Weekbrief v.v. Esto nr juni 2009 PROGRAMMA 42e JEUGDOLYMPIADE 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbrief v.v. Esto nr. 40 2 juni 2009 PROGRAMMA 42e JEUGDOLYMPIADE 2009"

Transcriptie

1 Weekbrief v.v. Esto nr juni 2009 PROGRAMMA 42e JEUGDOLYMPIADE 2009 van tot zaterdag 6 juni :00 9:30 Opening 9:30 10:30 1e voorronde penaltycompetitie 10:30 12:50 1e t/m 5e ronde spellenprogramma 12:50 13:50 2e voorronde penaltycompetitie 13:50 16:00 6e t/m 11e ronde spellen[rogramma 16:00 E1, E4, E5 eten, dan naar survival 16:00 Overige teams spullen verzamelen survival daarna eten 16:00 Spel F-teams Speurtocht/ballon trappen Het avondprogramma wordt later bekendgemaakt. Het Estorant is zaterdagavond geopend. van tot zondag 7 juni :15 9:00 Ontbijt 9:00 9:30 Koffietijd 9:30 10:30 3e voorronde penaltycompetitie 10:30 11:50 12e t/m 15 ronde spellenprogramma 11:50 12:50 halve finale penaltycompetitie :10 16e t/m 18e ronde spellenprogramma 14:10 14:25 Korte pauze/loterij 14:25 15:25 Finale penaltycompetitie 15:25 16:00 Spullen pakken+ tent/veld opruimen 16:00 Prijsuitreiking en afsluiting De ieniemienies hebben een iets afwijkend programma. Zaterdag vertrekken zij om uur na de eerste voorronde van de penaltycompetitie per bus naar een verrassing. Om uur zijn ze weer terug. Zondag loopt hun programma parallel aan de van de ouderen.

2 F3 pakt de dubbel: KNVB beker naar Esto!! Eindelijk was het zover.. zaterdag 30 mei! Gaan we Esto geschiedenis schrijven of niet? Heel de week waren de jongens en trainers Wout en Ferry zenuwachtig voor deze strijdt om de KNVB beker. Zaterdag ochtend 7 uur: onze keeper Emiel ziek uit zijn bed niet van de zenuwen maar echt ziek. Mama bel maar af want ik kan echt niet. Nou dat kan natuurlijk niet, je kan niet je team NU in de steek laten. Tot 9 uur in de weer met pilletjes en drankjes en toch om 9 uur de spelers bus in.. Wat een enorm feest, er waren zoveel Esto supporters meegegaan, jongens van het 1e, jongens van de D. en natuurlijk opa s en oma s, vriendjes, buren, etc... Gewoon onwijs tof dat jullie er allemaal waren om onze kanjers aan te moedigen! De sfeer zat er goed in, de grote trommel mocht gelukkig ook mee. Toen begon de wedstrijd.. Direct al een 0-1 achterstand, hmm Emiel is inderdaad niet zo fit. En nee he, daar komt doelpunt 2 aan: 0-2 Maar onze mannen zetten de knop om en vanuit een corner werd het 1-2 en net voor rust scoort Beau gelukkig ook nog de gelijkmaker. Pffff we zitten nog in de race voor de beker! Wat er na de rust gebeurde, ik weet het niet, waarschijnlijk wonder limonade gedronken. De ene na de andere goal vloog er vóór ons in, geweldig! Alles lukte, het overspelen ging super, de jongens wisten elkaar blindelings te vinden en van daaruit vielen verschillende doelpunten. De sfeer langs de lijn werd alleen maar beter en beter en de trommel ging alleen maar harder en harder! Eigenlijk had onze tegenstander Excelsior Maasluis geen kans meer. Na nog een paar mooie schoten op ons doel was voor hen de strijdt toch wel gestreden: Esto F3 heeft met 9-2 gewonnen!!!! Wie er allemaal gescoord heeft, durf ik niet meer te zeggen ( het was zo spannend), maar wat ik wel wil zeggen: Beau, Niels, Thijs, Dennis, Jack, Stan, Tim en Emiel, wat hebben jullie enorm goed gespeeld en heel verdiend gewonnen!!! Na de huldiging en een enorme grote beker rijker gingen we met de bus weer terug naar Esto. Daar stonden de patatjes alweer te wachten en hebben we nog een lekker feestje gevierd. Mannen wat geweldig om zo het seizoen af te sluiten en de dubbel te pakken: kampioen en beker winnaar!! Ook willen wij, namens de F3, de volgende sponsors bedanken: Kids Hairspace Kaasspecialist Dirk-Jan Leeflang Eijkelboom aannemingsbedrijf Boekmar administratiekantoor Installatiebedrijf Walraven & Zn. AEC Hamoen Schildersbedrijf Zonder hen hadden wij niet zo geweldige busreis kunnen maken. ENORM BEDANKT!! Wout en Ferry wederom bedankt, jullie hebben dit team enorm laten groeien en uiteindelijk alle prijzen gepakt!! Fantastisch!! Een hele trotse keeper moeder

3 Een seizoen E-pupillen selectie voetballen nieuwe stijl. Het seizoen zijn we in een nieuwe vorm gestart waarbij de lat zeer hoog gelegd werd. ESTO E1 (de beste E- pup) en ESTO E3 (allen 1 e jrs) hebben we dit seizoen geprobeerd daadwerkelijk kennis te laten maken met selectievoetbal. Beide teams werden getraind door Pim van de Brule en Gerald Dengering. Het doel was om de spelers individueel beter te maken in techniek, tactiek en dat alles onder het genot van plezier. Verder techniek koppelen aan positiespel waarin met vlagen uitstekend voetbal werd gespeeld. Veel voetballen is een pre, dus zowel competitiewedstrijden als oefenwedstrijden spelen en zo min mogelijk stil zitten. Adidas was bereid om alle spelers en begeleiding van trainingskleding te voorzien waardoor alles er gelikt uit zag. Kees van Zoeren Lijmwerken en Cees de Groot WEKU zorgden er voor dat ook de E3 in een totaal nieuwe outfit op het veld verschenen. Als we naar de E1 kijken zien we dat vele spelers een zeer grote stap voorwaarts hebben gezet en dat we kunnen concluderen dat deze spelers (bijna allemaal) klaar zijn om de stap naar een groot veld te maken. De vele interesse van BVO s en clubs uit de regio voor onze talenten geeft aan dat we op de goede weg zitten. De prestaties in de competitie zijn van een zeer groot gehalte dat zelfs grote clubs met zeer grote jeugdafdelingen het onderspit moesten delven. Hoofdklassers die in de winterstop ons kunstgras bezochten spraken voor lof over onze E1. Jammer dat de bekende kers op de slagroomtaart achterwege bleef doordat we aan het einde van de rit in een zeer spannende kampioenswedstrijd een puntje te kort kwamen om directe promotie naar de hoofdklasse te bewerkstelligen. De E3 speelde voor de winterstop in een najaarcompetitie waarin vele teams meer fysiek aanwezig waren dan voetballend. Vele tegenstanders waren voetballend zeker niet beter maar konden op fysiekvlak (2 e jrs) vaak compenseren. Kampioen Nieuwerkerk E3 stak er dan ook met kop en schouders boven uit en werd dan ook terecht voor de winterstop kampioen. Door het vele winterse weer werd er weinig competitie gevoetbald maar gelukkig konden we wel voetballen op kunstgras. Grote tegenstanders zoals Blauw Zwart/RKDEO/Sparta AV werden het zeer moeilijk gemaakt wat een lekker gevoel gaf voor de nieuwe competitie. In de nieuwe competitie moesten we het vooral opnemen tegen fysiek sterke ploegen. Wederom waren we fysiek de mindere maar wel de best voetballende ploeg. Ploegen als Bodegraven E1- Woerden E3 en vooral Rijnstreek E1 waren een plaag voor ons. Een prachtig resultaat werd er behaald door uiteindelijk op een derde plaats te eindigen en met een beetje geluk en een woerdense moeder minder had hier misschien wel meer in gezeten. Als we terugkijken naar het afgelopen seizoen kunnen we toch met plezier zeggen het was een mooi seizoen. Trainers die jullie een stuk beter hebben gemaakt (hulde).

4 De oefenwedstrijd van ESTO E1 tegen AJAX F1. De Meet & Greet van ESTO E3 met de AJAX selectie (zelfs 5 Feyenoord fans vanuit de E3 trokken die dag een AJAX shirt aan!). De stage van Coen bij Sparta die uiteindelijk ook nog werd aangenomen (klasse jongen en succes daar). De stage van Jordi bij Feyenoord en de stage van Pim bij AJAX. De onnavolgbare rushes van Jappie, het meedogenloze afronden van Brian, De solide organisator achterin Jonas, de snelheid van Stefffffffff, de veelzijdigheid van Mats. De atletische Marvin die het team menigmaal op de been hield. Het vlekkeloze seizoen van onze 1 e jrs E-pupillen Coen en Stef in de 1 e klasse! En het gelijkspel tegen de ouders. De scheten van Meho maar vooral zijn onberekenbare reddingen, de vrije trappen van Daan (zijnet!), De grote passen en snelheid van Bram. Het kruip door sluip door van Thierry. Aankoop Rick met zijn overzicht en splijtende passes. De te veel passeerbewegingen van Pim. De pegels van Robin (groeten van de cornervlag). Het killerinstinct van Mats. De onvolgbare actie van Jesper. Dieptepunt voor ESTO E3 was de nederlaag van 6-5 tegen de pensioneerde ouders!!!!!! Ik wil iedereen bedanken voor een heerlijk seizoen en geniet nog even van een mooie Olympische afsluiting en tot volgend seizoen. Bardiensten Jeugdolympiade ZATERDAG NAAM 1 NAAM 2 NAAM 3 NAAM 4 NAAM 5 ZATERDAG BUITEN BIJ DE KRAAM KAREL BERT ARMANDA TINEKE NICKKIE MARJO LINDA MARJA LISETTE CARLA NAAM 1 NAAM 2 NAAM HENNE HENK JANINE MARLIES IMMA STEEF JACKY LINDA DH LISETTE KLIKO LIANNE JIM THOMAS STEEF GERARD ZONDAGS BUITEN BIJ DE KRAAM ZONDAG NAAM 1 NAAM 2 NAAM 3 NAAM 4 NAAM 5 NAAM 1 NAAM 2 NAAM MARJA LISETTE LEO V W STEEF JACKY LINDA DH MARJO LINDA CARLA LEO V W MARCEL GERARD BOLLE JORDY K RENE VORK MARCEL JEANNETTE LEO V W MARCEL JIMMY Leiders die meegaan naar Reeuwijk voor de survivaltocht: Wil één van de leiders contact opnemen met Bolle van Doorn tel om de tijden door te geven hoe laat bij Esto of in Reeuwijk. Tim v.d. Neut of Werner Hendriks, Mark Bruijnen of Tom Bakker, Michiel van Woerkom of Lucien Walraven, Melvin Gouka of Marcel Dijkzeul of Ardy jansen, Hans Kranenburg of Remi Hendriks, Wouter Bos of Robin Groenendijk, Rick Tuithof of Marcel van Roon, Martin-Paul Smith of Ringo van Galen, Daan van Veldhuizen of Sander Vonk, Bozo Mateljic of Martijn Verlaan, Raimon Boere of Patrick Bakker. Kees de Wit of Bernard Peppink.

5 Pasfoto's Willen voor het volgend seizoen de volgende spelers een pasfoto inleveren? Bij Yvonne v. Zoest, Ruisvoorn 24. Joey v. Dam, Nordin Kalisse, Nordin Kalisse, Nur Hussen, Canoe Saeijs, Casey Kwakkenbos, Kasper Kwakkenbos, Pepijn v. Lochem, Jonas Smits, Merel Rietveld, Melissa Roos, Donna v. Uffelen, Lisanne Mourits Graag even naam achterop zetten. Stop je met voetballen, deze week melden a.u.b. OEFENWEDSTRIJDEN woe 3-jun vs Esto Nieuw D1 - ROAC Nieuw D woe 3-jun vs Esto Nieuw F1 * - Jodan Boys Nieuw F woe 3-jun vs Esto Nieuw F3 * - Jodan Boys Nieuw F do 4-jun vs Esto Nieuw C1 - Kampong Nieuw C do 4-jun vs Rohda Nieuw A1 - Esto Nieuw A bij Rohda aanw. woe 10-jun vs Meerburg Nieuw D1 - Esto Nieuw D woe 10-jun vs Esto Nieuw C1 * - Meerburg Nieuw C Esto E pupillen selectie za 13-jun toernooi Woensdag 3 juni Geen trainen voor D2. Maandag 15 juni Alle spullen inleveren bij Esto (graag schoon). Van uur. Esto digitaal In de ledenadministratie van Esto leggen we tegenwoordig ook alle adressen vast. We beschikken inmiddels over een groot aantal mailadressen, maar om alles een keer te actualiseren, hierbij het verzoek om een mailbericht te sturen naar "ledenadministratie@esto.nl".graag opgave van uw mailadres, vast telefoonnummer en liefst ook een mobiel telefoonnummer. Met name voor de jeugdleden is het altijd handig als we beschikken over de mobiele telefoonnummers van beide ouders, zodat we in noodgevallen altijd snel contact kunnen opnemen. Schoonmaken Maandag 15 juni en dinsdag 16 juni krijgt het Estorant weer de jaarlijkse grote schoonmaak. Wil je meehelpen? Vanaf 9.00 uur hebben Henk en Trudy de koffie met gebak klaarstaan.

6 C1000 Langerak sponsoractie Het gaat prima met onze deelname aan de C1000 clubactie. Op de website van de C1000 kunt u steeds de tussenstand terugvinden, maar voor de niet-internetters is dit de stand tot het afgelopen weekend. 1. Esto muntjes 15,5 % van het totaal 2, Rohda ' muntjes 12,8 % van het totaal 3. Heres muntjes 12,5% van het totaal 4. Vriendenschaar 4,708 muntjes 8,7 % van het totaal 5. BZ&PZ muntjes 8,0 % van het totaal 6. Bodegraven 3,748 muntjes 6,9% van het totaal Het resultaat van Esto aan de C1000 actie levert ons dus 15,5% van ,-- op ofwel wij kunnen op basis van de huidige tussenstand, een bedrag van 1.550,-- tegemoet zien. Ofwel de moeite waard om er ook in de laatste weken van de actie voor te zorgen, dat we minimaal deze stand vast houden. Vanaf komende week wordt er een kleurplaatactie gelanceerd, waarmee u 5 extra muntjes verdient. De kleurplaten zijn tijdens de jeugdolympiade bij Esto beschikbaar, maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon van de Esto website afhalen. Daarna allemaal inleveren bij de C1000 winkels in Bodegraven, waarvoor u per kleurplaat 5 extra muntjes ontvangt, die u dan weer in de piekenpijp van Esto stopt. En de allermooiste kleurplaat levert zelfs 50 muntjes extra op. Dus Estoleden, broertjes, zusjes, nichtjes en neefjes, kleuren maar voor Esto. Mutaties ledenadministratie Datum Naam Geboren Adres Soort Wijziging jun-09 Marcel Dijkzeul 21-apr-89 Wielewaal 15 senioren overschrijving van Olympia jun-09 Remy Egbers 29-sep-88 Alphen a/d Rijn senioren overschrijving van ARC jun-09 Kesly den Haag 2-sep-96 Kievitsheuvel 52 jeugd overschrijving van Olympia jun-09 Kevin Haak 10-mei-89 Alphen a/d Rijn senioren overschrijving van Alphense Boys

7 apr-09 Linsey Kakiay 1-aug-96 Emmakade 120 jeugd aanmelding aug-09 Kasper Morsink 24-apr-67 Wilgenoord 23 niet spelend lid aanmelding aug-09 Tessa vd Neut 15-mei-91 Brasem 29 jeugd aanmelding aug-09 Erwin Oostdam 25-jul-03 JC Hoogendoornlaan 3 jeugd aanmelding apr-09 Eva Uittenbogaard 6-nov-95 Waarder jeugd aanmelding mei-09 Max Beijeman 2-jul-96 Oud Bodegraafseweg 110 jeugd verhuisd mei-09 Jeroen Blom 7-sep-84 Zwanebloem 33 senioren wordt niet spelend lid ivm verblijf buite jun-09 Anthony Rijnbeek 29-jul-91 Noordzijde 70 jeugd wordt niet spelend lid ivm verblijf buite mei-09 Stephan Brunn 23-jun-85 Ingelanden 28 senioren aanmelding vervallen jun-09 Naomi Dengering 9-feb-92 de Bleek 1 jeugd overschrijving naar Alphia jun-09 Imad Drif 18-sep-01 Polderbrink 11 jeugd overschrijving naar Rohda '76 jun-09 Kevin Duthler 20-aug-90 Koninginneweg 122 senioren overschrijving naar Bodegraven jun-09 Huig van Dijk 18-nov-90 JC Hoogendoornlaan 4-A jeugd overschrijving naar Zwammerdam jun-09 Damian Groeneveld 24-jul-03 Gravenstein 17 jeugd opzegging jun-09 Coen de Groot 31-aug-99 Beukenhof 15 jeugd overschrijving naar Sparta apr-09 Lars de Groot Zwammerdam jeugd overschrijving naar Zwammerdam jun-09 Michael van Houten 28-sep-92 Groene Zoom 73 jeugd opzegging ivm verhuizing jun-09 Jeffrey van Houten 11-jan-96 Groene Zoom 73 jeugd opzegging ivm verhuizing jun-09 Sander vd Kooy 15-apr-93 Nassaustraat 18 jeugd overschrijving naar Rohda '76 jun-09 Jack Kwakkenbos 25-jun-01 Kievitsheuvel 84 jeugd overschrijving naar Alphense Boys jun-09 Rico Lammens 6-jun-88 Rietkraag 22 senioren overschrijving naar Bodegraven jun-09 Migel Lazic 24-mei-97 Grutto 25 jeugd overschrijving naar Bodegraven jun-09 Pero Lazic 8-dec-96 Henegouwerhof 55 jeugd overschrijving naar Bodegraven jun-09 Tom van Leeuwen 27-jun-95 Noordstraat 82F jeugd overschrijving naar ARC jun-09 Michael Maquelin 13-dec-93 Reigeroord 46 jeugd opzegging jun-09 Michael Reyn 7-nov-93 Goudseweg 161 jeugd opzegging jun-09 Ditmar Riley 20-mrt-90 B. le Coultrestraat 11 jeugd overschrijving naar Bodegraven jun-09 Kees Rijneveld 22-aug-89 Hoornblad 27 jeugd overschrijving naar Bodegraven jun-09 Lennart Speksnijder 9-mei-95 Watermunt 35 jeugd opzegging jun-09 Thien Hao Truong 11-okt-89 Pijlkruid 15 jeugd overschrijving naar Bodegraven jun-09 Jordi Ruithof 13-mrt-98 De Bleek 32 jeugd overschrijving naar Alphense Boys jun-09 Madelief Vollering 1-jul-82 Rijnhof 3 zaalvoetbal opzegging jun-09 Jelle Vuijk 6-mei-90 Ruisvoorn 20 jeugd opzegging ivm studie buitenland jun-09 Michael de Wit 24-mrt-76 Zoetermeer senioren overschrijving naar DSO jun-09 Wessel Wolswijk 22-aug-08 Lindehof 33 jeugd overschrijving naar Bodegraven jun-09 Leon vd Zanden 17-mrt-90 Hollandshof 54 jeugd overschrijving naar Bodegraven

8 Komende week hebben we de volgende jarigen: Hennie Zinko-bokaal (voetballer van de 20 e eeuw) Rick Veelenturf 5e Maurice de Bruin 18 x Joeri Voordouw 7e Cees v.d. Poll 18 x Kevin Bergman 6e John Philip 16 x Lisa van Goudzwaard 7e Maurice Jacobi 13 x Twan de Bruin 2e Berry Verkroost 11 x Kevin Lammens 5e Jeroen Kalshoven 11 x Pim Batelaan 6e Arjan Verhoef 11 x Rico Lammens 7e André Groeneveld 11 x Sander v.d. Lagemaat 4e Björn Remmerswaal 10 x Jos Hendriks 2e Arno Zijm 8 x Ramon Ebecilio 4e Thomas Rijsdam 7 x Joris Bos 1e Tom Bakker 6 x Mark van der Voorst 2e Ruud Emonds 6 x Thijs van den Haselkamp 3e Werner Hendriks 6 x Wim van Kippersluis 5e Quint Langerak 6 x Allen van harte gefeliciteerd!! 5e Stefan v.d. Poll 6 x 5e Wim Maassen 6 x Spaarkasnieuws 6e Robert van Dijk 6 x De laatste lichting dit seizoen is op maandag 8 juni. 14 september wordt 7e Wim van Zoest 6 x er weer geleegd in het komende 4e Mitchell de Heer 5 x seizoen. 4e Rico Lammens 5 x Win een wii of fiets voor 1 5e Raymond Boere 5 x Het afgelopen seizoen waren er vaak te weinig ballen en hesjes tijdens de trainingen Dit omdat er sommige mensen niet goed genoeg met andermans spullen omgaan (ballen niet gelijk uit de bosjes halen) Om dit voor het komende voetbal seizoen beter voor elkaar te krijgen moet het ballenhok opgeknapt worden zodat ieder team zijn eigen ballen en hokje en hesjes krijgt in het begin van het seizoen En zij er zelf voor moeten zorgen dat er aan het eind van het seizoen nog steeds zijn Tijdens de jeugd olympiade wordt er een loterij gehouden waar een mooie fiets en een wii en nog enkele kleine prijsjes zijn te winnen deze trekking wordt op zondag middag verricht.

Weekbrief v.v. Esto nr. 2 25 augustus 2008

Weekbrief v.v. Esto nr. 2 25 augustus 2008 Weekbrief v.v. Esto nr. 2 25 augustus 2008 Langzame start Kievitsei. De uitgave van het eerste Kievitsei vorige week is niet helemaal gelopen zoals de bedoeling was. Door vakantie is de plaatsing op het

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr oktober 2009

Weekbrief v.v. Esto nr oktober 2009 Weekbrief v.v. Esto nr. 11 26 oktober 2009 In memoriam Cees Jacobi Vorige week donderdag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Cees Jacobi. Cees is gedurende lange tijd als lid aan onze

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06 Dave Veerman 20-feb-06 Dion Tuip 14-aug-06 Luca Blondeau 11-feb-06 Martijn Bosch 08-apr-06 Mike Veerman 11-jan-06 Milan Kluessien

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO14-2 speler Finn Veerman 27-jan-04

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO14-2 speler Finn Veerman 27-jan-04 1718-JO14-2 speler Finn Veerman 27-jan-04 Jaap Buys 22-okt-04 Kevin Tuijp 16-jun-04 Lars Zoetebier 13-jan-04 Lucas Kemper 15-apr-04 Rick Plat 10-apr-04 Ricky Bulterman 25-jun-04 Rob Buijs 07-jun-04 Rob

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Drie zonen spelen bij Sparta: Thomas

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr. 11 27 oktober 2008

Weekbrief v.v. Esto nr. 11 27 oktober 2008 Weekbrief v.v. Esto nr. 11 27 oktober 2008 Agenda ledenvergadering van 03-11-2008 1.Opening (20.15 uur) 2.Ingekomen stukken : Afmelding van Fred Rietveld 3.Notulen ledenvergadering 29-10-2007. 4.Verenigingsverslagen

Nadere informatie

Zaterdag 25 mei en 1 juni

Zaterdag 25 mei en 1 juni PROGRAMMA PUPILLEN TOERNOOI 2013 Zaterdag 25 mei en 1 juni Voorwoord Beste voetbalvrienden, Allereerst wil ik u en jou een warm welkom heten op ons sportcomplex aan de Broekveldselaan in Bodegraven. Met

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr. 12 3 november 2008

Weekbrief v.v. Esto nr. 12 3 november 2008 Weekbrief v.v. Esto nr. 12 3 november 2008 Beste Supporters A.s. zondag ia het hopelijk zover. Dan kan het 1 e elftal de eerste 10 punten halen en zoals beloofd door de barcommissie is er dan een live

Nadere informatie

Rheko info nr nov adres Rheko: website :

Rheko info nr nov adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 14 12-17 nov. 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Vergeet zaterdag niet jouw bestellijst in te leveren als je in De Hangmat komt om te korfballen. Woensdag:

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Vier van onze zonen spelen bij Sparta:

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-8 en JO-9 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr. 27 28 februari 2011

Weekbrief v.v. Esto nr. 27 28 februari 2011 Weekbrief v.v. Esto nr. 27 28 februari 2011 Comeback Hoge Hoed Toernooi zeer geslaagd! Afgelopen woensdagmiddag was het dan weer eindelijk zover! Het Hoge Hoed Toernooi was weer terug na jaren van afwezigheid.

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

Mini-F Competitie. Deelnemende clubs VOORJAAR 2015 27 januari 2015

Mini-F Competitie. Deelnemende clubs VOORJAAR 2015 27 januari 2015 Deelnemende clubs VOORJAAR 2015 27 januari 2015 Club Contactpersoon Email Mobiel Starttijd Sportclub Monster (A) Jack v Beek Jack.vanbeek@sportclubmonster.nl 06-22477986 09:00 Naaldwijk (B) Wouter van

Nadere informatie

Thomas Verhaar. Update

Thomas Verhaar. Update Update 28-01-2019 Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Thomas speelt sinds

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

LBC seizoen 2015/2016

LBC seizoen 2015/2016 Beste LBC-ers, ouders en trainers, Hierbij ontvangen jullie alle informa e om het nieuwe voetbal seizoen mee te starten. Het lijkt nog ver weg, maar de vakan e is snel voorbij. Bekijk het even aandach

Nadere informatie

Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014

Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014 Programma KiKa Kerstzaaltoernooi 2014 Vianen Niet alles is vanzelfsprekend! Alvast hele fijne feestdagen voor jou en degene die naast je staan. Geniet van deze mooie voetbaldag! Namens de organisatie,

Nadere informatie

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO10-1 keeper Jayden Hasanont 13-jun-08 speler Bas Mooijer 02-jun-08. Trainer/coach Klaas Zwarthoed 04-aug-73

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO10-1 keeper Jayden Hasanont 13-jun-08 speler Bas Mooijer 02-jun-08. Trainer/coach Klaas Zwarthoed 04-aug-73 1718-JO10-1 keeper Jayden Hasanont 13-jun-08 speler Bas Mooijer 02-jun-08 Damian Jonk 02-feb-08 Paul van Baarsen 02-mrt-08 Rick Sier 25-jan-08 Robert Visscher 19-mei-08 Rossi Latev 09-feb-08 Ryan de Vries

Nadere informatie

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH ZONDAG 10 JUNI 2018 - VREDENBURCH LEX IMMERS CUP 2 VOORWOORD VAN LEX IMMERS Toen ik vorig jaar werd gevraagd wat ik er van zou vinden als er een jeugd - toernooi naar mij zou worden vernoemd, ook nog te

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL Beste leden van BVV Barendrecht, Hierbij ontvangt u voor de 1 e maal de Zomerspecial van BVV Barendrecht. Ook gedurende de zomervakantie zitten wij zeker niet stil

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr maart 2012

Weekbrief v.v. Esto nr maart 2012 Weekbrief v.v. Esto nr. 29 12 maart 2012 Van de voorzitter. Spannende tijden breken aan voor veel van onze teams. De competitie schiet aardig op en langzaam maar zeker wordt duidelijk wat er voor onze

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op de Nissewaard Cup bij onze vereniging, een JO15 Wintertoernooi.

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr. 36 4 mei 2009 C1000 Langerak sponsoractie SJZ ESTO, een doelpuntenfestijn.

Weekbrief v.v. Esto nr. 36 4 mei 2009 C1000 Langerak sponsoractie SJZ ESTO, een doelpuntenfestijn. Weekbrief v.v. Esto nr. 36 4 mei 2009 C1000 Langerak sponsoractie Zoals u wellicht in het Bodegraafs Nieuwsblad heeft gelezen is de C1000 in Bodegraven gestart met een sponsoractie. Verenigingen in Bodegraven

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr. 3 1 september 2008

Weekbrief v.v. Esto nr. 3 1 september 2008 Weekbrief v.v. Esto nr. 3 1 september 2008 In memoriam Aad de Moree Afgelopen week overleed op 76-jarige leeftijd onze oud-voorzitter en erelid Aad de Moree. Op vrijdagavond werd onder grote belangstelling

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

Spel- en Boutmiddag Nieuwjaarsreceptie "Leo van Rijswijk's" - koppel klaverjastoernooi

Spel- en Boutmiddag Nieuwjaarsreceptie Leo van Rijswijk's - koppel klaverjastoernooi Weekbrief v.v. Esto nr. 17 7 december 2009 Spel- en Boutmiddag Op zondag 20 december zal één van ESTO s gezelligste evenementen van het jaar weer plaats vinden in het Estorant: de Spel- en Boutmiddag!

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 14 mei 2016 Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax Nieuw jaar, nieuwe maand en dus een nieuwe ik speel de bal naar... De bal rolt lekker, want we hebben in het eerste jaar al mooie verhalen mogen lezen over diverse voetbalperiodes. Dat is ook het uiteindelijke

Nadere informatie

Programma boekje JO13 Toernooi

Programma boekje JO13 Toernooi Programma boekje JO13 Toernooi VV Spijkenisse 25 maart 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-13 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag beleeft. Voor

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr januari 2012

Weekbrief v.v. Esto nr januari 2012 Weekbrief v.v. Esto nr. 23 30 januari 2012 Esto wint verdient van Ona. Het was een wedstrijd met twee gezichten en een elftal gele en drie rode kaarten. Slechts negen Bodegravers en tien Gouwenaren eindigden

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr. 1 17 augustus 2009

Weekbrief v.v. Esto nr. 1 17 augustus 2009 Weekbrief v.v. Esto nr. 1 17 augustus 2009 Trainer en begeleiding gezocht voor de C3 Zoals u in de nieuwe jeugdgids heeft kunnen lezen, doet het jeugdbestuur een dringende oproep aan onze leden en ouders

Nadere informatie

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996

Selectie 2014/2015. Morgan van den Berg Keeper 18 juli 1996. Marc Walda Verdediger 18 januari 1996. Emiel lont Verdediger 26 juni 1996 Nieuwsbrief A2 Trainer Sjouke de trainer van BBC A2, en tevens trainer van het 2e van Zwaagwesteinde, heeft sport hoog in het vaandel staan. Sjouke staat positief in het leven en wil graag het plezier,

Nadere informatie

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017 Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017 Reglement en Mededelingen 1. Alle opgegeven spelers van de JO11-jeugd moeten om 09.55 uur omgekleed in de blauwe hal

Nadere informatie

Weekbrief v.v. Esto nr. 14 17 november 2008 Van de voorzitter. Het bestuur kende vorige week een rustige bestuursvergadering. Aan de orde kwamen

Weekbrief v.v. Esto nr. 14 17 november 2008 Van de voorzitter. Het bestuur kende vorige week een rustige bestuursvergadering. Aan de orde kwamen Weekbrief v.v. Esto nr. 14 17 november 2008 Van de voorzitter. Het bestuur kende vorige week een rustige bestuursvergadering. Aan de orde kwamen diverse zaken uit de onderscheidenlijke commissies. Daarbij

Nadere informatie

Kersttoernooi Sporthal Biezenwei Opheusden. 27 december D-pupillen 28 december E-pupillen 29 december F-pupillen

Kersttoernooi Sporthal Biezenwei Opheusden. 27 december D-pupillen 28 december E-pupillen 29 december F-pupillen Kersttoernooi 2015 Sporthal Biezenwei Opheusden 27 december D-pupillen 28 december E-pupillen 29 december F-pupillen Voorwoord Hierbij ontvangt u het programmaboekje van het kersttoernooi 2015. Het kersttoernooi

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Seizoen oktober Team. Functie Naam Geboren 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08

Seizoen oktober Team. Functie Naam Geboren 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08 1718-Indoor speler Alex Tol 23-sep-08 Bas Schilder 22-feb-07 Ben Smit 19-aug-08 Bjorn Jonk 09-feb-06 Bobby ter Steege 16-jul-06 Brian Bermon 15-aug-08 Brian Veerman 07-nov-06 Chris Burger 17-apr-07 Daan

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Organisatiestructuur FC VVC per 1 maart 2015. Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC

Organisatiestructuur FC VVC per 1 maart 2015. Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC structuur FC VVC per 1 maart 2015 Versiedatum: 13 maart 2015 Door: Hoofdbestuur FC VVC FC VVC 2015 structuur FC VVC per 1 juli 2014 Raad van Toezicht Ruud Donker/ Jos van Zeijl Operationeel Bestuur HOOFD-

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Hercules 2 24 maart 2012 19.45 uur, sporthal De Slinger Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Beste supporters, Leuk dat Anel aan mij gedacht heeft

Nadere informatie

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2015 voor E-pupillen. (7x7) Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Amersfoorts Voetbal Kampioenschap 2016 D-, E- en F-PUPILLEN

Amersfoorts Voetbal Kampioenschap 2016 D-, E- en F-PUPILLEN Amersfoorts Voetbal Kampioenschap 2016 D-, E- en F-PUPILLEN Sportpark Dorrestein Dorresteinsesteeg, Amersfoort Versie 08052016 Welkomswoord Een aantal jaren geleden zijn we als AFC Quick 1890 gestart met

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal zondag 8 februari 2015 Poule A Geinburgia E1 FC Weesp E4 DOB E1 Ouderkerk E5 toernooi 11.30 uur aanvang 16.00 uur FINALE Poule B Geinburgia E2 FC Weesp E5 Muiden E1 De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Jan Schouten veelzijdig voetballer

Jan Schouten veelzijdig voetballer Jan Schouten veelzijdig voetballer Waar voetbalde je op straat? Natuurlijk in de GLAZEN KAST', ons gezellige buurtje, op ons eigen (pleintje) waren wij dag en nacht bezig met die ronde knikker. Graag plaatsen

Nadere informatie

JONG-BRABANT SEIZOEN 2011-2012

JONG-BRABANT SEIZOEN 2011-2012 F3 JONG-BRABANT SEIZOEN 2011-2012 OVER NIEUWE MAATJES, TRAINERS, FRIETJES EN PITTIGE WEDSTRIJDEN Het is altijd spannend aan het begin van het seizoen: wie spelen er in mijn team en wie zijn mijn trainers?

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VV NOORDWIJK

NIEUWSBRIEF VV NOORDWIJK NIEUWSBRIEF VV NOORDWIJK Jaargang 2018/2019, nr. 16 Vv Noordwijk schrijft geschiedenis! Afgelopen zaterdag werd het fantastische seizoen in Hoek bekroond met het behalen van het kampioenschap in de Derde

Nadere informatie

Di 3-jan Koppel competitie dienst 3 Sandra de Wit - Krom. Do 5-jan Dubbel competitie dienst 3 Slecht weer

Di 3-jan Koppel competitie dienst 3 Sandra de Wit - Krom. Do 5-jan Dubbel competitie dienst 3 Slecht weer Di 3-jan Koppel competitie dienst 3 Sandra de Wit - Krom Do 5-jan Dubbel competitie dienst 3 Slecht weer Di 10-jan Koppel competitie dienst 3 Ina Meissen Do 12-jan Dubbel competitie dienst 3 Geen Tennis

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal Geinburgia F1 FC Weesp F2 TOS-Actief F2 FC Abcoude F3 Zeeburgia F8 toernooi zondag 22 februari 2015 11.30 uur aanvang 15.30 uur FINALE Welkom! Meer dan 10 jaar zijn we

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten. Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het derde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- en E- jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel & Maas en Horst aan

Nadere informatie

PROGRAMMA PUPILLENTOERNOOI Zaterdag 24 mei

PROGRAMMA PUPILLENTOERNOOI Zaterdag 24 mei PROGRAMMA PUPILLENTOERNOOI 2014 Zaterdag 24 mei Voorwoord Beste voetbalvrienden, Ook dit jaar heb ik de eer om u en jou van harte welkom te heten op het complex van Rohda 76 aan de Broekveldselaan in Bodegraven.

Nadere informatie