Cadence Okki Nokki Record Cleaner. Marco_Lisi schreef op op Thursday 01 00:59:59 GMT+1

Vergelijkbare documenten
PLATENWASSER. Nederlands. 1 maart 2009

Record Cleaning Machine

Mijn ervaringen met de Okki Nokki platenwasmachine. Inleiding

Gebruiksaanwijzing Version V

I y/<; /CjS' Gc:. HANDLEIDING. EXTRA2000 Water- en stofzuiger. Opge/et: bij montage en ingebruikneming de haild/eiding zorgvu/dig na/even!

GEBRUIKSAANWIJZING Cleanfix TW 600 tapijtreiniger

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair

Mijn ervaringen met de Cadence Okki Nokki (28 maart 2005) Inleiding

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC

Gebruikershandleiding

Gebruiksaanwijzing BullDuster

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1

Aroma Perfection System.

INLEIDING. Deze handleiding is bedoeld voor model VAC DYNAMIC van het merk SACH.

Gebruiksaanwijzing HEETWATERAPPARAAT

HANDLEIDING CITRUSPERS CP2N

I-FLUX 200 INLAATSYSTEEM REINIGER VOOR BENZINE- EN DIESELMOTOREN MET EGR KLEP GEBRUIKSAANWIJZING VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing

dan op Wat zit er in de doos? - Scheerapparaat Local guarantee -vouwblad - Worldwide guarantee -vouwblad

De afdekklep en glasplaat reinigen

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Gebruikershandleiding

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing

Geheugenkaarten en optiekaarten verwijderen

Gourmet Recipe Guide & Instructions

NL Volautomatische rijstkoker

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M

Geheugenmodules Gebruikershandleiding

Downloaded from Register your product and get support at HP8319. Gebruiksaanwijzing

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Nostalgieradio MD NL.book Seite 3 Donnerstag, 21. September :22 15

Veiligheidsinstructies Mobiele straalketel Datona

GEBRUIKSAANWIJZING AQUA LASER 2 IN 1 RAAMREINIGER ARTIKEL NUMMER :

GEBRUIKSAANWIJZING FX-500

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Gebruiksaanwijzing. Cleanfix SW 50. Stof-/waterzuiger

Gebruiksaanwijzing. Cleanfix RS 05. Rugstofzuiger

Universele Werklamp GT-AL-02

ClimateBooster Handleiding

HANDLEIDING LEKTRA draadloze stofzuiger op batterijen Type ZKOX0219 (K940CBX)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

Handleiding versie 1.2 NL

Bij het gebruik van elektrische apparaten, moeten de basis voorzorgsmaatregelen altijd opgevolgd worden inclusief de volgende:

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

Montage Handleiding van SignWorld

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

5. Technisch onderhoud en uitbreiden van uw pc

Gebruiks- en montagehandleiding

Instructieboekje TH elektrische terrasstraler

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING

AUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE 1. BELANGRIJK

Digitale bagageweger. nr Lees deze gebruikshandleiding aandachtig door a.u.b., voordat u het apparaat gebruikt! 7

UKS140-8RVA+ Onderbouw koelkast Gebruiksaanwijzing

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager

Hoofdstuk 9 Onderhoud en opslag

Klep van systeemkaart verwijderen

Packard Bell Easy Repair

MINI-WASMACHINE. Cat. Nr.: BEDIENINGSHANDLEIDING

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN

1. Inhoud pagina. 1. Inhoudsopgave Inleiding Toepassingsgebied Het complete systeem Werken met het apparaat 2

Messenslijper - Art.nr Gebruiksaanwijzing

Tijdschakelklok. Bestnr.: (groen) (oranje) (transparant) (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Register your product and get support at HP8696. Gebruiksaanwijzing

Facilitair BV. Pulpmatic Vermaler. Installatie handleiding. QRS Facilitair Randmeer JW Oss. T: E:

Verwijder de aanvoermand. Verwijder de aanvoerschijf, door de Met behulp van de schoonmaakborstel, Drain&Clean afvoersysteem aanwezig is.

Inhoud Veiligheidsadviezen... 4 Ingebruikname... 6 Gebruik... 7

Byzoo Sous Vide Hippo

Belangrijke instructies

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES

Handleiding. Functionele inspectie. Lees altijd de instructies. Max. 150 kg/330 lbs. ReTurn7400. ReTurn7500

GEBRUIKSAANWIJZING Cleanfix TW 300 tapijtreiniger

Tuincontactdoos met piket

Inhoud Inhoud... 1 Veiligheidsinstructies... 1

MODEL NR.:TT-VS6 GEBRUIKSAANWIJZING.

Belangrijke informatie: Veiligheidsvoorschriften: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de lamp gaat installeren of gebruiken.

Gebruiksaanwijzing voor Hoog/laag bed

Transcriptie:

Cadence Okki Nokki Record Cleaner Marco_Lisi schreef op op Thursday 01 January @ 00:59:59 GMT+1 High Fidelity Antwerpen 2005 krijgt de 'persrelease' van de nagelnieuwe Cadence Okki Nokki Record Cleaner. Inderdaad de Cadence Okinoki is eindelijk klaar! Het is uiteindelijk een model geworden met een motor die in 2 richtingen draait en een ingebouwde stofzuiger. Het toestel komt uit het brein van Johan Bezem van AudioClassics en is made in Germany! Verderop verneem je alles over hoe je dit toestel moet gebruiken. De officiële verkoopprijs werd vastgelegd op 325. Doe daar bij 1 liter Clearaudio PureGroove bij aan 42 om je zwarte 'gouden' schijven volledig op te blinken! Tel daarbij nog de verplichte 3 recupel en voor 370 ben je perfect gekuiste vinyl aan het beluisteren. Dit is de werkelijk de beste price/performance investering in een analoge audioset! Inleiding gebruikshandleiding U bent nu de eigenaar van de Cadence Okki Nokki platenwasser. Het zal u voor jaren verzekeren van perfect gereinigde grammofoonplaten indien u de volgende aanwijzingen in deze handleiding opvolgt. De platenwasser is geschikt voor 230Volt AC ~ 50 Hz. Doe voor de veiligheid de netstekker altijd in een geaarde wandcontactdoos! Gebruik het apparaat niet in een vochtige ruimte. Uitpakken Neem na openen de bijgeleverde accessoires uit de kartonnen doos, til daarna met beide handen de platenwasser er aan de kast voorzichtig uit. Bewaar de verpakking voor eventueel later transport.

Til de Okki Nokki nooit op aan het plateau (zie bovenstaande foto)! Bijgeleverde accessoires en losse onderdelen: RVS afzuigarm, platenreinigingborsteltje en randaarde netsnoer 5 meter lengte. Opstellen Plaats de platenwasser op een schoon en droog oppervlak. Verzeker uzelf ervan dat de platenwasser stabiel staat, op een stevige tafel of iets dergelijks. Plaats de platenwasser zodanig, dat het draaiplateau zich op een comfortabele werkhoogte bevindt. Bij het platen wassen dient u er rekening mee te houden dat er altijd enige vloeistof op de tafel / ondergrond kan komen. Leg eventueel een theedoek of iets anders onder de platenwasser, ter bescherming van de ondergrond. Indien u een alcoholhoudend reinigingsmiddel gebruikt, zorg dan voor voldoende ventilatie. RVS afzuigarm Controleer de RVS afzuigarm op onregelmatigheden: de zwarte fluwelen beschermstrookjes vrijwaren van vettigheid, bijvoorbeeld lichaamsvocht van uw vingers. Controleer ook op eventueel stof, vuil en of sporen van beschadiging. Stof en vuil met een droog en schoon borsteltje verwijderen. Plaats de afzuigarm in het daarvoor bestemde afzuigarmhouder rechts vooraan op de platenwasser. Zet de afzuigarm parallel met de zijkant, in de richting van de achterkant van de platenwasser.

Aansluiten Steek het netsnoer eerst in de aansluiting op de achterzijde van de platenwasser, daarna de stekker in de geaarde wandcontactdoos (230V AC~ 50Hz). Beweeg de plateauschakelaar (schakelaar met aanduiding 'MOTOR') omhoog: het plateau draait nu linksom. Herhaal dit met de schakelaar omlaag: het plateau draait nu rechtsom. Enig motorgeluid is vanzelfsprekend. Breng schakelaar terug in horizontale stand: het plateau staat stil. Schakel nu de afzuigmotor (schakelaar met aanduiding 'VACUUM') in: u hoort nu het lawaai van een ouderwetse huishoudstofzuiger. Uw platenwasser werkt en is klaar voor gebruik! Aftapslang Controleer of de aftapslang aan de achterzijde van de platenwasser is afgesloten met het rode dopje. Nooit afzuigen met een niet afgesloten aftapslang! Wasproef Om eventuele storingen te ontdekken die ontstaan zijn gedurende het transport, adviseren wij met klem vooraf een wasproef uit te voeren! Gebruik derhalve voor de eerste keer wassen een grammofoonplaat zonder waarde. Dit om mogelijke ongemakken of zelfs schade aan uw kostbare platen te voorkomen! Platen wassen Controleer of het plateau schoon is, verwijder eventuele onregelmatigheden. Draai de aandrukschroef van de spindel af, leg de plaat op het plateau en zorg ervoor dat deze goed gecentreerd op de as geplaatst is. Draai de aandrukschroef op de spindel aan zodat de plaat niet slipt. Schakel de plateauschakelaar omhoog: het plateau draait linksom. Breng een juiste hoeveelheid reinigingsvloeistof op het groefgedeelte van de plaat. Plaats het platenreinigingborsteltje op de plaat, recht boven een van de steunwieltjes onder het plateau. Verspreid de vloeistof en doe dat net zo lang tot de vloeistof gelijkmatig over de plaat is verdeeld, druk daarna heel lichtjes aan en laat de plaat zo n 3 keer ronddraaien, indien nodig langer. Voorkom het nat worden van het platenlabel: gemorste vloeistof direct verwijderen!

Plaats nu de afzuigarm boven de plaat. De afzuigarm wijst nu naar de spindel, het nokje op het verticale deel van de afzuigarm zit precies boven de daarvoor in de afzuigarmhouder aangebrachte uitsparing. Laat de buis zakken, nokje in de vergrendeling en schakel tegelijkertijd de afzuigmotor in. Zuig in maximaal 2 omwentelingen de vloeistof weg. Schakel afzuigmotor uit en beweeg de afzuigarm tegelijkertijd omhoog. Plaats de afzuigarm weer richting achterzijde van de platenwasser. Herhaal deze handelingen in tegenovergestelde draairichting, dus met rechtsom draaiend plateau. Deze zijde van de plaat is nu schoon en droog. Schroef de aandrukschroef los en herhaal de hele procedure voor de andere zijde van de plaat. Aandachtspunten bij het wassen van platen: Plaats de afzuigarm van U af wanneer u deze niet gebruikt. Plaats het platenreinigingborsteltje altijd recht boven een aandrukwieltje onder het plateau. Gebruik de juiste hoeveelheid vloeistof (op basis van ervaring). Verwijder gemorste vloeistof onmiddellijk. Opslagtank reinigingsvloeistof legen Na het reinigen van maximaal 7 (zeven) grammofoonplaten de gebruikte vloeistof uit het opslagtankje laten lopen. Meer platen wassen zonder het legen van de opslagtank kan leiden tot schade aan het apparaat en heeft verlies van de garantie op het apparaat tot gevolg! Verwijder het rode dopje van de aftapslang en hang deze in een fles of iets dergelijks. Til de platenwasser aan de voorzijde circa 15 cm op. Hou de platenwasser in deze positie tot er geen vloeistof meer uit de aftapslang komt. Plaats het rode dopje terug op de aftapslang.

Tips en waarschuwingen 1. Komt er spontaan vloeistof uit de platenwasser dan bent u te laat met aftappen. Indien dit gebeurt, dient u direct af te tappen zoals hiervoor beschreven. 2. Zuig de grammofoonplaat in nooit meer dan 2 omwentelingen droog. Te lang afzuigen werkt averechts, kan statische elektriciteit opwekken en eventueel ook uw kostbare grammofoonplaat beschadigen. Daar doet u het toch niet voor? Zuig daarom ook nooit een droge plaat af. 3. Schakel altijd eerst de afzuigmotor uit voordat u het plateau stil zet! 4. Controleer regelmatig de fluwelen strips op de afzuigarm op vuil, eventuele slijtage en/of beschadiging. De fluwelen strips gaan ongeveer 200 reinigingen mee, vervang deze tijdig. De strips zijn als setje via Uw dealer verkrijgbaar. 5. Na het reinigen het platenreinigingborsteltje afspoelen onder de hete kraan. 6. U zult merken dat sommige van uw platen die bijvoorbeeld 'nat afgespeeld' zijn, vaker gewassen moeten worden. 7. Gebruik nooit een reinigingsmiddel met meer dan 25% alcohol als bestanddeel. 8. Bij 78 toeren schellakplaten absoluut geen alcohol houdende reinigingsvloeistof gebruiken. 9. Bij het gebruik van een alcoholhoudend wasmiddel, open vuur of brandende rookwaren vermijden. Verdampte alcohol kan explosie gevaarlijk zijn. 10. De bij geleverde afzuigarm is alleen geschikt voor 12 grammofoonplaten. Speciale 7 en 10 afzuigarmen zijn in de nabije toekomst leverbaar. Onderhoud Maak het plateau van de platenwasser van tijd tot tijd schoon met een huishoudstofzuiger. Neem het chassis zo af een toe eens af met een vochtige doek. Vervang tijdig de fluwelen strips op de afzuigarm. Garantievoorwaarden Op de Cadence Okki Nokki platenwasser heeft u 2 jaar garantie. Bewaar uw aankoopbon zorgvuldig, deze bepaald de geldigheidsduur van de garantie. Indien u tijdens het platen wassen meer dan 7 grammofoonplaten wast zonder het opvangreservoir te ledigen, vervalt uw garantie op het apparaat. In geval van vragen, klachten of anderszins, wendt u zich tot uw leverancier/dealer.

Nuttige info Invoerder Cadence Europe Abbenbroekweg 98 3086 GC Rotterdam The Netherlands 0031 104 80 16 92 info@audioclassics.nl www.audioclassics.nl Dealer Technology Factory Francis Wijgaerts Emiel Banningstraat 5 2000 Antwerpen Belgium 03 216 39 34 sales@technologyfactory.be www.technologyfactory.be