Lage Ham 75 - Dongen

Vergelijkbare documenten
Anjerstraat 20 - Dongen

Oudstraat 17 - Dongen

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Leharstraat 27 - Dongen

Belgielaan 30 - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Schoolsticht 9 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Rendierveld 1 - Dongen

Reggestraat 31 - Dongen

Professor Cobbenhagenlaan Tilburg

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

Montgomerystraat 11 - Dongen

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Meerkoethof 11 - Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen

Schoolsticht 22 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Belcampostraat 4 - Dongen

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Julianastraat 102

Noorderlaan 22 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

Kerkstraat 52-g - Dongen

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

DONGEN Polarisstraat 26

Lage Ham 96 - Dongen

DONGEN Veldstraat 17

Stobbenveen 44 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

DONGEN Karmelietenstraat 3

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

Cousinsstraat 3 - Dongen

Veerstraat 33 - Waspik

Bizetstraat 29 - Dongen

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

Leharstraat 24 - Dongen

Hoge Dijk 22 - Oosteind

Gerardus Majellastraat 7 - Dongen

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Ardennenpad 3

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Hoge Ham 119 D

Pattonstraat 2-d - Dongen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Hubertusstraat 6 - Dongen

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

DONGEN Kruisherenstraat 8

Europaplein 64 - Dongen

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

Zuringweide 10 - Dongen

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Achter den Ham 23 - Dongen

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

DONGEN St. Josephstraat 67

Achter den Ham 7 - Dongen

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Stobbeveen 61

Transcriptie:

Lage Ham 75 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Recent gerenoveerde twee-onder-een-kap woning op riant perceel gelegen aan de Dongen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN Tel: 0162-321616 E-mail: m@kelaar.com www.vandenboschmakelaars.com

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Omschrijving Lage Ham 75 - Dongen Begane grond: Entree met meterkast (4 groepen / 2 aardlekschakelaars) en trapopgang naar de eerste verdieping. Afgewerkt met witte stucwerk muren en een donkere tegelvloer. Keuken: De hal geeft toegang tot de keuken welke is voorzien van 4 pits gas kookplaat, oven, magnetron, koelvriescombinatie en afzuiginstallatie. De keuken is afgewerkt met een witte tegel, witte stucwerk wanden en een donkere tegelvloer. Woonkamer: Via de keuken is de lichte woonkamer bereikbaar. De woonkamer biedt zicht op zowel de straat als de tuin en is afgewerkt met wit gestucte muren en plafond. Bijkeuken: Via de keuken is tevens de bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken is de toilet, badkamer en aansluiting voor zowel wasmachine als wasdroger gesitueerd. De bijkeuken is afgewerkt met een plavuizen vloer en wit geverfde wanden. Via de bijkeuken is de tuin bereikbaar. Badkamer: De badkamer is eenvoudig doch netjes en voorzien van een douche, wastafel en warmtelamp. Tuin: De diepe tuin is via de voorzijde van de woning bereikbaar en gelegen op het westen. De Tuin is voorzien van een elektrisch zonnescherm en achter in de tuin staat een houten berging. 1e verdieping: De overloopt biedt toegang tot 4 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van witte stucwerk wanden en plafond, houten kozijnen en dubbelglas. Vloeren moeten gelegd worden

Overig: - De elektrische installatie is in 2013 vernieuwd (groepenkast). - De badkamer is in 2013 vernieuwd. - De dakgoot is compleet vervangen in 2013. - Het platte dak is in 2013 vernieuwd. - Het loodbeschot bij het platte dak is vervangen in 2013. - De buitenzijde van de woning is in 2013 geschilderd. Graag uw aandacht voor het volgende: Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Kenmerken Vraagprijs 225.000,- k.k. Soort Woonhuis Type woning 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers 6 kamers waarvan 5slaapkamer(s) Inhoud woning Circa 266 m 3 Perceel oppervlakte 465 m 2 Gebruiksoppervlakte Circa 105 m 2 woonfunctie Soort woning Eengezinswoning Bouwperiode -1906, gerenoveerd in 2013 Tuin Achtertuin, voortuin Garage Geen garage Verwarming Gaskachels Locatie Adresgegevens Lage Ham 75 5102 AA DONGEN

Kadastrale kaart

Bijzonderheden: Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie: Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informa tie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.