Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl



Vergelijkbare documenten
TE KOOP: Fontijnehof BM Krimpen aan den IJssel K.K. Moderne hoekwoning

Een huis kopen in de 21 e eeuw


slim kopen, slim verkopen

Vraagprijs ,-- k.k.

Roermond Dirksbergerweg

Koopsom ,-- v.o.n.

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Biedingsformulier project de Beukels

Gungarantieprijs k.k.

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg te Neede)

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim m2 grond.

Ittervoort. Sleestraat 16

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster

Veilig, vertrouwd & transparant

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Nieuwbouw 2 Royale bouwkavels: Korteraarseweg 138 Ter Aar. Koopprijs vanaf ,-- K.K. info@goedhartvastgoed.nl

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I:

Vraagprijs ,-- k.k.

HAELEN. Prijs op aanvraag HOUTRUSTLAAN

Echt Pepinusbrug (bouwkavel)

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Maaseik Heirweg 63. Algemeen: Indeling: Begane grond:

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Koopprijs ,-- k.k.

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen

Vraagprijs ,-- k.k.

Molenstraat 32 te Farmsum

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht

Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten

Vraagprijs ,-- k.k.

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda

Vraagprijs ,-- k.k.

Informatiebrochure. Huis kopen

Vraagprijs ,-- k.k. Huurprijs ,-- per jaar

Vraagprijs ,-- k.k.

NEER. Huurprijs vanaf 333,-- per maand excl. BTW HELDENSEWEG 25

BIEDEN & ONDERHANDELEN E-BOOK BIEDEN & ONDERHANDELEN. E-book

Vraagprijs ,-- k.k.

Staat uw nieuwe woning aan de Bongerdskamp 8 in Voorst?

STATIONSSTRAAT 6 OUDELANDE

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR

Vraagprijs ,-- k.k.

Echt Thaalpad 131 INDELING: SOUTERRAIN: Berging en overdekte parkeerplaats. BEGANE GROND: Gezamenlijke entree. Lift.

Simpelveld Waalbroek 3

Manger Catsperk 14 Drachten

Vraagprijs ,-- k.k.

Roermond Prinses Beatrixstraat 31

Beesel Sint Jorisstraat 56-58

Berkenlaan 119 Zutphen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

Vraagprijs ,-- k.k.

WitteWoning Makelaars

Melick Heinsbergerweg 6

Montfort. Zandstraat 44

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

Vraagprijs ,-- k.k.

Hoge Stelle 26 te 4339 AR Nieuw- en Sint Joosland

Maasbracht Echterstraat 90

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

TE HUUR ROERMOND. Prijs op aanvraag. Hamstraat 1. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond. Postadres: Postbus 320, 6040 AH Roermond

Maasbracht Hagenaarpark 25

Roermond. Heinsbergerweg 1 Herkenbosscherweg 2

Heythuysen Koppelstraat 13

Huurprijs 890,-- per maand

Roermond Arlo 75 ZEVENDE VERDIEPING

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel

Stevensweert Porta Isola 183

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

TE HUUR ROGGEL. 600,- /maand. Burgemeester Gubbelsstr 14. AB & P Vaassen Bezoekadres: Roersingel 6, 6041 KX Roermond

Bovenwoning Bruynssteeg LT Deventer

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang

TE KOOP PERCEEL GROND

Edzemaheerd 13 Groningen

Oelerweg 187 Hengelo

Vraagprijs ,-- k.k.


TE HUUR NEDERWEERT AB & P Vaassen

Linne. Op het Kuilken 27

Wierren 9, 9217 VZ Nijega

Martinetsingel 62 te Zutphen

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom

WitteWoning Makelaars

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Transcriptie:

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl

Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden.......... 5 Veel Gestelde Vragen............6 Over Systeem Makelaardij.......8

Veiling Regels - Hoe Het Werkt Bieden is helemaal vrijblijvend. We willen u graag de kans geven om betrokken te raken bij het bieden zodat u voor uzelf kunt beslissen of u verder gaat met dit huis of niet. U hoeft niet vooraf gekwalificeerd te zijn door een hypotheekadviseur. Na het invullen van het contactformulier zit u ook nergens aan vast. U kunt altijd uw bod terugtrekken. Ook is er nog de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na het ondertekenen van het koopcontract. Voor u als bieder is er dus geen risico. Ook is ons kantoor, Systeem Makelaardij, aangesloten bij de NVM. Voor u een verzekering dat we voldoen aan de hoogste eisen in ons vakgebied. Wanneer u het formulier invult en aan de open huis host geeft wordt u maandagavond teruggebeld voor de biedingsronde. Zo werkt de biedingsronde Op maandagavond wordt iedereen gebeld die het contactformulier heeft ingevuld. Er wordt begonnen met bellen om 19:00. Het komt voor dat er meerdere open huizen in 1 weekend plaatsvinden en dat er veel telefoontjes moeten worden gedaan. U wordt normaal gezien gebeld tussen 19:00 en 20:00. Wanneer u wordt gebeld vertellen we u: 1. Hoeveel biedingen er zijn geweest 2. Wat het hoogste bod is op dat moment. Vervolgens vragen we u om een keuze te maken uit een van de volgende mogelijkheden: 1. Verhoog uw bod met tenminste 1000 boven het op dat moment hoogste bod om mee te blijven doen 2. Blijf bij uw huidige bod 3. Stap uit het biedingproces. Dit proces wordt herhaald tot er 1 bieder overblijft die het hoogste/beste bod doet op het huis. Op dinsdag wordt het hoogste bod voorgelegd aan de opdrachtgever ter gunning. Mocht de beste bieder niet voldoen aan de vereisten voor het kopen van een huis (meestal duidelijk na kwalificatie door hypotheekadviseur) dan zal de woningonmiddellijk worden aangeboden aan de op één na beste bieder voor zijn/haar laatste bod.

Veiling Regels - Hoe Het Werkt Het biedingproces is open. We vertellen elke bieder wat het hoogste bod is op dat moment. Alles verloopt transparant. Voor uw zekerheid kan de winnende bieder het gehele biedingproces achteraf inzien om zich ervan te vergewissen dat alles eerlijk is verlopen. Elke bieder zal de kans krijgen om het hoogste bod te overtreffen tot hij/zij de hoogste en beste bieder is. De verkoper heeft volledige bevoegdheid om voor zichzelf te bepalen wat het beste bod is. Dit betekent dat de uiteindelijke keuze altijd ligt bij de verkoper. Bieding Regels De verkoper heeft een minimumprijs vastgesteld. Deze minimumprijs is niet openbaar en de keus ligt bij de verkoper om biedingen te accepteren of af te wijzen die boven of onder de minimumprijs liggen. De minimumprijs is niet bekend bij de Open Huis host. De biedingen die worden gedaan bij de open huis zijn niet juridisch bindend en kunnen altijd worden teruggetrokken. Nadat de laatste biedingronde is afgelopen zal degene met het hoogste en beste bod worden bepaald en zal diegene gebeld worden met de mededeling dat zijn/haar bod het beste bod is. In sommige gevallen kan direct worden gezegd of het bod akkoord is, in andere gevallen kan dit langer in beslag nemen (vaak het geval als het huis in behandeling is of wordt verkocht in opdracht van een bank). De hoogste bieder zal vervolgens een koopovereenkomst volgens NVM model en volgens normaal geldende voorwaarden en condities. Dit traject verloopt exact hetzelfde als bij de koop van elk ander huis. Alleen de wijze van onderhandelen is verschillend.

Verkoop Voorwaarden KOOPOVEREENKOMST: Na het Open Huis zal een voorlopig koopcontract worden opgesteld tussen de winnende bieder en de woningeigenaar. Partijen streven ernaar om dit zo snel mogelijk te laten plaatsvinden, waarbij rekening wordt gehouden met een redelijke termijn om alles te kunnen controleren. Voor het koopcontract hanteren we het NVM model. Wanneer de koopovereenkomst niet binnen afzienbare tijd kan worden opgemaakt dan behoudt de verkoper het recht om de woning aan te bieden aan de eerstvolgende hoogste bieder. Dit om vertraging van het verkoopproces te voorkomen. FINANCIELE KWALIFICATIE: Om vertraging en teleurstelling te voorkomen wordt de hoogste bieder gekwalificeerd door een onafhankelijke financieel adviseur. Als bieder heeft u uiteraard het recht om de hypotheek af te sluiten bij elke aanbieder. In het koopcontract komt, tenzij anders overeengekomen, een standaard ontbindingsvoorwaarde voor financiering voor de duur van 5 weken. In bijzondere gevallen kan deze termijn worden verlengd. Mocht blijken dat de winnende bieder de financiering niet rond kan krijgen dan wordt de woning aangeboden aan de eerstvolgende beste bieder. KOSTEN KOPER: De prijs is kosten koper. Dit zal ook in de koopovereenkomst worden opgenomen. VERKOOP INFORMATIE: Eigenaren hebben het recht om biedingen af te slaan of een bod te accepteren dat niet het hoogste bod is.

Veel Geste Hieronder vindt u een aantal veel vo 1. Als ik een bod doe voor de 'vanaf prijs', krijg ik dan de woning? Nee. Het hoogste bod wordt voorgelegd aan de verkoper. In sommige gevallen is dit een particulier, in andere gevallen een bank. De vanaf prijs wordt vastgesteld om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om het huis te zien en te zeggen wat zij het waard vinden. Het is niet de minimumprijs die behaald dient te worden. 2. Als ik een bod doe zijn jullie toch verplicht om dit eerst met mij af te ronden? Als wij in onderhandeling zouden gaan met een kandidaat dan zijn we verplicht het eerst af te wikkelen met deze kandidaat alvorens verder te gaan met een volgende. Een onderhandeling start echter pas als de verkopende partij een tegenbod doet. Bij deze verkoopmethode worden alle bieders op maandagavond gebeld om tot het beste bod te komen voor het huis, zonder dat de eigenaar hierop reageert. Er ontstaat dan ook geen onderhandeling in de traditionele zin. Op dinsdag wordt het bod gecommuniceerd met de opdrachtgever. Deze zal ervoor kiezen om de woning te gunnen of niet. 3. Waarom is de vanaf prijs zo laag in verhouding met de waarde? Is er iets mis met deze woningen? De vanaf prijs is laag om de drempel laag te houden. We willen zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de woning te bekijken en te bieden wat de woning volgens hen waard is. Er is dus niks mis met deze huizen, de eigenaren zijn gewoon gemotiveerd om te verkopen. We proberen bij het Open Huis zoveel mogelijk informatie op papier over het huis te verstrekken, zodat u voor uzelf kunt nagaan wat de feiten zijn over een huis. 4. Hoe weet ik of die waarde die jullie opschrijven ook echt de waarde is? Bij een Open Huis proberen we zoveel mogelijk externe informatie te voegen. Vaak gebeurt dit met een digitaal taxatierapport. Dit is een rapport dat taxateurs gebruiken om te kijken of de waarde die zij vaststellen wel correct is, een zogenaamd validatie rapport. We weten dat de huizen die we met dit systeem verkopen vaak gunstiger gekocht kunnen worden dan vergelijkbare huizen. Daarom willen we zoveel mogelijk gegevens en informatie verstrekken, zodat u als koper de beste beslissing kunt maken.

lde Vragen orkomende vragen over dit systeem. 5. Hoe weet ik of het bieden wel eerlijk verloopt? Jullie kunnen toch ook zomaar wat zeggen? De winnende bieder krijgt de kans om het hele verloop van het biedingproces te zien. Zo is het altijd eenvoudig na te gaan of het allemaal eerlijk is verlopen en of er geen spookkandidaten zijn ingezet. 6. Is dit hetzelfde als een executieveiling? Nee. Bij een veiling zoals die wordt gedaan bij executieverkopen heeft u als koper bijna geen bescherming. Bij deze manier van een woning kopen heeft u dezelfde beschermingen als dat u een woning koopt die op de 'traditionele' manier wordt verkocht. 7. Zit ik gelijk vast aan mijn bod als ik dit doe? Biedingen worden pas juridisch bindend als er een voorlopig koopcontract is opgesteld. Het koopcontract is het standaard contract dat wordt gebruikt voor woningverkoop. Dit houdt in dat u uw bod kunt doen onder voorbehoud van financiering, zodat u de tijd heeft om uw hypotheek te regelen. 8. Ik ben verhinderd voor het Open Huis. Kan ik toch een bod uitbrengen? Alleen mensen die de woning hebben bezocht kunnen een bod uitbrengen. 'Anonieme' biedingen worden niet geaccepteerd. Als u echt verhinderd bent voor de beide dagen dat er Open Huis is, bel dan één van onze makelaars om te kijken of u de woning op een ander tijdstip kunt bezichtigen voor het Open Huis. We kunnen echter niet garanderen dat dit lukt, omdat er veel tijd gaat zitten in de promotie voor onze klanten en de organisatie van deze Open Huizen. 9. Kan ik een bouwkundige keuring laten doen? Ja, u kunt altijd een bouwkundige keuring laten doen.

Over Systeem Makelaardij Systeem Makelaardij is een kantoor dat zich specialiseert in dossiers waar een tandje extra voor nodig is. We werken met gemotiveerde eigenaar in situaties waar andere makela rskantoren moeite hebben om resultaat te boeken. Met de gehanteerde formule kunnen huizen snel worden verkocht. In tegenstelling tot executieveilingen is dit proces bij uitstek geschikt voor consumenten. Daarnaast is er volledige openheid en transparantie over de gang van zaken. Systeem Makelaardij is een NVM kantoor. We werken zowel met particulieren als met vrijwel elke grote bank in Nederland. Verkopers hebben op deze manier nog de kans om een woning te verkopen op de reguliere markt en om gedwongen verkoop te voorkomen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht. De formule wordt landelijk gebruikt. Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl