, net als de meeste andere scholen in Nederland, te weinig geld heeft om de school goed schoon te laten maken, doen we 3x per jaar een beroep op u om hierbij te helpen. Het klinkt nooit zo aanlokkelijk, maar de klassen frissen er enorm van op en we sluiten gezamenlijk af met een drankje om het naast inspannend ook gezellig te houden. Bij elke klassendeur hangt de lijst met namen van de mensen die we deze keer verwachten. Ook als u niet bent ingedeeld, maar een schone klas voor uw kind belangrijk vindt, bent u natuurlijk van harte welkom! Er zijn voldoende doekjes en schoonmaakmiddelen op school aanwezig. Een eigen emmertje (en misschien handschoenen?) meenemen is best een goed idee.! Alvast bedankt voor uw inzet, Kathalijn en Maria (de schoonmaakcommissie) kathalijnschreurs@hotmail.com - moeder Nanouk MBE en Casper BBD mariaberger05@gmail.com - moeder Jules MBE en Vera BBE.

8 Open dag 21 maart Op woensdag 21 maart is er van uur een open dag. Deze open dag is voor ouders die nog geen kinderen op onze school hebben. Stemlokaal: op onze school! Op 21 maart zijn de verkiezingen voor de leden van de gemeenteraad. U kunt die dag komen stemmen op Maria Duystlaan nummer 4. In een lokaal van de naschoolse opvang is dan namelijk een stembureau ingericht. Handig om te weten! De schooltuinen voor de vierde groepers We gaan weer beginnen met de schooltuinen! Zaaien met de kinderen, verzorgen, onkruid wieden en oogsten. We starten woensdag 21 maart. Elke week komt er een groepje aan de beurt van uur. Er zijn al wat ouders die mee gaan draaien op de woensdag, maar mogelijk zijn er nog anderen die ook mee willen doen. Ook ouders van de derde groep kunnen meedoen, zo kun je ervaring opdoen voor volgend jaar! Je kunt mij bellen/appen/mailen, of maaike.lamens@gmail.com Hartelijke groetjes Maaike (moeder van Rob uit middenbouw D ). Voorstelling middenbouw D 22 maart uur Op donderdag 22 maart heeft middenbouw D de jaarlijkse voorstelling. Om uur zijn alle kinderen en de ouders van deze groep van harte welkom in de speelzaal om het spektakel te bekijken. Lente-ontbijt & lente-lunch woensdag 28 maart Op woensdag 28 maart om uur houdt de onderbouw en de middenbouw van de locatie Maria Duystlaan het jaarlijkse lente-ontbijt. De bovenbouw houdt een lente-lunch. Elk kind dient de dag tevoren een eigen bord, bestek en beker (met naam!) mee te nemen naar school. Weet u al wat u gaat maken voor het lentebuffet? U kunt binnenkort intekenen op de lijst naast de deur van de klas van uw kind. Iets te drinken is ook altijd zeer welkom! Onderbouw naar de kinderboerderij - 28 maart. Direct na het lente-ontbijt gaan de onderbouwgroepen een bezoek brengen aan de kinderboerderij van de Delftse Hout. We wandelen er naar toe (in ongeveer 15 minuten). Samen met enkele begeleidende ouders gaan de kinderen op onderzoek uit tussen de kippen, geiten, konijnen en andere dieren. Kijk even op de lijst bij de klassendeur of er al voldoende begeleiders staan ingeschreven; zonder uw hulp gaat het niet lukken! We lunchen weer op school, met de restanten van het ontbijt. De ervaring leert, dat u voor deze dag geen aparte lunch mee hoeft te geven..! Verkeerslessen onderbouw hulpouders gezocht! Vlak na het paasweekend starten de verkeerslessen van de onderbouw. Woensdag 11 april : les oversteken op het plein Woensdag 18 april : les fietskunsten FIETS meenemen, anders kun je niet meedoen! NB: loop voor deze dag de fiets nog even na, zodat uw kind op de remmen e.d. kan vertrouwen. In de week van woensdag 25 april : les verkeerswandeling door de wijk. In de klas krijgen de kinderen een les over verkeer. Daarna laten we de kinderen in kleine groepjes diverse oefeningen doen op het plein die passen bij het onderwerp van de les. Hier hebben we hulpouders bij nodig! Hebt u tijd en zin om mee te doen? Houd deze woensdagen dan alvast vrij; binnenkort komt er een intekenlijst bij de klassendeur te hangen waarop u kunt intekenen. Van elke klas hebben we per les (minimaal) 2 ouders nodig.

9 Alvast hartelijk dank namens de kinderen!

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 lgemeen nieuws Rode loper Volgende week is het de School!Week in het openbaar onderwijs Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom! Daarom leggen alle Librijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 12 maart 2019

Nieuwsbrief 8 12 maart 2019 Nieuwsbrief 8 12 maart 2019 Algemeen nieuws Staking 15 maart 2019 Voor 15 maart 2019 is een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd door onderwijsorganisaties en vakbonden om nadrukkelijk aandacht

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 22 maart 2016

abcdefg Nieuwsbrief 9 22 maart 2016 abcdefg Nieuwsbrief 9 22 maart 2016 lgemeen nieuws Vrije paasdagen Vrijdag 25 maart (goede vrijdag) en maandag 28 maart (2 e paasdag) is de school gesloten. en een hele lange meivakantie! Woensdag 27 april

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 8 1 maart 2016

abcdefg Nieuwsbrief 8 1 maart 2016 abcdefg Nieuwsbrief 8 1 maart 2016 lgemeen nieuws Start schoolbreed project: Reis over de aarde Op woensdag 2 maart start ons schoolbrede project Reis over de aarde. Elke klas kiest een land om zich in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 3 juli 2018

Nieuwsbrief 14 3 juli 2018 Nieuwsbrief 14 3 juli 2018 Algemeen nieuws Zomervakantie! Op vrijdag 13 juli, de laatste dag voor de zomervakantie, staat er een margedag gepland. Tot nu toe zijn er dit jaar geen calamiteiten geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 4 juni 2019

Nieuwsbrief 11 4 juni 2019 Nieuwsbrief 11 4 juni 2019 Algemeen nieuws Tweede Pinksterdag - maandag 10 juni Op maandag 10 juni zijn we allemaal vrij vanwege tweede Pinksterdag. Administratiedag & studiedag Librijn - 25 en 26 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 3 april 2018

Nieuwsbrief 10 3 april 2018 Nieuwsbrief 10 3 april 2018 Algemeen nieuws Meivakantie Van vrijdag 27 april tot en met zondag 13 mei is de school gesloten in verband met de meivakantie. Op 14 mei verwachten wij iedereen weer fris &

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief maart 2015 Verwarring vrije dagen Er bestaat enige verwarring of de kinderen vrij zijn op Koningsdag en Goede Vrijdag. Voor alle duidelijkheid, op deze dagen zijn alle kinderen vrij! Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 februari 2018

Nieuwsbrief 7 5 februari 2018 Nieuwsbrief 7 5 februari 2018 Algemeen nieuws Karin keizer stelt zich voor Beste ouders, In de vorige nieuwsbrief heeft u al het een en ander over mij kunnen lezen. Inmiddels ben ik sinds 1 februari als

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

Vakantierooster 2014-2015

Vakantierooster 2014-2015 Vakantierooster 2014-2015 Het vakantierooster is door het Fokor bekend gemaakt. FOKOR is de vereniging voor samenwerkende schoolbesturen voor primair en voortgezet onderwijs in Rotterdam. Zij bepalen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 10 15 april 2015

abcdefg Nieuwsbrief 10 15 april 2015 abcdefg Nieuwsbrief 10 15 april 2015 lgemeen nieuws Meivakantie Van maandag 4 mei tot en met vrijdag 15 mei is de school gesloten. Het is dan meivakantie. We wensen iedereen een heerlijke tijd en hopen

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 AGENDA 12-4-2019 Koningsspelen groep 1-8 16-4 en 17-4-2019 Eindtoets Cito groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt / sponsorloop schoolplein Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers,

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers, Datum: donderdag 18 april 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf Vrijdag 19 april Beste ouders en verzorgers, Dit jaar komt de schoolfotograaf op woensdag 8 mei om de kinderen, de klas en broertjes/zusjes

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 17 maart 2016 Activiteiten in maart: 21 mrt. t/m 24 mrt. Ik ben welkom - week 23 mrt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT 16-03-2012 nummer 26 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 11 1. 10 minuten gesprekken 2. Praktische verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers,

Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers, Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers, Het schooljaar is inmiddels weer in volle gang en het is goed om te zien hoe ieder zijn draai weer gevonden heeft. Er heerst een warme en taakgerichte cultuur

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017 Nieuwsbrief Week 29 16 t/m 22 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen week hebben de kinderen hun rapport mee naar huis gekregen en bent u als ouder op school geweest voor een afrondend 10minutengesprek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Beste ouders, verzorgers, kinderen, INHOUD Onze nieuwe juffen stellen zich voor. Startviering Bericht van de overblijf. Kinderwoorddienst H.Bonfaciuskerk. Excursie groepen

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 OBS De Driekleur Daltonlocatie 18 oktober 2018 4 Oktober Nieuwsbrief 4 22 t/m 26 Oktober Herfstvakantie 29 Oktober Studiedag team; leerlingen zijn vrij 30 Oktober Weer naar school, geen schoolmelk

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 12 6 juni 2017

abcdefg Nieuwsbrief 12 6 juni 2017 abcdefg Nieuwsbrief 12 6 juni 2017 lgemeen nieuws Studiedag woensdag 14 juni Woensdag 14 juni is de Librijn-studiedag. Het thema is Medewerkers, het belangrijkste kapitaal. De leerkrachten gaan allerlei

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 38 21 juni 2017 In dit nummer: Terugblik vierdaagse Facultatieve gesprekken Verhuisdozen gezocht! Warmte in de Veemcampus Pauzes op DOK12 Ouders voor de EC gezocht Onderbouw

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda november Nieuwsbrief november 2018-2019 december 5 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen: Datum: vrijdag 25 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Nieuwsbrief: Op de laatste ouderraadvergadering hebben de aanwezige ouders gesproken over de informatievoorziening vanuit school. De afgelopen

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

Voor vragen kunt u zeker bij ons terecht. Ons mailadres is

Voor vragen kunt u zeker bij ons terecht. Ons mailadres is Week 22: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer 28 mei t/m 1 juni 2018 SCHOOL- Bedankt De Roelevaer! Volgende week is mijn laatste week op De Roelevaer De afgelopen 15 jaar heb ik

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

Sponsorloop 31-10-2014

Sponsorloop 31-10-2014 1 NIEUWSBRIEF 5 31-10-2014 Sponsorloop Volgende week vrijdag 7 november houden wij, zoals wij eerder hebben bericht, een sponsorloop om geld in te zamelen voor het jubileum. Inmiddels zijn de sponsorformulieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF februari 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda februari / maart 2019 Week van 4 februari Dinsdag 5 februari Deze week oudergesprekken Oud papier Donderdag 14 februari Leerlingenraad (3) Donderdag 14 februari Week van 18 t/m 25 februari Maandag

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 10 4 april 2017

abcdefg Nieuwsbrief 10 4 april 2017 abcdefg Nieuwsbrief 10 4 april 2017 lgemeen nieuws Studiedag donderdag 13 april Donderdag 13 april is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn die dag vrij. Paasweekend Direct na de studiedag

Nadere informatie