KVV-JEUGDCUP Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne. In samenwerking met:

JEUGDTORNOOI op Paasmaandag 17 april 2017

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert

DAMESZAALVOETBALTORNOOI

47 ste JEUGDTORNOOI. Meisjes. Spelers geboren in TERREIN: Vlug Vooruit. In samenwerking met:

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40

JEUGDTORNOOI. Miniemen. Spelers geboren in TERREIN: OLVE & GROENENHOEK. In samenwerking met:

PUPILLEN REEKS 1. Spelers geboren in TERREIN : TUBANTIA. In samenwerking met

Jeugtornooi kon.noorse S.V April Tornooi-boekje

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018

U11 Groep 1 (Namiddag)

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013

SV Sint-Jozef Mortsel paastornooi zaterdag 26 maart indeling terreinen. kantine

Paastornooi. Eendracht Hekelgem 2015 (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12)

KVV VLAAMSE ARDENNEN

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

Tevens bedanken wij ons bestuur, kantine uitbaters, sponsors, scheidsrechters en alle helpers die meewerken aan het welslagen van ons tornooi.

1. Categorieën. 2. Deelname

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016

Voorwoord Overzicht deelnemers Nuttige inlichtingen Wedstrijdreglement Grondplan en parkings Routebeschrijving Reeksindeling Speelschema

KFC EENDRACHT ZELE TORNOOI JO DE GEEST

14 & 15 Januari 2017

19 KERST INDOORTORNOOI 2017 K STORMVOGELS LOPPEM

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13

VMF KERN RUDDERVOORDE

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

K. Schelle Sport V.Z.W.

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K.

S.C. CITY PIRATES - KBVB 544

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

39ste Herdenkingstornooi WILFRIED VAN CALSTER U11

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

38e Memorial J.-P. D Hondt

Organisatie KSV ROESELARE. Dinsdag 3 januari 2017 t.e.m. Vrijdag 6 januari 2017

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

K.V.K. WEMMEL - TORNOOI 2018

Gemeentelijk Sportcentrum Heist-op-den-Berg

NATIONAAL U13 TORNOOI

K.S.C. CITY PIRATES - KBVB 544

DEELNEMENDE PLOEGEN. K. Lierse SK SV Zulte-Waregem KAA Gent Ladies. Cerkelladies Brugge Telstar Academie JVC Cuijk

46 ste JEUGDTORNOOI. Pupillen Spelers geboren in TERREIN: Rapid. In samenwerking met:

ZWEVEGEM SP. HENK BAERT. 17 de DUIVELTJESTORNOOI. << Passion has its place >>

Koninklijke RUPEL BOOM Football Club K. B. V. B

39e Memorial J.-P. D Hondt

PROGRAMMA VOETBAL MEISJES 8 november 2017 Basvelden Zonhoven, Muizenstraat

46 ste JEUGDTORNOOI. Pupillen Spelers geboren in TERREIN: Sava. In samenwerking met:

NIELSE SV Jeugdtornooi 2016

DEELNEMENDE PLOEGEN. FC Dames Ternat DIA Meisjesacademie KAA Gent Ladies W. DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B. KAA Gent Ladies 12

Jeugdtornooi KFC PUTTE MEI 2019 U17 KVK HOOIKT

Naar jaarlijkse traditie mogen wij jullie terug ontvangen op het memorial Vic Adriaensen jeugdtornooi van kon. Noorse S.V.

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019

Artikel 1: Benaming DIEGEM CUP voor Elite en Interprovinciale spelende clubs

TAB DEN THIJS HERENTALS

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

Tornooi Duivels U8 (geboortejaar 2005)

JEUGDTORNOOI. KFC Putte MEI 2018 KSC GRIMBERGEN U9 8VS8

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE.

U15 zaterdag 13 augustus 2016

Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen. verwelkomt u op het. 13 e KVVVA indoortornooi duiveltjes en preminiemen

Transcriptie:

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert H E T 20 ste D A M E S V E L D V O E T B A L T O R N O O I Maandag 1 mei 2017 van 10u00 tot 17u00 op de terreinen van Noorse te Kapellen In samenwerking met: 1

2

PRAKTISCHE SCHIKKINGEN ENKELE NUTTIGE TELEFOONNUMMERS Noorse chalet: 03/664.44.12 Tornooiverantwoordelijken: Noorse Van Den Bogaert Sven sven.vandenbogaert@telenet.be GSM: 0497/61.70.29 K.V.V. Diether Raeymaekers diether@kvv.be GSM: 03/286.07.69 Alle ploegen moeten ten laatste een half uur voor hun eerste wedstrijd aanwezig zijn. SCHEIDSRECHTERS Peter BOSMANS Wim PEETERS Dave VAN DINGENEN Michel COENEN Paul SELDERSLAGHS Glenn VAN MEERSSCHE Patrick JONES Eric SWOLFS Frans NIJS Marc VANDEPUT REEKSINDELING POULE 1 Kleuren (S / B) Duffel Geel / Zwart Kontich Blauw / Blauw Laar Wit / Groen Oxaco 2 Groen / Wit ZVC Mac Madam Geel / Blauw POULE 3 Kleuren (S / B) City Pirates Geel / Blauw GFA Sinaai Geel / Blauw Noorse 1 Geel / Groen Ostan Wit / Zwart Oxaco 1 Groen / Wit Simikos Geel / Zwart POULE 2 Kleuren (S / B) Andalucia Turkoise / Turkoise Driehoek Rood / Rood KielJohnnyboys Wit / Zwart Noorse 2 Geel / Groen Vremde Groen / Wit POULE 4 Kleuren (S / B) FamiliaAcademia Blauw / Blauw Groenenhoek Fluogroen / D.Groen Ik Dien Paars / Paars Nieuw Stabroek Geel / Blauw Noorse 3 Geel / Groen Vdp Groen / Wit 3

POULE 1 VOORRONDE WEDSTRIJDEN 2X 7,5 MINUTEN ZONDER RUST # Poule Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 1 1 10:00 A Oxaco 2 ZVC Mac Adam 2 1 10:00 B Kontich Vrij 3 1 10:00 C Laar Duffel 5 1 10:40 A ZVC Mac Adam Duffel 6 1 10:40 B Kontich Laar 4 1 10:40 C Oxaco 2 Vrij 7 1 11:20 A Duffel Oxaco 2 8 1 11:20 B Vrij Laar 9 1 11:20 C ZVC Mac Adam Kontich 10 1 12:00 A Laar Oxaco 2 11 1 12:00 B Duffel Kontich 12 1 12:00 C Vrij ZVC Mac Adam 13 1 12:40 A Oxaco 2 Kontich 14 1 12:40 B Laar ZVC Mac Adam 15 1 12:40 C Duffel Vrij KLASSEMENT POULE 1 1. 2. 3. 4. 5. 4

POULE 2 VOORRONDE WEDSTRIJDEN 2X 7,5 MINUTEN ZONDER RUST # Poule Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 16 2 10:00 D Driehoek Noorse 2 17 2 10:00 E KielJohnnyboys Andalucia 18 2 10:00 F Vrij Vremde 19 2 10:40 D Noorse 2 Vremde 20 2 10:40 E KielJohnnyboys Vrij 21 2 10:40 F Driehoek Andalucia 22 2 11:20 D Vremde Driehoek 23 2 11:20 E Andalucia Vrij 24 2 11:20 F Noorse 2 KielJohnnyboys 25 2 12:00 D Vrij Driehoek 26 2 12:00 E Vremde KielJohnnyboys 27 2 12:00 F Andalucia Noorse 2 28 2 12:40 D Driehoek KielJohnnyboys 29 2 12:40 E Vrij Noorse 2 30 2 12:40 F Vremde Andalucia KLASSEMENT POULE 2 1. 2. 3. 4. 5. 5

POULE 3 VOORRONDE WEDSTRIJDEN 2X 7,5 MINUTEN ZONDER RUST # Poule Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 31 3 10:20 A Noorse 1 City Pirates 32 3 10:20 B Oxaco 1 Simikos 33 3 10:20 C GFA Sinaai Ostan 34 3 11:00 A City Pirates Ostan 35 3 11:00 B Oxaco 1 GFA Sinaai 36 3 11:00 C Noorse 1 Simikos 37 3 11:40 A Ostan Noorse 1 38 3 11:40 B Simikos GFA Sinaai 39 3 11:40 C City Pirates Oxaco 1 40 3 12:20 A GFA Sinaai Noorse 1 41 3 12:20 B Ostan Oxaco 1 42 3 12:20 C Simikos City Pirates 43 3 13:00 A Noorse 1 Oxaco 1 44 3 13:00 B GFA Sinaai City Pirates 45 3 13:00 C Ostan Simikos KLASSEMENT POULE 3 1. 2. 3. 4. 5. 6. 6

POULE 4 VOORRONDE WEDSTRIJDEN 2X 7,5 MINUTEN ZONDER RUST # Poule Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 46 4 10:20 D Groenenhoek Noorse 3 47 4 10:20 E Nieuw Stabroek Ik Dien 48 4 10:20 F FamiliaAcademia Vdp 49 4 11:00 D Noorse 3 Vdp 50 4 11:00 E Nieuw Stabroek FamiliaAcademia 51 4 11:00 F Groenenhoek Ik Dien 52 4 11:40 D Vdp Groenenhoek 53 4 11:40 E Ik Dien FamiliaAcademia 54 4 11:40 F Noorse 3 Nieuw Stabroek 55 4 12:20 D FamiliaAcademia Groenenhoek 56 4 12:20 E Vdp Nieuw Stabroek 57 4 12:20 F Ik Dien Noorse 3 58 4 13:00 D Groenenhoek Nieuw Stabroek 59 4 13:00 E FamiliaAcademia Noorse 3 60 4 13:00 F Vdp Ik Dien KLASSEMENT POULE 4 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7

EINDRONDE 1 WEDSTRIJDEN 2X 7,5 MINUTEN ZONDER RUST AANVANG OM 13:30 # Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 61 13:30 A 1ste poule 1 2de poule 2 62 13:30 B 2de poule 1 1ste poule 2 63 13:30 C 3de poule 1 4de poule 2 64 13:30 D 4de poule 1 3de poule 2 65 13:30 E 5de poule 1 5de poule 2 Einde van de wedstrijden: 13u50 Bij gelijke stand: 3 strafschoppen AANVANG OM 14:00 # Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 66 14:00 A 1ste poule 3 2de poule 4 67 14:00 B 2de poule 3 1ste poule 4 68 14:00 C 3de poule 3 4de poule 4 69 14:00 D 4de poule 3 3de poule 4 70 14:00 E 5de poule 3 5de poule 4 71 14:00 F 6de poule 3 6de poule 4 (plaats 2122) Einde van de wedstrijden: 14u20 Bij gelijke stand: 3 strafschoppen 8

EINDRONDE 2 WEDSTRIJDEN 2X 7,5 MINUTEN ZONDER RUST AANVANG OM 14:30 # Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 72 14:30 A Winnaar 61 Winnaar 62 73 14:30 B Verliezer 61 Verliezer 62 74 14:30 C Winnaar 63 Winnaar 64 75 14:30 D Verliezer 63 Verliezer 64 76 14:30 E Winnaar 65 Winnaar 70 (plaats 1718) 77 14:30 F Verliezer 65 Verliezer 70 Einde van de wedstrijden: 14u50 Bij gelijke stand: 3 strafschoppen (plaats 1920) AANVANG OM 15:00 # Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 78 15:00 A Winnaar 66 Winnaar 67 79 15:00 B Verliezer 66 Verliezer 67 80 15:00 C Winnaar 68 Winnaar 69 81 15:00 D Verliezer 68 Verliezer 69 Einde van de wedstrijden: 15u20 Bij gelijke stand: 3 strafschoppen 9

PLAATSINGSWEDSTRIJDEN WEDSTRIJDEN 2X 7,5 MINUTEN ZONDER RUST AANVANG OM 15:30 # Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 82 15:30 A Winnaar 74 Winnaar 80 83 15:30 B Verliezer 74 Verliezer 80 (plaats 910) (plaats 1112) 84 15:30 C Winnaar 75 Winnaar 81 (plaats 1314) 85 15:30 D Verliezer 75 Verliezer 81 Einde van de wedstrijden: 15u50 Bij gelijke stand: 3 strafschoppen (plaats 1516) AANVANG OM 16:00 # Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 86 16:00 A Verliezer 72 Verliezer 78 (plaats 34) 87 16:00 B Winnaar 73 Winnaar 79 (plaats 56) 88 16:00 C Verliezer 73 Verliezer 79 Einde van de wedstrijden: 16u20 Bij gelijke stand: 3 strafschoppen (plaats 78) 10

FINALE WEDSTRIJD 2X 12,5 MINUTEN MET 5 MINUTEN RUST AANVANG OM 16U30 # Uur Terrein Thuisploeg Uitploeg Uitslag 89 16:30 A Winnaar 72 Winnaar 78 (plaats 12) Bij gelijke stand: 3 strafschoppen 11

AANVULLENDE REGLEMENTERING Geen toepassing van buitenspel Alle vrije trappen zijn onrechtstreeks 12

REGLEMENT DAMESTORNOOI 2017 INSCHRIJVINGEN 1) Het tornooi wordt voorbehouden aan volgende verenigingen: a) KVVclubs: alle spelers zijn aangesloten bij een KVVclub en beschikken over een lidkaart van het KVV. b) Occasioneel samengestelde ploegen moeten aanvaard worden door het organisatiecomité en de spelers moeten ter controle van hun identiteit een officieel bewijsstuk voorleggen. 2) Elke deelnemer dient van 2002 of ouder te zijn. 3) De inschrijving is kosteloos. De inschrijvingen worden definitief afgesloten op maandag 20 maart 2017. Na deze datum of wanneer het maximaal aantal ploegen (30) bereikt wordt, worden de ingeschreven ploegen op een wachtlijst geplaatst. ADMINISTRATIE TER PLAATSE 4) Alle ploegen dienen zich minstens een half uur vóór aanvang van de eerste wedstrijd (zie tornooibrochure) aan te bieden bij het tornooisecretariaat. Hij/zij vult een spelerslijst met maximaal 12 spelers per ploeg in. Hij/zij is de verbindingsman/vrouw tussen de organisatie en de ploeg. Voor iedere ploeg is een aparte ploegverantwoordelijke verplicht. 5) De verantwoordelijke zal zich aanbieden bij de terreinverantwoordelijke met de deelnemerslijst en de officiële documenten ter controle van de identiteit (identiteitskaart, lidkaart, ander officieel document, (zie art. 1)). Zonder één van deze stukken kan men niet deelnemen aan het tornooi. Laatkomers mogen pas aan een wedstrijd deelnemen wanneer ze voldoen aan deze reglementering. 6) Eventuele klachten dienen onmiddellijk na de wedstrijd door de ploegverantwoordelijke overgemaakt te worden aan het plaatselijke secretariaat. Dat zal handelen volgens de normen en ter plaatse uitspraak doen. 7) Het secretariaat bevindt zich in de kantine van Noorse. Hier kan je alle inlichtingen betreffende de wedstrijden bekomen. 8) Het is raadzaam dat iedere ploeg zelf voor oefenballen zorgt. 9) De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen. Het is verboden waardevolle voorwerpen in de kleedkamers achter te laten. 10) De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. 11) Ploegen die vóór of tijdens het tornooi op fraude betrapt worden, zullen onmiddellijk uit het tornooi verwijderd worden. 12) Alle niet in dit reglement voorziene gevallen zullen worden beslecht door de organisatie. De organisatie kan indien nodig eventuele wijzigingen aanbrengen aan dit reglement. 13) Alle deelnemers verklaren zich door deelname akkoord met dit algemeen tornooireglement. 14) K.V.V. schenkt ook een Fair Playbeker. Na iedere wedstrijd beoordeelt de scheidsrechter beide partijen op 5 punten. De best geklasseerde club ontvangt de trofee. 13

SPORT EN SPELREGLEMENT 15) De geldende reglementen van het veldvoetbal volgens de Federale Sportreglementen van K.V.V. dienen te worden nageleefd, uitgezonderd: Er wordt 7 tegen 7 (1 doelman en 6 veldspelers) gespeeld. Een ploeg moet minstens uit 5 spelers bestaan om een wedstrijd te kunnen aanvangen. Bij een tekort aan spelers (schorsen bij minder dan 5 spelers) wordt een forfaitscore toegepast (respectievelijk 3 0 of 0 3). Buitenspel vervalt. Het aantal vervangingen is onbeperkt en dienen te gebeuren ter hoogte van de middenlijn. Een vervangen speelster mag tijdens dezelfde wedstrijd terug aantreden. De nieuwe speelster mag het terrein pas betreden als de te vervangen speelster volledig van het terrein is. (max. 2 speelsters tegelijkertijd vervangen) Tijdens de kampwissel mag men onbeperkt vervangen. De doelman brengt de bal weer in het spel door hem uit te werpen of door hem van op de grond uit te trappen. Bal intrappen wanneer deze buiten geweest is. Intrap mag niet rechtstreeks in doel getrapt worden. Bij forfait is de uitslag gelijk aan 3 0 of 0 3 respectievelijk. Wanneer een ploeg gedurende de voorrondewedstrijden geheel forfait geeft, worden al de wedstrijden m.b.t. deze ploeg herleid naar de forfait uitslag. Er wordt gespeeld op een half veld, de doelen worden op de zijlijn geplaatst. Afmeting van de doelen: 5 m breed x 2 m hoog. Het doelgebied is een gebied begrensd door een halve cirkel met een straal van 8m van het midden van het doel. Hierbinnen mag de doelman de bal met de handen spelen. Beenbeschermers zijn verplicht. Elke overtreding wordt bestraft met een onrechtstreekse vrije trap. Bij overtredingen door de verdedigende partij binnen het eigen doelgebied, zal de bal op de achtmeterlijn worden gelegd. Bij elke vrije trap zullen de tegenstrevers zich op zeven meter van de bal bevinden. Bij de aftrap in het midden van het veld, bevinden de spelers van de tegenpartij zich op minstens zeven meter van de bal. 16) Opmaak klassement voorrondes: Klassement wordt opgemaakt aan de hand van de volgende criteria, in deze volgorde: a) meeste aantal punten: Gewonnen wedstrijd = 3 punten Gelijk gespeelde wedstrijd = 1 punt Verloren wedstrijd = 0 punten b) meeste gewonnen wedstrijden; c) doelsaldo: dit is het verschil van de gemaakte doelpunten verminderd met het aantal tegendoelpunten, waarbij het hoogste verschil wint; d) bij gelijk saldo gaat de ploeg met het grootste aantal gescoorde doelpunten verder; e) indien er dan nog geen afscheiding is, zullen er tussen de gelijk geëindigde teams strafschoppen worden betwist, tot er een winnaar is. 17) Elke ploeg bestaat maximaal uit 12 spelers. 14

18) Duur van de wedstrijden : Voorronde + Einderonde 1 + Eindronde 2 + plaatsingswedstrijden : 2x 7,5 minuten zonder rust Finale : 2x 12,5 minuten met 5 minuten rust. 19) Om te beletten dat twee ploegen in dezelfde kleuren aantreden, dient elke ploeg een tweede stel shirts van een andere kleur te bezitten en te voorzien tijdens het tornooi. Dit wordt tevens vermeld op het inschrijvingsformulier. De als thuisploeg genoteerde ploeg verandert eventueel van shirt. 20) Alle wedstrijden worden geleid door officiële scheidsrechters van de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Afdeling Antwerpen. 21) De als bezoeker genoteerde ploeg vangt de wedstrijd aan. Na de kampwissel begint de thuisploeg. De thuisploeg heeft de taak van terreinafgevaardigde. 22) Het dragen van beenbeschermers is verplicht voor alle spelers. Piercings, ringen en oorringen moeten verwijderd worden. 23) Gele en rode kaarten: wie een gele kaart krijgt, wordt voor de duur van die wedstrijd vervangen en mag die wedstrijd niet meer meespelen. De volgende wedstrijden kan deze speler terug aantreden. Wie een rode kaart krijgt, wordt uitgesloten. Deze speler mag niet worden vervangen tijdens diezelfde wedstrijd en is uitgeschakeld voor het verdere verloop van het tornooi. 24) De scheidsrechters zijn verplicht alle uitsluitingen op tornooien ten gevolge van rode kaarten door te geven aan het verbond, vergezeld van een verslag. FORFAITS 25) Bij het terugtrekken van één of meerdere ploegen na het opmaken van de reeksindeling zullen volgende boetes worden aangerekend: 25 voor een eerste ploeg, 75 voor een tweede ploeg van eenzelfde club en 125 per ploeg vanaf de derde ploeg van eenzelfde club. 26) Bij laattijdige forfaits (d.w.z. in de laatste week voor aanvang van het tornooi) of bij het niet opdagen op de dag van het tornooi zelf of bij het vroegtijdig verlaten van het tornooi wordt een boete aangerekend van 75 per ploeg, voor een forfait van een tweede en eventueel volgende ploeg van eenzelfde club wordt telkens 125 aangerekend. 15