Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Vergelijkbare documenten
UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar

INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE

: Melle Jongejan. Zoontje van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Correspondentieadres: Kerkplein 136, 6641 BH Beuningen.

Op dinsdag 18 december is, in de leeftijd van 78 jaar, Maria Geertruida Johanna Hilgersom- Janssen (Riet) overleden. Weduwe van Jan Hilgersom.

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

Het feest van het Hemels Licht!

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen.

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

Infopunt november 2013

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek januari e jaargang, nummer 1

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017


WANDEL- NIEUWS. van Christoffel Nieuws, Op zondagmorgen 23 juli 2017 mocht een deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse

Oudergesprekken Deze week vinden de oudergesprekken voor de groepen 3 t/m 7 plaats.

Nummer 5.

Op weg naar Kerstmis!

Op 12 juli 2018 is Mare Herberigs geboren, dochter van Wendy Janssen en Bas Herberigs. Correspondentieadres: Beekstraat 18, 6071 CC Swalmen

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 8 OPLEIDINGEN

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren.

Han Brinkhof en Jos Plum

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

Veenendaal Rhenen Wageningen

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 23 maart in de Dagkapel 19:00 uur: Eucharistische aanbidding

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Mei 2016

nummer 5 3 november 2016

7 september 2018

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

BINNENVAART KERMIS VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? Christoffel Nieuws : TON VAN BON. In de leeftijd van 58 jaar. De afscheidsplechtigheid

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Volop actie in Hernen en Leur

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via:

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

Jaargang december 2017 nr.13

Woensdag 03 mei Donderdag 04 mei Vrijdag 05 mei Bevrijdingsdag. Alle kinderen vrij.

PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND...

De Binnenloper Sept 2019

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Nieuwsbrief. Oktober Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen

Nieuwsbrief APRIL 2018

Van harte gefeliciteerd!!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

no april 2007

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

ACTIVITEITENOVERZICHT SWOG 2006

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

Mijn laatste nieuwsbrief. Start schooljaar Nieuwsbrief juni

Lam Gods Leiden. februari (-II) Mededelingenblaadje

Transcriptie:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins. MAANDAG 23 NOVEMBER 2015 10.30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 24 NOVEMBER 2015 10.00 uur Cursus Gymnastiek. 14.00 uur Soos met Sinterklaas en dobbelspel. WOENSDAG 25 NOVEMBER 2015 09:00 uur Vergadering werkgroep KVO van T.P.N.-West. 10:30 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 26 NOVEMBER 2015 19:00 uur Voorbereiding op de Carnavalsmis. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 SCHOEN ZETTEN OP HET SCHIPPERSCENTRUM. 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 29 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Aansluitend wachten we samen op de komst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. MAANDAG 30 NOVEMBER 2015 10.30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. 18:30 uur Vergadering K.S.C.C. en Parochie Nijmegen. DINSDAG 1 DECEMBER 2015 10.00 uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 2 DECEMBER 2015 10:30 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. DONDERDAG 3 DECEMBER 2015 15:00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

NAMENS DE STAF Bulletin nummer 24 - jaargang 43 De aanslag in Parijs vrijdag jl. houdt de gemoederen bezig. Wij zijn de beelden gewend op de televisie maar dan zijn het beelden vanuit Verweggistan. Nu raakt dit gevaar ons. Het komt zo dichtbij. Twee uur en vijftig minuten met de trein en je bent vanuit Amsterdam in Parijs. Dinsdagavond werden we opgeschrikt door terreurdreiging bij de interland Duitsland-Nederland in Hannover en woensdagmorgen in St. Denis bij Parijs: bij elkaar beangstigend. Vaak treft dit lot onschuldige mensen. In gezamenlijkheid zullen de problemen moeten worden opgelost. Vrede, welzijn voor alle mensen van goede wil moeten het doel zijn. Bloemen worden neergelegd, kaarsjes aangestoken: ze moeten stil getuigen van de wens naar vrede, gerechtigheid. Komende zondag zullen wij in de heilige Mis bidden dat de heilige Geest de wereld- en kerkleiders en ons, mag verlichten met de h. Geest. Zaterdag hebben we tijdens de reünie van de vrijwilligers, die meegewerkt hebben aan de KSCC vaarvakantie aan boord van de Prins Willem Alexander, een minuut stilte in acht genomen en zondag is er in de h. Mis uitvoerig stilgestaan bij dit verschrikkelijke drama. Maar we hebben elkaar ook de vraag gesteld: getuig ik in mijn doen en laten van de vrede die wij voor ieder wensen. Maandag hing de nationale driekleur half stok en werd om 12 uur het werk voor een minuut stil gelegd om de slachtoffers, de gewonden, maar ook hen die er bij betrokken waren: familie, vrienden bekenden, hulpverleners te gedenken. Het hele gebeuren heeft een grote indruk gemaakt op de hele wereld. Een teken van hoop. We moeten verder, we gaan verder, maar het wordt steeds anders. Veiligheid, security worden verhoogd. Waakzaamheid wordt aan een ieder gevraagd. Maar dit is niet genoeg: er moet een boodschap van vrede door onszelf worden uitgezonden.

Laat duidelijk zijn: in Nederland zijn we op veel gebieden uitgeschoten. Er moet niet repressief dus altijd maar met straffen, maar preventief, het voorkomen van gewerkt worden: normen en waarden zijn belangrijk. Ze moeten weer eens goed bij oud en jong, op school etc. bespreekbaar gemaakt worden, maar niet uit angst, maar omdat het ten goede komt ons ons allen. Zaterdag 6 november de avond voor de vrijwilligers. Een hartelijk welkom. Aan het begin van de feestavond werd aandacht geschonken aan het overlijden van Leni Broekmeulen. Lange tijd is zij als sociaal raadsvrouw verbonden geweest aan het KSCC. 13 Jaar geleden werd zij getroffen door een herseninfarct en aan het begin van dit jaar door een ongeneselijke kanker. De directie legde ook verantwoording af voor het gevoerde beleid. Belangrijk was ook de stip op de horizon aan te geven. Waarom? Om iedereen op zijn of haar verantwoordelijkheid aan te spreken, maar vooraleerst om de vrijwilligers stuk voor stuk dank te zeggen voor de pro Deo inzet. In de coördinatieraad van maandag 16 november is dit nog eens benadrukt. Samen bouwen we aan een goede toekomst van het sociaal maatschappelijke pastorale werk voor de binnenschippers. Genoten hebben wij van Steen & Been met de voorstelling Pottenkijkers genaamd. Teksten, gegrepen uit het leven. De reactie van de zaal maakte duidelijk dat het klikte. Zoals altijd was er ook gedacht aan een hapje en een drankje, of zoals men tegenwoordig zegt: even een vorkje prikken. Kortom een geslaagde avond. Last but not least: dank aan de stafleden die voor de bediening hebben gezorgd en aan allen die hebben meegeholpen om alles weer op te ruimen en op de goede plaats te zetten.

Sinterklaas en zijn zwarte Pieten vieren feest. Hij komt, hij komt, hij komt de goede Sint.speciaal voor de kinderen op zondag 29 november. Om 11.00 is de heilige mis, de eerste zondag van de advent. Maar de verjaardag van st. Nicolaas staat nevenschikkend centraal. Dus (groot)ouders: welkom met uw (klein)kinderen. Het wordt een echt feest. Voorbereidingen gaan we samen treffen na de heilige Mis. De Sint en zijn zwarte pieten moeten wij goed ontvangen. Hij komt weer met de boot van het ministerie van Rijkswaterstaat. Wij zijn blij dat de haven is uitgebaggerd. - Dat betekent dat de overheid grote waarde hecht aan deze verjaardag. Wij hopen de Sint rond één uur te ontvangen. Liedjes, muziek, instrumentjes, tekeningen, verhaaltjes van kinderen of (groot)ouders: ze zijn allemaal welkom. Misschien kan een (groot)ouder vertellen hoe de verjaardag van de Sint vroeger gevierd werd. Welke (groot)ouder zou dit willen? O ja, op vrijdag 27 november mogen de kinderen alvast hun schoen zetten op het KSCC van 10:00 uur tot 17:00 uur. Sinterklaas voor de grote mensen. De grote mensen vieren de verjaardag van Sint op 24 november op een hele bijzondere wijze. Het KSCC Soos met Sinterklaas bestaat uit een gezellig dobbelspel waarmee leuke presentjes gewonnen kunnen worden. Jaarvergadering Sociaal Economische organisaties BLN Koninklijke Schuttevaer en het CBRB Op respectievelijk vrijdag 27 november en 1 december houden BLN-Schuttevaer en het CBRB hun jaarvergadering. In de afgelopen jaren hebben er binnen de organisaties aardverschuivingen plaats gevonden.

Dat betekent dat het CBRB veel varende leden heeft verloren. Maar dat betekent niet dat daarmee ook expertise verloren is gegaan. Het KSCC is bij de organisaties geassocieerd lid. Het KSCC en het pastoraat staan voor de hele branche. Persoonlijk contact en bij de tijd blijven m.b.t. de hedendaagse ontwikkelingen is van groot belang. Daarom bezoeken wij met plezier deze jaarvergaderingen en hopen zo een constructieve bijdrage te leveren aan het welzijn van de binnenvaart gemeenschap. Van harte een goed weekend. B.E.M. van Welzenes sdb Landelijk aalmoezenier / Directeur KSCC UITNODIGING SINTERKLAASMIDDAG SOOS MET KSCC Nijmegen Soos met.. DINSDAG 24 NOVEMBER 2015 De werkgroep nodigt u allen uit om samen een soosmiddag om 14:00 uur te houden in Sinterklaassfeer. Wij hebben leuke presentjes ingekocht en tijdens een gezellig dobbelspel kunt u uw geschenk winnen, wel met de inzet dat iedereen met iets leuks naar huis gaat. Natuurlijk zijn hier kosten aan verbonden, wij vragen een bijdrage van 5,00 euro per persoon en het is voor de organisatie belangrijk dat u zich opgeeft vóór 22 november op telefoonnummer 024-3777575. Werkgroep Soos met

SINTERKLAAS en zwarte Pieten bezoeken K.S.C.C. NIJMEGEN Op vrijdag 27 november 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur mogen de (schippers) kinderen hun schoen klaarzetten aan boord van het KSCC Schipperscentrum Waalhaven te Nijmegen Op zondag 29 november 2015 Sinterklaasmiddag voor de kinderen vanaf ± 12.15 uur met een voorprogramma Sinterklaas en zijn zwarte Pieten laten al weten dat zij de Waalhaven om ± 12.45 uur / 13:00 uur binnen zullen varen naar de (schippers) kinderen aan boord van het KSCC Schipperscentrum Nijmegen Natuurlijk zijn de moeders, vaders, opa s en oma s ook van harte welkom

ONZE JARIGEN 20-11 Melissa Koreman; Antoinette van der Klocht-van Ommen. 21-11 Michelle van Gils, m/s Rodeo ; dhr. Ad Suykerbuyk; Gonnie Lenten; Mildred de Vries; dhr. Peter Beyer. 22-11 Marina Vermaas-van der Giessen; Stan Schoenmakers; dhr. W. de Beyer uit Oosterbeek; Rik van Toor, Enigma. 23-11 Pieter Rikken; Elsje Mulders; Bianca Poppelier-Janssen; Beau van der Neut; Klaas Bouman. 24-11 Philip Valk; Edwin Peters. 25-11 Leidy Janssen-Verberck. 26-11 Mevrouw Meyer; Sylvia Janssen; Rutger van der Hoeven; Frans Buil; mevr. Elly van Weel. 27-11 Esther Zijlmans; dhr. André Raaymakers, KSCC koor; Roland Bosman; Sandra Scholten. 28-11 Marcel Derksen; Joris v/d Berg; Dorien Wennekes; Oscar Jansen; Joost Gerrits; Stephanie Wams; Elsa Scholting. 29-11 Marielle Verberck; Ruben Bomert; Gemma Janssen-Raats; Ties van Dorst. 30-11 Corry Thonissen. 1-12 Henk Lischer, v/h Natascha ; Wout Verschuren, m/s Joël; Sonja Verschuren-Sanders v/h Bellona-V ; Mientje Paal. 2-12 Anne-Gerrit Bosman. 3-12 Jordy Poppelier. 4-12 Mieke Buil-Bosman; Marina Willemsen; Claudia v Megen. 5-12 Miranda Gerrits; mevr. Hettie Seuren. 6-12 Jesper Peters. GEBOREN Op 24 oktober 2015 is MELLE JONGEJAN geboren. Melle is de zoon van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Corr.adres: Kerkplein 136, - 6641 BH BEUNINGEN. Op 29 oktober 2015 is TEIJE geboren. Teije is de zoon en broertje van Cor, Marleen en Jenthe de Jong. Postadres: Schoolstraat 50, - 6691 XV GENDT. SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse Schippers Vereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 26 november 2015 weer een soosmiddag. Vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur is iedereen van harte welkom in café zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. Iedere laatste donderdag van de maand.

GEZOCHT!!!!! We zijn op zoek naar muzikale kinderen die een instrument bespelen en willen meespelen (of meezingen) tijdens de KinderKerstviering/Herdertjesmis op donderdag 24 december om 18:00 uur aan boord van ons K.S.C.C. Schipperscentrum. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Spreiden en doseren zijn woorden die op heel veel gebieden van toepassing kunnen zijn. Als het gaat om werkdruk kunnen we hieraan denken, maar ook het fileprobleem vraagt om oplossingen in deze richting. Maar mooie woorden zouden richting een uitvoering, een daad moeten voeren. Als zeer veel mensen er voor kiezen om s morgens tussen zeven en negen van huis te gaan om te werken en als veel mensen er voor kiezen om twintig, dertig of meer kilometer van het werk te wonen, of andersom, van hun woning te werken, is het een kwestie van twee dingen optellen. Op een heel ander vlak stond enkele maanden geleden in het magazine Wandel.nl een artikel over hoe we wandelen, bewegen en rust nemen kunnen combineren tot een mooi geheel. Interessant was het om te ervaren hoe een hoogleraar ons lichaam in conditie houdt. Iedere week bijvoorbeeld dertig kilometer lopen is prima, maar die andere 163 uren mogen dan ook benut worden om de hartslag te laten stijgen. Drie kilometer zijn uitstekend met de (gewone) fiets te overbruggen en de lift is er voor de zware boodschappen, mensen kunnen de trap op en af. Per slot van rekening zijn die niet alleen voor noodgevallen gebouwd. Overigens is het duidelijk dat als het lichaam niet meer wil of kan, dat een hulpmiddel (auto, lift of roltrap) onmisbaar is. Maar ook dan geldt spreiden en doseren. De komende twee weken zijn er in de regio Arnhem-Nijmegen geen georganiseerde wandeltochten maar op www.wandel.nl staan altijd evenementen op wandelgebied, elders in het land. Hartelijke groet, Henry Mooren.

MISINTENTIES ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 Voor dhr. W. van den Eertwegh, mw. Jetty van Beers-Reijmers, ouders Heijmen-van Ophuizen, broeder Audifax Bert van Rijn, ouders de Bot-Neff, voor dhr. Jan Kruisinga. MISINTENTIES ZONDAG 29 NOVEMBER 2015 Ouders Heijmen-Lucassen ms Johannes, mw. Theodora Pruyn en voor overledenen van de familie Pruyn, dhr. Ben Wigman, dhr. en mevr. Niek en Truus van Lammeren v/h "Joni", dhr. Jan Schimmel "Claroco l", ouders Pruyn-Burgers v/h Mego, ouders Dombeek-Verhagen v/h ms. Hendrik, ouders Buil-Jansen en Eric Buil voorheen m/s Wiltura en overledenen familie Buil, ouders Gerlach-Reijmers en overledenen uit de familie Reijmers, familie Jan en Rie Wanders-Bosman. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! TOT ONZE GROTE DROEFHEID Op 8 november 2015 is BERTUS KERKHOF, echtgenoot van Jopie Kerkhof-Sep overleden in de leeftijd van 78 jaar. Corr.adres: Dommer v Poldersveldtweg 23c, 6521 NC NIJMEGEN. VERHUISD Dhr. HARRIE VAN EEUWIJK gaat op 20 november 2015 verhuizen van Prof. Cornelissenstraat 40 te Nijmegen Naar: Prof. Van Weliestraat 19,- 6524 NN NIJMEGEN. Alleen in vrede veranderd een zandkorrel in een parel ONZE ZIEKEN

* Cor. Driessen. DOORNENBURG, LANGEWEERDSTRAAT 63, 6686 CK. * Beppie Leensen-Scheers. WIJCHEN, GRAAFSEWEG 782, 6603 CR. * Dhr. Theo Centen. DUIVEN, PAARDENBLOEM 75, 6922 GE. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Dhr. Frans Huibers. NIJMEGEN, OOSTKANAALDIJK 362, 6541 CD. * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Dhr. Gerrit Rigter. NIJMEGEN, WAALBANDIJK 45, 6541 RM. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer 21). TILBURG, VERPLEEGHUIS DAMAST, LEIJWEG 48, 5022 KA. * Dhr. Jan van Vliet, Kaleidoskoop (afd. WIJde Zorg). NIEUWKOOP, DE VERBINDING 2, 2421 EX. * Dhr. Colla van Thull (Afd. 2 kamer 230). WIJCHEN, LA VERNA, LEEMWEG 134, 6603 AM. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben! Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! ONZE ADVERTEERDERS

ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel.078 625 93 99 Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel. 024 677 61 09 verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel. 024 377 48 52 Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel. 024 3775830 www.daanen-shipping.nl - Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel. 024 355 94 17 - Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline 06 22521358. - St. Nicolaas Stichting Meander, Tel. 024 359 35 00. Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel. 088 100 78 00 Fax. 088 100 78 10 Laan van Barcelona 800 te Dordrecht - www.reinplus.com - FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel. 024 3738875. www.fkhbatterijen.nl - Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn www.gerlienvantiem.com - Tel. 0487 51 55 44. - Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel. 06 14 49 50 32, www.lerta.nl - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel. 024 355 12 50 Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel. 024 677 42 43 Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel. 024 379 03 69, Voor uw gehele financiële administratie. www.roosadministraties.com - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel. 024 377 47 90. www.kellernijmegen.keurslager.nl - Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel. 024 675 00 70 - www.stealit.nl - De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel. 024 3717799. Kerkenbos 1008 6546 BA Nijmegen. www.debedrijfspoli.nl