Frankische Driehoek 31, 5052 BM Goirle Vraagprijs ,00 kosten koper

Vergelijkbare documenten
Renesselaan 68 - Tilburg

Maalbergenstraat Tilburg

Saturnusstraat 56 Roermond

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

Gentiaanhof 50 Roermond

Giekstraat 12 Maasbracht

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Saturnusstraat 58 Roermond

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

Lupineweide 4 - Dongen

Eijkersstraat 43 Posterholt

Javastraat 72 Roermond

Irenelaan 8 Posterholt

Dorpsstraat 46-a Roermond

Bosrand 3 Swalmen Vraagprijs: ,00 k.k.

Kerkplein 14 Herkenbosch

Nieuwe Baan 20 Herten

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Montgomerystraat 29 - Dongen

Buizerdhorst 6 Roermond

Roodververij 22 Roermond

Belcampostraat 4 - Dongen

Irenelaan 25 Roermond

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen

Roodververij 41 Roermond

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen

Hoofdstraat 9 Herten Vraagprijs: ,00 k.k.

Cousinsstraat 3 - Dongen

Zonnedauwhof 153 Roermond

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

Prins Bisschoplaan 18 Horn

Burgemeester Geuljanslaan 17 Roermond

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Rooseveltstraat Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Haelerweg 10 Horn Vraagprijs: ,00 k.k.

Maasbrachterweg 3 Echt

Irenelaan 40 Roermond

Achter den Ham 23 - Dongen

Veenestraat 62 C, 3751 GJ Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Evenkamp 122 Herten Vraagprijs: ,00 k.k.

Burgemeester Mertensstr 32 Roggel

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

Nico Rostlaan 11, 9721 ZN Groningen

Marktstraat 3-a Swalmen

Van der Landelaan 22 Herkenbosch

Huurvaarderstraat 126 Roermond

Constancestraat 5 - Dongen

Braambos 8 Beegden Vraagprijs: ,00 k.k.

Tolgaarderstraat 20 - Zwolle

Edmond Bellefroidlaan 18 Herkenbosch

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Van der Landelaan 4 Herkenbosch

Cunegondisstraat 4 Thorn

De Greend 2 Wessem Vraagprijs: ,00 k.k.

Nunhemseweg 7 Haelen Vraagprijs: ,00 k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Martinusstraat 8 Echt

Smaragdstraat 2 Neeritter

Wijershoflaan 22 Roermond

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Evenkamp 25 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Dorpsstraat 96 Roermond

St.Servaaslaan 18 Melick

Hoogstraat 41 Echt Vraagprijs: ,00 k.k.

Eindstraat 21 Beegden

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Kapelaan Sourenstraat 1 Swalmen

DONGEN Kruisherenstraat 8

Hertshoornstraat 33, 6813 EH Arnhem

Wilhelminastraat 6 Herten

St.Sebastianusweg 5 Herkenbosch

Burgemeester Joostenlaan 10 Roermond

Spikkerweg 160-a Roermond

Boekweitveld 21, 2661 VK Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

Wikke 13, te Valkenswaard

Burgemeester Derkxstraat 6 Horn

Irenelaan 44 Roermond

Meerkoethof 11 - Dongen

Zavelveldweg 8 Heel Vraagprijs: ,00 k.k.

Koningin Regentesselaan 152 Roermond

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Harmoniestraat 1 Nieuwstadt

Grevelingen 34, 2401 DN, Alphen aan den Rijn

Pannenschuurplein 9 Oisterwijk

Rijksweg Noord 55 Sint Joost

Veenestraat 62, 3751 GJ Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Bergstraat 29 Roermond

Molenweg 27 Linne Vraagprijs: ,00 k.k.

Oudstraat 17 - Dongen

Transcriptie:

Frankische Driehoek 31, 5052 BM Goirle Vraagprijs 225.000,00 kosten koper

Omschrijving Frankische Driehoek 31, 5052 BM Goirle In rustige, kindvriendelijke woonomgeving, met vrij uitzicht over de Frankische Driehoek, prachtig gelegen, zeer riante, goed onderhouden en gemoderniseerde tussenwoning met inpandige berging en verzorgde, ca 12 meter diepe achtertuin. Bouwjaar: ca. 1980, inhoud woonhuis: ca. 435 m3, perceeloppervlakte: ca. 200 m2. Indeling: Begane grond: Entree, royale hal met garderobe en toiletruimte v.v. toilet en fontein. Royale Z-vormige living met een open haard en een schuifpui die toegang geeft tot de tuin. Half open keuken. De praktische bijkeuken is middels een half hoog muurtje gesplitst. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen van de wasmachine apparatuur en er is een deur naar de achtertuin. Eerste verdieping: De ruime overloop geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en de toiletruimte. De badkamer is via de aan de voorzijde van de woning gesitueerde ouderslaapkamer bereikbaar. De separate toiletruimte en badkamer zijn eenvoudig samen te voegen, waardoor de badkamer dan vanuit de overloop bereikbaar zal zijn. De slaapkamers zijn allen netjes afgewerkt. De badkamer (2008) is uitgevoerd met een ligbad en wastafel. Tweede verdieping: Middels een vaste trap komt u op de overloop met toegang de zolderkamer en de tweede badkamer. De CV-combiketel is op de overloop gesitueerd. De ruime 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Algemeen: Degelijke gebouwde woning met veel leefruimte en een uitstekende ligging aan de Frankische Driehoek. Het transport van deze woning dient te geschieden bij Notariskantoor Smeets en Weijmer te Goirle.

Kenmerken Soort : Woonhuis Type woning : Tussenwoning Aantal kamers : 5 kamers waarvan 4slaapkamer(s) Inhoud woning : 435 m 3 Perceel oppervlakte : 200 m 2 Gebruiksoppervlakte woonfunctie : 138 m 2 Soort woning : Eengezinswoning Bouwjaar : 1980 Ligging : Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging, in bosrijke omgeving Tuin : Achtertuin, voortuin 70 m 2 Hoofdtuin Achtertuin 70 m2 Garage : Geen garage Verwarming : C.V.-Ketel Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas C.V.-ketel : Gas gestookt combiketeleigendom Locatie Frankische Driehoek 31 5052 BM GOIRLE

Foto's

Foto's

Foto's

Foto's

Foto's

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Heeft u verkoopplannen? We helpen u graag! Gratis vrijblijvende waardebepaling van uw woning! Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mailadres: Deze waardebon kunt u retourneren aan: Van Heeswijk Makelaars Antwoordnummer 60750 5000 WB Tilburg U kunt ons ook telefonisch bereiken op: 013-4657111 of een email sturen naar info@vanheeswijkmakelaars.nl Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Notitieblad

Algemene informatie Dit is vrijblijvende informatie waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Wij maken u erop attent dat u als koper ook een onderzoeksplicht heeft. Wij beschouwen het dan ook als vanzelfsprekend dat u, vóórdat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Een belangrijk aspect hierbij is u laten informeren over uw financieringsmogelijkheden. Bij het aankopen van een bestaande woning wordt vaak ten onrechte het begrip optie gebruikt. In juridische zin geeft een optie een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan wel eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld een week bedenktijd. Indien u dus verzoekt een optie te krijgen, dan krijgt u van ons de toezegging dat u een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. Ook kunt u deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in uw financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optie kunt u niet eisen; de verkoper zelf, uiteraard in samenspraak met ons, beslist of er in een onderhandelingsproces bepaalde toezeggingen gedaan kunnen worden. Als verkoper en koper het mondeling eens worden over de voor hen belangrijkste zaken bij de koop (dat zijn meestal de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan zullen wij een koopakte opstellen. Wij maken hierbij gebruik van de Model Koopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Een ontbindende voorwaarde is een belangrijk onderwerp. Hierover moeten partijen het beiden eens zijn. Let op: u krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor financiering. Bij uw bod moet u melden dat dit onder voorbehoud van financiering is. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopakte een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken termijn een waarborgsom c.q. bankgarantie te storten op de rekening van gekozen notaris. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Tenslotte: een bezichtiging is voor zowel u als voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het daarom erg op prijs stellen als u uw bevindingen een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Óók als u geen verdere interesse heeft in de woning vernemen wij het graag. Bij voorbaat onze dank, ook namens de verkoper!

Van Heeswijk makelaars