Brooklyn School of Languages / St Francis College

Vergelijkbare documenten
Brooklyn School of Languages / St Francis College

Apollo Dublin - Maynooth University

Apollo Dublin - Sutton Park

Easy School of Languages St Paul's Bay

EC Msida. Talenschool in een veilige en omkaderde omgeving. OP EEN PRACHTIG EILAND. Duur:: 1-6 we(e)k(en) Vanaf: 590. Brug tussen Afrika en Europa.

Kunst en cultuur Het wereldberoemde carnaval, tentoonstellingen, concerten, festivals Keulen is een van de culturele hotspots in Duitsland.

LAL New York / Fordham University

Geniet van de zomervakantie door taallessen Frans te combineren met activiteiten.

ELC Brighton - Loxdale

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

English in Chester / University of Chester

Easy School of Languages Marsascala

Centrum van Dublin, Irish Museum of Modern Art, Trinity College, Croke Park, Newbridge, Malahide Castle

Downtown Boston, Boston Back Bay, Salem, New England Aquarium, Museum of Fine Arts, Revere beach, Harvard University, Chinatown...

IH Dublin - Wesley College

Kings Oxford. Zomerprogramma voor 14- tot 17-jarigen in een rustige wijk van Oxford. In een rustige wijk van Oxford. Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1270

IH Dublin - Sutton Park

Atlantic Language Galway - GMIT

Kings Central London (Southbank)

Het elegante Wiesbaden, de hoofdstad van Hesse, ligt in het westen van Duitsland, op een 40-tal minuten van Frankfurt-am-Main.

DID Koln. 5/5 (2 beoordeling(en)) Lees Tarief WEP! 2438 Tarief WEP! - TAALREIS - KEULEN, DUITSLAND

English in Cyprus Episkopi

LAL Berkhamsted. Talenschool in het centrum van Berkhamsted OP MINDER DAN EEN UUR VAN LONDEN. Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf:

Azurlingua Nice - Parc Imperial

Je verblijft op een authentieke Amerikaanse universiteitscampus waar je gebruik kan maken van alle faciliteiten.

Apollo Dublin - Maynooth University

LAL London / St Mary's University

Je volgt les op een authentieke Engelse campus waar je kan genieten van een veilige omgeving met talloze moderne faciliteiten!

Verblijf in een gezin

Mackenzie School of English

We nodigen je uit om een onvergetelijke zomervakantie door te brengen in de historische stad Boston op de campus van het Wheelock College!

Tamwood Toronto - UTM

- TAALREIS - PARADISE BAY, MALTA. Geniet van de zomervakantie door taallessen Engels te combineren met activiteiten.

Deze provincie ligt aan de oostkust van Canada, op minder dan 2 uur vliegen van Toronto en Boston. Er wonen slechts 1 miljoen inwoners

Tamwood Vancouver - SFU

IH Bristol - Junior Centre

Mackenzie School of English - Merchiston Castle

Privé-taallessen bij de leraar - Parijs

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar

taallessen bij Nieuw-Zeeland

Privé-taallessen bij de leraar - Dublin

Privé-taallessen bij de leraar - Londen

English in Cyprus Episkopi

Privé-taallessen bij de leraar

Privé-taallessen bij de leraar

taallessen bij Ierland

Mijn lessen en activiteiten

- TAALREIS - TORONTO, CANADA

Privé-taallessen bij de leraar

taallessen bij de Verenigde Staten

ELC UCLA. Talenschool op de universiteitscampus van UCLA. IN HET HARTJE VAN CALIFORNIË. Duur: 2-6 we(e)k(en) Vanaf:

KGIC Toronto. Talenschool in een buitenwijk van de stad. IN EEN BUITENWIJK. Vanaf: - Op wandelafstand van Yonge en Eglinton.

taallessen bij Frankrijk

Privé-taallessen bij de leraar

FLS California State University

FLS Fisher College. Talenschool op de campus van het Fisher College. OP DE CAMPUS VAN HET FISHER COLLEGE. Duur:: 3 we(e)k(en) Vanaf:

Stafford House Cambridge

taallessen bij Denemarken

Malvern House London. Mijn lessen. Talenschool op de campus van King's Cross. IN HET HARTJE VAN DE ENGELSE HOOFDSTAD. Vanaf: -

Azurlingua Nice - Parc Imperial

Als je kiest voor deze leuke studentenstad, kies je ook voor een moderne stad die bovendien ook een populaire toeristische bestemming is.

Navitas Sydney Bondi. Mijn lessen. Talenschool op 5 minuten van Bondi Beach. OP 10 MINUTEN VAN HET CENTRUM VAN SYDNEY. Vanaf: -

Verblijf in een gezin & Community Service

Zomerkamp / San Francisco (Regio)

- TAALREIS - MONTREAL, CANADA. Montreal is de tweede grootste stad van Canada en ligt op het gelijknamige eiland.

- TAALREIS - TORONTO, CANADA

- TAALREIS - VANCOUVER, CANADA. Vancouver is fantastisch! Een verblijf in de beroemdste stad van Canada is gewoon de max!

Newcastle is de belangrijkste stad van het noordoosten van Engeland en ligt op de noordelijke oever van de rivier de Tyne.

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND

Brooklyn School of Languages

DID Augsburg. Talenschool in het hartje van de stad. 4,5 / we(e)k(en) vanaf Tarief WEP!

Heb je ooit al het gevoel gehad dat je zelf in een meesterwerk van een groot schilder vertoeft?

Eurocentres La Rochelle

BSC London Hampstead

- TAALREIS - NEW YORK, USA. Je kent the Big Apple wellicht al zo goed van alle films en tv-series dat het lijkt alsof je er al gewoond hebt.

Heb je ooit al het gevoel gehad dat je zelf in een meesterwerk van een groot schilder vertoeft?

CALIFORNIË, USA SAN DIEGO,

- TAALREIS - ST JULIAN'S, MALTA. Dit voormalige vissersdorpje is vandaag een residentieel en toeristisch centrum in het noorden van het eiland Malta.

The Language Gallery London

Als je kiest voor deze leuke studentenstad, kies je ook voor een moderne stad die bovendien ook een populaire toeristische bestemming is.

- TAALREIS - BRAY, IERLAND

Bedrijfsstage. Bedrijfsstage. Heb je net je diploma hoger of universitair onderwijs op zak? IN EEN WAALS BEDRIJF. Duur:: 4-24 we(e)k(en) Vanaf: 905

- TAALREIS - PORTO, PORTUGAL. Porto, de 2de grootste stad van Portugal, heeft een ideale ligging op de steile oevers van de Douro.

Accademia Italiana Salerno

Eurocentres Lausanne. Mijn lessen. Talenschool in het hartje van de metropool. IN HET HART VAN DE METROPOOL. Vanaf: - Omgeven door meren en bergen.

LAL London Twickenham

- TAALREIS - DUBLIN, IERLAND. Dublin ligt op de oostkust van Ierland en is één van de boeiendste hoofdsteden van Europa.

Bristol is een aangename Britse stad in het zuidwesten van Engeland, langsheen de rivier Avon.

Beleef een onvergetelijke zomervakantie met een Engelstalig summer camp!

Ability English Sydney

Estudio Sampere Alicante

- TAALREIS - NEW YORK, USA. Je kent the Big Apple wellicht al zo goed van alle films en tv-series dat het lijkt alsof je er al gewoond hebt.

Mandarin House Beijing

DID Frankfurt. Talenschool in de meest aangename wijk van de stad. 4,5 / we(e)k(en) vanaf Tarief WEP!

Rouen ligt in het noordwesten van Frankrijk en is de groene long van de streek.

Zomerkamp / Los Angeles (Regio)

Mundo Spanish School

Transcriptie:

Brooklyn School of Languages / St Francis College Talenschool in de hipste wijk van Brooklyn, op slechts 1 metrohalte van Manhattan. Duur:: 2-4 we(e)k(en) Vanaf: 2760 Brooklyn School of Languages / St Francis College Het talencentrum Brooklyn School of Languages ligt in de bruisende wijk Brooklyn Heights. De lessen gaan door in de gebouwen van het St. Francis College, een school die 150 jaar geleden werd opgericht en die de studenten ontvangt in ruime, lichte klaslokalen. De school beschikt over een topinsfrastructuur. St. Francis College is bovendien een ideale uitvalsbasis om op verkenning te gaan in New York: te voet ben je op 5 minuten aan de beroemde Brooklyn Promenade langs de East River, waar je een prachtig zicht hebt op de wolkenkrabbers van Manhattan. Wereldstad Je bent snel en gemakkelijk in het centrum van de city that never sleeps. Multicultureel Dompel je onder in de unieke kosmopolitische sfeer van New York met een verblijf in een van de hipste wijken ter wereld. Openbaar vervoer De school ligt vlak bij 5 metrolijnen en op slechts 1 halte van Manhattan. Bezienswaardigheden Ontdek de absolute toppers van New York: van het MOMA tot het Vrijheidsbeeld over Time Square en Central Park. Kunst en cultuur Oefen je Engels op een originele manier door workshops dans of fotografie te volgen. 14 + Taallessen voor jongeren van 14 tot 17 jaar. Brooklyn Heights, een dorp in de stad Een levendige wijk op een steenworp van Manhattan. Brooklyn Heights ligt aan de overkant van de beroemde Brooklyn Bridge en is een oase van rust vergeleken met zijn bruisende buur Manhattan. Deze authentieke wijk heeft zijn natuurlijke charme weten te bewaren en biedt de inwoners een rijk gevuld cultureel leven en tal van interessante bezienswaardigheden: de beroemde Brooklyn Promenade met een indrukwekkend zicht op de skyline van Manhattan, Fort

Slope met tal van bars en restaurants, Fort Greene met ateliers van artiesten en kunstenaars en tot slot Prospect park, een groene oase in het hart van Brooklyn. Kortom, ontdek de fantastische Big Apple terwijl je geniet van de bijzondere sfeer in deze leuke wijk in Brooklyn. Mijn lessen en activiteiten Ontdek je lesformule + activiteiten Standaard Lespakket + Activiteit (Activiteiten / Bezoeken) - 20 lessen per week - dag Van 2 tot 4 we(e)k(en) 20 lessen Van 14 tot 17 jaar 1 les = 45 minuten Vanaf: Elementair Niveau (level A1) 15 leerlingen maximum Tijdens je taalverblijf in de USA geniet van je van een gevarieerd programma met 5 excursies van een halve dag en 1 volledige daguitstap per week. Je ziet alle topattracties van New York en beleeft een echte american summer! De lessen Engels gaan door in de voormiddag, van maandag tot vrijdag. Voorbeelden van excursies inbegrepen in het programma: Walking tour of Brooklyn Heights Brooklyn Bridge High Line Central Park Top of the Rock Empire State Building Freedom Tower Coney Island Times Square Museum of Natural History MET MOMA Statue of Liberty & Ellis Island Baseball game... Voorbeeldplanning (onder voorbehoud van wijzigingen) Onderwijzend personeel De professoren beschikken over de vereiste kwalificaties en diploma's om taallessen te geven aan buitenlandse studenten. Het schoolpersoneel is meertalig. Contacteer ons als je wil weten welke talen er gesproken worden. Infrastructuur Cafetaria ipads WiFi

Mijn logement Dit type logement is één van de goedkoopste verblijfsopties. Het is ideaal om de plaatselijke levenswijze en cultuur, die nauw verbonden zijn met de taal die je wil leren, beter te leren kennen. Bovendien biedt deze formule heel wat autonomie voor jongvolwassenen en volwassenen. Dit type logement omvat (naar keuze): / Tweepersoonskamer / Volpension / Eenpersoonskamer / Volpension Praktisch Inschrijvingsprocedure Wanneer inschrijven? Hoe sneller, hoe beter! Op die manier geniet je van betere tarieven voor je vervoer en ben je zeker van je plaats in de school op de data van jouw keuze. Vroeg inschrijven laat je ook toe om in alle rust je administratieve formaliteiten in orde te brengen (zoals het aanvragen van een internationaal paspoort en eventueel een visum voor jouw bestemming). Hoe inschrijven? Online: klik op Offerte / Reservatie en maak je keuze. Vervolledig het online inschrijvingsformulier. De online betaling van het voorschot laat ons bovendien toe om de school onmiddellijk te reserveren en jouw keuze te garanderen. En daarna? Na ontvangst van je inschrijving en de betaling van het voorschot, reserveert WEP je verblijf. Op het moment dat de school jouw reservatie bevestigt, nemen we binnen de week contact met je op om je de precieze data van het verblijf mee te delen (begin en einde van je huisvesting en begin en einde van de lessen). WEP zorgt voor alle nodige stappen omtrent de organisatie van je programma en de lessen. Vervolgens verwachten wij het voorschot van 30 % van het saldo van het programma en zullen wij je informeren over de te ondernemen administratieve formaliteiten (bijvoorbeeld een internationaal paspoort aanvragen, een visum...). Ten laatste 45 dagen voor je vertrek moeten wij het volledige saldo ontvangen hebben. In de week voor je vertrek ontvang je alle info over je verblijf: adres logement, transport, transfer (als WEP deze organiseert), instructies omtrent de aankomst ter plaatse en alle informatie die je nodig hebt om van je verblijf een succes te maken. Plaatselijke begeleiding Tijdens je verblijf begeleidt de school je voor vragen omtrent je huisvesting, je integratie in het plaatselijk leven, de evaluatie van je talenkennis alsook voor inlichtingen over het dagelijks leven (bank, post, openbaar vervoer...). Een vraag? Een probleem? WEP blijft ter beschikking voor en tijdens je programma, voor jou en voor je ouders. Wij hebben zelfs een noodpermanentie 24u/24-7d/7. Inbegrepen / Niet inbegrepen Inbegrepen taallessen zoals beschreven activiteitenprogramma zoals beschreven logement en maaltijden zoals beschreven plaatsingskosten inschrijvingskosten administratieve kosten plaatselijke bijstand toegang tot alle schoolinfrastructuur

diverse taksen certificaat van deelname permanente begeleiding metroabonnement voor de volledige duur van je verblijf Niet inbegrepen vervoer H/T lokaal transport (behalve voor de excursies voorzien in het programma) persoonlijke uitgaven facultatieve excursies of activiteiten paspoort- en visumkosten (indien van toepassing) verplichte reisverzekering (optioneel verkrijgbaar) annuleringsverzekering (optioneel verkrijgbaar) Info "transfers": De transfer is verplicht inbegrepen in het kader van je programma. Bereken je offerte online om de prijs van de transfer(s) te kennen. Opgelet: Zorg ervoor dat je bij het aankopen van je vervoerbewijs, je de verplichte begeleidingsdienst voor minderjarigen aanvraagt (Airline Unaccompanied Minor Service). Info Online taallessen : In het kader van dit programma biedt WEP 1 of 2 maand lang gratis toegang tot een gespecialiseerd en gerenommeerd platform voor online taallessen. Leer op je eigen ritme en behaal het gewenste niveau voor je vertrek. Maak vorderingen in sneltempo dankzij dit interactieve lesprogramma van topkwaliteit. Voor informatie over de prijs/prijzen van deze optie moet je een online offerte opmaken. Deelnemingsvoorwaarden Standaard Lespakket + Activiteit (Activiteiten / Bezoeken) - 20 lessen per week - dag 14 jaar minimum 17 jaar maximum Elementair Niveau (level A1) Belangrijke opmerking: Bij sommige luchtvaartmaatschappijen is het niet toegelaten dat minderjarigen alleen reizen. Het is de verantwoordelijkheid van de wettelijke voogden om kennis te nemen van de voorwaarden van de maatschappij in kwestie als het vliegtuigticket niet door ons werd geboekt. Veelgestelde vragen Kan ik samen met een vriend(in) vertrekken? Ja, het is mogelijk om een verblijf te organiseren voor meerdere personen en samen te vertrekken. Wij kunnen echter niet hetzelfde logement garanderen. Welke omkadering wordt er voorgesteld? Afhankelijk van de gekozen formule zal er minder of meer toezicht en begeleiding zijn. Bepaalde formules bieden een specifieke omkadering voor de allerjongsten. Je vindt meer informatie bij de beschrijving van de formules. Wat is de grootte van de groepen? Over het algemeen bestaan de groepen uit gemiddeld 10 tot 15 jongeren. Wat is de minimumleeftijd? De minimumleeftijd om deel te nemen aan een formule lessen + activiteiten bedraagt 7 jaar voor een programma in België en 10 jaar voor een programma in het buitenland. Wat te doen in geval van moeilijkheden / welke opvolging is er ter plaatse? In geval van moeilijkheden neem je contact op met de schoolverantwoordelijke die studentenzaken behartigt (student services of counselor). Deze persoon zal je helpen bij problemen in verband met huisvesting, integratie, medische zaken of leermoeilijkheden... WEP

in België stelt ook een noodlijn met 24u/24 permanentie ter beschikking. Hoe lang op voorhand moet ik me inschrijven? Hoe vroeger, hoe beter. Dit laat je toe om te genieten van de beste tarieven voor je vervoer, de garantie van een plaats in de school op de data van je keuze, maar ook om de administratieve formaliteiten rustig en op je gemak af te handelen. Opgelet, deze programma s zijn erg populair en daarom dus ook snel volzet. Wat houdt een verblijf bij een gastgezin juist in? Het gaat hoofdzakelijk om één van de goedkoopste verblijfsopties die de mogelijkheid biedt om de lokale manier van leven in het gastland beter te begrijpen. Afhankelijk van de scholen en de bestemmingen, wordt de formule verblijf bij een gastgezin aangeboden met een eenpersoonskamer of een gedeelde kamer, met 1, 2 of 3 maaltijden per dag of zonder maaltijden (zie details in de beschrijving van elke school). In het kader van taalreizen ontvangen de families een financiële tegemoetkoming die zowel de kosten voor het onthaal als de geleverde diensten dekt. (met uitzondering van het programma «Summer Family Experience» waar de gezinnen dit volledig vrijwillig doen zonder vergoeding). Moet ik mijn vervoer zelf regelen? Er zijn 2 opties: ofwel zorg je zelf voor je vervoer (we vragen dan dat je de details van je vervoer aan ons doorgeeft voor je vertrek). ofwel vraag je aan WEP om voor je vervoer te zorgen (we doen ons best om een zo laag mogelijke tarief en het meest flexibele ticket te vinden). Aan jou de keuze! (in het kader van het programma «Summer Family Experience» is het vliegtuigticket reeds inbegrepen) Tarieven / Reservatie Standaard Lespakket + Activiteit (Activiteiten / Bezoeken) - 20 lessen per week - dag - Brooklyn School of Languages / St Francis College Vanaf 2760 voor 2 we(e)k(en) Richtprijzen. Offerte noodzakelijk voor de exacte prijs. Duur: Van 2 tot 4 we(e)k(en) / Eenpersoonskamer / Volpension / Tweepersoonskamer / Volpension 2 we(e)k(en) 2933.00 2760.00 3 we(e)k(en) 4056.00 3961.00 3797.00 3708.00 4 we(e)k(en) 4919.00 4803.00 4574.00 4466.00 WEP Jetselaan 26, 1081 Brussel (België) Tél : 02 534 53 36 Fax : 02 534 50 70 info@wep.be www.wep.be