CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

Vergelijkbare documenten
F L U P K E S E P T E M B E R

Chirojongens Retie. O ze Mette. Inhoud. Beste ouders/leden

F L U P K E N O V E M B E R

Chiro Hekeko

t Slagske Mei, 26 e jaargang

-

Chiro Hekeko

Chirojongens Retie. O ze Mette. Beste ouders/leden. Inhoud

F L U P K E J A N U A R I

Chiro Hekeko

-

F L U P K E S E P T E M B E R

F L U P K E O K T O B E R

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Praktisch: Beste ouders,

INFOBLAADJE

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

-

-

Beste ouders, liefste kindjes.

F L U P K E D E C E M B E R

4 mei. Jarigen van de maand mei

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO!

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Beste ouders en leden,

Open snel voor meer informatie!


Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

9 maart Jeugddag!

t Kletserke OKTOBER

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring!

HALLOOO beste chirovriendjes! Ik heb GROOT nieuws voor jullie. Dit jaar mogen jullie een weekje bij ons in het circus komen wonen!

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

(C)Hoera HET IS WEER CHIRO!

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden

Paashopsadeke

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti.

Informatieblad voor ouders en leden

Aantal enquêtes Gemaakt Teruggekregen 2

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind

Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi Groepsleiding/vb s

CHIRO SLORATOKELS

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

KRABBELS JANUARI FEBRUARI

Januari-februari 2017

De Stamdaard Onverantwoord plezant maandelijkse uitgave van Chiro STAM

Programmaboekje Februari Maart - April

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Jokske Tweemaandelijks Programmaboekje van Chiro Joka September - Oktober

Welkom. Beste chirovrienden,

Sprokkelblad eerste editie

WERKING CHIRO ZOLDER INFO-AVOND 25 OKTOBER 2015 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG

t Slagske April, 25 e jaargang

-

Een nieuw jaar! Jaarthema. Iedereen chirnonaut

STAAT ER WEER! Infoboekje

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

Chirokrantje Chiromeisjes Larum

Temporterke februari. de computer uitschakelen en naar de Chiro gaan!

Beste ouders, leden, familieleden en andere!

Enthousiast september

Welkom. Data. Opendeurweekend jongenschiro

Inhoudstafel. Flupke april

MET HET CIRCUS NAAR HEUSDEN-ZOLDER INFO-AVOND 2016

Het jaarthema van de Chiro is dit jaar #iedereenchironaut.

Chiro Jomokri en Komverdrom. Kadol

Sikamberke September 2010

Chiro Budingen

24e jaargang, uitgave 3; VU Lodewijk en Lotte

Dag beste chiromensjes!

SIKAMBERKE. September 2017

Scroll dus snel verder om te kijken wat de afdelingsleiding in dit peeikske heeft gezet!

Jokske Januari Februari 2017

WERKING CHIRO ZOLDER INFOMOMENT 16 OKTOBER 2016 EEN CHIROZONDAG, NIET ZOMAAR EEN ZONDAG

Chiro Bloemendaal. Programma 3 : April Juni

Programmaboekje December Januari

Chiro De Schakel Nr

CHIRO WINGENE STELT VOOR: Jomeetje. Nieuwsbrief voor leden en ouders van Chiro Jokwy-Mekwy

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele

Werkjaar Januari-Juli

CHIRO JEUGDDROOM. KratSKE

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

BEZOEKDAG De bezoekdag zal plaatsvinden 24/07 van 14u tot 17u.

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Jouw leiding: Louise Keppens Gsm: Of Astrid Quaak Gsm:

Divoke januari februari 2014

Paashopsadeke

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

Sikamberke Januari 2018

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

Programmaboekje Kapoenen Centrum

CHIRO GESTEL KAMPBOEKJE

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015

Chiro Bloemendaal. Programma 3: April - Juni

Transcriptie:

CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be

Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat jullie goed op de hoogte zijn van het ganse CHIROgebeuren. In deze folder vind je allerlei info terug over onze CHIRO en onze activiteiten. Indien er nog vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om iemand van de leiding te contacteren. Wij staan altijd open voor suggesties en luisteren graag naar uw mening. De leiding De afdelingen De CHIRO is er voor alle kinderen vanaf het eerste leerjaar. De leden zitten per leeftijd bij elkaar. Dit noemen we afdelingen. Bij elke afdeling staan een aantal toffe leiders en/of leidsters. Zij zorgen elke week voor een tof spelprogramma zodat alle leden zich rot amuseren. De kristallekes zijn de kinderen van het 1 ste en 2 de leerjaar. Hun afdelingskleur is de kleur paars. Tot de speelclub behoren de kinderen van het 3 de en 4 de leerjaar. Geel is hun afdelingskleur. De leiding Onze leidingsploeg bestaat uit 20 enthousiaste jongeren die graag vrijwillig en belangeloos hun beste beentje voorzetten om uw kind fijne zondagen te bezorgen. De contactgegevens van alle leiding vind je terug op onze website: www.chirokristal.be. Je kan er ook terugvinden welke leiding bij welke groep hoort. De groene bende zijn de rakwi s. Dit zijn de jongens en meisjes van het 5 de en 6 de leerjaar. De tito s zitten in het 1 ste en 2 de middelbaar. Zij zijn onze rode bende. Zit je in het 3 de of 4 de middelbaar dan hoor je bij de keti s en heb je als afdelingskleur blauw. De oudsten zijn de aspi s. Zij zitten in het 5 de en 6 de middelbaar en hebben de kleur oranje. Zij zullen soms de leiding al wel eens bijstaan.

Het lidgeld Het lidgeld bedraagt 25 euro. Na betaling van het lidgeld is uw kind verzekerd bij CHIRO Nationaal. De bijdrage voor activiteiten zoals schaatsen, zwemmen of andere uitstappen zit mee verrekend in het lidgeld. Onze locatie Ons lokaal ligt in de Parklaan 57 te Stabroek. Er zijn 2 mogelijkheden om er te geraken: - Via de Parklaan - Via het Marktplein (Dorpsstraat) Je kan het lidgeld cash betalen of via overschrijving. Het uniform Het uniform van de CHIRO bestaat uit een beige short of rok, een rode t-shirt en een blauwe trui. Dit (en nog veel meer CHIRO-accesoires) kan je kopen in de CHIROwinkel De Banier, Kipdorpstraat 30, Antwerpen. Zij hebben ook een web-shop waar u alles kan bestellen. De blauwe CHIROtrui kan u niet bij de Banier kopen, maar kan u doorheen het jaar verkrijgen bij de leiding. Je CHIROkleren moeten echter niet van de Banier komen. Onze CHIRO biedt ook een 2 de hands-service aan. Wil je weten wat je kan kopen, wat je kan binnenbrengen, waar je het kan halen, spreek dan gerust iemand van de leiding aan. In onze CHIRO is een uniform niet verplicht. Wel vragen we om uw kind speelkleren aan te geven die vuil mogen worden en waarbij het niet erg is als er iets kapot zou gaan tijdens het ravotten. Op sommige zondagen zal ook gevraagd worden om uw kind reservekleren mee te geven. Maar dit zal dan vermeld worden in het Flupke. Juwelen blijven thuis voor de veiligheid.

De chirozondag Een CHIROnamiddag gaat door op zondag. Het startuur is 14u. maar je bent al welkom vanaf 13.45u. Wij vragen om de kinderen af te zetten aan de poort, tenzij je natuurlijk een vraag hebt voor de leiding. De kinderen die met de fiets naar de CHIRO komen, zetten deze fiets weg in de fietsenstalling. Leg je fiets altijd op slot! Iedereen brengt even zijn of haar rugzakje naar het eigen lokaal en kan dan nog even vrij spelen op het grasveld. Om 14u. houden we met z n allen een opening. We spelen allemaal samen een spel en luisteren naar wat er bij iedereen op het programma staat. Rond 16u. is het tijd voor een vier-uurtje dat de kinderen van thuis meebrengen. Dit vieruurtje mag bestaan uit een drankje en iets om te eten zoals een stukje fruit, een koekje, een klein (geen groot) zakje chips, Speelgoed hebben de kinderen niet nodig en laten ze dus thuis. Het einduur van een CHIROzondag is niet voor iedereen hetzelfde. Kristallekes, speelclub en rakwi eindigen om 17u. Tito, keti en aspi sluiten de zondag af om 17.30u. Bivak & weekend Het hoogtepunt elk jaar is het bivak. Ons bivak is steeds van 21 juli tot 31 juli. Voor de kristallekes is het echter iets korter. Zij vertrekken op 25 juli. Daar we doorheen het jaar werken aan een (h)echte ploegsfeer, kunnen we kinderen die doorheen het jaar weinig of niet naar de chiro komen niet mee op kamp nemen. Alle groepen gaan ook één keer per jaar op weekend. We zien dit een beetje als voorbereiding op het kamp. Het is altijd een hele belevenis om met je groep op weekend te gaan. De juiste datum hiervoor wordt door je leiding nog meegedeeld. Flupke & website Wat er op zondag op het programma staat, kan u lezen in het Flupke. Dit wordt voor het begin van elke nieuw maand naar u gemaild. Vandaar dat het belangrijk is dat u een correct emailadres doorgeeft bij inschrijving. Heb je geen Flupke ontvangen via de mail? Stuur dan een mailtje naar Lena (marien.lena@hotmail.com). Zij brengt dit zo snel mogelijk in orde voor u. Het Flupke vind je ook steeds terug op onze website: www.chirokristal.be. Surf hier zeker eens naartoe want je kan hier nog een heleboel andere interessante informatie vinden over onze werking.

De groepsleiding Brent Jongenlen en Annelore Vangenechten zijn onze groepsleiding. Bij hen kan je altijd terecht wanneer er zich een probleem moest voordoen. Aarzel niet om dit zeker te doen! Maar ook wanneer u nog een leuk idee heeft wat interessant kan zijn voor onze CHIRO mag je hen zeker even op de hoogte brengen. Brent Jongenelen brent.jongenelen@telenet.be 0493 59 67 79 Annelore Vangenechten annelorevangenechten@hotmail.com 0472 09 29 91 De VB s VB is de afkorting van volwassen begeleider. Wij hebben 2 VB s. Zij ondersteunen onze leidingsploeg daar waar nodig is en geven ons nuttige tips. Onze VB s heten Roel Vanderhoudelingen en Ante Bastiaenssens. Als je vragen hebt of je mening eens kwijt wil kan je hen bereiken via mail of via gsm. Roel Vanderhoudelingen roel_vanderhoudelingen@hotmail.com 0494 67 09 40 Ante Bastiaenssens ante.bastiaenssens@telenet.be 0485 99 94 64 Vrijwilligers Gelukkig kan onze CHIRO steeds rekenen op heel wat vrijwilligers voor allerhande zaken (lokaal poetsen, hulp bij onze verschillende evenementen, laden en lossen van de camion als we op kamp gaan, ) Heb jij zin en tijd om onze groep vrijwilligers te versterken, laat het dan zeker weten aan iemand van de leiding.