's-gravendeel, Bevershoekstraat 67

Vergelijkbare documenten
's-gravendeel, Frisostraat 9

Numansdorp, Zweedse Wijk 19

Puttershoek, Plataanstraat 57

Vraagprijs: ,= k.k.

Oud-Beijerland, Schubertpad 35

Puttershoek, Wiekenkruis 11

Heinenoord, Wilhelminastraat 7

s-gravendeel, Badhuisstraat 8

's-gravendeel, Vioolerf 10

's-gravendeel, Verbruggestraat 30

Puttershoek, De Pelikaan 7

s-gravendeel, Kleine Vos 27

's-gravendeel, Molendijk 17

Puttershoek, Nassaulaan 186

s-gravendeel, Singelhof 2

s-gravendeel, Irisstraat 22

s-gravendeel, Van der Merckstraat 53

's-gravendeel, Smidsweg 29

Keurige hoekwoning voorzien van kunststof ramen en kozijnen, dakkapel en berging, gelegen in rustige woonomgeving op 149 m² eigen grond.

Strijen, Boompjesstraat 31

s-gravendeel, Lokkenstraat 3

Vraagprijs: ,= k.k.

's-gravendeel, Graaflandweg 30

Strijen, Binnensingel 76

Maasdam, Lindenlaan 10

's-gravendeel, Kleine Vos 13

Zuid-Beijerland, Molendijk 43

's-gravendeel, Weegje 18

Numansdorp, van Beaumontstraat 5

s-gravendeel, Achterdijk 2

Puttershoek, Gerrit de Voslaan 12

Vraagprijs: ,= k.k.

Prima eengezinswoning met stenen berging en tuin gelegen in een kindvriendelijke woonwijk op een perceel van 118 m² eigen grond.

Strijen, Troelstrastraat 22

Maasdam, Merwedestraat 7

Oud-Beijerland, Terborchdreef 18. Op mooie locatie nabij het park gelegen, halfvrijstaande woning met flinke tuin. Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k.

s-gravendeel, Poldervaart 16

's-gravendeel, Beneden Havendijk 55

s-gravendeel, Leerambachtstraat 31

s-gravendeel, Langestraat 16

Mijnsheerenland, Achterweg 1b

Vraagprijs: ,= k.k.

's-gravendeel, Oranjestraat 177

Vraagprijs: ,= k.k.

Mookhoek, Griendstraat 64

Puttershoek, Biezengors 12

's-gravendeel, Lindehof 21

's-gravendeel, Hendrik Hamerstraat 61

Puttershoek, Oranjelaan Oostzijde 24

Maasdam, Hoeksedijk 56

Puttershoek, Haagwinde 51

Maasdam, Roodborst 30

Puttershoek, Laan van Heemstede 36

Zuid-Beijerland, Gravin Sabinastraat 34

s-gravendeel, Crocuserf 48

Puttershoek, Laan van Heemstede 46

Westmaas, Manhille 14

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met grote schuur/garage en diepe tuin, gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht aan de voorkant.

's-gravendeel, Weegje 223

's-gravendeel, Bootstraat 11

s-gravendeel, Vlietstraat 29

's-gravendeel, Kleine Vos 16

Strijensas, Sasseweg 27

Op één van de mooiste plekjes van Strijen staat deze ruime eengezinswoning met blijvend vrij uitzicht over het Oudeland!

s-gravendeel, Bootstraat 6

Strijen, Oud Bonaventurasedijk 100

Nieuw-Beijerland, Maximastraat 17

Klaaswaal, Driekus van der Giessenhof 9

's-gravendeel, Onder de Molen 26

Strijen, Willem de Zwijgerstraat 5

Oud-Beijerland, Klipper 134

s-gravendeel, Langestraat 10a

Strijen, Boompjesstraat 60

's-gravendeel, Constantijnstraat 12

Oud-Beijerland, West-Voorstraat 30

Numansdorp, van Beaumontstraat 1

Zuid-Beijerland, van Oldenbarneveltstraat 24

Nieuw-Beijerland, Kerkstraat 33

's-gravendeel, Damaststraat 28

Royaal vrijstaand woon-/winkelpand (detailhandel) met vele mogelijkheden om wonen en werken gemakkelijk te combineren.

's-gravendeel, Onder de molen 34

Numansdorp, Einsteinstraat 47

Maasdam, Dorpsstraat 48

Maasdam, Resenburgh 17

Nieuw-Beijerland, Dreef 55

Mijnsheerenland, Maasweg 4

's-gravendeel, Anjerstraat 42

Vraagprijs: ,= k.k.

Bijzonder, beeldbepalend, karakteristiek vrijstaand woonhuis met prachtige tuin, gelegen in het centrum van het dorp op een perceel groot m².

s-gravendeel, Graaflandweg 28

Oud-Beijerland, B. Franklinstraat 14

's-gravendeel, Bolkafstraat 14

Vraagprijs: ,= k.k.

's-gravendeel, Singel 4

Puttershoek, Valeriaan 41

's-gravendeel, Plaszoom 3

Strijen, Hilsondusstraat 115

Transcriptie:

Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Bevershoekstraat 67 Vrijstaand woonhuis met grote aanbouw over twee verdiepingen voorzien van liftinstallatie. Gelegen op mooie locatie aan de rand van het dorp. Vraagprijs: 325.000,= k.k. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend, deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod.

Vrijstaand woonhuis met grote aanbouw over twee verdiepingen, voorzien van liftinstallatie. Gelegen op mooie locatie aan de rand van het dorp op een perceel van 563 m² eigen grond. De woning is gebouwd in 1972 en in 2005 aanzienlijk vergroot door middel van een aanbouw en dakopbouw aan de achterkant. Deze aanbouw is voorzien van een aparte entree en is daarom voor meerdere doeleinden geschikt, zoals bijvoorbeeld voor het uitoefenen van bepaalde beroepen aan huis, mantelzorg of aanleunwoning, of voortzetting van het huidige gebruik als biljartruimte. De woning kenmerkt zich door de volgende indeling: entree, ruime hal met garderobe en toiletruimte. L-vormige woonkamer met deur naar de tuin en gezellige (gas)kachel. Een toog verbindt de woonkamer met de open keuken, die is voorzien van een nette wandopstelling met inbouwapparatuur. De begane grondvloer is afgewerkt met een natuurstenen vloer en voorzien van vloerverwarming. Via de keuken wordt een grote inpandige berging bereikt, voorzien van diverse vaste kasten, water, aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Deze ruimte is afgewerkt met plavuizen. Alternatief gebruik van deze ruimte is gezien de grootte ook mogelijk. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer (voorheen twee) met balkon en een inloopkast. De badkamer is ingericht met een ligbad, douchecabine en vaste wastafel. Een tussenruimte (voormalige slaapkamer) is nu in gebruik als kitchenette t.b.v. de hobbyruimte. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en een klein werkkamertje. De hobbyruimte (1 e verd.) is groot en wordt gebruikt als biljartruimte met bar. Achter de gesloten ruimte bevindt zich een hal met een moderne toiletruimte, een urinoir, de lift en het trappenhuis. Op de begane grond is nog een aparte berging beschikbaar. Het geheel wordt centraal verwarmd (Vaillant combi-ketel 2004), waarbij de hobbyruimte apart regelbaar is. Achter de woonkamer ligt een beschut terras. Ook is er een tuin op het achtererf, waarop o.a. een berging en een eenvoudige carport staan. Een indruk van dit bijzondere object is eigenlijk alleen mogelijk door middel van een bezichtiging. U bent hiervoor van harte welkom, na afspraak met de makelaar.

Kadastrale gegevens: Gemeente s-gravendeel, sectie F nummer 4163, groot 5 are en 63 centiare. Maatvoering (indicatief): woonkamer : circa 30 m² keuken : 1.85 x 4.00 berging : 6.30/7.90 x 4.65 incl. kastenwand berging 2 : circa 5 m² Verdieping slaapkamer (voorheen 2): 3.40/4.40 x 6.00 badkamer : 1.95 x 3.16 kitchenette : 2.15 x 2.05 hobbyruimte : 8.00 x 6.10 Tweede verdieping slaapkamer : 4.17 x 3.50 slaapkamer : 2.91 x 2.06 werkkamer : 2.35 x 2.19 (incl. dakkapel) vliering boven hobby : p.m. Inhoud totaal : circa 770 m³ Gebruiksoppervlakte : totaal circa 230 m² Bijzonderheden: Geen EPA label Oplevering: In overleg tuin achterzijde

AANDACHTSPUNTEN Wanneer u een woning gaat kopen, komt er veel op u af. Hieronder treft u een aantal zaken waarmee u te maken kunt krijgen. Met deze uitleg wordt het traject van koop en verkoop voor u duidelijker en weet u hoe de werkwijze van ons kantoor is. Bezichtiging Alleen via afspraak met MarQuis Makelaars & Taxateurs B.V. kan een woning bezichtigd worden. Dit kan niet op dezelfde dag dat de afspraak gemaakt wordt. Bezichtigingen vinden bij voorkeur overdag plaats, zodat de woning bij daglicht kan worden bekeken. Nadien kunt u via de makelaar uw reactie geven. Ook als u geen nadere belangstelling heeft voor de woning, is het fijn als u dat even laat weten. Bedenk dat de verkoper ook benieuwd is naar uw reactie! Uitbrengen van een bod op een woning Wanneer u na een bezichtiging interesse heeft voor de woning en u wilt hiermee verder, dan zal er over een aantal zaken overeenstemming moeten worden bereikt, zoals de prijs, de opleveringsdatum en eventuele andere voorwaarden (zoals een financieringsvoorbehoud). Alles begint met het door u uitbrengen van een bod, waarin deze zaken worden genoemd. Dit bod brengt u telefonisch, schriftelijk of persoonlijk uit aan ons kantoor. Overeenstemming Is er mondelinge overeenstemming, dan zullen de gemaakte afspraken zo snel mogelijk worden vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst, volgens het model van de NVM. Let wel, de overeenkomst is pas een feit als deze is ondertekend door alle partijen. Bedenktijd De koper heeft 3 dagen bedenktijd vanaf het moment dat er een afschrift is overhandigd van de koopovereenkomst die door alle partijen is ondertekend. Voorbehoud financiering Het is gebruikelijk dat ten behoeve van de koper een ontbindende voorwaarde wordt opgenomen voor het niet verkrijgen van voldoende hypothecaire financiering. Deze clausule is vier weken geldig. In deze periode is het dus van belang dat de koper weet of de koopsom en de kosten koper te financieren zijn. Bij ontbinding van de koopovereenkomst binnen vier weken, dient de koper een schriftelijke afwijzing van minimaal twee verschillende financiële instellingen te kunnen overleggen. Vindt de ontbinding onterecht, of na vier weken plaats, dan is er een boete van 10% van de koopsom verschuldigd. Financieel advies Bijna alle kopers hebben een hypotheek nodig voor het kopen van een woning. Het is verstandig om van te voren advies in te winnen over de hoogte van een hypotheek en de diverse hypotheekvormen. Ook voor een verkoper is het belangrijk om te weten, dat de financiering van de koper in goede handen is, immers, als een koop ontbonden moet worden op grond van het voorbehoud, is dat voor alle partijen een teleurstelling. MarQuis Makelaars & Taxateurs B.V. brengt u graag in contact met deskundige adviseurs. Waarborgsom Bij het sluiten van de koopovereenkomst verplicht koper zich tot het stellen van een bankgarantie of waarborgsom. De bankgarantie of waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Omdat het om flinke bedragen gaat, wordt de bankgarantie doorgaans op verzoek van de koper verzorgd door de instelling waar de hypotheek wordt afgesloten. Notariskeuze De notariskosten maken onderdeel uit van de kosten koper. Om deze reden mag de koper de notaris kiezen. Deze keuze dient bekend te zijn bij het tekenen van de koopovereenkomst, omdat deze na ondertekening naar de notaris wordt opgestuurd. Oplevering Op de afgesproken dag van de eigendomsoverdracht, zal voorafgaand aan het bezoek bij de notaris, de woning geïnspecteerd worden. Hierbij zijn zowel de koper als de verkoper aanwezig. Ook zullen tijdens deze inspectie de standen t.b.v. gas, elektra en water worden opgenomen. Verstrekte informatie De informatie die is opgenomen in de brochure is met zorg samengesteld. Voor het verzamelen van de gegevens is MarQuis Makelaars & Taxateurs B.V. in belangrijke mate afhankelijk van derden. Voor de juistheid hiervan wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt. De opgegeven maten zijn circa maten. Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor. 078 673 7244 of marquis@marquis.nl Wij zijn geopend op maandag vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur.