Nr uur inloop en daarna een kopje koffie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr uur inloop en daarna een kopje koffie"

Transcriptie

1 3 Nr oktober 2017 Schoolagenda Donderdag 19 oktober Ma 23 vr 27 oktober Woensdag 1 november Eerste paal in de grond van de Marciaborg Herfstvakantie 8.20 uur inloop en daarna een kopje koffie Nieuws uit het kantoortje Lieve kinderen, wat hebben jullie superveel rondjes gelopen! Afgelopen donderdag hebben veel kinderen keihard gelopen tijdens de Sponsorloop. Het was erg gezellig, met muziek, limonade en de aanmoedigingen van kinderen, ouders, opa s, oma s en andere bekenden en sponsoren. We zagen rode wangetjes en vermoeide beentjes. Waar was dat nou voor? De opbrengst van het zendingspotje gaat naar ons sponsorkind Vladislav Russau. Hij is inmiddels 15 jaar en heeft al veel plezier gehad van de sponsorgelden. Anders had hij niet goed gekleed naar school kunnen gaan en ook het kopen van boeken en schoolspullen was niet mogelijk zonder onze bijdrage (en die van anderen). Vladislav heeft nog 3 jaar (tot z n 18 e ) recht op sponsoring, en wij hopen hem dit te kunnen bieden. Maar het zendingspotje droogt zo langzamerhand op. Veel mensen hebben geen geld meer in huis en zo komt er steeds minder zendingsgeld binnen. Daarom bedacht de leerlingenraad (vorig schooljaar) dat een Sponsorloop misschien een goed alternatief zou zijn. En dan was het! De precieze opbrengst van de sponsorloop is nu nog niet bekend, we zullen deze aan u doorgeven zodra alle euro tjes bij elkaar zijn opgeteld. Leerlingenraad, bedankt voor het goede idee en sponsoren: hartelijk dank voor het ondersteunen van ons goede doel. A.s. donderdag gaat de eerste paal van de Marciaborg de grond in. Vanwege de vroege start van het programma, willen we vragen of de kinderen donderdag om 8.20 uur op de Ichthus kunnen zijn. Wij lopen dan met alle kinderen naar de Meijmaweg. Daar krijgen de kinderen een ontbijtje aangeboden (dus nog even een plekje in de maag leeghouden). Na een paar korte toespraakjes gaat de tijdscapsule mee de grond in en wordt de heimachine in werking gesteld voor de eerste paal. Het programma voor ouders en genodigden begint rond 9.00 uur. Aanwezigheid directie de komende weken: 16 t/m 20 oktober Maandag Donderdag 30 okt t/m 3 november Maandag Donderdag 6 t/m 10 november Dinsdag Woensdag 13 t/m 17 november Maandag Donderdag Voor dringende zaken ben ik (ook op andere dagen) bereikbaar op: Een hartelijke groet, Tietia van Houten

2 Trefwoord Week 42 t/m 45: Helden Inhoud: Wat zijn (Bijbelse) helden? En wie zorgt ervoor dat je een held wordt? Bijbelverhalen onderbouw: Week 42/43: Is Gideon dapper? (Rechters 6, 1-24). Week 44: Bang én dapper (Rechters 6, 25-32); Weglopers (Rechters 7, 1-8). Week 45: Gideon vraagt hulp (Rechters 7, 9-15); Gideon jaagt de Midjanieten weg! (Rechters 7, 16-23). Bijbelverhalen middenbouw: Week 42/43: De held van het verhaal (Rechters 3 t/m 5); Dag, sterke held! (Rechters 6, 1-24). Week 44: Een held in het donker (Rechters 6, 25-32); Gideon kiest een leger (Rechters 6, en 7, 1-8). Week 45: Wie niet sterk is... (Rechters 7, 9-25); Het oude liedje... (Rechters 8, 22-35). Bijbelverhalen bovenbouw: Week 42/43: Een vrouw wint (Rechters 3 t/m 5); Held die je bent! (Rechters 6, 1-24). Week 44: Baäl staat voor paal (Rechters 6, 25-32); Een vreemde Gideonsbende (Rechters 6, en 7,1-8). Week 45: Een hoop herrie (Rechters 7, 9-25); Een godje van goud (Rechters 8, 22-35). Even voorstellen Mijn naam is Tjitske Burgstra-Prins en ik ben vanaf de zomervakantie de nieuwe Intern begeleider op de Ichthus. Samen met mijn man, twee dochters van 3 jaar en 1 jaar en onze zoon van vier maanden (en een haan, vijf kippen en vier konijnen:) woon ik in Spijk. Ik ben ook Intern begeleider (IB-er) op CBS de Borgschool in Winsum. Als IB-er zorg ik er, samen met het team, voor dat het onderwijs op een school goed is en goed blijft. En dat de ondersteuning voor de kinderen die meer nodig hebben zo goed mogelijk wordt gegeven. Om ons voldoende te blijven ontwikkelen maken we plannen. Ik begeleid bij het opstellen van de plannen. We zoeken uit wat er nodig is voor het kind, de groep, de leerkracht of voor de hele school en bedenken hoe we dit het beste kunnen gaan doen. Ik begeleid vervolgens bij het uitvoeren van de plannen en bij het volgen en evalueren van de ontwikkeling (bijvoorbeeld door toetsen). Daarnaast zorg ik ervoor dat alles voldoende wordt vastgelegd (bijvoorbeeld in handelingsplannen). Mijn werkzaamheden zijn: overleggen met leerkrachten en de directeur; gesprekjes voeren met kinderen of toetsen afnemen; oudergesprekken voeren; contacten onderhouden met externe instanties en regelmatig bij de computer werken om alles bij te houden. Ik wil er graag samen met leerlingen, ouders, leerkrachten en de directeur voor zorgen dat iedereen met plezier naar school gaat en zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Tjitske Burgstra-Prins

3 Gevonden! Op school is enkele weken geleden een Ray-Ban bril met een zwart montuur gevonden. Van wie is deze? Speelgoed inzamelen Wij als school hebben geregeld mee gedaan aan de actie Schoenendoos en Dorcas. Kinderen in Nederland vullen dan een schoenendoos of rugzak met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Ze doen daarmee iets concreets voor vriendjes in arme landen. Dit schooljaar zoeken we het dichter bij huis en willen we ons graag inzetten voor: De voedselbank "Het Hogeland" Ons is gevraagd om mee te helpen speelgoed in te zamelen in week 47 (maandag 20 t/m vrijdag 24 november). We hopen dat de kinderen allemaal iets van hun speelgoed willen afstaan zodat de Voedselbank kinderen, met Sinterklaas in het vooruitzicht, extra blij kunnen maken. Wat is geschikt om in te leveren? - Allerlei speelgoed/spellen etc. voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar; Een vereiste is: het moet heel, compleet en schoon zijn. Liever geen knuffels, deze zijn nog voldoende op voorraad. Nieuws uit de groepen Kijkt u regelmatig op de website bij het prikbord van uw eigen groep(en)? Hier worden alle nieuwtjes verzameld! Regelmatig staan er nieuwe berichten en leuke foto s op. We houden u graag op de hoogte met informatie, verhaaltjes en foto s. Marciaborg Parkeren rond het bouwterrein. Parkeren rondom het bouwterrein zal de komende maanden lastig zijn. Van tijd tot tijd zal er zwaar transport zijn en wordt de weg vrij gehouden. Wilt u vooral aan de veiligheid van de lopende en fietsende kinderen denken wanneer u parkeert en in- en uitrijdt. Nieuws van buiten Algemene Muzikale Vorming (AMV les)

4 Start opnieuw! De eerste ontmoeting met muziek maken! Muziek is de enige universele taal die er is. Muzieknoten zien er in Nederland net zo uit als in Japan. En altijd en overal is er muziek. Bij vrolijke maar ook bij droevige gebeurtenissen. Wie wil daar nou niet meer van weten? Daarom organiseert de Chr. Muziekvereniging Excelsior Baflo een AMV-cursus. Speciaal voor kinderen. Net als met alles geldt ook hier: Jong geleerd, oud gedaan. De huidige AMV klas is net klaar met hun cursus. Vanaf vrijdagmiddag, 3 november (15:15-15:45) start daarom een nieuwe AMV groep, waar leerlingen zich nu voor op kunnen geven. Wat is AMV? AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming. Hierbij maken kinderen op een leuke manier kennis met muziek. Ze leren wat voor muziekinstrumenten er zijn, hoe muzieknoten er uit zien, wat voor soorten orkesten en hoeveel verschillende muzieksoorten er zijn. Ook leren de kinderen zingen, ritmes herkennen, eenvoudige muziektheorie en een instrument bespelen (blokfluit). Voor wie? Door wie? Voor kinderen van de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool. Geertje Mars, docent AMV en saxofoon bij Excelsior. Waar? Wanneer? Op de Christelijke Dalton Basisshool Ichthus in Baflo. Op de vrijdagmiddag van 15:15 uur tot 15:45 uur. Wat kost het? 7,- per maand + een éénmalige uitgave van ca 16,- voor een eigen blokfluit en muziekboek. Hoe geef jij je op? Vul onderstaande in en lever deze vóór of op 3 november in bij de meester of de juf of bij de AMV docent zelf. Opgeven kan ook via secretaris@excelsiorbaflo.nl of voorzitter@excelsiorbaflo.nl Naam Straat Postcode Woonplaats Telefoonnr Groep Nog meer nieuws van buiten 30 oktober open les Musicalklas, doe je mee? De eerste maandag na de herfstvakantie starten we met onze musicalklas. Daarbij leer je zingen en acteren en om samen te werken naar een spetterende musical! Lijkt het je wel wat, maar weet je nog niet zo goed of het wat voor je is? Kom dan vrijblijvend naar de eerste open les op maandag 30 oktober. Dan kan je er eens aan proeven! De musicalklas is een samenwerkingsproject van

5 Muziekschool Hunsingo en Jeugdtheaterschool Wonderboom. Voor meer informatie: zie Verjaardagen oktober 17 okt Matiz Kleinmeulman gr okt Leiza Noorman gr okt Daniëlle Mellema gr. 8

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord. Nr. 5 Schooljaar 2015-2016 29 okt. 12 nov. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.nl Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud:

Nadere informatie

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: Nr. 2 4 OKTOBER 2017 Schooljaar 2017-2018 Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Op e Hichte Chr. Basisonderwijs. Dr.

Nadere informatie

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor.

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. Nr. 8 12 december 2016 Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. In de school heerst al een fijne kerststemming. Er klinkt muziek,

Nadere informatie

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: jantje Beton kinderpostzegels koffieochtend oudervertelgesprekken Woensdag 28 september De herfst is officieel afgelopen donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

Nr. 1. Start blok 1 Vreedzame School (we horen bij elkaar) groepsvorming Luizencontrole graag geen gel, vlechtjes en staartjes.

Nr. 1. Start blok 1 Vreedzame School (we horen bij elkaar) groepsvorming Luizencontrole graag geen gel, vlechtjes en staartjes. Nr. 1 4 september 2017 Schoolagenda Ma 4 september Start blok 1 Vreedzame School (we horen bij elkaar) Ma 4-vrij 12 september De Gouden Weken extra aandacht voor groepsvorming Woe 6 september Luizencontrole

Nadere informatie

Nr Tweede Pinksterdag, kinderen vrij

Nr Tweede Pinksterdag, kinderen vrij 3 Nr. 133 16-04-2018 Schoolagenda Koningsspelen Vrijdag 20 april Vrijdag 27 april t/m vrijdag 11 mei Koningsdag en meivakantie Maandag 21 mei Tweede Pinksterdag, kinderen vrij Dinsdag 22 t/m vrijdag 25

Nadere informatie

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden 3 Nr. 143 14-05-2018 Schoolagenda Maandag 21 mei Pinkstermaandag, kinderen vrij Woensdag 23 mei Schoolreis groep 1 t/m 6 Woensdag 23 mei t/m vrijdag 25 mei Kamp groep 7 en 8 Dinsdag 29 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief 21 19 juni 2017 Schoolagenda Ma 19 juni Di 27 juni Ma 3 juli Do 4 juli MR-vergadering Prikactie PO school begint om 9.30 uur Margedag zorg, leerlingen zijn de hele dag vrij Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 17 december 2018

Nieuwsbrief 7 17 december 2018 Nieuwsbrief 7 17 december 2018 Schoolagenda December Woensdag 19 december Kerstviering 19.00 uur in de Centrumkerk Ma 24 dec. t/m vrij 4 jan. Kerstvakantie Januari Week 2: 7-11 januari Zilveren Week Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 11 12 maart 2018 Schoolagenda Dinsdag 13 maart Vrijdag 16 maart Maandag 26 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Maandag 2 april 14.00-17.30 uur en 19.00-20.30 uur Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 Meester Alle Afgelopen maandag is meester Alle Timmer van start gegaan in groep 7/8. Hij gaat de komende maanden de lesgevende taken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 2 juni 2017

Nieuwsbrief 20 2 juni 2017 Nieuwsbrief 20 2 juni 2017 Schoolagenda Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Ma 19 juni Ma19 juni Pinkstervakantie Schoolfeest (voor meer info: zie de feestkranten) MR-vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Kleding inzameling Heeft u uw zomerkleding al uitgezocht? Bent u van plan het een en ander

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018

Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Nieuwsbrief 8 15 januari 2018 Schoolagenda Donderdag 18 januari Ma 22 januari t/m vrij 2 februari Donderdag 1 februari 19.00 uur Schoonmaakavond Cito toetsweken alle groepen 15.30 uur Leerlingenarena Nieuws

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 36,

INFO. Jaargang 23, Nummer 36, INFO Jaargang 23, Nummer 36, 13-6-2017 Maandag 12 juni Directie aanwezig Dinsdag 13 juni Directie aanwezig Woensdag 14 juni Donderdag 15 juni Directie s ochtends aanwezig Vrijdag 16 juni Directie aanwezig

Nadere informatie

Trefwoord. Woensdag 18 juli Vakantie. No juli 2018

Trefwoord. Woensdag 18 juli Vakantie. No juli 2018 No 22 18 juli 2018 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 18 juli Vakantie Zonnetje, zacht windje, vogels in het

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 OVERZICHT Algemeen Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen / Persoonlijke noot De beste wensen voor 2018 namens alle mensen van de Kees! Inmiddels is het jaar alweer

Nadere informatie

Nr uur Open huis voor ouders van toekomstige leerlingen. ingedeeld)

Nr uur Open huis voor ouders van toekomstige leerlingen. ingedeeld) 3 Nr. 123 19-03-2018 Schoolagenda Woensdag 21 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Zondag 1 april en maandag 2 april Dinsdag 3 april Donderdag 5 april Zondag 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 16, 17 e jaargang, 7 juli 2017 Schoolregel juni/juli JULI Maandag t/m zondag 10/7 t/m Zomervakantie 20/8 Vrijdag 18 Inloopuurtje van 17.00 18.00 uur AUGUSTUS Maandag 21 Start nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school!

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school! Nr. 14, 3 april 2019 Kalender Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden Vrijdag 12 april: Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 april: IEP eindtoets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord!

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord! Beste ouders/verzorgers, Deze weken is er in alle groepen getoetst. Als ik een willekeurige groep binnen liep, zag ik de kinderen zwoegen en zweten! We nemen de landelijke toetsen van het CITO af zodat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 24 maart 2016

Donderdagsbrief.  24 maart 2016 Donderdagsbrief 1303 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2016 24 maart Projectkrant gaat mee 25 t/m 28 maart Paasweekend: alle kinderen zijn van 25 t/m 28 maart vrij Nieuwe leerlingen - Welkom Afgelopen

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod deel 3 schooljaar 2012-2013 obs de Kiezel en de Kei obs de Overstap Voorwoord Graafstroom, oktober 2012 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Voor het

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Tuinonderhoud Heel veel dank aan alle vrijwilligers die onze schooltuin winterklaar hebben gemaakt. Wat ziet het er weer prachtig uit! Dank!!!

Tuinonderhoud Heel veel dank aan alle vrijwilligers die onze schooltuin winterklaar hebben gemaakt. Wat ziet het er weer prachtig uit! Dank!!! Info november 2017 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 11 november - juf Laura jarig 20 november voortgangsgesprekken 28 november voortgangsgesprekken Opbrengsten

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Studionieuws november 2016

Studionieuws november 2016 Rehobothschool Studiostraat 45 1267 NA Huizen Directeur a.i.: Mw. M.G. Postuma Tel: 035-5252982 rehoboth@ichthushuizen.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mrrhs@ichthushuizen.nl OR:

Nadere informatie

Nr. 14. Voorronden Schoolvoetbaltoernooi (zie bericht verderop)

Nr. 14. Voorronden Schoolvoetbaltoernooi (zie bericht verderop) Nr. 14 3 april 2017 Schoolagenda Maandag 3 april Donderdag 20 april Woensdag 5 april Woensdag 5 april Donderdag 13 april Maandag 1 mei Koffieochtend De volgende nieuwsbrief verschijnt Voorronden Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 6 november 2017

Nieuwsbrief 4 6 november 2017 Nieuwsbrief 4 6 november 2017 Schoolagenda Maandag 6 november Maandag 6 november Dinsdag 7 november Woensdag 8 november Zaterdag 11 november Lampionnen maken MR vergadering 10-minuten gesprekken op aanvraag

Nadere informatie

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest.

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest. Jaargang 7 nummer 6 juni 2019 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd per Digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op de website.

Nadere informatie

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 5 21 september 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 1 en 2

Nieuwsbrief. Groep 1 en 2 C.B.S. Naam bedrijf Jaargang 21, nr. 17 14 juni 2018 Nieuwsbrief Julianastraat 11 2202 KB Noordwijk : 071-3615098 E-mail:post @ zeehonk.nl Website:www.zeehonk. nl In dit nummer: Van de directie 1 Opening

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Beste ouders/verzorger(s), Deze week zijn de oudergesprekken. Een mooi moment om bij te praten en te horen hoe het gaat met uw kind in de

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Kennismaken in de nieuwe groep

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Kennismaken in de nieuwe groep 1 Nieuwsbrief Nummer 18 28-06-2019 Vanuit de directie Kennismaken in de nieuwe groep Op maandag 1 juli mogen alle leerlingen van de Van Heemstra een uurtje komen kennismaken in hun nieuwe groep, bij de

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer:

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer: DE NIEUWSBRIEF A.J. Schreuderschool SO. Guido Gezelleweg 24 3076 EB Rotterdam tel. (010) 4196849 Postbus 91031 3007 MA Rotterdam Interessante informatie: Woensdag 2 november zijn alle leerlingen vrij i.v.m.

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Maandag hadden we een studiedag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Wees bij ons. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar.

Wees bij ons. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar. Nr. 3 schooljaar 2015-2016 Lidmaatschap vereniging incasso Schoolfoto`s Oproep Groene vingers Informatieavonden 3D-printerproject Wees bij ons God van de mensen, toen u met ons begon zei u niet: Jij hoort

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Schooljaar nr. 11

Schooljaar nr. 11 Schooljaar 2017-2018 26-01-2018 nr. 11 O p t i j d o p s c h o o l Onze school start om half negen. De leerkrachten willen dan graag direct met de les beginnen. Het valt ons op, dat er regelmatig leerlingen

Nadere informatie

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole Nieuwsbrief 10 Agenda donderdag 22 februari maandag 26 vrijdag 2 maart 14.00 uur: spreekuur SKT VOORJAARSVAKANTIE maandag 5 t/m vrijdag 9 maart Kind-gesprekken groep 3 t/m 8 maandag 5 maart Opening in

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 Actie Schoenmaatjes Onze school zal gaan meedoen aan actie Schoenmaatjes van Edukans. De moeder van Thomas en Julia Bruins heeft de organisatie hiervan

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn.

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Info 17 15 april 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Team nieuws Juf Mariët Juf Mariët

Nadere informatie