Nieuwsbrief 14 3 juli 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 14 3 juli 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 14 3 juli 2018 Algemeen nieuws Zomervakantie! Op vrijdag 13 juli, de laatste dag voor de zomervakantie, staat er een margedag gepland. Tot nu toe zijn er dit jaar geen calamiteiten geweest (en deze verwachten wij ook niet meer) die ervoor gezorgd hebben dat wij de margedag moeten inzetten. De kinderen zijn deze dag vrij! Wij wensen iedereen een fantastische zomervakantie en zien jullie graag weer terug op maandag 27 augustus, de eerste schooldag van het nieuwe jaar! Bescherming tegen de zon Nu de zon zo lekker schijnt, is het belangrijk dat iedereen zich met zonnebrandcrème beschermt tegen de zon. Wij willen vragen om op de zonnige dagen s ochtends thuis alvast goed te smeren, zodat de kinderen zorgeloos buiten kunnen spelen. Picknick Delftse Hout donderdag 12 juli uur Donderdag 12 juli 2018 is onze jaarlijkse picknick. We houden graag deze traditie in stand om het jaar met elkaar af te sluiten. Alle ouders en kinderen van het Raam en de Maria Duystlaan treffen elkaar hier om samen te genieten van allerlei lekkers tijdens de grootste picknick van heel Nederland! De picknick start om uur. Neem een picknickkleed, bord, bestek en iets lekkers mee. Iets te drinken is ook heel fijn. We zetten dan alle spullen op lange tafels en genieten met elkaar van al dat lekkers! Routebeschrijving: Vanaf de kant van de stad gaat u over de Tweemolentjeskade, waar u na ongeveer 900 meter rechts richting De Grote Plas gaat. U komt dan op het (fiets)pad Overtoom. Hier moet u het tweede grasveld hebben en dan alleen nog een mooi plekje uitzoeken voor uw kleedje!

2 Mocht de picknick niet doorgaan i.v.m. slecht weer, dan maken we dit bekend op de dag van de picknick (rond uur ). Dit doen we op de website van de school op het twitterblok. Tot ziens op 12 juli! Nieuws uit de MR De MR is op 18 juni 2018 samengekomen. Graag brengen we u op de hoogte van de onderwerpen die onder andere aan de orde zijn gekomen: Het jaarplan en de jaarevaluatie, William van Treuren (clusterdirecteur) heeft toelichting gegeven op het bestuursformatieplan en de toepassing van de AVG binnen Librijn toegelicht. Daarnaast hebben we het gehad over de onderwerpen die we volgend jaar op de jaarplanning willen opnemen en de stand van zaken omtrent de MR-verkiezingen. Bent u benieuwd wat de MR doet? Neem dan eens een kijkje op de website van de school:

3 Nieuws Raam Even voorstellen... Nieuwe collega in OBC: Beste ouder(s) en verzorger(s), Met veel plezier stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Ann van de Pol en ik start in augustus als leerkracht bij jullie op de Montessorischool Jan Vermeer. Ik ben getrouwd met Dave en samen hebben we 2 kinderen, Lu Lan en Qian van respectievelijk 18 en 16 jaar. Wij wonen in Zoetermeer. Mijn hobby s zijn reizen, musea bezoeken, lezen, tuinieren en kijken bij de hockeywedstrijden van onze kinderen. Sinds 1985 ben ik werkzaam als leerkracht in het onderwijs. Aanvankelijk heb ik lesgegeven op diverse basisscholen in Den Haag, daarna ben ik overgestapt naar enkele scholen in Zoetermeer. Mijn laatste school in Zoetermeer is ook een Montessorischool. Ik heb naast mijn werk uit interesse nog diverse aanvullende opleidingen gevolgd waaronder de montessoriopleiding. Ik heb op latere leeftijd kennisgemaakt met het montessorionderwijs en dat heeft mij veel gebracht in de vorm van nieuwe en andere inzichten. Tijdens de montessoriopleiding waren vooral de Kosmische lessen een eyeopener. Ik heb hier veel plezier in en vind het leuk om de verwondering bij de kinderen te zien. Komend schooljaar ga ik samen met Joyce Kuppens onderbouw C draaien. Wij kennen elkaar al van de montessoriopleiding. Afgelopen woensdag heb ik ook nog kennis gemaakt met een aantal collega s, ouders en kinderen van onze groep. Ik heb er veel zin in en zie ernaar uit met iedereen kennis te maken. Alvast een fijne vakantie toegewenst en tot ziens. Ann van de Pol Conciërge: Vanaf komend schooljaar Zal Theo Honsbeek op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend ons komen ondersteunen als conciërge. Op de eerste schooldag zal hij bij het hek staan om iedereen te verwelkomen en kennis te maken met kinderen en ouders. Goedendag, Ik mag mij aan u voorstellen als de nieuwe conciërge; Ik ben Theo Honsbeek, 53 jaar en vader van een dochtertje van 11. Ik ben een vrolijke en gezellige man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar kinderen toe. Ik mag in het nieuwe schooljaar de functie vervullen van conciërge/handyman. Ik heb hier al ruime ervaring in en vind het superleuk om het team te mogen versterken om zo uw kind een veilige en leuke schooltijd te kunnen geven. Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar de eerst schooldag ( eerst genieten van de vakantie). Mocht u nog vragen hebben aan of over mij, dan hoor ik dat graag. Wens voor nu iedereen een hele fijne en mooie vakantie toe en tot maandag 27 augustus. Vr groet Theo Honsbeek. Ipse de Bruggen: Sinds enige weken loopt Isabelle op de maandag en dinsdag rond op onze school en voert huishoudelijke klussen uit. Isabelle staat onder begeleiding van Ipse de Bruggen. Komend schooljaar zal zij ook op de maandag en dinsdag aanwezig zijn.

4 Schoonmaakavond onderbouw Woensdagavond 4 juli vanaf uur gaan we alle materialen in de klassen schoonmaken. Wie komt er helpen zodat de kinderen na de zomervakantie weer met schoon materiaal kunnen werken? Afscheidsmusical groep 8 op 6 juli 2018 Op vrijdag 6 juli zal groep 8 de eindmusical opvoeren bij het Grotius aan de Juniusstraat. kaartjes zijn te koop bij Jannie (bovenbouw C) voor 4 euro per stuk. Die dag gaan om uur de deuren open en om uur zal het spektakel starten. Op woensdag 4 juli is de generale repetitie en zal de hele school de musical kunnen bewonderen. De generale wordt gespeeld in de gymzaal vanaf uur. Kunt u als ouder echt niet komen op 6 juli dan heeft u de kans om op woensdag 4 juli te komen kijken. Geef dit dan wel even door aan één van de groepsleerkrachten van de bovenbouw. Bovenbouw naar Dobbeplas Als het weer en het water het toelaten, gaat de bovenbouw op dinsdag 10 juli naar de Dobbeplas. Iedere leerling heeft die dag een fiets nodig! Verder is het fijn als de kinderen zonnebrandcrème, genoeg eten en drinken, zwemspullen en een handdoek bij zich hebben. Elektronica is niet toegestaan, maar een boek, bal of een gezelschapsspel mogen onder de eigen verantwoording van de kinderen natuurlijk ook mee. Sponsorloop sportdag Op de sportdag hebben de kinderen, ondanks de warmte, een fantastische sponsorloop gelopen. Het opgebrachte geld mag in een gesloten envelop bij de leerkrachten ingeleverd worden. Alvast heel erg bedankt voor het sponsoren van onze kinderen! Dansdag Dansend het schooljaar uit! Zo willen wij het schooljaar afsluiten. Alle kinderen krijgen op woensdag 11 juli een dansles. Om het extra feestelijk te maken vragen wij de kinderen om die dag in een kleur kleding op school te komen. De kinderen horen nog deze week van de organisatie in welke kleur (per groep een kleur) verwacht worden. Vanaf uur zijn alle ouders en belangstellenden uitgenodigd om (bij mooi weer) buiten of (bij slecht weer) in de gymzaal te komen kijken naar het resultaat van deze lessen. De voorstelling start om uur.

5 Nieuws Maria Duystlaan Musical groep 8, vrijdag 6 juli De kinderen van groep 8 zijn sinds april iedere week de musical aan het oefenen. De musical wordt vrijdag 6 juli 3 keer opgevoerd in het Rietveldtheater, Rietveld 49. Voorstelling van tot uur Deze voorstelling is voor de kinderen uit groep 2 en 3. Voorstelling van tot uur Deze voorstelling is voor de kinderen van groep 4,5,6 en 7. Voorstelling van tot uur (deuren open om uur) Deze voorstelling is voor de ouders en familie van de kinderen uit groep 8. Bij binnenkomst en na afloop van de voorstelling vinden we het gezellig als iedereen nog een drankje blijft drinken. De drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar. We maken gebruik van de bar van het Rietveldtheater, de drankjes zijn op eigen kosten. Ouders en familieleden kunnen het Rietveldtheater alleen binnenkomen met een geldig entreekaartje. Dit geldt overigens niet voor de ouders die de onder- en middenbouw begeleiden s ochtends of s middags. De entreekaartjes kunnen uitsluitend in de voorverkoop gekocht worden. De kaartjes kosten 4 euro per stuk. Het Rietveld Theater is het best te bereiken met de fiets. Mocht u met de auto komen, kunt u deze het best parkeren in de parkeergarage De Markt. Graag tot dan! Bovenbouw D en E op de fiets naar het Hofbad - 10 juli Dinsdag 10 juli willen we graag met alle bovenbouwers op de fiets naar het Hofbad. We zijn nog op zoek naar minimaal 2 ouders die mee willen fietsen, of op de heenweg (tijd uur) of op de terugweg (tijd uur). Als u mee kunt, zou dat heel fijn zijn en kunt u een mailtje sturen naar k.kettner@jan-vermeer.nl De kinderen moeten deze dag op de fiets komen en natuurlijk hun zwemspullen, iets te eten en drinken bij zich hebben. Daarnaast neemt ieder kind zelf gepast entreegeld mee voor het Hofbad, dat is 2,50. Dansdag woensdag 11 juli Dansend het schooljaar uit! Zo willen wij het schooljaar afsluiten. Alle kinderen krijgen op woensdag 11 juli een dansles. Om het extra feestelijk te maken vragen wij de kinderen om die dag in de volgende kleur kleding op school te komen: OBD: rood MBD: zwart BBD: wit OBE: lichtblauw MBE: oranje BBE: groen OBF: geel MBF: donkerblauw Vanaf uur zijn alle ouders en belangstellenden uitgenodigd om in de gymzaal te komen kijken naar het resultaat van deze lessen. De voorstelling start om uur in de grote gymzaal. Sponsorloop sportdag Op de sportdag hebben de kinderen een sponsorloop gelopen. Hebt u er al aan gedacht om het geld daar van mee te nemen naar school? Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd naar het totaalbedrag.!

6

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief 13 10 juli 2019 Algemeen nieuws Margedag Op vrijdag 19 juli, de laatste dag voor de zomervakantie, staat er een margedag gepland. Tot nu toe zijn er dit jaar geen calamiteiten geweest die ervoor

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief juni 2017

abcdefg Nieuwsbrief juni 2017 abcdefg Nieuwsbrief 13 27 juni 2017 lgemeen nieuws Vrije dagen schooljaar 2017-2018 In de MR-vergadering van 12 juni 2017 heeft de MR-geleding toelichting gevraagd over de schoolkalender van het schooljaar

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 12 6 juni 2017

abcdefg Nieuwsbrief 12 6 juni 2017 abcdefg Nieuwsbrief 12 6 juni 2017 lgemeen nieuws Studiedag woensdag 14 juni Woensdag 14 juni is de Librijn-studiedag. Het thema is Medewerkers, het belangrijkste kapitaal. De leerkrachten gaan allerlei

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 lgemeen nieuws Rode loper Volgende week is het de School!Week in het openbaar onderwijs Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom! Daarom leggen alle Librijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief mei 2018 Nieuwsbrief 12 29 mei 2018 Algemeen nieuws Studiedag woensdag 13 juni & administratiedag donderdag 14 juni Woensdag 13 juni is de jaarlijkse Librijn-studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De dag daarna

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 13 19 juni 2018 Algemeen nieuws Waterspeeltuin Korftlaan afgekeurd zwemwater Voorgaande jaren gingen we bij lekker warm weer in de dagen vlak voor de zomervakantie met de kinderen naar de waterspeeltuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 4 juni 2019

Nieuwsbrief 11 4 juni 2019 Nieuwsbrief 11 4 juni 2019 Algemeen nieuws Tweede Pinksterdag - maandag 10 juni Op maandag 10 juni zijn we allemaal vrij vanwege tweede Pinksterdag. Administratiedag & studiedag Librijn - 25 en 26 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 10 17 mei 2016

abcdefg Nieuwsbrief 10 17 mei 2016 abcdefg Nieuwsbrief 10 17 mei 2016 lgemeen nieuws Juf Ineke overleden 8 mei 2016 Zondag 8 mei heeft ons het droevige bericht bereikt dat Ineke Veldkamp, leerkracht van onderbouw D van de locatie Maria

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 12 maart 2019

Nieuwsbrief 8 12 maart 2019 Nieuwsbrief 8 12 maart 2019 Algemeen nieuws Staking 15 maart 2019 Voor 15 maart 2019 is een landelijke staking van het onderwijs aangekondigd door onderwijsorganisaties en vakbonden om nadrukkelijk aandacht

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Nieuws van Anke. Beste ouders, verzorgers,

Nieuws van Anke. Beste ouders, verzorgers, INFO - Nummer 39 10 juli 2018 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouders, verzorgers, Laat ik direct starten met het aanbieden van mijn excuus aan u. Zoals u weet hebben

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2019-2020 Jaarkalender van de openbare montessorischool Valkenbos Schooltijden maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 8.30-14.45; woensdag 8.30-12.15. Studiedagen Op deze dagen zijn alle

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 29 Wervelwindt Vanuit het managementteam De laatste schoolweken zijn heel snel voorbij

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19.

Maria-Bernadette school. 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19. Maria-Bernadette school 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 1/2A toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op onze

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 12 3 juni 2014

abcdefg Nieuwsbrief 12 3 juni 2014 abcdefg Nieuwsbrief 12 3 juni 2014 lgemeen nieuws Studiedag Op woensdag 28 mei heeft het hele team een studiedag gehad over het pedagogische klimaat bij ons op school. We hebben met de WMK-MO, ons kwaliteitskaartsysteem,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave.

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave. over: 10-12-2015 Intro Gewijzigde verkeerssituatie rond de school Kerstfeest Ouders voor ouders Nieuwbouw Bezoek nieuwbouw Informatie per bouw o Onderbouw o Middenbouw o Bovenbouw Denkt u aan? Agenda komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016

Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016 Nieuwsbrief nr. 18 24 mei 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Manuela gaat met zwangerschapsverlof. 3. Vervanging Manuela onderbouw 4. Informatiemiddag over het nieuwe schooljaar 5. Thema 6. Uitstapje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers,

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers, Datum: donderdag 18 april 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf Vrijdag 19 april Beste ouders en verzorgers, Dit jaar komt de schoolfotograaf op woensdag 8 mei om de kinderen, de klas en broertjes/zusjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 19 1 JUNI 2018 Laatste lesvrije dag van dit schooljaar is op maandag 25 juni 2018. Wij zijn nog op zoek naar hulpouders voor de sportdag op aanstaande woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7?

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7? WEETJE WEETJE Kath. basisschool de Kringloop Breezandpad 7, 6843 JM Arnhem Tel: 026 3830651 e-mail: info@dekringloop.nl Jaargang 2015-2016 nr.40 website: www.dekringloop.nl 12-7-2016 Ouderbijdrage De penningmeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel 21 ste eeuw leren Bovenbouw (5-8) Overig Algemeen / Persoonlijke noot Inmiddels zijn we bijna 2 weken op weg en iedereen is goed begonnen, dat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 8 1 maart 2016

abcdefg Nieuwsbrief 8 1 maart 2016 abcdefg Nieuwsbrief 8 1 maart 2016 lgemeen nieuws Start schoolbreed project: Reis over de aarde Op woensdag 2 maart start ons schoolbrede project Reis over de aarde. Elke klas kiest een land om zich in

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 22 maart 2016

abcdefg Nieuwsbrief 9 22 maart 2016 abcdefg Nieuwsbrief 9 22 maart 2016 lgemeen nieuws Vrije paasdagen Vrijdag 25 maart (goede vrijdag) en maandag 28 maart (2 e paasdag) is de school gesloten. en een hele lange meivakantie! Woensdag 27 april

Nadere informatie