dwijzer week 48 Zwolle Zwolse Schaapskudde vertrekt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "dwijzer week 48 Zwolle Zwolse Schaapskudde vertrekt"

Transcriptie

1 dwijzer week 48 Zwolle Zwolse Schaapskudde vertrekt

2 dwijzer week 48 Zwolle Zwolse Schaapskudde vertrekt

3 Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Zwolle Zaterdag 2 januari 2016, uur Het jaar is bijna voorbij. Wat gebeurde er in 2015? Wat brengt 2016? Op alle bijzondere momenten willen we samen met u terug- en vooruitkijken. We nodigen u graag uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst in Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein 14. Om uur is er koffie en thee. Burgemeester Henk Jan Meijer opent de avond om uur met een toespraak. Daarna neemt Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel, met gasten Rik Elings en Wouter Penris, het podium over. Na een receptie met muziek van The Soultriggers is de bijeenkomst om uur afgelopen. Reserveren Voor de bijeenkomst heeft u een (gratis) plaatsbewijs nodig. U kunt één of twee kaarten reserveren vanaf donderdag 26 november om uur. Heeft u een rolstoelplaats nodig, bel dan met ( 0,45 per minuut). Reserveren kan: Via Via de knop nieuwjaarsbijeenkomst 2016 op Telefonisch: ( 0,45 per minuut) Aan de kassa van Odeon aan de Blijmarkt 25 (dagelijks van tot uur) Kaarten kunnen tot en met zondag 13 december 2015 afgehaald worden bij Odeon. Ze worden niet met de post verstuurd.

4 Zwolse Schaapskudde vertrekt Het is weer zover: de winter is in aantocht, dus tijd voor de Zwolse kudde om te vertrekken naar haar winterverblijf. Op vrijdag 27 november om uur laadt herder Tjitse Terpstra de schapen in de vrachtwagen. Tot begin april verblijven de schapen in Appelscha. Iedereen die het leuk vindt om de schapen uit te zwaaien, is van harte welkom. Door het onstuimige en gure weer van de afgelopen weken is herder Tjitse wel blij dat het graasseizoen erop zit. Tjitse: Vorige week had ik de schapen in de uiterwaarden gezet. Ik wist wel dat er slecht weer op komst was, maar had niet voorzien dat het water die nacht zo hoog zou stijgen dat de schapen met de poten in het water kwamen te staan. Dat was wel even schrikken. Gelukkig hebben voorbijgangers het gemeld en zijn de schapen snel naar een hoger gelegen gebied gebracht. Ik vind het geweldig dat mensen zo alert en betrokken zijn en ben daar dan ook zeer dankbaar voor! Mooi en bijzonder Volgens Tjitse was het ook een mooi en bijzonder jaar. Behalve dat we in de reguliere gebieden als Westerveld, Holtenbroek en Stadshagen hebben gelopen, hebben de dames dit jaar ook aparte plekken gezien. Zo hebben we voor het kunstproject Portal door de spoortunnel gelopen. En hebben we de Peperbus gezien toen we tijdens de opening van de Katerdijk over de Rodetorenbrug en de Harm Smeengekade liepen. Leuke uitstapjes, maar we zijn er natuurlijk om de boel kort te houden en ook dat is dit jaar weer prima gelukt! Vertrek schapen Op dit moment lopen de schapen nog een paar dagen in Stadshagen. Op vrijdag 27 november om uur worden zij met een speciale vrachtwagen opgehaald om lekker te gaan grazen in diverse Friese weilanden. Vanaf half januari gaan de schapen naar een binnenverblijf omdat dan al snel de eerste lammetjes worden geboren. Net als voorgaande jaren worden foto s van de pasgeboren lammetjes tijdens de winterperiode via twitter gedeeld. Ben jij ook benieuwd naar de eerste jonge spruiten van de Zwolse kudde? Volg de kudde Begrazen in plaats van maaien De begrazing door schapen is een duurzame en milieuvriendelijke manier van onderhoud. Insecten, weidevogels, amfibieën en kleine zoogdieren ondervinden van begrazing door schapen geen nadelen.

5 Stadsdialoog Zwolle Armoedevrij! Zwolle moet een stad zijn waarin iedere inwoner meetelt en meedoet, wat je inkomen ook is. Dat is het doel van Zwolle Armoedevrij! Circa vijftig organisaties in de stad hebben zich verbonden aan deze uitdaging. Twee keer per jaar komen zij bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Op vrijdag 27 november aanstaande vindt de eerstvolgende Stadsdialoog Zwolle Armoedevrij! plaats. Inwoners en organisaties die willen deelnemen aan de dialoog zijn van harte welkom! De circa vijftig organisaties leveren al enige jaren, elk vanuit hun eigen achtergrond, een bijdrage aan het verminderen van armoede in de stad. Zwolle kent inmiddels veel lopende en nieuwe initiatieven. Zoals vakanties en een sinterklaasfeest voor mensen met een laag inkomen. Of een nieuw initiatief voor het verstrekken van voedselpakketten. Tijdens de stadsdialoog van 27 november worden dergelijke acties met elkaar besproken. Verbinden en het delen van kennis en ervaringen staat centraal. Op die manier wordt ook meer bekendheid gegeven aan wat er al is of wat er ontstaat in Zwolle rond armoedebestrijding. De bijeenkomst Zwolle Armoedevrij! vindt plaats van 9.00 tot uur in de Sionskerk, Glanerbeek 10 te Zwolle (Aa-landen). Inwoners en organisaties in Zwolle die een bijdrage willen leveren aan het terugdringen van armoede en sociale uitsluiting, zijn van harte welkom. Wilt u deelnemen aan de Stadsdialoog? Neemt u dan contact op met de gemeente Zwolle, mevrouw G. Muis, via telefoonnummer (038) of g.muis@zwolle.nl.

6 Tegemoetkoming voor personen met een chronische ziekte of beperking Is er bij u, uw partner of kind sprake van een chronische ziekte of lichamelijke beperking? Dan maakt u hierdoor vaak extra kosten. De gemeente Zwolle komt tegemoet aan een deel van deze kosten. U moet dan wel aan de voorwaarden voldoen. Het kan gaan om extra kosten voor bijvoorbeeld: dieet hulpmiddelen kleding wassen van kleding verwarming vervoer eigen bijdragen of eigen risico medisch of maatschappelijke dienstverlening Voorwaarden Krijgt u niet op een andere manier een vergoeding voor deze kosten? Dan kunt u van de gemeente Zwolle een vergoeding krijgen van maximaal 175,- per jaar. Op leest u alle voorwaarden. Zo moet u een indicatie hebben voor een Wmovoorziening en/of voor langdurige zorg. Een andere voorwaarde is dat het inkomen van u (en uw partner) in november 2015 niet hoger is dan 130% van de bijstandsnorm die voor u geldt. Een overzicht van de bijstandsnormen vindt u op Aanvragen De tegemoetkoming vraagt u aan met een formulier. Dit formulier vindt u op U kunt het formulier ook ophalen bij het Stadskantoor en bij het wijkservicepunt in de buurt. Of bel naar 14038, dan krijgt u het formulier thuisgestuurd. Formulierenbrigade Het formulier is ook beschikbaar bij Op Orde Zwolle. Dit is de formulierenbrigade. De medewerkers van Op Orde Zwolle kunnen u helpen met het invullen van het formulier.

7 Kledinginzameling aan huis De Vereniging Paardrijden Gehandicapten Oost (VPGO) verzorgt in december de laatste kledinginzameling van dit jaar. De inzamelzakken worden tussen 25 november en 4 december bij u thuis bezorgd. Op de zak staat op welke dag de kledingzakken worden ingezameld. De opbrengst van de kleding komt ten goede aan S.P.G. t Hoefijzer in Zwolle. Zij verzorgen voor zo n klein e 200 mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking een wekelijks ritje op een paard. Het ophalen van de zakken gebeurt met een wagen van Kledinginzameling Paardrijden Gehandicapten. Namens de VPGO, hartelijk dank voor uw bijdrage.

8 Voorzieningen op maat voor ontwikkeling Stadshagen Door voorzichtig herstel van de woningmarkt gaat het goed met de ontwikkeling van de wijk Stadshagen. Er worden weer meer woningen gebouwd, buurten van Stadshagen naderen hun voltooiing en er zijn veel initiatieven van bewoners. Wel verwacht het college van B&W dat er minder voorzieningen bijkomen dan gedacht. Onderzoek Uit onderzoek blijkt dat de behoefte aan voorzieningen in Stadshagen afneemt. Oorzaken hiervoor zijn: Door de economische crisis is de vraag naar voorzieningen afgenomen. Een aantal stedelijke voorzieningen en voorzieningen op wijkniveau, zoals een tweede gezondheidshuis, komen niet meer in Stadshagen. In 2013 heeft de gemeenteraad ingestemd met het bouwen van 1100 minder woningen in Stadshagen. Daardoor zijn er minder nieuwe voorzieningen nodig. Aanpassen programma Het onderzoek geeft aan dat er in Stadshagen tot 2025 behoefte is aan zo n 5 hectare grond voor voorzieningen. Gedacht was aan 10 hectare. Het college stelt voor aan de gemeenteraad om een bedrag van 8,5 miljoen af te boeken uit de grondexploitatie. Versneld afbouwen Doordat de laatste jaren vooral goedkope woningbouw is gerealiseerd in Stadshagen, wordt nu de nadruk gelegd op de bouw van middendure en dure woningen. De gemeente onderzoekt met de marktpartijen of het mogelijk is Breecamp Oost, Werkeren en Frankhuis versneld af te bouwen.

dwijzer week 50 Zwolle Deel mooie foto`s! #Zwolle #MijnStad

dwijzer week 50 Zwolle Deel mooie foto`s! #Zwolle #MijnStad dwijzer week 50 Zwolle Deel mooie foto`s! #Zwolle #MijnStad Geslaagde stadsdialoog Zwolle Armoedevrij! Zwolle is een stad zijn waarin iedere inwoner meetelt en meedoet, wat je inkomen ook is. Dat is het

Nadere informatie

Gratis pannenkoek op de Pannekoekendijk

Gratis pannenkoek op de Pannekoekendijk dwijzer week 24 Zwolle Gratis pannenkoek op de Pannekoekendijk Bezoek activiteiten voor jong en oud Gratis pannenkoek op de Pannekoekendijk Bezoek activiteiten voor jong en oud Ter gelegenheid van Dag

Nadere informatie

dwijzer week 04 Zwolle Grote opkomst informatieavond azc Zwolle

dwijzer week 04 Zwolle Grote opkomst informatieavond azc Zwolle dwijzer week 04 Zwolle Grote opkomst informatieavond azc Zwolle Grote opkomst bij info-avond azc Zwolle Meer dan 800 belangstellenden waren woensdagavond aanwezig bij de informatiebijeenkomst over het

Nadere informatie

dwijzer week 13 Zwolle De Zwolse schaapskudde weer in de wei

dwijzer week 13 Zwolle De Zwolse schaapskudde weer in de wei dwijzer week 13 Zwolle De Zwolse schaapskudde weer in de wei Nieuwe openingstijden Sociaal wijkteam Midden Met ingang van 23 maart heeft Sociaal wijkteam Midden andere openingstijden. De medewerkers Sociaal

Nadere informatie

dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering

dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering Doe ook mee in de Maand van de buurt! Kom naar de wijkdialoog In Diezerpoort vind je sinds het voorjaar van 2014 Het Huis van Vriendschap. Een

Nadere informatie

Stichting Kind in Beeld is een organisatie die leuke activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen.

Stichting Kind in Beeld is een organisatie die leuke activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen. APRIL 2017 Stichting Kind in Beeld is een organisatie die leuke activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen. In samenwerking met Pathé, kunnen jongeren tussen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Herfst 2018

Nieuwsbrief Herfst 2018 Nieuwsbrief Herfst 2018 Communicatie Vanaf nu delen we alles via deze pagina: www.zwolle.nl/armoedevrij Hier vindt u onder andere uitnodigingen voor de Stadsdialoog en de nieuwsbrieven vanuit Zwolle Armoedevrij!

Nadere informatie

Minimaregelingen 2012. Geld(t) voor mij!

Minimaregelingen 2012. Geld(t) voor mij! Minimaregelingen 2012 Geld(t) voor mij! Veranderingen In 2012 gelden nieuwe regels. Het gezin wordt heel belangrijk voor de bijstand én regelingen voor mensen met een laag inkomen. U vormt een gezin als

Nadere informatie

Week van het geld! Op vind je meer informatie en lesmateriaal voor scholen, ouders, kinderen en docenten. Neem gauw een kijkje!

Week van het geld! Op   vind je meer informatie en lesmateriaal voor scholen, ouders, kinderen en docenten. Neem gauw een kijkje! Week van het geld! Ben jij een held met je geld? 25 t/m 29 maart was de week van het geld. In deze week werden activiteiten georganiseerd om kinderen om te leren gaan met geld. Veel van deze activiteiten

Nadere informatie

Nr Beste lezer, lezeres,

Nr Beste lezer, lezeres, Beste lezer, lezeres, Het nieuwe jaar is inmiddels al weer enige tijd gestart. Toch willen we jullie allemaal nog een heel sportief en plezierig jaar toewensen. Open dagen Op dinsdag 3 en donderdag 5 februari

Nadere informatie

Nabij Vertrouwd Gastvrij

Nabij Vertrouwd Gastvrij Dagactiviteiten ontmoeting en ondersteuning in een gastvrije omgeving Wat zijn dagactiviteiten? Actief zijn en onder de mensen blijven: samen met anderen regelmatig wat ondernemen houdt je op je oude dag

Nadere informatie

Brielle. Meedoen in gemeente Brielle! Ook als je een laag inkomen hebt.

Brielle. Meedoen in gemeente Brielle! Ook als je een laag inkomen hebt. Brielle Meedoen in gemeente Brielle! Ook als je een laag inkomen hebt www.brielle.nl/minima Individuele minimatoeslag De individuele minimatoeslag is een jaarlijkse toeslag voor inwoners die een langdurig

Nadere informatie

Versie 2.4. BELEIDSREGELS TEGEMOETKOMING ONDERSTEUNINGSFONDS CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2015 Gemeente Breda

Versie 2.4. BELEIDSREGELS TEGEMOETKOMING ONDERSTEUNINGSFONDS CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2015 Gemeente Breda Versie 2.4 BELEIDSREGELS TEGEMOETKOMING ONDERSTEUNINGSFONDS CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2015 Gemeente Breda 1 Beleidsregels tegemoetkoming Ondersteuningsfonds chronisch zieken en gehandicapten 2015

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG 2017-2018 Theaterkassa en informatiebalie De kassa en informatiebalie van Kielzog zijn op werkdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een theatervoorstelling.

Nadere informatie

Stadsdialoog De Stadsdialoog Zwolle Armoedevrij! was weer een succes!

Stadsdialoog De Stadsdialoog Zwolle Armoedevrij! was weer een succes! Nieuwsbrief december 2018 Stadsdialoog 2-11-2018 De Stadsdialoog Zwolle Armoedevrij! was weer een succes! U vindt het verslag van deze ochtend op: www.zwolle.nl/armoedevrij, onder het kopje Verslag Stadsdialoog

Nadere informatie

dwijzer week 3 Zwolle 25 jaar Vinex en de Zwolse binnenstad

dwijzer week 3 Zwolle 25 jaar Vinex en de Zwolse binnenstad dwijzer week 3 Zwolle 25 jaar Vinex en de Zwolse binnenstad Jouw favoriete nummer door de klokken van de Peperbus Benieuwd hoe de uitvoering van jouw favoriete zanger, zangeres, band of componist klinkt

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Waar heeft u recht op?

Waar heeft u recht op? KLIËNTËN RAAD ALMËLO Waar heeft u recht op? Minimawijzer 2015 01-01-2015 Kliënten Raad Almelo Grotestraat Zuid 174 7607 CZ Almelo www. klientenraadalmelo.nl Inhoudsopgave Korte inleiding p.3 Bijzondere

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

KLIËNTEN RAAD ALMELO 01-07-2014. Kliënten Raad Almelo Grotestraat Zuid 176 7607 CZ Almelo www.klientenraadalmelo.nl

KLIËNTEN RAAD ALMELO 01-07-2014. Kliënten Raad Almelo Grotestraat Zuid 176 7607 CZ Almelo www.klientenraadalmelo.nl KLIËNTEN RAAD ALMELO 01-07-2014 Kliënten Raad Almelo Grotestraat Zuid 176 7607 CZ Almelo www.klientenraadalmelo.nl Inhoudsopgave Korte inleiding p.3 Bijzondere bijstand p.4 Langdurigheidstoeslag p.5 Minimaregeling/Almelo

Nadere informatie

verslag 19 juni 2017 Jos Verkooijen Randolph Schra gast ondersteuning verslag

verslag 19 juni 2017 Jos Verkooijen Randolph Schra gast ondersteuning verslag verslag 19 juni 2017 aanwezig Harry Beekman Lara Margaret Wouter Roozendaal Randolph Schra Jos Verkooijen Wilma van Leyen Jaap Krikke Vincent Vodde gast ondersteuning verslag Adrie de Bruijn Cretia van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Regio Waardenlanden December 2016 Van de redactie Prettige feestdagen allemaal!!!! Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. De laatste alweer van dit jaar. In deze nieuwsbrief natuurlijk

Nadere informatie

Raadsmededeling - Openbaar

Raadsmededeling - Openbaar Raadsmededeling - Openbaar Nummer : 46/2017 Datum : 22 maart 2017 B&W datum : 21 maart 2017 Beh. Ambtenaar : Henk ter Beest Portefeuillehouder : H. Wiltink Onderwerp : Evaluatie 2016, Armoedebeleid gemeente

Nadere informatie

Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo 2013. Zorg thuis

Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo 2013. Zorg thuis Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo 2013 Zorg thuis Ontvangt u zorg thuis zoals verpleging of begeleiding? Dit heet Zorg zonder Verblijf. Heeft u hulp bij het huishouden of een voorziening of hulpmiddel,

Nadere informatie

Middelen Gelet op het gegeven dat er geen sprake is van een inhoudelijke beleidswijziging zijn er geen financiële consequenties.

Middelen Gelet op het gegeven dat er geen sprake is van een inhoudelijke beleidswijziging zijn er geen financiële consequenties. Raadsvoorstel 89 Vergadering 2 oktober 2012 Gemeenteraad Onderwerp : Verordening inkomensondersteunende maatregelen minima Helmond 2012 B&W vergadering : 21 augustus 2012 Dienst / afdeling : SE/Zorgpoort

Nadere informatie

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle Servicepunten Een zorgwoning Een zorgwoning is een huurwoning in

Nadere informatie

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Subsidie chronisch zieken en ouderen 2014

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Subsidie chronisch zieken en ouderen 2014 invullen iinvullen Aanvraag Subsidie chronisch zieken en ouderen 2014 In te vullen door SoZaWe: Datum ontvangst Cliëntnummer Werkprocesnummer Consulent Sociale Zaken en Werkgelegenheid Uitkeringsadministratie

Nadere informatie

profielvak economie en ondernemen CSPE BB 2017 onderdeel A bijlage

profielvak economie en ondernemen CSPE BB 2017 onderdeel A bijlage profielvak economie en ondernemen CSPE BB 2017 onderdeel A bijlage opdrachten 3, 5, 7, 8 en 9 BP-1700-f-17-1-A-b 1 / 7 lees verder opdracht 3 regels receptie Bezoekers ontvangen Iedere bezoeker moet zich

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Het programma voor januari 2016 kunt u hier vinden. Als u op deze link klikt, opent het bestand en heeft u ook gelegenheid om het document te printen.

Het programma voor januari 2016 kunt u hier vinden. Als u op deze link klikt, opent het bestand en heeft u ook gelegenheid om het document te printen. Nieuwsbrief December 2015 (nr.50) 2016 Start van het lustrumjaar Creatieve workshop Workshop creatief schrijven Introductie workshop meditatie Wandelen Nieuwjaarsbijeenkomst Expositie Wist u dat. Kerstgroet

Nadere informatie

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle

In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle In deze folder leest u: wat zorgwoningen zijn wie in aanmerking komt voor een zorgwoning hoe u zich kunt inschrijven de adressen van alle Servicepunten Dit is Servicepunt Zorgwoningen Servicepunt Zorgwoningen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Mantelzorgondersteuning Hillegom en Lisse

Mantelzorgondersteuning Hillegom en Lisse Mantelzorgondersteuning Hillegom en Lisse Beste mantelzorger, Dit is de eerste nieuwsbrief van dit jaar met informatie voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. Wij informeren u middels deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De nieuwe regeling Tegemoetkoming Zorgkosten. Jaargang 19 no.10 november 2015

De nieuwe regeling Tegemoetkoming Zorgkosten. Jaargang 19 no.10 november 2015 Jaargang 19 no.10 november 2015 Deze maand: Zorgkosten en een laag inkomen - Tegemoetkoming Zorgkosten - Zorgverzekering VGZ Zuid-Limburgpakket Campagne Burenhulp Vacatures vrijwilligerswerk Sluitingsdagen

Nadere informatie

Toespraak burgemeester Henk Jan Meijer tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zwolle op 2 januari 2013 in theater De Spiegel

Toespraak burgemeester Henk Jan Meijer tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zwolle op 2 januari 2013 in theater De Spiegel Toespraak burgemeester Henk Jan Meijer tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zwolle op 2 januari 2013 in theater De Spiegel Goed om u weer te zien! Van harte welkom op deze nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april Inmiddels zijn er

De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april Inmiddels zijn er NIEUWSBRIEF Editie 4 oktober 2015 BESTE WIJKBEWONERS, De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april 2015. Inmiddels zijn er nieuwe zaken waarover we u willen informeren. Maar eerst nog een korte terugblik.

Nadere informatie

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk datum 1138271 15 juli 2014

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk datum 1138271 15 juli 2014 gemeentebestuur N D ^ Postbus 15 1440 AA Pui telefoon 0299-452452 telefax 0299-452124 uw brief van uw kenmerk ons kenmerk datum 1138271 15 juli 2014 betreft Decentralisatie compensatieregelingen Wtcg en

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Interdisciplinaire Afdeling

Interdisciplinaire Afdeling Interdisciplinaire Afdeling U bent opgenomen op de Interdisciplinaire Afdeling (IDAZ), een afdeling in Rijnstate Arnhem speciaal voor kwetsbare ouderen met meerdere aandoeningen. In deze folder vindt u

Nadere informatie

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor DE ONTMOETING VRIENDSCHAP IN UTRECHT Editie 30 juni 2019 Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor Vriendschap in Utrecht Kromme Nieuwegracht 50 3512

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Voorzieningen. van DWI. Voor Amsterdammers met een laag inkomen

Voorzieningen. van DWI. Voor Amsterdammers met een laag inkomen Voorzieningen van DWI Voor Amsterdammers met een laag inkomen Inhoud Voorzieningen van DWI 3 Bedragen 7 Hulp en informatie 7 De Dienst Werk en Inkomen (DWI) helpt Amsterdammers op weg naar werk. Als het

Nadere informatie

UIT DE SCHOOL GEKLAPT!

UIT DE SCHOOL GEKLAPT! UIT DE SCHOOL GEKLAPT! Beste ouders, Respect: De aanslagen in Parijs op vrijdag 13 november hebben op iedereen diepe indruk gemaakt. Wij hebben er op school aandacht aan geschonken door er met de kinderen

Nadere informatie

Armoede in Schildersbuurt

Armoede in Schildersbuurt Armoede in Schildersbuurt De wijk Schildersbuurt ligt in stadsdeel 5 Centrum en heeft 31.639 inwoners (1 januari 2015). 1 Financiële positie huishoudens Financiële positie huishoudens In de Stadsenquête

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

Observatieafdeling B3. Informatie voor patiënten. Expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

Observatieafdeling B3. Informatie voor patiënten. Expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde Observatieafdeling B3 Informatie voor patiënten Expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde De afdeling Op de observatieafdeling B3 worden mensen met epilepsie en/of met op epilepsie lijkende aanvallen

Nadere informatie

Hoeveel vluchtelingen worden er in Sporthal De Waterkanten opgevangen? Het gaat om 150 vluchtelingen.

Hoeveel vluchtelingen worden er in Sporthal De Waterkanten opgevangen? Het gaat om 150 vluchtelingen. Veel gestelde vragen en antwoorden over crisisopvang Versie 20 oktober 2015, 10.30 uur Opvang in Lisse Waarom deze opvang voor vluchtelingen? Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) heeft de Veiligheidsregio

Nadere informatie

Stadsdialoog

Stadsdialoog Stadsdialoog 2-11-2018 Programma Tijd: Programma: 8.30 9.00 Inloop 9.00 9.30 Welkom 9.30 10.30 Stadsgesprek 10.30 11.00 Pauze 11.00 11.30 Terugkoppeling Tijdens de Stadsdialoog Zwolle Armoedevrij hadden

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Voorzieningen bij MindUp Wonen

Voorzieningen bij MindUp Wonen Voorzieningen bij MindUp Wonen HAAL HET BESTE Als u bij MindUp bent opgenomen voor verblijf met begeleiding, in een beschermde woonvorm, kan dat voor u een behoorlijke verandering zijn. Waarschijnlijk

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Aan de Fundagen zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij u vragen is de kinderen op tijd te brengen en te halen.

Aan de Fundagen zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij u vragen is de kinderen op tijd te brengen en te halen. Welkom! Welkom bij FunCare4Kids. In ons intakegesprek zijn de meeste punten al aan de orde geweest. Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail: fc4k@funcare4kids.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming zorgkosten 2017 gemeente Westerveld

Aanvraagformulier tegemoetkoming zorgkosten 2017 gemeente Westerveld Aanvraagformulier tegemoetkoming zorgkosten 2017 gemeente Westerveld Aanvraag eenmalige tegemoetkoming zorgkosten 2017 Met dit formulier kunt u een eenmalige tegemoetkoming zorgkosten aanvragen voor één

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2018 Auteur: Wendy Verkerk- Klein 1 Inhoud Voorwoord... 3 2 De organisatie... 4 3 De verschillende projecten in 2018... 5 3.1 Verhuizing naar Binnenmolenstraat 8...

Nadere informatie

Initiatiefvoorstel aan de Raad. Formulierenbrigade. Klik hier voor de reactie d.d. 21 november 2006 van het college van B&W

Initiatiefvoorstel aan de Raad. Formulierenbrigade. Klik hier voor de reactie d.d. 21 november 2006 van het college van B&W Klik hier voor de reactie d.d. 21 november 2006 van het college van B&W Initiatiefvoorstel aan de Raad Datum raadsvergadering 29 november 2006 Nummer voorstel: 215/2006 Onderwerp: Initiatiefvoorstel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over de regeling Tegemoetkoming aannemelijke meerkosten voor chronisch zieken en beperkten 2017.

Veelgestelde vragen over de regeling Tegemoetkoming aannemelijke meerkosten voor chronisch zieken en beperkten 2017. Veelgestelde vragen over de regeling Tegemoetkoming aannemelijke meerkosten voor chronisch zieken en beperkten 2017. Voor wie is deze tegemoetkoming bedoeld? De tegemoetkoming is een vergoeding voor de

Nadere informatie

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen:

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen: schooljaar 2018-2019 10 DEBOGERDBODE AGENDA t/m 10 mei 2019 - Maandag 15 t/m donderdag 18 april: Cito eindtoets groep 8 - dinsdag 16 april: Koffieochtend. Meer info in verderop in de nieuwsbrief - Vrijdag

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Stadshagen, Zwolle. Onze bewoners mogen in onze participatiesamenleving op een eigen manier hun mogelijkheden benutten en verder ontwikkelen.

Stadshagen, Zwolle. Onze bewoners mogen in onze participatiesamenleving op een eigen manier hun mogelijkheden benutten en verder ontwikkelen. Concept project plan: Stadshagen, Zwolle Onze bewoners mogen in onze participatiesamenleving op een eigen manier hun mogelijkheden benutten en verder ontwikkelen. Begeleid (zelfstandig) wonen: - Vier appartementen

Nadere informatie

Alles wat u wilt weten over het toetsen van kleinschalige woningbouwinitiatieven in de gemeente Wijchen. Hoe maakt uw plan kans?

Alles wat u wilt weten over het toetsen van kleinschalige woningbouwinitiatieven in de gemeente Wijchen. Hoe maakt uw plan kans? Wat, hoe en waarom? Alles wat u wilt weten over het toetsen van kleinschalige woningbouwinitiatieven in de gemeente Wijchen. Hoe maakt uw plan kans? Informatie over het nieuwe toetsingssysteem van de gemeente

Nadere informatie

UIT IN EIGEN HUIS SWAENESTEYN DECEMBER UIT IN EIGEN HUIS is een uitgave van WoonZorgPark Swaenesteyn. Activiteiten in december

UIT IN EIGEN HUIS SWAENESTEYN DECEMBER UIT IN EIGEN HUIS is een uitgave van WoonZorgPark Swaenesteyn. Activiteiten in december UIT IN EIGEN HUIS SWAENESTEYN DECEMBER 2018 UIT IN EIGEN HUIS is een uitgave van WoonZorgPark Swaenesteyn Activiteiten in december 3 december Sinterklaasfeest 14 december Vrouwenkoor 31 december Oudejaars

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Wilt u dit formulier volledig invullen en ondertekenen? Als u het formulier goed invult, wordt u sneller geholpen.

Wilt u dit formulier volledig invullen en ondertekenen? Als u het formulier goed invult, wordt u sneller geholpen. invullen iinvullen Aanvraag Participatiefonds Inkomensondersteuning Stadskantoor Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon 14038 www.zwolle.nl Met dit formulier kunt u een bijdrage uit het Participatiefonds

Nadere informatie

Mobiel blijven. óók met een beperking

Mobiel blijven. óók met een beperking Servicepunt Zorg Mobiel blijven óók met een beperking Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het soms moeilijk zijn om u te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld niet meer lopend naar de winkels of reizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Editie 3 April 2015

NIEUWSBRIEF. Editie 3 April 2015 NIEUWSBRIEF Editie 3 April 2015 In deze Nieuwsbrief geven we u een overzicht van recente gebeurtenissen en actuele informatie over onze buurt en omgeving. UITNODIGING JAARLIJKSE ALGEMENE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

Regeling Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten Harderwijk 2017

Regeling Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten Harderwijk 2017 Reg.nummer.: 02430000009459 / 02430000026657 Regeling Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten Harderwijk 2017 Artikel 1 Begripsbepalingen 1. Dagelijks Bestuur: Het Dagelijks Bestuur van de Sociale

Nadere informatie

Wilt u dit formulier volledig invullen en ondertekenen? Als u het formulier goed invult, wordt u sneller geholpen.

Wilt u dit formulier volledig invullen en ondertekenen? Als u het formulier goed invult, wordt u sneller geholpen. invullen iinvullen Aanvraag Participatiefonds Inkomensondersteuning Stadskantoor Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon 14038 www.zwolle.nl Met dit formulier kunt u een bijdrage uit het Participatiefonds

Nadere informatie

dwijzer week 36 Zwolle Wegonderhoud Westenholterallee op rijrichting Blaloweg - Hasselterweg Kruisingen niet tegelijkertijd afgesloten

dwijzer week 36 Zwolle Wegonderhoud Westenholterallee op rijrichting Blaloweg - Hasselterweg Kruisingen niet tegelijkertijd afgesloten dwijzer week 36 Zwolle Kruisingen niet tegelijkertijd afgesloten A28 - Westenholte via Blaloweg- Hasselterweg Wegonderhoud Westenholterallee op rijrichting Blaloweg - Hasselterweg Inschrijving grootste

Nadere informatie

2. Vraag: Antwoord: 3. Vraag:

2. Vraag: Antwoord: 3. Vraag: Vragen en antwoorden van de 10 meest verwachte vragen over de Regeling eenmalige financiële tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015 Gemeente Waalwijk. 1.Vraag:Ik heb geen brief gehad van

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2. [1] MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Banknummer: NL49RABO0363853545 Fax: 0315-327300 Gironummer: NL23INGB0001183103 Commerzbank Emmerich: Nijverheidsweg 13B DE41320800100753115100

Nadere informatie

Nieuw Bestuur: Een nieuwe redactie. Ismes Huis Brede Haven TL Den Bosch

Nieuw Bestuur: Een nieuwe redactie. Ismes Huis Brede Haven TL Den Bosch Nieuwsbrief september 2016 Een nieuwe redactie In deze Nieuwsbrief Voorwoord Huub Bijeenkomst samen is leuker Meetingslijst Meer info over hulp op internet en meetings Ontspanning met Geert Gloudemans

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

VERORDENING INKOMENSONDERSTEUNENDE MAATREGELEN MINIMA HELMOND 2012

VERORDENING INKOMENSONDERSTEUNENDE MAATREGELEN MINIMA HELMOND 2012 Jaar: 2012 Nummer: 69 Besluit: Gemeenteraad 2 oktober 2012 Gemeenteblad VERORDENING INKOMENSONDERSTEUNENDE MAATREGELEN MINIMA HELMOND 2012 De raad van de gemeente Helmond; gezien het voorstel van burgemeester

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 14 april 2016 2015-2016 Interessante informatie: 17 april: Eerste Heilige Communie 18 april: Ouderavond

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Factsheet AWBZ, 24 februari 2014. AWBZ naar Wmo: langdurige zorg per 1 januari 2015 naar gemeenten

Factsheet AWBZ, 24 februari 2014. AWBZ naar Wmo: langdurige zorg per 1 januari 2015 naar gemeenten Factsheet AWBZ, 24 februari 2014 AWBZ naar Wmo: langdurige zorg per 1 januari 2015 naar gemeenten Het Rijk draagt op 1 januari 2015 een deel van de zorg voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten

Nadere informatie

Stichting WoonMere kreeg bijdrage RABO coöperatiefonds. Hardheidsclausule huurverhoging verder verruimd

Stichting WoonMere kreeg bijdrage RABO coöperatiefonds. Hardheidsclausule huurverhoging verder verruimd Jaargang 17 nr. 4 juli / augustus 2013 St. SOGA is een vrijwilligersorganisatie en bestaat sinds 1986. Zij behartigt de collectieve belangen van mensen met een functiebeperking, handicap of chronische

Nadere informatie

U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar:

U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar: Onderwerp: Aanvraag regeling chronisch zieken en gehandicapten U kunt het ingevulde formulier naar het gemeentehuis brengen of zonder postzegel terugzenden naar: Gemeente Wijdemeren Afdeling Sociaal Domein

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen

Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen 1 Het regionaal platform ervaringskennis Wie zijn wij? Wij zijn mensen uit cliëntenraden in Nijmegen en begonnen in 2013.Wij vinden het belangrijk om wat cliënten

Nadere informatie

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper?

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper? De Drechthopper De Drechthopper is een vervoerssysteem voor mensen met een beperking en ouderen vanaf 75 jaar. Hij rijdt alleen op verzoek en stelt u in de gelegenheid om sociaal actief te blijven. De

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

31 mei Studiedag ++++++++++++ 1 juni Samenwerken op het plein. Nieuwsbrief

31 mei Studiedag ++++++++++++ 1 juni Samenwerken op het plein. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 24 mei 2013 Inhoud Mededeling 2 Oproep 2 Theatervoorstelling 2 Jubileumboek 2 Oud papier 3 Bereikbaarheid 4 Nieuwsbriefkopij 4 Agenda zesde klas leerlingen en ouders 5 Voor de volledige JAARKALENDER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

HET LEF EVENT OVER ELLLA EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN

HET LEF EVENT OVER ELLLA EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN Powered by LEF 19 brengt uw hele organisatie en al uw mensen in beweging. Tijdens dit inspirerende en activerende event in Schouwburg Odeon reiken wij uw medewerkers praktische tools en nieuwe inzichten

Nadere informatie

HET LEF EVENT OVER ELLLA EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN

HET LEF EVENT OVER ELLLA EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN Powered by LEF 19 brengt uw hele organisatie en al uw mensen in beweging. Tijdens dit inspirerende en activerende event in Schouwburg Odeon reiken wij uw medewerkers praktische tools en nieuwe inzichten

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie