Nieuwsbrief maart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief maart 2014 2013"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief maart Lees hier alle nieuwtjes van Samoza

2 Het begin van het nieuwe seizoen is in zicht en we hebben al dagen met prachtig weer gehad! Op dit moment wordt er op de camping druk gewerkt om alles voor het seizoen weer klaar te hebben. We kijken allen uit naar een mooi, gezellig en warm seizoen 2014! Nieuwsbrief via de mail Sinds eind vorig jaar sturen we u de nota s via de mail. Vanaf heden willen we de nieuwsbrief ook per mail aan u sturen, samen met de uitnodiging van de seizoensopening. Wij vinden het erg leuk als u deze nieuwsbrief ook aan de andere gezinsleden laat lezen, u kunt het ook eenvoudig doorsturen. Nieuwjaarsborrel Met de nieuwjaarsborrel hebben we een goede start gemaakt van het nieuwe jaar! De opkomst was groot en onder het genot van een hapje en een drankje hebben we elkaar een goed nieuwjaar gewenst. Voorschot nota s Voor onze jaargasten hebben wij bij deze nieuwsbrief de eerste voorschotnota voor het energieverbruik van 2014 toegevoegd. U ontvangt de tweede en derde voorschotnota in juni en september en eind december ontvangt u de eindafrekening. Het is mogelijk dat u geen voorschotnota ontvangt, dit komt dan waarschijnlijk door bijvoorbeeld de plaatsing van een nieuwe meter. In dit geval krijgt u alleen een eindafrekening. Wilt u toch een voorschotbetaling doen? Komt u dan even langs bij de receptie zodat wij u hier alsnog van kunnen voorzien.

3 Nieuw: uitzichtpunt Leuvenumse Bossen Maart 2014 Kom kijken bij het nieuwe uitzichtpunt op het Hulshorsterzand en geniet van fantastische vergezichten in dit weidse natuurgebied. Het uitzicht is weergaloos. Een eindeloze stuifzandvlakte met hier en daar een Vliegden. Vanaf het nieuwe uitzichtpunt op het Hulshorsterzand kunt u de natuur nog mooier bekijken. Neem een verrekijker mee, want u kunt er prima vogels spotten. Hoe komt u bij het uitzichtpunt? Vanaf de parkeerplaats aan de Brandsweg in Nunspeet (aan de noordkant van het Hulshorsterzand) volgt u het halfverharde wandelpad. U komt vanzelf bij het uitzichtpunt. Honden Zoals u weet zijn honden op ons terrein van harte welkom. Als hondeneigenaar verwachten wij wel van u dat u: - Goed op de hond let - Geen overlast veroorzaakt - De honden aangelijnd houdt - Alle uitwerpselen opruimt Aankomst en opbouwen Op zaterdag 29 maart begint het kampeerseizoen! Nu we al zo vroeg mooi weer hebben gehad krijgen we al veel aanvragen of de caravan eerder gebracht mag worden. We snappen dat de kampeerkriebels nu opkomen maar we houden echt 29 maart aan.

4 Nieuwjaarsduik De opkomst was niet groot, maar ondanks dat was de nieuwjaarsduik wel erg gezellig! Onder het genot van warme chocomelk en een kop snert zijn wij het nieuwe jaar ingesprongen. Energie tarieven 2014 De nieuwe tarieven van 2014 zijn bekend gemaakt. Elektra Propaan Water 0,22 per kwh 4,06 per m3 2,71 per m3 Er zijn 2 maatregelen die leiden tot een sterke tariefstijging: - introductie van de waterbelasting voor al het geleverde water - verhoging van de belasting op propaan Informatiemap Bij de receptie is een informatiemap verkrijgbaar waarin alle regels en formulieren te vinden zijn die van toepassing zijn voor jaarplaatshouders. Er zijn al diverse informatiemappen bij de receptie opgehaald, maar nog zeker niet door iedere jaarplaatshouder. U kunt de informatiemap te allen tijde verkrijgen bij de receptie, zodat u volledig op de hoogte bent van alle reglementen en aanvraagformulieren van Recreatiepark Samoza. U kunt de formulieren tevens via de jaarplaats login downloaden. Alle jaarplaatshouders hebben een eigen jaarplaats login gekregen. Hebt u geen inlogcode ontvangen of bent u deze kwijt? U kunt deze bij de receptie aanvragen. Forensenbelasting Het is mogelijk om ten aanzien van de forensenbelasting een automatische incasso aan te vragen. De gemeente zal u hierover informeren. Indien een automatische incasso wordt afgegeven zal het aanslagbedrag worden geincasseerd in vijf gelijke termijnen, waarvan de eerste vervalt één maand na dagtekening van het aanslagbiljet. Vervolgens elk van de volgende termijnen één maand later.

5 SMS Calamiteitendienst De leverancier van de SMS service is gestopt met hun dienstverlening. We konden een sms naar gasten sturen bij storingen maar dit kan nu helaas niet meer. Wij zijn nog aan het kijken voor alternatieven maar hebben op dit moment nog geen geschikte service gevonden. Wij zien dat steeds meer mensen een smartphone hebben waar zij tevens de op ontvangen. Het is dus mogelijk dat wij in de toekomst bij een storing een versturen met het verzoek uw buren, vrienden en kennissen op Samoza in te lichten over de storing. Het voordeel is dat we hierin iets meer informatie kunnen geven dan in een sms van 140 tekens. Uiteraard is een sturen bij een stroomstoring niet gelijk mogelijk aangezien wij dan geen bestand aan kunnen maken, de mail zal dan na de storing verstuurd worden. Daarnaast plaatsen we een bericht op Facebook met een update over de storing. Like onze pagina op Facebook en u bent altijd op de hoogte! Nieuwe toiletgebouwen We zitten niet stil tijdens de winterperiode, de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaan volop door! Op het kampeerveld Roodkapje en op het nieuwe veld Putter is een NIEUW sanitair gebouw geplaatst. Wilt u wat extra s betekenen voor de camping? Op Samoza worden regelmatig activiteiten georganiseerd om u en al onze andere gasten een fijn verblijf te bieden. Om deze activiteiten nog uitgebreider en leuker te maken willen we graag gebruik maken van de hulp van vrijwilligers. Wilt u als jaar- of seizoengast graag een handje helpen bij het organiseren van activiteiten of heeft u een ander leuk idee? Bijvoorbeeld het organiseren van knutselen voor volwassenen, georganiseerde wandel- of fietstochten, het geven van een leuke workshop of iets anders? Laat het ons dan weten, wij werken hier graag aan mee!

6 Internet Maart 2014 Jaargasten kunnen bij ons gebruik maken van internet via de CAI. De internetaansluiting heeft een snelheid van maximaal 256 download en 128 kbps upload en is alleen geschikt voor recreatief gebruik en nadrukkelijk niet geschikt voor videostreaming en/of downloaden van muziek en films. De kosten voor een jaarcontract komen uit op 120,- per jaar + eenmalig 105,- installatiekosten. Een seizoencontract (1 april 2014 t/m 31 oktober 2014) komt uit op 95,- per jaar + eenmalig 105,- installatiekosten. Bij het aangaan van een abonnement ontvangt u een installatiepakket met een kabelmodem. De kabel internetaansluiting wordt voor u geïnstalleerd en werkend opgeleverd. Hiervoor betaalt u eenmalig een bedrag van 105, -. De kabelmodem is dan gelijk uw eigendom. Wilt u ook graag een internetaansluiting? Het inschrijfformulier kunt u afhalen bij de receptie. Binnenkort is het ook voor seizoengasten mogelijk om internet op de kampeervelden te ontvangen. De aansluiting hiervoor wordt op korte termijn geplaatst. De kosten hiervoor zijn 2,50 per dag, 7,50 per week en 22,50 per maand. Voor een heel seizoen betaald u 95,- Waterkraan Het voorjaar met daarbij het betere weer komt er weer aan, waardoor steeds meer gasten na de winterperiode weer gebruik gaan maken van hun stacaravan. Wanneer u na de winterperiode het water er weer op zet, raden wij u aan om alle kranen open te zetten en het water enkele minuten te laten stromen alvorens het te gebruiken. Dit is om het risico op legionella te verkleinen. De kans op legionellabacterie ontstaat namelijk ook in stilstaand water. Het grootste probleem zit vaak in de koud waterleidingen. Koud water? hoor ik u denken en toch kan juist daar een probleem zitten. Als koud water door opwarming een temperatuur bereikt van meer dan 25 graden Celsius kan er een probleem ontstaan. Het is niet altijd het geval maar toch, zelfs een temperatuur onder de 25 graden, in combinatie met langdurige stilstand van het water, heeft een negatieve invloed op de waterkwaliteit. Als het water duidelijk naar chloor ruikt dan zijn de risico s aanmerkelijk minder of zelfs te verwaarlozen.

7 Dus: koud water temperaturen bóven de 25 graden en warm watertemperaturen ónder de 60 graden kunnen problemen veroorzaken. Spoel leidingen direct goed door als u een caravan betrekt. Leg de douchekop in een emmer en zorg dat deze minimaal 10 minuten goed doorstroomt. Eerst heet water en daarna koud. Leg een dweil of handdoek over de emmer en zorg dat er geen verneveling ontstaat. Doe de deur dicht en ventileer naar buiten. Betalingsregeling Het kan een keer voorkomen dat de standaard betalingsregelingen die Samoza u biedt niet altijd haalbaar zijn in uw situatie. Wanneer u problemen ondervindt met uw betalingen kunt u ons hier altijd over benaderen, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing. Wanneer u een specifieke betalingsregeling met Samoza afspreekt wordt dit altijd schriftelijk aan u bevestigd. Alleen na een schriftelijke bevestiging van Samoza is de betalingsregeling geldig. Voorjaarsvakantie De voorjaarsvakantie ligt alweer even achter ons. We hebben heerlijk weer gehad voor de tijd van het jaar. De kinderen hebben kunnen genieten van leuke activiteiten die georganiseerd werden door het recreatieteam. Ook zijn er een paar kinderen op pad geweest met de dieren van de kinderboerderij. Parkshop Samoza gaat weer open Vanaf 29 maart is de parkshop weer geopend en kunt u weer heerlijk vers gebakken broodjes halen! April t/m oktober Zondag t/m donderdag 08:30-12:30 uur Vrijdag en zaterdag 08:30-18:00 uur Schoolvakanties en feestdagen Maandag t/m zaterdag 08:30-18:00 uur Zondag 08:30-12:30 uur

8 Caravana Leeuwarden Van 23 januari t/m 28 januari stond Vacantievreugd op de Kampeerbeurs Caravana in WTC Expo in Leeuwarden, de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland. Samoza was aanwezig met de stand van Vacantievreugd en we hebben veel informatie uitgedeeld en hopen daarmee weer nieuwe gasten te mogen verwelkomen! Werkstroom Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om werkstroom aan te vragen voor de klusjes rondom uw caravan. Vanaf dit jaar vragen we hier een vergoeding voor van 10,- per dag. U kunt werkstroom nog steeds aanvragen bij de receptie. Wist u dat u ook kunt kiezen om uw locatie te verzwaren naar 10 of 16 ampère? Aan de verzwaring zitten kosten verbonden (er is een betalingsregeling mogelijk), meer informatie hierover kunt u bij de receptie verkrijgen. Ook kunt u het aanvraagformulier bij de receptie ophalen. Seizoensopening Komt u ook naar de seizoensopening van Samoza op 5 april in Kantine Saxenburgh? We openen het nieuwe seizoen gezamenlijk met alle jaar- en seizoengasten onder het genot van een hapje en een drankje. Bijgevoegd vindt u de uitnodiging.

9 Icon Maart 2014 Bij aankomst krijgen alle seizoen- en voorseizoen gasten een Icon mee voor het warm water en de douche. Vanwege de vele administratieve werkzaamheden vragen wij u om aan het eind van het seizoen de icon in te leveren. Zo kunnen we alle bedragen voor de borg netjes aan u terugbetalen. Hebt u op dit moment nog een Icon, dan vragen wij u deze alsnog in te leveren. Dit kunnen we dan verrekenen in de nota van U krijgt dan een nieuwe Icon mee en deze kunt aan het eind van het seizoen weer inleveren zodat u netjes de borg terug krijgt. Het nieuwe veld: Putter Zoals velen al hebben gezien zijn we druk bezig geweest met het aanleggen van het nieuwe kampeerveld genaamd de Putter. Ons streven was om het veld bij aanvang van het nieuwe seizoen klaar te hebben maar dit is helaas niet gelukt. Het gras is nog niet voldoende gegroeid en daarom hebben we onze gasten telefonisch op de hoogte gebracht dat zij de caravan nog niet kunnen plaatsen op 29 maart. De verwachting is dat het veld tot maximaal 4 weken later open gaat. Knutselochtenden voor de kinderen Vanaf begin april starten we met de knutselochtenden voor de kinderen. Deze ochtenden vinden in het weekend (buiten de vakanties) plaats in de Recreatieruimte. We bieden in het seizoen ieder weekend en iedere vakantieperiode leuke activiteiten aan voor de kinderen. Eind maart ligt er een folder bij de receptie waar u de exacte data en tijden in kunt vinden. Ook houden we u via de kabelkrant op de hoogte. Creatieve activiteiten voor volwassenen Voor de volwassenen starten we in april ook met de creatieve activiteiten. Een aantal vrijwilligers organiseert leuke activiteiten en workshops, hier zijn we ontzettend blij mee! Wilt u weten wat en wanneer er precies wordt georganiseerd? Houd dan de kabelkrant en onze Facebookpagina in de gaten, bij de receptie vindt u hier uiteraard ook informatie over.

10 Activiteiten 2014 Themaweken bij Recreatiepark Samoza 26 april t/m 4 mei 29 mei t/m 1 juni 14 juli t/m 20 juli 21 juli t/m 27 juli 28 juli t/m 3 augustus 4 augustus t/m 10 augustus 11 augustus t/m 17 augustus Herfstvakantie

11 29 t/m 31 mei: Hondenweekend Dit jaar vindt het honden weekend plaats van 29 t/m 31 mei. Doet u ook weer mee? Houd onze website in de gaten voor het programma: 26 en 27 juli: Paardenweekend Naast het Hondenweekend organiseren we ook dit jaar weer een Paardenweekend. Vorig jaar bleek dit namelijk een groot succes te zijn en daarom zorgen we komend jaar ook weer voor een leuk programma! Het weekend vindt plaats op 26 en 27 juli. Hopelijk kunnen we u ook verwelkomen tijdens dit weekend! 5 aug t/m 7 aug: Huttenbouwfeest En natuurlijk kunnen de kinderen weer hutten bouwen in de Survivalweek! Van 5 tot en met 7 augustus is er weer volop vermaak: hutten bouwen, leuke spelletjes spelen, schilderen en versieren. Welk team heeft uiteindelijk de mooiste hut en gaat er met de eerste prijs vandoor? Voor het huttenbouwfeest in augustus zijn we alvast op zoek naar schoon hout zoals pallets en spijkerloze planken, lakens, grote lappen stof en verf (op waterbasis). Op onze website kunt u uw kinderen ook alweer inschrijven voor dit superleuke huttenbouwfeest: 9 en 10 augustus: Circus Harlekino Kom naar Circus Harlekino en beleef een spectaculaire show! De voorstelling is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar, voor iedereen vanaf 13 jaar is de entree 5,- per persoon.

12 Wist u dat Maart 2014 Dit is de rubriek waarin gasten van ons park aan het woord komen. Zij vertellen iets over zichzelf en zoeken direct naar iemand waaraan ze het stokje overdragen, zodat diegene een stukje voor de volgende nieuwsbrief verzorgt. Het kan over van alles gaan zoals dingen die u kwijt wilt, recepten, ideeën, jezelf voorstellen etc. Ook als u iets te koop heeft op de camping, bijvoorbeeld een barbecue of een televisie kunt u dit mailen naar info@samoza.nl en zullen wij ons best doen dit te plaatsen in één van onze nieuwsbrieven. De pen is dit keer doorgegeven aan de familie Ras van locatie 705 Camping Mosterdveen 1940 t/m 2013 Toen aan ons in 2008 bekend werd gemaakt dat wij voor eind 2013 onze mooie locatie op de camping moesten gaan verlaten, zijn wij heel boos geworden. En omdat wij niet wilden en konden begrijpen dat onze natuurlijke camping zo nadelig voor de omliggende natuur zou zijn, zijn wij gesprekken gaan voeren met de wethouder van Nunspeet en de gedeputeerden van de Provincie Gelderland, omdat wij ons afvroegen of dat tegenwoordig allemaal zo maar kon zonder inspraak procedure, waarin ook de belangen van de velen recreanten op Mosterdveen konden worden mee beoordeeld. Wij hebben daarna nog veel geschreven en getelefoneerd, maar niets was meer mogelijk, alles was al beslist, en zelfs al in de Staatscourant van 1998 openbaar gemaakt. Na overleg met de huidige eigenaar dhr. Egbert Schiphorst zijn wij toen maar gestopt om in deze nog meer energie te steken, en ons gaan richten op de nieuwe start van Saxenheim. Toen de plannen voor ontruiming en verplaatsingen bekend werden gemaakt, gaven wij direct aan dat wij als laatste onze mooie locatie op Mosterdveen wilden verlaten, en dat is toen op 1 november 2013 gebeurd. Om dat volgens ons de midgetgolf baan indertijd nog was bekostigd met geld dat door campinggasten bij het 50 jarig bestaan bijeen was gebracht, hebben wij van de overgebleven verwaarloosde restanten ter herinnering een monumentje(zie afb.) gemaakt, dat wij als aandenken op onze nieuwe locatie op Saxenheim zullen neer zetten.

13 Wij zijn dankbaar voor de manier waarop Recreatiepark Samoza ons in staat heeft gesteld, om nu nog een keer opnieuw te gaan beginnen. Maart 2014, Hans en Rita Ras. De familie Ras heeft ook nog een prachtige collage gemaakt over Mosterdveen, zelf hebben ze er een mooie placemat van laten maken.

14 Oplaadzuilen Maart 2014 Op de parkeerplaats tegenover de receptie hebben we een oplaadzuil geplaatst voor het opladen van elektrische auto s. U kunt een gratis laadpas aanvragen via nadat uw inschrijving is verwerkt en u uw laadpas hebt ontvangen, kunt u deze gebruiken bij alle openbare laadstations in Nederland. Uw verbruikgegevens kunt u dan inzien door in te loggen op de pagina van Ecotap. Let op: met de Ecotap laadpas kunt u niet laden bij snelladers. Reserveren 2015 Als u uw seizoenplaats weer wilt vastleggen voor 2015 dan kunt u het inschrijfformulier vanaf eind maart downloaden via Alle reserveringen voor 2015 kunnen al gedaan worden via de receptie maar online is dit nog niet mogelijk. Voorjaarsrecept: Spaans lentestamppotje Ingrediënten - zout - (versgemalen)peper - 2 zak(je) rucola à 75 g - 1 x mais à 300 g, uitgelekt - 2,5 el olijfolie extra vierge g Spaanse chorizo, in reepjes - 75 g Spaanse olijven zonder pit, grof gehakt - 1 zak(je) panklare aardappelen kruimig à 1000 g Bereidingswijze: - Kook de aardappelen in water met zout gaar. Giet ze af en vang 1 dl van het kookvocht op. - Stamp de aardappelen fijn. Schep de chorizo, de maïs, de rucola en de olijven erdoor en voeg zoveel van het kookvocht toe dat er een smeuïge stamppot ontstaat. - Breng hem op smaak met peper en zout en druppel de olie erover.

15 Uitnodiging seizoensopening Maart 2014

16 Het Team van Recreatiepark Samoza wenst u een zonnig en plezierig seizoen toe!

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2014 2013

Nieuwsbrief Juni 2014 2013 Nieuwsbrief Juni 2014 2013 Van een mooi voorjaar naar een schitterende zomer Wat hadden we een geweldige start van het seizoen! Het eerste weekend van het kampeerseizoen hadden we ruim 20 graden! Een beter

Nadere informatie

ABC-BOEKJE seizoengasten

ABC-BOEKJE seizoengasten ABC-BOEKJE seizoengasten Geachte gast, Hartelijk welkom op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Voor u als seizoengast hebben wij een informatieboekje samengesteld. In dit boekje vindt u op overzichtelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Het kampeerseizoen zit er weer op! In deze nieuwsbrief vertellen we u wat deze winter ons brengt en blikken we vast vooruit naar het nieuwe seizoen. Het kampeerseizoen hebben

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op de Kerstmarkt van Maassluis Controleformulier In het nieuws

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op de Kerstmarkt van Maassluis Controleformulier In het nieuws Montessorischool Maassluis Seringenstraat 110 3142 NX Maassluis tel.: 010-5917410 E-mail: info@montessorischoolmaassluis.nl NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Kerstfeest Verhuizingnieuws Op

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Agenda - maandag 2 en dinsdag 3 maart: rapportgesprekken - donderdag 5 maart, 13.30 uur, IKC-voorstelling groep 1-2 (locatie: Antoniusschool Kortenhoef) - vrijdag 6

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK 2015 HORECA DE LUWE STEK Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND 0226427704 EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Belangrijke telefoonnummers Beheerder park de luwe stek: Miriam

Nadere informatie

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen Meest gestelde vragen Gezien alle commoties over webcams, in hoeverre is beeldbellen beveiligd? Omdat wij met ouderen werken, zijn veilighe id en privacy extra belangrijk voor ons. Beeldbellen kan alleen

Nadere informatie

Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Meet en Greet met Pinky en Duimpy.

Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Meet en Greet met Pinky en Duimpy. Leuk om te weten!! Leuk om te weten!! Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Dan heb je dubbel geluk, want als je het leuk vind om door Pinky en Duimpy opgehaald te worden om naar het kindertheater

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

Jaargang 19. Nummer februari

Jaargang 19. Nummer februari Jaargang 19 Nummer 7 19 februari Prachtige vogeltaarten: Taart groot 7,50 Taart beer 6,00 Taart luxe 12,50 Deze taarten zijn verkrijgbaar op bestelling en zijn bij uw groentepakket leverbaar, de foto s

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave 3 4 4 6 7 8 11 12 13 15 Inleiding Wat is een Maatschappelijke Stage? De stage Overzicht belangrijke data Hulp bij het zoeken naar stageplekken De eindopdracht en de

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Stap Verder. Het is lente! Nieuwsbrief voor en door cliënten van Pameijer. Uitgave 6 - april 2014

Stap Verder. Het is lente! Nieuwsbrief voor en door cliënten van Pameijer. Uitgave 6 - april 2014 Uitgave 6 - april 2014 Stap Verder Nieuwsbrief voor en door cliënten van Pameijer Het is lente! > Veranderingen in de zorg > Het netwerk van Peter > Recept voor een lentestamppotje NIEUWSBRIEF STAP VERDER

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 We hebben een fantastische zomer gehad! In deze nieuwsbrief blikken we weer even terug De zomervakantie zit er weer op en wat hebben we genoten! Het weer was erg goed en we hebben

Nadere informatie

Interview Rob van Brakel

Interview Rob van Brakel Interview Rob van Brakel Atributes Consequences Values Hallo Rob van Brakel, mag ik jou een aantal vragen mogen stellen? Prima. Hoe oud ben je? 21 jaar Wat is je woonsituatie op het moment? Op het moment

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Meet en Greet met Pinky en Duimpy.

Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Meet en Greet met Pinky en Duimpy. Leuk om te weten!! Leuk om te weten!! Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Dan heb je dubbel geluk, want als je het leuk vind om door Pinky en Duimpy opgehaald te worden om naar het kindertheater

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00 Kampeertarieven 2015 Camping de Waterjuffer - Jufferdijk 4-7217 PG Harfsen - tel. (0573) 43 13 59 info@campingdewaterjuffer.nl www.campingdewaterjuffer.nl Standaard (10 Amp.) Comfort (16 Amp.) Camper (10

Nadere informatie

Seizoen 2015 van start!

Seizoen 2015 van start! 1 Seizoen 2015 van start! Beste gast, We mogen terugkijken op een fantastisch Hemelvaartsweekend begin mei met zomerse temperaturen en veel gasten op De Klepperstee. Wij hebben er van genoten en hopelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 Woord van de Directie Beste ouders, Het laatste kwartaal 2012 heeft alweer zijn intrede gedaan. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd voor het kinderdagverblijf en er staat ons

Nadere informatie

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent?

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? In het Havenziekenhuis doen wij er alles aan om u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zo goed mogelijk te behandelen, te verzorgen en

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

De Drijvende Speelstad

De Drijvende Speelstad De Drijvende Speelstad Spelen op het water In Rotterdam wordt op het water in de Rijnhaven een complete wijk gebouwd. Maar hoe maken we deze drijvende stad leuk voor kinderen? We maken er een Drijvende

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

juni 2012 opening 4 tuinkassen Tiracancha-Alta

juni 2012 opening 4 tuinkassen Tiracancha-Alta Gelukkig... hebben we van niemand een mail ontvangen met de vraag of we nog wel iets aan het doen zijn, hier in Peru. Want het duurde even. Maar hier zijn we dan weer met een update over de moestuinen,

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER INDOOR DAMESTENNISCOMPETITIE WINTER 2015-2016 DONDERDAG EN VRIJDAG EDITIE

INSCHRIJFFORMULIER INDOOR DAMESTENNISCOMPETITIE WINTER 2015-2016 DONDERDAG EN VRIJDAG EDITIE INSCHRIJFFORMULIER INDOOR DAMESTENNISCOMPETITIE WINTER 2015-2016 DONDERDAG EN VRIJDAG EDITIE In het winterseizoen, van begin oktober 2015 t/m eind maart 2016, organiseren wij op de donderdag en vrijdagochtend

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Beste lezers, Met de mooie en zonnige dagen van de afgelopen weken zijn we al weer aan het aftellen tot de zomervakantie. Dit is dan ook alweer de laatste

Nadere informatie

Steenwijkerwold, 26 februari 2016 nummer negentien. Maandag 29 februari t/m vrijdag 4 maart. Voorjaarsvakantie

Steenwijkerwold, 26 februari 2016 nummer negentien. Maandag 29 februari t/m vrijdag 4 maart. Voorjaarsvakantie Steenwijkerwold, 26 februari 2016 nummer negentien Maandag 29 februari t/m vrijdag 4 maart Maandag 7 maart t/m 11 maart Voorjaarsvakantie Week van de Lentekriebels Welkom! Hoera! 5 maart wordt Maren Zuidema

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Onvoorstelbaar. Wat een zomer hebben we tot nu toe gehad! Na een goed voorseizoen leek de zomer ook top te worden! Augustus liet het echter een beetje afweten maar dat weegt

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Beste deelnemers, Zoals jullie weten organiseert het jeugdwerk van Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel in samenwerking met

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Vakantiegids 2016. Samoza VIERHOUTEN. Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd

Vakantiegids 2016. Samoza VIERHOUTEN. Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd Vakantiegids 2016 Samoza VIERHOUTEN gezellige gezinscamping prachtig gelegen op de veluwe Recreatiepark Samoza is onderdeel van: Vacantievreugd Welkom Kampeerplaatsen met 4 en 10 ampère elektra Bungalows

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016 Versie 3.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring

Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Terugkerende activiteiten in de peuterbouw van De Groene Ring Uw kind komt misschien binnenkort in de peutergroep van onze basisschool. Welkom! Wij willen u graag op deze manier informeren over wat u en

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie