Werkjaar April juni

Vergelijkbare documenten
CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

Werkjaar September December

CHIRO LAAT MA-ROLLEN BOEKJE SEPTEMBER DECEMBER DIT BOEKJE IS VAN.

Boekje januari-februari-maart

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

Sikamberke September 2010

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Chirokrantje Maart - April - Mei

BOEKJE MAART 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

ALGEMEEN NIEUWS. Dag iedereen, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen.

Divoke januari februari 2014

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK!

Divoke januari februari 2014

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

Paashopsadeke

De Eurefantokrant. Januari 2019

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s,

Hutsepotje April 2018

Sikamberke. Januari 2013

We verwachten IEDEREEN om 8u45 aan de bushalte van de moretuslei! De bus vertrekt zonder pardon om 9 uur!

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s,

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

Liefste chirovrienden,

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

Stelt voor: 7 e jaargang Driejaarlijkse uitgave Maart 2015

Enthousiast Mei en Juni

Het einde van het jaar komt in zicht Tijd om stil te staan bij jezelf en de mensen om je heen Wat was jouw mooiste moment dit jaar?

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Liefste chirovrienden,

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Januari Een nieuwe start Een nieuw begin 2019 lacht je tegemoet Maak er een fijn jaar van!

KKOSSERKE. september - oktober

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Sikamberke Januari 2018

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Aan alle jarigen een dikke proficiat! Ook een dikke proficiat aan alle biekes en kwiks die hun communie doen/ hebben gedaan. Hiep hoi!

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Enthousiast september

Beste leden en ouders,

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

Seintoren Kapoenen

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Beste ouders en liefste leden,

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

Algemeen nieuws Januari

ALGEMEEN NIEUWS. Je krijgt een strookje mee voor de betaling via overschrijving van het kampgeld. De kip mag cash betaald worden op 1 augustus zelf.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Beste ketten en ouders,

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg.

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

ALGEMEEN NIEUWS heel veel succes chirokamp zondag 31 juli tot woensdag 10 augustus inschrijvingen

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

Hoi! Als je een beetje verder bladert in de flits, kan je lezen wat er gebeurd is. Of weet je het al? Greetz, De leidsters van de Sus!

Wij wensen jullie voor de laatste dagen van het jaar Veel gezelligheid met elkaar. Voor de 365 dagen die dan volgen Veel plezier en weinig zorgen.

Februari 2015 Chiro Hofstade

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Algemeen Nieuws Januari

Lieve chiromeisjes, De leidsters komen rond of geven jullie een kampcontact om jullie in te schrijven eind juni (vanaf midden tot eind juni).

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Chiro Bloemendaal. Programma 3 : April Juni

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Beste ouders en leden,

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

Paashopsadeke

Liefste leden, ouders en vzw ers

EN VERGEET NIET Een zondag zonder Chiro, is een zondag niet geleefd!

Chirokriebel D E C E M B E R

Februari-Maart-April

Beste Chirovrienden, Ton

Maart. De lente komt eraan!

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

3 de trimester

Beste leden, ouders en sympathisanten

Pagadders. Beste pagadders

Zaterdag 20 oktober 2018 spookt het bij Chiro Sus. Speelcubbers en Kwikken worden op de Chiro verwacht om 18u en hun activiteit eindigt om 20u.

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

DIVOKE September Oktober 2014

CHIROWIETJE 2e trimester

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Kabouters 3 februari 11 mei

PAASSNUFFEL. Chiro De Kaproenen

Sikamberke April 2013

groepstijdschrift chiro sus jaargang v.u. nele de paepe en désirée wagenaar verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus chiro

ALGEMEEN NIEUWS. Natuurlijk willen wij ook de jarigen van deze maand een super gelukkige verjaardag toewensen!

Transcriptie:

Werkjaar 2015-2016 April juni Dit boekje is van

Lieve chiromeiden en ouders, Hier zijn we alweer met ons laatste boekje van dit chirojaar Ohhhh Wij willen jullie alvast vertellen dat wij er ook dit jaar opnieuw heel wat toffe maanden hebben opzitten! Maar he, niet getreurd We zullen ook deze laatste maanden nog heel wat super-de-wuper-mega-fantastico momenten beleven!! Dit jaar hebben wij voor het eerst sinds lange tijd opnieuw onze Bonte-Boere-Biere avond georganiseerd! Echte stutjes met espe, wat moet een mens nog meer hebben? Het was een werkelijk succes en zoals ze altijd zeggen Tradities moeten in ere worden gehouden Sooooooo, see you next year!! In het weekend van 26-27-28 februari gingen wij met onze toffe bende op klein kamp! We hebben ons verschrikkelijk geamuseerd en speelden erop los! Een echt aanrader voor de kleintjes onder jullie, want dit was een goede voorbereiding voor ons groot kamp deze zomer! Jajaaaa save the date, want van 21 tot 31 juli is het weer zover: GROOT KAMP!! Dit jaar trekken wij met z n allen richting Beringen in de provincie Limburg. Houd dus maar goed jullie deurbel in het oog, want vanaf de paasvakantie kunnen jullie de leidsters verwachten voor de inschrijving Nu ga ik toch wel moeten ophouden met vertellen, want ik kan pagina s vol schrijven over alle toffe momenten die ik de laatste jaren in de Chiro heb beleefd en er zullen er uiteraard nog velen volgen! Maar om het zo kort mogelijk te maken: Chiro, dat is mijn 2 e thuis! Chiro, dat is niet voor even, dat is voor t leven! Want als je t mij vraagt: CHIRO De leidingsploeg: Amber, Julie L, Amely, Talitha, Janouk, Lisa, Matilde, Tine, Julie M, Eva VDD, Shana, July, Ona, Fran, Sarah, Sofie, Virginie, Eva VDB, Olivia en Daphne P.S. Vergeet jullie flapjes van Joyvalle- en Appelsientje niet af te geven aan één van ons! Op deze manier kunnen onze gastjes deze zomer genieten van enkele extra glaasjes melk en fruitsap op kamp!

Hey hey hoi hoi, liefste pinkels! Wat is het chirojaar ondertussen alweer voorbijgevlogen Herinneren jullie nog onze heerlijke truffelverkoop, de fantastische vriendjesdag en zeker niet te vergeten ONS FANTASTISCH-MEGA-FORMIDABEL- LEUK WEEKEND? Wat is het toch allemaal snel gegaan hé, maar niet getreurd, het is nog lang niet gedaan! Er staan nog meer geweldige zaterdagnamiddagen op jullie te wachten en dus nog meer onvergetelijke activiteiten en we hebben ook nog een grootse slotactiviteit voor jullie gepland die jullie voor geen geld zullen willen missen! En, niet te vergeten, ons zomerkamp komt er ook nog aan, een hele week vol chiro, plezier en vriendinnen. Wij kunnen al niet meer wachten, en jullie? Allerliefste groetjes van jullie leidsters Amely, Amber, Julie en Talitha Ps: Hieronder staan enkele leuke raadseltjes, kunnen jullie ze oplossen? Hoe heet de bovenste steen van een huis? Het is grijs en hangt in een boom Wat gaat omhoog als de regen naar beneden komt? Antwoorden: - Een schoorsteen - Een tros olifanten - Een paraplu

Dag lieve speelclubjes, Tot onze grote spijt moeten wij meedelen dat dit al het laatste boekje is van het jaar. Wij vinden dit heel triest nieuws, want dat wil zeggen dat het einde van het werkjaar al in zicht is. Maar wij worden opnieuw heel blij als we denken aan het chirokamp dat dan dichterbij komt!!!!!! Wij hebben een fantastisch weekend met jullie beleefd! Zelf hebben wij ons heel goed geamuseerd en wij kunnen er geen doekjes om winden : JULLIE ZIJN EEN FANTASTISCHE BENDE! Daarom kunnen wij alleen maar onze vingers kruisen en hopen dat jullie allemaal meegaan op zomerkamp, want dan zal het echt een fantastisch kamp worden. En dit komt echt recht uit ons hart (hihi). Oké, het is dan misschien wel het laatste boekje, maar daar hangt nog goed nieuws aan vast: de zon zal er vanaf nu elke keer weer bij zijn op zaterdag! Ze is veel te lang op reis geweest, maar eindelijk is ze terug in België om ons weer geweldig te verwarmen en om ons stralende zaterdagen te bezorgen! Wij zijn alvast bezig met de meest fantastische activiteiten in elkaar te steken zodat jullie nog een zalig laatste deeltje van het werkjaar hebben. Onze chiro-kriebels zijn meer dan ooit aanwezig en wij staan te popelen om er in te vliegen! Wij hopen dat jullie elke zaterdag weer talrijk aanwezig zullen zijn, maar daar twijfelen we niet aan, want opnieuw: JULLIE ZIJN EEN FANTASTISCHE BENDE SPEELCLUBS, DE BESTE! Veel kusjes en knuffels, Jullie leiding Lisa Matilde Julie Tine Janouk

Kwik kwik kwikerie!!!! Ja ja wij zijn het fantastische weekend nog lang niet vergeten. Het was zeer fijn om met jullie al eens te mogen proeven van hoe het is om met deze bende op minikamp te zijn. Eén ding is zeker, het heeft ons NOG meer zin gegeven om samen met jullie op kamp te vertrekken deze zomer. Voor sommigen onder jullie zal het de eerste keer zijn dat we 10 dagen weg zijn, de anderen hebben hier vorig jaar al kunnen van genieten. Het kamp dat is pas over enkele maanden natuurlijk, maar we kunnen er nu al van beginnen dromen. Voor het zo ver is staat er nog van alles te gebeuren. Er zal binnenkort een kinderfeest georganiseerd worden, waar jullie volop kunnen shaken met de heupen. De lente en zomer zit er ook weer aan te komen en dat betekent mooi weer en dus ook buiten ravotten. De laatste Chiromiddag belooft ook nu weer een groot spektakel te worden, maar wat het zal zijn blijft voorlopig nog een verrassing. Dit is dan weeral het einde van het laatste boekje van dit Chirojaar. De tijd is snel voorbij gegaan, maar het nog lang niet gedaan. We maken er samen met jullie nog enkele uitdagende zaterdagnamiddagen van, zo zullen jullie helemaal klaargestoomd zijn voor het grote Chirokamp. Dikke kus en knuffels, jullie leidsters Ona, July, Eva en Shana

Tiptiptiptippertjeeeeeees, Taaie tantes Ijverig Plezant Positieve ingesteldheid Enthousiast Relaxed Schatjes Dit zijn maar enkele woorden die jullie perfect omschrijven! Door weer en wind staan jullie elke zaterdag paraat om het beste uit een spel te halen. Ijverig op zoek naar de overwinning of samenwerken in groep om de top te bereiken. Een echte plezante bende met een bijzondere positieve ingesteldheid! Soms met een wat relaxte houding, andere zaterdagen al roepend en al springend met een vreugdig enthousiasme die wij onmogelijk kunnen tegenhouden. Wij kijken er echt iedere zaterdag naar uit om jullie vrolijke snoetjes terug te zien! Kortom, jullie zijn één voor één echte schatjes!

Hela jij, Blauwe Borisdebevertoptiptien, Helaas pindakaas is het geweldige maar veel te korte Chiroweekend- al voorbij, maar niet getreurd want dit was slechts een voorproefje van wat we nog allemaal zullen meemaken dit jaar! Even op een rijtje zetten wat jullie al uitgestoken hebben: Jullie hebben gelukkig- de tippers versus tiptiens battle gewonnen Jullie hebben de mol gezocht maar niet gevonden Jullie hebben op een grasplein gespeeld waar jullie in principe niet op mogen lopen Jullie hebben tikkertje gespeeld in het donker en gegild zoals de pinkeltjes Jullie hebben de inner-katniss in jullie naar boven gehaald Jullie hebben als schapen van een kudde geluisterd naar jullie herder Jullie hebben veeeeel te veel socla gegeten Jullie hebben het lokaal een nieuw likje verf gegeven Misschien vragen je je stiekem wel af wat we nog allemaal zullen doen van activiteiten gedurende het jaar, maar dit zullen we uiteraard nog niet verklappen moehahahah Om je gigantisch grote zwarte gat vol chirogemis gedurende de week te dichten vind je hieronder nog iets om je mee bezig te houden: Veel liefs van jullie dancingqueen leidsters Eva, Daphne en Olivia xxxxxx

Wanneer worden we in de chiro verwacht? Pinkels Speelclub Kwiks 26 maart Leidingsweekend: Leidingsweekend: Leidingsweekend: 2 april Chiro Chiro Chiro 9 april Chiro Chiro 16 april Chiro Chiro Chiro 23 april Chiro Chiro Chiro 30 april Chiro Chiro Chiro 7 mei Chiro Chiro Chiro 14 mei Chiro Chiro Chiro 21 mei Chiro Chiro Geen Chiro 28 mei Geen Chiro 4 juni Geen Chiro 11 juni Geen Chiro 18 juni Chiro 25 juni Slotactiviteit Slotactiviteit Slotactiviteit Tippers Tiptiens 26 maart Leidingsweekend: Leidingsweekend: 2 april Chiro 9 april Chiro Chiro 16 april Chiro Chiro 23 april Chiro Chiro 30 april Chiro Chiro 7 mei Geen Chiro Chiro 14 mei Chiro Chiro 21 mei Chiro 28 mei Geen Chiro 4 juni Geen Chiro 11 juni Geen Chiro 18 juni Geen Chiro 25 juni Slotactiviteit Slotactiviteit Wij kijken er alvast naar uit om jullie blije gezichtjes iedere zaterdag te zien!