Website beoordeling qiwork.pt

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Website beoordeling qiwork.pt"

Transcriptie

1 Website beoordeling qiwork.pt Gegenereerd op December :54 PM De score is 55/100 SEO Content Title QIWORK. Creative Studio Lengte : 25 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters. Description Design & Multimédia. Publicidade & Eventos. Informática Lengte : 57 Let op, uw meta description zou tussen de 70 en 160 karakters (spaces included) moeten bevatten. Keywords QIWORK Creative Studio, qiwork, studio, creative, multimedia, design gráfico, web, publicidade, brand, sites, portais, e-commerce, logotipo, logo, cartaz, flyer, webdesign, video, fotografia, gadgets, Goed, uw bevat meta keywords. Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties. Property Content title url image QIWORK. Creative Studio description Design & Multimédia. Publicidade & Eventos. Informática Headings H1 H2 H3 H4 H5 H [H1] [H2] QUER SER O PRIMEIRO A SABER DAS NOVIDADES?

2 SEO Content [H2] QIWORK. Creative Studio [H3] Centro Comercial Altamira [H3] Rua D. Manuel I, N.º 85 - LOJA HC [H3] [H3] Tlm: (Comercial) [H3] Tlf: (Geral) [H3] Afbeeldingen We vonden 5 afbeeldingen in de pagina. Text/HTML Ratio Ratio : 20% Goed, de meeste of alle afbeeldingen hebben een alt tekst Goed, De ratio van text tot HTML code hoger dan 15, maar lager dan 25 procent. Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website. Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen. SEO Links Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit! Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs. In-page links We vonden een totaal van 0 links inclusie 0 link(s) naar bestanden Statistics Externe Links : nofollow 0% Externe Links : dofollow 0% Interne Links 0% In-page links Ankertekst Type samenstelling

3 SEO Keywords Keywords Cloud obrigado creative centro studio inscrição qiwork incorrecto comercial altamira Keywords Consistentie Keyword Content Title Keywords Description Headings qiwork 2 studio 2 2 creative 2 centro 1 Bruikbaarheid Url Domein : qiwork.pt Lengte : 9 Favicon Goed, uw website heeft een favicon. Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS. Taal Er is geen taal ingesteld. Gebruik deze gratis meta tags generator om de taal van uw website mee in te stellen. Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core. Document Doctype XHTML 1.0 Transitional Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.

4 Document W3C Validiteit Fouten : 5 Waarschuwingen : 3 Privacy Niet ondersteunde HTML Speed Tips Waarschuwing! Er is op zijn minst 1 adres gevonden als platte tekst. (voorkom spam!). Gebruik deze gratis antispam protector om e- mailadressen te verbergen voor spammers. Niet ondersteunde tags Voorkomende <font> 1 We hebben niet meer ondersteunde HTML tags gevonden in uw HTML, we adviseren u deze te verwijderen. Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel. Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles. Geweldig, uw website heeft een correct aantal CSS bestanden. Jammer, uw website heeft teveel JS bestanden (meer dan 6). Jammer, uw website haalt geen voordeel uit gzip. Mobile Mobile Optimization Apple Icon Meta Viewport Tag Flash content XML Sitemap Ontbrekend Robots.txt Ontbrekend Optimalisatie Uw website heeft geen XML sitemap- dit kan problematisch zijn. Een sitemap vermeld url's die beschikbaar zijn voor crawlen en kan extra informatie bevatten zoals uw laatste site-updates, frequentie van wijzigingen en het belang van de url's. Dit laat zoekmachines toe om de site intelligenter te doorzoeken. Uw website heeft geen robots.txt bestand - wat problematisch kan zijn.

5 Powered by TCPDF ( Optimalisatie Een robots.txt bestand laat u toe om de toegang voor zoekmachinerobots te beperken en voorkomt ook toegang tot specifieke directory's en pagina's Het geeft ook aan waar de XML sitemap te vinden is. Analytics Perfect, uw website heeft een analytics tool. Google Analytics

Website beoordeling megabikestuttgart.de

Website beoordeling megabikestuttgart.de Website beoordeling megabikestuttgart.de Gegenereerd op August 03 2015 14:46 PM De score is 57/100 SEO Content Title MEGA bike Radsport Stuttgart Lengte : 28 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en

Nadere informatie

Website beoordeling zonetelechargement.com

Website beoordeling zonetelechargement.com Website beoordeling zonetelechargement.com Gegenereerd op Juli 23 2015 10:12 AM De score is 47/100 SEO Content Title zone-telechargement.com 520: Web server is returning an unknown error Lengte : 71 Let

Nadere informatie

Website beoordeling fibreclick.co.uk

Website beoordeling fibreclick.co.uk Website beoordeling fibreclick.co.uk Gegenereerd op December 21 2015 11:09 AM De score is 44/100 SEO Content Title Fibre Click Lengte : 11 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters. Description

Nadere informatie

Website beoordeling paginaswebmadrid.info

Website beoordeling paginaswebmadrid.info Website beoordeling paginaswebmadrid.info Gegenereerd op December 10 2015 05:09 AM De score is 54/100 SEO Content Title Páginas Web Madrid Lengte : 18 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.

Nadere informatie

Website beoordeling hnb.net

Website beoordeling hnb.net Website beoordeling hnb.net Gegenereerd op September 18 2015 05:37 AM De score is 45/100 SEO Content Title Hatton National Bank Your Partner in Progress Lengte : 47 Perfect, uw title tag bevat tussen de

Nadere informatie

Website beoordeling halikoltukyikama.com

Website beoordeling halikoltukyikama.com Website beoordeling halikoltukyikama.com Gegenereerd op Mei 03 2015 05:39 AM De score is 42/100 SEO Content Title Helal Halı Yıkama 378 21 21 HELAL HALI YIKAMA Lengte : 45 Perfect, uw title tag bevat tussen

Nadere informatie

727.73 5.29 741.2 5.2. http://www.webdesignbonaire.nl/ +599 780 1307 info@webdesigncity.nl

727.73 5.29 741.2 5.2. http://www.webdesignbonaire.nl/ +599 780 1307 info@webdesigncity.nl 70 SEO SCORE 74 SEO SCORE SNELHEID SNELHEID 5.29 741.2 56 5.2 727.73 29 SECONDEN KILOBYTES VERZOEKEN SECONDEN KILOBYTES VERZOEKEN Deze pagina laadt te langzaam Deze pagina laadt te langzaam De grootte

Nadere informatie

WEBANALYSE. WEBPAGINA: http://www.joy-ce.com/ April 2013. Vervaardigd door:

WEBANALYSE. WEBPAGINA: http://www.joy-ce.com/ April 2013. Vervaardigd door: WEBANALYSE WEBPAGINA: http://www.joy-ce.com/ April 2013 Vervaardigd door: Inhoudsopgave Inhoud.2 Introductie 3 Social Media 4 Mobiel 5 SEO..6 Basis. Inhoud. Links.. Keywords. Autoriteit. Linkuitwisseling...

Nadere informatie

SEO Webanalyse. www.voorbeeld.nl

SEO Webanalyse. www.voorbeeld.nl SEO Webanalyse www.voorbeeld.nl Web analyse voor www.voorbeeld.nl Dit rapport geeft een overzicht van de belangrijkste factoren die de zoekmachine- en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden.

Nadere informatie

Protocol SEO analyse website door SEOguru

Protocol SEO analyse website door SEOguru SEOguru Sarphatistraat 36 B 1018GM Amsterdam BTW nr: NL190985550B01 KvK A dam: 34269530 T 020 6755730 M 06 17404731 F 084 2288555 E info@seoguru.nl I www.seoguru.nl Protocol SEO analyse website door SEOguru

Nadere informatie

www.eduwebsupport.nl Expert blog artikel: SEO check SEO check is een EDU Expert Artikel

www.eduwebsupport.nl Expert blog artikel: SEO check SEO check is een EDU Expert Artikel www.eduwebsupport.nl Expert blog artikel: SEO check SEO check is een EDU Expert Artikel De woorden SEO check suggereren dat je de status van je zoekmachine optimalisatie eenvoudig kunt vaststellen met

Nadere informatie

WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies

WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies IBAN: NL57ABNA0479025207 Inleiding: Wij hebben uw website op diverse facetten geanalyseerd en hier een bondig rapport voor geschreven. Door het uitvoeren van onderstaande

Nadere informatie

De doe-het-zelf SEO review [checklist]

De doe-het-zelf SEO review [checklist] De doe-het-zelf SEO review [checklist] door admin - 05-29-2012 http://www.itpedia.nl/2012/05/29/de-doe-het-zelf-seo-review-checklist/ website Kijk periodiek onder de motorkap van je Zoals elke SEO-professional

Nadere informatie

informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011

informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011 informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011 IAM informatie architectuur Herkennen, structureren en vindbaar maken van informatie. IAM informatie architectuur Herkennen, structureren en vindbaar

Nadere informatie

Clixmaster Studio en zoekmachines

Clixmaster Studio en zoekmachines Quick guide Clixmaster Studio en zoekmachines R5.0 Gebruikersdocumentatie Clixmaster Studio Quick guide 1/18 Clixmaster Studio en zoekmachines Version management Based on Clixmaster Studio R.5.0 Date Version

Nadere informatie

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization 19 02, 2009 experience relevance Search Engine Optimization Optimalisatierapport 2006 Outrider North America LLC. All Rights Reserved. Ver:.1 Agenda SEM of Search Engine Marketing Optimalisatierapport

Nadere informatie

Websites & Zoekmachines

Websites & Zoekmachines Zoekmachines, Wat en Hoe... 2 Wat is een Zoekmachine?... 2 Hoe werkt het?... 2 Meldt Je Site Aan... 3 Meta-data... 3 Links naar je site... 3 De grote 3... 3 Hoe aanmelden?... 3 Wachttijd na aanmelding...

Nadere informatie

0 Inleiding... 1. 0.1 De Google zoekmachine... 1

0 Inleiding... 1. 0.1 De Google zoekmachine... 1 Inhoud 0 Inleiding... 1 0.1 De Google zoekmachine... 1 Statistieken...1 De zoekresultaten...2 Personalisering van de zoekresultaten...4 Rol van de zoekintentie...8 Werking van het Google algoritme...9

Nadere informatie

Voorwoord... v. Over de schrijver... vii. 0 Inleiding... 1. 0.1 De Google zoekmachine... 1

Voorwoord... v. Over de schrijver... vii. 0 Inleiding... 1. 0.1 De Google zoekmachine... 1 Inhoud Voorwoord... v Over de schrijver... vii 0 Inleiding... 1 0.1 De Google zoekmachine... 1 Statistieken... 1 De Google filosofie... 2 Is Google objectief?... 4 De zoekresultaten... 7 Personalisering

Nadere informatie

SEO / zoekmachine-optimalisatie

SEO / zoekmachine-optimalisatie 10 tips voor SEO 1 SEO / zoekmachine-optimalisatie Tips voor SEO 1. Schrijf relevante, authentieke inhoud levend, groeiend en regelmatig aangepast. 2. Voeg relevante page titles en meta descriptions toe

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

SEO IS SIMPEL SEARCH ENGINE OPTIMIZATION E-BOOK

SEO IS SIMPEL SEARCH ENGINE OPTIMIZATION E-BOOK SEARCH ENGINE OPTIMIZATION E-BOOK VERSIE: 1.0 DATUM: APRIL 2009 AUTEUR: ERWIN SIGTERMAN WEBSITE: WWW.SIGGYVOLGT.NL E-MAIL: ERWIN@SIGTERMAN.COM INHOUDSOPGAVE 1 Search engine optimalization... 3 URL aanmelden

Nadere informatie

Hoewel veel mobiele sites zijn ontworpen met het oog op weergave op mobiele apparaten, zijn ze vaak niet goed toegankelijk via een zoekmachine.

Hoewel veel mobiele sites zijn ontworpen met het oog op weergave op mobiele apparaten, zijn ze vaak niet goed toegankelijk via een zoekmachine. Mobiele websites Een mobiele site is een website die geoptimaliseerd is voor gebruik op een klein scherm en wordt getoond via de browser van een smartphone of tablet. Een mobiele site is niet afhankelijk

Nadere informatie

Uw website optimaliseren voor zoekmachines

Uw website optimaliseren voor zoekmachines Uw website optimaliseren voor zoekmachines Waarom zou je optimaliseren? Met een goede website of goed product ben je er nog niet. Wanneer je product of dienst namelijk niet bekend is bij de gebruiker,

Nadere informatie

Review van maastricht-marketing.nl. Bedankt voor de aanvraag van een Quick Scan van uw website.

Review van maastricht-marketing.nl. Bedankt voor de aanvraag van een Quick Scan van uw website. 44.8 Uw website score Review van maastricht-marketing.nl Gegenereerd op 2015-12-15 Introductie Bedankt voor de aanvraag van een Quick Scan van uw website. Dit rapport geeft een review van de belangrijkste

Nadere informatie

HTML richtlijnen e-mail marketing. part of the valley

HTML richtlijnen e-mail marketing. part of the valley e-mail marketing pagina 2/9 geschreven door Maarten van Benthem, front-end developer datum 1 oktober 2009 versie 1.0 Copyright Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit document blijft eigendom van

Nadere informatie

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer SEO Optimalisatie tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Carlo Konijn uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui 29-5-2013 Chi Computers opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

Nadere informatie

In dit rapport is van elk hoofdstuk één uitgewerkte pagina toegevoegd. De inhoudsopgave toont de volledige omvang van het rapport.

In dit rapport is van elk hoofdstuk één uitgewerkte pagina toegevoegd. De inhoudsopgave toont de volledige omvang van het rapport. In dit rapport is van elk hoofdstuk één uitgewerkte pagina toegevoegd. De inhoudsopgave toont de volledige omvang van het rapport. Website Rapport Rapport van de website www.weerstationgrou.nl Overall

Nadere informatie

Alles wat je moet weten waarop je je website kunt optimaliseren

Alles wat je moet weten waarop je je website kunt optimaliseren On Page optimalisatie Gids Alles wat je moet weten waarop je je website kunt optimaliseren Zolang Google de belangrijkste zoekmachine is, zullen we ons voor een belangrijk deel moeten houden aan de spelregels

Nadere informatie

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl Taak en Tekst voor websites die werken www.jouwsite.nl Websitecheck Taak en Tekst, www.taakentekst.nl Buijs Ballotstraat 27A, 2563 ZH Den Haag 06-13935470 1 Websitecheck Website: Eigenaar: Datum: www.jouwsite.nl

Nadere informatie

6. Indexatie: Zijn de verschillende pagina s binnen de site geïndexeerd door Google?

6. Indexatie: Zijn de verschillende pagina s binnen de site geïndexeerd door Google? PIMPTER WEBSHOP http://www.nailsprinter.com http://www.pimpter.com/ http://www.salonique.com/nail-printers.html http://www.nagelstudiocenc.nl/shop.php http://www.yournail.nl/webwinkel-category-1127889/nagelprinter.html

Nadere informatie

Welkom. Internet Marketing. door: Daisy Leenders

Welkom. Internet Marketing. door: Daisy Leenders Welkom Internet Marketing door: Daisy Leenders Even voorstellen.. E&A BEST Websolutions Daisy Leenders 2 Internet Marketing? - Onderdeel van uw totale marketing plan - Onderdeel van uw communicatie mix

Nadere informatie

Website Evaluatierapport

Website Evaluatierapport Website Evaluatierapport Resultaten van de website www.defaultwebsite.nl www.psbgroep.nl 1 Website Evaluatie Rapport Resultaten van de website www.defaultwebsite.nl SEO score : 90% Rapportcijfer : 9.7

Nadere informatie

Welkom. Internet Marketing zonder grenzen. door: Daisy Leenders

Welkom. Internet Marketing zonder grenzen. door: Daisy Leenders Welkom Internet Marketing zonder grenzen door: Daisy Leenders Even voorstellen.. - E&A BEST Websolutions - Daisy Leenders 2 Onderzoek: Online winkelen (internetgebruikers 16-74 jaar) EU, 2008 3 Internet

Nadere informatie

SEO. Website promotie

SEO. Website promotie SEO Website promotie SEO Website promotie Inhoud 1 Wat is SEO? 2 SEO Tips SEO Website promotie 1 Wat is SEO? 1 Wat is SEO? Afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, vertaald zoekmachineoptimalisatie.

Nadere informatie

SEO checklist om hoog in Google te komen

SEO checklist om hoog in Google te komen SEO checklist om hoog in Google te komen Als je website hoog in Google komt dan heeft dat vele voordelen. Je bent beter vindbaar, krijgt meer (gerichte) bezoekers. En als je het goed aanpakt kun je die

Nadere informatie

SEO SCAN. evolveconsulting.nl. Uitgevoerd door: Content Stream. SEO specialist: Erik Pols

SEO SCAN. evolveconsulting.nl. Uitgevoerd door: Content Stream. SEO specialist: Erik Pols SEO SCAN evolveconsulting.nl Uitgevoerd door: Content Stream SEO specialist: Erik Pols Datum: 14/9/2015 Inleiding Voor u ligt de gepersonaliseerde SEO scan van uw website. Dit rapport is ingedeeld in drie

Nadere informatie

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots ICT-COACH - 11 oktober - Laakdal 2 1 3 http://tools.summitmedia.co.uk/spider/ 4 2 Sector Trefwoord populariteit Reputatie 30 dagen => 3, 4 maanden 5 Analyse 6

Nadere informatie

Het Geheim Van Google..

Het Geheim Van Google.. Het Geheim Van Google.. Wat is en doet Google? Hoe word ik online goed gevonden? SEO + SEA = SEM Het Geheim Van Google.. 1996 1996 Standford studenten: Sergey Brin & Larry Page BackRub 40 Gb Meer dan

Nadere informatie

Search Engine Optimalisation Rapport mrcreezy.be

Search Engine Optimalisation Rapport mrcreezy.be 1 SEO Rapport www.mrcreezy.be Search Engine Optimalisation Rapport mrcreezy.be Geschreven door Unicmedia 2 SEO Rapport www.mrcreezy.be Inhoudsopgave Inleiding Hoofdstuk 1: Huidige ranking & indexatie (Google)

Nadere informatie

Belangrijkste zoekmachine optimalisatiefactoren

Belangrijkste zoekmachine optimalisatiefactoren Belangrijkste zoekmachine optimalisatiefactoren Er zijn verschillende technieken die je kunt of moet inzetten om een betere positie voor zoektermen te krijgen in Google en andere zoekmachines. On Page

Nadere informatie

De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten

De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten Auteur: Marieke Botman Amsterdam www.mariekebotman.nl Laatst geüpdate: 5 februari 2015 Voorwoord Dit rapport is geschreven door Marieke Botman. Ik

Nadere informatie

Waar moet een recruiter op letten bij het werven van een online marketeer?

Waar moet een recruiter op letten bij het werven van een online marketeer? Waar moet een recruiter op letten bij het werven van een online marketeer? Online marketing is een breed vakgebied waarbij zoekmachine optimalisatie en het gebruik van social media nauw met elkaar verbonden

Nadere informatie

Zoekmachine optimalisatie Trends 2011. SEO ontwikkelingen om rekening mee te houden in 2011

Zoekmachine optimalisatie Trends 2011. SEO ontwikkelingen om rekening mee te houden in 2011 Zoekmachine optimalisatie Trends 2011 SEO ontwikkelingen om rekening mee te houden in 2011 Een woord vooraf Bronnen: bruceclay.com, searchengineland.com, frankwatching.com, marketingfacts.nl, dutchcowboys.nl,

Nadere informatie

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker De Basiscursus Websitemaker iedereen een website Deel 3: Promotie en SEO, 7 mei 2012 Inhoudsopgave 12: Je website promoten 3 Een abonnee toevoegen 3 Een abonnee verwijderen 4 De wizard abonnees 4 13: Distributie

Nadere informatie

JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES VERSIE 1201

JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES VERSIE 1201 1 1 JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES 1.1 Specificaties Voor onze Joomla websites gelden de volgende specificaties: 1. Search Engine Optimization (SEO) We maken de website in opzet geschikt voor Search Engine

Nadere informatie

SEO analyse De Zwinwachter

SEO analyse De Zwinwachter SEO analyse De Zwinwachter De Zwinwachter is een vrijstaande bungalow in het Zwin (Zeeuws- Vlaanderen), vandaar dan ook de naam. Het is een vakantiebungalow die in de maanden juli en augustus wordt verhuurd.

Nadere informatie

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen.

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen. Woord vooraf Een goede zoekmachine optimalisatie strategie gaat uit van een langere termijn commitment. SEO (search engine optimization) is niet iets wat je zomaar kunt implementeren. Er is een duidelijke

Nadere informatie

Extra s voor je website

Extra s voor je website Extra s voor je website WPBRENT WPBrent is het service pakket voor jouw website. Dit is een maandelijkse service. Introductie tarief 1 is 65,- per maand. We verzorgen je back-up van de website We houden

Nadere informatie

Hoe word ik. Expert in. Mobiele SEO. www.gomobi.nl Tel: 085 40 12392 info@gomobi.nl

Hoe word ik. Expert in. Mobiele SEO. www.gomobi.nl Tel: 085 40 12392 info@gomobi.nl Hoe word ik Expert in Mobiele SEO www.gomobi.nl Tel: 085 40 12392 info@gomobi.nl Hoe begin ik? Het kost tijd om een expert te worden in mobiele SEO. Het vraagt aandacht en regelmatige aanpassingen. Op

Nadere informatie

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step Bluedesk 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel Over Bluedesk Hét full-service internetbureau uit Noordwest- Holland Gevestigd in Alkmaar Opgericht in 1995 Meer dan 35 medewerkers Specialisaties

Nadere informatie

SEO: Waarom SEO op uw agenda moet staan + Betere vindbaarheid in 10 stappen. Ratho Inspiratiemiddag 2015. 2015 - Linda Balk / Purple Curve 1

SEO: Waarom SEO op uw agenda moet staan + Betere vindbaarheid in 10 stappen. Ratho Inspiratiemiddag 2015. 2015 - Linda Balk / Purple Curve 1 SEO: Waarom SEO op uw agenda moet staan + Betere vindbaarheid in 10 stappen Ratho Inspiratiemiddag 2015 2015 - Linda Balk / Purple Curve 1 Op de agenda vandaag: 1. Kennismaking 2. Wat is SEO? 3. Het belang

Nadere informatie

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl Ondernemers-Sociëteit KAN Workshop zoekmachineoptimalisatie www.cowpunks.nl Mark Beuzel Ton Buurman Léon Collaris www.cowpunks.nl De missie van Google is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel

Nadere informatie

HTML Editor: de eerste stappen

HTML Editor: de eerste stappen LES 18 HTML Editor: de eerste stappen In deze les leert u werken met HTML Editor. Daarbij geven we tevens een inleiding tot HTML. Hoewel op dit moment HTML versie 4.01 in gebruik is, maakt de HTML Editor

Nadere informatie

PrePare Paper. www.partnerincontent.nl

PrePare Paper. www.partnerincontent.nl PrePare Paper Een seo copywriter inhuren zonder een goede voorbereiding aan je website is weggegooid geld Hoe haal je meer rendement uit een seo tekstschrijver? Google is nog steeds één van de belangrijkste

Nadere informatie

Websites maken met HTML, CSS en Dreamweaver en zonder JAVA, of JAVA-script of Flash

Websites maken met HTML, CSS en Dreamweaver en zonder JAVA, of JAVA-script of Flash Websites maken met HTML, CSS en Dreamweaver en zonder JAVA, of JAVA-script of Flash INHOUDSOPGAVE Inleiding DEEL I: THEORIE Hoofdstuk 1: Richtlijnen Webstandaarden Voordelen Hoofdstuk 2: HTML De geschiedenis

Nadere informatie

Producten pagina 3 1. ID 3. 2. Title 3. 3. SEO score 3. 4. Keyword 3. 5. Optimize now 3. Optimize now pagina 4. 6. Keyword 4. 7.

Producten pagina 3 1. ID 3. 2. Title 3. 3. SEO score 3. 4. Keyword 3. 5. Optimize now 3. Optimize now pagina 4. 6. Keyword 4. 7. Handleiding SEOshop Inhoudsopgave Producten pagina 3 1. ID 3 2. Title 3 3. SEO score 3 4. Keyword 3 5. Optimize now 3 Optimize now pagina 4 6. Keyword 4 7. Description 4 8. SEO score 5 9. Wat in Google

Nadere informatie

Auteur : MM-Pro Datum : 09-02-09 Versie : 0.1.5. Handleiding Beheer Standaard Website

Auteur : MM-Pro Datum : 09-02-09 Versie : 0.1.5. Handleiding Beheer Standaard Website Auteur : MM-Pro Datum : 09-02-09 Versie : 0.1.5 Handleiding Beheer Standaard Versie Datum Opmerkingen 0.1.2 29-01-09 Note opgenomen op pagina 7 over subpagina's en weergave in menu structuur. 0.1.3 02-02-09

Nadere informatie

Voor ik begin. Stel gerust vragen. Na de presentatie nog vragen? Mail me: derk@cuttheweb.nl of bart@cuttheweb.nl

Voor ik begin. Stel gerust vragen. Na de presentatie nog vragen? Mail me: derk@cuttheweb.nl of bart@cuttheweb.nl Voor ik begin Stel gerust vragen. Na de presentatie nog vragen? Mail me: derk@cuttheweb.nl of bart@cuttheweb.nl Vandaag: Eerst Theorie en dan live artikel SEO vriendelijk maken Wat is SEO? Hoe denkt Google

Nadere informatie

Complete checklist Stijl

Complete checklist Stijl Complete checklist Stijl Checklist uitgevoerd door: Website naam: Van toepassing design + bouw + oplevering Header Staat er een telefoonnummer of e-mailadres? Is alle informatie van de klant (telnr. en

Nadere informatie

Clixmaster Studio R4.0. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R4.0 1/5

Clixmaster Studio R4.0. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R4.0 1/5 1/5 Clixmaster Studio R4.0 Dit document beschrijft alle nieuwe functionaliteiten en wijzigingen Clixmaster Studio ten opzichte van voorgaande releases. Hoe de nieuwe functionaliteit exact werkt, kunt u

Nadere informatie

Verdien model. Affiliate marketing

Verdien model. Affiliate marketing Verdien model Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je site. Als je slim bent gebruik je alle manieren zo kan je op zo veel mogelijk manieren geld uit je site halen. Al deze manieren

Nadere informatie

Inhoud. Mark van Tuel www.ompro.nl 1

Inhoud. Mark van Tuel www.ompro.nl 1 Inhoud Disclaimer... 2 1. De 2 seconden regel... 3 2. Gebruik wat je al hebt (recycle methode)... 3 3. Meesterlijke titel... 3 4. Titel in de zoekresultaten (meta title)... 4 5. Omschrijving in de zoekresultaten

Nadere informatie

WEBSITE USABILITY. white-paper

WEBSITE USABILITY. white-paper WEBSITE USABILITY white-paper Alle rechten voorbehouden Het is niet toegestaan deze white-paper aan derden te verstrekken of te verkopen. Het is niet toegestaan de inhoud van deze white-paper elders te

Nadere informatie

Help, ik heb een website!

Help, ik heb een website! Help, ik heb een website! Help, ik heb een website Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren: wat houdt dit in en wat kan/moet ik ermee? De zin en onzin van Zelf check: hoe doet mijn website

Nadere informatie

Zoekmachinegericht schrijven Advanced Bas van den Beld Rijksinspec8es 21/04/2011

Zoekmachinegericht schrijven Advanced Bas van den Beld Rijksinspec8es 21/04/2011 Zoekmachinegericht schrijven Advanced Bas van den Beld Rijksinspec8es 21/04/2011 Programma Wie ben ik? Opbouw van een site Zoekwoorden Links en linksculp8ng AFeeldingen Universal search Huishoudelijk Vragen

Nadere informatie

1.9.4 Release Overzicht

1.9.4 Release Overzicht 1.9.4 Release Overzicht December 2013 www.siteop.mobi Release datum 9 december 2013, tussen 7 en 10:00 uur GMT Inhoudsoverzicht Nieuw... 3 Optie om website logo/afbeelding carousel op subpagina's... 3

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving

Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving Versie april/2008 Zicht nieuwe media ontwerpers 2008 1 Inleiding Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie waarmee je zonder

Nadere informatie

BAN OF PENALTY IN GOOGLE?

BAN OF PENALTY IN GOOGLE? BAN OF PENALTY IN GOOGLE? CHECKLIST VOOR FEITELIJKE EN NADERENDE PROBLEMEN Door: Alain Sadon, SEOguru December 2010 Bijbehorende blogpost: http://www.seoguru.nl/seo blog/ban penalty google/ GEBRUIKTE VARIABELEN

Nadere informatie

Y.S. Lubbers en W. Witvoet

Y.S. Lubbers en W. Witvoet WEBDESIGN Eigen Site Evaluatie door: Y.S. Lubbers en W. Witvoet 1 Summary Summary Prefix 1. Content en structuur gescheiden houden 2. Grammaticaal correcte en beschrijvende markup 3. Kopregels 4. Client-

Nadere informatie

Internet Marketing Termen

Internet Marketing Termen Internet Marketing Termen Als beginnend Internet Marketeer ga je veel termen tegen komen, die je in verwarring zullen brengen. Hieronder heb ik een lijst met termen voor je samengesteld om jouw leven als

Nadere informatie

tarieven 2014 Powered by:

tarieven 2014 Powered by: tarieven 2014 Powered by: Producten van Ziber inclusief hosting, updates & support Software uit de Ziber cloud 2 Voor iedere ondernemer de beste oplossing Voordelig Standaardsitelite 4 Design en eenvoud

Nadere informatie

Website Rapport. Rapport van de website www.watziterin.nl

Website Rapport. Rapport van de website www.watziterin.nl Website Rapport Rapport van de website www.watziterin.nl Overall : 7.9 Techniek : 9 SEO : 77% Populariteit : 7 Website : www.watziterin.nl Indexatie : 16 van 16 pagina's Datum : 2010-02-09 SEO voor het

Nadere informatie

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800 301 redirect 301 redirect voor behoud SEO ranking Indien je regelmatig aan websites werkt of je website actueel houdt dan kan het voorkomen dat je content van locatie veranderd. Bijvoorbeeld bij het aanmaken

Nadere informatie

PageSpeed Insights. http://www.iwtitalia.com/privacy/privacy.js (maximum duur niet gespecificeerd)

PageSpeed Insights. http://www.iwtitalia.com/privacy/privacy.js (maximum duur niet gespecificeerd) PageSpeed Insights Mobile 33 / 100 Snelheid Dit moet worden gecorrigeerd: Gebruikmaken van browsercaching Wanneer u in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt,

Nadere informatie

Doelgroep. Waarom Joomla? Extensions, de kracht van Joomla! Inmiddels meer dan 2850 uitbreidingen beschikbaar Marco Corrò www.zoccolo.

Doelgroep. Waarom Joomla? Extensions, de kracht van Joomla! Inmiddels meer dan 2850 uitbreidingen beschikbaar Marco Corrò www.zoccolo. Extensions, de kracht van Joomla! Inmiddels meer dan 2850 uitbreidingen beschikbaar Doelgroep MKB Sites Zakelijke websites en portals E-commerce websites Non-profit organisaties en verenigingen Overheids

Nadere informatie

12/12/13 EVEN VOORSTELLEN. chris.smit@mijnwebsitelatenmaken.be. @chrissmit

12/12/13 EVEN VOORSTELLEN. chris.smit@mijnwebsitelatenmaken.be. @chrissmit EVEN VOORSTELLEN chris.smit@mijnwebsitelatenmaken.be @chrissmit 1 VERWACHTINGEN AGENDA Wat is Wordpress? Hoe kies ik mijn domeinnaam? Hoe installeer ik mijn website (Hosting)? Wat heb ik nodig in- en om

Nadere informatie

In deze PDF zal er vanuit worden gegaan dat je weet wat HTML is en dat je weet hoe je een website aan moet passen in de code.

In deze PDF zal er vanuit worden gegaan dat je weet wat HTML is en dat je weet hoe je een website aan moet passen in de code. Bedankt! Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven voor de optimalisatie van jouw website. Deze PDF staat vol met informatie om de website te kunnen

Nadere informatie

TalentNU! Woensdag 27 januari 2010

TalentNU! Woensdag 27 januari 2010 TalentNU! Woensdag 27 januari 2010 Agenda Internet Marketing Strategie Een site maken is geen kunst Gevonden worden is wel een kunst Klanten uit bezoekers: da s pas Kunst! 2 1 Wat wil jij uit deze avond

Nadere informatie

Onderzoek naar producten en concurrentie Shop till you drop

Onderzoek naar producten en concurrentie Shop till you drop Onderzoek naar producten en concurrentie Shop till you drop http://www.pimpter.com/nagelprinters/ Als je op de website komt is het meteen zichtbaar dat het over nagelprinters gaat. Buiten dat je allerlei

Nadere informatie

HTML. Media. Hans Roeyen V 3.0

HTML. Media. Hans Roeyen V 3.0 Media Hans Roeyen V 3.0 12 maart 2015 Inhoud 1. (Multi)Media op websites... 3 2. Flash en Websites... 4 3. Video op je website... 4 3.1. YouTube insluiten op de pagina... 4 3.2. Video zonder YouTube...

Nadere informatie

HTML in Outlook 2007. Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt?

HTML in Outlook 2007. Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt? HTML in Outlook 2007 Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt? HTML in Outlook 2007 Inleiding Emark Mail biedt u de mogelijkheid om kant en klare HTML nieuwsbrieven in te laden en te versturen.

Nadere informatie

Bestaat er serieus onderwijs in het maken van websites?

Bestaat er serieus onderwijs in het maken van websites? Bestaat er serieus onderwijs in het maken van websites? InGrUnDes, onderzoek naar InformationGridUnitDesign door Hans Frederik 12 april 2006 www.alexisbv.nl Agenda Vraagstelling Kaders Onderzoek Kwalificatieprofielen

Nadere informatie

De Agile Marketing Review

De Agile Marketing Review De Agile Marketing Review Zicht op uw digitale platform Dummy Corp 00% Design for conversion 80% 60% Analytics 0% Display advertising 0% SEA CRM Mail SEO Social advertising Community management Dummy Corp

Nadere informatie

10 handige tips om in de zoekmachines te scoren

10 handige tips om in de zoekmachines te scoren 10 handige tips om in de zoekmachines te scoren Zoekmachines brengen u gratis bezoekers Zoekmachines kunnen heel wat bezoekers naar uw website brengen en dat zonder één euro te investeren. Het belangrijkste

Nadere informatie

Lijst van meest gebruikte browsers van 2009: Fire Fox, Internet Explorer 6, 7 & 8, Chrome en Safari

Lijst van meest gebruikte browsers van 2009: Fire Fox, Internet Explorer 6, 7 & 8, Chrome en Safari 404 Not Found Een 404.html staat voor een pagina welke niet gevonden kan worden op de server. Hierbij wordt niet aangegeven of dit tijdelijk of permanent is. Oorzaak kan zijn dat een bepaalde pagina is

Nadere informatie

Bouw snel en eenvoudig een eigen mobile Virtual Reality app

Bouw snel en eenvoudig een eigen mobile Virtual Reality app Bouw snel en eenvoudig een eigen mobile Virtual Reality app Deze handleiding is opgesplitst in twee delen. Deel 1: Hoe gebruik je het Smart2VR CMS? Deel 2: Hoe gebruik je de Virtual Reality app? Deel 1:

Nadere informatie

Onderzoek naar product en concurrentie. 10 Concurrenten van webshop Sportieve E-bike. Websites links:

Onderzoek naar product en concurrentie. 10 Concurrenten van webshop Sportieve E-bike. Websites links: Onderzoek naar product en concurrentie. 10 Concurrenten van webshop Sportieve Ebike Websites links: http://www.fatboy.com/nl/ http://www.dsignmeubels.nl/ http://allemachtigprachtig.nl/ http://www.gilianoriginals.nl/

Nadere informatie

INSPIRATION & IDEAS. RESULTS! Not just websites

INSPIRATION & IDEAS. RESULTS! Not just websites Onderwerpen Lang leve de credietcrisis Marketing wordt ANDERS Introductie Online Marketing Verkoop Service Zoekmachine Marketing (SEM) Hoe werkt Google The Magic Word Zoekwoorden Zoekmachine Optimalisatie

Nadere informatie

Online Marketing. voor het MBO EDUFOCUS. Home Contact. Blog. Marketing. Samen. Edufocus-Specialist in de Online Wereld

Online Marketing. voor het MBO EDUFOCUS. Home Contact. Blog. Marketing. Samen. Edufocus-Specialist in de Online Wereld EDUFOCUS Home Contact Ontdek Werk samen en deel je ervaringen met anderen jk ex Ontdek de mogelijkheden van Online Marketing Doen em pl Samen aa r Online Marketing voor het MBO 2016 2017 In ki Marketing

Nadere informatie

ailexpert Tips & Tricks Email design

ailexpert Tips & Tricks Email design ailexpert Tips & Tricks Email design 1 Inleiding E-mail marketing is een vorm van direct marketing waarmee een bedrijf in contact kan komen te staan met haar klanten. De markt van E-mail marketing is de

Nadere informatie

Markup: CSS en HTML5. Hoorcollege Webdesign 5 16 mei 2014 Christof van Nimwegen

Markup: CSS en HTML5. Hoorcollege Webdesign 5 16 mei 2014 Christof van Nimwegen Markup: CSS en HTML5 Hoorcollege Webdesign 5 16 mei 2014 Christof van Nimwegen 1 CSS: Waarom ook alweer. HTML was bedoeld voor documentstructuur (text met verschillende levels in headings en body text)

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Online Marketing. voor het MBO EDUFOCUS. Home Contact Blog. Marketing. Samen. Edufocus-Specialist in de Online Wereld

Inkijkexemplaar. Online Marketing. voor het MBO EDUFOCUS. Home Contact Blog. Marketing. Samen. Edufocus-Specialist in de Online Wereld EDUFOCUS Home Contact Blog 2016 2017 Ontdek Ontdek de mogelijkheden van Online Marketing Online Marketing voor het Samen Werk samen en deel je ervaringen met anderen Marketing MBO Doen Doe het zelf en

Nadere informatie

3 Website opbouwen: vervolg

3 Website opbouwen: vervolg 3 Website opbouwen: vervolg 3.1 Elementen 3.1.1 Bestand Op je website kan je een bestand plaatsen (doc, pdf, ) dat door je bezoekers gedownload kan worden 3.1.2 Links. Zowel bij het typen van tekst (2.1.1)

Nadere informatie

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10 SEO SEO whitepaper 1. Inleiding 3 2. Wat is SEO? 4 3. Onderdelen SEO 5 4. Praktische SEO tips 8 5. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid opgesteld, echter kunnen fouten voorkomen.

Nadere informatie

Mark de Koeijer. Rapportage. Zoekwoorden onderzoek: Homepage. Zoekwoorden onderzoek: Productpagina. SEO onpage: Homepage. SEO onpage: Productpagina

Mark de Koeijer. Rapportage. Zoekwoorden onderzoek: Homepage. Zoekwoorden onderzoek: Productpagina. SEO onpage: Homepage. SEO onpage: Productpagina Mark de Koeijer Rapportage Zoekwoorden onderzoek: Homepage Deze zoekwoorden genereren te weinig traffic naar de website, mensen komen op deze site om schoenen online te kopen. Daarom is het beter om een

Nadere informatie

9 Content Marketing Fouten

9 Content Marketing Fouten 9 Content Marketing Fouten Meer rendement uit online content marketing voor zoekmachines en sociale media http://www.frankhusmann.nl Copyright 2013 Fout #1: Onbekend zijn met je doelgroep... 3 Fout #2:

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT De zoekmachine van Nederland - Google SEA SEA SEO SEA..??? Google adwords is een biedprincipe Bieden op zoektermen

Nadere informatie

SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42

SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42 SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42 Inhoudsopgave 1.0 Inhoudsopgave 1 1.0 Inleiding 2 1.1 Algemeen 2 1.2 Mijn leerdoelen 2 2.0 Beschrijving leerdoel 2 3 2.1 Responsive 3 2.2 Up- to- date HTML&CSS

Nadere informatie