De voorzitter. vertelt..

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De voorzitter. vertelt.."

Transcriptie

1 Inhoud: 1. De voorzitter vertelt 2. Ledenthermometer 3. Clubkas campagne 4. Steun Sem 5. Uitje jeugdteam 6. Clubkampioenschappen 7. Kanjer-Kluns-Toernooi 8. Afsluiting seizoen senioren 9. Kampioenen senioren 10. Zomeravond badminton 11. Hebris junior tour slottoernooi 12. Belangrijke data 13. Zomervakantie De voorzitter Nu de vakantie weer voor de deur staat betekent dat zorgen voor een mooie afsluiting van het seizoen maar ook voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen. Het bestuur is de afgelopen weken dan ook druk-druk-druk geweest. Op het laatste moment moet er altijd nog van alles geregeld worden. Gelukkig hebben Mattie en Henk er weer voor gezorgd dat er een gezellig kanjer-kluns toernooi voor de jeugd is georganiseerd, waarbij nog nooit zoveel deelnemers hebben ingeschreven. Voor de senioren hebben we weer een gezellige avond georganiseerd met het koning-klungel toernooi en een hapje en een drankje. Ook de kampioenen van de voorjaarscompetitie zijn in het zonnetje gezet. Hoewel we alweer druk zijn met de indeling voor de competitie voor het komende seizoen is het eerst..vakantie! Dat betekent dat de rackets en de schoenen een aantal weken in de kast kunnen en we kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Over een aantal weken gaan we dan weer goed uitgerust van start. Kijk in deze nieuwsbrief vooral naar de data wanneer je weer actief mag gaan worden! Fijne vakantie! vertelt..

2 Ledenthermometer Bij de senioren hebben we een tweetal nieuwe leden bijgeschreven: Nanneke van Zandvoort en Esther van Bergeijk. De thermometer staat daarmee op 63 betalende leden. Ook bij de jeugd hebben we drie nieuwe leden mogen verwelkomen: Sam Goossens, León Golembiewski en Sam Vorstenbosch. De thermometer staat daarmee op 75 betalende jeugdleden. Rabobank Clubkas Campagne Ook dit jaar hebben we als club weer deelgenomen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Door al jullie stemmen hebben we een bedrag van 344,28 opgehaald! Bedankt voor alle stemmen, zorgen dat het geld goed besteed wordt! Sem tijdens Swim to Fight Cancer Op het moment dat ons jeugdlid Sem van der Zee net lid was geworden van onze vereniging werd hij getroffen door een zeer vervelende ziekte. Sem is nog met zijn revalidatie bezig, maar het gaat gelukkig de goede kant op. Sem heeft zelf geen kanker, maar hij weet wel hoe rot het is om in het ziekenhuis te liggen en daarom wil hij andere mensen nu helpen door mee te doen aan Swim to Fight Cancer. Tijdens het kanjer-kluns en het koning-klungeltoernooi heeft er een box in de zaal gestaan om Sem te sponsoren. Mocht je deze box hebben gemist en je wil Sem alsnog steunen, dan kan dat op zijn persoonlijke pagina. Volg hiervoor de volgende link:

3 Uitje met jeugdteam 7 en 8 Team 7 en 8 uit de U-15 zijn in het najaar van 2016 en in het voorjaar van 2017 kampioen geworden. Dit moest gevierd worden met een teamuitje! Vrijdag 16 juni zijn zij gaan lasergamen en hebben ze deze gezellige middag afgesloten door met zijn alle nog een frietje en snack te eten. Het kampioenschap is dus goed gevierd met deze leuke middag! Clubkampioenschappen 2017 Op zaterdag 10 juni werd voor het eerst in het bestaan van BV Sparrenburg een clubkampioenschap gespeeld en wel bij de jeugd. Er werden drie klasses gemaakt: De Premium-klasse voor de oudere betere spelers, de Medium-klasse voor de middengroep en de Aspiranten-klasse voor de jongere en minder-ervaren spelers. Er werd gespeeld in poules van 3 of 4 waarna de winnaars van de diverse poules bij elkaar kwamen, soms aangevuld met een beste tweede. Zo ontstonden er nieuwe poules. De beste 2 van deze nieuwe poule kwamen elkaar nog eens tegen in de finale-wedstrijd. De kinderen die in de eerste poule niet wonnen waren nog niet uitgespeeld maar konden in hun vervolgpoule strijden om de midden of lagere noteringen. Iedereen bleef meedoen tot het einde. In diverse poules was men behoorlijk aan elkaar gewaagd en er werd enorm gestreden om elk puntje. Aan het einde van de ochtend werden alle finale-partijen tegelijk gespeeld. Het was druk op dat moment druk op de tribune en er werd ook goed aangemoedigd. In de Premium-klasse ging de finale bij de heren tussen Tristan en Kees. Tristan werd de kampioen. Bij de dames speelden Maaike en Debby tegen elkaar en werd Maaike de kampioen. Beide kampioenen gaan volgend seizoen bij de senioren meespelen.

4 In de Medium-klasse ging het bij de heren tussen Rens en Thijmen. Rens De dames Anouck en Isabelle Lam streden ook om hun kampioenschap, wat gewonnen door Anouck. werd de kampioen. werd In de Aspiranten-klasse streden de heren Sam Vorstenbosch en Thom vd Dussen om de eer. Sam werd de kampioen. De strijd tussen Evelien en Kirae werd gewonnen door Evelien. Zij is dus de dameskampioen. Dit eerste toernooi smaakt naar meer. We hebben geleerd van deze opzet en maken die volgend seizoen nog iets beter. Bogaard Pensioen Consultancy V.O.F., Bruistensingel 222, 5232 AD s-hertogenbosch T: +31 (0) E: AFM nummer: Het Kanjer-Kluns-Toernooi Zaterdag 1 juli was het al vroeg een drukte in de zaal. Maar liefst op 14 banen werd het toernooi gespeeld. 56 kinderen en 56 ouders/vrienden/familie/of wat dan ook werden verwacht. 112 deelnemers dus: een record!! Na een welkomstwoordje door Henk werden de kinderen die nog maar pas bij de club horen in hun hemd gezet. Na een minuutje stonden er acht jongelui te stralen in hun fonkelnieuwe clubshirt in de nieuwe clubkleuren: een pláátje! Daarna werd er snel begonnen. In blok 1 van het toernooi werden de eerste wedstrijden ontspannen gespeeld, want er kon niet zoveel gebeuren. De partners die met elkaar de strijd aangingen stonden immers aan dezelfde kant van het net. Nee, in de tweede ronde werd de strijd pas écht aangegaan. De beide jongelui speelden tegen hun beide ouders/vrienden/.. Nu kon er een verschil gemaakt worden. De spanning steeg. Er waren wel ouders die hun best deden niet teveel punten te halen, maar er waren er ook die het zekere voor het onzekere namen en de nodige puntjes binnensleepten. De derde ronde, dat was een lastige hobbel: de kinderen speelden niet met de eigen ouder, maar juist met die van de tegenstander. Nu moesten de ouders écht met de billen bloot. Je eigen kind hélpen, betekende hier juist dat je je wedstrijdpartner van dat moment juist de das omdoet. Dat kun je natuurlijk ook weer niet maken Er werd op verschillende plaatsen flink gevochten met het eigen geweten. Tussendoor kon iedereen iets lekker te snoepen nemen of een pakje drinken pakken. Dat gebeurde dan ook in hoog tempo.

5 Na het eerste blok was er tijd om de kampioenen van de competitie én de zomerkampioenen van het spelen voor de lijst in het zonnetje gezet. Ook de winnaars van de HEBRIS-tour kregen hun beker uitgereikt. Dat was deze keer een grote glazen gedenkplaat. Natuurlijk was er ook aandacht voor de sponsoractie van Sem, die jonge (zieke) BVS-er die meedoet met Swim To Fight Cancer. Dan was er tijd voor het tweede blok. Weer werden er 3 wedstrijden per persoon gespeeld, met dezelfde problematiek als in het eerste blok. Daarna kon de stand worden opgemaakt. Voor het zover was werden de spulletjes overhandigd aan Edwin Ekiring, voor de jonge badmintonnertjes in Oeganda. Hij kreeg onder meer rackets, shuttles, kleding en schoenen mee. Dan was het moment aangebroken: Wie gaat er stralend naar huis met een grote KANJER-medaille naar huis en wie moet thuis dat kleine klunzendingetje laten zien. Om precies uur werd het toernooi afgesloten en ging iedereen met de mooiste vakantiewensen naar huis. Volgend jaar is er vast wéér een moment waarop iedereen kan laten zien of hij al een KANJER is Afsluiting seizoen senioren Het begint bijna een traditie te worden dat de senioren het jaar afsluiten met een onderling toernooi en daarna nog gezellig in de kantine het seizoen evalueren onder het genot van een hapje en een drankje. Voor het toernooi was dit jaar opnieuw gekozen voor het koning-klungel toernooi. Twee spelers werden aan elkaar gekoppeld en moesten in diverse partijen uitmaken wie van het de koning en wie de klungel zou zijn. Na afloop kreeg de koning een rolletje king en de klungel een papieren zakdoekje om zijn tranen te drogen. Tijdens het toernooi werd er fanatiek gespeeld en in de kantine was de afsluiting gezellig, dus zouden we kunnen zeggen dat het voor herhaling vatbaar is.

6 Kampioenen senioren Tijdens het koning-klungeltoernooi zijn de kampioenen bij de senioren in het zonnetje gezet. We hebben dit jaar 2 teams die kampioen zijn geworden, te weten ons 5 e team met Suzanne, Simone, Dylan en Andy en ons 7 e team bestaande uit Eline, Barbara, Daan en Marco. Wij willen deze teams nogmaals feliciteren. Zomeravondbadminton Na het succes van voorgaande jaren, organiseert de BBF ook dit jaar weer het zomeravondbadminton. Dit houdt in dat je tijdens de zomervakantie op dinsdagavond voor 3,00 per keer kunt badmintonnen in Maaspoort Sport & Events in Den Bosch. BBF lid of niet, iedereen is van harte welkom om daar te gaan badmintonnen. Speeldata (van uur): (ovb.) Het is nog onzeker of de zaal op dinsdag 22 augustus beschikbaar is.

7 Hebris junior tour slottoernooi 2017 Het laatste jeugdtoernooi van dit seizoen werd op zondag 28 mei in Vlijmen georganiseerd door de BBF. Dit open jeugdtoernooi had een sterk deelnemersveld, met een aantal spelers van de NBBJ in de U15 en de U18. Onze jeugdleden lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en hebben zich kranig geweerd. De toeschouwers hebben op deze warme en lange dag vele mooie badmintonwedstrijden voorbij zien komen. Complimenten aan alle deelnemende Sparrenburgers met en zonder beker(s): jullie hebben het TOP gedaan! Tijdens dit toernooi werden niet alleen de dagprijzen uitgereikt, maar werden ook de kampioenen van de BBF jeugdcompetitie gehuldigd. Voor Sparrenburg waren dit Team 1 (U18 poule 1) en Team 7 (U18 poule 3). Als laatste stond de uitreiking van de trofeeën van de Hebris junior tour 2016/2017 op het programma. Dit is het klassement op basis van de vijf jeugdtoernooien, die dit seizoen zijn gespeeld bij Shuttle Up, BV Sparrenburg, HBV, De Maasshuttles en dit BBF slottoernooi. Tijdens elk toernooi waren punten te verdienen en op basis van het eindklassement mogen we concluderen dat onze jeugd het geweldig goed heeft gedaan. In elke categorie werd een eerste en/of tweede plaats in de wacht gesleept. Gefeliciteerd Thijs, Aniek, Bram, Kees, Isabelle Lam en Martijn (niet op de foto)!

8 Belangrijke data Dinsdagavond in de zomervakantie: Zomeravondbadminton Woensdag 30 augustus: Eerste speelwoensdag Zaterdag 2 september: Eerste speelzaterdag Zomervakantie! Nu is de zomervakantie toch echt aangebroken! We wensen jullie een fijne vakantie toe en zien jullie graag na de vakantie op woensdag of zaterdag weer verschijnen om te komen badmintonnen.

De voorzitter vertelt..

De voorzitter vertelt.. De voorzitter vertelt.. Als voorzitter moet je regelmatig afstand nemen en de club vanaf de zijlijn bekijken. Je hebt dan meer overzicht. Je ziet de goede dingen, je ziet de dingen die beter kunnen en

Nadere informatie

Welkom! Badminton meemaken en beleven, dat doe je bij de BBF!

Welkom! Badminton meemaken en beleven, dat doe je bij de BBF! INFORMATIE GIDS Welkom! Welkom in de infogids van de Bossche Badminton Federatie. Middels deze gids laten we jou als badmintonner, bestuurder of geinteresseerde graag kennis maken met wie wij zijn, wat

Nadere informatie

De voorzitter daarvan is eigenlijk wel bekend. We

De voorzitter daarvan is eigenlijk wel bekend. We Inhoud: 1. Inhoud 2. De voorzitter vertelt 3. Ledenthermometer 4. Nieuw bestuurslid 5. Belangrijke data 6. Competitie senioren 7. Bericht van de penningmeester 8. Kokertjes aan netten 9. Competitie voor

Nadere informatie

Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles,

Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles, t Digi-kliertje Juni 2014, jaargang 4, nr.2, Badmintonvereniging de Maasshuttles, www.maasshuttles.nl, info@maasshuttles.nl Beste leden van de Maasshuttles, Het badmintonseizoen 2013-2014 loopt alweer

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009

BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009 BV Sparrenburg Info 35 - Mei 2009 De voorzitter vertelt Het seizoen loopt weer ten einde. We merken dat in de zaal, het wordt minder druk. De competitie is ten einde en we kunnen de balans opmaken. Bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

De voorzitter bestuur te krijgen heeft toch wel wat in

De voorzitter bestuur te krijgen heeft toch wel wat in Inhoud: 1. Inhoud 2. De voorzitter vertelt 3. Ledenthermometer 4. Belangrijke data 5. Fijne feestdagen 6. Er zijn weer kampioenen 7. Kokertjes aan de netten 8. Nieuwjaars toernooi Senioren 9. Nieuwjaarstoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 De voorzitter vertelt De voorzitter vertelt.. Het is bijna vakantie, de periode voor iedereen om tot rust te komen. Voor iedereen, behalve voor de voorzitter. Ik moet studeren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 43 November 2010

BV Sparrenburg Info 43 November 2010 BV Sparrenburg Info 43 November 2010 De voorzitter vertelt.. Een voorzitter moet zo van tijd tot tijd ook eens op niveau kunnen praten. Daarvoor zijn er natuurlijk ook de bestuursvergaderingen en zo af

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017 Nieuwsbrief Seizoen: 2016-2017 editie 3 service Watervolleybal 2017 Zondagochtend 22 januari, iedereen heeft nog wat uit kunnen slapen want om 12.00 werden we verwacht bij zwemschool De Abeel in Someren.

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014 In deze nieuwsflits Van de voorzitter Hallo allemaal, Badmintonclub S.V.I. - voorwoord van de voorzitter - uitnodiging nieuwjaarsborrel - prijsvraag! - uitnodiging midwintertoernooi - resultaat Boni spaaractie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd December 2016

Nieuwsbrief Jeugd December 2016 Nieuwsbrief Jeugd December 2016 Hallo Allemaal, Hier is de inmiddels vierde nieuwsbrief voor de jeugd. De afgelopen periode zijn er verschillende activiteiten geweest en gaan we aan de gang om de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

De Noordooster. Van het bestuur. Deze editie:

De Noordooster. Van het bestuur. Deze editie: De Noordooster Van het bestuur Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op, in de week van 25-29 juni zijn onze laatste speelavonden van dit seizoen. Maar wat voor een seizoen is het geworden! We hebben tijdens

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER VAN DE VOORZITTER VINCENT Het seizoen is ruim twee maanden gevorderd, de competitiespelers hebben hun vijfde wedstrijd achter de rug, in de herfstvakantie is het pannenkoekentoernooi

Nadere informatie

Info 23 van Badminton Vereniging Sparrenburg

Info 23 van Badminton Vereniging Sparrenburg Info 23 van Badminton Vereniging Sparrenburg Mei 2007 De voorzitter vertelt Een info met veel nieuws over activiteiten. Ikzelf ben erg enthousiast over het toernooi in Geffen waar onze jeugd actief en

Nadere informatie

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 Golfpark Weilenseind Inhoud - Strokeplay kampioenschappen - Nieuws van de golfschool Strokeplay kampioenschap In het weekend van 13 en 14 juni werden de strokeplay

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Info 32 van BV Sparrenburg Oktober 2008

Info 32 van BV Sparrenburg Oktober 2008 Info 32 van BV Sparrenburg Oktober 2008 De voorzitter vertelt Helemaal uitgerust van een fijne vakantie in Turkije......heeft de voorzitter zijn taak weer op zich genomen. Erg trots dat tijdens mijn afwezigheid

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L N I E U W S B R I E F A P R I L 2 0 1 6 De optimale mix tussen plezier en prestatie! Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de PDF Versie online! Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 Op woensdag 30 maart is er weer een ALV. Locatie : Buurtacademie Doesburg De Linie 4. Aanvang 20.00 uur. Van de redactie : In de aanloop naar de ALV stelden we 5 vragen

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 44 December 2010

BV Sparrenburg Info 44 December 2010 BV Sparrenburg Info 44 December 2010 De voorzitter vertelt. De voorzitter vertelt.. Een voorzitter moet op zijn minst datgene kunnen doen wat de leden ook kunnen. In ons geval is dat dan natuurlijk badminton

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Goirle januari / februari 2019

Nieuwsbrief BC Goirle januari / februari 2019 Nieuwsbrief BC Goirle januari / februari 2019 In deze nieuwsbrief vind je.. ALGEMENE LEDENVERGADERING - 1 - Mutaties ledenbestand - 1 Jeugd : Clubkampioenschappen - 2 Jeugd : Vriendjes/vriendinnetjes toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018

Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018 Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018 JBC Randenbroek 13 Oktober 2018 Parelhoenstraat 12 3815 AG Amersfoort Email adres: elly.dijkman@ziggo.nl Ondanks dat er weinig copy is binnengekomen is het toch tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Informatie Jeugdtoernooien

Informatie Jeugdtoernooien Informatie Jeugdtoernooien Geschreven door Jet van der Heiden Jeugdcommissie, Phido 2018 Inhoudsopgave Inloggen Inschrijven toernooi RCJT Toernooien spelen Wat neem je mee naar een toernooi? 1 2 5 6 Inloggen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Van de jeugdcommissie

Van de jeugdcommissie Van de jeugdcommissie Een terugblik op 2016 Startactiviteit. Vorig jaar zijn we van start gegaan met een survival in het Zwettebos te Sneek. Verzamelen bij de tennisbaan en toen met zijn allen op de fiets

Nadere informatie

BVS Nieuwsbrief. Jaargang 7 Nummer 16 INHOUD VAN DEZE BVS NIEUWSBRIEF:

BVS Nieuwsbrief. Jaargang 7 Nummer 16 INHOUD VAN DEZE BVS NIEUWSBRIEF: BVS Nieuwsbrief Jaargang 7 Nummer 16 INHOUD VAN DEZE BVS NIEUWSBRIEF: Van het Bestuur Taakverdeling bestuursleden Competitie Junioren 2 e helft seizoen 2004-2005 Verslag van het Kanjer-Kluns-Toernooi Inschrijving

Nadere informatie

Voorwoord. Veel leesplezier! Het bestuur, Lambert, Humphry, Joost & Jesse

Voorwoord. Veel leesplezier! Het bestuur, Lambert, Humphry, Joost & Jesse Voorwoord Welkom! De Heesche Badminton Vereniging heet je graag welkom als nieuw lid van onze vereniging. Lid zijn van onze vereniging is niet erg ingewikkeld, net zo min is het spelen van onze sport,

Nadere informatie

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 8 e jaargang augustus 2010 nr 23 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 2, oktober 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, De eerste weken van het seizoen zijn voorbij gevlogen. Er is volop getraind. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Wedstrijddag 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel # juli/augustus 2018 Inhoud: Jarig in juli/augustus Seizoenafsluiting Activiteitencommissie Clubkampioenschappen 17/18 Open Water zwemmen Verslag van de

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO 19 mei 2017 nr. 7 VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website Hebt u onze nieuwe website al bezocht? Nee? Dan raad ik u aan om dit snel te doen! Het is hetzelfde website-adres: www.dewingerdnunspeet.nl De nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15 Maart 2011 Editie nummer 15 Nieuwsbrief Van de voorzitter Bestuurslid gevraagd De snoezelkamer bij Promens Care Clubkampioenschappen en slotdag De Doe-Mee-Pas Uitslag regionale kampioenschappen Slotavond

Nadere informatie

Brochure SBN Jeugd competitie

Brochure SBN Jeugd competitie Brochure SBN Jeugd competitie Seizoen 2012-2013 Uitgegeven door Squash Bond Nederland Deze brochure bevat informatie over de jeugdcompetitie, een competitievorm voor jeugdteams georganiseerd door Squash

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule Speelschema Thijs Dielemans toernooi libre 2018 Hieronder is de opzet van Thijs Dielemans toernooi Libre 2018 uitgewerkt. Aantal deelnemers 15 Gespeeld wordt in drie poules: A, B en C Indeling van de spelers

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

10 juni 2017 Rabo Fietstocht Starten tussen uur

10 juni 2017 Rabo Fietstocht Starten tussen uur NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Rabo fietstocht op 10 juni 10 juni 2017 Rabo Fietstocht Starten tussen 9.00-14.00 uur Nieuwsbrief 2 2017 Mijdrecht Mei 2017 In dit nummer: Rabo fietstocht 10 juni 1 Clubkampioenschap

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie