DONGEN Beukenstraat 4

Vergelijkbare documenten
DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Van Eijckstraat 26

Jupiterlaan 28 - Dongen

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN Thorbeckelaan 2

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Harmonieplein 5

Constancestraat 5 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Merwedelaan 8

DONGEN Rooseveltstraat 118

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

Leharstraat 24 - Dongen

DONGEN Rosariopark 82

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Rosariopark 58

DONGEN Schorsmolenhoef 24

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Stobbeveen 61

Lupineweide 4 - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Prinses Maximastraat 20

Noorderlaan 22 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

'S GRAVENMOER Grutterijstraat 14

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Bizetstraat 29 - Dongen

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Dudokstraat 17

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN Polarisstraat 31

Rembrandtstraat 34 - Dongen

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Belcampostraat 4 - Dongen

Anjerstraat 20 - Dongen

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Montgomerystraat 11 - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

Oudstraat 17 - Dongen

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

DONGEN Maczekstraat 39

DONGEN St. Josephstraat 114

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

DONGEN Hoge Ham 119 D

Meerkoethof 11 - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

Stobbenveen 44 - Dongen

Hoge Dijk 22 - Oosteind

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

DONGEN Jan Aardenstraat 1

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Zuringweide 10 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Rendierveld 1 - Dongen

DONGEN Papaverstraat 1

Cousinsstraat 3 - Dongen

DONGEN Lage Ham 34. Perceel : circa 880 m² Inhoud : circa 1050 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Transcriptie:

DONGEN Beukenstraat 4 Sfeervolle tussenwoning met moderne keuken en badkamer, gelegen op een rustige plek in Oud-Dongen. Perceel : 126 m² Inhoud : circa 305 m³ Bouwjaar : circa 1950 179.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Beukenstraat 4 Indeling begane grond: Hal: * Mooie hal met toegang naar de keuken * Gemoderniseerde toiletruimte Keuken: * Kelderkast, waarin meterkast (6 groepen + 2 aardlekschakelaars) * Moderne keukeninstallatie voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een RVS afzuigkap, een combimagnetron en een close-in boiler. De koel/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden. * Tegelvloer Woonkamer: * Nu ingericht als speelhoek en eetkamer * Grenen houten vloer * Houten kozijn met dubbel glas en rolluik aan de voorzijde * Houten kozijn met dubbel glas aan de achterzijde * In de aanbouw bij de keuken is de sfeervolle zithoek gesitueerd * De aanbouw is voorzien van een kunststof kozijn en hard houten kozijn met dubbel glas Indeling eerste verdieping: Overloop: * Met voormalige doucheruimte, nu in gebruik als wasmachineruimte * Via vlizotrap is de zolder te bereiken Slaapkamer 1: * Gelegen aan de voorzijde * Hard houten kozijn met enkel glas maar wel met rolluiken * Vaste kast Slaapkamer 2: * Gelegen aan de achterzijde * Hard houten kozijn met dubbel glas * Laminaatvloer * Vaste kast

Slaapkamer 3: * Kleine kamer aan de voorzijde * Houten kozijn * Met vaste kast Badkamer: * Moderne badkamer voorzien van een ligbad met douchescherm en thermostaatkraan, een toilet en een wastafelmeubel Indeling tweede verdieping: Zolder: * Bereikbaar via een harmonicatrap * De HR combiketel (bouwjaar: 2007) is hier geplaatst * Het dak is deels van binnenuit geïsoleerd Tuin: * Achtertuin met een houten berging aan de achterzijde * De tuin is via een achterom bereikbaar

Kenmerken Bouwjaar : Circa 1950 Verwarming : HR combiketel (Bouwjaar: 2007) Warmwater : HR combiketel (Bouwjaar: 2007) Isolatievoorzieningen Gebruiksoppervlakten Wonen (= Woonopp.) : Circa 100 m² Externe bergruimte : Circa 6 m² : Gedeeltelijk dubbel glas Perceelsoppervlakte : Circa 126 m² Aanvaarding : In overleg Bijzonderheden * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Plattegronden

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s