DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

Vergelijkbare documenten
DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Sweelinckstraat 20

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Rembrandtstraat 34

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Ardennenpad 3

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

Constancestraat 5 - Dongen

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN St. Josephstraat 114

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Kerkstraat 52-g - Dongen

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

DONGEN Harmonieplein 5

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

Sint Josephstraat 3 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

DONGEN Rosariopark 82

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Pattonstraat 2-d - Dongen

DONGEN Kruisherenstraat 8

Jupiterlaan 28 - Dongen

Veerstraat 33 - Waspik

'S GRAVENMOER Grutterijstraat 14

DONGEN Rosariopark 58

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

Rooseveltstraat Dongen

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Oudstraat 17 - Dongen

Gerardus Majellastraat 7 - Dongen

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Polarisstraat 31

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Lupineweide 4 - Dongen

Hoge Dijk 22 - Oosteind

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Stobbenveen 44 - Dongen

DONGEN Prinses Maximastraat 20

DONGEN Merwedelaan 8

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Meerkoethof 11 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Anjerstraat 20 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

Schoolsticht 9 - Dongen

Lage Ham 75 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen

WASPIK Wendelnessestraat 2

DONGEN Schorsmolenhoef 24

Leharstraat 27 - Dongen

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Maczekstraat 39

Montgomerystraat 11 - Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Noorderlaan 22 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen

Rendierveld 1 - Dongen

DONGEN Papaverstraat 1

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Anjerstraat 3 - Dongen

Transcriptie:

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart Nabij het centrum gelegen, karakteristieke 2/1 kapwoning met berging en tuin op het zuiden. Bijzonder mooi gelegen aan een doorgaande straat. Perceel : 190 m² Inhoud : circa 510 m³ Bouwjaar : 1935 239.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling St. Josephstraat 35 zwart Indeling begane grond: Sfeervolle authentieke entree met onder andere granitovloer, vaste kast en trapopgang. Woonkamer van circa 30 m² voorzien van houten planken vloerdelen en openslaande deuren naar patiotuin. Ruime dichte keuken met toegang naar grote kelder. Keuken is voorzien van een moderne keukeninstallatie voorzien van onder andere een koelkast, spoelbak. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken welke toegang geeft tot de tuin, hier bevinden zich tevens de wasmachine en wasdroger aansluiting en de Combi Ketel ( Nefit). In de bijkeuken bevindt zich ook het toilet. Indeling 1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer en afsluitbare trapopgang naar de 2e verdieping. Indeling 2e verdieping: Middels een vaste trap bereikbare zolderverdieping, waarop een geheel beplankte open zolder met dakkapel. Tuin Achtertuin is gelegen op het zuiden en is bestraat. Vanaf het aan de linkerzijde gelegen pad te bereiken middels een poort. Er bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een garage. Achter in de tuin staat een houten berging welke deels in gebruik is als praktijkruimte. Deze ruimte is voorzien van verwarming en elektriciteit..

Kenmerken Bouwjaar : 1935 Verwarming : middels Nefit HR (2003) Warmwater : middels Nefit HR (2003) Isolatievoorzieningen : Voorzetramen Gebruiksoppervlakten Wonen (= Woonopp.) : circa 111 m² Overige inpandige ruimte : circa 0 m² Gebouw gebonden buitenruimten : circa 0 m² Externe bergruimte : circa 0 m² Perceelsoppervlakte : circa 190 m² Inhoud woonfunctie : circa 510 m³ Aanvaarding : in overleg Bijzonderheden * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Plattegronden

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s