Beste ketten en ouders,

Vergelijkbare documenten

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Vergeet ook niet dat het kamp dit jaar van 19 tot 29 juli zal plaats vinden. Alle info over het kamp vind je terug op de website.

Beste ouders, liefste kindjes.

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Beste leden en ouders,


FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

Beste leden, ouders en sympathisanten

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Hutsepotje April 2018

Paashopsadeke

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Werkjaar April juni

Sikamberke September 2010

SPEELCLUB. 1/10 - Werving: Neem je tofste vriendjes en vriendinnetjes mee zodat zij ook kennis kunnen maken met Chiro Mik MAK!

Chirokrantje Maart - April - Mei

Beste ouders en liefste leden,

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Beste ouders en leden,

2940 Stabroek (Putte) 2950 Kapellen (Putte) De Chiromeisjes bedanken jullie! Tot dan!

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

BOEKJE MAART 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

Maart. De lente komt eraan!

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

Data. Belangrijke data

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

KKOSSERKE. september - oktober

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Divoke januari februari 2014

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK!

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s,

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

Dag beste ouders en ketten,

Eikeltje mei Een stevige linker, De groepsleiding

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Enthousiast september

Sikamberke Januari 2018

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot Station

Maandlijst April - Mei - Juni

C H I R O D O N B O S C O P U T T E B O E K J E A P R I L!

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Lauren Lambrecht, Camille Verheyden & Remko Dehertogh

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

jaargang september

SIKAMBERKE. September 2017

Eikeltje november. Voorwoord

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

ALGEMEEN NIEUWS. Dag iedereen, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

Belangrijke data voor de maand oktober:

Algemeen Nieuws Januari

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Enthousiast Mei en Juni

Maandlijst April - Mei - Juni

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

Paashopsadeke

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Maandlijst februari-maart

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI

Lagesteenweg 72, 1850 Grimbergen

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

November Een maand vol tradities De mandarijntjes De misviering Het restaurantje Afscheid van oudleidster(s) Een maand vol Sus

De Kapoenen seintoren 1

Transcriptie:

Beste ketten en ouders, Na een geslaagd -12 en +12 weekend, waar we gespeeld geravot en ons vooral geamuseerd hebben kunnen we beginnen aan onze voorlaatste chiromaand. Deze maand is er ook zomer uur voor +12, dat wil zeggen dat de chiro voor hen nog steeds tot 19u30 duurt, -12 blijft chiro hebben tot 18u30. April is een korte chiromaand maar daarom niet minder leuk. Zondag 2 april zijn we met de leiding op leidingsweekend om het kamp voor te bereiden. Dan is er dus geen chiro. Zondag 9 april is er ook geen chiro. Iedereen kan dus genieten van een welverdiende paasvakantie. De andere zondagen is het wel gewoon chiro. Zondag 16 april is het wel een beetje een speciale zondag. Het is Pasen en dat laten we op de chiro ook niet zomaar voorbij gaan. We nodigen alle ouders dan ook uit vanaf 16 uur 30 op ons Paascafé. Je kan hier terecht voor een verfrissend drankje en lekkere versnaperingen door de ketten gemaakt en vooral voor een gezellige babbel. De chiro stopt iets vroeger als normaal (17 uur). Voor meer info zie volgende pagina. Graag herinneren wij er jullie ook aan dat wij dit jaar van 19 tot 29 juli op kamp gaan naar Sart-Lez-Spa. De kampdata verschilt dus met 1 dag van andere jaren. Tot slot zijn wij ook op zoek naar een nieuwe VB. Wil jij onze leidingsploeg extra ondersteunen? In ruil voor een hoop onvergetelijke momenten met een toffe bende? Kijk dan zeker verder in de tater voor meer info. Groetjes Jora (0499/708869) en Charlotte (0496/029457)

Sacre Bleu! Is de paashaas zijn eieren nu wel niet kwijt?! En dat op enkele weken voor Pasen?! Nee hoor! Toen we met de leiding op ruiltocht waren en bij meneer Paashaas passeerden, gaf hij ons per ongeluk de verkeerde zak mee, waardoor nu alle paaseieren gewoon bij ons liggen. Gelukkig! Wil jij je paaseitjes terug? Kom dan zeker op 16 april samen met je vriendjes naar de chiro en verdien zo veel mogelijk eieren in ons mega speel-je-paaseieren-terug-groepsspel. Wanneer? Op zondag 16 april van 14u30 tot 16u30 (de chiro eindigt vandaag om 17u00) Voor wie? Natuurlijk iedereen van de chiro, maar speciaal voor vandaag mogen ook vriendjes, broers en zussen van buiten de chiro mee (min. 3de kleuterklas max. 18jaar). Terwijl de jongeren op queeste zijn, verhogen de oudsten de kansen van hun groep in ons paascasino. Prijs? Iedereen neemt zijn gewoonlijke 1 mee Extra s: Ook de mama s en papa s zijn vanaf 16u30 welkom voor een drankje aan familievriendelijke prijzen en versnaperingen gemaakt door de Tippers. Veel speelplezier!

Volwassene Begeleider of VB (M/V) Wat is dit? Een VB is iemand die de leidingsploeg ondersteunt. Hij of zij volgt mee waar de leidingsploeg mee bezig is en steekt een handje toe waar het kan. De VB geeft de leiding een schouderklopje als we goed bezig zijn maar durft ook zeggen als het minder gaat. De VB zorgt samen met de hoofdleiding en de leidingsploeg dat de chiro de juiste richting uit gaat. Wat moet je kunnen?: - Een goed luisterend oor hebben - Graag een babbeltje slaan met de ouders - Over een mooi arsenaal van goede raad beschikken - Kritisch zijn om de chiro to the top te helpen - Een paar sterke schouders hebben om de leiding te ondersteunen Meerwaarde: Rijbewijs B & goede humor Wat krijg je? - Een hoop enthousiaste en toffe jongeren - Heel veel sfeer - Een gelegenheid om jong van hart te blijven Interesse? Of wil je meer informatie? Contacteer dan de leiding van Chiro Ganshoren. 0496/02.94.57 of 0499/70.88.69 (Charlotte De Backer & Jora Declerck)

Dag liefste tinteltjes, Het is al de vierde maand van het jaar en dat iiiiiiis April In april hebben jullie twee lange weken vakantie en begint het mooie weer hopelijk weer. Dan kunnen we veel buiten spelen in het zonnetje en nog eens onze allerleukste spelletjes boven halen. Het eerste weekend van april zijn wij op leidingsweekend om het super leuke kamp voor te bereiden. Zondag 2 april zijn wij nog niet terug dus jullie kunnen volop genieten van het begin van de vakantie. Zondag 9 april zijn er heel veel mensen op vakantie en jullie zijn waarschijnlijk zelf ook druk bezig met spelen met vriendjes en vriendinnetjes dus ook deze zondag is het geen chiro.

Maar geen paniek want zondag 16 april zijn we er wel weer! En het belooft een suuuuper leuke zondag te worden! We verklappen nog niet alles maar we hebben een tip: Zondag 23 april is het hopelijk een mooie zonnige dag want we spelen vandaag het lentespel. De lente is nu al een maand bezig maar er zijn nog niet zo veel bloemetjes aan de chiro. Daar gaan de tintels iets aan doen! Zondag 30 april hebben we jullie hulp nodig! Er is iets gebeurd op de chiro en de tintels moeten dat oplossen. Slaap dus maar goed zodat jullie fris zijn en snel de dader vinden! Dikke kus! Morgane & Charlotte (0492/31.79.61) (0496/02.94.57) Ps. Wij vonden het een super leuk weekend vorige maand en hopen dat jullie ook zeker mee gaan op kamp deze zomer. Dit is van 19 tot 29 juli in de Ardennen. Als jullie nog wat meer informatie willen kijk dan zeker eens in het grote Sloetie-kamp-boek op de website.

Hoi Sloebers, Zijn jullie al een beetje bekomen van het weekend? Niet te moe meer? Op 2 april is er geen chiro :( jullie leiding is op weekend om het kamp voor te bereiden. Ook 9 april is er geen chiro. Maar 16 april is er wel chiro, Joepie! Vandaag gaan we iets doen dat we nog nooit gedaan hebben. We kunnen misschien al een tip geven, Ganshoren en sleeën Meer gaan we nog niet zeggen. 23 april gaan we een paasspel spel spelen. Groetjes Jora (0499/708869) en Lisa (0484661767)

Heeey supercoole, mooie, grappige, toffe, geweldige, slimme speelclubmeisjes!!!! 2 en 9 april is er jammer genoeg geen Chiro : ( 16 april: Zeker komen! Zie voorwoord 23 april: Vandaag gaan we alleen maar buiten spelen, op voorwaarde dat het mooi weer is, natuurlijk! 30 april: is het een verassing, héhéhé Vergeet elke zondag jullie 1 euro niet! Jullie leiding die jullie graag ziet! xxxxx Femi en Fay

Lieve speelclubjongens Met het -12 weekend hebben we elkaar allemaal al beter leren kennen en jongens, wij vinden jullie super-mega-nice!!!! & daarom hebben wij ons best gedaan om het deze maand nog leuker te maken!! Jammer genoeg is er op 02/04 en 09/04 geen Chiro.. Zondag 16 mei gaan we nog eens een groot spel spelen in het Laarbeekbos! Aangezien de Lente al goed van start is, gaan we een educatief spelletje spelen rond de biodiversiteit. Vergeet al vast je verstand niet want er komt een quizz op het einde! Exact 44jaar geleden werd de eerste Picasso-expositie gehouden met al zijn 201 schilderijen. Dus gaan we op 23mei onze artistieke kanten tonen en spelletjes spelen rond dit thema. P.S. Vergeet jullie eéń euro niet elke zondag en zorgt dat jullie een uniform aanhebben (hemd, short en donkerblauwe/beige kousen)! Jullie coole leiding, Maxime & Aline 0474 70 23 27 0474 32 17 00

Heyheyhey Jullie zijn waarschijnlijk nog aan het bekomen van ons weekend (dat super tof was, niet-aanwezigen, jullie hebben wat gemist!) De tater deze maand zal vrij kort zijn, 2 en 9 april is het spijtig genoeg geen chiro VERVOLGENS heeft de hele leiding voor jullie op 16 april een groot spel voorbereid. Zie het voorwoord voor meer informatie! Daarna hebben we nog 2 zondagen. Onze eerste zondag samen (23april) gaan we een super tof spel spelen, maar wat het is, blijft nog een verrassing. 1 tip : doe alvast je properste kleren niet aan! De volgende zondag (30april) gaan we zoeken wie de slimste, de behendigste en de grappigste onder jullie is, we gaan op zoek naar de beste der rakkers! Ps om jullie te helpen op de saaie dagen dat er geen chiro is, hier een paar spelletjes Samir en Emma

OPROEP!! Ook dit jaar sparen we weer samen voor gratis speculoos pasta, melk én sinaasappelsap op kamp! Heb je thuis wat liggen van Lotus, kijk zeker eens of er geen code opplakt of drinken jullie Joyvalle of Appelsientje, knip dan zeker de promo-flapjes af (Lekker op kamp) en breng ze naar de chiro... *ken je nog andere acties die leuk zouden zijn voor de chiro, laat het ons zeker weten!

Toppers April 2 april 2017 Ik hoop dat jullie volop genieten van jullie welverdiende vakantie. De chiro zal vandaag gesloten blijven. 9 april 2017 Same thing als vorige week, blijf maar thuis en denk aan alles behalve school. 16 april 2017 Zie voorwoord. 23 april Om het wat origineel te maken gaan we vandaag Levensweg spelen samen met de tofste tippers! Breng dus zeker je meest romantische attitude mee naar de chiro! 30 april Neem vandaag reservekleren mee als je de auto van mama en papa niet vuil wil maken want er zal vandaag met veel modder gespeeld worden.

Lieve tiptiens! De voorlaatste maand van ons chirojaar is al in het zicht! Dit wil zeggen dat wij daar dubbel en dik van gaan genieten! Wij hebben al leuke activiteiten in het vooruitzicht! Jammer genoeg is het op 02/04 (leidinsgweekend) en 09/04 (midden vakantie) GEEN CHIRO! Op zondag 16 april gaan we op zoek naar lekkere paaseitjes! MMMM Zondag 23 april is de zondag voor onze leefweek (breng allen jullie valiesje al maar mee!) Deze zondag wordt een voorproevertje van de fantastische week die volgt! Zondag 30 april zit er voor ons een vermoeiende maar geslaagde week op dit wil zeggen dat wij al naar huis gaan rond de middag om te bekomen en ons op te laden voor de volgende week! Dit was het voor deze maand! Hopelijk zijn jullie weer massaal aanwezig! Dikke kussen van jullie leidsters!

YOW DE MANNEN, HET ROEPEN HAD VORIGE MAAND HEEL VEEL SUCCES DUS DOE IK EHT NOG EENS. 2/04 GEEN CHIRO SPIJTIG GENOEG 9/04 NOG NEKEER GEEN CHIRO, KGA NOG NEKEER GAAN SKIEEN ZIE 16/04 ZIE VOORWOORD 23/04 VANDAAG GAAN WE GAAN FIETSEN, OM ONS NOG NEKEER VOOR TE BEREIDEN DEZE KEER NEEMT MAURITS WRAAK VOOR FEBRUARI

April Heey Lieve kindjes, Jantje zegt tegen zijn moeder: "Mamma Mamma, Pappa heeft zich opgehangen op zolder." Moeder in paniek naar zolder. Zegt jantje: "1 april hij hangt in de kelder." Haha, lachen, brullen, gieren. Da doen we is graag op de chiro he mennekes! Dus zeker komen deze maand! 2 april: geen chiro 9 april: geen chiro 16 april: Vandaag gaan we een old school game spelen, er zal een poll op fb verschijnen en dan kunnen jullie kiezen wat het zal zijn. ( keuzes tussen ladderspel, flakkenbuizenspel,etc.) 23 april 1998: - Marc Dutroux ontsnapt uit het gerechtsgebouw van Neufchâteau. Vier uur later wordt hij in de Ardense bossen van Herbeumont opgemerkt door een boswachter en gearresteerd. Naar aanleiding van deze gebeurtenis in het verleden spelen we vandaag het spel: Escape room Kusjes Tom en Dries