Lied 1: Dat moet iets wonderlijks zijn



Vergelijkbare documenten
Hé, hallo Tekst en muziek: Lydia Zimmer 2012 Celmar Music

In Betlehem moet je zijn!

IN DE DIEPTE TOCH OP EEN HOOGTE!

Preek n.a.v. Gen 11:27-12:9

Openbaring 12 Kerstfeest vanuit hemels perspectief

Lopen over water (Geloven met Petrus 2)

Verlangen naar verandering!? (1) Ooh, wat mooi! De hoopvolle belofte van 2 Korintiërs 3:18. ds. Jos Douma, Fonteinkerk Haarlem

Een kind er Waldenzen B. Florijn

1. God heeft de wereld geschapen.

Thema voor het huisbezoekseizoen Gods Liefde & Trouw. Gereformeerde Kerk vrijgemaakt te Pijnacker - Nootdorp. September 2003 Blz.

Jaarthema 2015: Deel je vreugde!

DE UITTOCHT UIT EGYPTE

Een koning als geen ander!

DBO 10 Zondag 8 maart Klaagliederen. Inleiding

Het bi!ere kruid. Naam: Paul Rustenhoven Klas: 3GTL1 Inlever datum : Titel: Het bittere kruid Schrijver: Margo Minco. Blz.

Welkom in deze kinderdienst Het thema van de dienst is: WAUW!

De HEER is mijn herder Meditaties over Psalm 23. Jos Douma

God heeft de wereld geschapen

Die Mij gezien heeft, die heeft den Vader gezien.

Ariella is dood, zegt Zilvermaan hard. Zij is vermoord door de orken van Zod. Ik wil wraak. Breng me zijn hoofd! Beloof het! Pip knikt.


Zendingsverhaal Een volk dat in het donker wandelt

En Jezus zeide: Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat zij doen.

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen

Te vroeg geboren... *****

Wie ik ben in Christus

Op reis met tante Felicia

Schaduwen van de Neanderthaler

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Transcriptie:

Lied 1: Dat moet iets wonderlijks zijn Ik keek de hemel langs precies als elke nacht, de sterren op een rij, de maan die aldoor lacht. Toen, plotseling een licht van ongekende pracht, een ster van grote klasse, en weet je wat ik dacht? Refrein: Dat moet iets wonderlijks zijn, dat moet een wonderlijk wonder zijn, dat moet een wonder boven wonder wezen, dat moet uitzonderlijk zijn. (2x) Ik keek mijn ogen uit, een schitterend gezicht, zo anders dan normaal, zo helder en zo licht. Ik zocht en zocht en zocht, Wie had dit ooit gezien? Is er een kind geboren, een koning heel misschien? Refrein (3x): Dat moet iets wonderlijks zijn, dat moet een wonderlijk wonder zijn, dat moet een wonder boven wonder wezen, dat moet uitzonderlijk zijn. (2x)

Lied 2:?, want wie zoekt, die vindt. Want wie zoekt, die vindt! Ga je mee op reis? Wie weet lang en ver. Ga je mee op reis? Kijk, daar is de ster! Ga je mee op reis? Wie weet lang en ver, kijk daar is de ster! We hebben die ster, daar in het westen gezien. De mooiste van de mooiste, de lichtste bovendien. Er is een kind geboren, een kind als nooit tevoren. Een heel bijzonder koningskind misschien Lalalala..., want wie zoekt, die vindt. Want wie zoekt, die vindt! (2x) Want wie zoekt.die vindt!

Lied 3: Dag Koning Herodes Wijzen: Dag, koning Herodes we maakten een reis. We zoeken een kindje hier in uw paleis. We zoeken een koning, we zagen z n ster. We willen hem eren, daarom komen we van ver. Herodes: Een kindje, een koning? Er is er maar één, en dát is Herodes, dat weet iedereen! Bediende en paleiswacht: Een kindje, een koning? Er is er maar één, en dát is Herodes, dat weet iedereen! Wijzen: Nee, koning Herodes, dat kind is nog klein. Maar straks zal het zeker de machtigste zijn. We hebben z n ster aan de hemel gezien. Die ster was zo anders en zo helder bovendien. Herodes: Wat hoor ik? Een koning, nog groter dan ik? M n hart bonst van binnen, ik schrik en ik schrik! Ik weet van geen kindje, dit is een abuis! De enige koning ben ík hier in huis! Bediende en paleiswacht: Hij weet van geen kindje, dit is een abuis! De enige koning is híj hier in huis! Wijzen: Maar koning Herodes, wie weet er dan raad? Is hier dan geen wijze, die weet hoe het staat? Die ster aan de hemel is meer dan een ster. Waar is nu het kindje, daarom komen we van ver, ver, ver.

Lied 4: Voor u een vraag Voor u een vraag, voor ons een weet het staat in Micha de profeet van a tot z beschreven de plek zelfs aangegeven Bethlehem! voor u een vraag, voor ons een weet, ja, Micha noemde heel concreet al tijden van te voren waar Hij moet zijn geboren Bethlehem! Bethlehem, die kleine stad Bethlehem in Juda Bethlehem, weet u dat! het is de stad waar de Koning komt stad waar de Koning komt voor ons geen vraag, het is een weet het woord van God is up-to-date wie oren heeft, die hore de Heiland is geboren, Halleluja! Neuriën of noe-noe zingen

Lied 5: Zijn naam is Jezus Zijn naam is Jezus Jezus is zijn naam. Hij is de Redder die God aan de wereld geeft dat wie in Hem gelooft voor eeuwig leeft. Zijn naam is Jezus. Zijn naam is Jezus Jezus is zijn naam. Hij is de Redder die God aan de wereld geeft dat wie in Hem gelooft voor eeuwig leeft. Zijn naam is Jezus. Voor dit kleine kindje Buigen wij ons neer. Hij is de Messias, Hij is onze Heer, Hij is de Messias, Hij is onze Heer. Zijn naam is Jezus Jezus is zijn naam. Hij is de Redder die God aan de wereld geeft dat wie in Hem gelooft voor eeuwig leeft. Zijn naam is Jezus.

Lied 6: God zal met u/ons zijn Refrein 1 God zal met u zijn, God is Immanuël, de god van Israel. Refrein 2 God is Immanuël, de god van Israel. Ver weg van het Kindje, ver weg overal. Weet je dat die Koning bij ons blijven zal? Ver weg in het oosten, Waar wij gaan of staan, Hij zal bij ons blijven, Jezus is Zijn naam. Refrein 2 God is Immanuël, de God van Israel. Jezus is de Koning, Hij is nu nog klein. Straks zal Hij de Redder van de wereld zijn. Ver weg in het oosten, Waar wij gaan of staan, Hij is onze Koning, Hij kent onze naam. Refrein 2 zingen we 3x.