NOÛS. simple truth about skincare

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOÛS. simple truth about skincare"

Transcriptie

1 NOÛS simple truth about skincare

2 There where is the Noûs lies the treasure. Then I said to him; Lord, when someone meets you in a moment of vision, is it trough the soul that they see or is it trough the spirit? The teacher said; It is neither trough the soul nor the spirit but the Noûs lies in-between both of them. from: the Gospel of Maria Magdalena

3 NOÛS d e r m a c o s m e t i c s! n u t r i c o s m e t i c s! a c a d e m y Het NOÛS gamma biedt Skincare producten voor huidverbetering en Nutricosmetics als voedingssupplement. Ze bestaan uit de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten, zijn veilig en zacht voor huid en metabolisme en vol met actieve werkstoffen. De productformules zijn beschermend, huidverbeterend en tegen veroudering. Ze voorzien de huid van de bouwstenen voor celvernieuwing en verjonging. Ze zijn langdurig getest op allergieën en voor een gebalanceerde werking en, met een verfijnd natuurlijk typisch Noûs gevoel en aroma. Het resultaat is een stralend gezonde huid voor de rest van uw leven. Resultaten worden versneld en versterkt door ze te combineren met de gelaatsbehandelingen uit de Noûs Academy.

4 noûs a c a d e m y Noûs Academy staat voor opleidingen in manuele technieken ter verjonging van het gelaat en verbetering van de huid. Ze biedt de therapeute hoogstaande opleidingen aan, complementair aan mekaar, voor behandeling van het gelaat, de hals of het decolleté. Bij voorkeur start elke therapeute met de opleiding Noûs Serum Treatment & Skin Analysis, gevolgd door Natural Face Lifting, Sculpting, Meridian Facial en de commerciële opleiding "Succes met je salon". Vervolgens kan ze naar eigen voorkeur en volgorde ook de opleidingen Tone Booster, Collagen Booster, Lymfedrainage en Advanced Skin Improvement volgen. Dat maakt haar tot een Certified Noûs Skin Expert. Iedere behandel techniek heeft eigen aandachtspunten, of op basis van het soort weefsel en zijn diepte, of op basis van een zone in het gelaat, of als bijdrage aan het geheel. Afhankelijk van huidtype, leeftijd en doelstellingen van de klant personaliseert men de behandeling door de gepaste technieken te combineren. Zo leert de Noûs Academy de kennisgerichte therapeute om contouren, rimpelvorming en huidproblemen in het gelaat perfect te begrijpen en manueel te behandelen met uitzonderlijke resultaten. Dankzij de Sculpting opleiding en, geholpen door tutorial video s via de QR code op de verpakking van de Noûs producten, wordt de therapeute een coach die haar klant helpt om ook zelf aan de slag te gaan. Consulteer onze jaarkalender op onder de rubriek opleidingen of neem contact met inge@nous-skincare.com om meer te weten over de Noûs opleidingen in Nederland, België of Italië.

5 Noûs Serum Treatment & Skin Analysis (1 dag opleiding ) De opleiding NOÛS Serum Treatment & Skin Analysis helpt de therapeute om het gelaat van haar klant te analyseren, een persoonlijk behandelplan op te stellen en om de juiste producten te kiezen voor behandeling in het salon en thuis. Het Serum Treatment is een manuele techniek voor het gelaat, hals en decolleté. Het is een milde behandeling die vitaliteit brengt in de huid, de perfecte introductie naar een Noûs behandelkuur. De Skin Analysis (of gelaatsanalyse) richt zich op advies naar dagelijkse verzorging, op huidverbetering in probleemzones en op het voorkomen van huidveroudering. Het onderscheidt zich door ook toekomstige rimpel- en contour vorming in kaart te brengen en een gefundeerd inzicht te verschaffen in eventuele assymetrie in het gelaat. Het voordeel van het combineren van behandelen en analyseren is dat de je leert hoe de huid reageert op de Noûs technieken en producten. De practische en op kennis gebaseerde opleiding Serum Treatment & Skin Analysis onderlijnt je professionaliteit en versterkt de band met je klant. Het is de basis voor toepassing van de Noûs behandel technieken en aangewezen als eerste opleiding in je pad naar Certified Noûs Skin Expert. Natural Face Lifting ( 2-daagse opleiding ) Een holistische techniek die in één behandeling 6 weefsels aanpakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel. Mooiste resultaten: rimpel bestrijding rond de ogen en wangen, lifting van de kaaklijn en onderkin. In de opleiding wordt, praktisch en theoretisch, veel aandacht besteed aan het waarom (met welk doel) soms op bindweefsel, soms op spierweefsel en soms op andere weefsels wordt gewerkt.

6 Sculpting ( 2-daagse opleiding ) Sculpting is een self-treatment. De therapeut adviseert en begeleidt haar klant die ook thuis zelf aan de slag gaat met oefeningen voor het gelaat. Het resultaat van de salonbehandelingen komt sneller en blijft langer behouden. Indien u als therapeute ook graag workshops aanbiedt is Sculpting de ideale manier om, zowel voor U als voor uw klant, tijd te sparen. Meridian Facial ( 1 dag opleiding ) Meridian Facial is een zachte techniek die ondermeer rust brengt in de orthosympaticus (het deel van het zenuwstelsel dat veelal over actief is). Op basis van de vijf-elementen leer en via meridiaan punten op het decolleté, de nek, de schedel en het gelaat creëren we weer evenwicht in lichaam en geest. Het helpt de huid zich te verbeteren en te verjongen door de celvernieuwing te stimuleren. De Meridian Facial technieken zijn in de Noûs Academy gericht op beauty. Het is de ideale behandeling bij de start van een kuur. Succes met je salon (2 dagen) Bestaat uit drie delen: Promotie via Social Media, de Kunst van het Verkopen & Kennis van Producten Promotie via Social media Hoe kan je via Social media je salon, producten en behandelingen promoten naar je klanten? Regelmatige posts op social media zoals Facebook en Instagram zijn de ideale manier om dit te doen. Het is goedkoop, snel, eenvoudig en het brengt je snel meer omzet en winst! We leren je hoe je dit doet voor jouw salon. Het is helemaal niet moeilijk en je succes is gegarandeerd! De kunst van het verkopen Als vakvrouw kan je best veel en goed verkopen, met liefde en passie en zonder je een verkoopster te voelen. NOÛS leert je hoe! Het gaat om wat een klant voelt bij wat jullie samen overleggen. Door dit denk en voel proces te begrijpen kom je al een heel eind. Zo wordt verkopen leuk en creeer je meerwaarde voor je klant, je salon en jezelf.

7 Kennis van Producten Op de tweede dag van de opleiding leren we je wat belangrijk is bij het beoordelen van huidverbeterende producten. Zo wordt je een expert in natuurlijke producten en hun samenstelling, werking en resultaten. Het is een uiterst boeiende materie waar het belangrijk is om zonder compromissen kennis en ethiek te verkiezen boven misleidende informatie. We gaan ook met de NOÛS producten aan de slag om later gefundeerd advies te kunnen geven. Klanten zullen je kennis en kunde van van formules en ingrediënten waarderen en vooral ook je boeiende verhalen over het hoe en waarom der dingen. Tone Booster ( 1 dag opleiding ) Een intense techniek specifiek op het spierweefsel in het gelaat. Deze behandeling richt zich op de zones die lifting nodig hebben, zoals: de bovenste oogleden, de neus-lippenplooi, de kaaklijn en de onderkin. Verzwakking van het spierweefsel maakt dat de huid mee zakt. Door de basisspiertonus te verhogen krijgt ze weer spankracht en lift het de huid mee op. Collagen Booster ( 1 dag opleiding ) Een intense techniek gericht op het bindweefsel (of de lederhuid) in het gelaat, de hals en het decolleté. Deze behandeling richt zich op het bestrijden van rimpels. De Tone & Collagen Booster zijn technieken gericht op snel zichtbaar resultaat. Opleidingen worden aangeboden aan therapeuten die reeds vertrouwd zijn met Natural Face Lifting. Best is beide opleidingen te combineren. Lymfedrainage ( 2-daagse opleiding ) Door Natural Face Lifting, Tone Booster en Collagen Booster worden afvalstoffen uit het weefsel losgemaakt. Lymfedrainage helpt U dit af te voeren. Daarnaast is Lymfedrainage de ideale techniek bij ontstoken huiden zoals bij Acne en Rosacea. Bij het verminderen van vochtwallen rond de ogen werkt manuele Lymfedrainage bijzonder doeltreffend. Het is ook verzachtend en pijnstillend bij hoofdpijnen en voorhoofd-holte ontsteking (sinusitis).

8 Advanced Skin Improvement ( 1 dag opleiding ) De Advanced Skin Improvement opleiding is bedoeld om de ervaren herapeute te helpen haar practische en wetenschappelijke kennis te verrijken. Zo leren we bv bindweefselmassage uitvoeren op verschillende dieptes om zo bepaalde zones uiterst gespecialiseerd te kunnen behandelen. Denk aan rimpelvorming aan de neus, in de oogkas, voor de oren, aan de lippenrand of aan het décolleté. We leren ook hoe contouren en assymetrie in het gelaat te verbeteren met resultaten die tot nu toe als onhaalbaar beschouwd werden. De Advanced Skin Improvement opleiding is het sluitstuk van de Noûs opleidingen om je als Certified Noûs Skin Expert te benoemen. We adviseren bij het toepassen van de Noûs Academy technieken ook de Noûs Skincare producten en Nutricosmetics te gebruiken. De Noûs technieken en producten zijn samen ontwikkeld, langdurig getest en op elkaar afgestemd. Ze samen toepassen is veilig en efficiënt voor de therapeut en haar klant en garandeert een mooi resultaat. Zo zijn o.m. de Noûs Serums bijzonder rijk aan actieve werkstoffen en speciaal ontwikkeld om intensieve massage technieken en Sculpting met een constante grip te kunnen uitvoeren. De huid kan ook maar geven wat ze in zich heeft. De Noûs Nutricosmetics beschermen en voeden de huid van binnenin zodat ze de nodige bouwstoffen heeft om zich te kunnen verbeteren en verjongen.

9 noûs d e r m a c o s m e t i c s CLEANSE / REINIG Gentle Make Up Remover Voor een milde doch effectieve reiniging van het gemaquilleerde gelaat. Formule verrijkt met biologische honing en natuurlijke extracten uit olijf-en druivenblad. Laat de huidbarrière intact. Aan te brengen met reinigingswatten. Hoeft niet afgespoeld te worden. Nadien het gelaat behandelen met de Noûs Micellar Cleanser & Toner en/of Gentle Exfoliator en vervolgens de Noûs nacht crème of het serum. Aqua [Water] (Eau), Ethylhexyl palmitate, Mel/Honey, Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Royal jelly extract, Propolis extract (*), Caprylyl/capryl wheat bran/straw glycosides, Fusel wheat bran/straw glycosides, Polyglyceryl-5 oleate, Sodium cocoyl glutamate, Sodium chloride, Benzyl alcohol, Glyceryl caprylate, Glycerin, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Parfum [Fragrance], Hexyl cinnamal, Linalool. Micellar Cleanser & Toner Een milde reiniging die de huidbarrière intact laat. Formule verrijkt met biologische honing uit de hoge Alpen en koninginnenbrij voor een zachte huid. Aan te brengen met reinigingswatten. Hoeft niet afgespoeld te worden. Tonifiëert het gelaat en is een ideale voorbereiding voor toepassing van een Noûs serum of crème. Aqua [Water] (Eau), Decyl glucoside, Glycerin, Mel/Honey, Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Propolis extract (*), Royal jelly extract, Propanediol, Sodium chloride, Benzyl alcohol, Sorbitol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Parfum [Fragrance], Lactic acid, Hexyl cinnamal, Linalool.

10 Gentle Exfoliator Een zachte diepte reiniging die de huidbarrière intact laat en dode huidcellen verwijderd. Formule op basis van bicarbonaat, ontgiftend en zonder polijst middelen. Aan te brengen op een droge huid. Gedurende enkele minuten in masseren en afspoelen met water. Mag dagelijks of enkele keren per week toegepast worden. Water, Sodium bicarbonate, Glycerin, Sorbitol, Decyl glucoside, Cellulose gum, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate,honey, Silica, Royal jelly extract, Propolis extract, Vitis vinifera (Grape) leaf extract, Olea europaea (Olive) leaf extract, Rosa damascena flower water, Phenoxyethanol, Sodium cetearyl sulfate, Parfum, Alcohol denat., Hexyl cinnamal, Linalool, Geraniol. TREAT / BEHANDEL Revitalising Eye Serum Dit vochtregulerende serum is speciaal ontwikkeld voor het optimaal hydrateren van de oogzone. Het zorgt voor een frisse uitstraling en helpt fijne lijntjes te verzachten. De oogcontouren worden zichtbaar strakker. Ontzwellend en vochtafdrijvend zodat ook oogwallen en donkere oogkringen verminderen. Aanbrengen met de vingertoppen in de oogzone. Voor een optimaal resultaat behandelen conform de Noûs Sculpting video (zie QR code op het doosje) en hierna de Revitalising Eye Balm aanbrengen. Aqua [Water] (Eau), Glycerin, Glyceryl stearate, Lauryl lactate, Myristyl myristate, Mel/Honey, Propolis extract (*), Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*), Centaurea cyanus flower extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Sodium hyaluronate, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Sorbitol, Lauryl glucoside, Sodium cocoyl sarcosinate, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Caramel, Lecithin, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Benzoic acid, Sodium hydroxide, Dehydroacetic acid, Limonene, Citric acid. Natural Beauty Serum Dit serum is een vloeibare vochtregulerende gel speciaal voor de jongere huid. Het zit vol met actieve werkstoffen, waaronder honing tegen irritatie en infecties en koninginnenbrij en botanische extracten voor huidverbetering en huidverjonging. Het kan in enkele druppels toegevoegd worden aan een crème of puur in gemasseerd worden bij intensieve salon behandeling of Sculpting. Haar unieke samenstelling is gericht op het behoud van een jonge, vitale en stralende huid. Tegelijk voorkomt het door haar verzachtende ingrediënten mogelijke irritatie. Men kan tijdens intensieve behandelingen en Sculpting langdurig de juiste grip houden op de huid, iets wat tot nu als onmogelijk werd beschouwd.

11 Aqua [Water] (Eau), Glycerin, Propanediol, Mel/Honey, Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Royal jelly extract, Triticum vulgare (Wheat) germ extract, Saccharomyces cerevisiae extract, Propolis extract (*), Panthenol, Tocopherol, Sodium hyaluronate, Betaine, Xanthan gum, Glyceryl oleate, Decyl glucoside, Coco-glucoside, Dicaprylyl ether, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Limonene. Natural Face Lifting Serum Het unieke Natural Face Lifting serum is een vloeibare en vochtregulerende gel, speciaal voor de rijpere huid. Het zit vol met actieve werkstoffen, waaronder laagmoleculair hyaluron en botanische extracten, voor huidverbetering en huidverjonging. Het kan in enkele druppels toegevoegd worden aan een crème of puur in gemasseerd worden als Natural Face Lifting behandeling of Sculpting. De ontwikkeling ervan is een meesterwerk: haar unieke samenstelling is gericht op totale anti-aging waaronder het bestrijden van rimpels, hyperpigmentatie en oneffenheden van de huid. Het voorkomt door haar verzachtende ingrediënten mogelijke irritatie. Men kan tijdens intensieve behandelingen langdurig de juiste grip houden op de huid, iets wat tot nu als onmogelijk werd beschouwd. Aqua [Water] (Eau), Glycerin, Propanediol, Mel/Honey, Sodium cocoyl glutamate, Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Oryza sativa (Rice) extract, Royal jelly extract, Grifola frondosa fruiting body extract [Grifola frondosa fruit body extract], Citrus aurantium dulcis (Orange) fruit extract, Olea europaea (Olive) leaf extract, Capparis spinosa fruit extract, Argania spinosa kernel extract, Thermus thermophillus ferment, Propolis extract (*), Halidrys siliquosa extract, Sodium hyaluronate, Tocopherol, Betaine, Glyceryl oleate, Cocoglucoside, Decyl glucoside, Dicaprylyl ether, Maltodextrin, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Limonene. Skin Balancing Oil Formule met kostbare organische oliën met een ontgiftende en kalmerende werking. Verrijkt met actieve ingrediënten die de vermoeide of ongebalanceerde huid herstellen. Essentiële oliën uit amandel, bergamot, sinaasappel en lavendel kalmeren huid en geest. Verrijkt met natuurlijke extracten uit calendula, camomile, aloë en altea. Zacht in te wrijven op de gereinigde huid, eventueel in combinatie met Lymfedrainage. Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Sesamum indicum (Sesame) seed oil, Caprylic/capric triglyceride, Ethylhexyl palmitate, Dodecane, Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil (*), Lavandula

12 angustifolia (Lavender) oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) peel oil, Aloe barbadensis extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*), Althaea officinalis root extract (*), Tocopherol, Limonene, Parfum [Fragrance], Linalool, Citral, Coumarin. CARE / VERZORG Rejuvenating Mask Dit verjongende crème-masker reinigt en voedt de huid en maakt ze zijdezacht. Formule op basis van de befaamde groene en helende Siciliaanse klei, verrijkt met ondermeer koninginnenbrij, honing, bijenwas en propolis. Je ruikt de zee van de miljoenen jaren oude klei die ooit de Mediterrane zeebodem was. Aan te brengen op een gereinigde huid. Minimaal 15 minuten laten inwerken en afspoelen met lauw water. Water, Solum fullonum, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Sorbitan olivate,honey, Polyglyceryl-3 polyricinoleate, Betaine, Lauryl glucoside, Royal jelly extract, Propolis extract, Beeswax, Oryza sativa Rice extract, Olea europaea Olive leaf extract, Citrus aurantium dulcis (Orange) fruit extract, Capparis spinosa fruit extract, Vitis vinifera (Grape) leaf extract, Thermus thermophillus ferment, Sodium hyaluronate, Caffeine, Urea, Maltodextrin, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Parfum, Tetrasodium glutamate diacetate, Lactic acid. Revitalising Eye Balm Hydraterende en voedende oogbalsem. Zacht aan te brengen op de gereinigde of met het Revitalising Eye Serum behandelde huid, rond de ogen en op oogleden en wenkbrauwen. Formule met verjongende werking, verrijkt met botanische extracten en koninginnenbrij. Zorgvuldig samengesteld om irritaties te vermijden. Butyrospermum parkii (Shea) butter, Undecane, Persea gratissima (Avocado) oil, Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Argania spinosa kernel oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Tridecane, Hydrogenated castor oil, Caprylic/capric triglyceride, Calendula officinalis flower extract (*), Aloe barbadensis extract (*), Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract (*), Propolis extract, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecithin, Parfum [Fragrance], Hexyl cinnamal, Linalool, Citric acid, Citronellol, Eugenol, Limonene, Coumarin, Geraniol.

13 Natural Beauty Day Cream Vochtregulerende dagcrème voor de jongere huid van de actieve vrouw. Je dagelijkse bescherming tegen pollutie en vrije radicalen. Ontstekingswerende en huidverbeterende formule met actieve ingrediënten om huidveroudering te voorkomen. Verrijkt met anti-oxidanten en Panthenol vitamine B. Natuurlijk, zijdezacht en met een subtiel aroma. Iedere morgen aan te brengen op een gereinigde huid of na behandeling met een masker of serum. Perfect als basis voor make-up of zonnebescherming. Aqua [Water] (Eau), Dicaprylyl ether, Undecane, Sorbitan olivate, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Mel/Honey, Myristyl lactate, Myristyl myristate, Olea europaea (Olive) fruit oil, Squalane, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter (*), Vitis vinifera (Grape) seed oil, Tridecane, Cera alba [Beeswax], Cetyl palmitate, Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Royal jelly extract, Triticum vulgare (Wheat) germ extract, Saccharomyces cerevisiae extract, Propolis extract (*), Tocopherol, Panthenol, Sodium hyaluronate, Urea, Glycerin, Sorbitan palmitate, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Sodium cetearyl sulfate, Benzoic acid, Parfum [Fragrance], Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Limonene. Natural Beauty Night Cream Vochtregulerende en relaxerende nachtcrème voor de jonge vrouw. Voor regeneratie van de huid na blootstelling aan pollutie en stress. Formule met natuurlijke ingrediënten zoals koninginnenbrij, bijenwas en honing uit de untouched nature van de hoge alpen. Verrijkt met extracten uit druivenpitten. Voelt zijdezacht aan met een uiterst subtiel aroma om snel in te slapen. Zacht in masseren op een gereinigde huid als afsluiter van een dagelijks avondritueel. Aqua [Water] (Eau), Caprylic/capric triglyceride, Dicaprylyl ether, Sorbitan olivate, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Myristyl lactate, Myristyl myristate, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter (*), Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Mel/Honey, Olea europaea (Olive) fruit oil, Squalane, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Cera alba [Beeswax], Cetyl palmitate, Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Royal jelly extract, Triticum vulgare (Wheat) germ extract, Saccharomyces cerevisiae extract, Propolis extract (*), Tocopherol, Panthenol, Sodium hyaluronate, Urea, Glycerin, Benzyl alcohol, Sorbitan palmitate, Sodium cetearyl sulfate, Xanthan gum, Benzoic acid, Parfum [Fragrance], Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Limonene.

14 Natural Face Lifting Day Cream Vochtregulerende dagcrème voor de rijpere huid. Uitzonderlijke huidverbeterende eigenschappen door haar vele actieve ingrediënten tegen rimpels, hyperpigmentatie en oneffenheden van de huid. Verrijkt met Royal jelly en Grifola Frondosa Fruit extract voor maximale anti-aging resultaten. Je dagelijkse bescherming tegen pollutie. Zijdezacht en met een heerlijk aroma. Iedere morgen aan te brengen op een gereinigde huid of na behandeling met een masker en/of serum. Perfect als basis voor make-up of zonnebescherming. Aqua [Water] (Eau), Dicaprylyl ether, Undecane, Sorbitan olivate, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Mel/Honey, Myristyl lactate, Myristyl myristate, Olea europaea (Olive) fruit oil, Squalane, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter (*), Vitis vinifera (Grape) seed oil, Tridecane, Cera alba [Beeswax], Cetyl palmitate, Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Royal jelly extract, Grifola frondosa fruiting body extract [Grifola frondosa fruit body extract], Thermus thermophillus ferment, Propolis extract (*), Halidrys siliquosa extract, Tocopherol, Sodium hyaluronate, Urea, Glycerin, Maltodextrin, Benzyl alcohol, Sorbitan palmitate, Sodium cetearyl sulfate, Xanthan gum, Benzoic acid, Parfum [Fragrance], Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Limonene. Natural Face Lifting Night Cream Rijke, vochtinbrengende en voedende nachtcrème speciaal voor de rijpere huid. Voor regeneratie van de huid na blootstelling aan pollutie en stress. Formule met natuurlijke ingrediënten zoals extracten uit Toscaanse druivenpitten, honing en koninginnenbrij uit de untouched nature van de hoge alpen. Verrijkt met laagmoleculair hyaluron en extracten uit algen voor anti-aging en anti-glycatie, lifting en het aanmaken van collageen. Voelt zijdezacht aan en met een uiterst subtiel parfum. Zacht inmasseren op een gereinigde huid als afsluiter van een dagelijks avondritueel. Aqua [Water] (Eau), Caprylic/capric triglyceride, Dicaprylyl ether, Sorbitan olivate, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Myristyl lactate, Myristyl myristate, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter (*), Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Mel/Honey, Olea europaea (Olive) fruit oil, Squalane, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Cera alba [Beeswax], Cetyl palmitate, Olea europaea (Olive) leaf extract (*), Vitis vinifera (Grape) leaf extract (*), Royal jelly extract, Grifola frondosa fruiting body extract [Grifola frondosa fruit body extract], Thermus thermophillus ferment, Propolis extract (*), Halidrys siliquosa extract, Tocopherol, Sodium hyaluronate, Urea, Glycerin, Maltodextrin, Benzyl alcohol, Sorbitan palmitate, Sodium cetearyl sulfate, Xanthan gum, Benzoic acid, Parfum [Fragrance], Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Limonene. (*) uit organische landbouw

15 noûs n u t r i c o s m e t i c s Total Nutricosmetic Natural Beauty, Age 25+ Natural Beauty Total Nutricosmetic is een compleet en natuurgetrouw voedingssupplement, speciaal voor de actieve vrouw van 25+. Het voorziet de diepere huidlagen van vitamines en mineralen voor celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine voor een gezonde en soepele huid. Natuurlijke plantenextracten reinigen het lichaam en anti-oxidanten beschermen de huid tegen veroudering en de negatieve invloeden van pollutie en zonlicht. Het combineren van Noûs Nutricosmetic en Skincare producten verbetert zichtbaar de gelaatscontouren die, zelfs meer dan de huidconditie, je leeftijd verraden. Met twee capsules per dag en een gezonde levensstijl behoud je een stralende huid voor de rest van je leven. Total Nutricosmetic Natural Face Lifting, Age 45+ Natural Face Lifting Total Nutricosmetic is een compleet en natuurgetrouw voedingssupplement, hoogwaardig voor de actieve vrouw van 45+. Het voorziet de diepere huidlagen van vitamines en mineralen voor celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine voor een gezonde, stevige en soepele huid. Natuurlijke plantenextracten reinigen het lichaam en anti-oxidanten beschermen de huid tegen veroudering en de negatieve invloeden van pollutie en zonlicht. Het combineren van Noûs Nutricosmetic en Skincare producten verbetert zichtbaar de gelaatscontouren die, zelfs meer dan de huidconditie, je leeftijd verraden. Met twee capsules per dag en een gezonde levensstijl behoud je een stralende huid voor de rest van je leven. Een Nutricosmetic doosje bevat 2x30 capsules in handige blisters, goed voor een maand.

16 NOÛS d e r m a c o s t m e t i c s! n u t r i c o s m e t i c s NOÛS Dermacosmetics ML type Product code Inkoop ex BTW Verkoop in BTW MAKE-UP REMOVER 130 ml bottle MUR-B-130ML 19,00 38,00 MICELLAR CLEANSER & TONER 130 ml bottle MCT-B-130ML 19,00 38,00 GENTLE EXFOLIATOR 20 ml tube GE-T-20ML 10,00 20,00 50 ml jar GE-J-50ML 26,00 52,00 REJUVENATING MASK 20 ml tube RM-T-20ML 15,00 30,00 50 ml jar RM-J-50ML 37,50 75,00 NATURAL BEAUTY SERUM 20 ml tube NB-T-20ML 25,00 50,00 30 ml dropper NB-S-D-30ML 39,50 79, ml bottle NB-S-B-130ML 124,50 249,00 NATURAL FACE LIFTING SERUM 20 ml tube NFL-T-20ML 30,00 60,00 30 ml dropper NFL-S-D-30ML 49,50 99, ml bottle NFL-S-B-130ML 156,00 312,00 NATURAL BEAUTY DAY CREAM 20 ml tube NB-DC-T-20ML 15,00 30,00 20 ml jar NB-DC-J-20ML 19,50 39,00 50 ml jar NB-DC-J-50ML 36,00 72,00 NATURAL BEAUTY NIGHT CREAM 20 ml tube NB-NC-T-20ML 17,00 34,00 20 ml jar NB-NC-J-20ML 22,00 44,00 50 ml jar NB-NC-J-50ML 41,00 82,00 NATURAL FACE LIFTING DAY CREAM 20 ml tube NFL-NC-T-20ML 25,00 50,00 20 ml jar NFL-DC-J-20ML 32,50 65,00 50 ml jar NFL-DC-J-50ML 62,50 125,00 NATURAL FACE LIFTING NIGHT CREAM 20 ml tube NFL-NC-T-20ML 28,00 56,00 20 ml jar NFL-NC-J-20ML 36,00 72,00 50 ml jar NFL-NC-J-50ML 69,50 139,00 REVITALISING EYE SERUM 30 ml dropper RES-D-30ML 44,50 89,00 REVITALISING EYE BALM 20 ml jar REB-J-20ML 36,00 72,00 SKIN BALANCING OIL 30 ml dropper SBO-D-30ML 44,50 89, ml bottle SBO-B-130ML 139,50 279,00

17 NATURAL BEAUTY SKINCARE SET Gentle Exfoliator, Rejuv. Mask, Serum, Day & Night Cream 5 x 20 ml tube NB-SET-5T-20ML 74,00 148,00 NATURAL FACE LIFTING SKINCARE SET Gentle Exfoliator, Rejuv. Mask, Serum, Day & Night Cream 5 x 20 ml tube NFL- SET-5T-20ML 104,50 209,00 NATURAL BEAUTY DUETTE, Day & Night Cream 2 x 20 ml jar NB- DUETTE-2J-20M L 39,50 79,00 NATURAL FACE LIFTING DUETTE, Day & Night Cream 2 x 20 ml jar NFL- DUETTE-2J-20M L 62,50 125,00 NOÛS Nutricosmetics Volume Product code Inkoop ex BTW Verkoop in BTW NATURAL BEAUTY TOTAL NUTRICOSMETIC X 30 = 60 caps NB-NUTRI-2x30C 29,50 59,00 NATURAL FACE LIFTING TOTAL NUTRICOSMETIC X 30 = 60 caps NFL- NUTRI-2x30C 34,50 69,00 NOÛS a c a d e m y NOÛS Total Academy, the road to become a Certified NOÛS Skin Expert NOÛS Serum Treatment & Skin Analysis (1 dag) 400,00 Natural Face Lifting (2 dagen) 2800,00 Sculpting (2 dagen) Meridian Facial (1 dag) Succes met je salon (2 dagen) Tone Booster (1 dag) 2000,00 Collagen Booster (1 dag) Lymfedrainage (2 dagen) Advanced Skin Improvement (1 dag) TOTAL ACADEMY 5200,00

18 info, inschrijven of bestellen: mobiel: (ook WhatsApp) Facebook: NOÛS pagina of Inge Noûs U vindt de kalender van de NOÛS Academy op: onder de rubriek opleidingen

Cleansing Oil C L E A R

Cleansing Oil C L E A R Cleansing Oil Hydrofi ele samenstelling Intensieve reiniging Respecteert de natuurlijke ph-waarde van de huid Weldadig gevoel op de huid Droogt de huid niet uit Ook geschikt als oogmake-up reiniger Gemakkelijk

Nadere informatie

INGREDIENTEN LIJSTEN

INGREDIENTEN LIJSTEN INGREDIENTEN LIJSTEN Ingrediënten INCI Mineral Colours 6.0 Aqua Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Castor (Ricinus Communis) Seed Oil Cetearyl Glucoside Cetearyl Alcohol Cetyl Alcohol Ceteareth-20 Isopentyldiol

Nadere informatie

C L E A R. Cleansing Oil

C L E A R. Cleansing Oil Cleansing Oil Hydrofi ele samenstelling Intensieve reiniging Respecteert de natuurlijke ph-waarde van de huid Weldadig gevoel op de huid Droogt de huid niet uit Ook geschikt als oogmake-up reiniger Gemakkelijk

Nadere informatie

H E R S T E L L E N. Vitamin Complex. Hydraterend Voedend Verzorgend Effectiever crèmegebruik Matterende invloed

H E R S T E L L E N. Vitamin Complex. Hydraterend Voedend Verzorgend Effectiever crèmegebruik Matterende invloed Vitamin Complex Hydraterend Voedend Verzorgend Effectiever crèmegebruik Matterende invloed Verkrijgbaar in: 50 & 125 ml. Vitamin Complex is een intensieve vochtherstellende gezichtsspray voor de huid met

Nadere informatie

r e D l i N e Juvination treatment

r e D l i N e Juvination treatment R E D l i n e Juvination Treatment Oxys Genes Pure zuurstofboost voor de huid Vitaliserend Stimulerend Activerend Teintverfrissend Liftend Volumeverhogend Beschermend Voorkomt afbraak elastine en collageen

Nadere informatie

r e D l i N e Juvination treatment

r e D l i N e Juvination treatment R E D l i n e Juvination Treatment Oxys Genes Pure zuurstofboost voor de huid Vitaliserend Stimulerend Activerend Teintverfrissend Liftend Volumeverhogend Beschermend Intensief voedend en verzachtend Zichtbaar

Nadere informatie

R E D L I N E. Juvi-Lite

R E D L I N E. Juvi-Lite Juvi-Lite Intensieve liftende werking Krachtig huidregenererend Stimuleert de aanmaak van nieuw collageen Hydraterend Verbetert het bindweefsel van de huid Zorgt voor een actieve bescherming van de tussencelstof

Nadere informatie

BIJSLUITER. uncover skincare

BIJSLUITER. uncover skincare uncover skincare BIJSLUITER 5 STAPPENPLAN 1 CLEANSER REINIGEN Een goede, milde cleanser is een must! Talg, dode huidcellen en vuil stapelen zich op in de loop van de dag. Als je dit laat zitten, wordt

Nadere informatie

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti 25. 52044 Cortona (AR). Italië www.naturalfacelifting.eu inge@naturalfacelifting.eu T: 0039 05 75 60 16 54 C: 0039 339 690 52 45 SKYPE:

Nadere informatie

H E R S T E L L E N. Vitamin Complex. Hydraterend Voedend Verzorgend Effectiever crèmegebruik Matterende invloed

H E R S T E L L E N. Vitamin Complex. Hydraterend Voedend Verzorgend Effectiever crèmegebruik Matterende invloed Vitamin Complex Hydraterend Voedend Verzorgend Effectiever crèmegebruik Matterende invloed Verkrijgbaar in: 50 & 125 ml. Vitamin Complex is een intensieve vochtherstellende gezichtsspray voor de huid met

Nadere informatie

R E I N I G E N. Cleansing Milk

R E I N I G E N. Cleansing Milk Cleansing Milk Hydrofi el ph-regulerend Verzachtend Verhoging opnamevermogen Egaliserend t.a.v. het huidoppervlak Kalmerend Makkelijk in gebruik Verkrijgbaar in: 50 & 200 ml. Om het verstoren van de natuurlijke

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Faith in Nature bodylotion Coconut. Beschrijving:

Faith in Nature bodylotion Coconut. Beschrijving: Bodylotion Faith in Nature bodylotion Coconut Deze speciaal geformuleerde lotion met een heerlijke tropische aroma is ontwikkeld om uw huid zacht en soepel te houden. Werkt tegen een droge huid. Gemaakt

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

R E I N I G E N. Cleansing Milk

R E I N I G E N. Cleansing Milk Cleansing Milk Reinigend Hydrofi el ph-regulerend Verzachtend Verhoging opnamevermogen Egaliserend t.a.v. het huidoppervlak Kalmerend Verkrijgbaar in: 50 & 200 ml. Om het verstoren van de natuurlijke beschermmantel

Nadere informatie

R E I N I G E N. Cleansing Milk

R E I N I G E N. Cleansing Milk Cleansing Milk Reinigend Hydrofi el ph-regulerend Verzachtend Verhoging opnamevermogen Egaliserend t.a.v. het huidoppervlak Kalmerend Verkrijgbaar in: 50 & 200 ml. Om het verstoren van de natuurlijke beschermmantel

Nadere informatie

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE CLEANSING LOTION Een milde en zijdezachte reinigingslotion - Voor de droge huid met gebrek aan elasticiteit

Nadere informatie

De DR.BELTER huidvernieuwingsconcentraten zijn een specifiek complex op basis van vijf gestandaardiseerde plantenextracten:

De DR.BELTER huidvernieuwingsconcentraten zijn een specifiek complex op basis van vijf gestandaardiseerde plantenextracten: Nieuw»intensa -med«[derm-a-renew] preparation cleansing toner [Derm-A-ReNew] neutralizing gel [Derm-A-ReNew] skin renewal concentrate 10% / 20% / 40% [Derm-A-ReNew] skin renewal Fluid 10% [Derm-A-ReNew]

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

JP De-mineralized Skin Toner 24.95

JP De-mineralized Skin Toner 24.95 Jericho Premium Line Een serie luxe parabeenvrije anti age producten. Jericho Premium is een serie producten speciaal samengesteld in de strijd tegen een ouderwordende huid. Wetenschappelijk bewezen is

Nadere informatie

The Professional HealthCare ProH S.r.l. Padova - Italy Tel. 049 870 5341 www.corpolibero.com

The Professional HealthCare ProH S.r.l. Padova - Italy Tel. 049 870 5341 www.corpolibero.com Een bruiningsversneller dat de huid goed voorbereid op de zon. Een egale, goudkleurige en zeer intense tan. Promotor complex tanning (Oleyl Tyrosine, Luffa Bloedgras Zaadolie, Oliezuur): Bevordert een

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

R E I N I G E N. Cleansing Milk

R E I N I G E N. Cleansing Milk K e n n i s m a k i n g R E I N I G E N R E I N I G E N Cleansing Milk Hydrofi el ph-regulerend Verzachtend Verhoging opnamevermogen Egaliserend t.a.v. het huidoppervlak Kalmerend Makkelijk in gebruik

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

de effecten van ouder worden

de effecten van ouder worden de effecten van ouder worden Vergelijk de huid eens met een pruim. Een jonge, gladde huid doet denken aan een verse pruim. Maar naarmate we ouder worden, verliest onze huid sneller vocht. Tel daarbij op

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

Botanical Healing Oil

Botanical Healing Oil F O R M U L E Deze luxueuze, natuurzuivere olie geeft je huid intense voeding en werkt revitaliserend op alle huidtypen. Door de verjongende werking van wilde blauwe bes in combinatie met gemberolie, druivenbladextract,

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

R E I N I G E N. Cleansing Milk

R E I N I G E N. Cleansing Milk R E I N I G E N Cleansing Milk Reinigend Hydrofi el ph-regulerend Verzachtend Verhoging opnamevermogen Egaliserend t.a.v. het huidoppervlak Kalmerend Verkrijgbaar in: 50 & 200 ml. Om het verstoren van

Nadere informatie

De set bevat een brochure met uitgebreide uitleg over de producten.

De set bevat een brochure met uitgebreide uitleg over de producten. infinite by Forever Inhoud infinite by Forever set (553): hydrating cleanser (554) firming serum (555) firming complex (556) restoring crème (558) De set bevat een brochure met uitgebreide uitleg over

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

R E I N I G E N. Cleansing Milk

R E I N I G E N. Cleansing Milk LEAFLETS 2014 R E I N I G E N Cleansing Milk Reinigend Hydrofi el ph-regulerend Verzachtend Verhoging opnamevermogen Egaliserend t.a.v. het huidoppervlak Kalmerend Verkrijgbaar in: 50 & 200 ml. Om het

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

BCS-BW. Brooklyn Soap Bodywash. Beschrijving:

BCS-BW. Brooklyn Soap Bodywash. Beschrijving: Bodywash Natuurlijke douchegel voor mannen: De licht schuimende douchegel reinigt en verzorgt de huid. De natuurlijke vocht inbrengende processen van de huid worden niet verstoord. De warme samenstelling

Nadere informatie

Skin Activator Dagcrème SPF15

Skin Activator Dagcrème SPF15 Skin Activator Dagcrème SPF 15 EEN LICHTE, VOCHTINBRENGENDE CREME DIE SNEL WORDT OPGENOMEN, De technologie van Skin Activator benadert Collageen wordt beschouwd als één van de De productie van collageen

Nadere informatie

15 ml 25 ml 60 ml WATER MAKE-UP Art. 010 Talc, Kaolin, Glycerin, Diglycerin, Aqua, Cetearyl glucoside, Coco-caprylate/caprate, Lanolin, Cellulose gum, Cetearyl alcohol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-nitropropane-

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Cosmeceuticals Annelies Nederend 14 april 2016. Cosmeceuticals? WENS VERSUS REALTITEIT 7-4-2016. medicatie medisch hulpmiddel cosmetica

Cosmeceuticals Annelies Nederend 14 april 2016. Cosmeceuticals? WENS VERSUS REALTITEIT 7-4-2016. medicatie medisch hulpmiddel cosmetica Cosmeceuticals Annelies Nederend 14 april 2016 Dr. Jetske Ultee Onderzoeksarts cosmetische dermatologie 2008 - Weblog 2011 - Uncover Skincare 2012 - Huidboek 2013 - Smeer je in! Campagne 2014 - Skinwiser

Nadere informatie

R E I N I G E N. Cleansing Milk

R E I N I G E N. Cleansing Milk R E I N I G E N Cleansing Milk Reinigend Hydrofi el ph-regulerend Verzachtend Verhoging opnamevermogen Egaliserend t.a.v. het huidoppervlak Kalmerend Verkrijgbaar in: 50 & 200 ml. Om het verstoren van

Nadere informatie

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Verzorging voor de allerkleinste! NIEUW! Met veel trots introduceren we de nieuwe Baby collectie. Beide producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en

Nadere informatie

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Productlijnen? Rosa Graf Basis Serie & Rosa Graf Blue Line Huidverzorgende behandelingen Huidverbeterende behandelingen Producten? Basis Serie (salon & verkoop) Blue

Nadere informatie

Basic Cosmetics B.V. De Krön 11 7615 PZ Harbrinkhoek Tel.: 0546-549010 Fax: 0546-549011 E-mail: info@basiccosmetics.nl www.basiccosmetics.

Basic Cosmetics B.V. De Krön 11 7615 PZ Harbrinkhoek Tel.: 0546-549010 Fax: 0546-549011 E-mail: info@basiccosmetics.nl www.basiccosmetics. Producten Handleiding www.extenso-skincare.nl Basic Cosmetics B.V. De Krön 11 7615 PZ Harbrinkhoek Tel.: 0546-549010 Fax: 0546-549011 E-mail: info@basiccosmetics.nl www.basiccosmetics.nl EXTENSO SKIN CARE

Nadere informatie

VEDIQ, Revolutionaire Cosmetica

VEDIQ, Revolutionaire Cosmetica VEDIQ, Revolutionaire Cosmetica voor de extra gevoelige huid OP BASIS VAN THERMAAL WATER in g Vediq VEDIQ gaat verder dan Biocosmetica. Standaard Biocosmetica moet nog altijd geconserveerd worden. Bij

Nadere informatie

PORTFOLIO PRODUCTEN VERZORGING

PORTFOLIO PRODUCTEN VERZORGING PORTFOLIO PRODUCTEN VERZORGING VERDER GAAN DAN OOIT natuur We zijn samen het engagement aangegaan de wereld te verande- ren. Als elke dag één persoon zich bewust wordt van de impact die zijn consumptie

Nadere informatie

Men s Line. Bioffinica Toscana Shaving gel

Men s Line. Bioffinica Toscana Shaving gel Men s Line Bioffinica Toscana Shaving gel Verkoelend en hydraterend, voorkomt irritatie Een zeer geconcentreerde scheergel die direct kan worden toegepast op natte huid, met uw handen of met een natte

Nadere informatie

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Micellar Mousse Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Inspiratie Micellar Mousse gaat een stap verder door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen

Nadere informatie

Helder, stralend, fris!

Helder, stralend, fris! Helder, stralend, fris! 11 september t/m 10 november 2017 Voor een vlekkeloze uitstraling Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze fijne Apricot Body Dew t.w.v. 22,50 cadeau als dank voor het geven van een

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

Intro. Bioaroma producten bestaande uit kruiden. Van het verleden...tot het heden en uit het veld... in uw huis

Intro. Bioaroma producten bestaande uit kruiden. Van het verleden...tot het heden en uit het veld... in uw huis Intro Bioaroma producten bestaande uit kruiden Van het verleden...tot het heden en uit het veld... in uw huis Kreta is erkend als een botanische paradijs vanwege de optimale klimaatomstandigheden en de

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund 4 Inhoud Uitgelicht: Nacht Serum 39 Portret Appel Alle goede dingen bestaat komen in drieën Kunnen bloemen

Nadere informatie

REGENERATION. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de

REGENERATION. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Nederland: HAPARKO cosmetics Postbus 129 3340 AC Hendrik Ido Ambacht (NL) www.haparko.nl REGENERATION MALU WILZ

Nadere informatie

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap:

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap: Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Gebruik: Bruikbaar op de dag dat je bij Lennie werkt Te koop bij: natuurwinkel, www.geenparfum.nl, 2.75 100gr www.purenature.de 2.69 100gr Urtekram Aloë Vera Soap:

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund 4 Inhoud Uitgelicht: Vitaliserend Masker 41 Portret wondklaver > Nomen est Omen Uitgelicht: Douchecrèmes

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Oplossing

r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Oplossing r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Door het succes van onze r-retinoate en om onze positie als experts in vitamine A te versterken, lanceert Medik8 een nieuwe r-retinoate Intense die

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

F O R E V E R aroma spa

F O R E V E R aroma spa FOREVER aroma spa Forever Aroma Spa Collection (285) Relax... streel uw zintuigen met de nieuwe Aroma Spa Collection van Forever. Ervaar de kracht van aromatherapie en creëer uw eigen spa. Gebruik de

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT PRODUCT HUIDTYPE EIGENSCHAPPEN BELANGRIJKE WERKSTOFFEN BIJZONDERHEDEN. Tweefasenproduct

PRODUCTOVERZICHT PRODUCT HUIDTYPE EIGENSCHAPPEN BELANGRIJKE WERKSTOFFEN BIJZONDERHEDEN. Tweefasenproduct PRODUCTOVERZICHT PRODUCT HUIDTYPE EIGENSCHAPPEN BELANGRIJKE WERKSTOFFEN BIJZONDERHEDEN Tweefasenproduct PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmitate Eye Make-Up Remover Huidverzachtend (afkomstig uit palmpitten)

Nadere informatie

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund Cultuur in Cosmetica 2016 Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund 4 Inhoud Uitgelicht: Melisse 30 Portret Melisse In goede handen Geurende belofte

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

Een mooie huid voor iedereen

Een mooie huid voor iedereen Een mooie huid voor iedereen 12 september t/m 14 november 2016 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze geweldige Honey & Almond Scrub (t.w.v. 31,-) cadeau als dank voor het geven van een workshop. Daarnaast

Nadere informatie

Extra moist cream Code: RB102191

Extra moist cream Code: RB102191 Extra moist cream Code: RB102191 Verpakking : Pot, 50 ml Klasse : Progressief hydraterende crème Functie : Progressieve hydraterende crème, op basis van aloë vera en honing. Extreem voedende formule, snelle

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging S KINCARE de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd

Nadere informatie

ageloc Elements Essentiële set anti-ageing producten Omschrijving van het systeem Producten behorend bij het systeem Doelgroep Voordelen

ageloc Elements Essentiële set anti-ageing producten Omschrijving van het systeem Producten behorend bij het systeem Doelgroep Voordelen Productinformatiepagina Nu Skin ageloc Elements Essentiële set anti-ageing producten Nu Skin s exclusieve ageloc wetenschap pakt arsupermarkers aan de belangrijkste oorzaken van Omschrijving van het systeem

Nadere informatie

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam FIRMING TREATMENT VERSLAPPING: DAESES Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam VERSLAPPING VERLIES AAN ELASTICITEIT EN STEVIGHEID Chronologische veroudering kritische leeftijd

Nadere informatie

PureSkin uitgebreide fiche

PureSkin uitgebreide fiche PureSkin uitgebreide fiche Positionering: Hoe kan ik de PureSkin lijn in het totale Mylène gamma plaatsen? Voor de droge, gemengde en de gevoelige huid biedt Mylène de My skin, My line collectie aan. Er

Nadere informatie

Cultuur in Cosmetica

Cultuur in Cosmetica Cultuur in Cosmetica Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Elisabeth Sigmund 4 Inhoud Uitgelicht: Rozencrème 30 Waarom wordt St. Janskruid verwerkt in de Rozencrème?

Nadere informatie

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15

Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 Sunright 50 & 35 Sunright Lip Balm 15 UVA/UVB-bescherming met technologie Inhoud: Sunright 50, 35: 100 ml Sunright Lip Balm 15: 4,2 g PRODUCTOMSCHRIJVING Voortaan mag u nog meer verwachten van uw zonnebeschermingsproducten.

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies Huidanalyse GRATIS Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies [comfort zone] Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Certificatie Naobay ORIGIN

Certificatie Naobay ORIGIN ORIGIN is een complete productlijn gericht op het verjongen van de huid. Alle producten in deze lijn bevatten extracten of oliën afgeleid van essentiële olie van sinaasappel, rijst en tijgernoten, traditioneel

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

Ayurveda-producten? Wij beschikken over een. uitgebreid programma kruidenpreparaten en

Ayurveda-producten? Wij beschikken over een. uitgebreid programma kruidenpreparaten en A Y U R V E D I C S K I N C A R E Uw garantie voor producten met zuiver natuurlijke grondstoffen. Zonder toevoeging van ingrediënten afkomstig van petrochemische stoffen. Bent u geïnteresseerd in onze

Nadere informatie

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid 86 79 % Verzorging 87 45 % Vitamine B12-werkcomplex Thermo Lotion Licht opwarmende en huidverzorgende lotion. Verzorgt met natuurlijke

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid.

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Cultuur in Cosmetica 2017 Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid. Dat zei de in Wenen geboren cosmetologe Elisabeth Sigmund (1914-2013). Zij speelde een toonaangevende

Nadere informatie

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden.

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden. NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 5 In deze voorjaarsnieuwsbrief: Voorjaars gezichtsbehandeling inclusief voorjaarsproduct Couperose behandeling inclusief product voor thuis Mooie gekrulde wimpers die ook nog

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

ELEMENTS OF NATURE. Filosofie van de serie. Het beste voor natuurlijk mooi zijn:

ELEMENTS OF NATURE. Filosofie van de serie. Het beste voor natuurlijk mooi zijn: Filosofie van de serie Het beste voor natuurlijk mooi zijn: Moderne, hoge kwaliteit en bijzonder huidvriendelijke verzorging voor hoge eisen en elke leeftijd Natuur & traditie gecombineerd in een product

Nadere informatie