DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

Vergelijkbare documenten
DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Prinses Maximastraat 20

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Rosariopark 58

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

Rooseveltstraat Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Rosariopark 82

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Papaverstraat 1

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Leharstraat 24 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Merwedelaan 8

Cousinsstraat 3 - Dongen

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

Jupiterlaan 28 - Dongen

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Polarisstraat 31

Achter den Ham 23 - Dongen

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Stobbeveen 61

Anjerstraat 3 - Dongen

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Belcampostraat 4 - Dongen

'S GRAVENMOER Grutterijstraat 14

Lupineweide 4 - Dongen

DONGEN Maczekstraat 39

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

Montgomerystraat 11 - Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Stobbenveen 44 - Dongen

DONGEN Hof 28. Perceel : 208 m² Inhoud : circa 410 m³ Bouwjaar : k.k.

Pattonstraat 2-d - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

DONGEN Schorsmolenhoef 24

Kerkstraat 52-g - Dongen

DONGEN Hoge Ham 119 D

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

Zuringweide 10 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Oudstraat 17 - Dongen

Schoolsticht 9 - Dongen

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

DONGEN Lage Ham 34. Perceel : circa 880 m² Inhoud : circa 1050 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Transcriptie:

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 Fraaie, sfeervolle twee-onder-een kap woning met 4 slaapkamers, dakterras op het zuiden en garage. Zeer kindvriendelijk gelegen in woonhofje met speelvoorzieningen in De Hoge Akker. Perceel : 258 m² Inhoud : circa 385 m³ Bouwjaar : 1998 299.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling Marnix Gijsenstraat 3 Begane grond Hal - entree aan de zijgevel - bergruimte onder de trap - moderne toiletruimte met fonteintje, vloer en wanden (deels) betegeld - meterkast (8 groepen + aardlek) - tegelvloer Woonkamer - sfeervolle, lichte woonkamer - eiken parketvloer - dubbele tuindeuren aan de achterzijde Keuken - open keuken gelegen aan de achterzijde - moderne installatie voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, elektrische oven en vaatwasser - tegelvloer Eerste verdieping Overloop - laminaatvloer, welke over gehele verdieping is gelegen Slaapkamer 1 - ruime (ouder)slaapkamer, gelegen aan de voorzijde Slaapkamer 2 - gelegen aan de achterzijde

Slaapkamer 3 - gelegen aan de voorzijde, met tevens extra raam aan de zijgevel, waardoor lichte kamer ontstaat. Badkamer - ruime moderne badkamer voorzien van ligbad, aparte douche met thermostaatkraan, toilet en wastafelmeubel - vloer en wanden (grotendeels) betegeld Tweede verdieping Voorzolder - met vaste trap bereikbaar - HR-combiketel (1998) - wasmachine en wasdrogeraansluiting - via een luik is een vliering bereikbaar Slaapkamer 4 - ruime slaapkamer met "eigen" dakterras op het zuiden - Velux dakraam in de schuine wand, alsmede bergruimte achter de knieschotten - laminaatvloer Dakterras - ruim dakterras op het zuiden gelegen, bereikbaar vanuit de slaapkamer Tuin - prachtig aangelegde tuin met "glazen" veranda - achterom via brandgang en garage Garage - ruime garage met stalen kanteldeur - oprit geschikt voor 2 auto's

Kenmerken Bouwjaar : 1998 Verwarming : HR-combiketel (Bouwjaar: 1998) Warmwater : HR-combiketel (Bouwjaar: 1998) Isolatievoorzieningen Gebruiksoppervlakten Wonen (= Woonopp.) : Circa 127 m² Overige inpandige ruimte : Circa 17 m² Gebouwgebonden buitenruimte : Circa 21 m² Perceelsoppervlakte : 258 m² Aanvaarding : In overleg : Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Bijzonderheden * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Plattegronden

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s Woonkamer

Woonkamer Keuken

Slaapkamers

Slaapkamer zolder

Badkamer

Voorzijde woning Achtertuin

Achtertuin

Uitzicht vanaf het dakterras