Website beoordeling megabikestuttgart.de

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Website beoordeling megabikestuttgart.de"

Transcriptie

1 Website beoordeling megabikestuttgart.de Gegenereerd op August :46 PM De score is 57/100 SEO Content Title MEGA bike Radsport Stuttgart Lengte : 28 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters. Description MEGA bike Radsport Stuttgart Das Radsportgesch Lengte : 48 Let op, uw meta description zou tussen de 70 en 160 karakters (spaces included) moeten bevatten. Keywords MEGA bike,mega bike Radsport Stuttgart,MEGAbike Stuttgart,megabike,mega bike,mega Bike,Mountainbike,bike,biker,bikes,Mountain Bike,Mountenbike,mounta inbikes,bikeshop,mountain-bike,bikewear,mountainbik Goed, uw bevat meta keywords. Og Meta Properties Deze pagina maakt geen gebruik van Og Properties. Deze tags maken het sociale crawlers makkelijker uw pagina te indexeren. Headings H1 H2 H3 H4 H5 H Afbeeldingen We vonden 0 afbeeldingen in de pagina. Text/HTML Ratio Ratio : 17% Goed, de meeste of alle afbeeldingen hebben een alt tekst Goed, De ratio van text tot HTML code hoger dan 15, maar lager dan 25 procent.

2 SEO Content Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website. Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen. SEO Links Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit! Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs. In-page links We vonden een totaal van 0 links inclusie 0 link(s) naar bestanden Statistics Externe Links : nofollow 0% Externe Links : dofollow 0% Interne Links 0% In-page links Ankertekst Type samenstelling SEO Keywords Keywords Cloud httpswwwgooglewebmasters verificationverificationhldesit eurlhttpwwwmegabike-stuttg artdecontinuehttpswwwgoogl edemerchantsbasicsettingssi g3daljlgbpgtyhvmbuu-zkbrtc

3 SEO Keywords nmvfiteuljwprioritiesvfilevmet avdnsvanalyticsvtagmanager tidrecommended mega radsport bike stuttgart Keywords Consistentie Keyword Content Title Keywords Description Headings stuttgart 1 radsport 1 bike 1 mega 1 httpswwwgooglew ebmastersverificat ionverificationhlde siteurlhttpwwwme gabike-stuttgartde continuehttpswww googledemerchant sbasicsettingssig3 daljlgbpgtyhvmbu u-zkbrtcnmvfiteulj wprioritiesvfilevm etavdnsvanalytics vtagmanagertidre commended 1 Bruikbaarheid Url Domein : megabike-stuttgart.de Lengte : 21 Favicon Erg slecht. We hebben geen favicon icoon gevonden. Deze trekken de aandacht van bezoekers in de regel. Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS. Taal Er is geen taal ingesteld. Gebruik deze gratis meta tags generator om de taal van uw website mee in te stellen.

4 Bruikbaarheid Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core. Document Doctype HTML 4.01 Transitional Encoding U heeft geen Charset ingesteld voor uw pagina. Gebruik deze gratis meta tags generator om de Charset van uw website mee in te stellen. W3C Validiteit Fouten : 12 Waarschuwingen : 0 Privacy Geweldig er is geen adres gevonden als platte tekst! Niet ondersteunde HTML Geweldig! We hebben geen niet meer ondersteunde HTMl tags gevonden in uw HTML. Speed Tips Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel. Perfect. Er zijn geen inline CSS style gevonden in uw HTML! Geweldig, uw website heeft een correct aantal CSS bestanden. Perfect, uw website heeft een correct aantal JavaScript bestanden. Perfect, uw website haalt voordeel uit gzip. Mobile Mobile Optimization Apple Icon Meta Viewport Tag Flash content

5 Powered by TCPDF ( XML Sitemap Ontbrekend Robots.txt Ontbrekend Analytics Ontbrekend Optimalisatie Uw website heeft geen XML sitemap- dit kan problematisch zijn. Een sitemap vermeld url's die beschikbaar zijn voor crawlen en kan extra informatie bevatten zoals uw laatste site-updates, frequentie van wijzigingen en het belang van de url's. Dit laat zoekmachines toe om de site intelligenter te doorzoeken. Uw website heeft geen robots.txt bestand - wat problematisch kan zijn. Een robots.txt bestand laat u toe om de toegang voor zoekmachinerobots te beperken en voorkomt ook toegang tot specifieke directory's en pagina's Het geeft ook aan waar de XML sitemap te vinden is. We hadden niet op te sporen van een analytics tool op deze website geplaatst. Web Analytics laat u toe de bezoekersactiviteit op uw website te meten. U zou minstens 1 Analytics tool geïnstalleerd moeten hebben en een extra tool voor de bevestiging van de resultaten.

Website beoordeling zonetelechargement.com

Website beoordeling zonetelechargement.com Website beoordeling zonetelechargement.com Gegenereerd op Juli 23 2015 10:12 AM De score is 47/100 SEO Content Title zone-telechargement.com 520: Web server is returning an unknown error Lengte : 71 Let

Nadere informatie

Website beoordeling seo.sololaki.com

Website beoordeling seo.sololaki.com Website beoordeling seo.sololaki.com Gegenereerd op Februari 19 2016 17:13 PM De score is 66/100 SEO Content Title SEO Analyzer Lengte : 12 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters. Description

Nadere informatie

Website beoordeling zsdudova.sk

Website beoordeling zsdudova.sk Website beoordeling zsdudova.sk Gegenereerd op Februari 02 2017 10:57 AM De score is 27/100 SEO Content Title Lengte : 0 Erg slecht. We hebben geen title tag gevonden in uw website. Description Lengte

Nadere informatie

Website beoordeling fibreclick.co.uk

Website beoordeling fibreclick.co.uk Website beoordeling fibreclick.co.uk Gegenereerd op December 21 2015 11:09 AM De score is 44/100 SEO Content Title Fibre Click Lengte : 11 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters. Description

Nadere informatie

Website analyse studiopeetr.nl

Website analyse studiopeetr.nl Website analyse studiopeetr.nl Gegenereerd op November 18 2016 17:01 PM Uw score is 56/100 Zoekmachine optimalisatie Titel Studio Peet Freelance DTP vormgeving beeldbewerking webdesign Lengte : 70 Perfect,

Nadere informatie

Website beoordeling qiwork.pt

Website beoordeling qiwork.pt Website beoordeling qiwork.pt Gegenereerd op December 03 2015 16:54 PM De score is 55/100 SEO Content Title QIWORK. Creative Studio Lengte : 25 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.

Nadere informatie

Website beoordeling webempire.com

Website beoordeling webempire.com Website beoordeling webempire.com Gegenereerd op Januari 21 2016 02:09 AM De score is 54/100 SEO Content Title сайтав,поддержка сайтав Lengte : 100 Let op, uw title tag zou tussen de 10 en 70 karakters

Nadere informatie

Website analyse pluimersmedia.nl

Website analyse pluimersmedia.nl Website analyse pluimersmedia.nl Gegenereerd op Januari 01 2017 03:14 AM Uw score is 50/100 Zoekmachine optimalisatie Titel Pluimers Mediaservice Lengte : 21 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en

Nadere informatie

Website analyse lichting98.nl

Website analyse lichting98.nl Website analyse lichting98.nl Gegenereerd op November 06 2016 00:56 AM Uw score is 53/100 Zoekmachine optimalisatie Titel Ontwerpburo Lichting98 - Ontwerpbureau van Nils Hilbers te Rotterdam Lengte : 69

Nadere informatie

Website analyse anytime.nl

Website analyse anytime.nl Website analyse anytime.nl Gegenereerd op December 24 2016 10:54 AM Uw score is 53/100 Zoekmachine optimalisatie Titel AnyTime. Mobiele reclamestudio. Lengte : 31 Perfect, uw title tag bevat tussen de

Nadere informatie

Website analyse screenstudio.nl

Website analyse screenstudio.nl Website analyse screenstudio.nl Gegenereerd op Oktober 17 2016 17:49 PM Uw score is 50/100 Zoekmachine optimalisatie Titel Screen Studio van 't Hull Textieldrukkerij in amsterdam oost voor het bedrukken

Nadere informatie

Website beoordeling pavlinn.ru

Website beoordeling pavlinn.ru Website beoordeling pavlinn.ru Gegenereerd op November 03 2016 17:25 PM De score is 38/100 SEO Content Title Типография ПавлиНН - оперативная печать полиграфии в Нижнем Новгороде Lengte : 69 Perfect, uw

Nadere informatie

Website beoordeling paginaswebmadrid.info

Website beoordeling paginaswebmadrid.info Website beoordeling paginaswebmadrid.info Gegenereerd op December 10 2015 05:09 AM De score is 54/100 SEO Content Title Páginas Web Madrid Lengte : 18 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.

Nadere informatie

Website beoordeling magicrv.com

Website beoordeling magicrv.com Website beoordeling magicrv.com Gegenereerd op Oktober 23 2016 01:35 AM De score is 38/100 SEO Content Title Magic RV Lengte : 8 Let op, uw title tag zou tussen de 10 en 70 karakters (spaties inbegrepen)

Nadere informatie

Website beoordeling youarevr.ru

Website beoordeling youarevr.ru Website beoordeling youarevr.ru Gegenereerd op November 27 2016 16:09 PM De score is 50/100 SEO Content Title YouAreVR Очки виртуальной реальности по доступной цене Lengte : 56 Perfect, uw title tag bevat

Nadere informatie

Website beoordeling hnb.net

Website beoordeling hnb.net Website beoordeling hnb.net Gegenereerd op September 18 2015 05:37 AM De score is 45/100 SEO Content Title Hatton National Bank Your Partner in Progress Lengte : 47 Perfect, uw title tag bevat tussen de

Nadere informatie

Website beoordeling halikoltukyikama.com

Website beoordeling halikoltukyikama.com Website beoordeling halikoltukyikama.com Gegenereerd op Mei 03 2015 05:39 AM De score is 42/100 SEO Content Title Helal Halı Yıkama 378 21 21 HELAL HALI YIKAMA Lengte : 45 Perfect, uw title tag bevat tussen

Nadere informatie

Website rapport zazoutotaal.nl

Website rapport zazoutotaal.nl Website rapport zazoutotaal.nl ZazouTotaal Full Service Mediabureau Webdesign ZazouTotaal Full Service Mediabureau. De Webdesigner met 10 jaar ervaring. Voor betaalbare websites en webwinkels. Voor alle

Nadere informatie

Website beoordeling naijapunch.com

Website beoordeling naijapunch.com Website beoordeling naijapunch.com Gegenereerd op November 02 2016 15:48 PM De score is 45/100 SEO Content Title Naijapunch Nigeria No. 1 Entertainment Plaza Lengte : 52 Perfect, uw title tag bevat tussen

Nadere informatie

Website beoordeling carmengambarota.it

Website beoordeling carmengambarota.it Website beoordeling carmengambarota.it Gegenereerd op Oktober 18 2015 16:17 PM De score is 55/100 SEO Content Title Carmen Gambarota - Floral Designer Fiori Matrimonio Torino Lengte : 58 Perfect, uw title

Nadere informatie

Website review kamernet.nl

Website review kamernet.nl Website review kamernet.nl Generated on October 22 2016 22:07 PM The score is 51/100 SEO Content Title Huur een kamer, appartement of studio Kamernet Length : 48 Perfect, your title contains between 10

Nadere informatie

Website review vliegdeals.be

Website review vliegdeals.be Website review vliegdeals.be Generated on October 17 2016 15:05 PM The score is 51/100 SEO Content Title Vliegdeals De beste reisaanbiedingen en deals Length : 47 Perfect, your title contains between 10

Nadere informatie

Website beoordeling devi-rnd.ru

Website beoordeling devi-rnd.ru Website beoordeling devi-rnd.ru Gegenereerd op November 22 2016 06:18 AM De score is 44/100 SEO Content Title Электрический теплый пол в квартиру DEVI (Деви) в Ростове-на- Дону Lengte : 65 Perfect, uw

Nadere informatie

727.73 5.29 741.2 5.2. http://www.webdesignbonaire.nl/ +599 780 1307 info@webdesigncity.nl

727.73 5.29 741.2 5.2. http://www.webdesignbonaire.nl/ +599 780 1307 info@webdesigncity.nl 70 SEO SCORE 74 SEO SCORE SNELHEID SNELHEID 5.29 741.2 56 5.2 727.73 29 SECONDEN KILOBYTES VERZOEKEN SECONDEN KILOBYTES VERZOEKEN Deze pagina laadt te langzaam Deze pagina laadt te langzaam De grootte

Nadere informatie

SEO Webanalyse. www.voorbeeld.nl

SEO Webanalyse. www.voorbeeld.nl SEO Webanalyse www.voorbeeld.nl Web analyse voor www.voorbeeld.nl Dit rapport geeft een overzicht van de belangrijkste factoren die de zoekmachine- en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden.

Nadere informatie

Website beoordeling frumpro.co.uk

Website beoordeling frumpro.co.uk Website beoordeling frumpro.co.uk Gegenereerd op Oktober 28 2016 05:00 AM De score is 37/100 SEO Content Title Frum Events, Classifieds and Listings Lengte : 37 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10

Nadere informatie

WEBANALYSE. WEBPAGINA: http://www.joy-ce.com/ April 2013. Vervaardigd door:

WEBANALYSE. WEBPAGINA: http://www.joy-ce.com/ April 2013. Vervaardigd door: WEBANALYSE WEBPAGINA: http://www.joy-ce.com/ April 2013 Vervaardigd door: Inhoudsopgave Inhoud.2 Introductie 3 Social Media 4 Mobiel 5 SEO..6 Basis. Inhoud. Links.. Keywords. Autoriteit. Linkuitwisseling...

Nadere informatie

De doe-het-zelf SEO review [checklist]

De doe-het-zelf SEO review [checklist] De doe-het-zelf SEO review [checklist] door admin - 05-29-2012 http://www.itpedia.nl/2012/05/29/de-doe-het-zelf-seo-review-checklist/ website Kijk periodiek onder de motorkap van je Zoals elke SEO-professional

Nadere informatie

Websites & Zoekmachines

Websites & Zoekmachines Zoekmachines, Wat en Hoe... 2 Wat is een Zoekmachine?... 2 Hoe werkt het?... 2 Meldt Je Site Aan... 3 Meta-data... 3 Links naar je site... 3 De grote 3... 3 Hoe aanmelden?... 3 Wachttijd na aanmelding...

Nadere informatie

www.eduwebsupport.nl Expert blog artikel: SEO check SEO check is een EDU Expert Artikel

www.eduwebsupport.nl Expert blog artikel: SEO check SEO check is een EDU Expert Artikel www.eduwebsupport.nl Expert blog artikel: SEO check SEO check is een EDU Expert Artikel De woorden SEO check suggereren dat je de status van je zoekmachine optimalisatie eenvoudig kunt vaststellen met

Nadere informatie

WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies

WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies IBAN: NL57ABNA0479025207 Inleiding: Wij hebben uw website op diverse facetten geanalyseerd en hier een bondig rapport voor geschreven. Door het uitvoeren van onderstaande

Nadere informatie

Protocol SEO analyse website door SEOguru

Protocol SEO analyse website door SEOguru SEOguru Sarphatistraat 36 B 1018GM Amsterdam BTW nr: NL190985550B01 KvK A dam: 34269530 T 020 6755730 M 06 17404731 F 084 2288555 E info@seoguru.nl I www.seoguru.nl Protocol SEO analyse website door SEOguru

Nadere informatie

informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011

informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011 informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011 IAM informatie architectuur Herkennen, structureren en vindbaar maken van informatie. IAM informatie architectuur Herkennen, structureren en vindbaar

Nadere informatie

Clixmaster Studio en zoekmachines

Clixmaster Studio en zoekmachines Quick guide Clixmaster Studio en zoekmachines R5.0 Gebruikersdocumentatie Clixmaster Studio Quick guide 1/18 Clixmaster Studio en zoekmachines Version management Based on Clixmaster Studio R.5.0 Date Version

Nadere informatie

Website beoordeling skycare.cn

Website beoordeling skycare.cn Website beoordeling skycare.cn Gegenereerd op Juli 22 2016 05:25 AM De score is 39/100 SEO Content Title 谷笑爷 GOOSSO 品牌官网 尚康园电子商务有限公司 - 引领健康饮食 Lengte : 34 Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70

Nadere informatie

OMSCHRIJVING SEO FIT MONITOR RAPPORTAGE. Online propositie voor zoekmachines (VOORBEELD)

OMSCHRIJVING SEO FIT MONITOR RAPPORTAGE. Online propositie voor zoekmachines (VOORBEELD) OMSCHRIJVING SEO FIT MONITOR Online propositie voor zoekmachines & RAPPORTAGE (VOORBEELD) SEO FIT TEST EN CONCURRENTIE ANALYSE Met de SEO Fit Monitor brengen wij uw off en online propositie met elkaar

Nadere informatie

0 Inleiding... 1. 0.1 De Google zoekmachine... 1

0 Inleiding... 1. 0.1 De Google zoekmachine... 1 Inhoud 0 Inleiding... 1 0.1 De Google zoekmachine... 1 Statistieken...1 De zoekresultaten...2 Personalisering van de zoekresultaten...4 Rol van de zoekintentie...8 Werking van het Google algoritme...9

Nadere informatie

In dit rapport is van elk hoofdstuk één uitgewerkte pagina toegevoegd. De inhoudsopgave toont de volledige omvang van het rapport.

In dit rapport is van elk hoofdstuk één uitgewerkte pagina toegevoegd. De inhoudsopgave toont de volledige omvang van het rapport. In dit rapport is van elk hoofdstuk één uitgewerkte pagina toegevoegd. De inhoudsopgave toont de volledige omvang van het rapport. Website Rapport Rapport van de website www.weerstationgrou.nl Overall

Nadere informatie

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization 19 02, 2009 experience relevance Search Engine Optimization Optimalisatierapport 2006 Outrider North America LLC. All Rights Reserved. Ver:.1 Agenda SEM of Search Engine Marketing Optimalisatierapport

Nadere informatie

SEO IS SIMPEL SEARCH ENGINE OPTIMIZATION E-BOOK

SEO IS SIMPEL SEARCH ENGINE OPTIMIZATION E-BOOK SEARCH ENGINE OPTIMIZATION E-BOOK VERSIE: 1.0 DATUM: APRIL 2009 AUTEUR: ERWIN SIGTERMAN WEBSITE: WWW.SIGGYVOLGT.NL E-MAIL: ERWIN@SIGTERMAN.COM INHOUDSOPGAVE 1 Search engine optimalization... 3 URL aanmelden

Nadere informatie

SEO / zoekmachine-optimalisatie

SEO / zoekmachine-optimalisatie 10 tips voor SEO 1 SEO / zoekmachine-optimalisatie Tips voor SEO 1. Schrijf relevante, authentieke inhoud levend, groeiend en regelmatig aangepast. 2. Voeg relevante page titles en meta descriptions toe

Nadere informatie

SEO. Website promotie

SEO. Website promotie SEO Website promotie SEO Website promotie Inhoud 1 Wat is SEO? 2 SEO Tips SEO Website promotie 1 Wat is SEO? 1 Wat is SEO? Afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, vertaald zoekmachineoptimalisatie.

Nadere informatie

Voorwoord... v. Over de schrijver... vii. 0 Inleiding... 1. 0.1 De Google zoekmachine... 1

Voorwoord... v. Over de schrijver... vii. 0 Inleiding... 1. 0.1 De Google zoekmachine... 1 Inhoud Voorwoord... v Over de schrijver... vii 0 Inleiding... 1 0.1 De Google zoekmachine... 1 Statistieken... 1 De Google filosofie... 2 Is Google objectief?... 4 De zoekresultaten... 7 Personalisering

Nadere informatie

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer SEO Optimalisatie tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Carlo Konijn uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui 29-5-2013 Chi Computers opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

Nadere informatie

PrePare Paper. www.partnerincontent.nl

PrePare Paper. www.partnerincontent.nl PrePare Paper Een seo copywriter inhuren zonder een goede voorbereiding aan je website is weggegooid geld Hoe haal je meer rendement uit een seo tekstschrijver? Google is nog steeds één van de belangrijkste

Nadere informatie

Uw website optimaliseren voor zoekmachines

Uw website optimaliseren voor zoekmachines Uw website optimaliseren voor zoekmachines Waarom zou je optimaliseren? Met een goede website of goed product ben je er nog niet. Wanneer je product of dienst namelijk niet bekend is bij de gebruiker,

Nadere informatie

Welkom. Internet Marketing. door: Daisy Leenders

Welkom. Internet Marketing. door: Daisy Leenders Welkom Internet Marketing door: Daisy Leenders Even voorstellen.. E&A BEST Websolutions Daisy Leenders 2 Internet Marketing? - Onderdeel van uw totale marketing plan - Onderdeel van uw communicatie mix

Nadere informatie

Review van maastricht-marketing.nl. Bedankt voor de aanvraag van een Quick Scan van uw website.

Review van maastricht-marketing.nl. Bedankt voor de aanvraag van een Quick Scan van uw website. 44.8 Uw website score Review van maastricht-marketing.nl Gegenereerd op 2015-12-15 Introductie Bedankt voor de aanvraag van een Quick Scan van uw website. Dit rapport geeft een review van de belangrijkste

Nadere informatie

SEO. Adviesplan. Nard Broekstra, Joey Geraeds, Marco Lemmens, Wouter Noij, Claudia Tjia, Stan Zeetsen GROEP F

SEO. Adviesplan. Nard Broekstra, Joey Geraeds, Marco Lemmens, Wouter Noij, Claudia Tjia, Stan Zeetsen GROEP F 6-6-2016 SEO Adviesplan Nard Broekstra, Joey Geraeds, Marco Lemmens, Wouter Noij, Claudia Tjia, Stan Zeetsen GROEP F Omschrijving SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is het optimaliseren van

Nadere informatie

Welkom. Internet Marketing zonder grenzen. door: Daisy Leenders

Welkom. Internet Marketing zonder grenzen. door: Daisy Leenders Welkom Internet Marketing zonder grenzen door: Daisy Leenders Even voorstellen.. - E&A BEST Websolutions - Daisy Leenders 2 Onderzoek: Online winkelen (internetgebruikers 16-74 jaar) EU, 2008 3 Internet

Nadere informatie

Alles wat je moet weten waarop je je website kunt optimaliseren

Alles wat je moet weten waarop je je website kunt optimaliseren On Page optimalisatie Gids Alles wat je moet weten waarop je je website kunt optimaliseren Zolang Google de belangrijkste zoekmachine is, zullen we ons voor een belangrijk deel moeten houden aan de spelregels

Nadere informatie

SEO checklist om hoog in Google te komen

SEO checklist om hoog in Google te komen SEO checklist om hoog in Google te komen Als je website hoog in Google komt dan heeft dat vele voordelen. Je bent beter vindbaar, krijgt meer (gerichte) bezoekers. En als je het goed aanpakt kun je die

Nadere informatie

Voor het schrijven van goede content voor websites voor SEO is het van belang om de volgende punten goed in acht te nemen.

Voor het schrijven van goede content voor websites voor SEO is het van belang om de volgende punten goed in acht te nemen. SEO Content Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO) is de inhoud/ content van de website. Je wilt immers niet alleen méér bezoekers op je website, maar vooral bezoekers die daadwerkelijk

Nadere informatie

De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten

De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten De eerste stappen naar betere organische zoekresultaten Auteur: Marieke Botman Amsterdam www.mariekebotman.nl Laatst geüpdate: 5 februari 2015 Voorwoord Dit rapport is geschreven door Marieke Botman. Ik

Nadere informatie

SEO HANDLEIDING CUDOK CONCEPTS & CONSULTANCY

SEO HANDLEIDING CUDOK CONCEPTS & CONSULTANCY 26 JUNI 2015 1. CONTENT Zoekmachine beoordelen jouw content op of dat deze geschikt is voor een bepaalde zoekopdracht. Het is daarom essentieel om te zorgen voor goede en relevantie content en zoekwoorden.

Nadere informatie

Website ontwerp. Appledag Klokhuis 29 november 2014 11/29/14

Website ontwerp. Appledag Klokhuis 29 november 2014 11/29/14 Website ontwerp 1 Maak je site vindbaar Website ontwerp 1 Maak je site vindbaar Laat het professionals doen of doe het zelf! Website ontwerp 1 2 Even voorstellen... Ed Boon Formulierenarchitect en webdeveloper

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

PageSpeed Insights. http://arsko.ru/livechat/css/bootstrap.css (maximum duur niet gespecificeerd)

PageSpeed Insights. http://arsko.ru/livechat/css/bootstrap.css (maximum duur niet gespecificeerd) PageSpeed Insights Mobile 49 / 100 Snelheid Dit moet worden gecorrigeerd: Gebruikmaken van browsercaching Wanneer u in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt,

Nadere informatie

SEO SCAN. evolveconsulting.nl. Uitgevoerd door: Content Stream. SEO specialist: Erik Pols

SEO SCAN. evolveconsulting.nl. Uitgevoerd door: Content Stream. SEO specialist: Erik Pols SEO SCAN evolveconsulting.nl Uitgevoerd door: Content Stream SEO specialist: Erik Pols Datum: 14/9/2015 Inleiding Voor u ligt de gepersonaliseerde SEO scan van uw website. Dit rapport is ingedeeld in drie

Nadere informatie

Website Evaluatierapport

Website Evaluatierapport Website Evaluatierapport Resultaten van de website www.defaultwebsite.nl www.psbgroep.nl 1 Website Evaluatie Rapport Resultaten van de website www.defaultwebsite.nl SEO score : 90% Rapportcijfer : 9.7

Nadere informatie

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen.

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen. Woord vooraf Een goede zoekmachine optimalisatie strategie gaat uit van een langere termijn commitment. SEO (search engine optimization) is niet iets wat je zomaar kunt implementeren. Er is een duidelijke

Nadere informatie

Search Engine Optimalisation Rapport mrcreezy.be

Search Engine Optimalisation Rapport mrcreezy.be 1 SEO Rapport www.mrcreezy.be Search Engine Optimalisation Rapport mrcreezy.be Geschreven door Unicmedia 2 SEO Rapport www.mrcreezy.be Inhoudsopgave Inleiding Hoofdstuk 1: Huidige ranking & indexatie (Google)

Nadere informatie

HTML richtlijnen e-mail marketing. part of the valley

HTML richtlijnen e-mail marketing. part of the valley e-mail marketing pagina 2/9 geschreven door Maarten van Benthem, front-end developer datum 1 oktober 2009 versie 1.0 Copyright Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit document blijft eigendom van

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

Extra s voor je website

Extra s voor je website Extra s voor je website WPBRENT WPBrent is het service pakket voor jouw website. Dit is een maandelijkse service. Introductie tarief 1 is 65,- per maand. We verzorgen je back-up van de website We houden

Nadere informatie

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl Taak en Tekst voor websites die werken www.jouwsite.nl Websitecheck Taak en Tekst, www.taakentekst.nl Buijs Ballotstraat 27A, 2563 ZH Den Haag 06-13935470 1 Websitecheck Website: Eigenaar: Datum: www.jouwsite.nl

Nadere informatie

Belangrijkste zoekmachine optimalisatiefactoren

Belangrijkste zoekmachine optimalisatiefactoren Belangrijkste zoekmachine optimalisatiefactoren Er zijn verschillende technieken die je kunt of moet inzetten om een betere positie voor zoektermen te krijgen in Google en andere zoekmachines. On Page

Nadere informatie

PageSpeed Insights. Wanneer u bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden.

PageSpeed Insights. Wanneer u bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden. PageSpeed Insights Mobile 30 / 100 Snelheid Dit moet worden gecorrigeerd: Comprimeren inschakelen Wanneer u bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk

Nadere informatie

Search Engine Optimization: Optimaliseren van webteksten voor zoekmachines

Search Engine Optimization: Optimaliseren van webteksten voor zoekmachines Search Engine Optimization: Optimaliseren van webteksten voor zoekmachines Aangenaam, David Brinks SEO-copywriter david@hardcopy.nl Voor wie ik werk Referenties uit jullie branche Agenda 1. Introductie

Nadere informatie

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker De Basiscursus Websitemaker iedereen een website Deel 3: Promotie en SEO, 7 mei 2012 Inhoudsopgave 12: Je website promoten 3 Een abonnee toevoegen 3 Een abonnee verwijderen 4 De wizard abonnees 4 13: Distributie

Nadere informatie

Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine, andere populaire zoekmachines zijn Yahoo, Bing en Baidu (Chinees).

Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine, andere populaire zoekmachines zijn Yahoo, Bing en Baidu (Chinees). SEO Techniek Search Engines/ Zoekmachines Google is wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine, andere populaire zoekmachines zijn Yahoo, Bing en Baidu (Chinees). Zoekmachines indexeren webpagina's geautomatiseerd

Nadere informatie

HTML. inhoud structuur semantiek. HTML5 & semantiek of betekenis. semantisch coderen. Semantisch coderen: waarom? 3/09/2016

HTML. inhoud structuur semantiek. HTML5 & semantiek of betekenis. semantisch coderen. Semantisch coderen: waarom? 3/09/2016 HTML 3/09/2016 STUDIEPUNTEN theoretisch luik SEMANTIEK en META-ELEMENTEN 1. Recap (Structuur) 2. Semantiek en semantisch coderen 3. Metadata 4. Attributen van HTML elementen 5. Optimaliseren basis HTML5

Nadere informatie

Voor ik begin. Stel gerust vragen. Na de presentatie nog vragen? Mail me: derk@cuttheweb.nl of bart@cuttheweb.nl

Voor ik begin. Stel gerust vragen. Na de presentatie nog vragen? Mail me: derk@cuttheweb.nl of bart@cuttheweb.nl Voor ik begin Stel gerust vragen. Na de presentatie nog vragen? Mail me: derk@cuttheweb.nl of bart@cuttheweb.nl Vandaag: Eerst Theorie en dan live artikel SEO vriendelijk maken Wat is SEO? Hoe denkt Google

Nadere informatie

Hoe word ik. Expert in. Mobiele SEO. www.gomobi.nl Tel: 085 40 12392 info@gomobi.nl

Hoe word ik. Expert in. Mobiele SEO. www.gomobi.nl Tel: 085 40 12392 info@gomobi.nl Hoe word ik Expert in Mobiele SEO www.gomobi.nl Tel: 085 40 12392 info@gomobi.nl Hoe begin ik? Het kost tijd om een expert te worden in mobiele SEO. Het vraagt aandacht en regelmatige aanpassingen. Op

Nadere informatie

Website Rapport. Rapport van de website www.watziterin.nl

Website Rapport. Rapport van de website www.watziterin.nl Website Rapport Rapport van de website www.watziterin.nl Overall : 7.9 Techniek : 9 SEO : 77% Populariteit : 7 Website : www.watziterin.nl Indexatie : 16 van 16 pagina's Datum : 2010-02-09 SEO voor het

Nadere informatie

PageSpeed Insights. http://www.iwtitalia.com/privacy/privacy.js (maximum duur niet gespecificeerd)

PageSpeed Insights. http://www.iwtitalia.com/privacy/privacy.js (maximum duur niet gespecificeerd) PageSpeed Insights Mobile 33 / 100 Snelheid Dit moet worden gecorrigeerd: Gebruikmaken van browsercaching Wanneer u in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt,

Nadere informatie

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots ICT-COACH - 11 oktober - Laakdal 2 1 3 http://tools.summitmedia.co.uk/spider/ 4 2 Sector Trefwoord populariteit Reputatie 30 dagen => 3, 4 maanden 5 Analyse 6

Nadere informatie

Help, ik heb een website!

Help, ik heb een website! Help, ik heb een website! Help, ik heb een website Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren: wat houdt dit in en wat kan/moet ik ermee? De zin en onzin van Zelf check: hoe doet mijn website

Nadere informatie

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800 301 redirect 301 redirect voor behoud SEO ranking Indien je regelmatig aan websites werkt of je website actueel houdt dan kan het voorkomen dat je content van locatie veranderd. Bijvoorbeeld bij het aanmaken

Nadere informatie

Inhoud. Mark van Tuel www.ompro.nl 1

Inhoud. Mark van Tuel www.ompro.nl 1 Inhoud Disclaimer... 2 1. De 2 seconden regel... 3 2. Gebruik wat je al hebt (recycle methode)... 3 3. Meesterlijke titel... 3 4. Titel in de zoekresultaten (meta title)... 4 5. Omschrijving in de zoekresultaten

Nadere informatie

HTML in Outlook 2007. Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt?

HTML in Outlook 2007. Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt? HTML in Outlook 2007 Hoe zorgt u ervoor dat uw email goed in beeld komt? HTML in Outlook 2007 Inleiding Emark Mail biedt u de mogelijkheid om kant en klare HTML nieuwsbrieven in te laden en te versturen.

Nadere informatie

JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES VERSIE 1201

JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES VERSIE 1201 1 1 JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES 1.1 Specificaties Voor onze Joomla websites gelden de volgende specificaties: 1. Search Engine Optimization (SEO) We maken de website in opzet geschikt voor Search Engine

Nadere informatie

Producten pagina 3 1. ID 3. 2. Title 3. 3. SEO score 3. 4. Keyword 3. 5. Optimize now 3. Optimize now pagina 4. 6. Keyword 4. 7.

Producten pagina 3 1. ID 3. 2. Title 3. 3. SEO score 3. 4. Keyword 3. 5. Optimize now 3. Optimize now pagina 4. 6. Keyword 4. 7. Handleiding SEOshop Inhoudsopgave Producten pagina 3 1. ID 3 2. Title 3 3. SEO score 3 4. Keyword 3 5. Optimize now 3 Optimize now pagina 4 6. Keyword 4 7. Description 4 8. SEO score 5 9. Wat in Google

Nadere informatie

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE...

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE... Inhoud 1 ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE... 2 1.1 Wat is SEO?... 2 1.2 Registreer relevante domeinnamen.... 2 1.3 Kies de juiste titels.... 3 1.4 Gebruik metatags... 4 1.5 Geef elke pagina een betekenisvolle

Nadere informatie

Lijst van meest gebruikte browsers van 2009: Fire Fox, Internet Explorer 6, 7 & 8, Chrome en Safari

Lijst van meest gebruikte browsers van 2009: Fire Fox, Internet Explorer 6, 7 & 8, Chrome en Safari 404 Not Found Een 404.html staat voor een pagina welke niet gevonden kan worden op de server. Hierbij wordt niet aangegeven of dit tijdelijk of permanent is. Oorzaak kan zijn dat een bepaalde pagina is

Nadere informatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Dit ebook wordt u geheel gratis aangeboden door Usense - Dé Online Marketing Specialist. Zoekmachine Optimalisatie Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, gaat over het

Nadere informatie

In deze PDF zal er vanuit worden gegaan dat je weet wat HTML is en dat je weet hoe je een website aan moet passen in de code.

In deze PDF zal er vanuit worden gegaan dat je weet wat HTML is en dat je weet hoe je een website aan moet passen in de code. Bedankt! Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven voor de optimalisatie van jouw website. Deze PDF staat vol met informatie om de website te kunnen

Nadere informatie

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl Ondernemers-Sociëteit KAN Workshop zoekmachineoptimalisatie www.cowpunks.nl Mark Beuzel Ton Buurman Léon Collaris www.cowpunks.nl De missie van Google is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel

Nadere informatie

Hoewel veel mobiele sites zijn ontworpen met het oog op weergave op mobiele apparaten, zijn ze vaak niet goed toegankelijk via een zoekmachine.

Hoewel veel mobiele sites zijn ontworpen met het oog op weergave op mobiele apparaten, zijn ze vaak niet goed toegankelijk via een zoekmachine. Mobiele websites Een mobiele site is een website die geoptimaliseerd is voor gebruik op een klein scherm en wordt getoond via de browser van een smartphone of tablet. Een mobiele site is niet afhankelijk

Nadere informatie

Service Pack notes Web Solutions SPE SP4

Service Pack notes Web Solutions SPE SP4 Service Pack notes Web Solutions SPE SP4 Versie 1.0 INHOUD Online betalingen... 3 Online betalen met tablet... 3 Inrichting... 3 Overige aanpassingen online betalingen... 5 Alt tekst... 6 Bewerken van

Nadere informatie

Internet Marketing Termen

Internet Marketing Termen Internet Marketing Termen Als beginnend Internet Marketeer ga je veel termen tegen komen, die je in verwarring zullen brengen. Hieronder heb ik een lijst met termen voor je samengesteld om jouw leven als

Nadere informatie

HTML Editor: de eerste stappen

HTML Editor: de eerste stappen LES 18 HTML Editor: de eerste stappen In deze les leert u werken met HTML Editor. Daarbij geven we tevens een inleiding tot HTML. Hoewel op dit moment HTML versie 4.01 in gebruik is, maakt de HTML Editor

Nadere informatie

Het Geheim Van Google..

Het Geheim Van Google.. Het Geheim Van Google.. Wat is en doet Google? Hoe word ik online goed gevonden? SEO + SEA = SEM Het Geheim Van Google.. 1996 1996 Standford studenten: Sergey Brin & Larry Page BackRub 40 Gb Meer dan

Nadere informatie

De basis Pagina 3. Back to the past. Pagina 9. Vandaag de dag Pagina 13. De toekomst Pagina 25

De basis Pagina 3. Back to the past. Pagina 9. Vandaag de dag Pagina 13. De toekomst Pagina 25 De basis Pagina 3 Back to the past Pagina 9 Vandaag de dag Pagina 13 De toekomst Pagina 25 2 De Basis Wat is SEO? De basis! Online marketing is een breed begrip en een veel omvattende term. Binnen IQ Leads

Nadere informatie

SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42

SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42 SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42 Inhoudsopgave 1.0 Inhoudsopgave 1 1.0 Inleiding 2 1.1 Algemeen 2 1.2 Mijn leerdoelen 2 2.0 Beschrijving leerdoel 2 3 2.1 Responsive 3 2.2 Up- to- date HTML&CSS

Nadere informatie

De Agile Marketing Review

De Agile Marketing Review De Agile Marketing Review Zicht op uw digitale platform Dummy Corp 00% Design for conversion 80% 60% Analytics 0% Display advertising 0% SEA CRM Mail SEO Social advertising Community management Dummy Corp

Nadere informatie

Websites maken met HTML, CSS en Dreamweaver en zonder JAVA, of JAVA-script of Flash

Websites maken met HTML, CSS en Dreamweaver en zonder JAVA, of JAVA-script of Flash Websites maken met HTML, CSS en Dreamweaver en zonder JAVA, of JAVA-script of Flash INHOUDSOPGAVE Inleiding DEEL I: THEORIE Hoofdstuk 1: Richtlijnen Webstandaarden Voordelen Hoofdstuk 2: HTML De geschiedenis

Nadere informatie

10 handige tips om in de zoekmachines te scoren

10 handige tips om in de zoekmachines te scoren 10 handige tips om in de zoekmachines te scoren Zoekmachines brengen u gratis bezoekers Zoekmachines kunnen heel wat bezoekers naar uw website brengen en dat zonder één euro te investeren. Het belangrijkste

Nadere informatie

SEO: Waarom SEO op uw agenda moet staan + Betere vindbaarheid in 10 stappen. Ratho Inspiratiemiddag 2015. 2015 - Linda Balk / Purple Curve 1

SEO: Waarom SEO op uw agenda moet staan + Betere vindbaarheid in 10 stappen. Ratho Inspiratiemiddag 2015. 2015 - Linda Balk / Purple Curve 1 SEO: Waarom SEO op uw agenda moet staan + Betere vindbaarheid in 10 stappen Ratho Inspiratiemiddag 2015 2015 - Linda Balk / Purple Curve 1 Op de agenda vandaag: 1. Kennismaking 2. Wat is SEO? 3. Het belang

Nadere informatie

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10 SEO SEO whitepaper 1. Inleiding 3 2. Wat is SEO? 4 3. Onderdelen SEO 5 4. Praktische SEO tips 8 5. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid opgesteld, echter kunnen fouten voorkomen.

Nadere informatie