WALNOOTHOF 4 BERGSCHENHOEK

Vergelijkbare documenten
OOSTEINDSEWEG 151A BERGSCHENHOEK

MOERBEIHOF 3 BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK

BERGWEG-ZUID 154 BERGSCHENHOEK

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM

BELCAMPOSTRAAT 61 BERKEL EN RODENRIJS

MOLENLAAN 152 ROTTERDAM

PROMETHEUSSTRAAT 2 ROTTERDAM

BERGLUSTLAAN 65 ROTTERDAM

STADHOUDERSPLEIN 40 ROTTERDAM

BERGSE RECHTER ROTTEKADE 140

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM

OOSTEINDSEPAD 5 BERGSCHENHOEK

KRALINGSE PLASLAAN 82A

DRESDENLAAN 4 ROTTERDAM

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM

SWEELINCKLAAN 6 ROTTERDAM

OVERSCHIESE KLEIWEG 677B

PROFESSOR BOLKLAAN 13

MARNIX GIJSENSTRAAT 38

HEBRONSTRAAT 4A ROTTERDAM

ZUIDBUURT 2 MAASSLUIS

KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM

NACHTEGAALLAAN 7 ROTTERDAM

KLEIWEG 81 ROTTERDAM

JAN DE SNOOSTRAAT 1 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

OUDE BOVENDIJK 208B ROTTERDAM

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL

VERHULSTLAAN 24 ROTTERDAM

THORN PRIKKERLAAN 2 ROTTERDAM

VAN BALLEGOOIJSINGEL 58

WILHELMINALAAN 22 ROTTERDAM

BURGEMEESTER DE VILLENEUVESINGEL 2

MARNIX GIJSENSTRAAT 40

OVERBUURTSEWEG 10 BLEISWIJK

OOSTMAASLAAN 898 ROTTERDAM

DUIZENDSCHOONSTRAAT 31B

MOLENLAAN 15 ROTTERDAM

BERGSE LINKER ROTTEKADE 357

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM

ZILVERGRACHT 56 BERKEL EN RODENRIJS

ADRIANALAAN 23 ROTTERDAM

ADRIAEN VAN DER DOESLAAN 44A

LAMSRUSTLAAN 44 ROTTERDAM

MOZARTLAAN 134 ROTTERDAM

ISMENESTRAAT 52 ROTTERDAM

LINNAEUSHOF 13 ROTTERDAM

HONINGERHOF 19 ROTTERDAM

VALLETTASTRAAT 18 ROTTERDAM

HOYLEDESINGEL 35 ROTTERDAM

PRINS BERNHARDKADE 35A

LAMSRUSTLAAN 323 ROTTERDAM

MAX HAVELAARBURG 75 CAPELLE AAN DEN IJSSEL

MORELSTRAAT 96 ROCKANJE

HATTASINGEL 64 ROTTERDAM

KERSTANT VAN DEN BERGELAAN 8A

BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5

STRAUSSLAAN 26 ROTTERDAM

MARIE VAN EIJSDEN-VINKSTRAAT 81

MEEUWENLAAN 3 ROTTERDAM

LOUISE DE COLIGNYLAAN 38

KORTE HAVEN 1F SCHIEDAM

MEEUWENLAAN 32 ROTTERDAM

CYPRUSLAAN 21 ROTTERDAM

PRINSES MARGRIETLAAN 37A

NIEUWE KERKSTRAAT 22B

MOLENLAAN 74 ROTTERDAM

MOLENLAAN 225 ROTTERDAM

HERTSHOOISTRAAT 1 ROTTERDAM

RINUS TERLOUWSTRAAT 11

KLEIWEG 292 ROTTERDAM

ROTTEKADE 47 BERGSCHENHOEK

GRINDWEG 107 ROTTERDAM

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK

GORDELWEG 212A ROTTERDAM

ROZENLAAN 131B ROTTERDAM

KARMOZIJNBES 56 ROTTERDAM

SCHIEDAMSESINGEL 161A

WESSEL GANSFORTWEG 41

ZILVERGRACHT 75 BERKEL EN RODENRIJS

ZONNEBLOEMSTRAAT 37A

MOLENSTRAAT 35 ROTTERDAM

BERGSE LINKER ROTTEKADE 319

BERGLUSTLAAN 39AB ROTTERDAM

FREERICKSPLAATS 22B ROTTERDAM

SNELLINCKSTRAAT 61 ROTTERDAM

DRESDENLAAN 7 ROTTERDAM

ALEYDA VAN RAEPHORSTLAAN 197

PROVENIERSSINGEL 42 ROTTERDAM

OOSTERKADE 79 ROTTERDAM

ADRIANALAAN 156 ROTTERDAM

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

ABTSREGT 21 DELFT OMSCHRIJVING

BERLIOZLAAN 38 ROTTERDAM

Maasstreek Makelaardij

BERGSE LINKER ROTTEKADE 340

SIKKELKRUID 4 NIEUWERKERK A/D IJSSEL

NIEUWE BINNENWEG 16310

Kerkhoflaan 11 EELDE

Transcriptie:

WALNOOTHOF 4

WALNOOTHOF 4 OMSCHRIJVING Gelegen in de fraaie villawijk De Boomgaard een zeer karakteristiek familiehuis, waar u volledige vrijheid en privacy ervaart. Deze royale villa is gebouwd in markante baksteen in een ontwerp gebaseerd op de Hollandse Stijl en met invloeden van de Amerikaanse architect Franklin Lloyd Wright. Deze stijlvolle en moderne villa kenmerkt zich door prachtige zichtlijnen en een subtiel symmetrisch design. Uitstekend onderhoud, een grote dubbele inpandige garage, apart tuinhuis, doordachte detailleringen en tal van exclusieve extra s zijn slechts enkele voorbeelden van dit werkelijk unieke object zo dicht bij Rotterdam-Hillegersberg. De vrijstaande villa beschikt over acht kamers op een kavel van 1.835 m2. Hoewel de inrichting nu klassiek is, is het huis met andere meubels en/of kleurstellingen om te toveren tot een elegante moderne woning. Het geheel ligt nabij de dorpskern van Bergschenhoek, alwaar de benodigde winkels gesitueerd zijn. Verder in de directe nabijheid zijn (basis)-scholen en recreatievoorzieningen gelegen, evenals de uitvalswegen richting de grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht en het vliegveld Rotterdam The Hague Airport. Indeling begane grond: De entree is te bereiken via een royaal looppad met dubbel hekwerk aan de hofzijde. Hiernaast ligt de oprit naar de garage met afstandsbediening voor de garagedeur. De entree met hoge dubbele deuren gaat over in een royale centrale hal met toegang tot de woonkamer, de tv-kamer, keuken, kantoor, toilet, meterkast en garage. De handgemaakte trap is van een bijzonder ontwerp. De hal heeft veel lichtinval door de openslaande deuren naar de zij tuin. Via openslaande deuren is de tv-kamer te bereiken. Verder ligt er ook aan de hal de representatieve kantoor- /werkkamer, die twee openslaande deuren heeft naar de zij tuin. De ruime woonkamer is te bereiken via, ook hier weer, openslaande deuren die is voorzien van een hout gestookte openhaard met voorbereiding voor gas; een natuurstenen vloer en meerdere openslaande deuren aan beide zijden. Via de woonkamer, maar ook via de ruime hal, is de grote eetkeuken te bereiken. De woonkeuken is voorzien van een modern keukenblok met een werkeiland en diverse apparatuur, zoals inductieplaat, wokpit, hogedruk steamer, quooker, warmwater boiler en een afwasmachine. Aansluitend aan de keuken ligt de bijkeuken met extra werkblad en Amerikaanse koelkast en een achterdeur naar buiten. De tuin is zeer sfeervol aangelegd en heeft diverse zonneterrassen en een vrijstaand stenen tuinhuis met een gedeelte voor fietsen en opslag/of tuinkamer met mogelijkheid voor extra keuken.

WALNOOTHOF 4 Het tuinhuis is voorbereid voor diverse bekabeling voor het vergunningsvrij aanleggen voor een buitenzwembad in de tuin. Het kantoor en de tv kamer zijn zodanig ontworpen dat er naderhand ook een mogelijkheid bestaat om er een slaapkamer en douche/badruimte van te maken. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor een praktijk/kantoor aan huis. Eerste verdieping: Ruime overloop met trappenhuis en vide, een apart modern toilet en de opgang met trap naar de technische ruimte met cv-ketel en luchtbehandelings-systeem op de tweede verdieping Vanaf de overloop zijn de diverse slaapkamers te bereiken. De hoofdslaapkamer op de tuin gericht, heeft een eigen inloop kastruimte en luxe badkamer met dubbele wasbak, stoomdouche en bubbelbad. Vanaf de overloop is ook de 2e badkamer te bereiken met aparte douche en bad. De ruime slaapkamers II, III en IV zijn gesitueerd in de rechter zijvleugel. Slaapkamer V is toegankelijk via de overloop en heeft ook een eigen badkamer gecombineerd met een wasruimte voor wasmachine en droger met handige opvouwplank op ergonomische werkhoogte. Zolder: Is in gebruik als zeer grote bergruimte welke gesitueerd is boven de gehele verdieping. Algemeen: Bouwjaar 2002, woonoppervlakte 465 m², 100 m2 inpandige bergruimte, 36 m2 garage en 23 m2 externe bergruimte, inhoud 1685 m³. Gelegen op 1835 m² eigen grond. Verwarming en warm water door middel van cv-combi ketel en vloerverwarming en op eerste verdieping met design radiatoren. Centraal stofzuigersysteem. In elke ruimte is gebruik gemaakt van inbouw halogeenspots met dimmers. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Automatische beregeningsinstallatie voor de tuin. Centraal stofzuigersysteem Interactief inrichten van de plattegrond Deze plattegrond kunt u vinden op: http://studiobreed.floorplanner.com/walnoothof-4 Via deze link komt u terecht op een interactief platform. Op deze site kunt u eenvoudig de plattegrond inrichten. Hooft & Mooij makelaardij is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis! Hooft & Mooij makelaardij is ook lid van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars. www.rvm.nl Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

WALNOOTHOF 4 KENMERKEN OVERDRACHT Vraagprijs Aangeboden sinds Status Aanvaarding BOUW Soort woonhuis Bouwvorm Bouwjaar Soort dak Specifiek OPPERVLAKTEN EN INHOUD Woonoppervlakte Inhoud Perceel oppervlakte Overige inpandige ruimte INDELING Aantal slaapkamers Aantal badkamers Badkamervoorzieningen Aantal woonlagen ENERGIE Energieklasse Isolatie Verwarming Warm water BUITENRUIMTE Ligging Tuin Achtertuin Ligging tuin BERGRUIMTE Schuur/berging Voorzieningen Aantal Isolatie GARAGE Soort garage Capaciteit Voorzieningen Aantal Isolatie PARKEERGELEGENHEID Faciliteit 1.955.000,- k.k. 12-10-2016 Beschikbaar in overleg villa, vrijstaande woning bestaande bouw 2002 zadeldak, bedekt met pannen niet bekend 465 m² 1685 m³ 1835 m² 100 m² 8 kamers (5 slaapkamers) 2 ligbad, 2 douches, dubbele wastafel, wastafel, toilet 3 niet bekend dubbel glas C.V.-ketel, open haard, vloerverwarming geheel niet bekend in woonwijk, beschutte ligging tuin rondom niet bekend vrijstaand steen niet bekend 1 niet bekend aangebouwd steen 2 auto's met elektrische deur 1 niet bekend openbaar parkeren

LOCATIE WALNOOTHOF 4

PLATTEGROND WALNOOTHOF 4

PLATTEGROND WALNOOTHOF 4

PLATTEGROND WALNOOTHOF 4

PLATTEGROND WALNOOTHOF 4

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Walnoothof 4 2 6100 1 6102 3 Walnoothof 4 6103 Jacob Marislaan 5 Rembrandtlaan 4674 6494 4665 4666 0 m 5 m 25 m 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 28 september 2016 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel A 6103 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR DEZE WONING? Neem contact op via 010-218 88 18 of mail naar info@hooftenmooij.nl Hooft & Mooij Makelaardij Bergse Dorpsstraat 18B 3054 GD Rotterdam T: 010 218 88 18 www.hooftenmooij.nl