Eventueel (voor mensen met genoeg middelen) kan bovenop de camper een kleine 4 x 4 worden gehuurd die dan aan de camper wordt getrokken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eventueel (voor mensen met genoeg middelen) kan bovenop de camper een kleine 4 x 4 worden gehuurd die dan aan de camper wordt getrokken."

Transcriptie

1 Hoe bereizen? Uiteraard zal veel afhangen van de aard van de reis. Hierna focussen we ons op overwegend natuurparken. Er zijn verschillende mogelijkheden: - personenauto met al dan niet vooraf de reisroute en de hotels/motels vastleggen of volledig en/of gedeeltelijk met tent. - 4 x 4 met al dan niet vooraf de reisroute en de hotels/motels vastleggen en/of gedeeltelijk met tent. - met RV (Recreation Vehicle of camper) Een personenauto met tent zal zeker de goedkoopste formule worden. Men moet rekening houden dat men met een personenauto niet op de "dirt roads" kan. Idem voor RV's. Wil men echt de parken doorkruisen dan is een 4 x 4 onontbeerlijk. Kijk na dat de "dirt roads" niet uitgesloten zijn in het contract. Zoek vooraf op welke parken het best geschikt zijn voor een 4 x 4. Het is echt niet nodig een 4 x 4 te huren als je alleen gebruik maakt van normale wegen. Een camper (RV). Om geld uit te sparen moet je het niet doen. Je bent ervoor of ertegen. Wel is het rondtrekken met een camper vrijheid in eten, drinken en slapen. Je hebt altijd alles mee. De sfeer op de campings is open, gemoedelijk en speciaal, contacten worden vlug gemaakt. één grote familie. Eventueel (voor mensen met genoeg middelen) kan bovenop de camper een kleine 4 x 4 worden gehuurd die dan aan de camper wordt getrokken. Algemeen kan gesteld worden dat de formule volledig zal afhangen van het doel van de reis. Wat en waar boeken? De vliegtuigprijzen waren iets goedkoper bij Joker ten overstaan van Connections. Veel zal afhangen van de reisperiode. Probeer deze zo flexibel mogelijk te houden. De camper werd door bemiddeling van Joker bij Kuoni gehuurd. Hoe eerder je huurt hoe beter de prijs. De prijzen van Cruise Amerika worden wekelijks op vrijdag aangepast. Het is perfect mogelijk via internet rechtstreeks bij Cruise Amerika te boeken. Neem ook contact op met andere agentschappen via internet in de USA. BELANGRIJK: Neem voldoende tijd bij het ontvangen van de camper. Kijk alles na en vooral als alles functioneert. Vb.: schade, bandenspanning, deuren vast, tafel uitneembaar, staat benzine, propaan, keukenuitrusting, kuisgerief, enz.. Supermarkten In alle grote steden te vinden. Iedere supermarkt geeft kortingen. Voor sommige heb je een kaart nodig en moet je je vooraf laten registreren. Het is dus best voordat je aan de kassa passeert eerst naar de "klantendienst" aan de ingang van de supermarkt inlichtingen te nemen.

2 Bier is praktisch in alle supermarkten verkrijbaar. Andere alcoholische dranken dient men aan te schaffen in "Liquor stores". Het hangt af van staat tot staat. Rijden Een internationaal rijbewijs is volgens cruise america niet nodig, het origineel belgisch rijbewijs wel. Men houdt zich altijd aan de opgelegde snelheidsbeperking. Rijden is dus meestal minder stresserend dan bij ons. Men is zeer streng bij schoolbussen. Als een schoolbus halt houdt en de knipperlichten aansteekt dan moet men altijd stoppen, OOK IN TEGENOVERGESTELDE RICHTING. Door het rode licht rijden mag bij rechts inslaan en als de weg vrij is. De diesel is op sommige plaatsen duurder of even duur als de unleaded benzine en is niet overal verkrijgbaar. De laagste prijzen worden gehanteerd in de grote steden. Op het platteland (waar geen concurrentie mogelijk is) swingen ze de pan uit. Hygiëne en drinkwater Overal (visitor centrums, in parken, enz.): - zijn toiletten beschikbaar. Ze zijn zeer proper en voorzien van toiletpapier. - is drinkwater gratis voorhanden. Het is dus mogelijk regelmatig je jerrycans of ander recipiënten te vullen. Betalingen, taksen en services Bijna alles is met creditcard te betalen. Op de meeste plaatsen zijn ATM's beschikbaar. Op sommige plaatsen kun je alleen met cash betalen (vb.: sommige campings, kleine uitgaven, bustickets of inkom bezienswaardigheden). Dus zorg ook voor voldoende cash geld. De bustickets moeten contant aan de buschauffeur worden betaald met gepast geld! Men geeft dus geen wisselgeld terug. Bij aankopen is de prijs al dan niet met of zonder taksen. Een regelmaat kunnen we niet vinden. Idem wat betreft de resto's en bar's. Taksen en dienst kan inbegrepen zijn maar meestal niet. De dienster(s) moeten het hebben van tips (16 à 18% op het te betalen bedrag). Denver In de luchthaven (naast de uitgang) is een pannel voorhanden met hotels. Je kan deze hotels van daaruit bellen en een kamer boeken en je gratis laten ophalen. Ook heeft ieder hotel of groep hotels meestal een gratissche shuttleservice.

3 Om naar Denver downtown te gaan neem je best eerst contact in de luchthaven met de dienst groundtransportation. Er zijn 3 mogelijkheden: - Met gewone bus: enkel ticket $10 (50 min.) - Roundtrip (= Heen/Terug) $18 (tickets best aankopen op de luchthaven) - Shuttle: (30 min.) $20 Taxi: 55 à 60 zonder tip De dienst groundtransportation voorziet ook vervoer naar de meeste skigebieden rond Denver. Wij verbleven in een airporthotel. Ik meen echter dat een hotel in downtown een betere optie is. De afstand om de camper op te halen is nagenoeg even ver en in stad is het verblijf een stuk aangenamer. New York Bij mijn weten zijn er 2 mogelijkheden om vanuit Newark downtown te bereiken: - gewone bus (shuttle): $15 enkele trip (om de 15 minuten, laatste bus om 1u am) of $25 (roundtrip = H/T) - taxi: de prijzen variëren, minimum $67 + tip ($5). Een gratische shuttleboot vaart naar het vrijheidsbeeld. De underground is zeer praktisch om zich te verplaatsen. Enkele campings - ervaringen Algemeen In de meeste nationale parken zijn kampeerplaatsen voorzien. Er is maar één regel: boek op tijd (on line) want ze zijn tamelijk rap volzet. Een full-hookup voorziet electriciteit, water, dumpput. Heb je geen electricteit nodig vraag naar een andere plaats, deze zijn goedkoper. Op sommige plaatsen zijn er kampeerplaatsen met de formule: first come, first serve. Zeer handig maar zorg dat je op tijd bent. Wij hadden geen enkele camping vooraf geboekt maar veel hangt af van de reisperiode en... een beetje geluk. Grand Canyon - Camping Ten X Ligging: Uitstekend - 8 mijl voor de inkom Prijs: $10/nacht (cash te betalen) Accomodatie: Toiletten, Drinkbaar water, Dumpstation, BBQ Type en beoordeling: First come, first serve. De camping ligt uitstekend en rustig tussen de dennebomen. Aanrader. Canyonlands en Arches - eerste camping op HW 128 vertrekkende uit Moab Ligging: Uitstekend - 2 mijl van centrum Moab en inkom Arches, 33 mijl van de inkom Canyonlands. Prijs: $12/nacht (cash te betalen) Accomodatie: Toiletten, BBQ, beperkt aantal plaatsen Type en beoordeling: First come, first serve. De camping ligt uitstekend langs de Coloradorivier en dicht bij

4 centrum en nationale parken. Aanrader. De andere campings liggen een stuk verder op de highway. Niet alle zijn toegangelijk voor RV (camper of Recreation Vehicle). Zion - Park Ligging: Uitstekend - in het park Prijs: $12/nacht (cash te betalen) Accomodatie: Toiletten, BBQ, drinkbaar water, dumpstation, beperkt aantal plaatsen Type en beoordeling: First come, first serve. De camping ligt uitstekend langs de rivier. Toen we toekwamen ('s morgens) was er een bordje "Full". Laat je daardoor echter niet afschrikken, rij toch binnen. Er komen gegarandeerd plaatsen vrij. Aanrader. Er is ook een camping met full hookups. Deze moet echter geruime tijd vooraf worden gereserveerd. Monument Valley De site wordt door de Navajo's privaat uitgebaat. Er zijn staanplaatsen voor RV's voorzien binnen het park met zicht op de rotsen. Wij verbleven echter op een prachtige campsite een paar mijl recht tegenover het park. Ligging: Uitstekend - 2 mijl van de inkom. Prijs: 46,28$/nacht Accomodatie: Toiletten, Douches, BBQ, drinkbaar water, dumpstation, zwemkom. Type en beoordeling: Reservatie of ter plaatse. Full hookups. De camping ligt omgeven door rotsen en met zicht in de verte op Monument Valley. Aanrader. Bryce Ligging: Uitstekend - in het park Prijs: $16/nacht (cash te betalen) Accomodatie: Toiletten, BBQ, drinkbaar water, dumpstation, beperkt aantal plaatsen Type en beoordeling: First come, first serve. De camping ligt aan de ingang van het park. Er is ook nog een gelijkaardige kampplaats iets verder. Aanrader. KOA-campings Ze zijn relatief duur maar zijn meestal voorzien van full services. Ze liggen vooral langs grote wegen en zijn dus minder idyllis Wij verbleven er in 2, één met zwembad en jaccusie, de andere met zwembad maar ondermaats.

5 Omrekening Temperatuur Afstanden Inhoud Gewicht F C Mijl KM FEET Meter Gallon Liter Pound Kg 40 4,4 1 1, ,3 1 3,79 1 0, ,2 5 8, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,484

Amerika reis 2012. Campers ophalen, goed controleren op beschadiging, aftanken, water en de koelkast vullen.

Amerika reis 2012. Campers ophalen, goed controleren op beschadiging, aftanken, water en de koelkast vullen. Amerika reis 2012 27 April Vertrek van Schiphol met Flight 59 om 10.10 AM naar George Bush Intercontinental, Houston aankomst 1:50 PM Vertrek van George Bush Intercontinental, Houston om 5:25 PM naar Las

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

t camperkrantje versie 7

t camperkrantje versie 7 t camperkrantje versie 7 Woensdag 11 mei 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Go West 15% LAST MINUTE Special NIEUW! 31-05-11

Nadere informatie

NACHT NACHT 01/04-21/05 17/09-02/10 21/05-18/06 03/09-17/09. 2 Pers. 36,00 50,00 55,00 100,00. 3 Pers. 42,00 60,00 65,00 100,00

NACHT NACHT 01/04-21/05 17/09-02/10 21/05-18/06 03/09-17/09. 2 Pers. 36,00 50,00 55,00 100,00. 3 Pers. 42,00 60,00 65,00 100,00 LIJST MAXICARAVANS EN APPARTEMENTEN Opening 01/04/2017-02/10/2017. UUR UITCHECKEN 09.00-12.00 15.00-18.00 01/04-21/05 17/09-02/10 21/05-18/06 03/09-17/09 18/06-09/07 20/08-03/09 09/07-20/08 2 Pers. 36,00

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN 20/4 21/4 22/4 Vlucht naar LA met KLM in Boeing 747-400 Ophalen camper, rijden naar libu Beach RV Park Universal Studios, KOA Pomona Vertrek 20-04 om 13:30 uur. Vlucht KL601 (stoelen 24A, 24B, 25A en 25B).

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Summer Class New York 2013 Info New York Transport Hotels Excursies Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Beste reisperiode 1. Prijzen - Goedkoopste periode: jan februari / maart

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Woensdag 6 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco / Air Transat Spring Special

Nadere informatie

NEW VEHICLE SPECIAL 2019 van ROAD BEAR RV

NEW VEHICLE SPECIAL 2019 van ROAD BEAR RV NEW VEHICLE SPECIAL 2019 van ROAD BEAR RV De New Vehicle Special van Road Bear is weer te boeken! Huur een splinternieuwe camper vanaf slechts 1,-! WHAT S THE DEAL... Campermaatschappij Road Bear RV laat

Nadere informatie

New York Pennsylvania Hotel **

New York Pennsylvania Hotel ** New York Pennsylvania Hotel ** 822 786 Vanaf p.p. 4 dagen Logies Alleen Vertrek 10/06/2013 36 p.p. Inbegrepen : 3 nachten op basis van logies alleen, vluchten met Delta Airlines in T-klasse, prijs obv

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009

Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009 Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009 Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Sheffield is de derde grootste stad van

Nadere informatie

t camperkrantje versie 1

t camperkrantje versie 1 t camperkrantje versie 1 Woensdag 9 februari 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Cruise America New Vehicle One Way Special

Nadere informatie

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Privé-taallessen bij de leraar - Dublin Je volgt geen taallessen in een talenschool maar bij de leraar thuis zoals de naam al doet vermoeden! : 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1332 1269 Privé-taallessen bij de leraar

Nadere informatie

BERLIJN marathon 25/09/2011

BERLIJN marathon 25/09/2011 1 BERLIJN marathon 25/09/2011 Reis van vrijdag 23 september tot maandag 26 september 2011 Beperkt aantal plaatsen, inschrijvingen op basis van first come first served. Uiterste inschrijvingsdatum: 28 MEI

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Examen VMBO-BB 2005 WISKUNDE CSE BB. tijdvak 2 maandag 20 juni 9.00 10.30 uur. Naam kandidaat Kandidaatnummer

Examen VMBO-BB 2005 WISKUNDE CSE BB. tijdvak 2 maandag 20 juni 9.00 10.30 uur. Naam kandidaat Kandidaatnummer Examen VMBO-BB 2005 WISKUNE SE BB tijdvak 2 maandag 20 juni 9.00 10.30 uur Naam kandidaat Kandidaatnummer Beantwoord alle vragen in dit opgavenboekje. it examen bestaat uit 24 vragen. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

NEW VEHICLE SPECIAL 2020 van ROAD BEAR RV

NEW VEHICLE SPECIAL 2020 van ROAD BEAR RV NEW VEHICLE SPECIAL 2020 van ROAD BEAR RV De New Vehicle Special van Road Bear is weer te boeken! Huur een splinternieuwe camper vanaf slechts 1,-! WHAT S THE DEAL... maatschappij Road Bear RV laat voor

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Vrijdag 15 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco / Go West 10% korting op ALLE camperhuur!

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 a) Wesley gaat lekker op vakantie. Welk onderdeel heeft hij niet zo goed voorbereid? b) Waarom is dat wel belangrijk? c) Hoe heeft hij dat eerder opgelost? d) Welk advies geef je

Nadere informatie

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2016 IEVEN2016

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2016 IEVEN2016 IEVEN2016 TARIEVEN2016 TARIEVEN201 TARIEVEN2012 TARIEVEN2016 TARIEVEN 2016 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» Parcelen «Standard Deluxe» Parcelen «Standard Classic»

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2015 IEVEN2015

TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN 2015 IEVEN2015 IEVEN2015 TARIEVEN2015 TARIEVEN201 TARIEVEN2012 TARIEVEN2015 TARIEVEN 2015 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» Parcelen «Stándard Deluxe» Parcelen «Stándard Classic»

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Korte fietstocht in Bourgognestreek in 4 dagen Individuele fietstocht in Zuid-Bourgogne langs de wijnroute. U ontdekt Chalon, Cluny, Taize, de oevers van de Saône, Mâcon en Tournus. Bestemming

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

1 Ga je in Duitsland tanken?

1 Ga je in Duitsland tanken? Horst aan de Maas-Gevoel Onderzoeksresultaten TIPHorstaandeMaas.nl Duitsland Er zijn prijsverschillen tussen de producten in Nederland en in Duitsland. Er zijn Nederlanders, die in Duitsland gaan tanken

Nadere informatie

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 25 september 2016 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

Camperhuur Fraserway. Campertypes

Camperhuur Fraserway. Campertypes Camperhuur Fraserway Waarom Fraserway? Goede kwaliteit en service Nederlands sprekend personeel Familie bedrijf 1000 eigen campers Winnaar van de Consumer's Choice Award in British Columbia Fraserway heeft

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRIJZEN Dagprijslijst 2014 Staanplaatsen geldig van 16/04 tot 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Kinderen (0-2 jaar)

Nadere informatie

t camperkrantje versie 8

t camperkrantje versie 8 t camperkrantje versie 8 Woensdag 1 juni 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco/Air Transat Herfst Special

Nadere informatie

Berlijn 22/06/10-24/06/10

Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het Noord-Oosten van het land. Vlucht naar Tegel luchthaven duurt 1u20 min. Met de taxi ben je op 15min in het centrum. Prijs

Nadere informatie

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau:

BESTEMMING BEREIKT?! Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat vind je van het verhaal? Welk risico loopt Wesley? Wat zou jij deze vakantie anders doen om niet halverwege met te weinig geld te zitten? Ken jij iemand met een vergelijkbaar

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden

The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden The Garden tour in South Africa 11 dagen / 10 nachten Aankomst 10/11/2012 Ervaring vereist er wordt af en toe off-road gereden Hier wat meer informatie over de reis. Wij bieden u avontuur, samen met een

Nadere informatie

Schooltreinkaart / Campuskaart

Schooltreinkaart / Campuskaart Schooltreinkaart / Campuskaart Bestemming beter NMBS Mobility Schooltreinkaart Dé goedkoopste formule om dagelijks te sporen Kies je voor de Schooltreinkaart dan geniet je van zo maar even 80% korting

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Goedkope Vakantie BESPAARTIPS VOOR EEN GOEDKOPE VAKANTIE

Goedkope Vakantie BESPAARTIPS VOOR EEN GOEDKOPE VAKANTIE Goedkope Vakantie BESPAARTIPS VOOR EEN GOEDKOPE VAKANTIE Inhoud Bespaartips... 2 Op de bonnefooi... 2 Kies een goedkope bestemming... 2 Een goede voorbereiding is het halve werk... 3 Goede reisgids...

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

t camperkrantje versie 5

t camperkrantje versie 5 t camperkrantje versie 5 Vrijdag 25 maart 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco / Air Transat Spring Special

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit

Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit Erasmusbestemming: Stockholm... Academiejaar: 2013. - 2014. Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Er is éen grote campus voor alle universiteitsrichtingen

Nadere informatie

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 27 september 2015 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

TARIEVEN 2011 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 IEVEN2011

TARIEVEN 2011 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 IEVEN2011 IEVEN2011 TARIEVEN2011 TARIEVEN201 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 TARIEVEN 2011 Deluxe Palm Tree Villas Mobilhomes New Port Deluxe Bora Bora Pavilions Mobilhomes Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe»

Nadere informatie

De datum en pick up plaats van het voertuig bepalen de prijs. Elke aanpassing van de reservatie kan dus leiden naar een aanpassing van de prijs.

De datum en pick up plaats van het voertuig bepalen de prijs. Elke aanpassing van de reservatie kan dus leiden naar een aanpassing van de prijs. PRODUCT MOTORHOME USA HERONTDEK NOORD AMERIKA MET DE MOTORHOME Canadese Rockies of de Nationale Parken van het Westen, laat u verleiden door de mobilhome. Deze zijn erg populair is in Noord Amerika. De

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie MOTORHOME CANADA Herontdek Canada per Motorhome U droomt van verre reizen, horizonten ontdekken en volledige vrijheid, bezoeken van de Canadese Rotsen

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Universiteit

Erasmusbestemming: Universiteit Erasmusbestemming: Rijsel Academiejaar:2006-2007 Één semester Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De univ ligt vrij dicht bij het centrum, maar als

Nadere informatie

2.1 m x 1.2 m (dubbelle daktent) 1 pits gasttoestel met BBQ plaat, opvouwbare spoelbak. Koelkast/Vriezer

2.1 m x 1.2 m (dubbelle daktent) 1 pits gasttoestel met BBQ plaat, opvouwbare spoelbak. Koelkast/Vriezer Ideaal voor 2 personen om de fantastische uitzichten en geluiden op en van de weg te ervaren. Voorzien van een comfortabele daktent. Bij de standaard versie zijn een koelkast/vriezer, gaskooktoestel en

Nadere informatie

Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië. 5-13 juli 2014

Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië. 5-13 juli 2014 Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië 5-13 juli 2014 Wat gaan we doen? We gaan naar Slovenië, waar de Koritnica en de Soca het decor verzorgen met parelwitte rotsen in kristalhelder

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Offerte Amerika 4 messages

Offerte Amerika 4 messages JC > Offerte Amerika 4 messages JC To: info@beleefreizen.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:28 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi 1. Algemene informatie Eliza was here - Petronikolis - /griekenland/kreta/choudetsi/petronikolis.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petronikolis - (Griekenland

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen.

En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen. En dan gingen wij met de bus verder naar het kamp II bezoeken, gelukkig is dat maar korte duur, wij waren al moe van veel rondlopen. Geschiedenis In het stadje Auschwitz (Pools: Oswiecim) ligt stille getuige

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden.

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden. NEW YORK CITY New York City New York is de nummer één stedentrip ter wereld. Jong of oud, voor iedereen is er altijd wel iets te beleven in the city that never sleeps. De stad heeft naast oneindig veel

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

SJIEKSTE REIS NAAR NEW YORK EVER

SJIEKSTE REIS NAAR NEW YORK EVER presenteert SJIEKSTE REIS NAAR NEW YORK EVER 6-DAAGSE CITYTRIP IN LEUK GEZELSCHAP in samenwerking met WHAT THEY SAY ABOUT NEW YORK... Koen Vanmechelen Kunstenaar De kern van het Cosmocafé is het New York

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Richtlijnen stage en/of studie verslag internationalisering

Richtlijnen stage en/of studie verslag internationalisering Richtlijnen stage en/of studie verslag internationalisering Elke student met buitenlandse ervaring maakt een praktisch verslag over zijn verblijf en zijn ervaringen. Studenten die in groep aan een project

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Als KBC er kan je bij Omnia Travel (100 % dochtermaatschapij van KBC) genieten van diverse kortingen

Als KBC er kan je bij Omnia Travel (100 % dochtermaatschapij van KBC) genieten van diverse kortingen Omnia Travel Als KBC er kan je bij Omnia Travel (100 % dochtermaatschapij van KBC) genieten van diverse kortingen 3 % korting voor boekingen via een Omnia Travel-kantoor. tot 6 % korting Als je je op de

Nadere informatie

Base Le Boat Benson. Base Le Boat de Benson on Thames Benson Waterfront Benson Oxon OX10 6SJ England W1 6.912` N51 37.19`

Base Le Boat Benson. Base Le Boat de Benson on Thames Benson Waterfront Benson Oxon OX10 6SJ England W1 6.912` N51 37.19` Base Le Boat Benson Base Le Boat de Benson on Thames Benson Waterfront Benson Oxon OX10 6SJ England W1 6.912` N51 37.19` Tel - 0044 (0) 1491 824 067 Fax - 0044 (0) 1491 836 738 Email : benson@leboat.com

Nadere informatie

INBEGREPEN WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? Je bent de parkeerproblemen in je buurt beu.

INBEGREPEN WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? Je bent de parkeerproblemen in je buurt beu. www.cambio.be CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? WAT KOST HET JOU? Met cambio reserveer je je auto naar keuze, op het moment dat je hem nodig hebt. Het comfort van een eigen wagen, zonder de bijhorende kopzorgen

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : Le Boat Benson Waterfront Benson Oxon OX10 6SJ England Tel - 0044 (0) 1491 824 067 Fax - 0044 (0) 1491 836 738

Uw vertrekbasis : Le Boat Benson Waterfront Benson Oxon OX10 6SJ England Tel - 0044 (0) 1491 824 067 Fax - 0044 (0) 1491 836 738 Uw vertrekbasis : Le Boat Benson Waterfront Benson Oxon OX10 6SJ England Tel - 0044 (0) 1491 824 067 Fax - 0044 (0) 1491 836 738 WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW

Nadere informatie

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis Reisaanbot 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Type van de reis Reisroute Bestemming Frankrijk Plaats Loirevallei Duur 8 dagen Moeilijkheid Makkelijk Reisperiode Van april tot november Minimale

Nadere informatie

Taal In welke taal worden de cursussen aangeboden?

Taal In welke taal worden de cursussen aangeboden? Erasmusbestemming: Zagreb Kroatië... Academiejaar: 2014. - 2015. Één/twee semester(s) Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De rechtenfaculteit is centraal

Nadere informatie

Maak je eigen jaarbegroting

Maak je eigen jaarbegroting Maak je eigen jaarbegroting Inleiding Een begroting maken. Het woord begroting wordt normaal gesproken alleen gebruikt bij bedrijven en de overheid. Maar het is tijd om ook jouw budget dezelfde aandacht

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen.

PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. PRIJSLIJST 2014 Groepsaccommodatie De Grote Schans Tot max. 40 personen. ( vrijdag t/m zondag) 900,- voor 15 personen. Elke persoon extra is 40,-. ( vrijdag t/m maandag) 1100,- voor 15 personen. Elke persoon

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Stijn Trappeniers. Opleiding keuzerichting Chemie optie procestechnologie Academiejaar 2009-2010 Periode 12 februari tot 19 mei 2009

Stijn Trappeniers. Opleiding keuzerichting Chemie optie procestechnologie Academiejaar 2009-2010 Periode 12 februari tot 19 mei 2009 Stijn Trappeniers Opleiding keuzerichting Chemie optie procestechnologie Academiejaar 2009-2010 Periode 12 februari tot 19 mei 2009 Gastland Spanje Gaststad Vitoria Gasteiz Gastinstelling Universidad del

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

CITY BREAK STOCKHOLM

CITY BREAK STOCKHOLM CITY BREAK STOCKHOLM Stockholm is ongetwijfeld de aantrekkelijkste stad van Scandinavië. Het vele groen en de unieke ligging verspreid over 14 eilanden creëren een bijzondere cocktail van natuur en cultuur

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018

TARIEVEN201 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN 2018 RIEVEN2018 RIEVEN2018 TARIEVEN2018 TARIEVEN2012 TARIEVEN201 TARIEVEN2018 Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe» Parcelen «Premium Classic» 23/03-27/03 02/04-26/04 01/05-22/06 11/09-04/11 27/04-30/04 02/09-10/09

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie