Activiteitenoverzicht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenoverzicht"

Transcriptie

1 Volgende week is het weer zover Op Roakeldais in Warffum. Hoewel de stevige basis 53 jaar geleden ligt voegen wij elk jaar nieuwe elementen toe om het groeiende publiek steeds iets nieuws te bieden. Onderstaand geven wij een overzicht van alle activiteiten tijdens de festivalweek om het voor u, de media, makkelijker te maken om een inschatting te maken welke onderdelen voor u interessant zijn om als invalshoek te kiezen. Uiteraard vinden wij alle aandacht fijn en de moeite waard, maar wij snappen ook dat u keuzes moet/wilt maken. Dinsdag 26 juni 2018: Marenmeroakel (locatietheater) Terwijl de dansgroepen uit 11 landen nog binnenkomen (maandag/dinsdag) zal het eerste evenement onder de Op Roakeldais-vlag dit jaar al op dinsdagavond plaatsvinden. Nieuw in ons programma is het Marenmeroakel, een locatie-, muziek-, dans- en theaterproductie op, en om, de Warffummermaar. Het publiek wordt meegenomen in twee volksverhalen. Het ene verhaal komt van Ameland terwijl het andere volksverhaal haar oorsprong kent in Mexico. Beide verhalen blijken veel overeenkomsten te hebben. In een bootje worden de verhalen aan het publiek verteld door de schipper. Ook zijn er steeds twee Mexicaanse muzikanten aan boord om het verhaal muzikaal te ondersteunen. Terwijl het bootje door de Warffummermaar brengen Mexicaanse dansers en Nederlandse acteurs het verhaal echt tot leven. De Azteken hebben de haven van Warffum ingenomen, terwijl de Spaanse Veroveraars zich ophouden tussen de spoorbrug en Domies Til. De finale van het stuk vind plaats in de mangrove van Warffum waar beide verhalen samen komen. De 80 kaartjes voor een plaats op een bootje zijn al geruime tijd uitverkocht. Wel kunnen overige belangstellenden langs de oevers van de Warffummermaar komen kijken. Dag: dinsdag 26 juni 2018 Tijden: eerste afvaart uur; 9 x; 10 minuten tussen afvaarten Duur: 50 minuten per tocht Plaatsen: 80 kaarten (UITVERKOCHT)

2 Woensdag 27 juni 2018: Verbroederingsavond/Adieu Eemsmond Nu alle groepen binnen zijn is het tijd om elkaar te leren kennen. Dit doen we woensdagavond. In de haven van Warffum halen we de landen spectaculair binnen. Met ribboats zullen de vlaggen van de deelnemende landen in de haven arriveren. De hele wereld komt al 53 jaar naar Warffum, gemeente Eemsmond. Elk jaar is het weer een hele puzzel om dit voor elkaar te krijgen. Dit wordt uitgebeeld door een 2 meter grote wereldbol die ook mee vaart en door de puzzelstukjes die door de dansgroepen mee terug naar Warffum zijn genomen. Alle groepen hebben eerder dit jaar een deel van de puzzel opgestuurd gekregen. Zij hebben, net als de gastdorpen, gemeenten en samenwerkingspartners van Op Roakeldais, een filmpje gemaakt op een mooie, voor hun belangrijke plaats met het puzzelstukje (zie onze facebookpagina voor alle filmpjes). Als de wereld symbolisch gearriveerd is, trekken de deelnemers, zingend en dansend, in een informele optocht naar het festivalterrein. Bij aankomst op het festivalterrein wordt de puzzel gelegd. Al die stukjes samen vormen Op Roakeldais. Op Roakeldais is groter dan de gemeente Eemsmond. Gastdorpen strekken zich uit over de 4 gemeenten die straks Het Hogeland gaan vormen. De burgemeesters van de 4 gemeenten zullen daarom ook een deel van de puzzel leggen. Warffum neemt op deze avond alvast een beetje afscheid van de gemeente Eemsmond. Nadat de puzzel compleet is volgt een gezellige avond waar we elkaar kunnen leren kennen. Door een internationale Jamsessie van muzikanten uit de verschillende landen, maar ook dans-battles tussen de groepen en spellen waarbij gasten en gastgezinnen moeten samenwerken maken we er een bruisende avond van met een heuse afterparty in de huis-discotheek van het festival, de Op Rikodais-tent. Dag: woensdag 27 juni 2018 Tijden: uur in de haven; uur festivalterrein; tot uur Deelnemers:ruim 300 dansers/muzikanten; 300 gastouders; 200 vrijwilligers Donderdag 28 juni 2018: Scholendag/Openingsavond Op donderdagochtend en -middag komen de basisscholen uit de wijde regio naar Warffum om met hun klas op wereldreis te gaan. Tussen de 1500 en 2000 kinderen worden in een interactief programma door de dansgroepen meegenomen rond de wereld. De bovenbouw krijgt s ochtends ook nog een workshop salsadansen van de Wereld Kampioenen Salsa El Balcon de los Artistas uit Colombia. s Middags gaat de onderbouw Mexicaanse liedjes zingen met de Mariachi van Imaginason.

3 Donderdagavond is de Officiele openingsavond van het festival. Burgemeester Marijke van Beek zal deze laatste Op Roakeldais in haar Eemsmond openen. Alle dansgroepen zullen zich presenteren aan het publiek. In het publiek die avond ook hoogwaardigheidsbekleders. De Ambassadeurs van Moldavië en Mexico, maar ook gemeenteraadsleden en provinciebestuurders laten zich graag verrassen door een volledige show met traditionele dans, acrobatiek en spectakel. Terwijl de voorstelling in de Op Roakeldaishal gaande is zal in de Op Rikodaistent een Popkwis worden gehouden. Na de voorstelling is er live muziek op het festivalterrein en is er een kampvuursessie waar bij een kampvuur muziek gemaakt wordt en verhalen verteld worden. Dag: donderdag 28 juni 2018 Tijden: Scholendag 9.30 uur (bovenbouw) en uur (onderbouw) Openingsavond uur uur (voorstelling tot uur) Deelnemers: 11 dansgroepen uit Colombia, Ghana, Indonesië, Maleisië, Mexico, Moldavië, Rusland, Servië, Uruguay, USA, Zuid Afrika en Nederland. Publiek: verwacht 175 genodigden bezoekers Vrijdag 29 juni 2018: Seniorenmatinée / Latin Night Op vrijdagmiddag biedt Op Roakeldais een speciale voorstelling voor ouderen. Er is extra aandacht voor de begeleiding van de bezoekers, het volume van de voorstelling wordt aangepast en een feestelijk dagje uit is pas compleet met koffie en gebak. Vrijdagavond is voor de zesde keer op rij Latin Night. Naast de voorstelling in de hal staat de Op Roakeldaistent. Deze wordt speciaal voor de Latin Night omgetoverd in een dampende Latijns-Amerikaanse nachtclub. Naast demonstraties van regionale Salsa-scholen zullen de Wereld Kampioenen Salsa El Balcon de los Artistas uit Colombia hun wervelende Salsa-show opvoeren. De 7-koppige salsaband Element 7 uit Colombia én Tomi y su Timbalight uit België zorgen voor de live begeleiding van dit feest zoals ze alleen in Latijns-Amerika een feest kunnen beleven. De DJ s zorgen ervoor dat het feest nooit stilvalt en het publiek de hele avond blijft dansen. De vrijdagavond is ook de avond van het jubileum van Op Rikodais. Het is 30 jaar geleden dat Riko Doornbos, in de achtertuin bij zijn ouders, voor het eerst een feest organiseerde voor zijn vrienden. In de loop der jaren is dit feest uitgegroeid tot een

4 volle zuster van Festival Op Roakeldais. Sinds begin deze eeuw heeft Op Rikodais een eigen tent op het festivalterrein. En het programma en de vrijwilligers zijn steeds meer geïntegreerd in het Festival Op Roakeldais. Op vrijdagavond gaat Op Rikodais terug naar de begin tijd. Met The Big 80s & 90s Party wordt gevierd dat wat 30 jaar geleden begon als een tuinfeest met 30 jongeren onder een partytent is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van Op Roakeldais met een grote tent op het festivalterrein en heel veel bezoekers. Dag: vrijdag 29 juni 2018 Tijden: matinée: uur; Latin Night vanaf uur tot uur Publiek: verwacht 2500 bezoekers Zaterdag 30 juni 2018: Op en Om de Terp, Parade, Middag en Avond De zaterdag is de drukste dag van Op Roakeldais. Van s ochtends tot s avonds laat is er programma voor jong en oud. Vanaf uur is er van alles te doen in het dorp. In de Hoofdstraat is het internationaal culinair genieten. Onder het mom van eten verbind heeft de organisatie van Festival Op Roakeldais de samenwerking gezocht met Coulorfull Het Hogeland. Deze organisatie zet zich sinds een paar jaar in om autochtone en allochtone inwoners van het Hogeland met elkaar in contact te brengen. Coulorfull Het Hogeland zal op deze zaterdagochtend 10 kraampjes met eten uit verschillende culturen aanbieden. Er is zelfs een Eritrese koffiehoek, een heel speciale ervaring. Tegelijkertijd zijn er op verschillende plaatsen rond de Hoofdstraat speciale optredens en evenementen. In de kerk zijn zangoptredens, bij het Spijslokaal (horeca van museum Het Hogeland) zijn internationale Jamsessies terwijl in het Huiskamercafé (Noorderkerkpad) een internationale filmvertoning is met medewerking van dansers uit Uruguay. Wat voor weer het ook mag zijn volgende week, op zaterdagmiddag om uur schijnt de zon altijd in Warffum. Dan is het tijd voor de Parade. Alle dansgroepen trekken in hun prachtige, kleurige kostuums, zingend en dansend door de pitoreske straatjes van het centrum van Warffum. Ruim mensen zullen weer naar Warffum komen om dit prachtige schouwspel te zien. Na de Parade is op het festivalterrein een middagfestival met optredens en workshops van alle groepen op 3 podia verspreid over het terrein.

5 Zaterdagavond is dé feestavond. Naast de voorstelling die met 1500 toeschouwers vaak meer dan vol zit, is het (weer) tijd voor feest. Op verschillende podia treden bands en artiesten op, voor elk wat wils. Coverband Vangrail (met ook eigen nummer), Rockabilly-band The Black Ravens en DJ-acts Chick Flix, Beatcrooks en Peter Mans. Tegelijkertijd is de Dance Together. Dit dansfeest voor jong en oud biedt de mogelijkheid om samen met alle dansgroepen hun dansen te leren en uit te voeren. Dag: zaterdag 30 juni 2018 Tijden: uur Op en Om de Terp uur Parade uur Middagfestival uur Avondfestival Publiek: verwacht: Parade: > toeschouwers; Middagfestival: 2000 bezoekers; Avondfestival: 3000 bezoekers Zondag 1 juli 2018: Final Show/Goodbye Party Zondagmiddag is het feest al weer bijna voorbij. Maar niet voordat de dansgroepen nog één keer alles uit de kast hebben gehaald. De Final Show heeft altijd een extra speciaal karakter. Alle groepen willen nog één keer laten zien wat ze kunnen. Op het plein is s middags live muziek van nederlandstalige artiesten. Tot uur kan het publiek op het festival nog genieten van de sfeer onder de parasolbar. Dag: zondag 1 juli 2018 Tijden: Publiek: uur uur verwacht 2000 bezoekers Noot voor de redactie: Voor verdere informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met onze PR-afdeling pr-marketing@oproakeldais.nl Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met ons aanspreekpunt voor de media: Marijke Faber

Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival!

Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival! Bovensmilde haalt de wereld in huis Word gastgezin van het SIVO-festival! Het SIVO Wereld Dans- en Muziekfestival, dat t/m 2016 in Odoorn werd gehouden, was het grootste folklorefestival van Nederland

Nadere informatie

JOURNAAL. Odoorn, zaterdag 1 augustus 2015. SIVO like actie. Een dagje Nederlandse folklore snuiven. Nummer 4 www.sivofestival.nl

JOURNAAL. Odoorn, zaterdag 1 augustus 2015. SIVO like actie. Een dagje Nederlandse folklore snuiven. Nummer 4 www.sivofestival.nl Odoorn, zaterdag 1 augustus 2015 Nummer 4 www.sivofestival.nl JOURNAAL Een dagje Nederlandse folklore snuiven Vrijdag zijn de dansgroepen in de ochtend en middag vrij, deze dag staat dan ook wel bekend

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Oranjefeest. 27, 28 en 29 augustus

Oranjefeest. 27, 28 en 29 augustus Oranjefeest 27, 28 en 29 augustus Het is zaterdagmorgen 4 juli als ik dit aan het typen ben. Waarom zeg ik dit, omdat dit misschien wel de warmste dag van het jaar wordt. Na een droog en koud voorjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN. Jaarmarkt HAAFTEN

Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN. Jaarmarkt HAAFTEN Oranjevereniging Haaften organiseert... Zomerfeest HAAFTEN Jaarmarkt HAAFTEN 18/6 Woensdagmiddag Mini kinder kermis met 10 spellen, ballonnenclown & papegaaien ( t/m 10 jaar) 14:30 uur 18/6 Woensdagavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI

SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI Kenmerken Aaltjesdagen 2011 Opening van het toeristenseizoen Het grootste evenement van de Noord West Veluwe 40.000-50.000 bezoekers Gezellig Sponsor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

JOURNAAL. Odoorn, vrijdag 31 juli 2015. Goed weer en haring happen. Nummer 3 www.sivofestival.nl

JOURNAAL. Odoorn, vrijdag 31 juli 2015. Goed weer en haring happen. Nummer 3 www.sivofestival.nl Odoorn, vrijdag 31 juli 2015 Nummer 3 www.sivofestival.nl JOURNAAL Goed weer en haring happen Donderdag is de dag dat van elke dansgroep een delegatie naar het gemeentehuis van Exloo gaat. Daar ontmoeten

Nadere informatie

GLOW HORECA STADHUISPLEIN

GLOW HORECA STADHUISPLEIN GLOW HORECA STADHUISPLEIN INLEIDING Van 7 tot en met 14 november staat het stadsbeeld van Eindhoven gedurende acht dagen in het teken van lichtkunst. Dit jaar voor de tiende maal, een jubileum dus. Het

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

JOURNAAL. Odoorn, maandag 3 augustus 2015. Op naar SIVO 2016! Nummer 6 www.sivofestival.nl

JOURNAAL. Odoorn, maandag 3 augustus 2015. Op naar SIVO 2016! Nummer 6 www.sivofestival.nl Odoorn, maandag 3 augustus 2015 Nummer 6 www.sivofestival.nl JOURNAAL Op naar SIVO 2016! De weergoden waren het SIVO festival goed gezind op zondag. Het zonnetje scheen al volop in Odoorn toen de eerste

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Sponsorbrochure Oostermoer 2018

Sponsorbrochure Oostermoer 2018 Sponsorbrochure Oostermoer 2018 www.oostermoerfeest.nl Oostermoerfeest 150 jaar: een feest voor en door inwoners! Het Oostermoerfeest doet in de zeven Oostermoer dorpen de harten sneller kloppen. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

INFOAVOND WOENSDAG 3 APRIL

INFOAVOND WOENSDAG 3 APRIL INFOAVOND WOENSDAG 3 APRIL Waar willen we jullie over Algemeen Programma informeren: Pla,egrond Beringe Waar kunnen we nog hulp gebruiken Nog enkele weetjes Info voor de gastgezinnen Algemeen Datum: vrijdag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2. Een dagje uit in Hoorn met City Tour

Nieuwsbrief nummer 2. Een dagje uit in Hoorn met City Tour Nieuwsbrief nummer 2 Dit is de 2 e nieuwsbrief van Stichting Transgenders Noord-Holland, hierin brengen wij nieuwtjes over de volgende avonden in de IJsendijker in Purmerend, geven we een verslagje van

Nadere informatie

Dorpsfeest. Hitzum. 20 juni t/m 22 juni Thema strips en cartoons.

Dorpsfeest. Hitzum. 20 juni t/m 22 juni Thema strips en cartoons. Dorpsfeest Hitzum 20 juni t/m 22 juni 2013 Thema strips en cartoons Dorpsfeest Hitzum HOOFDSPONSOR: donderdag 20 juni vrijdag 21 juni zaterdag 22 juni ELECTRA - CV - WATER - SANITAIR - BADKAMER - SERVICE

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015

Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015 Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015 Dinsdag 28 juli tot en met zondag 2 augustus Voor het vijfde opeenvolgende jaar zijn vanaf dinsdag 28 juli een groep vrijwilligers

Nadere informatie

Wordt de niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de  niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 4-2-2016 14:23 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. De ZIMIHC Zomer Vacature Zangdocent- BO!NK Holland House in Pécs A Lazy Sunday Afternoon WASBE Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Wereldse Feestavond Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Wereldse Feestavond Van salsa dansen of smartlappen zingen tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord:

Nadere informatie

oktober 2016 jaar Florastate!

oktober 2016 jaar Florastate! oktober 2016 jaar Florastate! 20 jarig jubileum Woonvorm Florastate 3 t/m 7 oktober 2016 Programma Maandag Opening jubileum Opening Expositie Optreden Takostu Dinsdag Bootreis Woensdag Symposium Donderdag

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Smelen - Smelenderwijs 13 maart 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Smelenderwijs. De volgende Smelenderwijs verschijnt op dinsdag 17 april 2018. Wilt

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek United by FITNESS! Sponsormogelijkheden Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek Zeg je Workout Summer Festival dan zeg je Rotterdam. Het Sidelingepark omgetoverd tot fitnessfestivalterrein gevuld

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Camping Parc La Clusure evenementenkalender 2014

Camping Parc La Clusure evenementenkalender 2014 Camping Parc La Clusure evenementenkalender 2014 April Paasweekend Zondag 20 April Opening van het seizoen door De Natte Gazette! Deze Belgische band weet als geen ander om het seizoen op Camping Parc

Nadere informatie

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 Bêste inwenners fân Raard, Bornwird, Foudgum Dit jaar staat weer in

Nadere informatie

Verpleeghuis de Lichtenberg

Verpleeghuis de Lichtenberg Verpleeghuis de Lichtenberg Programma geïnspireerd op de landelijke campagne Beste bewoners, familieleden, collega s, vrijwilligers en andere belangstellenden. Dit is de programmafolder voor de oktober

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 2

Schooljaar 2018/2019 nr. 2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze keer komt de Flessenpost een week eerder dan gepland, omdat er veel te melden is over het feest 40 jaar Schollevaar dat eind volgende week al plaats vindt. Hierover vindt

Nadere informatie

Festival Nieuwsbrief

Festival Nieuwsbrief Pagina 1 Internationaal Folkloristisch Salland Festival 5e jaargang december 2010 Het 35 e Salland Festival is in zicht! Tijdens het sneeuwruimen in gedachten bij een zomerse activiteit. Een groter contrast

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

Zo een mooie beoordeling heeft De Pionier in jaren niet gehad. Daarom zijn wij heel trots dit u als ouders / verzorgers te mogen presenteren.

Zo een mooie beoordeling heeft De Pionier in jaren niet gehad. Daarom zijn wij heel trots dit u als ouders / verzorgers te mogen presenteren. t Spionneke Speelleercentrum de Pionier Nr.. 10 2015-2016 Kopij Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk maandag 15 februari in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl of bij infodepionier@skozok.nl.

Nadere informatie

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad.

Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. Groei mee met het mooiste festival van de Randstad. sponsorverzoek Westerpop Beste mevrouw/heer, Misschien heeft u wel eens gehoord van Westerpop? Westerpop is een gratis toegankelijk popfestival in Delft.

Nadere informatie

Venetiaans Feest. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Venetiaans Feest. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Venetiaans Feest Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Venetiaans Feest Met een authentiek Venetiaans masker en een mantel waant u zichzelf in een andere wereld met het

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Programma gebiedsfestival 2/3 oktober 2015

Programma gebiedsfestival 2/3 oktober 2015 Programma gebiedsfestival 2/3 oktober 2015 Week van 28-9 t/m 2-10 De basisscholen gaan op een creatieve manier aan de slag met een thema uit het NLIJD. We denken hierbij aan het thema water, bijv. eventueel

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2017

Nieuwsbrief. Augustus 2017 Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. corsozundert.nl info@corsozundert.nl Nieuwsbrief Augustus 2017 Tijd voor een update vanuit de stichting,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

UITNODIGING ZUIDERZEECONCERT Het verhaal van Spakenburg en de Zuiderzee

UITNODIGING ZUIDERZEECONCERT Het verhaal van Spakenburg en de Zuiderzee UITNODIGING ZUIDERZEECONCERT Het verhaal van Spakenburg en de Zuiderzee Beste leden, Op vrijdagavond 19 juni 2015 wordt in het kader van de opening van recreatiepark de Zuiderzee en de Zuiderzeehaven een

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

PASAR MALAM. 2 dagen op 29 en 30 oktober a.s. wordt het Sportcentrum Leek weer omgebouwd tot een tropisch paradijs.

PASAR MALAM. 2 dagen op 29 en 30 oktober a.s. wordt het Sportcentrum Leek weer omgebouwd tot een tropisch paradijs. 29 & 30 OKTOBER PASAR MALAM Pasar Malam Leek belooft weer bijzonder gezellig te worden. 2 dagen op 29 en 30 oktober a.s. wordt het Sportcentrum Leek weer omgebouwd tot een tropisch paradijs. De bezoekers

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 12 23-02-2015 Terugblik meesters-en juffendag en carnaval Terugblik

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Dorpsfeest. Fryslân. Hitzum. 19 juni en 20 juni 2015. Het thema van het feest is:

Dorpsfeest. Fryslân. Hitzum. 19 juni en 20 juni 2015. Het thema van het feest is: Dorpsfeest Hitzum Het thema van het feest is: 19 juni en 20 juni 2015 Fryslân In dit boekje het programma en de bijzonderheden Iedereen heel veel plezier! Dorpsfeest Hitzum 19 juni en 20 juni 2015 Met

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Op Roakeldais Op School

Op Roakeldais Op School Op Roakeldais Op School Verdiepingsproject voor scholen rondom het festival Op Roakeldais Inleiding Jaarlijks is het dorp Warffum, in de kop van Groningen op nog geen 5 km afstand van de Waddenzee (postcode

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 2000 opnieuw of voor

Nadere informatie

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f!

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f! Jaargang 19 nr. 11 3 februari 2017 Agenda 6 februari Schoonmaakavond 6 februari MR vergadering 7 februari Groep 1-2 naar Cultuurbedrijf Noordoostpolder 8-9-10 februari Meester Assie afwezig 10 februari

Nadere informatie

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer leren lezen door meester Ron > Kinderboekenmarkt > Ouderkamer bezoek burgemeester en

Nadere informatie

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek.

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek. Zaterdag 15 december 2012 13.00 uur 14.30 uur Baan gesloten voor vrij publiek. 13.00 uur 13.15 uur Officiële opening Woordje door de Burgermeester 13.15 uur 13.30 uur Opening IJsfeest Son & Breugel Opening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF.

NIEUWSBRIEF. NIEUWSBRIEF Maart 2019 Beste Dwingelers, 2019 is alweer enige tijd op weg. Een nieuw jaar met nieuwe maar ook de bekende traditionele activiteiten en natuurlijk het dorpsfeest! Berichtgeving Wij vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 september 2014 nummer 2 copyright 2014 klik hier voor de agenda :

Nieuwsbrief 24 september 2014 nummer 2 copyright 2014 klik hier voor de agenda : b9agina 1 van 9 Indisch4ever Van: Datum: woensdag 24 september 2014 14:05 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer september 2014, nummer 2 Nieuwsbrief 24 september

Nadere informatie

Admiraliteitsdagen. Dokkum. 1, 2, 3 en 4 september foto: Marit Anker

Admiraliteitsdagen. Dokkum. 1, 2, 3 en 4 september foto: Marit Anker Admiraliteitsdagen 1, 2, 3 en 4 september 2016 foto: Marit Anker Admiraliteitsdagen Admiraliteitsdagen 1, 2, 3 en 4 september 2016 Aantrekkelijk gastenprogramma tijdens Admiraliteitsdagen. De Admiraliteitsdagen

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Oranjefeest Wilsum. 25, 26, 27, en 28 augustus 2016

Oranjefeest Wilsum. 25, 26, 27, en 28 augustus 2016 Oranjefeest Wilsum 25, 26, 27, en 28 augustus 2016 ORANJEFEEST 2016 Het is eind juni als ik het stukje voor het programmaboekje schrijf en ik begin al aardig zin in de vakantie te krijgen. We zitten dit

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2013

Sociaal jaarverslag 2013 Sociaal jaarverslag 2013 Vereniging Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest Voorschoten 11 april 2014 Het bestuur Inleiding In het jaar 2013 heeft de vereniging weer vele activiteiten ontplooid. Daarmee heeft

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Overzicht programma/aanwezigheid 38 e Salland Festival 2014 Van donderdag 19 t/m zondag 22 juni

Overzicht programma/aanwezigheid 38 e Salland Festival 2014 Van donderdag 19 t/m zondag 22 juni Overzicht programma/aanwezigheid 38 e Salland Festival 2014 Van donderdag 19 t/m zondag 22 juni Algemene punten Host / hostess Dit jaar zijn Fedde en Gerria samen de host/hostess voor Ralda. Graag bij

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen December 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen worden getest en je kunt naar hartenlust zwieren en zwaaien.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie