Ardennen Actief. In overleg met de organisatie kunnen we per onderdeel de moeilijkheidsgraad per groep vaststellen. s Avonds is er kampvuur!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ardennen Actief. In overleg met de organisatie kunnen we per onderdeel de moeilijkheidsgraad per groep vaststellen. s Avonds is er kampvuur!"

Transcriptie

1 Ardennen Actief Dit is een sportieve invulling van je werkweek, je zit niet op stoelen op school, maar leeft buiten in de bossen en bergen van de Ardennen. De enige schoolherinnering daar zijn de 4 leraren die meegaan. Als groep worden we uitgedaagd om grenzen te verleggen: We gaan mountainbiken, kanovaren, grotten verkennen, bergklimmen, abseilen, outdoor paintballen, zelf tenten bouwen, boogschieten, over touwen tussen bomen lopen, enz. In overleg met de organisatie kunnen we per onderdeel de moeilijkheidsgraad per groep vaststellen. s Avonds is er kampvuur Vertrek: dinsdag 10 mei 2016 om 6 uur en terugkomst: vrijdag 13 mei 2015 rond 23 uur. Het bedrag voor deze week is slechts 260 euro We zien je graag en hebben er zelf nu al zin in. Sietse Rooks, Teuny Bosma, Yde van Wieren en Erica Bergema.

2 Berlin is a pulsing, exciting city with so many varied and distinctive neighborhoods, iconic history all around, great food at all levels and from every corner of the world... an excellent place to set up camp and make a great record. (R.E.M. tijdens de opname van hun album in, 2010) Berlin ist arm, aber sexy. (Klaus Wowereit, Burgemeester van Berlijn in een tv-interview, 2004) Berlin ist eine Stadt, verdammt dazu, ewig zu werden, niemals zu sein ( Berlin is verdoemd altijd iets te worden maar nooit iets te zijn. ) (Karl Scheffler, schrijver van het boek Berlin: Ein Stadtschicksal, 1910 ) Die Berliner sind unfreundlich und rücksichtslos, ruppig und rechthaberisch, Berlin ist abstoßend, laut, dreckig und grau, Baustellen und verstopfte Straßen, wo man geht und steht aber mir tun alle Menschen leid, die nicht hier leben können ( Berlijners zijn onvriendelijk en kil, ruw en zelfgenoegzaam, Berlijn is weerzinwekkend, luidruchtig, smerig en grijs, overal bouwplaatsen en afgesloten straten - maar ik heb medelijden met alle mensen die hier niet kunnen wonen. (Anneliese Bödecker, Berlijns filantroop en sociaal werker, geboren in 1932) Berlijn is altijd in beweging en heeft zich daardoor ontwikkeld tot een van de belangrijkste culturele steden van Europa. Toonaangevende schrijvers, schilder, DJ s en danceclubs geven de stad een eigenzinnig karakter. Tegelijkertijd laat Berlijn zich lezen als geschiedenisboek waar de kogelgaten van de Tweede Wereldoorlog nog in in gebouwen zitten de sporen van de Berlijnse Muur nog duidelijk terug te vinden zijn. Tijdens de werkweek kun je kennismaken met deze fantastische stad. We bezoeken in Berlijn.. de koepel van Rijksdag die een prachtig uitzicht biedt over de Berlijnse skyline; de voormalige Stasi-gevangenis waar we worden rondgeleid door een oud-gevangene; het wereldberoemde Holocaust monument; de plek waar de bunker van Hitler stond; het Sovjetmonument voor soldaten die tijdens de bevrijding van Berlijn/Duitsland om het leven zijn gekomen. Daarnaast is er, maak je geen zorgen, voldoende ruimte in het programma voor vrije tijd. Je kunt tijdens die momenten samen met medeleerlingen de stad verkennen (ja, er is een H&M en een pasgeopende Primark). We sluiten de week af met een bezoek aan het filmpark Babelsberg waar veel grote Amerikaanse films opgenomen zijn (The pianist, The Bourne Supremacy, Inglorious Bastards, The monuments men). We vertrekken dinsdag 28 april en komen op vrijdag 1 mei weer terug. De kosten voor de werkweek bedragen 280. Groeten van, Hendrik Elzinga, Marleen Talens, Kees van Wee, Ans Wallinga en Gerrit Zandbergen

3 Keulen - Köln - Cologne Internationaal + Bruisend Keulen "in"het"kort:" De"4 e stad"van"duitsland"(meer"dan"1"miljoen"inwoners)" Een"bruisendestudentenstad"(oudste"universiteit"van" Duitsland),"waar"al<jd"iets"gebeurt." Historisch"en"modern." Overzichtelijk,"beloopbaar"en"levendig"centrum." Theplacetobe "om"betaalbaar"te"shoppen." *Overnachten in Jeugdhotel in centrum in 4-6 persoonskamers. (douche en wc per kamer) *Veel waar voor relatief weinig geld. *Korte reistijd: geen hele dagen in de bus. *Heen- en terugreis zijn al werkweek dagen vol met activiteiten." DeKeulen5werkweekin"trefwoorden:"" "Geentradi:onelestedentrip "Ac:ef":"veel" doen "o.a."openbaar"vervoerhrace"+"stadralley Spor:ef:"rodeln" "Informa:ef:"veel"zien,"o.a."de"wereldberoemde"Dom,"Schloss""""""""""" Augustusburg"en"EldeeHHaus"(voormalige"GestapoHgevangenis)" "Korte,"kernach:geinfo"door"de"werkweekHbegeleiding"(geen"""""""""" lange"rondleidingen)" Gezellig:samen"eten,"samen"dingen"doen heenreis"via"phantasialandofmovieworld "op"de"terugweg"nog"een"bezoekaandemeesteuropesestad vaneuropa:maastricht(geboortestadvaneuropa) Kosten"(aOankelijk"van"aantal"deelnemers):"

4 London s calling you Voel%jij%wat%voor%een%uitdagend%programma% waarin%je%leerzame%activiteiten%met%veel% gezelligheid%combineert?%en%heb%je%zin%om% het%historische%én%huidige%londen%te%leren% kennen?%geef%je%dan%op%voor%deze% werkweek% Reissom' 390,-'pp' LONDON 2016 WatkunjeonderandereverwachtenalsjemeegaatnaarLonden?Jegaatde Undergroundchallenge-aan,waarmeejedemooisteplekkeninLondenopdesnelste manierkanbekijken.westruinendoorderedelijkonbekendemaarboeiendewijk SpitalFields,waarweletterlijkenfiguurlijksfeerkunnenproeven.Daarnaastmaken weeenvoettochtwaarbijweiniedergevallondonsbekendstebezienswaardigheden zoalsbuckinghampalace,delondoneyeendebigbenbekijken. Erisnatuurlijkookvoldoendetijdomgezelligmetelkaarteeten,teshoppenopeen vandebekendstewinkelstratenvaneuropaendestadzelfteontdekken Kortom,genoegredenenomLondenwatbetertelerenkennen.Geefjeop,want London s%calling%you% % Vriendelijkegroet, IsmaelIsmail,MarijeBrouwer,ErwinKampen,JaninaGeertsmaenMartinGildemeester

5 Werkweek Parijs Parijs is een wereldstad. Iedereen kent de Eifeltoren, de Notre Dame, de Seine, de Arc de Triomph, de Champs Ellysee, de Sacre Coeur en nog vele andere plaatsen of gebouwen in deze mondiale stad. Beroemd zijn ook de vele musea:het Louvre (met de Mona Lisa), Musee d Orsay(de impressionisten), Het museum van Dali, Het museum van Picasso en nog vele andere. Gezellige eethuisjes heb je in Quartier Latin. Leuke winkels vind je overal in de stad. Parijs is kortom een stad als geen andere. Het programma ziet er globaal als volgt uit : Maandag 9 mei uur bus aanwezig voor bij de school in Drachten uur vertrek uit Drachten uur verwachte aankomst in Parijs, inchecken in hotel uur wandeling door de stad,uitleg metro en diner. Dinsdag 10 mei uur ontbijt in hotel uur busrit door Parijs onder leiding van een gids uur lunch uur bezoek aan Versailles (paleis en tuin) uur wandeling door de stad, bezoek Notre Dame en diner. Woensdag 11 mei uur ontbijt in hotel uur vertrek naar centrum per bus uur 20 personen: bezoek aan Musée d Orsay uur 35 personen: bezoek aan het Louvre uur lunch uur bezoek Montmartre,de Sacre Coeur en Place du Tètre Aansluitend gelegenheid om zelf de stad in te gaan Donderdag 12 mei uur ontbijt en uitchecken uur verzamelen voor vertrek uit Parijs uur vertrek uit Parijs naar Arras of Breda uur verwachte aankomst in Arras of Breda, bezoek aan Arras of Breda uur doorreis naar Drachten uur verwachte aankomst bij het Drachtster Lyceum Het programma is rijk en mooi gevuld, maar er is tussen de onderdelen door genoeg tijd voor iedereen om zelf de stad in te gaan. Voor Europa geldt een identificatieplicht, zorg dus voor een geldig identiteitsbewijs. Iedereen krijgt dagelijks geld voor lunch en diner. De kosten van deze werkweek bedragen circa euro.

6 Werkweek Praag 2016 Ook dit jaar is er weer een werkweek Praag. Praag is een prachtige stad, de bijnaam is niet voor niets de gouden stad. Je zult je best moeten doen om in het centrum een modern gebouw te vinden. Nog niet alle reserveringen zijn bevestigd, maar voorlopig is dit het programma: Zondag/Maandag We vertrekken eerder dan de andere werkweken, in de nacht van zondag op maandag. Zodoende kunnen we maandags vroeg in de middag beginnen aan de eerste excursie: het voormalige strafkamp Terezin (Theresienstadt) waar we een indrukwekkende rondleiding krijgen door de vesting waar Hitler een propagandafilm liet draaien. Later in de middag komen we in het hotel in Praag aan, s avonds verkennen we de buurt en bestijgen de televisietoren. Dinsdag Tijd om de stad in te gaan. Je krijgt een dagkaart voor tram/bus/metro. We gaan naar de Praagse burcht, en met een routebeschrijving/puzzle kom je langs de bekendste punten van Praag. s Middags bezoeken we een ander deel van de stad en eindigen we in de pizzeria. Woensdag De stad uit. We beginnen met een voettocht (met een aardige gids) door het Boheems Paradijs met kenmerkende rotspilaren. Na de lunch bezoeken we de bijna volledig gerobotiseerde Skoda autofabriek/museum. In korte tijd veranderde Skoda van een in onze ogen lachwekkend Oostblok-karretje tot een volwaardige dochter van VW. Donderdag Je krijgt weer een dagkaart voor tram/bus/metro. s Ochtends gaan we met zijn allen (weer met gids) door de Joodse wijk van Praag. We bezoeken de Pinkas synagoge waar de namen van alle slachtoffers van WOII op de muur geschreven staan, en de bijzonder mooi ingerichte Spaanse synagoge. En natuurlijk moet je, als je in Praag bent, een gang over het wereldberoemde Joodse kerkhof maken. Na deze ochtend heb je vrije tijd de stad in te gaan en te doen wat je wilt doen. Vrijdags gaan we weer richting Drachten. De kosten van de werkweek zullen waarschijnlijk 400 euro bedragen.

Berlijn: een bijzondere ervaring

Berlijn: een bijzondere ervaring Berlijn: een bijzondere ervaring Een bezoek aan de stad Berlijn en omgeving is meer dan de moeite waard. De stad heeft vele bezienswaardigheden, is erg gezellig en bovendien kom je op plaatsen waar je

Nadere informatie

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 Programma - Inleiding - Programma in Parijs - Praktische zaken in Parijs - Gedragsprotocol - Gegevensformulier - Inleveren gedragsprotocol - Eventuele vragen

Nadere informatie

REISWEEK 2015 PARIJS PRAAG IK HOU VAN HOLLAND ARDENNEN BERLIJN IK HOU VAN HOLLAND ARDENNEN PRAAG PARIJS

REISWEEK 2015 PARIJS PRAAG IK HOU VAN HOLLAND ARDENNEN BERLIJN IK HOU VAN HOLLAND ARDENNEN PRAAG PARIJS REISWEEK 2015 PARIJS PRAAG IK HOU VAN HOLLAND ARDENNEN BERLIJN IK HOU VAN HOLLAND ARDENNEN PRAAG PARIJS Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek 2015. Deze week vindt plaats van maandag

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

SCHOOLREIS LEERJAAR 3. Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018

SCHOOLREIS LEERJAAR 3. Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 SCHOOLREIS LEERJAAR 3 Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 TERSCHELLING Woensdag 8.00 uur verzamelen op school. Vertrek met de bus naar Harlingen. Bij aankomst op Terschelling fietsen we

Nadere informatie

Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5. 12 Maart 2014

Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5. 12 Maart 2014 Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5 12 Maart 2014 Welkom Idee achter de studiereizen Keuze van de bestemmingen Overige informatie Idee achter de studiereizen Groepsvorming Educatief

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs MEERDAAGSE 2019 woensdag 3 juli - vrijdag 5 juli Bestemming: Parijs Programmaboekje Meerdaagse 2019 Parijs pagina 1 van 6 Programma woensdag 3 juli 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs MEERDAAGSE 2018 Bestemming: Parijs woensdag 27 juni - vrijdag 29 juni Programmaboekje Meerdaagse 2018 Parijs pagina 1 van 6 Programma woensdag 27 juni 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief schoolreis editie 2

Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Contact: mevrouw E. Mertens T: +3173 5588182 E: e.mertens@kentalis.nl Datum: 23 februari 17 Betreft: Schoolreis maart 2017 Beste leerlingen, ouders en / of verzorgers, In

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

maandag 28 september 2015

maandag 28 september 2015 06.30 Assen, school 07.00 Assen onderweg maandag 28 september 2015 verzamelen bij bus vertrek De 15 euro borg wordt opgehaald DE BUS INLADEN Zwaaien! Route: via Antwerpen, en Lille Borg in enveloppe met

Nadere informatie

Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht

Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht Werkweek Parijs Dinsdag 2 tot vrijdag 5 september 2014 VeenLanden College Mijdrecht Beste leerling, Na de zomervakantie starten we het schooljaar met een werkweek naar Parijs. In dit boekje kun je vinden

Nadere informatie

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Berlijn 2016 informatie voor thuisblijvers Zwolle, 27 mei 2016 Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag heb ik uw zoon/dochter

Nadere informatie

Programma Parijsreis 2013

Programma Parijsreis 2013 Beste ouders, beste leerlingen Met deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van het programma van de boeiende Parijsreis die voor de deur staat Programma Parijsreis 2013 Uren zijn richttijden.

Nadere informatie

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Overzicht programma: [1] Waarom deze reis [2] Keuze voor Parijs [3] Voorbereiding voor deze studiereis [4] Programma [5] Hotel [6] Betaling en kosten [7] Regels [8] Overige

Nadere informatie

REISBROCHURE 4H/4V CLZ SCHOOLJAAR T/M 19 APRIL 2019

REISBROCHURE 4H/4V CLZ SCHOOLJAAR T/M 19 APRIL 2019 REISBROCHURE 4H/4V CLZ SCHOOLJAAR 2018-2019 15 T/M 19 APRIL 2019 Nederland, Ardennen, Berlijn, Kent, Parijs Nederland Overnachten en eten: Aantal deelnemers: 3T, 4H, 4V maandag 15 april t/m donderdag 18

Nadere informatie

Datum 5 juni 2012 Contactpersoon BSA Referentie BSA12262.GOO E-mail bsa@heerbeeck.nl Onderwerp Internationaliseringsreizen t4 Klas «Klas» Bijlage(n)

Datum 5 juni 2012 Contactpersoon BSA Referentie BSA12262.GOO E-mail bsa@heerbeeck.nl Onderwerp Internationaliseringsreizen t4 Klas «Klas» Bijlage(n) Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: «Roepnaam» «Tussenv» «Achternaam» «Straat» «Nr» «Nrtv» «Postcode» «Woonplaats» 5 juni 2012 Contactpersoon BSA Referentie BSA12262.GOO E-mail bsa@heerbeeck.nl Onderwerp

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

KLEINE REIS PARIJS. 20 januari januari 2017

KLEINE REIS PARIJS. 20 januari januari 2017 KLEINE REIS 2016 2017 PARIJS 20 januari 2017 22 januari 2017 TIJDSCHEMA Dag Tijdstip Activiteit 1 7:50 - Verzamelen bij het meetingpoint op Schiphol 9:20 - Vliegtuig stijgt op 10:45 - Landing in Parijs

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE BERLIJN 2014. 4E KLAS Compaen VMBO

INFORMATIEBOEKJE BERLIJN 2014. 4E KLAS Compaen VMBO INFORMATIEBOEKJE BERLIJN 2014 4E KLAS Compaen VMBO (VOORLOPIG) 1 PROGRAMMA Maandag 6 oktober 2014 Ochtend: Avond: - vertrek vanaf school - aankomst jeugdherberg, inchecken - avondeten in jeugdherberg -

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Uitwisseling met Oekraïne

Uitwisseling met Oekraïne Overzicht van de diverse reizen Twickel College locatie Woolderesweg juli 2013 Uitwisseling met Oekraïne De Oekraïnereis is de enige uitwisseling van het internationaliseringsprogramma. In Oekraïne logeer

Nadere informatie

Informatie Buitenlandse reis 2014.

Informatie Buitenlandse reis 2014. Informatie Buitenlandse reis 2014. Vandaag ga je samen met je mentor een enquête invullen over de buitenlandse reizen voor 2014. Lees onderstaande verhaaltjes van de verschillende reizen eens goed door,

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 14 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 14 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Berlijn 2016 11 t/m 14 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Parijs Vrijdag de 10 juni

Parijs Vrijdag de 10 juni Parijs 1992 Vrijdag de 10 juni Kwart over zeven vertrokken uit hoofddorp. Kwart over een hadden wij een hotel: Hotel du Centre Rue Cler 24 bis VII Parijs Na het uitpakken gingen we de auto parkeren en

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

Paris, la ville lumière Capitale de la douce France

Paris, la ville lumière Capitale de la douce France Paris, la ville lumière Capitale de la douce France https://www.youtube.com/watch? v=dyj6hqdhauo (5:54) Bekijk de beelden en probeer zo veel mogelijk namen van bekende plekken en historische monumenten

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Stedentrip Parijs Autitravel

Stedentrip Parijs Autitravel Stedentrip Parijs Autitravel 11 t/m 15 juni 2015 Reizigers: Roel van wissen, Sam Haley, Martijn Ambrosius, David van Arendonk, David Jockin, Rik van Keeken & Rick van den Oord Reisleiders: Lisanne Harmsen

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 20 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Berlijn t/m 20 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Berlijn 2017 16 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Informatieboekje. Schoolkampen. Klas 3

Informatieboekje. Schoolkampen. Klas 3 Informatieboekje Schoolkampen Klas 3 Inleiding Aan het einde van dit cursusjaar gaat uw zoon/dochter op kamp. Dit vindt plaats van 9 t/m 13 mei 2016. De bedoeling van dit boekje is om u informatie te geven

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur M & MORE Berlijn anno 2009 20 jaar na de val van de muur Groepsreis van 18 tot 22 juli 2009 Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Nederlandstalige professionele gids ter plaatse M & MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Programmaboekje Havo 5 Berlijnreis. maandag 9 t/m vrijdag 13 september 2019

Programmaboekje Havo 5 Berlijnreis. maandag 9 t/m vrijdag 13 september 2019 Programmaboekje Havo 5 Berlijnreis maandag 9 t/m vrijdag 13 september 2019 Ich bin ein Berliner! Ooit deed de Amerikaanse president Kennedy deze uitspraak bij zijn bezoek aan Berlijn. Na een bezoek aan

Nadere informatie

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Inleiding Eén van de hoogtepunten van je schoolcarrière is ongetwijfeld de reizenweek in het derde leerjaar. In het schooljaar 2015-2016 vindt deze reizenweek plaats

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Werkweek juni t/m 20 juni Berlijn

Werkweek juni t/m 20 juni Berlijn Werkweek 2019 17 juni t/m 20 juni Berlijn Programma 1. Reiskundig 2. Generator Hostel Prenzlauer Berg 3. Het programma 4. Beheersen van risico s 5. Belangrijke informatie voor ouders en leerlingen. Reiskundig

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Informatieboekje. Schoolkampen. Klas 3

Informatieboekje. Schoolkampen. Klas 3 Informatieboekje Schoolkampen Klas 3 Inleiding Volgend jaar gaat uw zoon/dochter op kamp. Dit gaat van 20 t/m 24 april plaatsvinden. De bedoeling van dit boekje is om u informatie te geven over de verschillende

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Ardennen (havo/vwo), Berlijn (havo/vwo), Kent, Parijs (3-vmbo-t) of Nederland.

Ardennen (havo/vwo), Berlijn (havo/vwo), Kent, Parijs (3-vmbo-t) of Nederland. Zeist, 21 november 2016 De ouders / verzorgers en de leerlingen van klas 3-vmbo-T, 4-havo en 4-vwo Betreft: (buitenland)excursies april 2017 Geachte heer/mevrouw, beste leerling, Dit cursusjaar krijgen

Nadere informatie

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken!

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken! Parijs De lichstad 169 3-daagse citytrip naar één van de mooiste steden ter wereld. Parijs, een stad die U in Uw leven zeker moet bezocht hebben! Kom daarom samen met ons deze mythische stad ontdekken.

Nadere informatie

Bestemming: Data: Prijsindicatie: Overnachten: Concept programma: Extra info: Newport: Taal- en cultuurreis:

Bestemming: Data: Prijsindicatie: Overnachten: Concept programma: Extra info: Newport: Taal- en cultuurreis: Bestemming: Data: Prijsindicatie: Overnachten: Concept programma: Extra info: Newport: 1 bezoekt Newport van 27-31 maart Een afwisselend programma van lessen op de JFA Newport en bezoeken aan de hoogtepunten

Nadere informatie

Talenreis Berlijn 2018

Talenreis Berlijn 2018 Programmaboekje Talenreis Berlijn 2018 15 t/m 19 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Berlijn 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met

Nadere informatie

REISBROCHURE 3-vmbo CLZ SCHOOLJAAR T/M 19 APRIL 2019

REISBROCHURE 3-vmbo CLZ SCHOOLJAAR T/M 19 APRIL 2019 REISBROCHURE 3-vmbo CLZ SCHOOLJAAR 2018-2019 15 T/M 19 APRIL 2019 Nederland, Ardennen, Parijs, Kent Nederland Overnachten en eten: Aantal deelnemers: 3T, 4H, 4V maandag 15 april t/m donderdag 18 april

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Programma Parijs 2015 Leerlingen/ouders

Programma Parijs 2015 Leerlingen/ouders Parijs 2015 Programma Parijs 2015 Leerlingen/ouders Dinsdag 29 september: (Neem eigen lunchpakket mee!) Om 06:30 uur aanwezig op de Fontein. We gaan bagage inladen en we vertrekken per touringcar naar

Nadere informatie

Stuttgart de onbekende

Stuttgart de onbekende Architectuurreis georganiseerd door de Architectenkrant Vanaf donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2016 4 dagen / 3 nachten Stuttgart de onbekende Technische organisatie: MASTER EVENTS NV 9 PROVINCIESLAAN

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK

DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK Stichting PPL en schaakvereniging Bloemendaal kondigen u aan: DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK NAAR POLEN Schaakweek naar Polen, 2009 1 Van woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni gaan we, samen met de hulporganisatie

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

BERLIJN marathon 25/09/2011

BERLIJN marathon 25/09/2011 1 BERLIJN marathon 25/09/2011 Reis van vrijdag 23 september tot maandag 26 september 2011 Beperkt aantal plaatsen, inschrijvingen op basis van first come first served. Uiterste inschrijvingsdatum: 28 MEI

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van diverse leerlingen uit de klassen 4bk Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241 Onderwerp Reis naar Londen Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Londen 2015 7 Sept 10 Sept

Londen 2015 7 Sept 10 Sept Londen 2015 7 Sept 10 Sept Hotel Gegevens 144-152 Walworth Rd, London SE17 1JL, Verenigd Koninkrijk +44 20 7703 8000 What do you need? -geldig paspoort of identiteitsbewijs -tas of koffer -niet te veel

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

MAVO 4 September 2018

MAVO 4 September 2018 MAVO 4 September 2018 Inhoud: Inleiding.... 3 Prijsschema Parijsreis 2018... 4 De volgende zaken zijn onmisbaar voor de reis naar Parijs:... 5 Algemene afspraken reis.... 5 Afspraken busreis... 5 Hostel

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. Buitenlandreis naar London. 11 t/m 14 juli 2017

INFORMATIEBOEKJE. Buitenlandreis naar London. 11 t/m 14 juli 2017 INFORMATIEBOEKJE Buitenlandreis naar London 11 t/m 14 juli 2017 Naam leerling: 1 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), De buitenlandreis naar London komt eraan. Voor invulling van deze dagen is gekozen

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Disneyland, Parijs. 3 dagen 155,-- per persoon. Bijzonderheden. Vertrekdata. Vertrektijden en plaatsen. Reisinformatie

Disneyland, Parijs. 3 dagen 155,-- per persoon. Bijzonderheden. Vertrekdata. Vertrektijden en plaatsen. Reisinformatie Disneyland, Parijs Disneyland Paris, voorheen Euro Disney Resort en later nog Disneyland Resort Paris, is een attractiepark- en recreatiecomplex in Marnela-Vallée, een stad in de banlieue van Parijs, Frankrijk.

Nadere informatie

Wereldsteden ontdekken met Ben en Binkie

Wereldsteden ontdekken met Ben en Binkie Wereldsteden ontdekken met Ben en Binkie AMSTERDAM Praag Parijs Sydney Ben Kom met ons mee! Binkie Juwelen van steden de mooiste steden van de wereld 3 e verdieping Schiet op, Binkie! Parijs Bewaar het

Nadere informatie

AANBOD UITWISSELINGEN EN REIZEN SCHOOLJAAR

AANBOD UITWISSELINGEN EN REIZEN SCHOOLJAAR AANBOD UITWISSELINGEN EN REIZEN SCHOOLJAAR 2017- Geachte ouders, beste leerlingen, Internationalisering is een van de speerpunten van. We vinden het belangrijk dat leerlingen over de grenzen heen kijken

Nadere informatie

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! VRIENDEN WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Kandinsky Travel 2011-2012

Kandinsky Travel 2011-2012 Kandinsky Travel 2011-2012 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 pagina Skiën in Bottrop 4 Gaziantep 5 Suriname 6 Barcelona 7 Efteling of Walibi World 11 Spelregels 12 2 Inleiding Beste reiziger, Het reisprogramma

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

Berlijn/Rotterdam 2018

Berlijn/Rotterdam 2018 Berlijn/Rotterdam 2018 Beste ouders De week van 25 tot en met 29 maart 2018 staat in het teken van Culturele en Kunstzinnige Vorming. In deze week willen we de leerlingen zoveel mogelijk ervaringen laten

Nadere informatie

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor:

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor: Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 3 Ons kenmerk: Mos/Dkk/13517 Betreft: buitenschoolse activiteiten leerjaar 3 Doetinchem, september 2012 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals

Nadere informatie

Berlijn 2015 PROGRAMMABOEKJE

Berlijn 2015 PROGRAMMABOEKJE Berlijn 2015 PROGRAMMABOEKJE Inhoudsopgave Voorwoord...3 Programma...4 Meeneemlijst...5 Accommodatie en kamerindeling...6 Informatie: activiteiten en bezienswaardigheden...8 Maandag...8 Dinsdag...9 Woensdag...

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

paspoort/id-kaart zakgeld goede schoenen om te wandelen reserveschoenen regenjas indien nodig: knuffel of kussen

paspoort/id-kaart zakgeld goede schoenen om te wandelen reserveschoenen regenjas indien nodig: knuffel of kussen paspoort/id-kaart zakgeld goede schoenen om te wandelen reserveschoenen regenjas indien nodig: knuffel of kussen maandag, 25 maart verzamelen op school vertrekken met de bus aankomst meeting point Berlijn

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

ALGEMEEN. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 9: 9 mei 2019

ALGEMEEN. NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 9: 9 mei 2019 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 11 Uitgave 9: 9 mei 2019 ALGEMEEN UITGAVES SCHOOLJAAR 2018-2019 Uitgave 10: Donderdag 6 juni 2019 Uitgave 11: Vrijdag 5 juli 2019 PLANNING Donderdag 9 mei: Start eindexamen

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: 1 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Engeland). Dit boekje met het gehele programma van

Nadere informatie

CULTUURREIS BERLIJN 2019 ISW SWEELINCKLAAN

CULTUURREIS BERLIJN 2019 ISW SWEELINCKLAAN CULTUURREIS BERLIJN 2019 ISW SWEELINCKLAAN Welkom bij de cultuurreis naar Berlijn! In deze korte reisgids vind je alles wat je moet weten over wat we de komende dagen gaan doen. Iedereen die voor Londen

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken!

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken! Parijs De lichstad 169 3-daagse citytrip naar één van de mooiste steden ter wereld. Parijs, een stad die U in Uw leven zeker moet bezocht hebben! Kom daarom samen met ons deze mythische stad ontdekken.

Nadere informatie